Catrice + Essence Make Up Sponge, Eye Blender en Lash Applicator

essence_catrice_beautyblender_blender_nep_wimper_tool01

Het assortiment gereedschap dat Catrice en Essence aanbieden is onlangs uitgebreid. Nieuw zijn de Make Up Blending Sponge voor stucen met foundation, de Eye Blender wanneer je wilt verven met oogschaduw en de Lash Applicator, een nijptang voor het aanbrengen van valse wimpers. Ik heb de drie producten toegevoegd aan mijn make-uptasje/gereedschapskist voor een volledige review.

essence_catrice_beautyblender_blender_nep_wimper_tool02

essence_catrice_beautyblender_blender_nep_wimper_tool03

Deze tools moeten het leven met een foundation, oogschaduw en valse wimpers een stuk gemakkelijker gaan maken. Een egale huid, perfect vervaagde oogschaduws en valse wimpers die naadloos tegen je wimperrand aanplakken worden met de Make Up Sponge, Eye Blender en Lash Applicator beloofd.

Catrice Make-Up Blending Sponge € 4,59
Essence Eye Blender € 1,59
Catrice Lash Applicator € 3,99

catrice_make-up_blending_sponge01

catrice_make-up_blending_sponge02

Droog

catrice_make-up_blending_sponge03

Nat gemaakt met water

catrice_make-up_blending_sponge04

Catrice Make-Up Blending Sponge

Veel merken gingen Catrice al voor in het kopiëren van de Beautyblender. Een spons in de vorm van een ei of iets wat daar op lijkt in een zoete kleur. Helaas bleek geen kopie zo goed als het origineel. Te hard, niet schoon te krijgen, of zo zacht dat de spons al snel ging scheuren. De Make Up Blending Sponge van Catrice moet je nat gebruiken, wat mij goede hoop gaf. De Beautyblender moet dat namelijk ook.

De Beautyblender wordt groter wanneer hij in aanraking komt met water, maar de spons van Catrice behoudt stug zijn eigen vorm. Het materiaal is hard en zo brengt hij ook aan. Hard, zonder foundation goed op je huid te krijgen. Hij veert mee op de huid niet zoals de Beautyblender dat doet en in plaats van foundation aan te brengen, zuigt de Make Up Blending Sponge van Catrice vooral veel op. Deze gebruik ik nooit meer.

essence_eye_blender01

essence_eye_blender02

essence_eye_blender03

essence_eye_blender04

Essence Eye Blender

Essence verkoopt al best wel een tijdje kwasten. En goed nieuws: die zijn best wel heel erg fijn. Met deze uitbreiding was ik dan ook erg blij. Een blendingkwast! Die zijn toch al niet makkelijk te vinden in de drogist, zeker niet als je een goede wilt. En dan ook nog eens zo betaalbaar.

Het is een kwast met duo fibre haartjes. Die maken de kwast heel zacht, hoewel ze wel een beetje stug zijn. Ik moest in het begin even wennen, maar de Eye Blender van Essence bevalt me heel goed. De haren zijn luchtig, vol en ze brengen zowel oogschaduw mooi aan, als dat ze de kleuren vervagen en egaal in elkaar over laten lopen. Hier ben ik heel blij mee!

catrice_lash_applicator01

catrice_lash_applicator02

catrice_lash_applicator03

catrice_lash_applicator04

catrice_lash_applicator05

Catrice Lash Applicator

Naar dit stuk gereedschap was ik heel erg benieuwd. Het aanbrengen van valse wimpers is toch wel een aardig klusje, wat best een beetje vaardigheid vergt. Ik breng valse wimpers doorgaans meestal aan met een pincet, maar die scherpe punt zo dichtbij mijn ogen is toch ook niet alles.

Valse wimpers zijn een fijn iets. Dun, gevoelig. Ze moeten met precisie aangebracht worden. Daar ontbreekt het nogal aan bij de Lash Applicator. Het ding is lomp en groot. Ik kom niet goed bij de rand en heb vooral het gevoel dat dit hulpje heel erg in de weg zit. Ik vind hem onhandig, word er zelfs een beetje zenuwachtig van. Netjes valse wimpers aanbrengen lukt haast niet, vooral in de hoekjes – die juist zo belangrijk zijn – kom ik er slecht bij. Geef mij me dan toch maar een pincet.

essence_catrice_beautyblender_blender_nep_wimper_tool04

De nieuwe stukken gereedschap van Catrice vallen me tegen. Zowel van de make-up spons die hard is en voornamelijk veel foundation opzuigt, als de Lash Applicator die vooral in de weg zit, had ik meer verwacht. De Eye Blender van Essence vind ik wel erg fijn en goed en die is nog het goedkoopste van de drie ook! De Lash Applicator van Catrice vind ik dan wel weer inventief gevonden, maar daar is alles wel mee gezegd. De volgende keer wil ik weer echt handige hulpjes zien!

