Twitter Question #202

twitter_question_202_01

Make-uptrends zijn vaak een stuk minder zichtbaar dan modetrends, maar ze zijn er zeker. Ik ben weer eens begonnen met Friends (inmiddels ben ik al bij seizoen 3) en het valt me op hoe de make-up- en modetrends van toen, nu steeds meer terug komen. Natuurlijk is er ook het Kim K shapen waar ze in 1995 nog nooit van gehoord hadden. Nu we het toch hebben over make-uptrends, welke make-uptrend mag van jou snel weer verdwijnen?

twitter_question_202_02

Ik kreeg ontzettend veel tweets die ‘de Kylie Jenner liptrend!’ schreeuwden. En dan niet perse de kleur, wel het groter laten lijken van de lippen. Eigenlijk werd alles wat niet natuurlijk lijkt door jullie gelijk de deur uit gezet. Ook shapen en de te strak bijgetekende wenkbrauwen werden genoemd. Ik kan daar wel inkomen. Ik gebruik graag bronzer, blush en highlighter om mijn gezicht in ‘model’ te brengen, maar ik ga niet donkere en lichte vlakken foundation op mijn gezicht smeren. En wenkbrauwen vind ik mooi als ze strak zijn, maar er zijn grenzen.

Het lijkt wel of make-up steeds heftiger word. Ik draag ook veel make-up elke dag, maar sla de bakken highlighter, smokey eyes, valse wimpers en lippen met lipliner, lipstick én gloss toch liever even over. Als je op TV komt of de rode loper over moet snap ik het wel en ik kan ook zeker gefascineerd naar make-up tutorials kijken die bovenstaande in een look demonstreren, maar een nep wimpertje of een veegje highlighter minder vind ik ook niet erg.

Welke make-uptrend mag van jou snel weer verdwijnen?


Reacties

Door emily op 24 januari 2015 15:05

Eerste reactie!

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 24 januari 2015 15:13

Ik sluit me aan bij de Kylie Jenner lippen! <3

[Beantwoorden]

Jill antwoordt op 24 januari 2015 om 15:17:

Ik ook! Vooral mensen die t geloven dat ze echt zijn

[Beantwoorden]


Door Amelie op 24 januari 2015 15:27

Ik kan me hier wel in vinden. Make-up is natuurlijk nep en iedereen mag best zien dat die bruine kleur op mijn ogen niet standaard op me zit, maar als dat gecontour is voor iedere dag helemaal niet nodig wat mij betreft!

[Beantwoorden]


Door Silke op 24 januari 2015 15:36

Leuk mijn reactie ertussen te zien!

Tegenwoordig lijkt alles bigger, better en bolder te moeten zijn… Wenkbrauwen zo donker als de nacht met een lichte concealerlijn boven- en onderaan, contour alsof je Kim K bent op een fotoshoot, de bijgetekende Kylie-lips, … Zo hoef je er echt niet dagelijks bij te lopen, eerlijk, het is zelfs mooier zonder all that drama!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 24 januari 2015 15:40

Wat een leuke vraag! De ‘trend’ waarbij je met allerlei figuren en vormen (bijvoorbeeld een panterprint) op je lippen rondliep. Ik vond het afgrijselijk. Ik hoop nu niet dat ik er mensen mee voor het hoofd stoot ;-)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 januari 2015 15:43

Ik kan me hier wel bij aansluiten; het extreme shapen, de té perfecte wenkbrauwen en de Kylie Jenner liptrend heb ik nu wel een beetje gezien. Een beetje make-up vind ik altijd wel mooi, maar dat hele neppe vind ik dan weer niet echt wat, hoewel ik er wel gefascineerd naar kan kijken haha!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 24 januari 2015 15:58

Leuke vraag! Ik hou ook niet van extreem shapen en perfecte wenkbrauwen. Het ziet er zo onnatuurlijk uit soms.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 24 januari 2015 16:01

De Kylie Jenner lip look heb ik niet begrepen. Ik weet ook niet wie Kylie Jenner is. Ik ben niet zo hip geloof ik! En het Kim K. Schapen mag ook weg!

