Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

rimmel_provocalips_lip_color01

Nadeel aan lipstick: het geeft af. Op je glas, tanden, haar, dat lekkere broodje… en ook met zoenen ben je niet veilig. Ik ben dol op lipstick in alle kleuren van de regenboog, maar dat vind ik toch zo onhandig! Met de nieuwe Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour hoor je lekker te kunnen eten, drinken en zoenen, zonder dat je lipstick eraf gaat of afgeeft.

rimmel_provocalips_lip_color02

rimmel_provocalips_lip_color03

Toevallig gebruik ik sinds kort weer de SuperStay Lip Color van Maybelline. Een vloeibare lipstick die opdroogt en daarna muurvast blijft zitten en niet meer afgeeft. De SuperStay vloeibare lipkleuren bestaan al een tijdje, maar nu komt Rimmel met een vergelijkbaar product op de markt.

Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour is in zes kleuren verkrijgbaar, die ik hier allemaal aan je laat zien.

Rimmel Provocalips € 11,99

rimmel_provocalips_lip_color04

De Provocalips zijn dubbelzijdig.

rimmel_provocalips_lip_color05

Links zit de lipkleur

rimmel_provocalips_lip_color07

Rechts de transparante lipgloss.

rimmel_provocalips_lip_color08

Eerst breng je de lipkleur aan, die mat opdroogt. Met de gloss maak je het af. Zonder gloss voelt het lipproduct droog en plakkerig aan, maar met gloss zijn je lippen weer zacht en soepel.

rimmel_provocalips_lip_color23

Zonder gloss – Met gloss
Dit is 500 Kiss Me You Fool.

rimmel_provocalips_lip_color09

700 Skinny Dipping – 110 Dare To Pink – 200 I’ll Call You
310 Little Minx – 400 Kiss Me You Fool – 550 Play With Fire

rimmel_provocalips_lip_color10

rimmel_provocalips_lip_color11

700 Skinny Dipping

Op mijn huidskleur pakt Skinny Dipping helaas niet zo mooi uit. Hij is iets te flets en oogt erg grauw. Wel dekt hij goed.

rimmel_provocalips_lip_color12

rimmel_provocalips_lip_color13

110 Dare To Pink

Dare To Pink staat gelukkig wel mooi. Een beige kleur met lichtroze deeltjes. Soms lijkt hij iets meer perzik, de andere kleer lijkt hij juist rozer. Kijk wel uit met velletjes, Dare To Pink heeft de neiging die extra te benadrukken.

rimmel_provocalips_lip_color14

rimmel_provocalips_lip_color15

200 I’ll Call You

Dit vind ik ook een erg mooie kleur. I’ll Call You is goed draagbaar en veelzijdig.

rimmel_provocalips_lip_color16

rimmel_provocalips_lip_color17

310 Little Minx

Deze knalroze lipkleur had van mij nog wel iets feller gemogen.

rimmel_provocalips_lip_color18

rimmel_provocalips_lip_color19

500 Kiss Me You Fool

Kiss Me You Fool vind ik wel fel genoeg. Wauw! Een erg mooie warme rode kleur.

rimmel_provocalips_lip_color20

rimmel_provocalips_lip_color21

550 Play With Fire

Tot slot: Play With Fire. Een diepe, donkerrood. Ook erg mooi. Dit soort kleuren draag ik momenteel veel en ik denk dat dit een nieuwe favoriet wordt.

rimmel_provocalips_lip_color22

De Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour blijft erg goed zitten. De gloss slijt vrij snel, maar de lipkleur houdt het erg lang vol. Hij geeft bijna niet af en pas als je heel wild gaat zoenen loop je kans dat je wat overbrengt naar je partner. Door de dag heen slijt de kleur wel en hem bijwerken is lastig. Er kunnen velletjes ontstaan omdat de laag te dik wordt. Ga voorzichtig te werk.

