Twitter Question #187

twitter_question_187_01b

In de Twitter Question van vorige week vroeg ik je naar producten die echt nog eens uitgevonden moesten worden, zoals een lipstickslijper en foundation die zich aanpast op je huidskleur. Maar gelukkig zijn er ook al heel veel goede, slimme en innovatief uitgevonden producten op de markt. Waar ben jij fan van?

twitter_question_187_02

Als eerst: primer. En dan met name deze van Smashbox die ook nog eens mijn droge huid oplapt. Ook kan ik niet zonder droogshampoo, vooral de variant die me volume geeft. Die gebruik ik zelfs wanneer mijn haar niet vet is.

Ook ben ik nog elke dag dankbaar voor oogschaduwbasis. En dan niet perse de dure van Too Faced, de low-budget variant van Essence vind ik ook heel fijn. Concealer is nog zoiets. Foundation doet al veel, maar met concealer kan ik nog net even dat vervelende pukkeltje of die donkere wallen wegwerken.

Als laatste: plukjes nep wimpers en gel nagellak voor thuis, zonder lamp. De plukjes nep wimpers omdat ze er heel natuurlijk uitzien, toch ongelooflijk veel doen en je ze niet zo voelt zitten als nep wimpers aan een hele band. ‘Gel’ nagellak van Sally Hansen heb ik pas ontdekt en vind ik super. Gewoon thuis te gebruiken zonder poespas en mijn manicure blijft hartstikke lang mooi.

Wat vind jij nou echt een goed/slim/innovatief uitgevonden beautyproduct?


Reacties

Door Romy op 20 september 2014 15:01

Wauw wat een leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 20 september 2014 15:03

Ik heb het nog niet geprobeerd, maar die gelnagellak zonder UV-lamp klinkt echt ideaal!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 20 september 2014 15:05

Leuk om over na te denken! Ik ben heel blij met oogschaduw basis inderdaad, maakt kleuren zoveel mooien en intenser <3 Ook ben ik heel erg blij met droogshampoo, echt een redmiddel bij een bad hair day!

[Beantwoorden]


Door Silke op 20 september 2014 15:15

Lang leve oogschaduwbasis, yes indeed! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 september 2014 15:17

Oogschaduwbasis! Wat een uitvinding is dat. En idd zoals iemand hierboven al zegt: de Freedom System paletten van Inglot, en langhoudende lipstick. Graag zou ik nog een sneldrogende topcoat toe willen voegen. Niks is zo vervelend als een uur moeten wachten voordat je nagels droog zijn.

[Beantwoorden]


Door Laurie op 20 september 2014 15:20

Leuke vraag en eigenlijk ben ik wel blij met alle uitvindingen die in de reacties via twitter genoemd zijn en waar je zelf mee komt inderdaad. Ook vind ik die lipstick/gloss wel fijn van bijvoorbeeld maxfactor die iets meer in je lippen trekken daarna balsem erover en die dan écht heel lang blijven zitten, handig voor mensen zoals ik, die de hele dag thee leuten en van een koekje ook niet vies zijn, zo hoef je niet om de haverklap je lipstick bij te werken!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 20 september 2014 15:24

Heel leuk artikel! Nagellak remover met zo’n sponsje is inderdaad echt een geweldige uitvinding, zo handig! XX (love) (love)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 20 september 2014 15:26

Ik denk dat ik dan toch voor droogshampoo ga!

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 september 2014 15:28

Leuk om te lezen, droogshampoo is ook een goede ja :)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 20 september 2014 15:38

Wat leuk! Ik sta er tussen met mijn tweet! hahaha Dank je wel Vera! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 20 september 2014 15:54

Haha wat een leuke reacties weer allemaal! Super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 20 september 2014 16:16

Ik denk dat ik dan toch ga voor een pincet en voor een sneldrogende topcoat!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 20 september 2014 16:28

Oogschaduwbasis en Sensationails. Nu kan ik ook eindelijk langer dan 2 dagen een nagellak dragen.

