Sinful Colors

sinful_colors01

Een aantal jaar geleden, toen ik nog vanuit mijn zolderkamer in Arnhem blogte, nog maar één rode lipstick had en er al met al zo’n slechts zo’n 30 beautyblogs bestonden, waren nagellakmerken als China Glaze en Sinful Colors heel populair. Niet te koop in Nederland en enkel online te verkrijgen. Super leuk vond ik het dan ook, toen ik Sinful Colors onlangs tegenkwam bij Kruidvat.

sinful_colors02

sinful_colors03

Ik had al op Twitter voorbij zien komen dat er Kruidvat filialen in Nederland zijn die het merk tegenwoordig verkopen. Helaas kwam ik Sinful Colors maar nergens tegen. Tot een paar weken geleden, toen ik voor de mega schappen van Essence en Catrice stond en me bedacht nog eens rond te kijken, op zoek naar de nagellak. Dit keer had ik geluk! Ik kocht ze bij Kruidvat aan de Reguliersbreestraat in Amsterdam (naast theater Tuschinski).

Sinful Colors € 1,99

sinful_colors04

Vacation Time – Rich In Heart – Pinky Glitter – Unicorn – Soul Mate – Cinderella

Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

sinful_colors05

Vacation Time

Wat een aparte kleur is dit. Oudroze, of toch bruin? Een ‘my nails but better’ nagellak, of een nudekleur voor de donkere huid.

sinful_colors06

Rich In Heart

Niet alleen donkere lipstick is gaaf, maar ook donkere nagellak. Ik kocht daarom Rich in Hart, een nagellak die haast zwart lijkt maar in feite een hele donkere rood is met ontelbaar veel kleine glittertjes.

sinful_colors07

Pinky Glitter

Ik viel als een blok voor de zoete glitters in het potje van Pinky Glitter. Helaas is deze nagellak niet bedoeld om te dekken, maar om je nagels een glazuurlaagje met glitters te geven. Hij is ook een beetje stroperig en droogt daarom moeizaam.

sinful_colors08

Unicorn

Licht gele nagellak blijft ook een zwak voor me. Unicorn is snoepbanaantjes geel. Lief, zacht en fris.

sinful_colors09

Soul Mate

Dit vind ik ook een hele aparte kleur. Soul Mate lijkt op Vacation Time, maar is rozer van kleur. Erg mooi!

sinful_colors10

Cinderella

Helaas wil Cinderella niet helemaal egaal over mijn nagels verdelen, want deze babyblauwe kleur met roze glittertjes is toch wel heel erg leuk.

sinful_colors11

De nagellak met glitter en lichte kleuren van Sinfcul Colors lijken wat moeilijk te dekken. Deze kleuren zijn ook een stuk stroperiger en drogen moeizaam. De andere nagellakken, zoals Vacation Time, Rich In Heart en Soul Mate doen het wel heel goed.

Je moet de juiste kleuren eruit kiezen en wel om weten te gaan met een dun kwastje (ik ben al zo gewend aan de dikke kwastjes!), maar voor de lage prijs van € 1,99 kun je bij Sinful Colors hele unieke kleuren vinden die perfect dekken en er mooi op zitten. Skip de flesjes met glitters en je zit aardig veilig.

Sinful Colors is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen in Nederland.

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 1 oktober 2014 | 88 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Mirthe op 1 oktober 2014 07:59

Wow…. :D this looks good! In ‘mijn’ kruidvat filiaal heb ik sinful colors al tegengekomen, maar niks gekocht. Toch maar eens wat lakjes kopen, na deze review. Prachtige foto’s weer Vera! Unicorn looks so good!!!!! :yay:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2014 om 09:48:

Dankjewel Mirthe!

[Beantwoorden]


Door Yolanda op 1 oktober 2014 08:02

Ik heb vacation time en soulmate ook! Het zijn inderdaad
mooie kleurtjes maar ik moest even wennen met lakken !
Houdbaarheid is ook best goed voor dat prijsje

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 1 oktober 2014 08:08

Ik vind Vacation time een mooi kleurtje, de rest iets minder.