[Beantwoorden]

Sylvia antwoordt op 27 januari 2015 om 14:58:

Ze is het halfzusje van Kim K. En ik schrok van de lippen: http://www.inspireyourlifestyle.nl/wp-content/uploads/2014/09/maxresdefault2.jpg

[Beantwoorden]


Door Jet op 24 januari 2015 16:21

Nude lippenstift of in gewone taal huidskleur. Dat flatteert echt niemand.
En dichtstucen van iedere porie bij jonge vrouwen van net 20 met daarover een compleet schilderij (contouren etc) mag ook verdwijnen. Alle jeugdige frisheid verdwijnt daardoor.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 januari 2015 16:35

Die hele neppe wenkbrauwen vind ik ook niet zo mooi. Verder idd dikke lagen Kim K makeup en Kylie Jenner lippen. Ik heb gewoon nog niemand gezien bij wie dat echt mooi staat. Of het moet een p0rno ster zijn ofzo…

[Beantwoorden]


Door Sophie op 24 januari 2015 16:37

Mag ik ook wensen dat er weer een trend komt? Waarom draagt niemand meer oogpotlood!? Ik kan echt niet zonder, ik heb zelfs liever oogpotlood op dan mascara. Het wordt tijd dat er looks komen mét oogpotlood in plaats van eyeliner haha maar geen een blogger gebruikt het! Ohja, die pasteltint in make-up kleuren mag van mij part wel weg, niemand maakt zo’n futuristische look zoals in modeshows (mag ik hopen).

[Beantwoorden]

Lousaa antwoordt op 24 januari 2015 om 19:15:

Zo eens! Ik vind oogpotlood ook veel flatteuzer dan eyeliner! En pastel is bij niemand mooi, behalve bij elfjes.

Ik ben verder geen fan van bronzer die gebruikt wordt om te contouren, omdat het mensen vaak ouwelijk maakt. Ik hou niet van dikke mascara verder, en ik word ziek van de onnatuurlijke nude lippen. Verder ben ik geen fan van alle aandacht op de ogen. Ik vind ogen prachtig, maar ik vind het voor dagmake-up niet mooi als alleen de ogen opgemaakt lijken. Liever een lichte oogmakeup en een goede mond dan al die zogenaamd natuurlijke smokey eyes in aardetinten :-)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 24 januari 2015 16:58

Ik dacht ook meteen aan Kylie Jenner lippen, en dan vooral hoe sommige mensen erin slagen ze er zo ongelooflijk nep en opgespoten te doen uitzien! Ach ja, dat is ook een kunst zeker ;)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 24 januari 2015 17:04

Moeilijke maar leuke vraag! Ik zou het eigenlijk niet zo 1, 2, 3 weten eerlijk gezegd. Vind eigenlijk alles altijd wel leuk en mooi! Misschien dan toch de nepwimpers..

[Beantwoorden]


Door Elmira op 24 januari 2015 17:07

De (winged) eyeliner mag van mij snel verdwijnen. Het maakt je ogen zo hard. Ik vind mensen vaak veel knapper zonder!

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 januari 2015 17:12

teveel shapen/ contouren is niet mijn ding.. Maar ik houd van de winged eyeliner en de nude tint voor je lippen!

[Beantwoorden]


Door Margot op 24 januari 2015 17:15

Het extreme contouren vind ik niet nodig.

[Beantwoorden]


Door R op 24 januari 2015 17:23

Ik vind het onzin om allemaal dingen op je gezicht te plakken alleen maar om het compleet anders te maken. Ja, ik vind het wel leuk om een beetje op te doen om bepaalde dingen te highlighten, maar extreem contouren en nepwimpers is gewoon te veel!

