Twitter Question #191

twitter_question_191_01

Winkelend voor beautyproducten bevind ik me zowel graag in de drogisterij, als een parfumerie waar bij binnenkomst een nieuw parfum op een stokje wordt gespoten. Ik word blij van de speciale collecties van Guerlain en Givenchy, maar ook van Essence en Catrice. Ik heb low-budget en high end favorieten, maar waar geef ik nou graag wat extra’s aan uit?

twitter_question_191_02

Eigenlijk alles waar ik moeite mee heb. Zo heb ik best een bos met haar. Dik, lang en golvend. Een goede shampoo is belangrijk. Ik gebruik alle soorten en maten, maar als een dure shampoo het beste uit de test komt, dan ben ik wel bereid die te kopen. Net zoals dat ik meer geld uitgeef aan de kapper. Mijn haar moet goed zitten!

Foundation en concealer vinden is ook erg lastig, omdat ik zo bleek ben. Ik ben daarom al heel blij als ik überhaupt iets vind in mijn huidskleur. Momenteel gebruik ik MAC en Bobbi Brown. Duur, maar nu matcht mijn gezicht wel enigszins met mijn nek.

Ook geef ik graag wat extra’s uit aan verwenproducten. Lekkere bubble bars, massage bars, body lotion of shower gel met glitters. Ik kan daar ongelooflijk van genieten. Die verwenmomenten mogen van mij wel wat meer gekost hebben. Hoewel ze in de uitverkoop scoren nóg iets leuker is.

Aan welke beautyproducten geef jij wat extra’s uit?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 18 oktober 2014 | 84 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 18 oktober 2014 15:06

Oh, wat leuk! Je hebt mijn reactie gebruikt.

[Beantwoorden]

Idhuna antwoordt op 18 oktober 2014 om 15:21:

Ja, zag ik ook al! :)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 18 oktober 2014 15:07

Ik geef vaak wat meer geld uit aan parfum, omdat ik daar echt een enorm kwaliteitsverschil in merk. Parfums van 5 euro, bijvoorbeeld van de Action, vind ik bijna nooit lekker ruiken, en vervliegen ook erg snel. Dan spaar ik liever even voor een écht goed parfum, waar ik dan ook heel erg blij mee ben!

[Beantwoorden]

Jet antwoordt op 18 oktober 2014 om 15:39:

Ben ik het zeker mee eens!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 18 oktober 2014 15:07

Leuk om de antwoorden van anderen te lezen. Ik blijf bij mijn keuze: douche foams van Rituals! Sommigen vinden het duur, maar ik heb er graag € 8 voor over. Douchen is zoveel leuker met deze producten ^^)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 18 oktober 2014 15:07

Ik geef vaak wat meer geld uit aan parfum, omdat ik daar echt een enorm kwaliteitsverschil in merk. Parfums van 5 euro, bijvoorbeeld van de Action, vind ik bijna nooit lekker ruiken, en vervliegen ook erg snel. Dan spaar ik liever even voor een écht goed parfum, waar ik dan ook heel erg blij mee ben! (nu met goede link naar mijn blog :) )

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 oktober 2014 15:07

Ik bespaar idd niet op de kapper en op lipstick. De duurdere merken blijven toch het beste zitten en hebben de beste kleurkeuze. Ik ben momenteel verzot op mijn Estee Lauder Pure Color Envy lipstick in Impulsive, maar verder zweer ik bij YSL, MAC, Chanel en Dior. Dat zijn toch wel mijn favoriete merken als het op lipstick aan komt.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 oktober 2014 15:12

Ik geef nu vooral veel geld uit aan huidverzorging, mijn huid is namelijk echt een drama op dit moment. Mijn huid reageert op alles wat in de buurt komt, dus nu ben ik op zoek naar een goede dagcrème. En daar geef ik ook wel bijvoorbeeld 20 euro aan uit.
Qua make-up, aan oogschaduw geef ik niet super veel geld uit. Ik heb een wat goede oogschaduw van verschillende merken. Lipsticks, wel iets meer, ik heb net gisteren mijn eerste MAC lipstick gekocht, maar eigenlijk ben ik niet van plan dat veel vaker te doen, aangezien ik studeer, heb ik niet zo heel veel geld. Maar ik koop wel lipsticks van bijvoorbeeld Rimmel, maar dan zoek ik op aanbiedingen.
Voor foundation ben ik wel bereid wat meer uit te geven. Door mijn droge plekjes, lichte huid, is een foundation vinden lastiger. Ik heb er nu een van 15 euro, wat voor mij vrij veel is, maar deze is wel echt ontzettend goed voor mijn huid, en de perfecte kleur.

