Twitter Question #190

twitter_question_190_01

Ik zeg heel eerlijk dat ik afgelopen week wat minder goed in mijn vel zat en dat had te maken met het weer. Die sombere dagen zonder zon zorgen ervoor dat ik het liefst de hele dag in bed wil liggen met een boek en een chai latte (uit pakjes van Xenos). Maar de herfst heeft ook zijn voordelen en mooie momenten, daarom deze TQ.

twitter_question_190_02

Na een zomer zweten aan het strand, lijnen van je nieuwe bikini op je gebruinde lichaam en meer bolletjes ijs dat je kon tellen, mag je nu lekker op de bank kruipen met een kop warme thee/koffie/chocomelk, een dekentje, dikke trui en een lekker boek of je favoriete serie. Dat was de reactie die ik het meest kreeg.

Ik kijk het meest uit naar de mooie bladeren die de weg zullen bedekken, wandelen met Flint in het bos, de limited edition koffiesmaken van Starbucks (Pumpkin Spice Latte!) en pepernoten eten terwijl het regent buiten. Ik ben ook wel blij dat ik weer wat meer kleren aan mag. Jasjes en mijn favoriete trenchcoat bijvoorbeeld. En ik ben blij dat Jeffrey heb, die me nu eindelijk kan warm houden ’s nachts.

Wat vind jij het leukst aan de herfst?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 11 oktober 2014 | 48 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door hannah op 11 oktober 2014 15:03

O egt zupr herkenbare dingen!
Ik vind met een kopje chocomel bij de kachel zitten ook zo tof!

Xx

Ps. Je site is egt leuk Vera!!!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 oktober 2014 15:08

Stiekem vind ik de herfst best een gezellig seizoen! Ik vind de kou maar niks, maar ik vind het wel echt heerlijk om binnen lekker met een dekentje en een kop thee op de bank te zitten. En geurkaarsen en waxmelts zijn bij mij trouwens ook echt favoriet in de herfst <3

[Beantwoorden]


Door Kelly op 11 oktober 2014 15:11

Ik vind de herfst leuk omdat ik wat meer kan combineren met diverse kledingstukken dan in de zomer. Eindelijk kunnen mijn warmere jassen weer uit de kast, net als mijn laarsjes. Ik vind de herfst gewoon het leukste seizoen qua kleding. Voor de rest vind ik hele dag films en series kijken echt heerlijk, met lekkere chocolademelk en pepernoten <3. Ik ben dol op de herfstkleuren qua make-up. Nadeel is alleen dat het vaak zoveel regent en die wind pfff.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 11 oktober 2014 15:12

Lekkere truien en sjaals, knus op de bank met thee, chocola, dekentjes en een goed boek en de mooie kleuren buiten.

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 11 oktober 2014 15:13

Het fijnste aan de herfst vind ik o.a. de mode. Ik ben gek op dikke truien!
Daarnaast vind ik het ook fijn om in huis lekker bezig te zijn terwijl het regen tegen de ramen klettert.

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 oktober 2014 15:19

In mijn bed liggen, YouTube video’s kijken en warme chocolademelk met slagroom drinken terwijl het buiten regent dat vind ik het allerleukste aan de herfst!

[Beantwoorden]


Door Seren op 11 oktober 2014 15:22

heyy dat ben ik :D Je hebt altijd leuke vragen voor dit rubriek :D
Ik ben het ook eens met de anderen!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 11 oktober 2014 15:22

Ik en het najaar, zijn geen vrienden. Ik ga naar mijn werk in het donker en kom weer thuis in het donker, alsof ik dan de hele dag gemist hebt. Ik kijk echter wel naar één moment uit. Het moment dat ik ’s avonds op de bank zit, het buiten regent en ik onder een dekentje met een grote kop chocolademelk een goede film zit te kijken… dat zijn genietmomenten. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Tine op 11 oktober 2014 15:27

Zo herkenbaar! Ik heb plots ook veel meer zin om thuis te blijven, in de zetel hangen met een dekentje en een kopje koffie… Mijn humeur lijdt ook erg onder de afwezigheid van de zon. Maar zulke dagen kunnen ook gewoon heel gezellig zijn.