Een Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour krijg je er alleen af met make-up remover op oliebasis, door pure olijfolie of deze mix te maken en dan nog is het flink boenen. De binnenkant van je lippen wil nog wel kaal worden, maar de randjes zal je er zelf met remover af moeten halen. 16 uur houden de Provocalips het niet vol, maar 8 tot 10(!) uur zeker wel.

Rimmel Provocalips € 11,99 – vanaf eind februari te koop bij de drogist.


Reacties

Door Maaike op 9 februari 2015 06:22

Dat is zeker een longlasting lipkleur :-). Ik heb zit soort varianten (met een gloss erbij) nog nooit gebruikt. Ze slijten vaak zo lelijk en omdat ze zo goed blijven zitten vind ik het in de winter altijd net alsof ik mijn halve lip meeneem bij het erafhalen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 februari 2015 06:34

Wauw wat een prachtige foto’s en wat een leuke lipcolours! Ze klinken heel erg longlasting! Ik vind I’ll Call You echt een perfecte kleur! Ik ben hier heel erg benieuwd naar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2015 om 17:59:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door valblogin op 9 februari 2015 06:36

Wauw!!! Ook weer super leuk bedacht dit! :O (love)

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 9 februari 2015 06:37

Wauw wat goed dat ze zo lang blijven zitten! Dare To Pink vind ik de mooiste kleur omdat ik nooit echt hele opvallende lipkleuren draag. De eerste kleur snap ik niet helemaal. ;-)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 februari 2015 06:39

Wat ben je snel met je review, super fijn! Ik vind ze er echt heel leuk uitzien en ik ben benieuwd naar hoe ze aanvoelen op de lippen. Vaak vind ik dit soort producten net te droog.

[Beantwoorden]


Door Julia op 9 februari 2015 06:45

Ik zag ze liggen bij de kruidvat! Heb nog even getwijfeld of ik eentje mee zou nemen, nu zo na jouw review, denk ik dat ik toch maar even terug moet!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 februari 2015 06:55

Ooooh wat fijn dat deze ook daadwerkelijk goed en lang blijft zitten. Ik heb er ook altijd zo een hekel aan dat mijn lipsticks zo snel afgeven. Alhoewel de matte lipsticks van MAC meestal wel als een huis op mijn lippen blijven zitten. De kleur Kiss Me You Fool uit deze collectie vind ik het mooist, lekker opvallend kleurtje <3

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 9 februari 2015 07:05

Zag ze van het weekend al bij de drogist in het schap liggen, maar toch heb ik ze laten liggen. Ik vind het heel vervelend als een product moeilijk bij te werken is en dat is vaak zo met die mega long lasting producten. De kleur I’ll Call You vind ik wel super mooi. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 februari 2015 07:07

Wauw wat een prachtig product zeg!

[Beantwoorden]


Door Carina op 9 februari 2015 07:09

Mwa ben nooit zo fan van die dubbele producten. Ik hoop eerder dat Rimmel de matte kleuren apocalips naar NL haalt. Daar ben ik wel benieuwd naar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2015 om 18:00:

Dat hoop ik ook!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 februari 2015 07:19

Vind Skinny Dipping niet mooi qua kleur maar de rest vind ik super x

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 9 februari 2015 07:20

Het ziet er echt goed uit zeg!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 9 februari 2015 07:27

Het lijken mij fijne lipsticks, ik vind de apocalips ook erg fijn.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 februari 2015 07:33

Toevallig las ik er vorige week wat over en was al heel benieuwd! Ik vind ze qua pigmentatie heel erg goed, ook leuk om zonder de gloss te dragen. I’ll call you vind ik het leukste.

[Beantwoorden]


Door Saffia op 9 februari 2015 07:41

ik vind ze allemaal supermooi!

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 februari 2015 07:42

Superfijne review Vera en wat een mooie producten zijn het! Vaak vind ik zulke producten niet fijn omdat ik snel droge lippen heb en zoiets dat accentueert, maar ben eigenlijk toch wel nieuwsgierig geworden..