[Beantwoorden]

Mairenn antwoordt op 18 oktober 2014 om 15:57:

het maakt niks uit welke dagcrème je koopt. ik las laatst in de krant een onderzoek, ik kocht sowieso nooit dure cremes maar het maakt dus niet uit. Hema it is! je kan dan gewoon voor de gevoelige huid kopen.

[Beantwoorden]

suzanne antwoordt op 18 oktober 2014 om 16:01:

Hier ben ik het niet mee eens. Heel veel producten maken mijn huid knalrood, maar de Decubal gezichtscrème vitaal maakt mijn huid niet rood, er zijn veel ingrediënten die ik niet kan hebben op mijn huid, bijvoorbeeld parfum en veel soorten alcohol.

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 18 oktober 2014 om 19:52:

Het maakt wel degelijk uit wat voor dagcreme je koopt, want in veel creme’s zitten onwijs veel irriterende ingredienten! Op de site van Jetske Ultee kan je daar ook meer over vinden. Duur betekent niet altijd beter, maar ik geef wel iets meer uit om huidverzorging te kopen van Uncover Skincare of Paula’s Choice.

[Beantwoorden]

Carina antwoordt op 20 oktober 2014 om 07:08:

Volgens de EU wetgeving mogen cremes eigenlijk geen effect op de huid hebben. Als ze dat wel hebben dan moeten ze geregistreerd worden als geneesmiddel. Dus duur is echt niet altijd beter. Overgevoeligheid is iets persoonlijks maar dat kan ook gebeuren bij een creme van Vichy of dan bij een creme van Etos eigen merk oid.


Door Jhemyla op 18 oktober 2014 15:14

Aan foundation! Ik gebruik heel erg graag de double wear foundation.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 18 oktober 2014 15:20

Oogschaduwpaletten! Omdat ze nu vaak eenmaal net wat meer gedesignd zijn, de materialen zijn beter en de oogschaduws ook!

[Beantwoorden]


Door Marion op 18 oktober 2014 15:21

Ben niet iemand die veel geld uit geeft aan producten. Ben iemand die het al heel lastig vindt om geld uit te geven laat staan grote bedragen voor mijzelf uitgeven.

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 oktober 2014 15:25

Wat leuk en goede vraag, ik heb tot nu toe alleen nog dure brozers gehad, geen idee waarom kan die gewoon niet zo goed vinden in budget variant.

[Beantwoorden]


Door Fran op 18 oktober 2014 15:27

Aan een mooie lipstick durf ik weleens wat meer geld uit te geven!

[Beantwoorden]


Door Mara op 18 oktober 2014 15:30

Ik kan daar zo een hele mooie top drie van maken haha:
1 Huidverzorging, zo natuurlijk mogelijk en zonder troep én mijn probleemhuidje moet het nog kunnen handelen ook.
2 haarverzorging: weer geldt hoe natuurlijker hoe beter, dus ook zonder siliconen en weet ik het wat. Tja, daar hangt nu eenmaal een prijskaartje aan.
3 wenkbrauwproducten. Tja, je doet er wel een eeuw mee, maar vind het maar eens voor roodharigen! Ik ben dol op mijn oranje lokken, maar met mijn niet matchende lichtblonde wenkbrauwen wat minder.

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 18 oktober 2014 om 16:43:

Struggles!
Wenkbrauw producten komen meestal in de blondine of brunette versie, en wij redheads dan ? Hahaha ^^)

[Beantwoorden]


Door Elline op 18 oktober 2014 15:38

Ik geef wat meer geld uit aan parfums want een duurdere parfum blijft meestal langer hangen en ze zijn nou een maal wat duurder maar dan heb je wel wat. Ook geef ik meer geld aan iets uit als ik zeker weet dat het fijn is en als ik er lang mee doe ^^

[Beantwoorden]


Door Myrna op 18 oktober 2014 15:46

Absoluut in huisverzorging, dat vind ik gewoon heel belangrijk en heb ik dus ook wel wat geld voor over. Zelfde geldt voor parfum, heb zelf niet veel met goedkopere parfums omdat ik ze allemaal een beetje hetzelfde vind ruiken en ze blijven ook niet heel lang hangen.

