Twitter Question #195

twitter_question_195_01

Ik vind familie belangrijk, maar mijn vrienden minstens net zo. Ik maak daarom ook graag tijd vrij om met vrienden af te spreken. Ze komen bij mij langs, ik bij hen, of we spreken ergens anders af. We maken foto’s, gaan uit eten, naar de film, winkelen, of liggen onderuit op de bank liters limonade te drinken en chips eten.

twitter_question_195_02

Zoals Mirte ook al zegt, ligt het er een beetje aan wie het is. Met Silke en Laura ga ik vaak koken, met Merel zit ik uren op de bank, met Suzanne maak ik outfitfoto’s en praten we tot ik een droge mond heb, met Sanne en Teske ga ik uit eten en met Sanne en Jeffrey naar de film. Ik vind het ook heel leuk om uitstapjes te doen. Naar de Efteling, of nog leuker: Disney!

Sommige vriendinnen zie ik ook maar weinig, dus als we elkaar zien, pakken we groots uit. Winkelen, samen koken én een film kijken bijvoorbeeld. Dan maken we er echt een dagje van. Soms is het juist even een kort bezoek. Lekker ergens wat lunchen, of gewoon bij elkaar thuis aan de keukentafel kletsen. Dat is het fijne aan vrienden. Ze zijn er altijd voor je en eigenlijk kun je alles wel met ze doen. En zie ik ze niet, dan Whatsapp ik met ze. De hele week door. Zo zijn ze toch een beetje bij me.

Wat doe jij het liefst met vrienden?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 15 november 2014 | 35 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Judith op 15 november 2014 15:05

Het ligt er inderdaad een beetje aan met wie het is, maar vaak (bij)kletsen tijdens het shoppen en anders een leuke/romantische of juist hele zielige film kijken in de bioscoop of bij één van de twee thuis! ^^)

[Beantwoorden]


Door Isabella op 15 november 2014 15:06

Wat ik het liefste doe met vrienden is denk ik wel die ouderwets gezellige filmavondjes houden en daarna logeren. Of juist samen naar feesten of festivals gaan, daar kan ik ook heel erg blij van worden!

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 15 november 2014 15:09

Bij mij hangt het er vanaf welke vriendin/vriend het is, al vind ik het altijd leuk om samen iets te gaan drinken/eten!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 15 november 2014 15:13

Ik denk dat het er inderdaad ook vanaf hangt met wie, zeker bij mijn vrienden merk ik wel echt dat de één totaal niet van uitgaan houdt maar juist wel van samen kletsen op de bank, maar over het algemeen vind iedereen shoppen wel leuk hihi! Zelf vind ik een combinatie van alles wel het leukst denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 november 2014 15:23

Same here: ik doe verschillende dingen met verschillende vrienden. Van op vakantie gaan tot lunchen, naar de film en liters thee drinken. Maar ik doe ook heel veel alleen. Dat vind ik soms net zo fijn.

[Beantwoorden]


Door Anna op 15 november 2014 15:26

Meeste van de tijd eten want is gewoon leuk. En verder gewoon van alles. Shoppen, koken, kletsen, sporten gewoon leuke dingen! Liefs

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 15 november 2014 15:27

Met vrienden wil ik gewoon echt goede gesprekken voeren, echt even diep op elkaars onderwerpen in gaan. Natuurlijk hoort daar ook lachen bij, maar ook gewoon even alle aspecten van je leven delen en het er goed over kunnen hebben. Gezelligheid, in welke vorm dan ook. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Marieke op 15 november 2014 15:33

Leuk om te lezen vera! Vrienden zijn gewoon heel fijn :) Zeker die personen die al heel lang om je heen zijn! Ik ga ook graag leuke dingen met ze doen, shoppen, film kijken, naar feestjes en vooral lekker kletsen en chillen. Vooral dat je over van alles kan praten vind ik heel fijn, dat je altijd alles kwijt kan :)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 15 november 2014 15:53

Das verschillend per persoon. Soms is dat shoppen, film, praten, spelletjes,…

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 november 2014 16:10

Een avondje op de bank met chips en cola (:

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 15 november 2014 16:13

Het werd al in het artikel aangegeven en hierboven bij de comments. Het ligt eraan met welke vriendin ik iets onderneem. Zo heb ik een ‘shop-vriendin’, een ‘uit eten vriendin’, een ‘bioscoop-vriendin’…

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 15 november 2014 16:50

Hier ook verschillende, met de één ga ik gezellig de stad in . terwijl ik met de ander het gezelliger vind om gewoon op de bank te hangen of iets dergelijks. En ook met uit eten etc.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 november 2014 17:02

Met mijn vriendinnen ga ik het liefst shoppen of gezellig iets gaan eten ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 november 2014 17:21

Ik maak het liefst heel veel lol bij mijn vrienden. Lachen, dansen, lekker eten en vooral heel veel leuke dingen doen (love)

[Beantwoorden]


Door Demi op 15 november 2014 17:27

Het maakt mij nooit zoveel uit, zolang er eten is. then I am all good :yay:

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 16 november 2014 om 20:31:

Precies dat.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 15 november 2014 17:46

Het ligt er inderdaad met wie ik wat doe. Meestal gezellig een avondje poolen of een dagje shoppen!

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 november 2014 18:49

Vooral veel lol hebben. De ene keer gaan we sporten en de andere keer gaan we gezellig eten en film kijken. Zolang we het maar gezellig hebben en we er met een big smile op terug kunnen kijken!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 15 november 2014 18:49

Ik heb niet echt vrienden eigenlijk… Maar lekker ergens lunchen of terrassen is altijd goed!

