Flashback friday #6

flashback_friday_6_00

Vandaag is weer een nieuwe vrijdag, met een nieuwe Flashback Friday! Ik kan niet anders dan de introtekstjes keer op keer heel afgezaagd beginnen. We gaan weer terug in de tijd, naar klassenfeestjes waar je een elastiek met nep haar droeg, het sparen van Diddl notitieblaadjes en meer!

flashback_friday_6_01

Haarelastiek met nep haar eraan

Mijn vaste prik voor klassenavonden, Sinterklaas en Kerst: een haar elastiek met nep haar eraan. Dat klinkt misschien een beetje gek als je niet weet wat ik bedoel, maar op de basisschool was het bij mij in de klas een grote hit. Zo had ik een elastiek met korte plukken rood en blond haar en een elastiek (mijn favoriet) met lange blonde vlechtjes. Makkelijk om te gebruiken en mijn paardenstaart was gelijk een stuk leuker. Bron foto.

flashback_friday_6_02

Belville

Ik weet nog goed dat Belville net nieuw was in Nederland en ik een heel mooi notitieboekje in de brievenbus kreeg. Gratis, als promotie. Mijn buurmeisje had hem ook en samen vulden we hem in Er stonden ook leuke plaatjes en verhaaltjes in. Daarmee begon de Belville verslaving, ‘Lego voor meisjes’. Mooie huizen, sprookjesfiguren… Ik vond het super leuk. Bron foto.

flashback_friday_6_03

Glitter Gel

Óók een grote hit tijdens klassefeestjes: glitter gel. Haargel, vooral voor jongens, met glitters erin. Hoewel meisjes het ook wel eens gebruikten, zeker als ze hun haar een staart droegen. Bijna elke jongen bij mij in de klas gebruikte het. Bron foto en bron foto.

flashback_friday_6_04

Diddl

Diddl ken je vast nog wel. Deze muis was een enorme hit. Diddl notitieblokjes, sleutelangers, kussens… Op de basisschool was het sparen van Diddl notitieblaadjes iets wat ieder meisje (en een paar jongens) deed. Ik had samen met een vriendin ook een hele verzameling, opgeborgen in een map. We hadden nog nooit iets van Diddl gekocht, maar vonden het wel leuk om mee te doen en toch veel te kunnen sparen en ruilen. Bron foto.

flashback_friday_6_05

Pucca

Pucca was ook zoiets. Een schattig Chinees poppetje. Waarom Pucca destijds zo populair was weet ik eigenlijk niet. Wel weet ik dat ik jaloers was dat mijn beste vriendin een Pucca t-shirt had, maar gelukkig kon ik voor het nieuwe schooljaar een Pucca schrijfset bemachtigen. Ik heb bij Action ook nog wel eens een verdwaalde tube Pucca douche gel zien staan, maar de hype is alweer even voorbij…

Weet jij nog leuke flashback friday’s?

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle | 5 december 2014 | 117 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Maris op 5 december 2014 15:01

Diddle! Die was ik helemaal vergeten :D

[Beantwoorden]

Annemijn antwoordt op 10 december 2014 om 12:11:

En Natuurlijk Speelzolder.nl!!!

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 5 december 2014 15:03

haha deze blog posts zijn altijd zo herkenbaar, bij alles wat er in staat denk ik: ooooh ja! aan die rage heb ik (helaas) ook nog mee gedaan :lol: ik was ook groot diddl fan.