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 oktober 2014 08:15

Ohhh unicorn is zo mooi alleen al om de naam (love)

[Beantwoorden]


Door Janniek op 1 oktober 2014 08:32

Wat een fijne review weer! Ik heb ook twee lakjes van sinful colors, wat een toppers zijn dat. Drogen als een malle en blijven prima zitten!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 1 oktober 2014 08:34

Leuk dat deze lakjes nu goed verkrijgbaar zijn! Ik vind Vacation in time een heerlijk herfstkleurtje!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 oktober 2014 08:43

Toen ik net begon met bloggen, was ik helemaal gek op de lakjes van Sinful Colors. Ik bestelde alle kleuren uit Amerika, maar op een gegeven moment vond ik nagellak niet meer zoveel aan. Ik heb nu laatst weer twee kleurtje meegenomen omdat ik eindelijk het schap tegen kwam bij Kruidvat. De kwaliteit is net als toen super en ik vind ze erg leuk geprijsd. Soul mate vind ik een prachtige kleur!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2014 om 09:48:

Wat grappig om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 1 oktober 2014 08:47

Vind de eerste kleur wel erg tof eruit zien. Ik heb van dit merk tot nu toe alleen het witte lakje, omdat ik daar heel veel enthousiaste dingen over hoorde.

[Beantwoorden]


Door Norah Lynn op 1 oktober 2014 08:47

Prachtige kleurtjes! En fijne review <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 oktober 2014 08:50

Ik had deze al gespot en wat leek op een mooi rood lakje meegenomen. Helaas dekt die ook niet zo goed en is meer een jelly achtig lakje. Beetje jammer dus dat wat er in de potjes zit niet echt een goed idee geeft van wat het lakje doet.

[Beantwoorden]


Door Maris op 1 oktober 2014 08:54

Toen ik las sinful colors had ik heel andere kleuren in mijn hoofd dan de zachte pastels die er bij zitten :D

[Beantwoorden]


Door Saskia op 1 oktober 2014 08:59

De gele kleur vind ik ontzettend lief!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 1 oktober 2014 09:06

Wauw, wat een mooie lakjes! :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 1 oktober 2014 09:06

Wat jammer dat de glitter lakjes absoluut niet dekken, deze leken me juist het mooiste!

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 1 oktober 2014 09:18

Elke keer ben ik langs het schap gelopen, omdat ik niet wist of ze wel ´koopwaardig´ zouden zijn, maar nu weet ik welke kleuren de moeite waard zijn, dankjewel! Liefs´ Iris

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 oktober 2014 09:21

kekke kleurtjes, love dit merk!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 1 oktober 2014 09:22

Dit merk kwam ik voor het eerst tegen in Frankrijk, vind het zo leuk dat er steeds meer merken naar Nederland komen!

[Beantwoorden]


Door Esther op 1 oktober 2014 09:25

Vind vacation time vooral erg mooi, wauw! (love)

[Beantwoorden]


Door Ruby op 1 oktober 2014 09:37

Heerlijke kleurtjes!
Cinderella is m’n favoriet, heb zelf al een heel potje leeg gemaakt! ^^)
Jammer dat ie niet mooi egaal word met 2 laagjes, ik probeer het altijd met 3 dunne laagjes, werkt prima, maar je moet wel even geduld hebben ;-) hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2014 om 09:48:

Helaas is de lak vrij dik, dunne laagjes zijn moeilijk :-(

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 oktober 2014 09:37

Unicorn en soulmate vind ik super leuk!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 1 oktober 2014 09:40

Wat een leuke lakjes!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 1 oktober 2014 09:49

Oh, de gele is zo lief!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 1 oktober 2014 09:54

Wat een frisse kleurtjes! En wat passen ze leuk bij elkaar!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 oktober 2014 09:56

Ik vind de kleurtjes niet echt heel spannend, maar voor die prijs kan je ze zeker niet laten liggen! Soul Mate springt er voor mij wel uit :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 1 oktober 2014 10:08

Mijn favoriet is het babyblauwe kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 oktober 2014 10:09

