Twitter Question #198

twitter_question_198_01

Er zijn online ontzettend veel handige DIY’s, tutorials en recepten te vinden. Stap-voor-stap uitleg in foto’s, of een video waarin je wordt voorgedaan hoe het moet. Hartstikke handig en ik weet dat ik er zelf al veel door heb geleerd. Toch lukt niet alles even goed en zakt je cake in, is je nail art een ramp en heb je panda ogen in plaats van smokey eyes.

twitter_question_198_02

Het is zo herkenbaar. Iets na proberen te maken wat er in de tutorial prachtig uitziet, maar wat bij jou compleet mislukt. Of zoals ze ook wel zeggen: NAILED IT. Er zijn vele posts te vinden met foto’s van DIY’s die hopeloos mislukten.

Het krullen met een stijltang ziet er in de video’s zo makkelijk uit, maar ik kan er niks van. Ik probeer de stappen precies te volgen, maar eindig keer op keer met een rare slag in mijn haar. Smokey eyes is nog zoiets. Misschien heb ik de ogen er gewoon niet voor, maar het ziet er niet uit! Ik ben dol op alle soorten ooglooks, maar smokey eyes horen daar niet bij.

Er gaat van alles mis, maar vaker gaat het goed. En die keren dát het mis gaat, kun je er hopelijk wel om lachen. En weer doorgaan, het opnieuw proberen. Dan is het extra tof als het uiteindelijk toch lukt. Dat gezegd ga ik me toch ook maar weer eens aan die smokey eyes wagen.

Welke DIY, tutorial, of recept heb jij geprobeerd na te maken, maar mislukte compleet?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 6 december 2014 | 47 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Marit op 6 december 2014 15:05

Heel herkenbaar allemaal! Hahaha ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 december 2014 15:07

Ooglooks. Er zijn niet veel mensen die zo’n diepe crease hebben als ik en toch geen hooded eyes hebben. Doe ik eyeliner op dan valt mijn halve oogschaduwlook weg en als er iets gedaan wordt met lekker veel creasewerk valt het bij mij ook compleet weg. Frustratie alom dus. En verder probeer ik niet zo heel veel uit eigenlijk. Doe vooral lekker mijn eigen ding :-)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 6 december 2014 om 15:29:

Ik heb echt precies hetzelfde! Vervelend is dat, hè? Altijd als ik een mooie ooglook maak, zie je er niets van, en daarnaast heb ik ook een bril, die ook nog eens de aandacht wegtrekt!

[Beantwoorden]

Mara antwoordt op 7 december 2014 om 14:21:

Ik ken het euvel. Veel aandacht besteden aan je crease is totaal nutteloos, het verdwijnt toch weer. Als ik al oogschaduw op doe, dan doe ik vooral het bewegend ooglid van buiten naar binnen en crease beetje zelfde kleur. Gelukkig heb ik genoeg ruimte voor een goeie lik eyeliner dus dan besteed ik daar liever wat aandacht aan haha :ja:

[Beantwoorden]


Door lauraxx op 6 december 2014 15:22

Hahaahah zo herkenbaar! Krullen maken met de stijltang lukt me echt niet

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 6 december 2014 15:27

Haha heel herkenbaar! Nailarts lukken mij nog nooit zo goed haha!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 6 december 2014 15:35

Krullen maken met de stijltang inderdaad! Ik dacht dat het aan mijn goedkope stijltang lag dat het niet ging, dus ik heb er speciaal eentje van Chi gekocht, maar het wil nog steeds niet lukken! :no: Beeeetje jammer van die 130 euro en ik snap gewoon niet wat ik fout doe. Zelfs de kapper heeft het me nog voorgedaan, maar mij lukt het nog steeds niet :’)

[Beantwoorden]


Door Margot op 6 december 2014 15:39

Wat een leuke vraag! Krullen met een stijltang lukt vaak niet bij mij, geen idee wat ik fout doe.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 6 december 2014 15:41

Hmmm effe denken… Niks denk ik. Ik heb nog niet veel DIY projecten gedaan :-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 6 december 2014 15:46

Wat een leuke vraag! Ik heb nog steeds moeite met een fatsoenlijke eyeliner. De wings zijn gewoon scheef.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 6 december 2014 15:47

Krullen maken met een stijltang is bij mij gewoon hetzelfde al stijlen, haha! Ik heb ook een keer geprobeerd een suikerwax te maken maar dat werd gewoon een plakkerige zooi

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 december 2014 15:57

Ik suck gewoon echt in winged eyeliner. Ik heb al duizenden tutorials gekeken maar het lukt gewoon nooit! Letterlijk nooit! Best frustrerend. Ook probeerde ik een keer een heftige smokey eye te maken na aanleiding van een tutorial maar dat zag er meer uit als een rare zwarte plek :’)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 6 december 2014 15:58

Leuk dat je mijn tweet erin hebt gezet! Ik heb dat ook altijd met die krullen….