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 december 2014 15:03

Aaaaah Diddl, ik heb alle plaatjes zelfs nog bewaard in een map. Gewoon te zonde om alles weg te gooien!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 5 december 2014 15:08

Diiddl! Ik heb daar wel veel van gekocht haha, heb nog steeds een hele grotw verzamelmap staan.
ook de haarstukjes herken ik, echt te grappig.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 5 december 2014 15:09

Ik ben wat ouder dan jij, maar de Diddl trend heb ik nog meegekregen. Gelukkig heb ik niets van die glittergel trend meegekregen. Lijkt me verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 5 december 2014 15:09

Je haalt mijn hele jeugd naar boven! Ik spaarde echt mega fanatiek Diddl plaatjes en had dan ook mappen vol. De plaatjes die ik op het schoolplein niet kon ruilen, ruilde ik weer op Marktplaats en had na een tijdje gewoon de hele collectie compleet! Zo leuk dat Belville er ook tussen staat, als ik nu mensen er naar vraag kent niemand het! Ik had er echt grote kastelen en huizen van, ik vond het echt geweldig! Vooral de strikjes, haarbandjes en accessoires die je ze aan kon doen!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 5 december 2014 15:10

Wat een grappig artikel zeg! Ik heb nog 1 diddle bewaard.. :) Nostalgie!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 december 2014 15:10

Haha, toevallig. Ik kreeg eens een Pucca dvd en pyjama voor sinterklaas, vond het geweldig. Ook met high school musical dvd’s (1&2) en winx/w.i.t.c.h/bratz spullen heeft de sint mij nog ooit heeeel gelukkig gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 5 december 2014 15:11

Haha, aan deze trends deed ik niet mee, ik was daar toen al te groot voor. Maar glittergel was echt zo typisch voor de 90’s/begin 2000, alles had gewoon glitters :)

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 5 december 2014 15:13

Haha jeugdsentiment zeg! Puca en Diddl daar was ik inderdaad vroeger echt gek op. Met die nepharen en glittergel had ik niet zoveel ;). Belville kan ik helemaal niet zelfs.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 5 december 2014 15:14

Aah ja Diddl! Sjonge, ik ben daar vroeger zovaak mee in de weer geweest! :-P

[Beantwoorden]


Door Evelien op 5 december 2014 15:16

Wie was nou niet gek op Diddle!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 december 2014 15:16

Ik herken hier alleen de glitter gel van. Maar die ging alleen met carnaval in mijn haar. De rest is van net na mijn tijd. Meisjes lego bestond nog niet. Al had ik wel Fabuland. Dat vond ik superleuk.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 december 2014 15:19

Oeeeh jaa Belville! Daar had ik een heel huis van, zo ontzettend leuk en zo veel mee gespeeld! De rest had ik niet zo heel veel mee, ja dat haarding had ik ook wel, maar deed ik niet zo veel mee.
Diddl was meer voor mn zusje hihi :)

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 5 december 2014 15:23

Haha jaaaa zo leuk! Een haar elastiek met nep haar eraan, dat was nog eens een goede oude tijd haha. En dan Diddl, die knuffels waren duur! Maar ik moest en zou er toch twee aanschaffen van m’n zakgeld… Haha leuke herinneringen komen boven dankzij je artikel :D

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 5 december 2014 15:24

Omg ja Belville! Daar heb ik inderdaad ook wel wat van gehad, al was ik zelf grotere fan van Playmobil <3. Diddl en Pucca ken ik ook, maar daar heb ik eigenlijk nooit zoveel mee gehad.

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 5 december 2014 15:27

Diddl!! Jaaaa! jeugdsentiment, haha! Ik vergeet heel vaak dat ik dit soort dingen leuk vond, maar door jouw artikelen heb ik heel vaak van die ‘oooh ja!’ momenten :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 december 2014 15:28

Dit is zo herkenbaar! Die haarstukjes gebruikte ik ook altijd met bijzondere gelegenheden, inclusief de glitter gel! En van Bellville en Pucca was ik ook helemaal gek, van Diddl was ik niet zo, maar mijn zusje wel die had op een gegeven moment haar hele kamer er vol mee staan haha!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 5 december 2014 15:28

Ik heb al drie keer een comment proberen te plaatsen maar hij wordt steeds niet gepubliceerd? Ligt het aan mijn laptop? :-(

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 5 december 2014 om 15:29:

Oh huh. Nu doet ie het wel? Raar. Wat ik eigenlijk wou typen:

Aah wat leuk! Pucca daar had ik wel een shirt van en daar was ik dan ook vet trots op :$ En Diddl was ook mijn held, de plaatjes inderdaad maar ik had ook knuffels, pennen ,poppetjes, noem het maar op. Ook was ik vaak op de website te vinden want daar hadden ze leuke spelletjes. Mooie tijd (:

Over websites gesproken, herinner je je Kinderlines, Kindertent enz. nog ? De sites waar je zelf homepages kon bouwen. En oh, de spelletjes sites zoals Spele waren ook erg leuk! Misschien iets voor je volgende Flashback Friday? (A)

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 5 december 2014 15:30

Haha zo herkenbaar :) Ik had een nep haar bandje met bruin en paars haar en ook veel van Diddl.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 5 december 2014 15:31

Diddl:) Ik spaarde het vroeger ook en had een hele verzameling. Zo leuk om daar weer even aan te denken :-)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 5 december 2014 15:36

Didl was bij ons zoooo populair!! En haha die haargel herinner ik me ook nog! Zo’n puck t-shirt had ik ook, wat blij was ik er mee zeg! haha

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 december 2014 15:36

Zo leuk, ik ken ze allemaal behalve Pucca…Waarschijnlijk was dat na mijn tijd. Ik had ook heel veel van Bellville, net als Paradiso dat was ook speciaal Lego voor meisjes.

[Beantwoorden]


Door Laura | It's Laux op 5 december 2014 15:39

DIDDL, wauw! Daar had ik mappen van vol. Alles ruilen met vriendinnetjes, echt geweldig. Pucca kan ik me ook nog herinneren, ik had een super mooie etui daarvan haha. De glittergel daarentegen was niet echt een hype bij ons (voor zover ik me kan herinneren). Leuke posts altijd!

[Beantwoorden]


Door Minke op 5 december 2014 15:39

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 december 2014 15:41

Omg diddl.. Wie kent het niet! Ik kan me nog zo goed herinneren dat iedereen het spaarde. In de pauze ruilen met elkaar en kijken wat iedereen had. Soms zat er een ‘zeldzame’ tussen a.k.a die was in Duitsland te koop haha.

[Beantwoorden]


Door Anita op 5 december 2014 15:42

Aaah Diddl en Puca!

[Beantwoorden]


Door Eva op 5 december 2014 15:42

Ik vind deze artikelen zo leuk, vooral omdat ik alles herken wat jij beschrijft!! Ik heb mijn Diddlblaadjes nog steeds.. sommigen ruiken zo lekker. Naast gel met glitter had je natuurlijk ook de befaamde haarsprays met glitter erin (of gewoon met een kleurtje). Nog twee kledingtrends die ik me herinner (en die ik vreselijk vond) waren schotse rokjes (roodgeruit) met een soort kettingen eraan en van die shirtjes die een soort bobbelstructuur in de stof hadden, en die je kon uitrekken van xxxs tot xxxl.

[Beantwoorden]


Door Margot op 5 december 2014 16:02

Glittergel! Ja dat herinner ik me nog wel!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 december 2014 16:02

Deze artikela zijn zo leuk!! Gewoon alles van deze editie heb ik ook gedaan, vooral Diddl. Dat was zooo leuk! Met alle meisjes uit de klaa blaadjes ruilen en knuffeltjes kopen bij de Expo. Ik ben even terug in de tijd

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 5 december 2014 16:05

Diddl, ik vind het nog steeds leuk :)

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 5 december 2014 16:06

Ohhh ja die hamsters voor in je haar! Ik had ze op een gegeven moment zelfs in het paars met glitters voor de disco avonden in groep 8. Ik mis dat.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 5 december 2014 16:18

Ik vond Didl helemaal geweldig! Ik heb daar ergens denk ik nog wel van die papieren zakken van. Gekocht in Antwerpen want daar had je een Didl winkel. Zo grappig.

