Twitter Question #186

twitter_question_186_01

Er zijn al ontzettend veel make-upproducten te koop en er komen ook nog eens maandelijks nieuwe dingen uit. Steeds wordt er weer wat nieuws verzonnen. Gel nagellak die je thuis kunt gebruiken (geen make-up, maar vooruit), mascara met glitter, hele dikke eyeliner pennen, BB en CC Cream, make-up sponsjes in alle vormen en maten en ga zo maar door. Maar wat is er nog niet en zou écht eens op de markt gebracht moeten worden?

twitter_question_186_02

Foundation die zich echt op je huidskleur aanpast, dat zou wat zijn. Nu zijn er wel witte foundations die als je ze uitwrijft van kleur veranderen, maar die passen zich niet echt aan. Ook al zeggen de merken misschien van wel. De vraag is bedoeld voor zowel geheel nieuwe producten, als producten die al bestaan maar verbeterd kunnen/moeten worden.

Wat me ook ideaal zou lijken zijn nep wimpers waar een soort magneet in zit, zodat ze naar de wimperrand getrokken worden en dus altijd perfect op hun plaats zitten. Ik zou ook heel graag huidverzorging willen waar mijn huid wél tegen kan en een middeltje waardoor mijn wenkbrauwen niet meer zo weerbarstig groeien. Dat zou ook weer wat uurtjes epileren per week schelen.

Gelukkig zijn er ook al ontzettend veel fijne, handige en goede dingen. Mascara’s waarvan ik het effect soms niet geloof, prachtige holografische nagellakjes, lipstick die heel goed blijft zitten en niet afgeeft en oogschaduwbasis waardoor je ooglook het de hele dag uithoudt. Dat zijn al best wat kleine wondertjes als je het mij vraagt.

Welk make-upproduct moet er nog uitgevonden worden?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 13 september 2014 | 46 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Denise op 13 september 2014 15:00

Wat Dagmar zegt zou ideaal zijn! <3

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 september 2014 15:02

Leuke post!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 september 2014 15:20

Een goede creme voor de uitgedroogde huid en niet alleen voor de droge huid. Zo moeilijk te vinden en als ik dan iets vind kan ik er weer niet tegen. Qua makeup zou ik wel een foolproof liquid liner willen.

[Beantwoorden]

Lisanne antwoordt op 13 september 2014 om 21:54:

Ja! Een foolporoof liner. Yes please! :)

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 13 september 2014 15:23

Haha een lipstickslijper!

[Beantwoorden]


Door Beatrice op 13 september 2014 15:28

Hey Vera! Leuke Twitter question :D
Je maakt elke keer weer mijn dag als ik een nieuw artikel zie op je site!
Voor een nieuw soort makeup artikel: een foundation die écht op je gezicht blijft zitten, en er niet na twee uur al ‘afdrijft’
Zou je een review willen doen van de Clarisonic Mia 2?
Xx Beatrice

[Beantwoorden]

Madelief antwoordt op 14 september 2014 om 14:22:

Ik las: ‘Xx Beatrice’ en ik dacht echt gelijk DIVERGENT!
sorry dit moest ik even zeggen.

[Beantwoorden]

Beatrice antwoordt op 15 september 2014 om 00:32:

Hahaha, m’n afkorting is ook ‘Tries’

[Beantwoorden]


Door laura op 13 september 2014 15:43

Een lipgloss die ervoor zorgt dat de lipstick langer blijft zitten en die iedere lipstick mat maakt♥ geniaal idee van die foundation die zich echt aan past!

[Beantwoorden]


Door Ina op 13 september 2014 15:46

Leuke post!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 september 2014 15:46

Leuke vraag om over na te denken! Ik vind dat er tegenwoordig best al veel bestaat, maar een lipstick die écht de hele dag blijft zitten zou wel handig zijn.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 13 september 2014 15:49

Een foundation die zich echt aanpast aan je huidskleur lijkt mij wel heel fijn! En dan niet dat hij rood wordt waar je rode plekjes hebt, maar gewoon overal mooi egaal haha! Lijkt me wel heel moeilijk om uit te vinden om eerlijk te zijn!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 september 2014 15:56

Ja, een perfecte foundation!

