Givenchy Folie de Noirs Christmas 2014 Collection

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection01

Ik was ontzettend benieuwd naar de producten van Givenchy voor de Kerst. Want Givenchy make-up, dat mag je me het hele jaar wel kado doen. In mijn schoen, bij de verjaardagstaart, tijdens Valentijnsdag en onder de Kerstboom. Folie de Noirs is de Christmas 2014 Collection, vol met producten die aan alle kanten schitteren.

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection02

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection03

Zoals de titel wellicht al doet vermoeden (het ligt er een beetje aan hoe goed je Frans is), bevatten de producten in de collectie veel zwart/donkere kleuren – met glitter. Als de nacht onder een fonkelende sterrenhemel of een glitterjurkje tijdens een feestje. De Kerstavond(en) kom je zo wel door.

Gloss Révélateur 22 Nacres en Folie € 28,50
Phenomen’Eyes Blue Folie € 31,00
Ombre Couture Noir Sequin € 23,50
Le Vernis 23 Folie Scintillante € 22,50
Le Prismissime Yeux € 56,60

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection05

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection06

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection07

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection08

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection09

Gloss Révélateur 22 Nacres en Folie

Toen ik deze lipgloss in de verpakking bekeek, dacht ik weer een simpele transparante gloss met glitters voor te me te hebben. Toen ik de tube open draaide en er een roze kwastje uit kwam begon het te dagen dat Gloss Révélateur in Nacres en Folie toch wel iets meer zou kunnen doen.

De gloss heeft een heel licht roze kleurtje. Alsof mijn lippen een beetje blozen. Glitters, die zitten er natuurlijk ook in. Zoals dat hoort in deze collectie. Roze komt uit het kwastje, de glitters uit de tube. Heel bijzonder! De gloss voelt zacht aan en zit ongeveer 2 uur mooi.

Gloss Révélateur 22 Nacres en Folie € 28,50

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection10

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection11

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection12

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection13

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection14

Phenomen’Eyes Blue Folie

Deze mascara is dikker en kleiner dan de meeste mascara’s, maar zodra je hem open draait en het borsteltje ziet, begrijp je waarom. Deze is ook een stuk kleiner. Het is geen kammetje, maar enkel een bolletje. Aan het bolletje zitten aan alle kanten rubberen stekels. Deze mascara is uiteraard in het zwart te koop, maar ik kreeg hem in het fluweelblauw.

Het is even wennen, aanbrengen met zo’n bolletje. Hier en daar zit de mascara er wat dik op, maar morsen doe ik haast niet. Ook op de onderste wimpers brengt de mascara vlekkeloos aan. Mijn wimpers lijken een stuk langer, maar ik mis volume.

Phenomen’Eyes Blue Folie € 31,00

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection15

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection16

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection17

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection18

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection19

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection20

Ombre Couture Noir Sequin

Laat je niet afschrikken door de in de verpakking zwarte kleur van Ombre Couture Noir Sequin, want aangebracht op je oogleden blijft daar slechts nog een lichte waas van zichtbaar. Ik vind de glinsterende paarse deeltjes in deze crème oogschaduw mooi, maar verder ben ik er niet zo’n fan van. Ik krijg hem moeilijk netjes geblend en het product trekt zonder oogschaduwbasis al binnen een half uur in de plooien van mijn ogen.

Ombre Couture Noir Sequin € 23,50

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection21

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection22

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection23

Le Vernis 23 Folie Scintillante

De nagellak in Folie Scintillante sluit naadloos aan in de duistere collectie. Een nagellak die in het flesje heel zwart lijkt en bomvol glitters zitt. Het is een topcoat, vandaar dat hij met twee laagjes op mijn nagels toch een stuk minder zwart uitpakt. Je kunt hem over elke kleur nagellak heen dragen om je nagels te bedekken met een donkere sluier van de mooiste fonkeling.

Le Vernis 23 Folie Scintillante € 22,50

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection24

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection25

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection26

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection28

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection30

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection31

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection34

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection35

Le Prismissime Yeux

Ik vind het niet zo gek dat ook de oogschaduws in het oogschaduwpalette donker en glitterend zijn. Toch was het leuk geweest als er hier en daar een iets lichtere kleur in het paletje met 9 tinten had gezeten, zodat je in je ooglook iets meer contrast kunt creëren. Nu wordt het snel een donkere vlek.

