Eerste indruk/review Fullips Enhancer

Ik was al een tijdje super benieuwd naar de Fullips Enhancer. Een stukje plastic waar je door er in te zuigen, binnen een paar seconden vollere lippen zou moeten krijgen. Ik kon niet geloven dat het zou werken en dus bestelde ik een exemplaar op Ebay (hier) en probeerde het uit. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 26 februari 2015 | 89 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Willemijn op 26 februari 2015 07:13

Nee joh, wat creepy!!! Dat het echt werkt…. Helaas maar van korte duur, maar het werkt! Hilarisch

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 26 februari 2015 07:20

Jammer dat je niet even laat zien, hoe het dingetje er echt uiziet daar was ik heel benieuwd naar! Maar zo te horen is het niet meer dan plastic.. freaky, maar het is vast simpel natuurkundig op te lossen, hahaha

[Beantwoorden]

Marianne antwoordt op 26 februari 2015 om 13:20:

Er is inderdaad een simpele verklaring voor, er wordt als het ware meer bloed naar je lippen ´gezogen´ waardoor ze dikker worden ;-)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 26 februari 2015 07:29

ik vindt het personelijk gevaarlijk,je zuigt als ware je lippen vacuum,pas maar op voor hematomen!!
Wees blij met je eigen mondje

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 26 februari 2015 07:40

Wat een bizar ding! Haha, ik zou het geloof ik niet aandurven. Volgens mij las ik ergens een review van iemand die daar blauwe plekken van over had gehouden door het vacuüm zuigen van de huid. Wel grappig dat het werkt!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 26 februari 2015 07:46

Gefilmde reviews zijn altijd leuk om te zien. Dan lijkt het alsof je echt letterlijk voor de persoon zit die voor het eerst een nieuw product test.
Wat vreemd dat een simpel stuk plastic je lippen doet tintelen en dan nog eens doet vergroten ook! Ik had het echt nog nooit gezien, maar vind het wel creatief gevonden. Jammer dat het effect zo snel vervaagd, maar dat is best normaal als je enkel zuigt op je lippen en er geen chemisch product of dergelijke opsmeert. Elk uur je lippenstift weer verwijderen om de fullips Enhancer opnieuw te gebruiken, heb ik er eerlijk gezegd niet voor over. Ik hou het wel bij mijn gewone lippen. Als je een keer foto’s van jezelf gaat trekken, denk ik dat het product wel erg handig kan zijn.

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 26 februari 2015 07:47

Ik had nooit gedacht dat dat zou werken!

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 februari 2015 07:48

Haha wat gek is dit! Ik zag bij Lotte dat je er heel wat blauwe plekken aan over kunt houden… Denk toch niet dat het iets voor mij is helaas!

[Beantwoorden]


Door Marcella op 26 februari 2015 07:58

Weird..

Het grappige is dat je ook anders gaat praten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 09:18:

Huh? Ja? :+

[Beantwoorden]

Severine antwoordt op 27 februari 2015 om 01:39:

Ja, vond ik ook.
Je bovenlip bewoog ook iets anders. Het deed me denken aan ‘bevroren’ lippen van de kou, dan kan je die precies moeilijker bewegen.

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 1 maart 2015 om 12:34:

Ik Vond Van Niet Eigenlijk Ik Vond Je Stem Hetzelfde ^^)

[Beantwoorden]


Door Paola op 26 februari 2015 08:01

Wat een gek product! Voor mij is het niet echt wat en ik zou ik veel te bang zijn dat er iets mis gaat en dat ik dan voor schut loop!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 26 februari 2015 08:02

Ooh wat grappig! Ik heb hier de laatste tijd superveel over gehoord en ik was stiekem toch wel benieuwd of het écht zou werken – leuk dat je hem hebt gereviewd voor ons!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 26 februari 2015 08:04

Wat een grappige gadget! Wel jammer dat het resultaat zo snel weer weg trekt! Maar inderdaad, voor een feestje o.i.d. is het wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 26 februari 2015 08:04

Ik denk dat ik toch maar gewoon het ouderwetse lippotlood gebruik om mijn mond voller te laten lijken. :-)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 26 februari 2015 08:25

Grappig dat het echt werkt! Helaas maar van korte duur, ik zou het alleen niet te vaak doen, ik denken niet dat het heel goed is voor je lippen.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Anouk op 26 februari 2015 08:27

