The Body Shop Kerst make-up ’14

the_body_shop_kerst_make-up_01

Het het appeltje valt niet ver van de boom. Onlangs reviewde ik al twee leuke gift sets met producten in appelgeur uit de kerstcollectie van The Body Shop, vandaag is het tijd voor de feestelijke make-upproducten. Ook weer met een beetje appel, maar vooral ook met veel glans.

the_body_shop_kerst_make-up_02

the_body_shop_kerst_make-up_04

Vandaag neem ik de twee oogschaduwpaletjes, de Lip and Cheek Doll en een glinsterende lipgloss onder de loep. De collectie is winters met frisse knisperende kleuren en veel glans. The Body Shop is dit jaar wat chiquer geworden. Dat viel me vooral op in de leuke gift sets, maar bij de make-up vind ik dat iets minder zichtbaar.

Dolly Pastels € 25
Frosted Pastels € 25
Lip And Cheek Doll € 12
Glazed Apple Lip Gloss € 7

the_body_shop_kerst_make-up_05

The Body Shop brengt al jaren oogschaduwpaletten met ieder 4 kleuren oogschaduw uit in de kerstcollectie. Ook dit jaar zijn ze er weer.

the_body_shop_kerst_make-up_06

the_body_shop_kerst_make-up_07

the_body_shop_kerst_make-up_08

the_body_shop_kerst_make-up_09

the_body_shop_kerst_make-up_10

the_body_shop_kerst_make-up_11

the_body_shop_kerst_make-up_12

Dolly Pastels

Het eerste palette heeft de naam ‘Dolly Pastels’. Een kwartet met zachte pasteltinten. Een highlighter, glinsterende lila oogschaduw, matte donkerbruin en een glinsterende perzik. Het pigment is prima, maar van de perzikkeurige oogschaduw vind ik de textuur wel erg grof. In de ooglook heb ik deze in de arcadeboog geblend, waar hij wel een mooie glow geeft.

Een prima oogschaduwpalette met zachte, glinsterende oogschaduws, maar ook een matte donkere tint die wat meer diepte kan geven. (Full-face foto’s staan verderop in het artikel)

Dolly Pastels € 25

the_body_shop_kerst_make-up_13

the_body_shop_kerst_make-up_14

the_body_shop_kerst_make-up_15

the_body_shop_kerst_make-up_16

the_body_shop_kerst_make-up_17

the_body_shop_kerst_make-up_34

the_body_shop_kerst_make-up_35

the_body_shop_kerst_make-up_36

Frosted Pastels

Het andere oogschaduwpalette is nog net even iets koeler en meer smokey van kleur. Hierin vind je een highlighter, matte taupe, glinsterende donkergrijze en lichtblauwe oogschaduw. Het pigment in dit palette vind ik niet goed. Vooral de tweede en laatste kleur dekken nauwelijks. Dat is ook in de ooglook goed zichtbaar. Vooral de ijzige blauwe tint: daarvan zie je slechts een lichte waas.

De textuur is poederig en grof en het pigment slecht. Dit had veel beter gekund.

Frosted Pastels € 25

the_body_shop_kerst_make-up_18

the_body_shop_kerst_make-up_19

the_body_shop_kerst_make-up_20

the_body_shop_kerst_make-up_21

the_body_shop_kerst_make-up_22

the_body_shop_kerst_make-up_23

Glazed Apple Lip Gloss

Ik vind de TBS lipglossjes zo lekker vanwege de geur. Deze gloss heeft een fijne zoete appelgeur. Hmmm… De glans in de gloss is ook groen, maar wel heel licht. Eerder een beetje mint. Verder zit er geen kleur aan de gloss en is het enige wat hij doet je lippen glans geven, met een klein beetje glitter. Deze koop je – lijkt mij – vooral voor de geur.