[Beantwoorden]


Door Mairenn op 18 oktober 2014 15:53

sowieso mac lipsticks! Heb afgelopen week mijn eerste aangeschaft namelijk please me en ik merk gelijk dat ze zoveel beter zijn dan die van essence bijvoorbeeld. Ze zijn die 18,50 zeker waard. Ik ga over een tijdje maar is nog 1 kopen, iemand een tip voor een rode mac lipstick voor blond haar blauwe ogen en lichte huid? ik dacht zelf aan ruby woo.

[Beantwoorden]

brenda antwoordt op 18 oktober 2014 om 19:30:

Probeer Russian Red eens!

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 19 oktober 2014 om 11:22:

Ik vind ruby woo vreselijk mooi maar Russian red ook wat ik altijd doe is gewoon testen op mijn eigen lippen bij mac

[Beantwoorden]

Bernadette antwoordt op 19 oktober 2014 om 11:41:

Hangt ervan af wat voor kleur je huid en haar is. Russian Red is een koele rood en Ruby Woo een warme kleur. Als je assig blond haar hebt, koele ondertoon en blauwe ogen dan lijkt Russian Red mij een perfecte rood voor je :-)

[Beantwoorden]

Cindy antwoordt op 19 oktober 2014 om 17:56:

Ruby Woo en Russian Red zijn heel erg mooi en de halve wereld loopt er mee. Probeer eens de Viva Glam 1. Die is net iets dieper rood en niet zo afgezaagd.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 oktober 2014 15:55

Ik heb een verschrikkelijke huid, ik kamp al zo’n 10 jaar met acne. Ondertussen heb ik de juiste medicatie gevonden, maar alsnog blijft huidverzorging heel belangrijk voor me. Ik geef dan ook met plezier wat meer uit aan verzorgingsproducten van La Roche Posay, omdat ik weet dat ze werken voor mijn huid. Daarnaast geef ik ook wat meer uit aan foundation, sommige merken maken mijn huid nu eenmaal nog gevoeliger voor acne. Aan dingen als eyeliner en lipstick geef ik dan weer veel minder uit.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 oktober 2014 15:56

Aan mac producten geef ik zeker meer uit, en het is het zeker waard! Ook aan parfum geef ik meer uit, maar voorlopig heb ik nog genoeg haha.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 18 oktober 2014 16:13

Zeker weten aan mijn dagcreme en parfum!

[Beantwoorden]


Door Janice op 18 oktober 2014 16:18

Aaaah, wat leuk dat je mijn tweet hebt gebruikt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 18 oktober 2014 16:25

Ah super leuk dat mijn tweet er in staat! Die over de shampoo & cremespoeling!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 oktober 2014 16:39

Hi Vera,

Ik gebruik bijna geen dure producten maar de mascara ‘The’re real’ heb ik als tester gebruikt en dat is écht zo’n fijne mascara! Ook wil ik graag nog een lipstick of lip liner van de MAC aanschaffen omdat ik hoor dat ze zo goed zijn. En je kunt dus de lip liners ook prima over je hele lippen dragen! Win win! (love)

Liefs,
Joyce

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 oktober 2014 16:40

MAC oogschaduws! Ja, dat blijven toch mijn favorieten.

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 oktober 2014 16:43

Jeaaah ik zit erbij! :wave:
Wat een super leuk artikel heb je ervan gemaakt!
Xoxo

[Beantwoorden]


Door Elise op 18 oktober 2014 16:48

aah leeuk dat je m’n tweet hebt gebruikt! Ik blijf bij mijn antwoord MAC lipsticks hihi,

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 oktober 2014 17:07

Ik geef wat meer geld uit aan bubble bars, Lush is nou niet altijd bepaald goedkoop. Ook vind ik lipsticks van MAC heel erg fijn en daar heb ik graag 19 euro voor over!

[Beantwoorden]


Door Liz op 18 oktober 2014 17:12

Mascara heb ik graag een goede en tot nu toe werkt die van estee lauder het allerbest voor mij. Verder huidverzorging!