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 6 december 2014 16:17

Yay! Ik sta er tussen, wat leuk! Dank je Vera! Maar het is echt zo, alles waarbij glitters gebruikt moeten worden… daar begin ik heel fanatiek mee en op gegeven moment wil ik echt dat potje het raam uit smijten, omdat ik er gewoon niet mee om kan gaan en ik weet dat ik het weken later nog terug ga vinden in huis. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 6 december 2014 16:37

Water marble nails it is. Probeerde dat eens met een vriendin, maar het wilde maar niet lukken. Vervolgens ging er nog een halve fles nagellak remover over de tafel ook. Aii.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 6 december 2014 16:57

Haha, ik ben ook niet zo van de tutorials, het gaat gewoon altijd anders dan op het filmpje!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 6 december 2014 17:05

Nailart. Het lukt mij wel op de ene, maar niet op de andere hand

[Beantwoorden]


Door Deisy op 6 december 2014 17:23

Wat grappig haha! Bij mij lijken alle haartutorials niet te werken (krullen, beachy waves, alle soorten vlechten)… het ziet er gewoon bij mij altijd anders uit.. en meestal ik dat niet positief haha ;-) X

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 6 december 2014 17:28

Tsja, die krul tutorials…..als zij naar links gaat moet ik naar rechts en naar buiten of naar binnen. Eindresultaat is altijd hilarisch.

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 6 december 2014 18:02

Hahaha ik kan ook wel een flink lijstje maken. Alle ooglooks everrrr krullen zonder hitte, krullen met tang, shapen, winged eyeliners and so on!

[Beantwoorden]


Door lisette op 6 december 2014 18:19

pumkin spice latte maken. Weet ik veel hoe en wat met die pompoen! Geen pompoenkruiden hier in nederland. Dan maar echt pompoen er in doen… Euhm, hoe dan? Dus ik pompoen bakken. Total fail

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 december 2014 19:03

Krullen met een stijltang wordt ook helemaal niks bij mij. Het is niet stijl meer, maar meer met een rare knik erin, die er vervolgens ook bijna niet meer uitgaat grrr

[Beantwoorden]


Door Bo op 6 december 2014 19:39

Bij mij ook echt alle nailarts.. Bij anderen zijn ze zo perfect, maar bij mij is het een complete ramp + nagellak everywhere..
xoxo

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 december 2014 19:40

Haha dit is te herkenbaar. Ik kan bijna geen enkele tutorial of diy nadoen zonder het te verpesten. Marble nails, krullen maken met een stijltang, bijna alle haartutorials, etc.

[Beantwoorden]


Door bymarlayne op 6 december 2014 19:47

Water marble nails heb ik meerdere malen geprobeerd, maar zonder succes. Ook het maken van een sjaal van oude kleding heeft wat minder goed uitgepakt.

[Beantwoorden]


Door Luuke op 6 december 2014 20:02

Haha, zo herkenbaar! Ik heb zo vaak een kleurrijke of uitbundige ooglook proberen te maken, maar vaak kwam het erop neer dat het net leek of ik een blauw oog had..

[Beantwoorden]


Door Jill op 6 december 2014 20:11

Suikerhars maken, lukte op zich wel tijdens het maken, maar daarna plakte de hars helemaal niet :s

[Beantwoorden]


Door Jesjee_x op 6 december 2014 20:30

Bij mij mislukte de rainbow winged eyeliner, compleet!! Het leek met een verkleedfeestje wel een depressieve regenboog eenhoorn

[Beantwoorden]


Door Rahma op 6 december 2014 20:55

Ik wou tijdens halloween als een minion, en ging dus een diy daarvan proberen te maken. Ik dacht als die youtuber het kan kan ik het ook wel. Nou het mislukte compleet, was echt een totale ramp ;’)

[Beantwoorden]


Door EigenParfumerie op 6 december 2014 21:20

Even heel goed nadenken….. :hmm:

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 6 december 2014 21:47

Ohhh wat niet! Colakoeken, muesli repen, sushi, pandancake, rainbow cake, alles met marsepein of fondant, suikerwax, glazen kerstballen met nagellak.. en genoeg manieren om mijn haar te krullen met materialen anders dan een krultang.

[Beantwoorden]


Door Xlautje op 6 december 2014 22:43

Alle haartutorials maar of het te maken heeft dat ik het niet kan of dat ik het geduld niet hebben :O eh tja

[Beantwoorden]


Door Daaanielle op 6 december 2014 23:03

De welbekende Koekiemonster cupcakes. Waren op zich best goed gelukt, maar door de blauwe kleurstof kwamen ze er de volgende dag net zo blauw weer uit, if you know what I mean.. Ik schrok me werkelijk kapot.