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 februari 2015 07:44

Aha, ware toppertjes voor Valentijnsdag! Zoenen met je lover zonder dat het afgeeft ;-) Wat een prachtige tinten! Al vind ik I’ll Call You het mooiste. Jammer dat je ‘m niet zo goed kunt bijwerken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2015 om 18:00:

Haha ja, dat ook! Alleen nog niet te koop :-(

[Beantwoorden]


Door Jana op 9 februari 2015 07:48

Ik vind vooral de roze tinten erg mooi staan. Ook de verpakking van dit product vind ik meer dan geslaagd, dit trekt toch meteen je aandacht in de winkel vind ik. (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 februari 2015 07:52

Wat een mooie producten en kleuren! Het is altijd zo onhandig als je dan gaat eten en al je lipstick is er weer af. Deze lijken me een fijne oplossing. Ga ik zeker een keertje proberen ^^

[Beantwoorden]


Door Esmée op 9 februari 2015 07:55

Ahh, hier heb ik op gewacht! De kleuren zijn erg mooi :) Vanaf deze week hebben we ze bij de Trekpleister al in de verkoop als kassakoopje, dus ook nog eens met korting! Ik ga er zeker eentje scoren :) x

[Beantwoorden]


Door lonneke op 9 februari 2015 07:57

Fijne en duidelijke review weer Vera, dankjewel! Ik vind play with fire echt prachtig. Zo’n intens diepe rode kleur wil ik nog erg graag!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Derek op 9 februari 2015 08:08

Mooie kleuren!

XDerek

[Beantwoorden]


Door Akosua op 9 februari 2015 08:10

Ik was al benieuwd wanneer deze lipkleur in Nederland zou arriveren. Ik houd echt van liquid lipsticks die echt goed blijven zitten, maar het bijwerken is inderdaad altijd zo’n gedoe. En jammer dat je de gloss echt nodig heb om het comfortabel aan te laten voelen.
PS. Volgens mijn staan de woorden met gloss en zonder gloss net onder de verkeerde afbeelding.

[Beantwoorden]


Door elize op 9 februari 2015 08:28

Wauw! Ziet er erg mooi uit! Ik ben al fan van de Apocalips, maar dit ziet er ook goed uit! Wel jammer dat je zo moet boenen om het er af te krijgen, maar dan blijft het wel lang zitten:)
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 februari 2015 08:32

Dare to Pink staat je echt prachtig!
De donkerste kleur vindt ik ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Annemiekish op 9 februari 2015 08:35

Wat een mooie kleuren zitten ertussen! Lijken me echt fijne producten, maar ik ben benieuwd of ze niet indrogen op je lippen. Dat heb ik vaak bij longlasting lipproducten en dan wil ik ze er altijd afhalen :crazy:

[Beantwoorden]


Door Tamara op 9 februari 2015 08:39

Zo! Wat een longlasting lipkleuren! Little Minx is mijn favoriet want die is echt mooi roze èn goed draagbaar. Wel jammer dat bijwerken zo lastig is, want dat heb ik vaak al bij gewone lipstick. Voor de rest ben ik erg enthousiast!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 februari 2015 08:43

Lijken me erg fijne producten. De kleurtjes zijn ook mooi (behalve dan skinny dipping, dat is niet zo mijn ding). De verpakking ziet er ook zo schattig uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door esmee op 9 februari 2015 08:48

wat een leuke verpakking! vooral de felle kleuren vind ik erg mooi en ik deel de mening dat ook ik nr. 550 het mooiste vind!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Minke op 9 februari 2015 08:48

Klinkt erg goed!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 februari 2015 08:53

Klinkt goed. Ik vind I’ll Call You en Little Minx het mooist!

[Beantwoorden]


Door Janniek op 9 februari 2015 09:46

Klinkt heel goed! Jammer dat hij lastig bij te werken is..
Fijne review en duidelijke foto’s! X

[Beantwoorden]


Door Mica op 9 februari 2015 09:47

I own the darkest shade of this lip product and i love it. It does actually stay on for 16 hours for me and survives eating, drinking anything really. I bought mine last year in London. Does this mean they are now coming to Belgium and the Netherlands?

