Twitter Question #193

twitter_question_193_01

Het filmpje van donderdag (de Me Time TAG) bracht me op het idee voor de Twitter Question van vandaag. Want hoe vermaken jullie tijdens me time? In pyjama, op de bank of in bad? Eten jullie chocolade, fruit, of koekjes? En wat doen jullie? YouTube filmpjes kijken, een boek lezen of de LINDA. doorbladeren?

twitter_question_193_02

Wat ik doe, draag en eet tijdens me time, dat heb je in de video van donderdag al kunnen zien. Toch wil ik het hier en daar nog wat aanvullen. Zo kijk ik ook heel graag YouTube filmpjes, struin ik door de Disney films in Netflix en lees ik de nieuwe LINDA.

Ik draag een van de pyjama’s uit de video. Onesies heb ik niet. Mijn badjas gaat er overheen, maar als ik het te warm krijg dan verruil ik die voor een vestje of trui. Mijn OVO trui bijvoorbeeld, die ik in maart bij het concert van Drake kocht.

Tijdens me time word er graag comfort food genuttigd. Toch maak ik ook graag een lekkere smoothie. En ik bak pannenkoeken, want die eet ik nu nog heel weinig ’s avonds omdat Jeffrey er niet van houdt. Die kan ik dan mooi lunchen! Met hagelslag of met ananas.

Wat doe je, draag je en eet je tijdens me time?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 1 november 2014 | 42 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Gayana Laura Rubeni op 1 november 2014 15:05

leuk onderwerp! ik draag mijn lazy sunday outfit iets wat lichtjes aanvoelt en comfi zit. wat ik eet verschilt eigenlijk heel erg, waar ik maar zin in heb! voornamelijk chocolade taart heerlijk hahah

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 1 november 2014 15:08

Ik vond je me time tag heel leuk om te zien. Heb de tag ook gedaan, hij is ingepland voor morgen, uiteraard met een linkje naar jouw blog! ;-) Ik draag het liefst mijn pyjama en fluffy badjas met cosy socks. Tijdens me time lees ik graag blogs en boeken, en kijk ik naar mijn favoriete tv-series. Ook ga ik regelmatig shoppen om tijd voor mezelf te hebben. Me time betekent dus niet dat ik alleen maar binnen zit.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 1 november 2014 15:09

Ik zou wat vaker me-time willen hebben, maar als het dan zover is geniet ik graag van een serie kijken, YouTube-filmpjes bekijken, aan mijn blog werken, lekkere hapjes in bed eten en uitgebreid douchen :).

[Beantwoorden]


Door Svenja op 1 november 2014 15:16

Ik draag lekkere cosy/fluffy sokken, een warme trui en pyjama broek <3 Steek heeeeeel veel kaarsjes aan en vooral een lekkere geurkaars! Dekentje er bij en een leuke serie aan. Ik heb onlangs een pot Chai tea poeder gehad, dus maak 's avonds een lekkere grote mok met chai tea. Dat is voor mij echt een ultiem genieten ritueel <3

[Beantwoorden]


Door Ashley op 1 november 2014 15:26

een leuke sweatpants met bijpassende sweater! of leuke grijze comfi broek van de h&m :)
dikke anti-slip sokken en bril op:)

[Beantwoorden]


Door Hanna op 1 november 2014 15:32

Ik vond je filmpje zo leuk en dit artikel ook! :) Ik doe altijd m’n super comfy sweat pants en Harry Potter-sweater aan, met een kop thee erbij, op de bank met een dekentje en dan lekker series/films kijken of lezen! Niet heel speciaal, maar wel heel fijn. ^^)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 november 2014 15:34

Ik heb zelf een belachelijk druk leven op dit moment. Hiermee bedoel ik niet het typische “drukke leven” waar bijna iedereen over praat, maar gewoon écht druk. Gelukkig is het maar een half jaartje dit, dus het is vol te houden.
Ik werk voornamelijk thuis. Naast mijn studeren run ik een webshop, werk ik mee aan een andere onderneming, hoor ik bij twee verenigingen, werk voor school mee als ambassadeur en doe ik veel vrijwilligerswerk (vooral in het buitenland). Dus echt me-time zit er bij niet in. Om dit toch te krijgen zorg ik er voor dat ik tijdens het thuis werken altijd een beetje me-time heb. Ik zorg er voor dat ik altijd wat te knabbelen en te drinken naast me is. Vaak groentes met hummus of soya-sauce joghurt. Ook luister ik extreem goed naar mijn eigen lichaam. Ik werk gemiddeld zo’n dertien à veertien uur per dag. Dus wanneer ik ook maar een beetje hoofdpijn begin te krijgen, stop ik direct voor even en ga ik wat leuks doen. Zoals zonet bijvoorbeeld, dat ik even veracamilla.nl ga checken ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 november 2014 15:36