[Beantwoorden]


Door Emily op 11 oktober 2014 15:29

Leuke antwoorden! Ik hou van herfst en wat ik het leukste vind is heel erg veel eerlijk gezegd. De prachtige natuur buiten, de leuke kleding die je weer aankan, kopjes thee met een serietje, lekker boeken lezen in je bed, prachtige foto’s maken buiten en gewoon het hele gevoel maakt me zo blij.

[Beantwoorden]


Door Roos op 11 oktober 2014 15:37

Ik kan wel even doorgaan met wat ik leuk vind aan de herfst. Ieder seizoen heeft wel iets vind ik. Bij de herfst vind ik het leuk dat de laarsjes, sjaals, truien en jassen weer aan kunnen en ik daar ook voor kan winkelen. En natuurlijk binnen zitten met kaarsen, thee en een leuke film als het buiten regent, heerlijk! (love)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 oktober 2014 15:39

Het lage herfstzonnetje dat alles een oranje gloed geeft! En mn nieuwe MaC Viva Glam III lipstick.

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 11 oktober 2014 15:40

Wat een leuke vraag! Jaa, herfst! Vooral die warme truien en chocolade melk zijn leuk! En de gezelligheid s’ avonds bij een film kijken :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 11 oktober 2014 15:43

Ah, jammer dat je je even wat minder vrolijk voelde. Ik merkte afgelopen week wel dat ik ’s morgens echt mijn bed niet uit wilde en als ik thuis zat en even niets te doen had, had ik ook wel sneller een ‘meh’ gevoel, maar eigenlijk heb ik verbazingwekkend veel zin in de herfst! Weer lekker kleding combineren (en niet alleen een shirtje en een broek omdat het verder te warm is), gezelligheid, regenachtige dagen binnen, en ik heb ook heel veel zin in herfst- en winterfotografie. Ja, ben er wel klaar voor ^^)

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 11 oktober 2014 15:43

Zoals nu… met een dekentje op de bank een serie kjjken!

[Beantwoorden]


Door Aisha op 11 oktober 2014 15:48

Sinds ik een eigen huis heb vind ik de herfst toch ook best leuk. Daarvoor vond ik het verschrikkelijk, al die regen. Maar met een eigen huis geniet ik er opeens extra van om het gezellig te maken in huis en lekker de kaarsjes aan te doen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 oktober 2014 16:08

Idd lekker met een kop thee op de bank met een playlist vol youtube videos, afleveringen van mijn favo tv-series of luisterend naar een hoofdstuk Harry Potter audio boek.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 11 oktober 2014 16:11

Ik hou zo erg van de herfst, vanwege de warme chocolademelk, cozy en fluffy sweaters, opwarmen voor de openhaard, kleding in warme tinten… Maar het weer is wel jammer:(

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 11 oktober 2014 16:19

Warme truien en kaarsen!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 11 oktober 2014 16:28

Ik vind de natuur in de herfst heel mooi. Al die kleuren…

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 11 oktober 2014 16:34

Verse walnoten eten :D

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 11 oktober 2014 16:39

Haat de herfst :( het regent alweer de hele dag.. meh. Dan krijg ik winterdipjes :(
Het enige wat ik fijn vind aan de herfst: warm drinken, verwarming aan en de kleuren van de herfst.