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 9 februari 2015 09:59

Ik ben nog op zoek naar een mooie nude liptint, misschien is 700 SKINNY DIPPING wel iets voor mij..

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 februari 2015 10:01

Ze lijken erg op de Outlast Lipcolors van Covergirl, interessant!

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 februari 2015 10:03

Tot nu toe ben ik nooit fan geweest van dit soort langhoudende lipproducten. Het voelt vaak al snel niet fijn meer aan op mijn droge lippen (ook niet met de gloss) en het slijt lelijk. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe van Rimmel, maar nog niet overtuigd. Daarvoor wil ik nog meer reviews ervan checken. Wel vind ik 200 I’ll Call You en 310 Little Minx leuke kleuren om te zien.

[Beantwoorden]


Door I op 9 februari 2015 10:04

Ahhh ik probeer niks meer te kopen wat ik niet nodig heb, maar I’ll call you en Little minx! (love)

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 9 februari 2015 10:08

Dare To Pink en I’ll Call You zijn mijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 9 februari 2015 10:12

Kiss me you fool os zo’n heerlijke knalkleur!

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 februari 2015 10:14

Wauw!! Wat een super kleuren, ze zien er echt onwijs leuk uit, deze ga ik zeker halen!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 9 februari 2015 10:16

Dare to Pink vind ik de mooiste én veiligste kleur voor dit soort lipsticks. Ik ben tevreden over die van Loreal Infallible en Maybelline. Loreal vind ik wel beter en langer ‘vastzitten’. Het slijten herken ik, en met zo’n lichte kleur valt dit minder op. :-) Hoewel dat wel per keer verschilt; net of ik iets vettigs heb gegeten of niet.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 februari 2015 10:17

Vooral de roze kleuren vind ik erg mooi! Normaal gesproken ben ik niet zo van gloss over een lipkleur, maar met deze kleurtjes ga ik het misschien toch eens proberen :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 februari 2015 10:19

Ziet er goed uit! Ik hou er wel van dat dit niet alleen maar “knal” kleuren zijn, heel leuk vind ik dat hoor.. alleen niet voor op mn werk haha!

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 9 februari 2015 10:46

Zo dat is een flinke tijd! Ik ben niet weg van alle kleuren maar van het meerendeel wel. De verpakking vind ik alleen iets minder. Het heeft iets kinderachtigs. Het nadeel van dit soort producten vind ik dat ze vaak zo droog en stroef voelen en in kleine stukjes eraf gaan. Ik ben benieuwd hoe dat bij deze producten is.

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 februari 2015 10:47

Wat goed dat ze echt zo lang blijven zitten! Zo’n belofte is leuk, maar het is fijn als het dan ook blijkt et kloppen. Er zitten ook mooie kleuren bij.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 9 februari 2015 10:51

Play With Fire vind ik heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Silke op 9 februari 2015 10:57

Ze zien er erg mooi uit! Ik vind Dare To Pink heel mooi maar Play With Fire staat je echt fantastisch!

[Beantwoorden]


Door JanineMarlissa op 9 februari 2015 11:05

Wauw heel erg mooi! Little minx is mijn favoriet (love)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 9 februari 2015 11:09

De verpakking is echt leuk met die lipjes! De kleuren vind ik leuk, maar niet super speciaal.
x

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 februari 2015 11:22

Wat fijn dat ze zo goed blijven zitten! Wel minder dat je dan weer extra hard moet boenen om de kleur eraf te krijgen. Little Minx vind ik wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door anouk op 9 februari 2015 11:28

De verpakking is al om verliefd op te worden!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 9 februari 2015 11:34

Leuk dat Rimmel dit heeft bedacht! Dat is echt een nadeel van lipstick inderdaad, dat het afgeeft! Voor mij ook één van de redenen dat ik het niet vaak draag. Maar dit zou een goede oplossing kunnen zijn! :-)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 9 februari 2015 11:41

Mooie kleuren, maar ik ga dan toch liever voor een ‘echte’ lipstick.

