Twitter Question #188

twitter_question_188_01

De make-up boxen van Essence zetten me aan het denken. Zo goed afgekeken bij de high end merken, maar toch low-budget qua prijs gehouden. De boxen zien er heel leuk uit en voelen een stuk duurder aan dan wat ze daadwerkelijk kosten. Wat zou er nog meer mogelijk zijn? Een dupe van NARS Laguna bronzer voor €2? Of matte donkere lipstick voor €4? En wat dacht je van Urban Decay-achtige paletten voor €6?

twitter_question_188_02

Ik vind het heel leuk om er bij weg te dromen en over na te denken. Het lijkt misschien wat onrealistisch, maar als de Naked paletten al zo goed na gedaan zijn door W7 en de make-up paletjes van Benefit en Too Faced door Essence, wie weet wat er dan nog meer mogelijk is?

Ik dacht in eerste instantie aan foundations in alle kleuren. Heel licht, maar ook heel donker. En doe daar dan gelijk passende concealers bij. De tweet van Hanne vind ik ook wel een slimme. Lipsticks met verschillende finishes, zoals bij MAC. Handig en leuk! Bronzer die mat en niet oranje is, parfum die de hele dag lang houdt… We kunnen zo nog wel even doorgaan.

Maar het leukste lijkt me wat Michelle noemt. Luxe poeders zoals Chanel en Dior die hebben. Denk eens aan hun holiday collecties. Highlighters met een prachtige print in de poeder en ook nog eens een schitterend effect wanneer je het gebruikt. Zodat je jezelf (of een ander) ook voor een stuk minder geld een mooi Kerstkado kunt doen. Finger crossed!

Wat voor luxe product zou jij nog wel eens bij een low-budget cosmeticamerk willen zien?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 27 september 2014 | 45 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Anouk op 27 september 2014 15:07

Ik zou graag low-budget wenkbrauwproducten voor redheads willen zien! Ik ben roodharig en gebruik een wenkbrauwpotlood van MAC à 20 euro. Het zou fijn zijn als low-budgetmerken ook eens aandacht besteden aan de roodharigen onder ons. Vaak verschijnen er alleen producten voor blondines, brunettes en vrouwen met zwart haar. Iets waar ik me al jaren aan erger

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 27 september 2014 om 21:06:

Hoi Anouk!

Als mede roodharige ben ik na jaren zoeken een goed product voor mijn wenkbrauwen tegengekomen! Eerst gebruikte ik altijd het potlood ”Fling” van MAC. Maar vanwege de assige kleur vind ik deze mooier voor blonde dames.
Ik gebruik nu de oogschaduw ”Swiss Chocolate” gecombineerd met de kleur ”Texture” beide ook van MAC.
Kost dan misschien 1x n bedrag maar je doet er wel veel langer mee dan met een potloodje! En het oogt vaak nog natuurlijker ook!

Groetjes!

[Beantwoorden]

Bernadet antwoordt op 29 september 2014 om 08:12:

Misschien de dipbrow pomade van Anastasia? Kost wel ff wat maar je hebt zo weinig nodig dat je er een eeuwigheid mee doet!

[Beantwoorden]


Door Elja op 27 september 2014 15:11

Lipsticks in super mooie verpakkingen!! Net als bij chanel of ysl en natuurlijk ik mooie kleuren ;)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 27 september 2014 15:13

Poe, zo zijn er een hele boel dingen te verzinnen! Op zich vind ik dat een budgetmerk zoals Catrice het echt al heel erg goed doet, voor een klein prijsje heb je toch vaak goede producten! Wat ik wel heel erg tof zou vinden, is om zo’n mooi uitgebreid assortiment aan lipsticks te hebben zoals YSL dat heeft, + plus de PERFECTE verpakking s.v.p! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 september 2014 15:16

Ik vind dat Essence en vooral Catrice bij hun limited editions al veel doen wat op high end lijkt. En met de uitbreiding van met name het Catrice schap komen we ook alweer een stapje dichterbij. Een budget langhoudende matte lipstick dat lijkt me nog wel wat.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 27 september 2014 15:26

Ik weet niet of ze er al zijn; maar een goedkope dupe van MAC kwasten die dan in de schappen zouden lippen zou ik super handig vinden. Een dupe die net zo goed is als de primer potion van UD is ook erg welkom. En inderdaad een NARS Laguna bronzer zou ik ook helemaal geweldig vinden! Aan andere kant worden de producten dan minder uniek, maar aan de andere kant zou ik het heel erg fijn vinden met mijn studenten budget:)

[Beantwoorden]


Door Renate op 27 september 2014 15:31

Die settingspray is echt een goed idee! Ja laat die maar eens in de budget variant komen

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 27 september 2014 om 17:01:

ELF heeft een soort settingspray, ik vind hem best fijn.