Essence en Catrice zijn te koop bij Kruidvar en Trekpleister.


Reacties

Door Cheyenne op 7 oktober 2014 06:03

Jammer dat de Lash Applicator niet zo precies werkt, maar de kwast van Essence lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 7 oktober 2014 06:14

Handig zo’n verzamelreview met meerdere producten. Dan weten we gelijk weer wat wel een aanrader is en wat niet. Ik ben met name benieuwd naar de lash applicator, maar daar zijn wat wisselende reviews over.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 oktober 2014 06:19

Dat sponsje is dus duidelijk een grote flop te noemen. Ben wel benieuwd naar het kwastje :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 oktober 2014 06:21

Die spons hoef ik dus niet te kopen en nepwimpers gebruik ik toch bijna nooit. De blending kwast zou ik wel willen aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 oktober 2014 06:27

De lash applicator heb ik ook. Heb hem alleen nog niet geprobeerd. Ik draag eigenlijk nooit valse wimpers, maar voor die ene keer dat ik het wel doe, leek het me wel handig. Ik krijg nepwimpers namelijk nooit goed vastgepakt waardoor opplakken echt een gedoe wordt. En nu blijkt het niks te zijn… Jammer! Maar goed hij ligt al in mijn stash en bij het eerste de beste feestje ga ik hem zeker wel even proberen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 oktober 2014 06:29

Ah wat een fijne review! Ik was op zoek naar de sponge omdat hem wilde uitproberen, maar hij was overal uitverkocht. Ik hoef nu niet verder meer te zoeken, want ik wil graag een zachte spons zoals de beautyblender of die van RT. Jammer, had er zoveel van verwacht! Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt naar het kwastje!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 oktober 2014 06:36

Ik dacht al toen ik naar de foto’s keek ‘hè, het sponsje wordt helemaal niet groter’, haha. Neh, lijkt me niks. En een gewone pincet lijkt me ook handiger dan dat best leuk bedachte ding van Catrice. De blendingkwast wil ik wel een kans geven, leuk om eindelijk eens een budget blendingkwast (behalve die van Hema) te zien!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 oktober 2014 06:46

Wat balen dat het zo tegen valt. Met beautyblenders van andere merken heb ik ook ervaring maar werken niet zo fijn als de originelen. Ik had veel hoop voor die false lashes tool, maar jammer dat dit inventieve ding het ook niet is.
Ik ben nu wel reuze benieuwd naar deze kwast. Maar eigenlijk heb ik al genoeg kwasten. Wat te doen? ;)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 7 oktober 2014 07:12

Wat jammer dat die lash applicator tegenvalt, daar was ik wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Felicia Rodrigues dos Santos op 7 oktober 2014 07:13

Zo fijn dat Essence en Catrice zijn uitgebreid. Producten zien er goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 7 oktober 2014 07:15

Jammer dat de ‘namaak’ beautyblender tegen valt… En ik had hooge verwachtingen voor de Lash applicator… Jammer dat die tegen valt, was de perfecte uitkomst geweest!
Gelukkig is er toch nog een goed product, maar stuge haren… Haha. Ach voor die prijs: mag ik niet klagen over de blending kwast!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 7 oktober 2014 07:16

Echt handig om te weten wat nou goed is en wat echt drie keer niks. De spons laat ik dus ver achter mij liggen, maar het kwastje, daar ben ik dan wel weer benieuwd naar. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Desmain op 7 oktober 2014 07:18

Ik heb geen echte beautyblender, maar ik lees toch altijd dat het moeilijk is om een goede (budget)dupe te vinden. En ook heel jammer dat die lashapplicator tegen valt, had juist heel handig kunnen zijn!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 7 oktober 2014 07:18

Jammer dat twee van de drie niet goed werken. De kwast klinkt wel interessant, maar die andere kan ik laten liggen. De spons van RT vind ik overigens wel een goede dupe en relatief goedkoop in vergelijking met het originele idee!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 7 oktober 2014 07:26

Jammer dat het allemaal niet zo veel voorstelt. Ik was het meest benieuwd naar de de Lash Applicator, jammer dat ‘ie dan niet eens precies werkt!