Me-time = met veel kopjes thee, youtube videos, een goed boek, een stapel tijdschriften of een goede serie de bank op en lekker niks doen. Misschien een beetje tutten: make upjes uitproberen, nieuwe ooglooks bedenken, maskertjes. Maar dat is niet standaard. Op me-time dagen ga ik ook graag make up loos het leven door.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 1 november 2014 15:40

Elke zaterdagochtend plan ik ‘me time’ in. Ik sluit me op in de badkamer en ik ga aan de slag. Ik begin met het wassen van mijn lichaam. Daarna scrub ik mijn huid en dan is het tijd om te scheren. Tot slot smeer ik mijn lichaam in met bodylotion.
En eigenlijk heb ik elke avond ook ‘me time’. Ik plof neer op de bank met mijn mobiel en ik kijk youtube-video’s. Erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2014 15:57

Ik kijk het liefst Netflix in m’n joggingbroek en een lekkere warme sweater en soms eet ik nog wat chocola erbij, maar meestal niets.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 1 november 2014 15:57

Als ik er eens flink de tijd voor neem (wat ik toch echt stiekem wat vaker zou moeten doen) dan is het toch zeker wel mijn fluffy sloffen, pyamabroek en een super comfy vest. Het liefst zou ik mij onderdompelen in een warm bad, maar helaas helaas heb ik die niet *huil* xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 november 2014 15:57

Haha sta ik er gewoon tussen met mijn lamme tak comment XD

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 november 2014 16:02

Ik kruip eigenlijk altijd onder een lekker dekentje met een warme schone pyjama en een kop thee, en dan beetje series kijken of rondneuzen op youtube ^^)

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 1 november 2014 16:27

Wat een heerlijke vraag!
In bed, met een serie, chocolade & thee.

[Beantwoorden]


Door Cecil op 1 november 2014 16:37

Dit klinkt vast heel stom me time is bij mij lekker op de loopband en dan super hard sporten en daarna voel ik me super. In m’n sportkleding doe ik dat natuurlijk en ik drink dan water.
Xx c

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 november 2014 16:44

Met een onesie een film kijken en een heerlijk kopje thee!

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 1 november 2014 17:06

Op dit moment heb ik iedere dag Me Time zo tegen een uurtje of 15.30 , als ik dat niet doe ben ik niet te genieten in de avond. Komt natuurlijk ook door de zwangerschap. Maar ik pak dan een lekker kopje kruidenthee, voetjes gaan van de vloer en op de bank , en een lekkere wijde broek van de H&M, een zwangerschapsshirt en een vest. Heerlijk… Oja en dan lekker beetje de TV afstruinen, of een filmpje opzetten… Of ik duik in de nieuwe Flair.

[Beantwoorden]


Door wendy op 1 november 2014 17:08

Lekker in mn pyjama met thee op bed en lekker beetje tutten! Nagels lakken, verschillende ooglooks proberen, haren krullen en kapsels proberen! Met een lekker muziekje aan (van drake, zn nieuwe nummers!!)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 1 november 2014 17:18

Samen met Tim en een zak chips een serie kijken. Of in bed YouTube’en (:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 november 2014 17:19

Ik draag mijn oversized pyjama waarbij ik mijn haar simpelweg met een haarbwegsteeandje k , eet het liefst chips ( (love) ) of drink lekker thee , warme chocolademelk of chai latte en terwijl ik dat doe een beetje bankhangen of achter de laptop :)
Of ik ga naar stal en doe lekker rustig aan met mn lieve Loretta . . mn beste paardje <3
Dan draag ik een rijbroek , shirt , soms jasje , rijlaarzen , sporen , cap en handschoenen , dan eet ik een pakje koekjes ofzo die ik mee heb :-P

[Beantwoorden]


Door Dakota op 1 november 2014 17:33

In mijn me-time ga ik lekker liggen in bed. Met een dikke pyjama en iets lekkers erbij zoals chocolade. Ook drink ik graag een minutesoepje in bed. Ik ga youtube kijken maar als er niks is op youtube dan kijk ik een meisjesfilm!! :yes: :yay: (love)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 1 november 2014 17:48

Tv aan, laptop op schoot, en toastjes met smeersels en franse kaas met daarbij een koud glas cola

[Beantwoorden]


Door Tessie op 1 november 2014 17:52

Hihi, leuk om mn antwoord ertussen te zien staan

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 1 november 2014 18:02

Gewoon lekker in mn star wars pyjamabroek, een trui en een dekentje op de bank! Chocolade of ijs, een serie of film en my life is complete! Haha!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 november 2014 18:50

In mijn me-time zit ik in mijn favo kleding of mijn pyama, kijk ik netfix/youtube/lees ik blogs en Thee en chips!