Doordat de oogschaduws zo glitterend zijn, voelen ze wat stroef aan en is het pigment niet altijd waar ik op hoopte. Aanbrengen vind ik lastig, net zoals de oogschaduws blenden. Het idee van het palette begrijp ik, maar de uitvoering werkt voor mij niet lekker.

Le Prismissime Yeux € 56,60

givenchy_folie_de_noirs_christmas_2014_collection04

Ik ben helaas niet zo weg van de Givenchy Folie de Noirs Christmas 2014 Collection. Het oogschaduwpalette ziet er erg mooi uit, maar de prijs/kwaliteit verhouding vind ik niet reëel. De creme oogschaduw trekt snel in de lijntjes en ik ben geen fan van het effect. Over de mascara, nagellak en lipgloss ben ik wel positief, maar heel bijzonder vind ik ze niet. Als ik eerlijk ben vind ik wat ze kosten het niet waard.

Givenchy vind ik normaal gesproken vaak erg mooi en goed, maar van deze collectie gaat mijn hart niet sneller kloppen. Jammer, maar nu komt er wel weer een plek vrij voor iets anders onder de kerstboom, in mijn schoen, bij de verjaardagstaart, of tijdens Valentijnsdag.

Givenchy Folie de Noirs Christmas 2014 Collection – vanaf 6 november te koop.


Reacties

Door Cheyenne op 28 oktober 2014 06:03

Jammer dat de producten wat tegenvallen; de verpakking vind ik zoals altijd wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 28 oktober 2014 06:05

Een erg donkere collectie, best leuk, maar te donker voor mij. Ik had zoals jij zegt ook liever wat lichtere tinten in het palette gezien met iets minder glitter. Deze laat ik azn mij passeren :)

X Sara

[Beantwoorden]


Door kelly caresse op 28 oktober 2014 06:07

Ik vind de kerstcollecties van high end merken vaak zo mooi om te zien. Uit deze collectie spreekt me de oogschaduw het meest aan, de look die je ermee gemaakt hebt staat je erg goed

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 28 oktober 2014 06:20

Wat een prachtige collectie! Vooral de nagellak en het oogschaduwpalette lijken me erg mooi. Wel jammer dat de pigmentatie van die laatste iets tegenvalt, als die perfect gepigmenteerd was had ’t echt een prachtpalette kunnen zijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 oktober 2014 06:21

De kerstcollectie is vaak dé collectie van het jaar, maar deze producten vallen me allemaal wel tegen. Voor zo’n high-end merk vind ik dat eigenlijk niet kunnen..

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 28 oktober 2014 06:33

Ik vind de verpakkingen erg mooi maar de producten vallen me tegen. Jammer voor die prijs..

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 28 oktober 2014 06:37

Alles ziet er heel mooi uit als je er zo naar kijkt, maar als ik dan zo de swatches en de uitwerking zie, dan durf ik er het geld niet voor neer te leggen. Nope, deze laat ik aan mij voorbij gaan en mijn portemonnee zal mij dankbaar zijn. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lotte op 28 oktober 2014 06:39

Oh wauw, toen ik de productfoto’s bovenaan het artikel zag, dacht ik dat dit echt een geweldige collectie zou zijn. Valt dan toch een beetje tegen. Wel goed dat je zo eerlijk bent!

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 28 oktober 2014 06:41

Het ziet er prachtig uit, maar het effect is niet super! De ideeën zijn wel goed, en ook de topcoat vind ik mooi maar zeker niet bijzonder. Bedankt voor je fijne review

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 oktober 2014 06:53

Jammer dat de oogschaduws zoveel op elkaar lijken en er een aantal echt slecht gepigmenteerd zijn. Anders was dit een heel bijzonder en mooi palette geweest. Van de rest van de collectie word ik ook niet wild.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 oktober 2014 06:56

Jammer dat de producten zo tegenvallen, want het ziet er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Tatum op 28 oktober 2014 06:57

Het oogschaduw doosje lijkt erg op die van de h&m of zou het andersom zijn? ;)

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 oktober 2014 07:17

Wat jammer dat het zo tegenvalt, de verpakkingen zijn wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 oktober 2014 07:20

Wauw het mascara bolletje ziet er wel heel spannend uit!