[Beantwoorden]


Door BeautyReviewsNL op 18 oktober 2014 17:19

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door suus op 18 oktober 2014 17:22

Aan alles waarvan ik merk dat budgetproducten niet aan de duurdere producten kunnen tippen. Ten eerste huidverzorging, want anders wordt het helemaal een ramp. Ten tweede foundation en concealer, dat moet gewoon kwalitatief goed zijn anders is het geen gezicht. Als er dan nog geld over is, vind ik het leuk om af en toe een mooi luxe product te kopen in de catogorie ‘overig’, haha. Ik heb een oogschaduw palet van tarte en estee lauder, die gebruik ik zovaak en ben er zo blij mee daar kan geen budget oogschaduw tegenop. Ik probeer het wel, het w7 palet heb ik ook, maar het valt toch tegen door alle glitters die eruit vallen en overal op mijn gezicht belanden. Verder ben ik echt een lipstickjunckie, maar op dat gebied zijn er ook wel goede budgetproducten te vinden. Hoewel ik 1 ysl lipstick heb, en dat gevoel is niet te overtreffen. Ik ben erachter gekomen dat ik liever weinig producten heb maar dan wel van goede kwaliteit dan heel veel die het toch net niet zijn, en dan blijven liggen. Dat is nog meer zonde.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 oktober 2014 17:24

De lipsticks zijn toch het duurste bij mij, maar alleen als de kwaliteit écht beter is. Chanel vind ik niks, maar MAC en Estee Lauder doen ’t wel weer goed.
Voor de rest koop ik veel mid-price en budget. Gewoon goed veel reviews lezen. Alleen als er echt iets bijzonders bij zit, ga ik duurder. Zoals MAC Extra Dimension ofzo.

[Beantwoorden]


Door Beau op 18 oktober 2014 17:29

Leuke vraag! Ik geef altijd net iets te veel uit bij TBS, vind het belangrijk dat mijn huid er goed uit ziet :-)

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 oktober 2014 17:52

Leuke vraag! Ik geef meer geld uit aan beautyproducten als ik ze echt goed vind, en bij budget merken zoiets niet kan vinden. Dan met name foundations, in een lichte kleur vind je die bij budget merken vrijwel niet. Voor lipsticks heb ook altijd wel wat meer geld over, vooral omdat ik dol ben op de verschillende finishes die duurdere merken hebben. En parfum natuurlijk, ik heb bijna geen echte budget parfums.

[Beantwoorden]


Door Xenia op 18 oktober 2014 17:53

Eigenlijk heb ik al mijn makeup lekker budget, maar… mijn mac foundation kan echt niet op tegen een budget foundation. Het kost wat maar dan heb je ook echt wat!!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 oktober 2014 18:07

Leuke vraag weer! Ik geef al snel vrij makkelijk wat meer uit aan een product als ik weet dat het echt goed is. Zo heb ik liever wat duurdere skincare als ik maar weet dat mijn huid er goed op reageert. Beter dat dan tien goedkope crèmes waar ik puistjes en dergelijke van krijg! Ook geef ik graag wat meer uit aan parfum, omdat ik goedkope parfums vaak niet zo speciaal vind. Daarnaast vind ik vaak het idee van luxe gewoon heel fijn :P Alleen mascara’s koop ik vaak wel heel budgetproof!

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 oktober 2014 18:14

foundation/concealer en parfum :D

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 18 oktober 2014 18:29

Verzorgingsproducten! Een goed verzorgde huid is toch de basis!

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 oktober 2014 18:32

Pfoe. Ik vind het gewoon fijn om af en toe iets ‘luxe’ voor mezelf te kopen. Dan maakt het niet echt uit of het nou oogschaduw of douche-gel is; als ik mezelf even verwen ben ik blij. Over het algemeen koop ik producten wel budget, ben ook niet zo van heel veel make-up gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 18 oktober 2014 18:36

Wat een leuke vraag! Ik hoef er niet lang over na te denken: nagellak! Inmiddels heb ik er al genoeg van Catrice, Essence, Kiko en Hema en stap ik steeds meer over op OPI, Essie, MAC en Inglot. Je betaalt er per flesje (behoorlijk) wat meer voor. Maar, de kwaliteit is top!