[Beantwoorden]


Door pamela op 7 oktober 2014 07:26

de kwast van essence ga ik zeker nog aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door merel op 7 oktober 2014 07:33

Jammer dat het allemaal niet zo geweldig is. IK was het meest benieuwd naar de beautyblender maar nu weet ik dat ik dit niet hoef te kopen. Fijn artikel verder.
x Merel

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 oktober 2014 07:41

Fijn dat je hier iets over geschreven hebt! Ik zou toch ook liever niet met zo’n scherpe punt langs mijn ogen gaan. Deze producten laat ik dus mooi even liggen!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 7 oktober 2014 07:41

Wauw ik ben echt fan van de blendingkwast! Wat een fijne en betaalbare kwast, ideaal!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 7 oktober 2014 07:52

Ze leken me toen ik ze zag erg handig, maar jammer dat ze tegen vallen. Hier hebben we niet veel aan Catrice ;-)

[Beantwoorden]


Door saskia op 7 oktober 2014 08:00

Oeh die blending kwast van Essence lijkt mij heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Norah Lynn op 7 oktober 2014 08:03

Jammer dat ze tegen vallen, de blending kwast lijkt me heel fijn (love) En fijne review liefs <3

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 7 oktober 2014 08:07

Fijne review! Jammer dat die nepwimpers applicator niet goed werkt, het was anders wel erg handig geweest!

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 7 oktober 2014 08:13

Die kwast wil ik zeker ook nog scoren!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 7 oktober 2014 08:24

De kwast van essence spreekt mij wel heel erg aan, lijkt me een fijne kwast. Anderzijds heb ik al zo een kwast van de Hema die echt super fijn is. X

[Beantwoorden]


Door Melanie op 7 oktober 2014 08:50

Hele fijne reviews dit. Ik denk dat ik ze alle drie zal laten liggen. Dat ding om nep wimpers aan te brengen ziet er ook een beetje eng uit haha

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 oktober 2014 09:02

Jammer dat de blender niet werkt, ik heb de beautyblender nooit interessant genoeg gevonden. Ik gebruik nu kwasten en ik weet niet of het een toevoeging geeft.. Wauw de blendingkwast lijkt me erg prettig in gebruik!

[Beantwoorden]


Door Yvonne van der Wal op 7 oktober 2014 09:03

Ach, wat jammer! Dat hulpmiddel voor nepwimpers leek me wel handig. Toch niet dus. Ik heb gewoon make-upsponsjes van Primark. Werken prima. Of mijn real techniques-kwast. Maar met mijn vingers vind ik toch altijd het mooiste resultaat geven. Ik heb een goede oogschaduwkwast gevonden in die van de Hema. Een witte steel en aan twee kanten kwastjes, waarvan 1 grotere. Aanrader!

[Beantwoorden]


Door fashionbeautydaphne op 7 oktober 2014 09:04

Super bedankt voor deze review haha. Ik stond laatst voor het catrice schap nadat ik jou shoplog had gezien en ik wilde ook de spons kopen. Toch twijfelde ik te erg, en nu ik deze review heb gelezen ben ik blij dat ik hem heb laten liggen. Wel jammer dat die niet is wat je ervan gehoopt had.

[Beantwoorden]


Door Saar op 7 oktober 2014 09:23

Ik heb dit weekend de blending kwast gekocht, maar ik heb hem nog niet geprobeerd. Ik heb je review vol spanning gelezen. Ik was zo blij dat je het een goeie vond! Die andere tools liet ik gelukkig links liggen. Leuke review!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 7 oktober 2014 09:25

Jammer dat het tegenvalt! De kwast lijkt me dan nog het fijnst. Ik moet echt snel eens langs gaan bij een Kruidvat waar ze het tweede Catrice en Essence schap hebben. Ben toch wel erg benieuwd geworden! Maar deze dingen laat ik staan.

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 7 oktober 2014 09:32

Hele fijne review! De Sponge is een no no blijkbaar, duidelijk! De applicator om je neppe wimpertjes mee aan te brengen lijkt mij wel handig, ik ben als de dood voor een pincet bij mijn ogen en mijn vingers zijn te ‘dik’ ervoor. Ik ga het eens proberen! Kan ook nog leuk voor dat prijsje. De kwast lijkt mij dikke prima! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 oktober 2014 09:48

Ik heb onlangs een review op Youtube gezien van de lash applicator van Sephora. Als je echt op zoek bent naar zo’n ‘pincet’ kan je die misschien eens opzoeken.