[Beantwoorden]


Door Aurelie op 28 oktober 2014 07:20

De producten zien er erg mooi uit, maar jammer dat de kwaliteit niet top is voor die prijs. Fijn dat je hier zo eerlijk over bent.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 oktober 2014 07:27

Ik word om eerlijk te zijn ook niet zo warm van deze collectie! Jammer, want de verpakkingen en de prijzen geven je toch het idee dat de kwaliteit erg goed moet zijn en dat zie ik niet helemaal terug! Een highlighter kleur in het paletje zou inderdaad ook een goede toevoeging zijn geweest :)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 28 oktober 2014 07:30

Fijne review, jammer dat ze tegenvallen. De mascara vond ik er wel goed uit zien!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 28 oktober 2014 07:32

Thanks voor je fijne & eerlijke review! De producten (en verpakkingen) zien er prachtig uit! Helaas laat de kwaliteit hier en daar te wensen over…Ik had overigens ‘hoge verwachtingen’ van het palette. Jammer van de swatches.

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 oktober 2014 07:32

wat jammer dat het toch tegenvalt, het ziet er allemaal prachtig uit, die mascara vind ik wel heel erg interessant en wil ik zeker nog eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Malou op 28 oktober 2014 07:36

De mascara lijkt mij wel heel mooi van kleur, dat fluweelblauw.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 28 oktober 2014 07:37

Jammer dat je niet helemaal enthousiast bent. Ik word zelf ook niet heel warm van deze collectie. Ik vind het trouwens knap dat je de mascara zo mooi hebt aangebracht, lijkt mij echt heel lastig met zo een bolletje!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 28 oktober 2014 07:43

Ah dat is jammer dat het niet helemaal is zoals verwacht… Vooral het palette leek mij echt een topper en de uitstraling van de nagellak was ook iets indrukwekkender dan de uitwerking. Maar het design is alsnog een plaatje!

[Beantwoorden]


Door laralaurentia op 28 oktober 2014 07:51

Wat een aparte aplicator qua mascara, maar dan wel weer jammer dat hij geen volume geeft. En uiteindelijk jammer dat het allemaal niet zo is als verwacht. Zo zie je maar high end merken is ook niet je van het :)

[Beantwoorden]


Door Janniek op 28 oktober 2014 08:03

Jammer dat het tegenvalt, de producten zien er zo mooi uit…

[Beantwoorden]


Door Add me on snapchat: mybeautysnaps op 28 oktober 2014 08:10

Had wel wat beterebkwaliteit verwacht, al helemaal voor kerst. Jammer.

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 28 oktober 2014 08:26

Ik krijg het er ook niet heel erg arm van. Voor die prijzen kun je wel mooiere producten kopen. Jammer de bammer :(

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 oktober 2014 08:48

Het ziet er qua verpakking wel heel gaaf uit, jammer dat het tegenvalt!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 oktober 2014 08:55

Ik word ook niet heel erg warm van deze collectie. Ik vind de pigmentatie van de oogschaduws mwah. Sowieso ben ik niet zo van een heel palette vol glitter, dus die valt meteen af. Het nagellakje vind ik wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 28 oktober 2014 09:05

Oeh.. Je klinkt niet zo tevreden als dat je hoopt met zo’n collectie. He jammer! Het oogschaduwpalette, het pronkstuk, zorgt voor een grote donkere vlek op het oog.. Hoe kunnen ze nou niet gedacht hebben dat het beter zou zijn om een aantal lichtere en mattere kleuren toe te voegen? Vreemd.. Goeie review Vera!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 28 oktober 2014 09:06

Ik was zo benieuwd naar het palette maar het is echt teleurstellend, zéker voor die prijs.. Vind het top van je dat je zo’n eerlijke review schrijft. Ik denk dat heel veel lezers appreciëren dat je niet nodeloos enthousiast gaat doen over swatches die merkbaar de kwaliteit te over laten. Dus bij deze toch ook een dankjewel om mij te behouden voor een miskoop :-D

[Beantwoorden]


Door Shaz op 28 oktober 2014 09:09

Op eerste gezicht ziet de collectie goed uit, maar na het swatchen vind ik alles toch tegenvallen en vooral het oogschaduwpalette.