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 februari 2015 11:43

Wauw, 8 tot 10 uur vind ik lang. Best wel heel erg lang eigenlijk! Ik ben helaas zelf niet zo van de lipgloss, maar ik vind de kleuren leuk!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 februari 2015 11:51

Play With Fire is prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 februari 2015 11:55

De kleuren zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 februari 2015 12:06

Wauw ziet er goed uit! Lekker gepigmenteerd ook. Persoonlijk vind ik het ook niet zo heel duur. Mooi :) Er staat alleen een foutje in je review denk ik, die foto met en zonder gloss moet andersom zijn (rechts is met gloss zo te zien en links zonder :))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2015 om 18:02:

Thanks, heb het aangepast!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 9 februari 2015 12:08

Er zitten wel een aantal mooie tussen!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 9 februari 2015 12:09

Is die foto met de glanzende lippen nu met of zonder gloss? Want dan staat de tekst eronder verkeerd om ;) XO

[Beantwoorden]


Door Nadia op 9 februari 2015 12:23

” en pas als je heel wild gaat zoenen loop je kans dat je wat overbrengt naar je partner.” Heb jij dit soms uitgeprobeerd? :O :lol:

Hahaha, ik heb er ook twee maar ik ben niet zo fan van deze producten, mijn lippen gaan er heel slecht van voelen en bij meerdere dagen gebruik ook gewoon kapot. :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2015 om 18:03:

Ik moet het toch goed testen ;-)

[Beantwoorden]


Door Sanae op 9 februari 2015 12:39

Vooral de wat rodere kleuren vind ik toch wel heel mooi op de lippen!

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 februari 2015 12:47

Deze lijken mij super wanneer lipstick echt op zijn plek moet blijven zitten, en de uren klinken erg goed. Vooral de donkere kleuren vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door melanie op 9 februari 2015 12:49

die 2 rode vind ik echt het mooist wauw (A)

[Beantwoorden]


Door Marthe op 9 februari 2015 13:11

Ik vind dit soort lipsticks nooit zo fijn. Ze worden zo lelijk als ze afslijten en ik vind dat ze meestal een droog en trekkerig gevoel achter laten op de lippen.
I’ll Call you en Little Minx staan je echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 9 februari 2015 13:14

Oh die roze nude kleur is echt mooi ! Ik ga er zeker eens naar kijken !

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 9 februari 2015 13:31

Die eerste kleur is helemaal niets voor mij, maar de andere vind ik wel mooi.v

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 februari 2015 13:33

Klinkt goed, maar wel lastig dat het niet makkelijk is om ze bij te werken.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 9 februari 2015 13:42

wauw, mooi producten! vind er alleen geen leuk kleurtje tussen zitten voor mij..

x

[Beantwoorden]


Door inkie op 9 februari 2015 13:46

Ik gebruik zelf kokosolie om mijn make up te verwijderen. Dan hoef je echt niet te boenen. Ideaal!!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 9 februari 2015 13:50

Wauw, ik ben verliefd op i’ll call you!

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 februari 2015 13:58

Mooie kleuren, dat bruinige kleur zou ik zelf nooit dragen, maar die staat echt mooi bij je huid! Oh die doppen zijn trouwens te leuk!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 9 februari 2015 14:05

Wat een mooie lipkleuren!!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 9 februari 2015 14:27

Ziet er wel leuk uit! Wat mij altijd tegen houdt om zo’n longlasting lipstick te kopen, is dat ik best heel droge lippen heb en je die velletjes na een tijdje zo goed ziet… brokkelt deze af? Of slijt hij langzaa,m dat je het niet ziet, zegmaar? Laat het me weten!!
Xxx Willemijn

[Beantwoorden]


Door Moniek op 9 februari 2015 15:10

Wauw, 10 uur! Dat is lang! Play With Fire vind ik erg mooi. Vind het alleen wel een groot nadeel dat het bijwerken lastig gaat, heb best snel last van droge lippen dus dan is dit misschien niet zo ideaal.