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 december 2014 16:22

Haha wat leuk ik was al deze trends allang vergeten (A)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 december 2014 16:25

Omg glittergel! Haha dat smeerde ik altijd in mijn haar

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 5 december 2014 16:32

zo leuk om al die flashback artikeltjes te lezen! Diddle had ik ook, echt van alles, pennen, schriften, tassen.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 5 december 2014 16:36

Haha ik had echt een heftige verslaving aan Diddle!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 5 december 2014 16:36

Oh, glittergel…Vre-se-lijk! Het werd knoerhard, mijn haren braken zowat af en eigenlijk was het onwijs lelijk, haha! Ondanks dit, toch een leuke herinnering ;-)

[Beantwoorden]


Door Marion op 5 december 2014 16:37

Zo leuk, erg herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 december 2014 16:48

omg ja die glittergel XD

[Beantwoorden]


Door Justine op 5 december 2014 16:54

Ahhhh, Diddl en Pucca! Vooral van Diddl was ik mega fan. Het liefst had ik alle items, maar als ik mocht kiezen ging ik voor de geurplaatjes (die eigenlijk te ranzig en chemisch waren) haha. Dat nephaar had ik ook. Jeetje, wat grappig om hier op terug te kijken!

[Beantwoorden]


Door brenda op 5 december 2014 17:00

Oww diddl en pucca vond ik zo leuk! Heb zelfs nog een pucca schoudertas liggen, bedenk ik me net. Hadden jullie vroeger ook die trend met die zakdoekjes om je haar binden en met klipjes vastzetten? Van die boerenzakdoeken, zeg maar?

[Beantwoorden]


Door Sjoukje op 5 december 2014 17:06

Aah Diddl! Ik was daar echt gek op haha, ik had de grootste verzameling van de school en oooh wat was ik blij toen ik een keer een pakket vol Diddl spullen won..

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 december 2014 17:08

haha ik weet nog dat we allemaal een t-shirt met pucca moesten hebben destijds, een naveltruitje was het ook nog. Als ik er nu aan terug denk! x

[Beantwoorden]


Door Sara op 5 december 2014 17:34

De eerste twee en de laatste twee herken ik ook! Ik had zelf ook zo’n nep haar staart met donkerblonde krullen en plukken blauw haar. Oh, wat vond ik die cool! :omg: ^^)

[Beantwoorden]


Door Rente op 5 december 2014 17:40

Jaaa Pucca en Diddl, dat weet ik nog goed. Ik had een pucca tas, etui en zelfs schoenen hahahah, zo leuk! Ook Diddl was tof, ik had ”Het grote Diddl boek” met verhaaltjes en ik had ook heel veel blaadjes. Wat ik het leukste vond was als ik blaadjes had geruild met een belgische vriendin, want zo kwam ik aan zeldzame die niemand op school had :”)

Goooood memories!

[Beantwoorden]


Door SUzan op 5 december 2014 17:48

Zo leuk dit !

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 december 2014 17:51

Allemaal zo herkenbaar! Was de helft alweer vergeten. Wat ook heel hip was waren van die haarklemmetjes met pluche eraan. Alle kleuren had je en Britney Spears droeg ze ook!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 5 december 2014 17:54

Heel erg herkenbaar, zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 5 december 2014 18:03

OMYGAWD ik heb nog een pucca tas in mijn bezit :D en Pucca eetstokjes :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 december 2014 18:12

Wat leuk!! Ik vond laatst bij mijn ouders thuis mijn didl verzamelmap! Leuke herinneringen:)

[Beantwoorden]


Door Elodie_O op 5 december 2014 18:16

Ik had een ballerina-set van Belville. Was ik eigenlijk helemaal vergeten.
Heerlijk, zo’n nostalgische post :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 december 2014 18:42

Zo leuk om te zien, ik herken zoveel.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 december 2014 18:49

Haha ja zo n elastiek met haar er aan! Heerlijk! Daar had ik er echt veel van.. ook in verschillende kleuren enzo!