Hahah jeeetje wat verzinnen mensen toch aparte dingen hihi ik denk dat je lippen gewoon zwellen doordat je ze vacuüm zuigt. Nee ik sla deze trend over hihi

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 26 februari 2015 08:36

Leuke review zo in video vorm! Ik moet bekennen dat ik wel een beetje gefascineerd ben door dit product, waarschijnlijk met name omdat ik in verhouding met mijn volle onderlip een dunne onderlip heb en ik die wel wat meer in balans zou willen hebben haha. Toch lijkt het mij wel een eng ding om te gebruiken en als het effect al snel afzakt, weet ik niet of ik het de moeite waard zou vinden!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 26 februari 2015 08:45

Dit zelfde concept heb ik een paar keer bij Amerikaanse beautyguru’s voorbij zien komen en ik stond echt met m’n mond open van verbazing!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 februari 2015 08:52

Leuke video Vera! Ziet er erg mooi uit bij jou moet ik zekker!

[Beantwoorden]


Door Minke op 26 februari 2015 09:03

Ik zou er denk ik niet aan beginnen.. weet niet of het nou echt goed is voor je :P

[Beantwoorden]


Door Aafke op 26 februari 2015 09:16

Haha grappig!
Dit geeft gewoon hetzelfde effect als dat iemand je een zuigzoen geeft of als je een stofzuiger op je huid zet :p je zuigt al het bloed naar die plek.. zou wel uitkijken voor blauwe plekken! Je lippen zitten namelijk vol met dunne bloedvaatjes. Maar voor een keer best geinig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2015 om 09:17:

Ja, voorzichtig te werk gaan is denk ik wel heel belangrijk :ja:

[Beantwoorden]

Beau antwoordt op 26 februari 2015 om 09:40:

Haha dit is precies wat ik dacht, je bent gewoon jezelf een zuigzoen aan het geven xD

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 1 maart 2015 om 10:17:

Net zoals ik dit vroeger wel eens met een glas deed en dan een blauwe kring om mijn mond had :’)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 februari 2015 09:18

Ik heb hierover gelezen ja. Wat een gek product zeg. Het lijkt me ook best nog wel pijnlijk. Wel grappig dat het effect toch zeker wel een uurtje of 2 zichtbaar blijft, dat had ik niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door Lana op 26 februari 2015 09:20

Haha, ik doe dit al jaren met lege plastic flessen. Bij mij blijft het resultaat wel nooit langer dan 5 minuten.

Dan kan je beter je eigen lip plumper maken. Ik maak de mijne met wat kaneel en muntolie. Dat resultaat blijft een half uurtje zichtbaar.

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 26 februari 2015 09:26

Waauuw wat maf dit! Je ziet echt heel erg duidelijk verschil! En wat je zegt, het is vreemd dat het effect soortvan blijft voor een tijdje, niet zoals met lipscruh dat het weer heel snel weg trekt. Hier in de comments staan ook goede tips. Misschien ook leuk om uit te proberen voor een artikel?

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 26 februari 2015 09:32

Grappig dat het echt werkt! Maar jammer dat het effect snel weg is..

[Beantwoorden]


Door Margot op 26 februari 2015 09:39

Wat een maf product! Grappig dat je het geprobeerd hebt.

[Beantwoorden]


Door Kiki op 26 februari 2015 09:42

:lol: super grappig!
Een vriendin had het al op insta aan mij laten zien maar dat zijn echt die Amerikaanse meiden.
Maar nu heb ik het bij jou gezien en het werkt echt wel een beetje!

Welke oogschaduw-tinten heb je trouwens gebruikt het is echt prachtig!

xxxx <3

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 26 februari 2015 09:42

Het doet mij een beeje denken aan zo’n penispomp hahaha. Ik zou het zelf niet gebruiken, ik weet namelijk niet wat het met je kleine haarvaatjes doet ik je lippen. Door het vacuumzuigen kun je die vaatjes kapot maken…en het feit dat het maar zo kort werkt….wat moet je er dan mee? :O

[Beantwoorden]


Door Nienke op 26 februari 2015 09:44

hopelijk krijg je geen bloeduitstortingen rond je mond zoals Lotte! Toen ik klein was vond ik het leuk om een glas rondom m’n mond te zetten en dat dan al zuigend vast te houden, daarvan kreeg ik ook een rode cirkel rond m’n mond, beetje zelfde principe haha

[Beantwoorden]