[Beantwoorden]


Door manon op 28 oktober 2014 09:11

holy moly wat een glitterboel haha voor mij een beetje te veel ook al is het uiteindelijk niet zo opvallend als je zou verwachten, niet helemaal mijn ding!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 28 oktober 2014 09:15

Jammer dat het tegenvalt. Het oogschaduwpalette zag er wel mooi uit, maar als ie niet fijn werkt, sla ik die mooi over.

[Beantwoorden]


Door ess op 28 oktober 2014 09:20

maar de lipgloss veranderd gwn van kleur ligt toch niet aan het kwastje zelf????

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 oktober 2014 09:20

Ik had verwacht dat het echt hele mooie producten zouden zijn, maar helaas. Ik hou ook echt niet van donkere make-up en dat mascara borsteltje vind ik ook al niet fijn!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 28 oktober 2014 09:26

Hmm, deze collectie kan me ook niet zo overtuigen. Wel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 28 oktober 2014 09:26

Ziet er op het eerste gezicht mooi uit, maar om zoveel neer te tellen. Dan betaal je gewoon het merk, eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 oktober 2014 09:26

Gave collectie :)

[Beantwoorden]


Door Mirne op 28 oktober 2014 09:29

Ik vind het ook geen geweldige collectie, de lipgloss is wel leuk, maar verder vind ik alles wat tegenvallen. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Bo op 28 oktober 2014 09:35

Vindt hem ook niet zo bijzonder..

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 28 oktober 2014 09:53

Mooie collectie! De lipgloss spreekt me, hoe simpel hij ook is, toch het meeste aan. Het oogschaduw palette daarin tegen vind ik toch een beetje teleurstellend.

[Beantwoorden]


Door Diana op 28 oktober 2014 10:05

De verpakkingen zien er prachtig uit, maar wat jammer dat de producten tegenvallen!

[Beantwoorden]


Door Milou op 28 oktober 2014 10:10

De verpakking is super mooi, jammer dat het wat tegen valt. De Lipgloss vind ik wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Amber op 28 oktober 2014 10:18

Haha, de H&M verpakking uit je vorige post ziet er bijna precies hetzelfde uit met andere kleuren. Vind ik toch grappig. ;-)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 28 oktober 2014 10:26

Vind het palette wel heel tof omdat je vaak zelf al wel veel natuurlijke kleuren hebt en zo dit palette mooi kan combineren doordat er zoveel verschillende glinsterende kleuren in zitten. Wel jammer dat ze zo stroef zijn en niet zo enorm goed gepigmenteerd zijn.

[Beantwoorden]


Door Kim / Vintage & Beauty op 28 oktober 2014 10:29

De verpakking leek zo mooi maar helaas.. Fijn dat je altijd zo eerlijk je mening geeft!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 28 oktober 2014 10:30

ik vind het leuk als een merk met iets nieuws komt, zoals de mascara.
Volgens mij heeft een ander merk ook al een keer zo’n soort borsteltje uitgebracht.. Ik vind ze leuk :)

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Manon - Visiblelass op 28 oktober 2014 10:32

Mooie collectie. Ik vind de lipgloss erg leuk! Beetje jammer dat de prijzen tegen vallen met zulke prijzen

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 28 oktober 2014 10:35

De verpakkingen zijn tof! En ik vind de lipgloss heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Wies op 28 oktober 2014 10:42

ah wat een tegenvaller! Ik had er toch echt meer van verwacht. Vooral het oogschaduw palette had zo mooi kunnen zijn.

[Beantwoorden]


Door Emily op 28 oktober 2014 10:43

Die mascara lijkt me zo fijn! Ik heb korte wimpers dus ik denk dat dit de oplossing is voor mij haha. Ik ga het zeker een keertje bekijken in de winkel :)

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 28 oktober 2014 11:03

Ik ben alvast niet omvergeblazen, helaas. Het zijn niet zo mijn kleurtjes, en net iets teveel glitter en glamour dan me lief is. De mascara ziet er alvast speciaal uit! ;)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 28 oktober 2014 11:04

Helaas, het valt mij toch ook een beetje tegen van Givenchy. Mooie producten, maar niet bijzonder. En dat voor een kerstcollectie!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 28 oktober 2014 11:07

Oei, ja, het valt inderdaad wat tegen als ik de swatches zie :-( Jammer, want op ’t eerste zicht zag het er echt waanzinnig goed uit, vooral het oogschaduwpalet.