[Beantwoorden]


Door Vivian op 20 september 2014 16:38

Wenkbrauw potlood/poeder! Ik kan niet zonder met mijn lichtblonde wenkbrauwen..

[Beantwoorden]


Door Jessica op 20 september 2014 16:48

Wat leuk dat ik erbij sta! + de tangle teezer, is ook nog een fijne uitvinding!

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 20 september 2014 16:56

Inderdaad de wimperkruller. Thank God!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 20 september 2014 17:07

Droogshampoo, pincet van tweezerman, oogpotlood/eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 20 september 2014 17:23

Leuk artikel. Ik ga zonder twijfel voor een wimperkruller. Wat een verschil aan mijn wimpers!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 20 september 2014 17:53

Ik kan niet kiezen, vind zoveel producten een uitkomst waar ik maar moeilijk zonder zou kunnen! Ik lees bij veel mensen dat ze primer een goed uitgevonden product vinden. Moet ik ook maar eens gaan proberen aangezien ik nog nooit een primer heb gebruikt :roll:

[Beantwoorden]


Door Mira op 20 september 2014 17:55

Lastig kiezen! Voor mij persoonlijk een lipliner omdat ik veel moedervlekken op de rand van mijn lippen heb en over het algemeen denk ik toch dat ik voor primer ga haha

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 20 september 2014 18:08

Jup! De eyeliner stift!

[Beantwoorden]


Door Jane Doe op 20 september 2014 18:16

Ik heb er een paar:

Gel nagellak. (Niet meer uren wachten tot je nagellak hard is)
Bobbi Brown corrector (Doei wallen)
Hourglass Ambient Lighting powder in Diffused Light (Hello glow)
Eyeliner stift (Ik kan gewoon geen mooi lijntje zetten met gel eyeliner)
En de beautyblender (Heeft dat nog uitleg nodig?)

Dit zijn toch wel producten die voor mij echt een enorm verschil maken.

JD

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 september 2014 18:30

Zo leuk om te lezen dit! Ik ben nu ook al helemaal aan het bedenken wat ik allemaal slim vind qua make-up producten.

xxx

[Beantwoorden]


Door Lies op 20 september 2014 19:12

Voor mij is dat toch wel echt de concealer. Ik heb heel snel last van donkere kringen onder mijn ogen en vlekjes in mijn gezicht en dan is het gewoon super dat er zoiets als een concealer bestaat.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 20 september 2014 19:22

De eyeliner stift is ook een groot favoriet hier! Al kan ik niet echt een goede WATERPROOF variant vinden.. iemand tips? Ik heb er nu eentje van Essence, maar deze kun je nou niet echt waterproof noemen. :no:

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 20 september 2014 20:11

De nagellakremover potjes met spons die al eerder genoemd werden. Geen gedoe meer met wattenschijfjes :)

[Beantwoorden]


Door Carine op 20 september 2014 20:38

De stippling brush! Krijg nooit mn foundation goed op mn neus zonder. En ja de droogshampoo!

[Beantwoorden]


Door Eilish op 20 september 2014 23:43

Als droogshampoo hier ook onder valt, dan dat!

[Beantwoorden]


Door lana op 21 september 2014 10:26

super leuk en grappig om te lezen als ik mocht kiezen zou ik voor de droogshampoo gaan :ja:

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 september 2014 11:16

Sowieso droogshampoo! Ik kan niet meer zonder. Ook ben ik echt heel bij met mijn sensationail kit!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 21 september 2014 18:56

Heel leuk om iedereens dankbare antwoorden te lezen haha. Ik ben blij met al mijn favoriete beauty producten die zijn uitgevonden! (love) :love:

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 september 2014 11:54

Wat leuk om te zien dat ik er weer eens een keer in sta! (love)

[Beantwoorden]


Door JustBeingMe op 24 september 2014 22:48

Droogshampooo, een echte lifesaver (love)

[Beantwoorden]