Door Maris op 26 februari 2015 09:54

Grappig! Ik heb ook beauty bloggers gezien die dit met dopjes deden ipv een speciale product :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 februari 2015 10:11

Ik had hier inderdaad al over gelezen, wat een gek ding eigenlijk! Grappig dat je heel duidelijk verschil ziet. Toch vraag ik me af of mensen dit echt zullen kopen. Het lijkt mij best wel een nadeel dat het ‘maar’ ongeveer twee uur zo blijft.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 februari 2015 10:14

Haha, je durft! Ik ben wel benieuwd of je de volgende dag helemaal geen bloeduitstortingen had? Ik had dat namelijk wel, héél erg. Maar ik deed het met een dopje en zoog er waarschijnlijk te lang aan. Bij mij was het effect dan ook veel dramatischer, haha. Maar waar ik ook benieuwd naar ben: hoe voelt dit dopje aan? Ik zie geen afdrukken rond je mond, heeft ‘ie een zacht randje ofzo?

[Beantwoorden]


Door Shaz op 26 februari 2015 10:21

Het ziet er wel grappig uit, maar zelf zou ik het niet doen.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 26 februari 2015 10:24

Hahaha, wat grappig dat het werkt! Wel jammer dat het niet zo heel lang blijft. Wat gek eigenlijk, dat het lukt met een stukje plastic. Ik wacht wel tot er een goedkope versie is, want dan wil ik het graag proberen. Ik ben niet gezegend met volle lippen helaas. :-P

[Beantwoorden]


Door Mandy op 26 februari 2015 10:35

Wat gek! Je ziet echt een groot verschil, had het niet verwacht. Handig als je inderdaad geen bovenlip hebt, gelukkig ben ik niet de enige… Maar als ik dan weer de comments lees over blauwe plekken, vind ik het toch wel een beetje eng.

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 februari 2015 11:28

ik heb vroeger toen ik klein was met mijn vaders kurkentrekker lopen spelen, en toen zoog ik mijn lippen ook voor de gein vast en kreeg hetzelfde effect. dus bespaar je geld uit..Als je ergens een vacuum kurkentrekker heb die doet precies hetzelfde.

[Beantwoorden]


Door Silke op 26 februari 2015 11:28

Wat grappig! Je ziet echt wel verschil. Maar ik vind dat het product wel net iets te duur is.

[Beantwoorden]


Door Paperblooming Prints op 26 februari 2015 11:35

BIZAR :wtf:

[Beantwoorden]


Door Romy op 26 februari 2015 11:56

Wat grappig! Maar opzich vind ik van mezelf dat ik zoiets niet nodig heb :) Maar erg leuk om een keer te zien!

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 26 februari 2015 12:47

Wauw wat grappig :P Wel mooi voor review foto’s van lip producten.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 26 februari 2015 13:28

Ik vind het maar een vreemd item. Je kunt beter vragen of je vriend voor 5seconden op je lippen zuigt. Of de stofzuiger op je lippen zetten :’) Is nog goedkoper ook haha x’D

[Beantwoorden]


Door Eva op 26 februari 2015 13:41

Je hoeft geen 20 euro af te rekenen maar met een beetje zoeken kun je allerlei ronde plastic vormpjes in je huis vinden waarmee je dit na kunt doen.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 26 februari 2015 13:50

Mooi! Ik zou het zelf niet kopen omdat ik van mezelf al hele dikke lippen heb, maar het is wel een leuk product.

[Beantwoorden]


Door Birgit Roobol op 26 februari 2015 14:02

Goede review zeg! Maar ik vind het ding een beetje creepy eerlijk gezegd. Gelukkig heb ik al best volle lippen van mezelf, maar wel onwijs grappig dat het ding werkt.

[Beantwoorden]


Door Fien op 26 februari 2015 14:24

Grappig om te zien, maar ik vind het eigenlijk wel belachelijk. Je zuigt je lippen gewoon vacuum, waardoor er bloed naartoe gaat stromen. Dit kan ook met een dopje van een flesje of iets dergelijks, ik zou daar geen geld voor betalen. En bovendien moet je echt uitkijken dat je geen bloeduitstortingen etc krijgt. Nee niets voor mij!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Teddy op 26 februari 2015 14:30

Wat een grappig product! Het resultaat is wel echt duidelijk te zien

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 februari 2015 14:43

Leuk dat je het hebt uitgetest!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 26 februari 2015 15:19

Leuk om tezien, maar voor mezelf sla ik dit toch over. Ook vind ik zelf dat je tevreden moet zijn wat je zelf hebt.