Ik wil graag eens een lakje van sinful colors proberen, maar elke keer wanneer ik voor dat schap sta bij ‘mijn’ kruidvat, neem ik niks mee. Het schap is vies en rommelig, er liggen nog her en der een paar overgebleven kleuren an allerlei dingen die niet in het schap horen.
Ik hoop steeds dat ze dat schap eens opruimen en vullen met de kleurtjes van sinful colors zodat ik een paar mooie exemplaren kan kiezen;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2014 om 09:49:

Ah bah, wat zonde :-(

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 1 oktober 2014 10:14

Het wordt steeds leuker om in Kruidvat te shoppen. :-)

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 oktober 2014 10:24

Ik heb vorige week nog voor het schap gestaan en had ook Cinderella in mijn handen. Ik twijfelde een beetje om er één (of meerdere) te kopen omdat ik zo snel geen kleur zag die eruit sprong en totaal verschillend was van alle kleuren die ik al heb. Nu ik dit artikel lees en de mooie foto’s zie denk ik Hmmm….toch maar weer eventjes voor dat schap gaan staan, haha! Wel jammer dat ze niet allemaal even goed en makkelijk lakken en dekken maar ach, voor die prijs :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 1 oktober 2014 10:55

Om de één of andere reden loop ik dit merk altijd straal voorbij wanneer ik bij Kruidvat ben. Gek, want ik vind de kleuren prachtig! En, de prijs is ook top. Met name Soul Mate vind ik een heel lief kleurtje voor de herfst.

[Beantwoorden]


Door Wies op 1 oktober 2014 10:56

Ik heb twee weken een lila kleur gekocht van dit merk en ik was heel erg onder de indruk. Het lakje bleef een week zitten zonder chippen (opi redt dit bij mij niet :P). Ik zou er graag nog meer willen. Ik hou toch niet zo van glitter lakjes dus dan is het makkelijk om die te skipper.

[Beantwoorden]


Door Diana op 1 oktober 2014 10:57

Hm, ik vind vacation time leuk, de rest minder.

[Beantwoorden]


Door Mirne op 1 oktober 2014 11:07

De glitters vind ik niets, maar de rest is wel mooi! Zeker de gele vind ik erg leuk, en die zijn best lastig om een goede van te vinden.

[Beantwoorden]


Door Myrna op 1 oktober 2014 11:11

Sinful Colors nagellakken zijn echt heel leuk, zeker voor die prijs! Super dat ze nu gewoon bij Kruidvat verkrijgbaar zijn. Van deze kleuren heb ik ook Pinky Glitter, die draag ik vaak over lichtroze nagellakken, pretty!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 1 oktober 2014 11:19

Leuke lakjes! Die babyblauwe is echt super schattig! Die gele ook trouwens! (love)

[Beantwoorden]


Door Valerie op 1 oktober 2014 11:30

Soulmate & Cinderella zijn nu al mijn favoriet! En voor die prijs zou ik ze zeker een keer willen proberen.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 1 oktober 2014 12:04

Wat een pretty kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 oktober 2014 12:08

Ik vind Soul Mate heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Amy op 1 oktober 2014 12:12

Ik vind soulmate en vacation time erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 oktober 2014 12:40

Vacation Time is inderdaad heel speciaal, I like it! En Soulmate is ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 1 oktober 2014 12:55

De eerste en het gele kleurtje trokken meteen de aandacht. Heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 1 oktober 2014 12:58

Rich in Heart en Soul Mate vind ik echt hele mooie kleuren! Ik ben gek op donkere kleuren, maar ook de neutrale kleur is mooi! X

[Beantwoorden]


Door Emke op 1 oktober 2014 13:09

leuke kleurtjes, maar jammer genoeg niet in België <3 :-(

[Beantwoorden]


Door Shaz op 1 oktober 2014 13:16

Toen ik de kleuren zag, vond ik ze niet echt bijzonder maar ze zien er goed uit bij de swatches.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 1 oktober 2014 13:23

Haha, toevallig heb ik vandaag ook een review geplaatst! Ze blijven zo lang zitten en zijn zo mooi! Ik ben echt fan.