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 oktober 2014 18:38

Oef, ik moet ook toegeven dat ik geen budget shopper ben. Ik heb natuurlijk budget producten in mijn beautystash liggen, maar ik geef regelmatig wat meer uit aan bijvoorbeeld goede lipsticks, shampoo en foundation.

[Beantwoorden]


Door Laurie op 18 oktober 2014 19:06

Ik hou sowieso van meer kwalitatieve producten dan goedkoop, maar als iets wat goedkoop is kwalitatief goed is, ben ik ook wel zo iemand die dan niet naar iets duurders gaat zoeken (vind ik nergens voor nodig, obviously). Dat gezegd hebbende, geef ik graag iets meer uit aan parfum, lipstick (die ik veel te weinig draag :crazy: ) en blush (omdat ik gewoonweg een blush-tic heb..) Verder geef ik ook graag wat meer uit voor een goede huidverzorging, omdat ik dat heel belangrijk vind!

[Beantwoorden]


Door brenda op 18 oktober 2014 19:33

Op dit moment heb ik mijn zinnen gezet op een blush uit de kerstcollectie van MAC, en de Meteorites van Guerlain voor de kerst. Heb al zoveel make up, spaar nu alleen maar de mooie speciale dingetjes…

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 oktober 2014 19:47

Wat een leuke tq. Ik geef zelf graag wat meer uit aan oogschaduw. Oogschaduw is gewoon mijn favoriete makeup product en ik ben dol op merken zoals Too Faced en Urban Decay.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 18 oktober 2014 20:02

Bodylotion (uitsluitend rituals), mascara en gezichtscreme!

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 oktober 2014 20:10

Dit is echt een van mijn favoriete rubrieken, ik geef altijd graag wat meer uit aan huidverzorging, sinds ik dat doe is mijn huid echt enorm opgeknapt :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 18 oktober 2014 20:12

Ik geef vooral extra geld uit aan parfum , maar ook aan lipsticks geef ik liever wat extra geld uit (love)

[Beantwoorden]


Door Yvet op 18 oktober 2014 20:15

Ik vind producten met een aparte glans altijd het geld wel waard. Maar ook producten van mac vind ik het geld wel waard!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 18 oktober 2014 20:42

Hmm, ik denk dat ik alles wel vrij budget hou!

[Beantwoorden]


Door bo op 18 oktober 2014 21:04

Ik heb vrij weinig geld, dus als ik iets duurs koop moet ik het ook wel heel mooi vinden. Ik heb laatst MAC Diva gekocht en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Ik denk ook dat lipsticks het eerste beautyproduct is waar ik wat extra’s aan zou uitgeven.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 18 oktober 2014 21:56

Ik geef altijd wat meer uit aan nagellak. Dat gaat gewoon heel lang mee en bij duurdere merken zijn de potjes meestal nog groter ook! Die van American Apparel vind ik heel mooi, maar Marc Jacobs droogt echt binnen een minuut. En dat is niet overdreven. Volgende keer als ik bij Sephora ben moet ik daar wat meer van meenemen haha

[Beantwoorden]


Door Milou op 18 oktober 2014 21:58

Ik geef graag wat meer uit aan mascara en nagellak, dat draag ik toch het meest!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 18 oktober 2014 22:26

Wat een leuke vraag weer, ik lees ook echt elk antwoord van andere bezoeksters. Zelf geef ik meer geld uit aan mijn huidverzorging, met name moisturizer. Ik gebruik nu Crème de La Mer, €139, maar oh wat ben ik er blij mee! En ik doe nu al sinds maart met mijn potje van 30 ml, dus zuinig in gebruik is het zeker. Omdat ik in een parfumerie werk, word ik overladen met parfum, maar als ik dat niet zou doen zou ik ook daar wat meer centjes aan uitgeven. Parfum van bijv. Chanel blijft heel goed aanwezig op de huid en dat vind ik belangrijk. Foundation en concealer gebruik ik beide van MAC of bareMinerals, omdat het mooi op de huid zit en niet zwaar aanvoelt. Deze zijn dan niet héél erg duur, maar ook niet budget. En verder gebruik ik gewoon wat ik mooi en fijn vind! Ik heb Kruivat eigen merk tonic, Essence blush en Maxfactor mascara waar ik ook heel blij mee ben haha.