[Beantwoorden]


Door Ilona op 9 februari 2015 15:16

Oeh, wat een mooi product! De kleuren zijn ook erg mooi. X

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 februari 2015 15:21

Wauw, wat lang!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 9 februari 2015 15:32

Oooh yes, ik ben fan, vooral die laatste is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 februari 2015 15:36

Ze zien er leuk uit en 8 uur is wel erg lang zeg, ik ben benieuwd :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 9 februari 2015 16:15

Wauw deze zien er super leuk uit en de kleuren zijn erg mooi, ze staan jou zeker goed!

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 9 februari 2015 16:35

Mooie kleurtjes.
Maar heeft rimmel niet eerder zoiets gehad?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2015 om 18:03:

Ik heb het nog niet eerder bij ze gezien.

[Beantwoorden]


Door Inge op 9 februari 2015 16:43

Vanochtend je review gelezen en zag ze vanmiddag al staan bij de Trekpleister als kassakoopje, nu maar €6,99 ps. Heb gelijk I’ll Call You meegenomen, maar denk dat ik van de week nog een keertje terug ga voor Little Minx! Ze zijn echt prachtig …

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2015 om 18:04:

Oh wat een goede deal! Dat ze nu ook al te koop zijn :yay:

[Beantwoorden]


Door erika op 9 februari 2015 17:17

ik vond juist zekf de kleur die jij niet zo mooi vond wel heel mooi bij je staan, ik weet dat je van felle en iets meer kleur lipsticks houdt en ze staan ook mooi hoor maar vind dit ook wel iets hebben. mooi classic

-xxx-

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 februari 2015 17:17

Ik vind I’ll Call You echt heel mooi bij je staan! (Alle kleurtjes trouwens, alleen die eerste twee spreken me wat minder aan).

[Beantwoorden]


Door Manon | Blonde Notebook op 9 februari 2015 17:36

Wauw, ik vind het echt prachtige kleuren! Wat blijven ze lang zitten zeg! X

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 februari 2015 17:38

Wat fijn dat ‘ie zo goed blijft zitten, 10 uur is echt ontzettend lang! Ik ben zelf altijd heel lui wat betreft tussendoor bijwerken dus dit is wel ideaal. En er zitten zeker een paar kleuren bij die me aanspreken, zoals Play with fire en Dare to pink! ^^) Hebben!

[Beantwoorden]


Door Evi op 9 februari 2015 17:39

Ik vind die eerste kleur best mooi bij je staan, Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 9 februari 2015 18:46

Wauw, ik vind I’ll Call You en Kiss Me You Fool echt prachtig! Komen deze trouwens in de plaats van de Apocalips of blijven die ook bestaan?

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 februari 2015 19:45

Wauw, het is echt opvallend hoe erg de bruine lip colour je een beetje ongezond laat lijken en hoe alle roze kleurtjes je maximaal opfleuren!

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 februari 2015 19:57

Wauw, wat een ontzettend mooie kleuren!!! Alleen Skinny Dipping spreekt mij minder aan en verder vind ik ze allemaal even mooi! Goede kwaliteit voor die prijs

[Beantwoorden]


Door Luuke op 9 februari 2015 20:05

Wauw, mooie kleurtje zeg! Deze wil ik ook wel ;) Ik zou dare to pink en I’ll call you wel willen aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 9 februari 2015 20:13

Ze zien er prachtig uit!

Xo

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 februari 2015 20:23

Wat een gave kleuren!! Ben hier best benieuwd naar. Fijne review, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 9 februari 2015 20:32

Wat een mooie kleuren, wel ‘vervelend’ dat je ze zo moeilijk van je lippen af krijgt. Ergens wel goed natuurlijk maar niet als je even snel je lippen schoon wilt maken. :P

[Beantwoorden]


Door Lies op 9 februari 2015 20:51

Wat een leuke kleuren allemaal! Vooral I’ll Call You en Play With Fire zijn mijn favoriet. Fijn ook dat het zo lang blijf zitten, maar vind het wel weer jammer dat je zo moet boenen om het eraf te krijgen.