[Beantwoorden]


Door Esther op 5 december 2014 19:01

Diddl was met name een hele verslaving bij mij, wow! Pucca heb ik wel iets van gehad, maar niet enorm. Wat een leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 5 december 2014 19:19

Ah wat leuk! dit is allemaal zo herkenbaar. Ik had vroeger ook belville, diddle plaatjes en een pucca tas!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 5 december 2014 19:28

Owhja! Diddl! Daar heb ik echt een knuffel van gehad ook nog en ook een grote sleutelhanger die altijd aan mijn tas hing op de middelbare school. Ik vond het fantastisch. En het nephaar herken ik ook wel, ik had alleen een stukje die knalblauw was met zwarte stukjes tussendoor, zag er niet uit, maar ik vond het geweldig. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 december 2014 19:42

Hihi! Omg ja die dingen met haar eraan!!

Pucca is trouwens koreaans :wave:

[Beantwoorden]


Door mir op 5 december 2014 19:53

Haarmascara, Flippo’s, Polly Pocket..

Dat zijn vooral de dingen die ik me herinner

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 december 2014 19:55

Haha, ik ken alles. Ik had het er vandaag nog over waar mee ik en mijn vriendin altijd speelden vroeger! (love)

Liefs,
Joyce

[Beantwoorden]


Door anna op 5 december 2014 20:02

Hahaha, dit is zo leuk! Ik was echt dol op Pucca en Didl, heb er super veel spullen van verzameld.

[Beantwoorden]


Door EigenParfumerie op 5 december 2014 20:07

Heerlijke jeugdsentiment!

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 december 2014 20:18

Aah ! Bijna alles is herkenbaar :) Ik spaarde vooral Pimboli en van Puca had ik een kleine schooltas (love)

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 december 2014 20:18

Aah ! Bijna alles is herkenbaar :) Ik spaarde vooral Pimboli en van Puca had ik een kleine schooltas (love) :D

[Beantwoorden]


Door Gael op 5 december 2014 20:23

allemaal herkenbaar

[Beantwoorden]


Door Demi op 5 december 2014 20:37

Ik vond Flashback Friday de eerste paar keer leuk, maar nu niet meer. En toch open ik hem dan en herken ik alles! :yes:

[Beantwoorden]


Door Vera op 5 december 2014 20:48

Zo leuk om dit te zien! Ineens komt alles weer boven. Diddle was best prijzig toen maar er zaten zulke leuke dingen bij! Pucca komt me ook nog bekend voor!

[Beantwoorden]


Door lisa op 5 december 2014 20:58

Ahh ja Diddl! Ik had er best wat spullen van, aangezien mijn vader die dan meenam uit Duitsland en het daar blijkbaar goedkoper was. Van Pucca had ik een schooltas ;p

[Beantwoorden]


Door Lotje op 5 december 2014 21:02

Diddle en Belville! Wat leuk!!

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 december 2014 21:57

Diddl, hoe heb ik dit kunnen vergeten haha!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 december 2014 22:30

Aaah diddl! En Pucca, oh my god ik zong het hele liedje mee!:’)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 5 december 2014 22:36

Ohh super leuk! Diddl en Pucca zijn zo herkenbaar ! :p

[Beantwoorden]


Door Sarah op 5 december 2014 23:16

Alles is herkenbaar haha die nep haar elastiek had ik met paarse plukken jn me haar op bonteavond en die glittergel maakte t af *what was i thinking denk ik nu* maar toen voelde ik me helemaal hip! Forever friends beertjes en de gekke opblaas aliens van de expo waren op school ook echt in.

[Beantwoorden]


Door Nynke op 5 december 2014 23:33

Aahh wat super leuk! Ik ben heel veel dingen vergeten maar ik herken alles haha. Vooral diddl met al die stickers en papiertjes die we toen altijd meenamen naar school (good times) (love)
x

[Beantwoorden]


Door Sophie op 5 december 2014 23:39

Haha, geweldig! Ik had ook zo’n elastiek, maar dan met blauw en zwart haar (ja, echt)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 5 december 2014 23:42

Jaaa, van DIDDL heb ik nog sleutelhangers gehad. Om de één of andere reden moest ik ook meteen denken aan de Me To You beertjes. Was dat niet ongeveer in dezelfde periode? ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 december 2014 23:54

Ah wat een heerlijke flashback friday’s haha! Nu ik dat plaatje van Belville zie, zie ik dat ik daar ook iets van had, wist helemaal niet dat dat zo bekend was joh. Lol. En omg, Diddl is in één woord de middelste paar jaren van mijn basisschoolleven! Hahaha.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 6 december 2014 00:52

Ah die elastiekjes met nep haar! Die had ik ook haha.