Glazed Apple Lip Gloss € 7

the_body_shop_kerst_make-up_24

the_body_shop_kerst_make-up_25

the_body_shop_kerst_make-up_26

the_body_shop_kerst_make-up_27

Lip And Cheek Doll

Een heel nieuw product bij TBS is de Lip And Cheek Doll. Slechts tijdelijk verkrijgbaar is dit Japanse meisje met schattige knot. De knot kun je van haar hoofd afdraaien, zodat de applicator zichtbaar wordt. Hiermee breng je het product aan op je wangen en/of lippen.

the_body_shop_kerst_make-up_28

the_body_shop_kerst_make-up_29

Aanstippen en uitwrijven op de wangen

the_body_shop_kerst_make-up_30

the_body_shop_kerst_make-up_31

En op de lippen.

the_body_shop_kerst_make-up_32

the_body_shop_kerst_make-up_33

Make-uplook met Dolly Pastels en Lip and Cheek Doll

Een grappig product in een leuke verpakking, maar op de wangen vind ik de Doll niet fijn werken. De substantie trekt te snel in, waardoor ik hem niet mooi kan uitwrijven en de kleur wat vlekkerig zit. Op mijn lippen vind ik hem wel mooi. De Doll geeft een natuurlijke, rode kleur. Hij verdeelt egaal en trekt mooi in, waardoor ik het product verder niet voel zitten.

Lip And Cheek Doll € 12

the_body_shop_kerst_make-up_03

De oogschaduwpaletjes vind ik niet denderend. Dolly Pastels vind ik prima. Best een mooi doosje, maar €25 vind ik wel veel geld. De lipgloss heeft een lekkere geur en de Cheek and Lip Doll ziet er schattig uit, maar werkt niet fijn op het gezicht. Ik ben dus niet heel enthousiast.

Wat mij betreft kan The Body Shop het beter houden bij het maken van leuke gift sets, heerlijke shower gels, body lotions, zeepjes en parfums. Daar zijn ze het aller beste in!

The Body Shop kerstcollectie is nu te koop bij alle filialen en in de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd | 26 november 2014 | 74 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Rosa op 26 november 2014 15:03

Ik vind het allemaal net iets aan de dure kant voor wat je krijgt, al vind ik die cheeck and lip doll wel prachtig op je lippen staan!

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 26 november 2014 15:04

Ik had niet verwacht dat die lip & cheek doll zo mooi zou zijn. Kleurtje is echt super pretty. Ik kan nooit omgaan met cheekstains, zie er uit alsof ik uitslag heb ;). Misschien moet ik wat meer oefenen, haha.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 26 november 2014 15:05

Aaaah de paletten zijn echt cute, jammer dat alleen Dolly Pastels echt een goede pigment heeft. Vind de kleurtjes uit dat palette ook meteen het mooist. En wat een schattig en multifunctioneel product is Lip And Cheek Doll, alhoewel ik hem het mooist vind op je lippen! Vooral de verpakkingen zijn zo schattig en hebberig makend, heb daar altijd zo een zwak voor!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 26 november 2014 15:07

Ik was zo benieuwd naar de Cheek and Lip Doll! Jammer dat die niet heel fijn werkt op de wangen! De paletjes sla ik denk ik ook over en het glossje vind ik wel leuk maar niet zo heel bijzonder. Ik vind de looks die je hebt gemaakt trouwens wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 november 2014 15:10

Jammer is dat he? Zo veel geld voor een oogschaduwpaletje waar je bijna niks mee kunt. Het poppetje vind ik schattig, maar ik heb zelf niet zo veel met vloeibare blush.

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 26 november 2014 15:19

Aw die lip and cheek doll! Wat leuk haha (love)

[Beantwoorden]


Door Janniek op 26 november 2014 15:25

Jammer dat het een beetje tegenvalt!

[Beantwoorden]


Door Vera op 26 november 2014 15:33

Hmm, valt een beetje tegen inderdaad! Jammer, vooral de oogschaduw doosjes.. Daarentegen vind ik de Lip and Cheek Doll erg mooi op de lippen!