[Beantwoorden]


Door Danique op 9 februari 2015 21:08

O wauw, deze zien er wel goed uit! Ik ben er erg benieuwd naar geworden.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 februari 2015 21:23

Wauw, die zien er wel erg goed uit! Ik zweer bij de L’Oreal Infallible Lipsticks die er erg op lijken, maar deze zijn net iets vriendelijker qua prijs. Die eerste vind ik je trouwens helemaal niet zo misstaan hoor.

[Beantwoorden]


Door Paola op 9 februari 2015 21:57

Dat klinkt wel heel goed! Zodra ze er zijn en er is een 50% actie dan ga ik zeker twee kleuren kopen en ik vermoed dat dat 200 en 550 gaan worden! :) (love)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 9 februari 2015 22:05

Jaa, ik vroeg me al af wanneer ze naar Nederland zouden komen! Ik zag ze een paar maanden geleden bij It’s Judy Time en ik was echt super onder de indruk. Deze ga ik zeker inslaan!

[Beantwoorden]


Door Babette op 9 februari 2015 22:29

Leuk om te zien! Vooral de donkerrode kleur spreekt me aan.

[Beantwoorden]


Door Julie op 10 februari 2015 11:11

Wat fijn dat ze toch wel een hele werkdag blijven zitten zeg maar! :-) Ik heb er ooit eentje gehad van Maybelline, maar die heb ik eens weggedaan omdat hij al zo oud was! :-)
Ik vind 200 I’ll Call You wel echt een prachtige kleur! :-)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 10 februari 2015 12:44

Ze zien er heel leuk uit en werken ook nog eens goed, helaas vind ik ze te fel voor mij

[Beantwoorden]


Door Natasja op 10 februari 2015 13:18

Ik zag deze al bij veel Engelse youtubers, ik ga ze zeker eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 10 februari 2015 18:01

Mooie kleurtjes. Soms heb je helaas ook wel eens dat ze te goed werken ;)

[Beantwoorden]


Door Simone op 10 februari 2015 18:30

Hm, ik was erg enthousiast na het persbericht, maar na deze review niet meer. Bovendien lijken de kleuren wel verdacht veel op de Apocalips.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 10 februari 2015 21:47

Fijne review :) heel duidelijk!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 10 februari 2015 23:50

Klinkt goed zeg! Hele mooie kleuren zijn het ook! X

[Beantwoorden]


Door Jessica op 11 februari 2015 21:56

Ze blijven echt lang zitten!
En deze week te koop bij Trekpleister voor € 6,99!

[Beantwoorden]


Door Imme op 13 februari 2015 14:14

Wauw, wat een mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 13 februari 2015 23:41

Wauw! 200, 310 en 500 zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 16 februari 2015 15:40

Wauw Kiss Me You Fool is echt prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 9 maart 2015 22:36

Oooooh, ziet er mooi uit! Vooral 200!

[Beantwoorden]


[…] Rimmel Provocalips 500 Kiss Me You Fool – review […]


Door jet op 11 mei 2015 21:27

het blijft inderdaad erg lang zitten..maar ik vind wel dat het heel erg plakkerig is.
andere ook ervaring mee?

[Beantwoorden]


Door marlon op 17 mei 2015 20:09

Hey Vera,
Erg fijne review, zoals altijd!
Ik zit er ook over te denken om er eentje aan te schaffen, alleen ik het het volgende probleem; ik heb rood (oranje) haar.
Welke kleur zou ik dan het beste kunnen kiezen?
Alvast bedankt! (love)

[Beantwoorden]


Door Meriam op 19 juli 2015 21:51

Bij mij hield deze het zo goed vol dat de volgende dag het er bijna nog perfect op zat. Heb Play With Fire. Dus bij mij zat het wel langer dan 16 uur goed :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 17 juni 2016 22:04

Die van de Action zijn ook prima maar ik wil toch ook een provocalips.

[Beantwoorden]