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 27 februari 2015 om 11:31:

helemaal mee eens! Alles ‘moet’ tegenwoordig zo perfect mogelijk zijn.

[Beantwoorden]


Door Tessa Teresa op 26 februari 2015 15:37

Erg leuk filmpje en leuk om te zien dat het echt werkt! Alleen vraag ik me af wat je voor het dingetje betaald hebt, volgens mij heb je dit niet verteld in het filmpje?

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 26 februari 2015 16:20

Heel fijn dat je hem voor de camera hebt uitgeprobeerd! Nu weet ik voor mezelf in ieder geval al dat dat niets voor mij is! ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 februari 2015 17:17

Grappig om te zien. Eigenlijk is het een soort van vacuüm zuigen waardoor je lippen wat opzwellen en daarom tintelt het ook. Lijkt me niet goed om elke dag te doen. Wel grappig om uit te testen voor een keertje.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 26 februari 2015 17:39

Haha gek dingetje! Ik vind het er eigenlijk een beetje eng uit zien :p

[Beantwoorden]


Door mara op 26 februari 2015 17:39

super grappig, ik zou het zelf denk ik niet aandurven!

wil je een keer op mijn site kijken?

x mara

[Beantwoorden]


Door Bianca op 26 februari 2015 17:41

Leuk dat je dit hebt uitgeprobeerd, maar ik hou het liever gewoon bij mijn eigen lippen :D x

[Beantwoorden]


Door Daisy op 26 februari 2015 18:48

Door het zuiger in dat ding creëer je een vacuüm waardoor er meer bloed in je lippen wordt getrokken. Op die manier krijgen de lippen meer volume en inhoud en lijken ze dus groter :) Eenvoudig trucje dat je met eender welke gelijkaardige vorm kan bereiken. Hier moet je dis niet een speciale tool voor kopen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 februari 2015 19:03

Het effect is zichtbaar maar ik zou er zelf geen geld aan uitgeven, ook omdat het effect niet heel lang blijft. Maar wel super gaaf dat het werkt!

[Beantwoorden]


Door Luuke op 26 februari 2015 19:05

Ik had hier nog nooit van gehoord, maar wel grappig dat een stukje plastic dat kan! Ze zijn inderdaad wel erg duur..

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 26 februari 2015 19:21

Haha, ik krijg de kriebels van dit dingetje. Moest gelijk denken aan de gemene stiefmoeder van Hilary Duff in a Cinderella Story na een flinke botox-sessie: “I can’t show emotions for another hour and a half.” Volgens mij kun je dit effect ook krijgen als je een coladop gebruikt. Maar, je moet het wel willen natuurlijk. x

[Beantwoorden]


Door naomi op 26 februari 2015 19:23

Haha jeetje wat overpriced, kan net zo goed een flesje water kopen van 1 euro en daarmee dit effect bereiken lol

[Beantwoorden]


Door Astrid op 26 februari 2015 19:38

Ik dacht even dat dit een grap was… Hier kun je toch geen serieuze review over doen? Het is echt heel slecht voor je lippen om ze zo vacuüm te zuigen. Net als bij een zuigzoen. Er kan een bloedprop onder de huid ontstaan met alle gevolgen van dien!!

[Beantwoorden]


Door Jolet op 26 februari 2015 20:07

Huh, zo raar dat het ook echt werkt! Ik had wel verwacht dat het niet voor de hele dag was, maar vind een uur tot 2 uur toch best veel!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 26 februari 2015 21:30

Heel grappig om zo te zien. Ik heb ook een bovenlip die zo goed als verdwijnt bij het lachen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door cindy | Life meets Beauty op 26 februari 2015 21:39

Haha, grappig zeg! Het werkt dus echt! Wel jammer dat het niet aanhoudt, maar dat kan natuurlijk niet. Leuke demonstratie.

[Beantwoorden]


Door Julia op 26 februari 2015 22:55

Met een lipproduct op ziet het er leuk uit! Jammer dat het niet zo lang blijft zitten. Leuk voor een feestje.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 27 februari 2015 09:28

Apart dingetje. Kan me voorstellen dat dat niet heel goed is voor je lippen, net als bij een zuigzoen. Heb je geen kans op blauwe plekken en bloed uitstortingen enzo? Daarnaast is het effect toch maar tijdelijk? Als in max een paar uur? Kan me niet voorstellen dat het een hele dag “duurt”.