[Beantwoorden]


Door kyra op 13 september 2014 15:56

een foundation die niet te plamuur is maar wel alle bobbeltjes en plekjes egaal maakt, zodat het helemaal glad is. Soort opvullend product

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 13 september 2014 16:45

Het idee van Julia klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 september 2014 16:58

Nagellak die net zo lang blijft zitten als gelnagellak! Of volumepoeder die je haar niet zo enorm stug maakt en het gewoon glad houdt maar wél veel volume geeft! :ja:

[Beantwoorden]


Door JustBeingMe op 13 september 2014 17:02

Leuke post (love)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 13 september 2014 17:04

Tjah alles waarmee mijn reinigingsroutine verkort kan worden, mag mijn kant op gegooid worden. Echt waar. Ik ben gek op make-up, maar om het er allemaal elke keer weer zo grondig af te halen, gaat snel vervelen. Ook een grondig en snelle reiniging voor m’n kwasten zou ook prettig zijn, want dat is ook altijd een vervelend klusje. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Laurie op 13 september 2014 17:31

Ojee, dat is een lastige vraag! Ik denk dat ik ook zou gaan voor een wondermiddeltje voor mijn huid. Niet dat ik nu zo’n vreselijke probleemhuid heb, maar gewoon iets waardoor je huid er altijd mooi egaal en gezond uitziet zonder foundation zou toch een hoop schelen qua tijd in de ochtend voor verzorging en qua make-up, want je hoeft geen foundation meer te dragen. Maar iets voor perfecte wenkbrauwen of de ultieme volume/lengte mascara, pfoe, zo veel dingen die wel handig zouden zijn. Echt knap trouwens hoe je elke week weer een leuke vraag weet te verzinnen! :-)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 13 september 2014 17:34

Haha, dat idee houd ik liever voor mezelf! ;-) Enkele jaren geleden zei ik tegen iemand wat een handige uitvinding zou zijn en die ging er vervolgens met mijn idee vandoor…Het is toentertijd op de markt gebracht, maar het sloeg niet aan.

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 13 september 2014 17:59

Oh die zelfbruiner vond ik een goeie, ja een hele maand een mooie tan zonder dat ‘ie vlekt, stinkt of gek gaat ‘afbladderen’. Een tandpasta die je tanden écht stralend wit maken zonder je glazuur aan te tasten. Mascara met een écht ingebouwd wimperserum, nou hebben die wel bestaan maar die werkte voor geen meter :/ . Haarlak die ervoor zorgt dat je haar niet meer pluist, perfect volume & hold heeft en een prachtige glans geeft, zonder in te zakken gedurende dag. Misschien niet allemaal make-up, maar wat zouden die producten mijn leven verrijken (:

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 13 september 2014 18:18

Een ECHTE pore minimizer!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 13 september 2014 18:41

Doe voor mij maar een lipstick die zich aanpast aan jou en altijd goed staat ^^)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 september 2014 18:52

Omg, dat idee van jou van die magnetische nepwimpers. Geniaal!

xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 september 2014 19:09

Foundation in lichtere tinten, welke foundation ik ook koop hij is bijna altijd te licht voor mij ;(

[Beantwoorden]


Door Emmaheefteengelehuid op 13 september 2014 19:13

een foundation die bij mijn gele teint past
en die niet roze wordt als ie opdroogd

[Beantwoorden]


Door Laura - Sunlight Dream op 13 september 2014 19:21

Hele grappige vraag :D
Ik denk dat ik ervoor zou kiezen, om een lippenstift te hebben die altijd perfect blijft zitten, en zich aanpast op jouw ooglook (zo heb je altijd de perfecte kleur)

[Beantwoorden]


Door Lara op 13 september 2014 19:57

Een middeltje dat gespleten haarpunten weer mooi maakt! :love:

[Beantwoorden]


Door inge op 13 september 2014 21:35

Een mascara die ECHT eens je wimpers kult en volume geeft, zo’n echte falsh lash effect. :-) scheelt minder wimpers verliezen met de wimperkruller.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 13 september 2014 21:37

Haha leuk dat je onder het artikel er nog even bijzet wat al de wondertjes zijn onder de make-up op dit moment. Zo maak je van een positief verhaaltje een nog positiever verhaaltje! Iets waar je heel goed bent in Vera!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 13 september 2014 22:17