[Beantwoorden]


Door Edith op 1 oktober 2014 13:26

Wat een lieve kleurtjes<3

[Beantwoorden]


Door Renate op 1 oktober 2014 13:35

Oh wauw wat een mooie kleuren <3 ik vind vooral vacation time en soul mate heel erg mooi (love). Het is wel jammer dat de glitter lak niet zo goed dekt en zo stroperig is, want in het flesje ziet het er zoooo mooi uit! Misschien werkt het wel als een topcoat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2014 om 09:49:

Topcoat zou kunnen!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 1 oktober 2014 13:52

Leuke kleuren! Unicorn en Soul Mate vind ik het mooist. Jammer dat Pinky Glitter zo slecht dekt.

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 oktober 2014 14:09

Ik heb al meerdere keren voor het schap gestaan maar nog niets gekocht. Voor dat geld ga ik toch nog maar een keer kijken. Vooral rich in heart vind ik een mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door coby op 1 oktober 2014 14:14

Vera ik vind de lichte kleurtjes erg mooi.
Maar nu heb ik ,n vraag die is voor ieder een wat mijn op valt dat er heel veel engels er in gebruikt woorden .
Vera dat is niet alleen bij jou maar bij alle blogers maar er zijn ook dames die geen engels
op school hebben gehad en het dus ook niet kan lezen
Vera ik bedoel het in algemeen Vera je kan mij nu denk ik wel ,n beetje.
Groetjes van Coby nu doe ik ook ,n woord ik het engels en dat is Love jou.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2014 om 09:50:

De nagellakjes hebben Engelse namen, bedoel je dat?

[Beantwoorden]


Door Amy op 1 oktober 2014 14:44

De donkerrode is prachtig! Jammer dat die met glitters niet dekken..

[Beantwoorden]


Door Akosua op 1 oktober 2014 14:47

Ik vind vacation time echt een prachtige kleur, je hebt hem ook erg mooi aangebracht. Maar aangezien ik altijd vlug-vlug mijn nagellak wil aanbrengen wil ik gewoon een goed dekkende nagellak met een brede kwast. Ik ben nu zo verwend met o.a. Essie dat ik elke nagellak met een smal kwastje gewoon oversla.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 oktober 2014 15:23

Als ik Soul Mate niet al had, had ik Vacation Time onmiddellijk op mijn wishlist gezet. Wat een mooi kleurtje! Cinderella heb ik ook en ook ik heb daar wat ‘moeite’ mee. Maar hij is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Inka op 1 oktober 2014 16:37

Hoelang blijven deze lakjes zitten?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2014 om 09:50:

Dat kan ik niet testen, ik heb hele slappe nagels.

[Beantwoorden]


Door Heike op 1 oktober 2014 17:05

Leuk! Jammer van de glitterlakjes. Is dit merk ook in de kruidvatfilialen in belgië te koop?

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 1 oktober 2014 17:49

Soul Mate en Cinderella vind ik echt mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 1 oktober 2014 18:03

Er zitten wel een of twee leuke kleuren tussen!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 1 oktober 2014 18:15

Wauw, echt hele mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 oktober 2014 18:22

Toevallig! Ik ben net m’n eerste laagje aan het drogen in de kleur easy going. Ik vond er echt veel leuke kleurtjes bij zitten! ^^)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 1 oktober 2014 18:32

Daar zitten echt wel leuke kleurtjes tussen zeg. Hopelijk ga ik ze ook eens tegenkomen bij een Kruidvat filiaal. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Riemke op 1 oktober 2014 18:54

RICH IN HEART en CINDERELLA zijn echt mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 1 oktober 2014 19:18

Er zitten een paar mooie kleuren tussen! Ga toch maar eens een poging wagen. Hoe lang blijven ze ongeveer zitten?

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 1 oktober 2014 20:01

De lakjes met glitter vind ik niet zo mooi nee, maar de rest is wel prima :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 oktober 2014 20:07

Wat een leuke lakjes. Dat gele kleurtje is echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 oktober 2014 20:17

Toffe kleuren!