[Beantwoorden]


Door Anna op 24 januari 2015 17:27

Extreem shapen! Zo niet natuurlijk! Liefs

[Beantwoorden]


Door Marieke op 24 januari 2015 17:27

Ik sluit me totaal aan bij de overdreven ‘celeb’ makeup. Ik doe mijn wenkbrauwen ook strak en ingekleurd, maar binnen de natuurlijke haartjes en niet extreem opgeschoond met concealer…
Van mij mag de nude oogschaduwpalettes hype ook wel overwaaien. Ja, ze zijn handig maar we hebben ze nu toch allemaal wel?! Doe mij maar wat leuke kleuren erbij.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 januari 2015 17:30

Ik weet niet wat ik van de Kylie Jenner lippen moet vinden. Kylie kan het hebben. Maar dan ook alleen zij.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 24 januari 2015 17:34

Leuk artikel! Ik moet zeggen dat k vaak vol fascinatie naar tutorials zit te kijken waarin mensen zich zo onwijs mooi (lees fotoshoot Achtig) opmaken. Soms ben ik wel jaloers dat ik niet zo creatief ben, maar aan de andere kant … neemt niemand je toch serieus als je dat soort looks elke dag zou dragen ? Ik denk dat de meeste mannen het vaak ook niet mooi vinden maar eerder nep. Natuurlijk is zo’n look leuk voor een feestje. dat Kim k gedoe mag van mij wel verdwijnen en die winged eyeliners heb k ook wel weer gezien …

[Beantwoorden]


Door Saskia op 24 januari 2015 17:48

De dikke lippen, Kylie Jennerstyle. Zelfs mensen met volle lippen doen aan “overdrawing”… Ook de fake tan mag weg en sommige mensen plakken vier sets aan nepwimpers op….

[Beantwoorden]


Door Syl op 24 januari 2015 18:05

Mensen die hun lippen bijtekenen. .. ook al gebruiken ze de juiste kleur, ik vind het vaak ordinair staan.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 januari 2015 18:17

Ik weet zo niet echt iets. Welke ‘trend’ van mij wel op mag houden is dat merken doen alsof iets 100% natuurlijk en hypoallergeen is en er vervolgens doodleuk parfum, alcohol denat of andere irriterende stoffen in stoppen. Kap daarmee! Parfum hoort niet thuis in makeup. We worden misleid door allerlei marketingbullshit door vele merken.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 januari 2015 18:23

Wenkbrauwen. Sorry, maar als het er niet natuurlijk uit ziet, just don’t! :eww:

Liefs

[Beantwoorden]


Door Zoe de Jonge op 24 januari 2015 18:30

Het is ook hoe erg je buiten de lijnen tekend met lippotlood. Een beetje kan geen kwaad, maar heel veel mensen doen het veel te ver!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 januari 2015 18:34

Ik denk dat ik me aansluit bij de lippen ;) Gewoon natuurlijke lippen zijn het mooist

[Beantwoorden]


Door Natascha op 24 januari 2015 18:41

Hey Vera wou dit even melden (niet de bedoeling om moeilijk te doen ofzo) maar het Kim K shapen was zeker al gekend in 1995 want dit is een make-up techniek die al lang gebruikt wordt door Drag Queens, hetzelfde met de extreem strak uitgelijnde wenkbrauwen (alsook de Kylie Jenner lip denk ik) die nu al een tijdje de ronde doen. Het is een Drag Queen techniek.
Ik kijk vaak naar Rupaul’s Drag Race en volg ook een paar youtube kanalen omdat ik drag queens zo’n geweldige mensen vind. Vandaar dat ik het weet.
De nude lip (echt zo concealer lip) mag voor mijn part echt in de vergetelheid vallen. Ik vind niks mooiers dan een dame met een mooie lipkleur maar de onnatuurlijke nudelook mag eruit. Ziet er altijd zo ongezond uit.