Ahh, ik kan niets origineels meer verzinnen, hoor. Alles lijkt al genoemd te zijn, haha! Wat Dagmar in haar tweet noemt lijkt me ideaal. En een foundation die zich écht op je huidskleur aanpast zou ook geweldig zijn.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 13 september 2014 23:28

Leuke vraag!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 13 september 2014 23:54

Aah ik vond deze vraag zo ontzettend leuk! Ik moest er echt even goed over nadenken om tot een antwoord te komen, leuke hersenkraker! Wat heb je er een leuk artikel van gemaakt, super om te zien!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 14 september 2014 00:06

Leuke vraag weer! Je TQ zijn altijd erg leuk!
Ik zou graag nagellak zien die zichzelf corrigeert als je vlekken maakt of morst op je huid/nagel! Of wat dacht je van mascara die niet boven je wimpers kan komen.
Ook leuk… Mood eyeshadow! Jeweetwel, net als die ‘humeur’ ringen en nagellakken die veranderen van kleur bij temperatuur, maar dan bij oogschaduw en mascara! Dat zou gaaf zijn !

[Beantwoorden]


Door Lenke op 14 september 2014 00:07

Wat me echt héél erg cool lijkt, is dat je letterlijk een masker op je gezicht moet plaatsen, net zoals dat van een verzorgingsmasker, je het er een aantal minuutjes moet laten inwerken en voila… Hele look klaar: van dagcreme tot bronzer, hightligher, oogschaduw, lipstick,… Zo zou ik ’s morgens voor ik naar school vertrek, toch wat langer kunnen slapen!

[Beantwoorden]


Door yael op 14 september 2014 00:34

Zelfreinigende kwasten zou echt ideaal zijn.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 14 september 2014 10:41

Ik zou ook wel een wondermiddeltje willen wat mijn onzuiverheden binnen een minuut weghaalt!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 14 september 2014 11:27

Vooral het laatste antwoord zou natuurlijk top zijn! ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 14 september 2014 12:21

Zijn echt antwoorden waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen, haha! Wel heel erg leuk bedacht en het lijkt me allemaal ook inderdaad heel erg handig.

[Beantwoorden]


Door Marlies op 14 september 2014 16:52

Ik zag laatst een bericht van een hele slimme nagellak. Echt geniaal bedacht.
Op feestjes zijn er soms van die gasten die meisjes wat aan willen doen en ze dus vervolgens drogeren door wat in je drankje te doen. Als je dan (met de nagellak op) je nagel even in het drankje doopt en de nagellak verkleurt, kun je het drankje het beste maar even weggooien, want dan heeft iemand er dus wat ingedaan.

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 september 2014 17:40

Eyeliner en mascara die 2 dagen goed blijft zitten, voor als je te brak bent om het er af te halen en opnieuw op te doen.

[Beantwoorden]


Door Ismay op 14 september 2014 17:47

Een apparaat die vanzelf een ‘winged’ eyeliner maakt zou ik toch wel handig vinden… na jaren oefenen lukt het wel maar soms zou ik wel ff zo’n apparaat willen als ik haast heb haha. :)

[Beantwoorden]


Door berber op 14 september 2014 20:08

hey vera je bent echt super super super leuk . jij bent voor mij als een B.N.N je bent super mooi super lief en cool alles in 1 en mijn moeder ik :kiss: zitten samen altijd naar jou te kijken zelf ben ik 11 jaar en ben ook een beauty blogger als je me wil op zoeken type dan ik http://www.bepsblogs.123website.nl vera je bent geweldig xxx Berber

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 september 2014 12:43

Claudia moet de bourjois rouge edition velvets eens uitproberen! Ik zweer bij die (liquid) lipsticks, die blijven echt de hele dag zitten.

[Beantwoorden]


Door Marije op 20 september 2014 23:31

Ik zou graag en spray willen die je dan op je gezicht spuit en dat al je make-up er dan af is en de creme die alle onzuiverheden in een keer laat verdwijnen lijkt me ook wel fijn

Xxx Marije

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 oktober 2014 20:16

Lipgloss/stick die gewoon blijft zitten .. dan zou ik echt in de hemel zijn .. draag nu veel een prachtige lipgloss van Golden Rose .. prachtige kleur , en zo .. zo .. . ja , glimmend !! :wave:
Als ik die niet 4 x op een dag te voorschijn hoefde te halen .. maarja .

[Beantwoorden]