[Beantwoorden]


Door Hester op 6 december 2014 23:35

Ik deed pas een poging tot een cut crease look (zonder tutorial, maar wel aan de hand van wat inspiratiefoto’s natuurlijk) en dat lukte ook niet in één keer haha. Na drie keer was het eigenlijk nog steeds een niet-uitgeblende ooglook met sterk aangezette crease, maar het was in elk geval al een stuk beter :P Het enige wat bij mij echt niet wil lukken, ook niet na een paar pogingen, zijn water marble nails. Wat een gedoe is dat zeg, man man man. Eigenlijk doe ik verder niet zoveel DIY’s, scheelt ook weer wat frustratiemomentjes haha!

[Beantwoorden]


Door Gaya op 7 december 2014 04:39

Merengue’s maken met eiwit dat je op moet kloppen enzo.
Ik vind ze ontzetten lekker, maar zelf maken gaat niet goed.

Waarom wil iedereen eigenlijk krullen met een stijltang? je kan toch gewoon een krultang gebruiken?

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 7 december 2014 10:07

Uit zelfbescherming probeer ik alleen fool-proof dingen :$

[Beantwoorden]


Door febe op 7 december 2014 12:20

Ik kan me nog herinneren dat ik als kind ooit eens tiramisu wou maken, ik moest en zou het meteen maken, ookal had ik niet alle ingrediënten in huis. Zo had ik bijvoorbeeld vanillesuiker nodig, maar aangezien ik dat niet vond heb ik dan maar vanille essence gebruikt… oh my god.. Worst tiramisu eveeeeer hahahaha! (ondertussen kan ik gelukkig wel deftige tirumisu maken…). Op beautygebied staan zwarte smokey eyes mij echt niet, en marblenails heb ik ooit eens geprobeerd, maar dat draaide ook uit op een disaster… :D

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 december 2014 13:07

Stijltang krullen hangen echt af van de soort stijltang die je gebruikt.
Met men vorige kon ik er super mooie krullen mee maken maar nie glijd men tang niet zo goed door men haar :( marble nails zijn ook echt een blunder xp men eigen zwakte is nog altijd zelfbruiner hoe dure ik ook koop ik zie er altijd uit als een sinaasappel xxx

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 december 2014 17:10

Alle ooglooks die er zo’n beetje zijn. En als ik een tutorial zie over ‘een super simpel kapsel’ zakt het alsnog uit of is mijn haar er te dik voor.

[Beantwoorden]


Door Amelia op 7 december 2014 17:46

Hee vera,
Zou je miss de twitterquestion ook op instagram kunnen doen? ik heb helaas geen twitter maar ik denk dat ik en vele anderen toch ook graag ‘mee willen doen’.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Sara op 7 december 2014 19:24

Ik heb een keer geprobeerd een mokcake te maken. Alleen was mijn mok net ietsjes te vol waardoor alles al snel over de rand liep en de hele magnetron onder een bananenmengsel zat… :ja:

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 7 december 2014 20:54

Marble nails en winged eyeliner.. yup, drama!

[Beantwoorden]


Door lotte op 8 december 2014 19:17

Ik kan helemaal geen winged eyeliner maken, mijn crease is denk ik te lang om die wing te zetten. Als ik er 1 teken zit er een lelijke plooi van mijn huid door :shit:

[Beantwoorden]


Door tessa op 8 december 2014 21:39

Ik heb ooit Churro’s proberen te maken aan de hand van een Foodgloss video,
Maar het deeg moet je in een spuitzak doen en dan in de hete olie spuiten, zo krijg je de vormpjes, beetje jammer dat mijn spuitzak het meteen begaf.. het kwam er aan alle kanten uit behalve de goede. na 3 lagen ductape en heel veel geworstel heb ik de helft van het deeg weg moeten gooien, de andere helft was wel gebakken maar zag er niet uit en was ook nog eens half aangebrand.. Nailed it!

[Beantwoorden]


Door Judith op 9 december 2014 12:24

Grappig dat ’t krullen met een stijltang toch bij zoveel meiden mis gaat… ik heb er zelf ook lang over gedaan om ’t te kunnen, maar het is toch echt heel handig. Goed zoeken op YT naar een goede tutorial (A)

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 december 2014 21:55

Zo herkenbaar dit! Ik ha een keer een DIY van Teske gedaan, cake in een mok, maar dat was drie x totaal mislukt! Ik heb het maar opgegeven en probeer het ook nooit meer haha!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Twitter Question #205 op 14 februari 2015 15:00

[…] paar weken geleden vroeg ik welke DIY of tutorial jij had geprobeerd na te maken, maar wat compleet mislukte. Ik wilde nog een TQ doen waarin ik zou vragen naar handige DIY’s en tutorials die je […]