[Beantwoorden]


Door Gaya op 6 december 2014 05:03

Pucca is Koreaans. En ze is ook een tijdje op tv geweest, op jetix dacht ik.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 6 december 2014 09:44

Aaawh, Diddle! Ik heb nog steeds die hele map (inmiddels doorgegeven aan mijn zusje die nu ergens ligt te verstoffen) maar ik weet alles nog precies. Heel leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Anna op 6 december 2014 09:49

Ah lego belville! Zo leuk! Ik heb er heel veel van gehad. En Didl! Haha, zo leuk allemaal! Liefs

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 6 december 2014 10:07

Haha jaa wat wás dat inderdaad, iedereen die Diddl papiertjes sparen. Bij ons op school deed ook iedereen mee, en hoe meer losse blaadjes je had hoe cooler je was. Om er vervolgens ook niets mee te doen dan bewaren in een map inderdaad. En sommige hadden ook nog geur, dan was je ook tha bomb! Haha. Oja, net als gelpennen met (chemische) fruitige geurtjes, haha!
Er staan altijd leuke herkenbare dingen bij dit artikel :)

[Beantwoorden]


Door Els op 6 december 2014 10:35

Altijd leuk flashback friday! Die haarelastiekjes…. puhhh…. wat lelijk!

[Beantwoorden]


Door Kim op 6 december 2014 11:29

Weer allemaal heel herkenbaar. Ik heb nog steeds dozen vol staan met Diddl spul. Mijn moeder vind het zonde weg te gooien haha.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 6 december 2014 11:30

Elke keer als ik deze flashbacks lees denk ik weer bij alles: ‘OHJA, OHJA… OHJA, dat was zo leuk!’ Ik was vooral heel erg Diddl fan en had echt ontzettend veel van die kladblokjes waar ook geuren aan zaten!

[Beantwoorden]


Door Linda B op 6 december 2014 11:35

Pucca vond ik zelf fantastisch ik had het in mn kleding ik keek het altijd op tv.
Een meisje uit mn klas vond het iets minder, en had me zelfs met me gevochten omdat ik ‘die schoenen’ met pucca bleef dragen.
Die zij geen gezicht vond

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 6 december 2014 11:42

Omg, Belville, dat vond ik echt zo geweldig!

[Beantwoorden]


Door Silke op 6 december 2014 11:51

Belville vond ik vroeger zo leuk! Ik was al bijna vergeten dat het bestond, wat leuk dat je me eraan herinnerde. En Diddl briefpapier heb ik ook enorm fanatiek gespaard! Wat een fijn artikel, alweer.

[Beantwoorden]


Door Dineke op 6 december 2014 12:24

JAAA BELVILLE! Daar heb ik nog zo lang mee gespeeld.. Ik had echt een indrukwekkende collectie op het laatst en zelfs mijn grote broer speelde mee… :) Goede herrinneringen.

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 6 december 2014 12:34

Super leuk om te lezen! Ik ken ze ook werkelijk allemaal. Bij ons waren ook van die haarklemmen met gekleurde dreads een hype. Tattoo armbandjes en kettinkjes die altijd net iets te strak zaten. BFF kettinkjes/sleutelhangers en dan vooral die van de expo van de me2u beertjes. Ohja en iedereen had een abonnement op de Tina en de ”Hoe overleef ik…?” boeken waren ook zeer geliefd.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 6 december 2014 12:57

Zoo herkenbaar dit! Haha.