[Beantwoorden]


Door Martina op 28 oktober 2014 11:12

Toen ik het palletje en de nagellak op de eerste foto’s zag was ik enthousiast. Maar eens aangebracht zien ze er idd niet zo mooi uit. Jammer als je dan voor zo iets zo veel geld moet betalen :-(

xx Martina

[Beantwoorden]


Door Amy op 28 oktober 2014 11:33

Ik vind de collectie erg mooi om te zien, maar als ik je swatches en looks zie ben ik ook niet over alles enthousiast. Ben wel heel benieuwd naar de mascara!

[Beantwoorden]


Door Adejong Visagie op 28 oktober 2014 11:39

Wat jammer om te horen dat de collectie tegen valt, in de verpakking ziet alles er zo mooi uit! Maar inderdaad, als ik de swatches en make-uplooks bekijk valt het simpelweg tegen…

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 28 oktober 2014 11:45

Op het eerste zicht zag het er nochtans prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 oktober 2014 11:49

Ik vind het een beetje tegenvallen, daarentegen vind ik de palette en de lak best wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 28 oktober 2014 12:05

Ook niet echt my cup of tea deze collectie. Qua verpakkingen heel mooi, maar qua pigmentatie valt het allemaal een beetje tegen. Jammer! Wel een goede review Vera :-)

[Beantwoorden]


Door Jana op 28 oktober 2014 12:11

Ook niet meteen mijn ding! Ik had net iets meer van de oogschaduws verwacht :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 oktober 2014 12:24

De producten vallen mij ook wat tegen, maar de verpakkingen zijn natuurlijk prachtig.

[Beantwoorden]


Door BeautyReviewsNL op 28 oktober 2014 12:24

Super leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 28 oktober 2014 12:37

De collectie ziet er erg mooi uit. Het oogschaduwpalette spreekt mij het meest aan.

[Beantwoorden]


Door Simone op 28 oktober 2014 12:46

Jammer dat het palette was tegenvalt want het ziet er zo goed en prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Vivian op 28 oktober 2014 13:10

Jammer van de collectie.. Ik had zelf ook graag een highlighter gezien in het oogschaduw palette.

[Beantwoorden]


Door Seren op 28 oktober 2014 14:30

Heerlijke review weer. Jammer dat het tegenvalt, want de smokey look staat je zo moooii!!! En ligt het aan mij of ziet je huid er ook lekker rustig uit? Anyway you look fab dahhling! (love)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 oktober 2014 14:40

De verpakkingen zien er mooi uit, wel jammer van de kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Angelique op 28 oktober 2014 14:52

Wat een aparte mascara. Jammer van de kwaliteit het ziet er wel mooi uit

[Beantwoorden]


Door Silke op 28 oktober 2014 15:18

Het oogschaduwpalet lijkt erg op dat van de H&M dat je onlangs reviewde.
De verpakkingen zien er echt supermooi uit! Spijtig dat de inhoud niet zo indrukwekkend is.

[Beantwoorden]


Door Fiekefairy op 28 oktober 2014 15:54

Balen dat de collectie tegen valt! Die mascara ziet er heel apart uit door dat bolletje!

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 28 oktober 2014 17:24

De verpakkingen zijn prachtig, maar de producten zelf niet ‘wauw’, jammer. Grappig dat laatste zinnetje trouwens ;-)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 28 oktober 2014 17:32

Ik vind het palette wel heel mooi en de nagellak is echt fantastisch mooi, maar de rest is helaas niets voor mij…

[Beantwoorden]


Door Margot op 28 oktober 2014 17:38

Hmm, ik vind alles een betje tegenvallen eigenlijk. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Rahma op 28 oktober 2014 18:03

Ik vindhet palette echt super mooi! De rest niet echt iets voor mij. Jammer..

[Beantwoorden]


Door saskia op 28 oktober 2014 18:12

Ik ben het met je eens… Mijn hart gaat hier ook niet sneller van kloppen…

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 oktober 2014 18:23

Wow wat een mooie collectie. Vooral het oogschaduw palette en ik vind de look echt prachtig die je hebt gecreëerd!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 28 oktober 2014 18:59

Ah wat zonde! Het lijkt zo’n mooie collectie, maar als je de swatches van het oogschaduwpalette is het gewoon teleurstellend. Dan is 56 euro echt weg gegooid geld.