[Beantwoorden]


Door Luuke op 24 januari 2015 18:44

Die kylie jenner lips kende ik nog niet, dus ik ging ze opzoeken en ja dat mag wel weg! :X Teveel shapen vind ik ook niet mooi.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 24 januari 2015 18:45

JAAA, die ontzettend neppe en getekende wenkbrauwen vind ik maar niks. Er is niets mis met strakke wenkbrauwen, maar als je daar geen haartjes meer hebt, klopt er iets niet in je look! ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 januari 2015 18:57

Aaaah, wat leuk om mezelf hier tussen te zien! Serieus, allemaal stoppen met die winged liner, ik wil weer origineel zijn ;)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 24 januari 2015 19:08

De no make-up makeuplook mag van mij overgaan, ik houd er van opvallende lippen en een mooie blush en bronzer. Ik ben erg fan van de Kylie Jenner kleur lippen, maar het groter laten lijken van de lippen hoeft voor mij ook niet.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Nanda op 24 januari 2015 19:44

De ‘Barbie-look’ dood geblondeerd haar met daaraan extension, beige lipstick, gitzwarte getekende wenkbrauwen en te overdreven nepwimpers – alsof er 2 rupsen op de ogen zitten.

De donkere lipstick. Het staat maar bij weinig mensen écht mooi.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 24 januari 2015 19:49

Ja ben het zo eens met die wenkbrauwen! Vooral dan bij donkere wenkbrauwen, sorry, maar het kan soms echt niet mooi zijn!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 24 januari 2015 19:53

Ben het er zeker wel mee eens dat de Kylie Jenner lippen nu wel afgelopen mogen zijn, het is tot in de treuren herhaald en ik vind het niet eens mooi. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door t. op 24 januari 2015 20:44

De dikke plamuur lagen!! :eww: . En ook de Kylie jenner lip mag wel weg! :wtf:

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 januari 2015 20:47

Ben ik de enige die de Kylie Jenner lip echt prachtig vind?! Ik wou dat ik de skills had om dat te doen. Ook al vraag ik me wel af hoe ‘nep’ het eruit ziet in het echt.

[Beantwoorden]

Chinouk antwoordt op 24 januari 2015 om 22:43:

Ja, ik vind haar lippen ook erg mooi. Zag zonet een foto met enkel lipbalsen, waren ze zo mooi vol, al is dat natuurlijk geen make-up maar gewoon een filler, helaas. :no:

[Beantwoorden]


Door Ltbm op 24 januari 2015 21:28

Het bijtekenen van je lippen. Dus niet de natuurlijke lijn van je lip volgen.
En dan ook nog beweren dat het zo moet omdat ze geen duidelijke natuurlijke liplijn hebben. Ja doei geloof je het zelf. Ik ken een beautyblogger di dat ook beweert.
Ondertussen lopen ze erbij als een clown.
Bijtekenen van je wenkbrauwen hetzelfde.
Bronzer gebruiken als verf ook zo verschrikkelijk.
Nepwimpers. Het blijft nep en je ziet het gewoon zitten. Fout!!
Te witte of te oranje foundation.

Daarom vind ik jou zo puur Vera. Jij laat zien dat je dat allemaal niet nodig hebt. Maar dat je met mooi make upnop een juiste manier ooknprima je gzicht kan shapen, lippen kan laten opvallen en je ogen laten knallen.
Ga zo door. Helemaal super. Je blijft bij jezelf. Je bent je jezelf. En veranderd niet elke maand van levenswijze, kledingstijl of wat dan ook. Daar heb ik respect voor.

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 24 januari 2015 22:41

Oh ik sluit me volledig aan met de ‘geen make-up trend’, van Denise. Ik vind dat er in andere landen veel meer make-up wordt gedragen, met name in USA. Kijk naar hun drogisterijen; zoveel aanbod in make-up, dus het moet wel zo zijn dat dames er veel meer gebruik van maken. Iedereen: een likje meer mag wel! Mits het natuurlijk blijft, ben ik het dan ook weer mee eens. :lol:

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 januari 2015 22:44

Ik sluit me aan bij de K Jenner lip. Nee, iets te. Je kunt veel make-up dragen, maar het moet niet te nep worden. Iedereen is al mooi van zichzelf!