[Beantwoorden]

Tiny antwoordt op 1 oktober 2014 om 17:01:

W7 heeft er nu ook eentje. Pas besteld bij Boozyshop.nl en ben er best tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 27 september 2014 15:36

Ooh moeilijk kiezen! Als het dan toch luxe mag zijn dan gaan we meteen voor extreme luxe! Misschien La Prairie of La Mer dupes?

[Beantwoorden]


Door Frederique op 27 september 2014 15:36

Super leuk! Kwasten zou geweldig zijn! XX (love) (love)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 27 september 2014 15:46

Ik droom helemaal weg bij de Sisley foundations, dus als een budget merk mij dezelfde finish, houdbaarheid en glow kan geven…. dan sla ik er gigantisch van in. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 27 september 2014 16:00

Aah zo leuk om mij er tussen te zien staan! Luxe poeders en highlighters lijken mij ook wel heel leuk om te zien bij een budgetmerk, daar had ik zo nog niet aan gedacht!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 27 september 2014 16:08

Ik zou graag een geweldige dupe zien van een Mac-lipstick:)

[Beantwoorden]


Door roos op 27 september 2014 16:34

Het eerste wat in mij inderdaad ook opkwam was hele lichte foundations. Af en toe zijn er wat lichte foundations bij wat goedkopere merken, maar die hebben dan ook weer vaak andere dingen waardoor ze toch niet helemaal je van het zijn. Zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Emke op 27 september 2014 16:35

leuk, ik zou ook voor het laatste kiezen een setting spray, Mac heeft het maar te duur. en elf heeft een low-budget maar online bestellen mogen de meeste niet zoals ik xx

[Beantwoorden]


Door Teddy op 27 september 2014 16:54

Oeh, doe mij die hele lichte foundations ook maar! En geweldige kwasten voor een paar euro!

[Beantwoorden]


Door Anna op 27 september 2014 17:09

YSL lipstick voor 4 euro!!! Need it in my life!!!!

[Beantwoorden]


Door Anna op 27 september 2014 17:10

En foundation bb cream ofso voor bleke huidjes voor 5 euro!!!

[Beantwoorden]


Door Renate op 27 september 2014 17:20

Wow wat een moeilijke vraag, ik heb hier eigenlijk nog nooit over na gedacht, maar het eerste wat in mij op komt is de Too Faced Shadow Insurance. Ik vind dat de beste oogschaduw basis die er bestaat en er is geen budget merk die tot nu toe een oogschaduw basis heeft die net zo goed is en Too Faced is natuurlijk niet bepaald goedkoop, maar ik overleef het niet zonder de Too Faced Shadow Insurance, dus ik koop het hoe dan ook haha.

[Beantwoorden]


Door Mirne op 27 september 2014 17:34

Lastig! Er is natuurlijk al heel erg veel in budget varianten.

Ik zie vooral nog veel verbetering mogelijk bij budget nagellak.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 27 september 2014 17:37

Ja, zeker settingspray!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 27 september 2014 17:38

Foundations in echt alle kleuren vind ik een goed idee. Zelf zou ik wel wimperserums willen zien die betaalbaar zijn en echt werken. Niet echt make-up, maar toch.

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 27 september 2014 17:52

Ik las laatste een waanzinnige review van een dupe van de NARS Albatross highlighter. Eentje van MUA (weet je wel net zoals die undress my skin) maar dan dus een nieuwe gouden. Kan niet wachten totdat die in Nederland te koop is!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 27 september 2014 18:15

Heeel veel dupes ^^)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 27 september 2014 18:18

Hey, ik sta er in! Leuke twitter question weer. De chique kerstcollecties maar dan als budgetversie vind ik ook een goed plan. En bronzer zoals Laguna voor een paar euro is natuurlijk ook heel welkom! :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 september 2014 19:18

Hele leuke TQ weer! Ik zou graag echt luxe highlighters zien bij budgetmerken, met echte chique verpakkingen. Ook lijken goede concealers, echt fijne foundations en specialere blushes me wel wat. Goede kwasten zou ook niet verkeerd zijn!

