Getest: McDonald’s Iced Frappé

mcdonalds_iced_frappe01

McDonald’s heeft een heerlijk nieuw koud drankje, de Iced Frappé. Deze ijskoffie is verkrijgbaar in de smaken Koffie Caramel en Koffie Mokka. Zoals ik afgelopen mei met Thijs de nieuwe Iced Fruit Smoothies probeerde, reed ik deze week met hem, Marc en Jeffrey naar de McDonald’s voor de Iced Frappé.

Deze blogpost is gesponsord.

mcdonalds_iced_frappe02

Ik kreeg onverwacht bezoek van Thijs en Marc en daarom besloten we spontaan om met Jeffrey naar de McDonald’s te rijden om het nieuwe drankje te testen. We hebben zowel de Iced Frappé Caramel als Mokka geprobeerd. De Iced Frappé is in small en medium formaat te koop. De small Iced Frappé kost € 2,45, wat ik niet veel vind voor een lekkere beker ijskoffie.

Persoonlijk vond ik Koffie Caramel het lekkerst, maar de mannen waren unaniem fan van de Koffie Mokka variant. De Iced Frappé’s zijn vers bereid met crushed ijs en daarom heerlijk koud. Ik ben dol op ijskoffie. Als tussendoortje of als toetje. De McDonald’s Iced Frappé’s zijn vanaf nu bij elk McDonald’s restaurant in Nederland te koop!

Bij de nieuwe Iced Frappé hoort ook een toffe winactie! Zet jezelf net zoals Thijs, Marc, Jeffrey en ik op de foto met een Iced Frappé en maak kans op een VIP-trip naar Hollywood. Lees meer over de actie en de Iced Frappé op de website www.frapperazzi.nl.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 12 september 2014 | 25 reacties

Reacties

Door Idhuna op 12 september 2014 13:14

Haha ziet er allemaal lekker uit zeg!

[Beantwoorden]


Door Silvana op 12 september 2014 13:53

Ohhh, ik vind die zo heerlijk. Verkies ze bijna altijd boven de milkshakes de laatste tijd! (love)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 12 september 2014 14:33

Hmmm, “spontaan” naar de mcDonalds en een gesponsorde blogpost?

Anyway, ze zijn lekker ja! En gelukkig een stuk goedkoper dan die van de Starbucks.

[Beantwoorden]

zainab antwoordt op 12 september 2014 om 15:40:

kan toch zo zijn dat ze ze al moest testen en toen spontaan besloot om het maar op die dag te doen met z’n vieren? Vind het iig heel duidelijk aangegeven dat het een gesponsorde blogpost is dus boeiend wat ze er verder in zet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2014 om 09:58:

Ik snap dat dat een beetje vaag klinkt. Ik kreeg de aanvraag voor deze advertorial, maar het testen van de Frappé was daar geen onderdeel van. Omdat het me toch leuk leek om te doen, heb ik dus spontaan besloten ze wel te testen met Marc, Thijs en Jeffrey.

[Beantwoorden]


Door Renate op 12 september 2014 14:35

Ik wil nu meteen naar de McDonald’s, ik ben dol op ijskoffie! (love)

[Beantwoorden]


Door xAmber op 12 september 2014 16:09

Ik vind ze echt overheerlijk! Ik vind de frappucino’s van bijvoorbeeld starbucks gewoon niet lekker, maar de frappé’s van McDonalds zijn echt geweldig

[Beantwoorden]


Door Laurie op 12 september 2014 16:25

Oeh ziet er lekker uit! Ik kom eigenlijk nooit bij de McDonald’s maar misschien moet ik dit toch maar eens proberen dan. Ziet er naar uit dat jullie een gezellige middag gehad hebben met het testen! :-)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 12 september 2014 16:49

Klinkt goed. Zelf drink ik alleen geen koffie.

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 september 2014 19:16

Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 12 september 2014 19:54

Jaaaa deze zijn zo lekker! Ik neem altijd die van caramel, die is echt heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 12 september 2014 21:00

Ze zijn zo lekker! Maar ik snap niet helemaal dat iedereen zegt dat ze nieuw zijn, want volgens mij klopt dat niet haha. In februari dronk ik ze voor het eerst tijdens mijn trouwjurkenjacht! Anyway, ze zijn super goed!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 12 september 2014 21:08

haha ik word al helemaal blij van de foto’s! hij ziet er wel echt heerlijk uit! ^^)
liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 september 2014 22:20

Looks good!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 12 september 2014 23:07

Vind het zo’n leuke actie van McDonald’s! De Iced Frappé’s zijn inderdaad erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Jill op 13 september 2014 02:43

IJSKOFFIE MET CARAMEL. Hemels! Ik wil direct naar de Mc Donalds nu haha!

[Beantwoorden]


Door Danique op 13 september 2014 10:41

Heeey,
die frappe’s zij zoooo goddelijk! toen ik op vakantie was heb ik serieus elke dag de koffie mokka genomen, en elke keer als ik er eentje in nederland neem moet ik aan Spanje denken ^^

[Beantwoorden]


Door eefje op 13 september 2014 21:37

wat ik er lekker uit vind zien is marc haha :yes: :yes:

[Beantwoorden]


Door Daniek op 13 september 2014 21:56

Ik hou van ijskoffie! Ik wil deze zo graag en zo snel mogelijk een keer gaan proberen!! Ze zien er zo lekker uit.

[Beantwoorden]


Door Maris op 15 september 2014 08:17

Uit nieuwsgierigheid, wat is het verschil tussen een gesponsorde post en een advertorial?

[Beantwoorden]

Charleen antwoordt op 15 september 2014 om 19:11:

Ik denk dat ze dit gratis kreeg.. Gesponserd dus.. En het andere geld vor krijgt om te doen. (Denk ik haha)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2014 om 09:59:

Nee, ik heb voor allebei betaald. Gesponsorde post heeft meer diepte dan een advertorial. Is een wat langer stukje, meer om te lezen en/of een review, etc.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 oktober 2014 20:21

Ik vond ze echt niet lekker gewoon :X

[Beantwoorden]


Door Yasin op 23 november 2014 00:32

Maar ja ik drink het altijd zelf werk ik bij de osdorp macdrive osdorp

[Beantwoorden]


Door Nathalie Slotboom op 28 maart 2016 17:56

ik vond ze ook geen van beide lekker. het is gewoon een vette troep wat je naar binnen krijgt. niet goed voor de lijn dus. ik drink liever cola light zonder ijsblokjes. dat is mijn zomerdrankje

[Beantwoorden]