[Beantwoorden]


Door Foske op 1 oktober 2014 21:59

Ik heb de witte “show me white” vorige week gekocht en dekt echt super goed! Eindelijk een budget witte nagellak die in 2 laagjes dekt..

[Beantwoorden]


Door Sara op 1 oktober 2014 23:28

Wauw die lichtgele nagellak is echt ontzettend leuk zeg. Inderdaad, snoepbanaatjes! <3

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 oktober 2014 00:36

Leuk, en dat voor zo’n prijsje. Zitten mooie kleuren tussen!

[Beantwoorden]


Door Nora op 2 oktober 2014 09:16

Wat grappig, toen ik vorig jaar een Sinful Colors schap tegenkwam koos ik twee kleuren die jij ook hebt: Soul Mate en Cinderella. Ik vind ze beiden, vooral Soul Mate, heeel erg mooi :).

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 oktober 2014 11:32

Wauw. Ik ben verliefd op die kleuren van het Cinderella nagellakje. Kent iemand daar een dupe van die wel goed lakt?

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 oktober 2014 15:50

Oehh. Cinderella en Pinky Glitter vind ik iets minder mooi.. maar de rest. Wow. Wil ik ook wel!

[Beantwoorden]


Door Parfumswinkel.nl op 2 oktober 2014 17:36

Leuke kleuren! Heel handig dat Sinful Colors tegenwoordig gewoon bij Kruidvat te koop is, en voor zo’n leuke prijs!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 2 oktober 2014 19:15

Wooow, echt super mooie kleuren! Mijn complimenten voor hoe mooi je je nagels lakt! Het ziet er echt heel mooi uit! <3

[Beantwoorden]


Door Noë op 2 oktober 2014 20:34

Ik heb ook 2 lakjes van sinful colors maar ik vind ze best dik en dus drogen ze niet snel bij mij.. Dus ik heb ze eigenlijk maar nog 1 x gebruikt

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 oktober 2014 20:55

Hahaha die laatste nagellak doet me denken aan mijn állereerste nagellak… die van het Barbie magazine. Een half doorzichtig babyblauw nagellakje met roze glitters. Hoevaak ik dat spul wel enthousiast op mijn nagelriemen heb gekliederd ^^)

[Beantwoorden]


Door Laurie op 3 oktober 2014 18:05

Hele leuke kleurtjes zitten erbij! Mij lijken het fijne lakjes, helaas verkopen ze geen Sinful Colors in onze kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 oktober 2014 11:53

dat achtergrondje (love)

[Beantwoorden]


Door Scha op 13 oktober 2014 13:41

Ik vond het altijd zo jammer dat Sinful Colors niet in NL verkrijgbaar was. Toen ik de nagellakjes zag staan bij Kruidvat heb ik gelijk een paar meegenomen. Ik heb nu toevallig Rich at heart op m’n nagels lol :)

[Beantwoorden]


Door Quinta op 19 oktober 2014 12:06

Het gele lakje is echt prachtig! Daarnaast vind ik de mint blauwe echt beauty!

[Beantwoorden]


Door Castellana op 23 oktober 2014 05:13

Ik neem in Amerika ook altijd Sinful Colors mee bij Walgreen’s, $1,99 voor een flesje kun je niet laten staan toch? Laatste keer de diepdonkergroene metallic ‘What’s Your Name’ en de paars/turkooise glitterlak ‘Frenzy’ meegenomen. Frenzy heeft een transparante basis en ik heb hem al over veel verschillende nagellakjes gedragen. Ik ben echt blij verrast dat het nu ook hier bij het Kruidvat te koop is, hoorde het al van een vriendin. Ga dus morgen even shoppen ;)

[Beantwoorden]


Door fleur op 24 oktober 2014 10:58

ik heb soul mate: heel mooi! :yes:

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 24 maart 2015 16:42

Wauwie wauw wat een prachtige kleuren!!
Die babyblauw is mijn favo!

[Beantwoorden]