[Beantwoorden]


Door Ineke op 1 november 2014 19:33

of in bad met een boek of serie kijken
of in bed met een maskertje, nagels lakken en een boek of serie op en dan natuurlijk joggingbroek en meestal sweater aan.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 1 november 2014 20:06

Leuke vraag! Ik had er het volgende op gereageerd: Ik heb mijn yoga/jogging broek aan, kijk youtube videos en lees blogs terwijl ik geniet van chocolade <3

[Beantwoorden]


Door eveline op 1 november 2014 20:42

Super leuk artikel!

XOXO eveline ( mylifebyeveline.blogspot.nl )

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 1 november 2014 21:01

Me-time, meestal houdt dat in blogjes lezen of zelf een blogje tikken. Ik ga niet uren achter elkaar chillen, maar meestal pak ik kleine momentjes op een vrije dag. Ik begin bijv. ’s ochtends met een lekker gezichtscrubje en masker, waarna ik mijn verzorging aanbreng. Op mijn gemakje opmaken (heerlijk is dat), haar stijlen en aankleden. Dan heb ik mijn gewone dag en doe ik wat dingetjes. ‘S avonds lekker douchen, mijn lekkerste haarmasker gebruiken en daarna youtube filmpjes kijken. :love:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 november 2014 22:11

Leuke vraag! Ik bevind me meestal (ook buiten me time eigenlijk) als ik thuis ben in ieder geval in een joggingsbroek of pyjama broek. Ook ben ik dol op vesten en comfy sweaters. Tijdens me time eet ik graag lekker mango of chocola.

[Beantwoorden]


Door Tialda op 1 november 2014 22:56

Ik schrijf graag tijden me-time. Het is een hobby dat veel tijd vergt, maar ik wel enorm leuk vind om te doen. Daarom heb ik ook weinig geplant deze maand, omdat NaNoWriMo weer begonnen is. Ik ben dan echt in mijn nopjes. Haarmasker in, gezichtmasker op, een warme mok thee en schrijven maar. c:

[Beantwoorden]


Door Emily op 1 november 2014 23:34

Kort gezegd: films kijken, pyjama en chocolade (love)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 2 november 2014 00:38

Ik kan een hele me dag hebben! Maskertje, zonnebank, douche waarbij ik van top tot teen alles scrub en scheer, nageltjes doen, filmpjes kijken in bed, chocolade eten, rooibos thee drinken en online shoppen. Heeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Mirne op 2 november 2014 10:10

Ik ga altijd graag bakken, daar kom ik meer van tot rust dan als ik niets doe. :D

[Beantwoorden]


Door Angelique op 2 november 2014 10:40

Uitgebreid douchen, ik als mama zijnde heb niet snel me-time dus als ik het heb neem ik het er echt van door mezelf helemaal in de watten te leggen

[Beantwoorden]


Door Marion op 2 november 2014 12:28

Als ik me time heb ga ik het liefste eerst in een lekker warm bad, en daarna youtube filmpjes kijken. Het liefste daarna heerlijk de tijd nemen om creatief bezig te gaan. De laatste tijd vindt ik het heerlijk om doe boekjes te doen en zo te ontspannen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 2 november 2014 12:41

Leuke vraag! De laatste tijd duik ik het liefst mijn bed in met een goed boek.

[Beantwoorden]


Door roos op 2 november 2014 15:38

Tijdens me time zit ik het liefst met een maskertje op, op mijn bed of op de bank series te kijken. Dit doe ik dan meestal in mijn onesie of chillbroek en ik drink standaard thee :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 2 november 2014 17:02

Doen? Lekker series kijken vanonder mijn fleecedekentje! Dragen? Mijn pyjamabroek. En eten? Chocolade natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 november 2014 17:24

Wat een leuke twitter question! Mijn ultieme me-time is youtube fimpjes kijken met chocolade pepernoten en thee

[Beantwoorden]


Door Roos op 2 november 2014 17:48

Me time = chocolademelk of thee drinken, een boek en alle blogs die ik volg lezen, YouTube filmpjes kijken en dat allemaal recht op in bed :) en soms dansen voor ik naar bed ga!

[Beantwoorden]


Door Madelaine op 3 november 2014 18:34

Ah wat leuk dat ik er tussen sta!

[Beantwoorden]