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 oktober 2014 09:49

Oeh, die blendingkwast ziet er goed uit! En ik las ook goede verhalen over die wimpertang, omdat dat dat veiliger zou zijn dan een scherp pincet. Heb je dat niet zo ervaren, ondanks dat het wellicht een wat lomp apparaatje is?

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 7 oktober 2014 09:51

Jammer van de foundation blender en de lash applicator.. Gelukkig doet de oogschaduw kwast wel zijn werk! En dat voor zo’n fijn prijsje.

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 7 oktober 2014 10:06

Aha! goede review, nu weet ik weer wat wél en juist niet te kopen. Ik zag meteen al dat dat ding te lomp was voor valse wimpers.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 7 oktober 2014 10:10

Jammer dat de tools niet echt werken.

Toch vraag ik me af hoe het kan dat de echte beautyblender wél goed werkt en de rest niet..
Wat zou het geheim zijn.

Wel weer erg mooie foto’s vera :wave:

[Beantwoorden]


Door Emke op 7 oktober 2014 10:31

jammer dat je sponge niks is maar ik ben wel benieuwd naar de blending brush van Essence!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 7 oktober 2014 10:32

Die spons heb ik ook en wat een bummer is dat ding zeg, blijft veel te hard en er blijft inderdaad meer foundation op de spons zitten dan op de huid. Jammer! De blendingkwast lijkt mij wel heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 7 oktober 2014 10:46

Hele fijne review, naar de kwast van Essence was ik reuze benieuwd, die ik ga ik in ieder geval halen! De rest sla ik maar over haha!

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 7 oktober 2014 10:47

Gelukkig viel het kwastje wel mee! Daar ben ik wel benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 7 oktober 2014 11:00

Ik was zo benieuwd naar de lash applicator, jammer dat hij niet werkt zoals het zou moeten! Ik sla dit wel even over, haha.

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 oktober 2014 11:10

Jammer dat de spons niet zo fijn is, daar was ik heel erg benieuwd naar! De kwast van Essence klinkt heel goed, binnenkort maar eens kijken. Momenteel heb ik een blending kwast van de Hema en ik moet zeggen dat die ook wel erg goed is. X

[Beantwoorden]


Door Milou op 7 oktober 2014 11:11

Ik was benieuwd naar de spons maar die sla ik dus over. De kwasten lijken me wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Maris op 7 oktober 2014 12:00

Jammer dat het drie van die missers zijn :(

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 oktober 2014 12:08

Jammer van die spons :( had er best wel interesse in!

[Beantwoorden]


Door Laura Velden op 7 oktober 2014 12:09

Ik ga het kwastje zeker halen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 oktober 2014 12:09

De lash applicator leek mij heel erg handig.

[Beantwoorden]


Door Laurie op 7 oktober 2014 12:24

Wat jammer dat de catrice tools zo tegenvallen. Ik gebruik nooit nepwimpers dus voor mij zou hij sowieso overbodig zijn, maar toch jammer voor mensen die hem wel zouden kunnen gebruiken. Ik gok dat er vast een betere versie bij een ander merk nog wel op de markt zal komen! Wel fijn van de essence kwast, ik heb een paar kwasten van essence gekocht in een ver verleden en ik moet zeggen de oogschaduwkwast en blushkwast gebruik ik nog wel eens, dus deze blendingkwast zou ook niet misstaan in mijn collectie! :-)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 7 oktober 2014 12:48

Het sponsje had mooi geweest moest het gewerkt hebben. Van dat wimperding had ik ook gewoon niets verwacht…

[Beantwoorden]


Door Esra op 7 oktober 2014 13:03

De blendingkwast moet ik echt hebben, Essence kwasten zijn heel fijn! X

[Beantwoorden]


Door Seren op 7 oktober 2014 13:04

Ik had gehoopt dat die make-up spons wel fijn zou zijn. Jammer de bummer

[Beantwoorden]


Door Estrella op 7 oktober 2014 13:04

Zo’n lash applicator lijkt me handig! Al ga ik ‘m niet kopen omdat ik sowieso niet overweg kan met nepwimpers omdat mijn ogen daar te slecht voor zijn en ik dus niet zie waar ik ze zeg maar laat. :)

[Beantwoorden]


Door Quinte op 7 oktober 2014 14:04

Ik reageer bijna nooit maar ik wil je even een complimentje geven voor het feit dat jouw inleidingen van je artikelen werlkelijk ALTIJD superleuk geschreven, grappig en duidelijk zijn! Knap van je dat je dat elke keer weer verzint!