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 oktober 2014 22:56

Ik kan zwichten voor mooie verpakkingen, een mooi design. Ik hecht veel waarde aan een goede foundation, een goede mascara en een mooi oogschaduw palette, en daar geef ik dan haast automatisch extra aan uit :)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 18 oktober 2014 23:45

Ik geef aan foundation wat extra’s uit. Als ik iets echt mooi vind wat bij mn huid past, dan heb ik er wel wat extra’s voor over.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 19 oktober 2014 00:23

Ik ben een echte budgetfreak… Het enige waar ik wat meer aan uitgeef is parfum.. Al haal ik die ook niet voor heel veel geld. Heel veel high end merken hebben goede dupes en die gebruik ik dan ook veel. De “duurdere” merken scoor ik bij Big Bazar en Action voor wering:)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 19 oktober 2014 07:14

Als ik een duurdere lipstick wil hebben, dan spaar ik er ook echt voor en wil ik er zeker wel wat meer aan uitgeven. Ook douchegels, daar ben ik echt aan verslaafd… lekker ruiken… oef, yes please! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 19 oktober 2014 07:55

Verzorgingsproducten en make-up.
Beter 1 product waar je heel tevreden over bent dan 4 mindere.

[Beantwoorden]


Door Paola op 19 oktober 2014 09:25

Nergens aan eigenlijk! Ik ben een echte budget liefhebber!

[Beantwoorden]


Door Mirne op 19 oktober 2014 10:47

Parfum, dat is voor mij echt niet te vervangen door goedkopere merken.

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 oktober 2014 13:08

Mascara en foundation is bij mij vaak semi-budget (tussen de €7 en €17) omdat ik dat toch echt dagelijks gebruik. Parfum heb ik bijna altijd duurder omdat dure parfum gewoon pas echt lekker is, ik er lang mee doe en het echt een ‘cadeautje’ is voor jezelf omdat een winkel als Douglas toch al snel vrij luxe is en af en toe geef ik ook meer uit aan een palette van Urban Decay of een shimmer brick van Bobbi Brown, gewoon omdat dat nou eenmaal geweldige producten zijn ^^) Moet kunnen toch?

[Beantwoorden]


Door Sarah op 19 oktober 2014 13:29

Als ik kijk naar merken dan ga ik voor Lush. Een bruisbal van 10 euro van de Lush vind ik echt een luxer gevoel geven dan eentje van 2 euro van een budget winkel.
Daarbij geef ik graag wat meer geld uit aan highlighters en producten die er gewoon prachtig uit zien!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 19 oktober 2014 14:01

Ik aan kwasten die ik echt dagelijks gebruik :)

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 19 oktober 2014 16:19

Over t algemeen vrij budget, maar soms vind ik het wel leuk om iets duurders te kopen, bijv. een mooie lipstick van Mac, een fijn serum of een lekkere body butter van TBS.
Eigenlijk heb ik ook een goede foundation nodig, omdat ik al een maand last heb van allergische reacties, roodheid en een soort eczeem waar ik niet vanaf kom..

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 oktober 2014 17:38

Ik heb van mezelf het geschenk van vrij lange wimpers, en daar wil ik wel gebruik van maken. Dus ik geef graag 15 euro uit aan een goede mascara van maxfactor( wat vrij veel is aangezien ik 14 ben) om mijn wimpers te accentueren ipv een goedkope die niks anders doet dan spinnenpoten maken en klonteren. Maar als het kan dan het liefst in de aanbieding :)

[Beantwoorden]


Door lynn op 19 oktober 2014 19:41

ik geef ook echt veel geld uit aan mijn haar, mijn haar is gewoon dik lang en veel en als ik niet de goede gebruik zie ik het meteen aan de roos of irritaties. Van make up moet ik gewoon mascara van een goede kwaliteit hebben aangezien ik bij de goedkope een allergische reactie krijgt (don’t ask me how) en natuurlijk heb ik ook wel wat geld over voor een goede foundation aangezien mijn puistjes niet altijd zo blij zijn met bepaalde ingrediënten, maar voor de rest geef ik niet veel geld aan uit. Alleen aan bepaalde spullen waarvan ik weet dat mijn haar/gezicht het echt nodig heeft.