[Beantwoorden]


Door Sheyma op 26 november 2014 15:37

Hee Vera! Ik heb je zojuist in de tram gezien (de 10), het is dat ik je pas spotte op het moment dat je wilde uitstappen en het op dat moment best druk was, maar ik had de sterke drang om je te roepen, haha! Hoop dat ik je misschien nog een keer spot en dan wel wat kan zeggen. Je zag er in ieder geval erg leuk uit. :)

Jammer dat de producten niet denderend zijn trouwens! Verpakkingen zijn wel cute! :roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2014 om 10:05:

Had je gewoon moeten doen, dan had ik in ieder geval even naar je kunnen zwaaien ^^)

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 26 november 2014 15:41

Ik heb het al eerder gezegd en blijf erbij heel prijzig! Vooral voor The Body Shop, hello qua prijs komt het haast in de buurt van high-end.

Je hebt een heel leuk review met mooie foto’s geplaatst. De lipgloss vind ik er heel lief uitzien qua verpakking.

[Beantwoorden]


Door Amy op 26 november 2014 15:44

Ik vind deze producten vrij prijzig als je kijkt naar de kwaliteit. Jammer! De appel producten lijken me erg interessant, maar deze sla ik over..

[Beantwoorden]


Door Isabella op 26 november 2014 15:47

Mwah, ik ben ook niet echt heel erg onder de indruk van deze kerstcollectie. De producten zijn niet bijzonder plus de kwaliteit is ook nog eens niet heel goed. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Bente op 26 november 2014 15:49

Oh het Japanse meisje vind ik er super schattig uit zien. en qua inhoudt ook het fijnst lijken! Die lipgloss en oogschaduw paletten lijken me wat minder.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 26 november 2014 15:58

Wauw, ik wilde even zeggen dat je eyeliner en mascara echt prachtig zitten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2014 om 10:06:

Dankjewel Anouk :$

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 26 november 2014 16:03

Jammer dat het zo tegenvalt! Het zag er wel erg leuk uit namelijk.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 26 november 2014 16:08

Ah ik vind het zo jammer dat TBS niet wat leuker heeft uitgepakt voor de feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 november 2014 16:09

Ik vind de paletten zo cute! <3

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 26 november 2014 16:10

Enkele weken geleden heb ik een palette van The Body Shop uitgeprobeerd en die heeft me zwaar teleurgesteld qua kwaliteit en pigment. Als ik jouw review lees, zie ik dat ook terug bij deze palettes. Jammer. Met name, omdat er een relatief hoog prijskaartje aanhangt. Ik word vrolijker van de body butters & douchegels van dit merk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2014 om 10:06:

Agreed. Vrij duur, maar de kwaliteit kan veel beter.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 november 2014 16:10

Ik vind het ook grote tegenvallers, jammer!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 26 november 2014 16:11

De verpakkingen zien er zo leuk uit, alleen jammer dat ze zo tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door DiaryOfAMua op 26 november 2014 16:12

Wat een mooie eyelooks, en dat lipglosje ziet er super schattig uit!

Xo

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 26 november 2014 16:21

Die lip & cheeck doll is zo schattig!

[Beantwoorden]


Door laura isabelle op 26 november 2014 16:30

Ziet er heel erg mooi uit vera, en wat is die lipglos schattig :-)
xlaura

[Beantwoorden]


Door Demi | BeautyBits op 26 november 2014 16:44

Ik vind het eerste palletje wel mooi, de rest vind ik niet zo spannend. Vind de oogschaduwpalletjes ook erg duur voor wat je krijgt..

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 november 2014 16:48

Leuk om te lezen, jammer dat ze een beetje tegenvallen! Ik heb zelf ook dat tweede palette (met die blauwe kleur), en het pigment viel mij ook een beetje tegen. Die ander ziet er beter uit! Die Lip and Cheek Doll heb ik ook maar nog niet geprobeerd, maar zo te lezen kan ik die beter niet op m’n wangen gebruiken. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Julie op 26 november 2014 16:48

Ik hoor over de palettes niet echt veel goeds… Ze lijken me ook vrij duur voor wat je er voor terug krijgt! :-)
Ik ben ook geen fan van lip- & cheeckproducten… Werkt vaak maar voor één van de twee doeleinden goed. Als lipkleur is hij wel erg mooi bij je Vera! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2014 om 10:06:

Dankjewel Julie! Vind hem ook mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Minke op 26 november 2014 16:48