[Beantwoorden]


Door xAmber op 11 oktober 2014 17:24

Ik vind alles heerlijk! Lekker warm aankleden, kopjes thee, wandelingen maken tussen de rode blaadjes, kortom alles. Ik vind zomer ook heel fijn omdat je dan vakantie hebt, maar je kan met dat warme weer niet veel doen.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 11 oktober 2014 17:33

Die regen is niks voor mij, maar aangezien ik een échte huismus ben wordt dat nog eens versterkt door de herfst. Lang leven tv avondjes op de bank in je pyjama en een dikke sweater!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 11 oktober 2014 17:36

Ik heb over het algemeen een hekel aan de herfst, door het weer, maar de warme geuren, sjaals, en kleuren vind ik wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Saar op 11 oktober 2014 17:39

Ik hou enorm van het geluid van knisperende bladeren onder je voeten tijdens een boswandeling. En van het feit dat ik mijn benen niet meer zo vaak hoef te schreven nu ze weer verstopt zitten in lange broeken, haha!

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 oktober 2014 17:45

Ik vind de bladeren heel mooi die verkleuren en lekker met chocolademelk onder een deken series kijken ^^

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 11 oktober 2014 17:55

De herfst vind ik, naast de lente, het mooiste seizoen. De kleurrijke omgeving vind ik prachtig! ’s Avonds met een goed boek op de bank zitten, onder een plaid, kopje thee en kaarsjes aan. Dan geniet ik met volle teugen!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 11 oktober 2014 17:57

Moeilijk, want er is zo veel! Ik denk dat ik voor de sfeer ga, ik weet het niet, het is gewoon zo’n bijzondere sfeer! Oh en de sjaals!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 oktober 2014 18:31

Ik hou absoluut niet van de herfst omwille van het slechte weer, maar ik vind het wel heel fijn om weer warme vesten te kunnen dragen. Ook de gezellige avonden thuis zijn leuk: geurkaarsen, fleece dekentje, warme chocolademelk… ^^)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 11 oktober 2014 18:46

Dikke truien, kaarsen, dekentjes, warme chocolademelk met slagroom, Kerst!, de feestdagen, lekker eten, glitternagellak/donkere nagellak, donkere lipkleuren, sjaals, de hei en het bos bij mijn huis die opeens heel mooi verkleuren, etc. etc. etc. ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 11 oktober 2014 19:27

Ik kan ook heel triest worden als de zon weg is. Ik denk ook dat ik ooit wel vertrek naar een land met meer zon-uren per jaar. (love)

[Beantwoorden]


Door Christel op 11 oktober 2014 19:33

De herfst is mijn favoriete seizoen! Lekker met een kop thee op de bank, je verheugen op december, kaarsjes weer aan en een nieuwe garderobe.

[Beantwoorden]


Door Moniek op 11 oktober 2014 19:45

Ik word juist vrolijker van de herfst, zit altijd wat minder goed in mijn vel in de zomer (in Nederland in ieder geval). Heel gek misschien. Wat ik het leukst vind aan de herfst zijn inderdaad de mooie natuur en wegkruipen op de bank terwijl het buiten regent, met Chai Tea Latte en warme chocomelk. En ik vind de kleding ook zoveel mooier in de herfst.

[Beantwoorden]


Door Karin op 11 oktober 2014 20:20

Toch smaakt die warme chocolademelk met slagroom het lekkerste na een wandeling op het strand, door het bos of gewoon een fietstocht door de natuur!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 11 oktober 2014 21:28

Dat het nu niet meer te warm is om soep te drinken haha :)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 12 oktober 2014 01:13

Als het echt keihard regent binnen op de bank onder een warme deken zitten, de TV aan met een leuke film, een grote mok thee of warme choco binnen handbereik, misschien nog iets lekkers erbij en de hond of één van mijn katten op schoot. En natuurlijk een lekkere geurkaars aan. Dat is voor mij het ultieme herfstgevoel!