[Beantwoorden]


Door Sjess op 24 januari 2015 23:20

Ik sluit me ook aan bij de Kylie Jenner lippen en de overdreven strakke wenkbrauwen make-up. Helemaal in combinatie met een zware ooglook (nepwimpers, dikke eyeliner, zwaar aangezette crease), het ziet er zo pornoster-achtig uit!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 24 januari 2015 23:26

Van mij mag het fel, maar niet over de top. Lippen ‘corrigeren’ vind ik pok watje niet

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 25 januari 2015 00:07

Ik vind die harde zwarte winged eyeliner mooi op jonge huidjes van hooguit 28 jaar oud, maar op vrouwen die al wat lijntjes hebben en tegen de 40 aanlopen (ik!) vind ik het veel te hard staan. Ik zweer bij het ‘ouderwetse’ BRUINE oogpotlood. Staat veel zachter, helemaal als je het een beetje vervaagt met oogschaduw in dezelfde tint. Weg met die rare strepen bij die ooghoeken.

[Beantwoorden]


Door Zaterdag 24 januari | Beautyblogs Collected op 25 januari 2015 02:01

[…] Twitter Question – Veracamilla: Welke make up trend mag van jou snel weer verdwijnen ? […]


Door Sanne op 25 januari 2015 08:51

Inderdaad de Kylie Jenner lippen! En vooral alle slechte wenkbrauwen need to go.

[Beantwoorden]


Door Susanne op 25 januari 2015 10:26

Roze/rode eyeliner en idd dat heavy contouren mogen rap verdwijnen

[Beantwoorden]


Door Carla op 25 januari 2015 10:32

Kylie heeft dr lippen laten doen dus hoe iedereen erbij komt dat ze zo lijken alleen door lipstick.. Anyway.. Bruine lipstick, strakke wenkbrauwen, puntige nepnagels, donkere oogschaduw tot je wenkbrauw, te oranje foundation.. Mag allemaal weg!!

Nepwimpers kunnen idd niet als ze er TE nep uitzien, maar als je de juiste wimpers neemt is het prachtig en vooral veel mooier dan dikke klonterige mascara ;-)

[Beantwoorden]


Door Lynette op 25 januari 2015 14:11

De “ik maak wel een duckface, maar doe net alsof ik hem niet maak selfie.” wat is er mis met lachen op een foto ?

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 25 januari 2015 14:38

Ja, die overdreven strakke wenkbrauwen vind ik echt niet mooi

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 januari 2015 14:45

Leuke vraag! De Kylie Jenner lippen zijn ook niet echt mijn ding. Ook vind ik te heftige wenkbrauwen niks. Ik vind het mooi als ze wat steviger zijn, en ze mogen ietsjes donkerder dan je natuurlijke kleur, maar niet 50 tinten donkerder. Ik heb serieus mensen gezien met heel licht blond haar en bijna zwarte wenkbrauwen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 25 januari 2015 18:02

De makeuptrend die van mij mag verdwijnen zijn meisjes die andermans makeup bekritiseren. :wave:

[Beantwoorden]


Door xAmber op 25 januari 2015 18:30

Ik ben het met ming eens, de met concealer goed stram recht en clean gemaakte wenkbrauwen. Vind ik een beetje overbodig, iedereen weet dat je wenkbrauwen niet puur natuur zo zitten!