[Beantwoorden]


Door lisanne op 6 december 2014 12:59

ah ik idd dat haar elastiek dat je ik kreeg voor een klassenfoto of met kerst ofzo haha

en diddle en pucca, grote hit op de basisschool!
en nu ligt al die troep op zolder haha

[Beantwoorden]


Door Annabel op 6 december 2014 13:46

Aah wat een nostalgie! Alles komt bekend voor :)
Ik had het kasteel en aanvullingen van Belville (ik noemde het meisjeslego, vond ik leuk klinken haha), kreeg van mijn tante een Diddl map om blaadjes te sparen en het Diddl-tijdschrift voor mijn verjaardag, en toen begon de verslaving van het sparen! Ook had ik thuis een paar Diddl knuffeltjes staan. En Pucca vond ik altijd leuk om te kijken op het internet, ik vond de verhaaltjes erg grappig! Kon ze alleen nooit vinden… Grappig dat.
Dankjewel voor het leuke artikel!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 6 december 2014 16:01

Ha ha tof, heel herkenbaar :)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 6 december 2014 16:10

Diddl (love) Dat spaarde ik ook en toen was ik helemaal gelukkig toen iemand die ik kende ging verhuizen en haar man wilde haar ‘Diddl inrichting’ niet hebben en mijn zusje en ik mochten het hebben. Vanaf toen was onze slaapkamer echt Diddl overload. Knuffels, blikkers, bordjes, beeldjes, name it hahaha.

[Beantwoorden]


Door Denise op 6 december 2014 16:51

Ooh Diddle! Mijn map ligt nog ergens in een kast te verstoffen, maar wat vond ik dat ontzettend leuk! En ja, ook Pucca.. Volgens mij had ik er zelfs een tas van haha! Vroeger zat ik altijd op webpet en neopets. Daar was ik ècht heel erg verslaafd aan. Oops!

[Beantwoorden]


Door Miss Happinez op 6 december 2014 18:54

Omg: Belville en Diddl….Ik hield er zoveel van!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 6 december 2014 19:00

Geweldig, wederom herkenbaar! Ik had op de middelbare school standaard een Didl agenda en ook veel schrijfwaren van Puca. Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 6 december 2014 19:51

Jaaaaaa meisjes lego. Oh men daar speel ik nog steeds mee, of naja mn zusje van 10 speelt er mee en ik speel lekker mee!

[Beantwoorden]


Door Yara op 6 december 2014 20:57

Dit is gewoon een flashback naar mijn basisschool periode. Ik droeg bijna iedere dag zo’n haar elastiekje. En had zelfs speciale die ik naar een schoolfeest droeg. Zoals een geweldige paarse.
De meisjes lego [Belville] kreeg ik iedere verjaardag, sinterklaas en kerst. Ik heb het zelfs nog bewaard voor mijn kinderen. Dozen vol staan nu op zolder tot ze weer opnieuw gebruikt kunnen worden.
De glitter gel kwam natuurlijk met de nep-haar-elastiekjes. Want dat ging namelijk in het haar wat niet bedolven werd onder het neppe haar.
Mappen vol Diddle stonden in mijn kast. Tot de hype een beetje over was en ik het aan mijn buurmeisje heb gegeven. Moet wel eerlijk zeggen dat ze uitstekend briefpapier maakte.
En Pucca. Wauw, ik was zo blij dat ze dat toen in de Happy Meal van de McDonalds hadden zitten. En toen ik eindelijk dat speeltje kreeg, heb ik er niets mee gedaan. En na een paar maanden het doelloos in mijn kast te hebben zien liggen, het toch maar weggegooid.