[Beantwoorden]


Door Fashionbeautydaphne.com op 12 oktober 2014 09:44

wat vervelend voor je datje de afgelopen week. Ket zo goed in je vel zat. Hopelijk kan je uit onze reacties de positieve kanten van het weer zien. Leuk dat mijn antwoord erbij zit! Fijne zondag x

[Beantwoorden]


Door Fleur op 12 oktober 2014 11:49

Leuke Twitter Question! Ik zelf heb een haat-liefde verhouding met de herfst maar vind het regelmatig ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 12 oktober 2014 14:46

Het weer is niet te warm en niet te koud. Precies goed om panty’s met overknee-kousen te dragen zonder raar aangekeken te worden op straat.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 oktober 2014 18:09

Echt een leuke vraag en leuke antwoorden erop ook! Mijn favoriete ding aan de herfst is mijn verjaardag en sjaals.

[Beantwoorden]


Door veracamilalover op 12 oktober 2014 19:20

omdat je veel kastanjes kan vinden en andere leuke dingen :ja:

[Beantwoorden]


Door Vera v K op 12 oktober 2014 20:59

Over het algemeen heb ik het niet zo op herfst,
maar Sinterklaas, Kerstmis en voorál thuiskomen van school en helemaal nat geregend zijn, en dat je moeder dan warme chocolademelk en koekjes heeft klaargezet, en je lekker in je joggingbroek op de bank kan kruipen, filmpje kijken, kachel aan, heerlijk! I love it! Maar dat ik er nu zo veel zin in heb, komt natuurlijk door alle filmpjes van alle Nederlandse en Amerikaanse Youtubers, maar vooral jou! <3

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 13 oktober 2014 12:03

Ik vind werkelijk waar alle seizoenen leuk en kijk er altijd weer naar uit. Ik hou van dikke vesten en UGG’s, dus ik ben blij dat ik deze strakjes weer aan mag. Ook draag ik heel graag zwart, wat in de zomer toch een beetje gek is, maar in de winter kan ik los haha. :$

[Beantwoorden]


Door Claire op 13 oktober 2014 14:26

Het leukste aan de herfst vind ik….De práchtig gekleurde herfstbladeren, geel, rood & oranje…Een boswandeling, lekker dik aangekleed, samen met de hond met na afloop heerlijke warme koffie met een dikke plak ontbijtkoek! Of….een lekker masker op je gezicht, het bad vol laten lopen met warm water &schuim en er dan heeeerlijk in relaxen. Om vervolgens lekker warm in je one-sie te duiken met maffe sloffen en dan genieten van een goede film, mét lekkere hapjes! Kaarsjes aan met kaneelgeuren, mmm..of die oranje van ikea. Een dagje naar de sauna en je heerlijk laten masseren, alvast voor genieten van je Kerstboom die straks weer staat!verwen jezelf af en toe, maak je huis gezellig of geef het op een regenachtige dag een metamorfose, doe eens gek en zet alles anders. Ik houd van de herfst, lekker cocoonen… (love)

[Beantwoorden]


Door vera op 13 oktober 2014 18:04

lekker gezellig warm aangekleed op de bank met m’n ouders leuke tv programma’s kijken. heb ook al zin in kerst zo gezellig met de kerstboom en alle verlichting!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 15 oktober 2014 21:26

Dat het nog niet zo ontzettend koud is en dat je ook nog van die mooie nazomer avonden kan hebben vind ik wel heel leuk aan de herfst. En ik hou van herfst kleurtjes, bordeaux rood, mos of leger groen, oranje, plum kleurtjes, ja hoor doe mij die maar! Geurkaarsen vind ik ook heerlijk in de herfst, sowieso kaarsjes, maar een lekkere geurkaars kan ik echt gelukkig van worden. Of lekker als je thuis komt je pyjama of chill-outfit aantrekken met sloffen en dan met een dekentje lekker wegkruipen op de bank … Mhh! En natuurlijk omdat ik jarig ben in de herfst!! :-)

[Beantwoorden]


Door melanie op 20 oktober 2014 08:19

Nieuwe collecties van Lush of The Body Shop, superleuk!!

[Beantwoorden]