[Beantwoorden]


Door Lotje op 28 oktober 2014 19:02

Ik vind het niet echt interessant! Het oogschaduw palette heeft wel leuke kleuren!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 28 oktober 2014 19:29

Het palette zou, mits wat deftig pigment, mooie kleuren bevatten. Maar zelfs dan vind ik het geen draagbare kleurenpalette… :(

[Beantwoorden]


Door isa op 28 oktober 2014 20:24

Die mascara ziet er echt schattig uit, maar het lijk mij ook moeilijk om aam te brengen

[Beantwoorden]


Door Esmée op 28 oktober 2014 20:36

He, naast de lipgloss vind ik er helemaal niks aan :( In de verpakking zien ze er mooi uit, maar zo op de swatches weer minder… Wel petje af voor de mooie verpakkingen! X

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 oktober 2014 21:15

De look die je met de producten hebt gemaakt is echt heel erg mooi. Heel zwoel. Staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Paola op 28 oktober 2014 21:29

Bij alle producten had ik een mwa nee gevoel en ik bleef hopen op het prachtige palette en toen die kwam was ik teleurgesteld. Nee! Dit wordt hem niet.

[Beantwoorden]


Door Jiske op 28 oktober 2014 21:34

wauw, dat oogschaduw pallet :ja:

[Beantwoorden]


Door Julia op 28 oktober 2014 22:09

Die mascara wil ik ook wel uitproberen, lijkt me heel apart!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 28 oktober 2014 23:15

Jammer dat de collectie tegenvalt. Het oogschaduwpalette vind ik heel mooi, maar dat geld heb ik er niet voor over.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 oktober 2014 23:20

ziet er erg leuk uit! voor mij alleen te donker haha! wel jammer dat ie tegenviel

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 oktober 2014 23:21

Wat jammer, het oogschaduwpalette ziet er prachtig uit maar met alleen maar donkere kleuren kun je inderdaad niet veel.

[Beantwoorden]


Door Susanne op 29 oktober 2014 00:38

Was zo benieuwd naar het oogschaduw palletje maar zie dat de swatches minimaal pigment hebben, das een tegenvaller zeg :shit: Maar eigenwijs als ik ben ga ik m toch irl bekijken en swatchen :cool:

[Beantwoorden]


Door stacey op 29 oktober 2014 09:59

normaal zijn de collecties van Givenchy prachtig maar deze vind ik niet zo geweldig, echt een tegenvaller

[Beantwoorden]


Door evelien op 29 oktober 2014 15:11

Ik vind het erg fijn dat je eerlijk bent. De kwaliteit is wel erg onder maat ten opzichte van de prijs. De ooglook van het pallette staat je trouwens erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 29 oktober 2014 17:59

Wat jammer dat de collectie wat tegen valt, de lipgloss lijkt me wel erg mooi! Hij ziet er erg mooi uit.

[Beantwoorden]


Door BeautyReviewsNL op 30 oktober 2014 19:51

Niet een hele interessante collectie, maar de verpakkingen zijn wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Anna op 30 oktober 2014 22:13

Wauw, dat oogschaduwpalette is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Judith - myfoodblog.nl op 31 oktober 2014 18:04

Jammer dat de producten wat tegenvallen. De verpakkingen zagen er veelbelovend uit, vooral het oogschaduw palet!

[Beantwoorden]


Door Jolet op 31 oktober 2014 19:36

Jammer dat het tegenvalt!

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 november 2014 11:33

Het ziet er prachtig uit, maar ik krijg inderdaad nergens een echt ‘wauw’- of ‘hebben’-gevoel bij. Jammer! Je full face foto’s hebben al wel een lekkere winter-/kerstvibe ^^)

[Beantwoorden]


Door Lindsay | MakeupbyLindsay.nl op 9 november 2014 20:56

Hmm.. nee ik vind deze collectie ook niet geslaagd…

Jammer!

[Beantwoorden]


Door Elvera op 20 januari 2015 23:59

Weet iemand waar ik online het oogschaduw palet kan kopen? In de winkels kan ik t niet vinden en online ook niet en ik baal er echt zo van

[Beantwoorden]