Leuk artikel Veer!

xxx.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 6 december 2014 21:51

Ja, alles voor in je haar. Glittergel, kleurgel, haarmascara en inderdaad de haarelastiek met haar. In groep 7 droeg ik niets anders meer! Ik had zo eentje met ieniemienie vlechtjes en gekleurde elastiekjes. Echt hip! Haha.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 7 december 2014 01:21

Haha wat grappig! In de tijd van de Pucca hype kregen wij twee katten thuis en noemden ze Pucca en Caru (Caru is het vriendje van Pucca). Als mensen vragen hoe ik bij die namen kwam en ik vertel het, kennen ze het programma nooit.. Maar ik was dus niet de enige!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 7 december 2014 10:36

Haha, nog zoiets van vroeger: een armband die je om je pols moest “krullen” door ermee op je pols te slaan!

[Beantwoorden]


Door mj op 7 december 2014 12:09

Ohjaa haha ik had mijn agenda van liddle

[Beantwoorden]


Door maggie op 7 december 2014 16:02

Haha Pucca, zo heet onze kat!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 7 december 2014 18:07

ohh leuk artikel weer, zelf was ik niet zo van de haarelastiekjes ook misschien omdat ik krullend haar heb en je had niet echt nep haar elastiekjes met mijn krullen haha. Verder heb ik de lego en haargel niet meegrekregen maar wel de diddl , oh… wat was ik verslaafd! heel veel knuffels liggen vgm nog op zolder en de blaadjesboeken heb ik weggeven.. ( had jij die blaadjes ook die een geur hadden?..:p) leuke tijd was dat!

[Beantwoorden]


Door Silke op 7 december 2014 21:45

Ik mis de playmobil! Daar heb ik nog steeds bakken vol van staan bij m’n ouders. En die verschrikkelijke kettingen, die zo strak om je hals zaten. Ik weet niet zo goed hoe ik het uit moet leggen maar dat zie ik tegenwoordig weer heel veel voorbij komen. :p

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 december 2014 23:34

Ik herken ze allemaal! Haha geweldig! Je wilt trouwens niet weten hoeveel geld er is opgegaan in diddl spullen bij mij (en mijn ouders). Ik had notitieblokjes, pennen, gummen, etui’s, knuffels, twee mappen vol, tasjes, het diddl tijdschrift, tijdschriftenhouders, een dagboek en nog wel meer wat ik zo snel niet kan bedenken… :O

[Beantwoorden]


Door Andrea op 8 december 2014 03:40

Jaaaa Belville! Super leuk, mijn zusje en ik hebben daar echt heel veel mee gespeeld. En uiteraard spaarden we ook Diddle blaadjes. Zeldzame met goud en glitters, haha. Ook hadden we Polly Pockets! Ken je die ook? En lego scala! En uiteraard Bratz :D

Wat een leuk artikel Vera :).

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 9 december 2014 20:02

Hmm ja nep haar dat droeg ik vroeger regelmatig hahah! Mijn zus maakte daarmee mijn knotjes wat dikker :) Ik heb mijn Diddle verzameling bewaard! Ik heb een la vol met Diddle spullen hihi! Ik was trouwens ook dol op Pucca en had er een schoudertas van (A)

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 10 december 2014 12:10

Ik weet niet meer hoe het heet, maar die manier om armbandjes te vlechten met 4 van die touwtjes!!!

[Beantwoorden]


Door maud op 10 december 2014 22:11

wow, echt precies dat ding van lego had ik! en ik ben ongeveer toch wel 8 jaar jonger

[Beantwoorden]


Door Anniek op 12 december 2014 17:42

Ik had altijd een pucca schouder tas maar ik weet nog dat die best wel vreemd rook haha. Ik heb mijn hele Diddle verzameling nog, ik kreeg altijd super veel Diddle spullen van mijn nicht :cool:

[Beantwoorden]


Door Romana op 17 december 2014 00:34

Grappig om te zien dat we de zelfde dingetjes vroeger hadden! Met deze post krijg ik persoonlijk echt veel flashbacks! Leuk, want er komen leuke herinneringen naar boven waar ik al lang niet meer aan heb gedacht.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 17 december 2014 19:53

Diddl! Hoewel ik toch wel 5 jaar jonger ben (denk ik) was het ook bij mij op de lagere school nog een grote hit!

[Beantwoorden]