Ik vind dat poppetje er op je lippen erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 26 november 2014 16:51

Hmm, ik vind deze producten niet zo speciaal. Vooral de oogschaduw paletten vind ik te duur voor wat je krijgt. Ik ben nog altijd het grootste fan van hun body butters, douchegels en vitamine E lijn!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 november 2014 17:03

Ik ben groot liefhebber van TBS, maar niet van hun make-up. Heb ooit een oogschaduwpalletje gekocht en die oogschaduw is moeilijk te blenden.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 november 2014 17:19

Jammer, ik ben ook niet erg enthousiast

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 november 2014 17:26

Het ziet er heel leuk uit, maar jammer dat ze niet zo goed dekken.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 26 november 2014 17:33

Wauw, jij hebt met die flutdoosjes toch nog mooie ooglooks weten te maken. Het poppetje is wel cute, en de inhoud is identiek aan de lip&cheeck stains. Alleen zijn die 8 ml voor €12 en dit potje 28 ml voor €12. Dus voor iedereen die nog een lip&cheeck stain wilde kopen, sla je slag.

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 november 2014 17:38

Ah wat jammer! Het enige wat ik zou willen is de lipgloss. Fijne review Vera! Liefs

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 26 november 2014 17:42

Ik vind ze best leuk :) alleen voor die prijs vallen ze wel tegen ja..

[Beantwoorden]


Door Margot op 26 november 2014 18:19

Die Lip And Cheek Doll ziet er wel erg leuk uit, jammer dat ie toch tegenvalt.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 26 november 2014 18:20

Dat is eerste palette is leuk, maar door het tweede en ik teleurgesteld. Ook het popje vind ik wel schattig.

[Beantwoorden]


Door Myrna op 26 november 2014 18:28

Ik vind de producten eerlijk gezegd niet zo bijzonder, de kleuren vallen mij tegen. De Lip and Cheek Doll vind ik vooral op je lippen heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Beau op 26 november 2014 18:32

Ik vind alle producten niet zo geslaagd eerlijk gezegd. Het lipproduct is op zich wel erg mooi en subtiel.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 26 november 2014 18:48

Ik vind sommige wel leuk, maar een aantal dingen ook niet!

[Beantwoorden]


Door Tania op 26 november 2014 18:48

de palettes zijn mooi maar duur vind ik

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 november 2014 19:18

de verpakking ziet er wel cute uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 november 2014 19:41

Leuke producten! Vooral de Cheeky Doll ziet er erg leuk uit. De oogschaduws vallen me wel een beetje tegen op zich. Dat had veel en veel beter gekund, zeker voor die prijs.

[Beantwoorden]


Door Silke op 26 november 2014 19:44

Pwa pwa pwaaa. Tegenvallers! TBS heeft me nog nooit kunnen overtuigen met hun make-up!

[Beantwoorden]


Door Esmeralda | ByEsmeralda.nl op 26 november 2014 19:48

Jammer dat het een beetje tegenvalt, en dat voor die prijs! Normaal word ik altijd wel hebberig van TBS producten, maar dit keer sla ik over! :(

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 26 november 2014 20:04

Die Cheek Dolls zijn zooo schattig, maar idd op je wangen vind ik het niet super werken.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 26 november 2014 20:08

Als ik aan The Body Shop denk, dan staat make-up niet op de eerste plek, dus ik houd het lekker bij de verzorgingsproducten. De make-up vind ik toch wel wat te duur met wat je er voor terug krijgt. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Mariska op 26 november 2014 20:12

Ik volg je blog al een hele poos en ben er erg enthpusiast over. Alleen ….. dat je ALTIJD dezelfde soort oogschaduw look doet wordt een beetje saai.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2014 om 10:07:

Ik doe mijn best en ik doe wat ik kan. http://veracamilla.nl/2014/09/waarom-ik-altijd-dezelfde-ooglooks-maak/

[Beantwoorden]


Door Lisa op 26 november 2014 20:18

Wat ziet die eye & cheek doll er schattig uit ^^

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 26 november 2014 20:48

De laatste twee producten vind ik niet zo leuk, maar met de palettes heb je echt wat moois gemaakt!