[Beantwoorden]


Door Margot op 15 november 2014 19:34

Het ligt er aan met wie en het hangt ook af van mijn bui. Maar van een avondje kletsen met vriendinnen kan ik al heel blij worden.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 15 november 2014 19:56

Ik ga graag gezellig een drankje doen op het terras :) lekker kletsen :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 november 2014 20:09

Leuke TQ! Ik ga met vriendinnen het liefst shoppen en naar de bios, of schaatsen!

[Beantwoorden]


Door Paola op 15 november 2014 20:12

Winkelen en kletsen!

[Beantwoorden]


Door Denise op 15 november 2014 20:49

Het ligt er inderdaad aan wie het is. De meeste van mijn vriendinnen wonen best ver weg, dus gaan we meestal winkelen in een stad wat in het midden ligt. Uitgaan vind ik ook erg leuk. Maar het leukste vind ik denk ik toch optredens en concerten bezoeken van onze idolen. Als we staan te wachten ontzettend veel kletsen, en daarna samen genieten van het optreden/concert. Heerlijk! Het fijne aan vrienden vind ik ook dat je alles met ze kan delen. ‘ Dat je naast me wandelt door het diepste dal, en mij altijd vangt telkens als ik val..’ is precies wat ik bedoel. Ik weet echt niet wat ik zonder mijn vrienden zou moeten! <3

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 15 november 2014 22:32

Ah vind dit een hele leuke vraag! Ik kan echt genieten van de avondjes met vriendinnen waarop we gewoon lekker bankhangen, met eten en onophoudelijk kletsen, raar doen, het simpelweg ontzettend gezellig hebben en helemaal lekker onszelf bij elkaar kunnen zijn. Haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 15 november 2014 22:42

Moeilijk! Het liefst klets, winkel of kijk ik een film! (love)

Liefs,
Joyce

[Beantwoorden]


Door Mandy op 16 november 2014 01:48

Leuke vraag! Ik ga graag met vrienden wat drinken, naar de bioscoop (we hebben met een aantal mensen uit de vriendengroep een abonnement!) of lekker de kroeg in. Maar met mijn allerbeste vrienden kan ik eigenlijk zo’n beetje alles doen; we hebben veel dezelfde interesses en samen is alles leuk!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 november 2014 10:40

Met mijn vriendinnen uit de klas spreek ik wel eens af op woensdagmiddag ofzo , maar eigenlijk doe ik daar verder niet veel mee na school , onder schooltijd hebben we de grootste lol , maar daarna zie ik ze niet zo veel.
Ik zie wel eens foto’s op Facebook dat ze weer eens ”met popjee naar wnschoten Mc Donalds geweest , was gezelieeee Xxx ” Zulke dingen , maar dat hoeft van mij echt niet zo.
Ik heb genoegf vriendinnen waarmee ik echt goed kan praten , die me ook echt begrijpen en andersom.
Verder hebben we nog wel onze bende , de vriendinnengroep op stal !!
Noa , Anouk , Renee , Emilia ,

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 november 2014 10:48

Ik heb 2 groepen vriendinnen eigenlijk ..

De schoolvriendinnen ( klasgenoten ) :

Met deze meiden heb ik onder schooltijd echt de grootste lol , na schooltijd spreek ik wel eens af met de meiden die echt mijn vriendinnen zijn , waarmee je kan praten , waarbij je echt begrepen word en waarmee je hobby’s kan delen.
Een ander deel van deze groep gaat met compleet opgemaakte lippen en ogen naar de McDonalds in Winschoten ( dat hoeft voor mij nog niet in groep 8 ;-) )

En de bende van stal ( meiden van de manege , die net als ik een paard/pony leasen of een eigen pony daar hebben staan ) :

Noa , Anouk , Zahra , Renee , Desiree , Iris , Emilia , en ik ^^)
Deze groep paardengekken spreken regelmatig af op stal , het gezelligst vind ik als we allemaal ( vaak Noa , Anouk , Zahra en ik ) op dezelfde zondag wedstrijd hebben en dan met veel gezelligheid en geklier die zaterdag ervoor de paarden rijden , wassen , vlechten enz.
Ook kan je altijd wel iemand appen om samen te rijden of gewoon de hele zondagmiddag mee op stal te hangen <3

[Beantwoorden]


Door Bianca op 16 november 2014 13:57

Erg leuk artikel! En zoals je zegt; het ligt eraan met wie.. Met de ene vriendin ga ik shoppen, met de andere gaan we juist opzoek naar de leukste restaurantjes en met de ander kan ik uren kletsen haha!

[Beantwoorden]


Door eveline op 16 november 2014 13:59

super leuk artikel vera!

xoxo, Eveline ( http://www.Mylifebyeveline.blogspot.nl )

[Beantwoorden]


Door Rahma op 16 november 2014 18:07

Kletsen en lachen is bij mij genoeg! Dit maakt me al een stuk vrolijker!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 17 november 2014 13:52

Dat verschilt per vriendin. Met eentje klets ik het liefst, de ander ouderwets bordspelletjes doen en de ander erop uit en lekker gek doen. (Ik heb 3 bffs)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 18 november 2014 20:27

Shoppen! :duh: ^^)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 23 november 2014 20:47

Het ligt er inderdaad aan met wie; met mijn beste vriendin ga ik er vaak op uit, terwijl ik met een van mijn beste vrienden juist binnen anime zit te kijken. Het ligt er maar net aan wat de gemeenschappelijke interesses zijn denk ik!

[Beantwoorden]