(love) Quinte

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 oktober 2014 14:13

Aan de beauty blender kunnen weinig dupes tippen. Deze lijkt me inderdaad ook maar niks. Maar gelukkig valt de kwast nog wel mee.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 oktober 2014 14:17

Dat is wel balen, het ziet er wel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Jetske op 7 oktober 2014 14:25

Ik heb vorige week (geloof ik) een make-up spons gekocht van beauty essentials bij de Trekpleister(volgens mij hebben ze hem niet vast in het assortiment). Een dupe van de beauty blender. En ik vind hem goed. Hij koste €2,99,-. Hij wordt groter als je hem nat maakt, en zuigt bijna geen foundation op, verdeeld de foundation egaal en wordt makkelijk schoon met een beetje baby shampoo. Ik heb geen ervaring met de beauty blender, maar die hoef ik ook niet meer. Ik vind deze prima.

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 oktober 2014 14:43

Fijne review die blending kwast ga ik wel halen!

[Beantwoorden]


Door Beau op 7 oktober 2014 15:35

Ik vond de lash applicator er ook al zo lomp en groot uit zien, maar ik gebruik zelf geen nep wimpers. Ik vind de blending kwast er wel goed uit zien!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 7 oktober 2014 15:47

Echt jammer van die looklike beauty blender. Wel wil ik ook heel graag de eye blender ^^

[Beantwoorden]


Door Celima op 7 oktober 2014 15:55

Onderaan waar staat waar het te koop staat kruidvar maar moet kruidvat zijn

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 oktober 2014 16:00

Die lash applicator is wel een goede uitvinding lijkt me, maar het kan zo in de gereedschapskist haha!

[Beantwoorden]


Door Marina op 7 oktober 2014 16:42

Oei, ik had beter kunnen wachten met het kopen van de beauty blender :boo: totdat ik jouw review gelezen had :-( De eye blender lijkt me erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 7 oktober 2014 16:42

Ah balen dat de nieuwe producten zo tegenvallen. Ik had gehoopt dat de lash applicator een fijne uitvinding zou zijn, haha!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 7 oktober 2014 16:44

Jammer dat het geen musthaves zijn. Al is de blender denk ik wel handig voor erbij. Met name als ik weer te lui ben om mijn kwasten schoon te maken.

[Beantwoorden]


Door ja op 7 oktober 2014 16:57

Hey Vera,

Om met de lash applicator de hoekjes goed te kunnen bereiken,
moet je de achterkant van de applicator gebruiken!
Het handvat zeg maar.
Het staat ook wel op de verpakking ;)
Zo werkt hij wél goed hoor!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 7 oktober 2014 17:16

Jammer dat ze zo tegenvallen. Ik was vooral benieuwd naar het hulpstuk om nepwimpers aan te brengen.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 7 oktober 2014 18:42

Ik was heel erg benieuwd naar het ding voor de extensions, maar het is een soort pincet zonder puntje en daar is ook alles wel mee gezegd..

[Beantwoorden]


Door Anouk op 7 oktober 2014 18:50

Wat jammer dat je de spons niet fijn vind werken! Ik daarentegen vind hem super! Hoe dat dan kan, weet ik niet precies haha! xoxo

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 7 oktober 2014 18:56

Jammer dat zulke budget producten niet altijd fijn zijn. Ik wilde eigenlijk even melden dat er een typefoutje staat. Er staat kruidvar;-) Verder een groot compliment voor je site en je filmpjes! x

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 7 oktober 2014 19:02

De blending brush lijkt me heel erg fijn, ik ben daar heel benieuwd naar! Naar de spons was ik ook heel benieuwd maar die laat ik lekker in de winkel liggen

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 oktober 2014 19:12

De kwast lijkt me supper fijn! De rest laat ik liggen! Haha

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 oktober 2014 19:27

Oh, ik ga echt voor die kwast kijken, ik heb echt al lang zo’n kwast nodig!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 7 oktober 2014 19:38

De spons durfde ik nog niet te proberen, ik wilde eerst de reviews lezen, maar ik ga hem denk ik niet kopen nu ik dit lees. Ook niet erg, de Real Techniques spons is echt super en die heb ik wel. De lash applicator lijkt me ook wat lomp. De blending brush is echt fijn, ik ben er echt blij mee!