[Beantwoorden]


Door iris op 26 november 2014 20:54

Ik vind die lipgloss best wel schattig <3 Maar ik vind het echt van der zotte dat die oogschaduwpaletjes zo duur zijn, dan koop ik nog liever iets van mac. Ook vind ik dat je in dit artikel echt hele mooie foto's en looks hebt gemaakt. Echt super!! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Céline op 26 november 2014 21:28

Jammer van het pigment in de oogschaduw palettes. Ze hadden zo mooi kunnen zijn voor de feestdagen, maar nu sla ik ze toch echt over.

[Beantwoorden]


Door Dana op 26 november 2014 21:38

Ik vind dat poppetje blush/lipgloss zo leuk maar de rest totaal niks (love)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 26 november 2014 22:34

Jammer van de oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 26 november 2014 22:34

De paletten zien er zo leuk uit, jammer dat het pigment niet zo super is. Je hebt er wel mooie looks mee gemaakt! De lip en cheek doll vind ik echt te cute, en op je lippen ziet hij er heel mooi uit! :) De lipgloss is ook leuk, maar vrij basic.

[Beantwoorden]


Door Linda op 26 november 2014 23:27

De doll springt er voor mij het eerst uit, het eerste palette is ook mooi!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 27 november 2014 05:51

Mooie producten ;-)

[Beantwoorden]


Door Els op 27 november 2014 06:40

Je ziet er mooi uit! Maar ik denk dat ik er niks van zou kopen. Vind die verpakking met dat knotje wel super cute.

[Beantwoorden]


Door priya op 27 november 2014 08:59

Wat ziet de lip en cheek doll er leuk uit! Jammer dat de collectie zelf wat minder is.. ^^)

[Beantwoorden]


Door Nandine Laura op 27 november 2014 09:16

Mooie producten maar wel een beetje aan de dure kant voor wat je krijgt.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 27 november 2014 09:35

De palette’s vind ik wat tegen vallen. De looks die je ermee hebt gemaakt vind ik wel geslaagd maar €25,- vind ik echt veel te overpriced. Het enige waar ik wel enthousiast over ben is de lip en cheek doll waar hij vooral erg mooi is op de lippen. Desondanks vind ik hem ook te duur en zou ik hem laten liggen.

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door marieke op 27 november 2014 10:25

die cheek en lip doll, super schattig! Vind de oogschaduw wel wat minder eigenlijk! Niet heel spannend voor dat geld haha

[Beantwoorden]


Door Jolet op 27 november 2014 10:48

Die lipp cheek doll is echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 27 november 2014 10:54

Het stijgt tbs een beetje naar de bol met die hoge prijzen voor hun ‘flut’ producten. Sorry maar zo zie ik het. Soms hebben ze wel lekkere geurtjes en douchegels maar verder ben ik echt geen fan van tbs en hier loop ik al helemaal niet warm voor. Zonde.

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 27 november 2014 11:03

Het palette heeft mooi zachte kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 27 november 2014 13:08

Jammer dat de producten wat tegen vallen. De lipgloss heb ik ook en die vind ik wel leuk.

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 november 2014 13:29

Wat een prijzen voor iets wat niet helemaal aan de verwachtingen voldoet! Erg jammer, want de kleuren zien er wel heel mooi uit.

De lip & cheek doll is denk ik niet echt mijn ding. Het ziet er een beetje plakkerig uit als je dat op je wangen smeert.
De verpakking is wel schattig!

[Beantwoorden]


Door lifesabout op 27 november 2014 13:33

De Frosted Pastels zien er op het eerste gezicht prachtig uit, alleen jammer dat de pigmentatie tegenvalt. Fijn dat er dus reviews bestaan!De ligloss lijkt mij erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 27 november 2014 21:06

Die perzikoogschaduw met de glitters vind ik echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 28 november 2014 21:47

Ik vind die doll wel heel erg mooi op je lippen! De rest vind ik eigenlijk allemaal niet zo.. Het had leuker gekund met de feestdagen!

[Beantwoorden]