Jaa ik houd sowieso niet echt van nude nude lipstick, maar de Kylie jenner lip trend had van mij in 2014 mogen blijven

[Beantwoorden]


Door Hester op 25 januari 2015 18:44

Ik heb ergens het idee dat make-up veel heftiger wordt (staat trouwens een -dtfoutje in die zin in je artikel), en ergens juist dat het heel erg afneemt. Je ziet, naast alle geshapete looks met retestrakke wenkbrauwen, ook wel dat mensen het liever wat rustiger en natuurlijker houden, heb ik het idee. Al gaat dat ergens wel samen: ‘clean’ is volgens mij gewoon de maatstaf, en voor de één betekent dat alles heel strak en netjes, en voor de ander betekent dat gewoon net even wat verzorgder dan zonder make-up, maar niet extreem opvallend. Ik vind het echter wel jammer dat er soms zo’n scheidingslijn lijkt te zijn tussen de looks van mode- en beautybloggers en ‘normale mensen’, omdat ze gewoon allebei in een heel ander wereldje leven. Of zie ik dat verkeerd?

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 25 januari 2015 19:35

Ik heb lang over deze vraag na zitten denken toen hij voorbij kwam op Twitter, maar ik vind het best lastig.. Dé trend voor 2015 is de no make-up look en die vind ik wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kyraa op 25 januari 2015 19:47

Wat mij betreft mogen de nude lipsticks wel verdwijnen. Ik draag liever een mooi fel kleurtje of alleen lippen balsem. Maar nude lipsticks, nope.. Niks voor mij.

[Beantwoorden]


Door Emma op 25 januari 2015 19:52

Haha zo grappig dat ik al die trends juist geweldig vind! (:

[Beantwoorden]


Door Renske op 25 januari 2015 21:14

De Kylie Jenner lippen inderdaad, vind ik echt niet mooi. Maar ja, ieder zijn ding.. :)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 25 januari 2015 21:44

De Kylie Jenner lippen. De kleur is inderdaad mooi maar om je lippen heen tekenen om ze voller te laten lijken? Nee, ziet er niet uit.
Wenkbrauwen waarbij het middelste gedeelte vervaagd is, net zoals drag queens dat doen, oftewel de instagram eyebrow. Wenkbrauwen hebben een duidelijk begin en eind en niet zo’n vaag begin.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 26 januari 2015 12:38

Ook ik sluit me aan bij de Kylie Jenner lippen. Ze zijn te overdreven en te hard, het ziet er te fake en te botox uit.

[Beantwoorden]


Door Alysha op 27 januari 2015 18:29

ik ben tegenwoordig heel erg van make-up dragen waar ik het ook echt NODIG heb, bv geen foundation meer aanbrengen, maar een concealer die precies mijn huidskleur is en een andere die één tint lichter is onder de ogen. ik zag laatst ook een filmpje waarin een visagist een vrouw opmaakt en iedere keer zie: “and remember, less is more” TRUE STORY! het is me trouwens ook opgevallen dat de dames die over de rode loper liepen bij de ‘2015 Producers Guild of America Awards’ oogpotlood in de waterlijn hadden en roze nude lippen (niet dat BAM NUDE maar nog normaal). mooie combo! linkje: https://www.google.nl/search?q=2015+Producers+Guild+of+America+Awards+2015&biw=1366&bih=587&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-MjHVPPiBon3O9rDgcgM&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=2015+Producers+Guild+of+America+Awards+women&imgdii=_

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 januari 2015 17:00

Tsjaad als ik heel eerlijk ben ik vind ik de Kylie lippen prachtig! En een beetje extra shapen en wenkbrauwen vind ik ook niet zo lelijk!!

[Beantwoorden]


Door wendy op 3 februari 2015 15:27

ik vindt niks aan 20 lagen nep wimpers, als je er echt leuk uit wil zien kun je 1laag gebruiken dat staat veel natuurlijker soms staat dat beter dan mascara. (love)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 4 februari 2015 12:47

Strakke wenkbrauwen vind ik mooi, maar de Kylie Jenner lip mag van mij wel weer verdwijnen!

[Beantwoorden]