[Beantwoorden]


Door Claire op 19 oktober 2014 20:17

Vrijwel het meest van mijn geld gaat op aan mijn interieur, luxe tassen en kleding. Je moet toch keuzes maken en van een nieuwe outfit of luxe tas word ik nu eenmaal superrrr happy! Wat verzorging betreft heb ik een paar luxe items. De verzorgingsproducten van Lancôme en ook de mascara van dit merk -hypnose- is een must have. Verder gebruik ook ik MAC foundation -love it- en mijn favo parfum blijft Chanel Coco Mademoiselle. Ik vind het fijn om cadeautjes te geven maar ook heerlijk om mezelf af en toe te verwennen met een luxe item! Je leeft immers maar
1 keer.. (love) Ps; Liefst wel in de aanbieding of tax free kopen op Schiphol…. (love) (A) :wave:

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 oktober 2014 20:27

Vera ik heb het vast al eens genoemd.. maar heb je al eens geprobeerd om SLS-vrij je haar te wassen? Dus zonder shampoo? :)

[Beantwoorden]


Door Claire op 19 oktober 2014 20:29

Ben ik nog even….Geen idee of ik het überhaupt mag plaatsen maarrr…voor de dames die weinig budget hebben en toch van exclusieve geuren houden is de Blue Up parfum lijn wellicht een optie? Deze maakt de exclusievere geuren identiek na….. :wave: (love) Verkrijgbaar bij de DA winkels en ook online, gewoon legaal. Vaak zie je aan het model flesje welk parfum ze hebben nagemaakt… (A)

[Beantwoorden]


Door melanie op 20 oktober 2014 08:15

Huidverzorging ;)

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 oktober 2014 12:49

Aan concealer en aan mascara.

Dit komt doordat ik hele korte, rechte wimpers heb van mijzelf en graag een goede mascara gebruik. Dan maar wat duurder… En concealer, omdat ik altijd last heb van donkere kringen onder mijn ogen. Helaas heb ik de juiste concealer die én goed dekt en je niet ziet zitten, nog niet gevonden :(

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 oktober 2014 18:46

Aan foundation en lipstick. Ik wil dat ze goed bij mijn huid passen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 oktober 2014 19:22

Wat een leuke vraag! Ik heb heel veel producten van Rimmel, en de poeder van Essence vind ik ook prima werken, maar van mascara heb ik bijvoorbeeld ook Chanel en Estée Lauder. Maar ik vind die van de Max Factor ook heel fijn. Ik vind de high end mascara’s heel mooi, maar net wat te duur om echt elke dag te gebruiken. Ik ben wel verslaafd aan mijn concealer van Estée Lauder. Het kost wat, maar ik ben er dan ook wel heel erg blij mee. En ik doe er best lang mee. Dus af en toe… ;-)

[Beantwoorden]


Door Veroni steentjes op 21 oktober 2014 13:21

Ik geef veel aan parfum uit maar koop het vaak goedkoper bij fragrance direct in uk. Ze hebben daar ook brand makeup voor lage prijzen. De l’oreal infallible lipstick heb je daar ook in duo compact versie. Deze zijn echt super en blijven goed en verzorg zitten. Ik vind ze beter dan de maybelline 24h die droog wordt. Ik heb dure en goedkope eyeliners. De super slim van L’ oreal maakt me happy door de mooie dunne lijn. Ik heb veel L’ Oreal Paris in mijn beauty case. Toch is er ook goede budget make up van Essence of de hema, maar kies vaak voor duurdere merken in de aanbieding zoals 1+1 gratis.

[Beantwoorden]


Door maike op 22 oktober 2014 22:36

Een prachtige blush van nars, of de kerstcollectie van benefit. Ik heb na mijn reis naar londen bijna de hele collectie in handen, oops

[Beantwoorden]


Door Bianca op 26 oktober 2014 16:16

Als het echt goede kwaliteit is, en ik het echt wil en als het echt speciaal is geef ik graag wat meer geld, maakt niet uit wat het is. Ik heb vb. mascara van MAC, Chanel, Too Faced lipsticks van MAC en een van Dior en een hele hoop oogschaduwpaletten van verschillende merken. Ik heb ook spullen van goedkopere merken zoals MUA en Essence maar deze gebruik ik veel minder wss omdat de kwaliteit soms wat minder is. Maar soms is het gewoon leuk om eens iets duur te kopen om jezelf te verwennen en dan zo’n luxegevoel te hebben.

[Beantwoorden]