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 7 oktober 2014 19:50

Nice review! Ik ken de spons niet, ook niet de Beautyblender.
Prettig review.

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 oktober 2014 19:57

het kwastje lijkt me fijn :D ben zelf al jaren gek op mijn hema blending brushes, die zijn ook goed budgetproof!

[Beantwoorden]


Door Beautylisz op 7 oktober 2014 21:33

Dankjewel voor de goede review! Het kwastje lijkt mij heel fijn!!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 oktober 2014 07:17

Ik was wel benieuwd naar het ‘wimperhulpje’, maar dat lijkt nu ook tegen te vallen. Ik weet dat Eylure ook een set met zo’n hulpje heeft, maar ook daar heb ik nog geen ervaring mee.

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 8 oktober 2014 08:42

Leuke producten maar helaas niet zo geweldig. Jammer. Ik hoopte stiekem dat de kwast erg goed zou zijn maar helaas.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 oktober 2014 09:45

Altijd opzoek naar een goede blenden kwast! Ik ga zeker eens kijken of ze hem hier ook hebben.

[Beantwoorden]


Door Lucy | Beautylogics op 8 oktober 2014 11:37

Van de spons en de applicator had ik geen hele hoge verwachtingen, goed om te lezen wat jij er over denkt. Ik ben wel benieuwd naar de kwast, die ga ik zeker even kopen!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 8 oktober 2014 11:53

Ik was heel benieuwd naar die spons, fijn dat je die gereviewd hebt!

[Beantwoorden]


Door Permanente Make Up Rotterdam op 8 oktober 2014 13:03

Bedankt voor de review! ik was er erg benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 8 oktober 2014 13:28

Ah jammer van de spons & nep wimper applicator.. rotzooi (:

[Beantwoorden]


Door Rianne op 8 oktober 2014 16:47

Ik zou als tip bij de valse wimper applicator mee willen geven om een bokkenpootje te gebruiken in de hoekjes. Klein genoeg om erbij te komen maar door het rubberen topje veel veiliger dan een pincet!!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 oktober 2014 19:35

Wat een leuke tools! Vooral de kwast van essence lijkt me wel wat.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 oktober 2014 21:06

Ik zit in het make-up&kostuum team van de toneelgroep bij ons op school, dus alle tips in verband met make-up zijn welkom en deze review, vooral over het kwastje is heel handig, dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 8 oktober 2014 21:53

Het kwastje lijkt me erg fijn, deze wil ik wel aanschaffen! Deze is goedkoper dan de blendindkwast van de hema!

[Beantwoorden]


Door BeautyByMellau op 9 oktober 2014 23:16

Erg leuk artikel, was erg benieuwd naar deze producten! De blendingkwast wil ik sws aanschaffen! Voor mijn aanraders op het gebied van Essence en Catrice kijk de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=aoqW-bIG8tU
Wij zijn net een youtubekanaal gestart!
Liefs Laura en Melissa

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 oktober 2014 19:22

Wat zonde van die spons.. Mijn Essence beautyblender spons is kapot gegaan dus ik was ontzettend benieuwd naar deze spons van Catrice, jammer..

[Beantwoorden]


Door Bina op 10 oktober 2014 22:45

Hoi Vera,

Ik heb sinds kort de blending brush van de HEMA.
Hij is echt super!
Misschien een tip als deze op is of je gewoon toe bent aan een nieuwe!

Groetjes,
Bina

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 oktober 2014 19:56

Ohmygod Vera, ik heb je gemist! De afgelopen weken was ik ontzettend druk voor school en deze avond ga ik alles wat ik gemist heb inhalen. Te beginnen bij deze drie-in-één review! Ik ben al een tijdje uitgekeken op mijn HEMA blending brush, dus ik denk dat ik maar gauw een derde Essence schap moet gaan zoeken!

xx Sanne

[Beantwoorden]


Door Betty op 26 maart 2018 13:10

Het schijnt dat de sponsjes aardig zijn verbeterd, ben wel nieuwsgierig naar wat je er nu van zou vinden, bij h&m kun je een sponge trio kopen(net besteld was wel nieuwsgierig) en ben benieuwd of je de sponge van ecotools al hebt geprobeerd, zag her en der buitenlandse youtubers enthousiast hier op reageren

[Beantwoorden]