[Beantwoorden]


Door Jo op 27 februari 2015 09:34

Het is een grappig idee maar ik zou hier maar wel mee op passen. In de Daily Mail staat vandaag een artikel over een meisje waarbij dit behoorlijk mis is gegaan. Pijnlijke opgezwollen lippen, blauwe plekken etc. Ik sla deze trend maar over. Be happy met wat je hebt ^^)

[Beantwoorden]


Door Johanneke op 27 februari 2015 09:42

Haha dus dit is het geheim van Kylie Jenner. Ik zou me d’r zelf niet aan wagen, dat sommige bloggers er blauwe plekken van kregen belooft niet veel goeds. En het effect is mij te kort.

[Beantwoorden]


Door Ruby op 27 februari 2015 10:05

Wow! Wat bizar dat dat kan zeg. Je instagram foto met je rode lipstick is wel heel mooi.

Liefs.

[Beantwoorden]


Door anne op 27 februari 2015 11:29

Bizar dat dit soort producten op de markt gebracht worden. Alles moet tegenwoordig beter en tevreden kunnen we niet meer met onszelf zijn. Ik moet er niet aan denken dat dit een nieuwe hype wordt. Moet je nagaan wat dit met jonge meiden doet, die houden geen grammetje goed zelfbeeld meer over.

[Beantwoorden]


Door Moniek op 27 februari 2015 16:09

Wauw, wat een ontzettend cool product!!! Ben wel echt benieuwd hoe het werkt, vraag me af of het niet slecht voor je (lippen) is. Maar zou ook niet weten wat er slecht aan zou kunnen zijn. Wel heel tof, mooi effect!

[Beantwoorden]

Stephanie91 antwoordt op 14 maart 2015 om 13:39:

Op http://www.fullipsenhancer.nl kon je het product gratis testen, volgens mij kan dat nog steeds. Alleen moet je er wel iets over schrijven.

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 27 februari 2015 16:58

Ik dacht ook stofzuiger erop. Volgens mij heb ik dit product ook al eens gezien bij graveyardgirl op YouTube. Zij heeft een leuke rubriek Does this thing rally work?

[Beantwoorden]


Door Mmm op 28 februari 2015 00:06

Als je gewoon op je lippen zuigt, dan krijg je het zelfde effect

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 28 februari 2015 17:59

Welk kleurtje heb je als 2e op je lippen? vind ik erg mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 1 maart 2015 17:13

Hahahaha! Dat ze daar nu pas mee komen! Ik had het al eerder uitgevonden, en dan bedoel ik veel eerder. Deden jullie dat niet? In een restaurant een flesje pakken en dan je lippen vacuüm zuigen? Haha, old memories

[Beantwoorden]


Door Laurien op 2 maart 2015 12:31

Dit moet ik even met je delen. Heel erg mee uitkijken dus haha!
http://m.girlscene.nl/post/15767/meisje_wilde_kylie_jenner_lippen_en_dit_is_wat_ze_kreeg

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 2 maart 2015 om 13:41:

Ja, dat ze dit product nog maar durft promoten? Dit is een gevaarlijk gadget! Beter eerst tegoei checken wat voor gevolgen het kan hebben! Kan bloedklonters veroorzaken die levensbedreigend worden.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 maart 2015 13:33

Door Lies | Louwerke op 2 maart 2015 14:14

http://www.nsmbl.nl/omg-dit-meisje-gebruikte-een-lip-enhancer-voor-vollere-lippen-en-dat-ging-helemaal-mis/

Deze moet je zien Vera! Een lip enhancer die helemaal mis gaat. :O :lol: :X

[Beantwoorden]

bente antwoordt op 2 maart 2015 om 20:27:

het ziet er best raar uit

[Beantwoorden]


Door linde op 3 maart 2015 19:58

hee, ik wou hem dus ook bestellen maar bij ebay komt dus allemaal kosten erbij van vervoeren kan ik hem ook ergens in nederland ?xx

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 4 maart 2015 om 16:34:

Je kunt hem bestellen op http://www.fulllipsenhancer.nl

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 13 juli 2015 om 22:43:

Heeft iemand er een bij deze site gekocht? Ik kon geen reviews vinden en wolde weten of de site betrouwbaar is. Niet dat ik geld overmaak en niks binnen krijg haha x

[Beantwoorden]