[Beantwoorden]


Door Mirosea op 27 september 2014 19:23

Dekkende foundation in mijn huidskleur (ietsje lichter dan die van jou). De enige die een beetje met mijn huidskleur inblenden zijn de lichtste- minst- dekkende van de Hema

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 27 september 2014 19:43

Weer een super leuke vraag en goede antwoorden!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 27 september 2014 20:35

Een heel mooie, donkere, matte lippenstift. Offff gewoon een collectie met een luxegevoel.

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 27 september 2014 20:35

Een goede settingspray vind ik een hele slimme, een dupe van de Urban Decay settingsprays zou echt tof zijn. :O Of een retegoeie mascara, zoals die van YSL Babydoll, aangezien ik er elke maand wel eentje verslijt en dan scheelt het wel of het €30 is of €5.. :-(

[Beantwoorden]


Door Lou's Corner op 27 september 2014 21:47

Goeie mascara’s en poeders zoals Chanel of YSL. Je hebt deze elke dag nodig en zo een dure potjes elke maand is soms wel wat pijnlijk.

Ook een goedruikende parfums, van goede quality, want ik heb soms een beetje moeite met een goedkopeparfum te kopen. Schrik dat hij na enkele weken al zou stinken of nie heel de dag ruikend zal zijn.

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 27 september 2014 22:17

Jij zou als social influencer een samenwerking moeten aangaan met Essence! Jij weet veel over make-up, het is duidelijk dat je vol liefde hierover post ;-)

Mooi om te lezen dat je hierover weg droomt!!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 27 september 2014 22:45

Ik geloof zelf wel niet dat de kwaliteit ooit zo goed zal zijn. Vaak ook rare keuzes: zoals een oranje bronzer met glitters erin… Euh?

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 september 2014 23:08

Budget foundations in lichte kleuren zouden inderdaad echt top zijn!

[Beantwoorden]


Door Eilish op 27 september 2014 23:13

Inderdaad die foundations!

[Beantwoorden]


Door Diny op 28 september 2014 01:45

Diegene die graag een settingspray wou, maar geen vindt voor een redelijke prijs – kijk eens op de site van mua, daar vind je er een. Ook bestaat er eentje van het merk W7, deze gebruik ik momenteel, maar het is een erg klein potje.. Ik heb hem nog maar twee dagen in gebruik dus kan nog niet echt zeggen of ie goed is of niet. Op de site van e.l.f vind je er ook een. Keuze genoeg lijkt me :)

[Beantwoorden]

Mirte antwoordt op 28 september 2014 om 11:31:

Ah, goede tips! Bedankt :) Ik koop eigenlijk nooit online make-up, en W7 en MUA hebben ze bij mij in de buurt niet, dus daar zal het aan liggen dat ik er nooit een heb gezien.

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 28 september 2014 08:50

Parfum die werkelijk lang houdt vind ik een goede! Ik heb wel een paar geuren die niet erg duur zijn zoals die van Essence maar die blijf je echt niet de hele dag door ruiken helaas.. Het zou natuurlijk wel fijn zijn, haha!
X Selma

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 28 september 2014 09:39

Hey, ik sta er in! Wat leuk :)
Lichte foundations zijn inderdaad een probleem, maar ik gebruik nu een van de action (Ik dacht ook dat het heel oranje uit zou slaan, maar dat gebeurd niet), hij geeft redelijke dekking voor een cc cream en is zeker budgetproof. Hij droogt niet uit en geeft geen pukkeltjes :D

[Beantwoorden]


Door Laurie op 28 september 2014 11:48

Leuke twittervraag weer! Mhh, ik vind een lang houdende parfum inderdaad ook wel een goeie. En inderdaad een collectie met een echt luxe gevoel, gewoon voor het idee, haha!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 28 september 2014 20:51

Vooral bronzer en matte oogschaduws zijn een dingetje. Uitgebreide kleurranges mogen ook wel bij budget merken.

[Beantwoorden]


Door Abu op 29 september 2014 18:01

Een hele dekkende concealer ik heb altijd donkeren kringen onder mijn ogen, en ik ben nooit een goeie concealer tegen gekomen.
Tip misschien kan je een filmpje daar over maken, hoe je het best donkeren kringen kunt tegen gaan of weg werken.

(love)

[Beantwoorden]


Door Famke op 3 oktober 2014 21:42

Er is een Urban DK achtig make up pallet bij op is op voordeel shop, van W7, hij is echt heel fijn en kost maar 8 euro!

[Beantwoorden]