Flashback Friday #3

flashback_friday_3_01

Vandaag vliegen we weer terug in de tijd op een opblaasbare bank, want omdat terugblikken leuk blijft, is er ook deze week weer een Flashback Friday! Herinner jij je de UVO lamp en Scoubidou touwtjes nog? Vast wel. Bedankt voor alle leuke reacties, daarmee heb ik weer een nieuw deel in elkaar kunnen zetten!

flashback_friday_3_02

Tribal chokers

Er zijn veel foto’s van mij waar ik zo’n kettinkje en armbandje om heb. Wie kent ze niet, de tribal chokers? Eind jaren 90 liep iedereen er mee weg, maar ze zijn nu ook weer helemaal in. Je had ze in het zwart, maar ook in het huidskleur en ik vond het destijds net tattoo’s lijken. (Bron).

flashback_friday_3_04

Nokia 3310

Als je hem zelf niet had, dan kende je wel iemand die hem had: de Nokia 3310. Sowieso gebruikte vrijwel iedereen een Nokia. Mijn vader had hem en ik heb er talloze keren Snake op gespeeld. Het was een fijne, eenvoudige zwart-wit telefoon (kun je je nu niet meer voorstellen!). (Bron).

flashback_friday_3_03

Lizzie mcguire

Ik was onwijs fan van Lizzie McGuire. Hilary Duff was mijn voorbeeld. Ik vond dat ze er altijd onwijs leuk uit zag (ze had zelfs een opblaasbare rugzak!) en ook Lizzie McGuire The Movie heb ik heel vaak gezien. Deze aflevering hierboven herinner ik me nog goed. Ook omdat ik zelf zoiets meegemaakt heb. Ik wilde op een gegeven moment zo graag een BH, dat ik er samen met een vriendin stiekem eentje in maat AA gekocht heb. (Bron).

flashback_friday_3_06

Discoballen & UVO lampen

Op schoolfeestjes was het altijd een grote hit: de elektronische discobal! Hij werd elke keer weer uit de kast gehaald en iedereen vond hem super tof. Ook van de UVO lamp, die een vriendinnetje van me had en die steeds van kleur veranderde, waren klasgenoten onder de indruk. Ze passen mooi in het straatje van de lava lamp! (Bron en bron).

flashback_friday_3_05

Scoubidou

Nu zijn de Loom bandjes populair, maar voor Loom was er Scoubidou. Er werden armbandjes en sleutelhangers mee gemaakt, of pennen mee versierd. Je had ze in alle soorten, maten, kleuren en zelfs met glitters of glow-in-the-dark effect. Tijdens de schoolpauzes en na school vermaakte ik me er samen met mijn vriendinnetjes prima mee. (Bron).

Weet jij nog leuke flashback friday’s?

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle | 12 september 2014 | 106 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door todayslovely op 12 september 2014 15:02

AH hoeveel sleutelhangers ik al had gemaakt met die scoubidou touwtjes! Memories! Love them!

[Beantwoorden]


Door Maris op 12 september 2014 15:03

Jaaaa Tribal Chokers!

Een andere flashbacks:
Flippo’s en van de rolschaatsen die je om je schoenen heen kon dragen.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 12 september 2014 15:06

Haha, ik vind dit zo een leuke rubriek! Elke keer zit ik weer: o jaaaa, omg die wilde ik vroeger ook, dat heb ik ook gehad! Ik wilde altijd zo graag een UVO lamp maar mocht hem nooit, zo jammer want ik vond hem zo gaaf! En Scoubidou touwtjes, man daar maakte ik serieus van alles mee. Ik denk dat je over 5 jaar het LOOM erbij kan zetten, haha!

[Beantwoorden]


Door Emma op 12 september 2014 15:14

Haha heb alles ook gebruikt of gehad wat jij beschrijft in deze post! 90 were awesome :roll:

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 september 2014 15:15

haha o god ja zo’n tattoo ketting had ik ook, en het schijnt dus dat ze weer terugkomen hahah ik ben benieuwd, van mij mag de loom rage weer snel voorbij gaan hahah

[Beantwoorden]


Door Danielle op 12 september 2014 15:29

Scoubidou kan ik me nog goed herinneren. Heb dat ook erg veel gedaan vroeger. Mijn zus had altijd zo’n uvo lamp en ik vond dat zo tof. Ik wou er eigenlijk ook wel eentje, maar heb hem nooit gehad.

[Beantwoorden]


Door Renalda op 12 september 2014 15:40

O dit doet mij zo terug denken aan stoepranden en elastieken. Felgekleurd elastiek met alle kleuren van de regenboog. Als je dan met zijn tweeën was, dan deed je de ene helft van het elastiek om een paal of stoelpoot en dan kon je alsnog elastieken. Goede oude tijd!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 12 september 2014 15:42

Zo ontzettend herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Amber op 12 september 2014 15:44

Ah, Lizzie McGuire… Ik kan me die aflevering ook nog zo goed herinneren!
En ik zal je eerlijk zeggen dat ik de Lizzie McGuire Movie nog steeds genieten vind. Ik ging toen ik 17 was naar Rome en voordat ik ging heb ik eerst nog uitgebreid die film gekeken… Echte Rome was toen toch een beetje een teleurstelling, ik wilde ook beroemd worden haha :p

Nee maar echt, de Trevi fontein is prachtig, maar in die film leek ‘ie veel groter dan ‘ie was. Dat vergeet ik nooit meer.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 12 september 2014 15:44

Hahaha ja, Lizzy Mcguire :D En discoballen inderdaad! Toen ik een jaar of zes was had ik er twee/drie op mijn kamer en maakte ik eens in de zoveel tijd mijn eigen disco ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Isabella op 12 september 2014 15:45

Hahaha ja, Lizzy Mcguire :D En discoballen inderdaad! Toen ik een jaar of zes was had ik er twee/drie op mijn kamer en maakte ik eens in de zoveel tijd mijn eigen disco ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 september 2014 15:50

Ah ik ben echt fan van deze rubriek! Brengt zoveel goede herinneringen terug :)
Vergeet ook de knikkers (de grote knikker die dan de bom heette en extra veel waard was haha), de pokemon kaarten, stickerboeken, poëziealbums en flippo’s niet haha. Heerlijk schoolplein materiaal was dat allemaal!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 12 september 2014 om 20:00:

Poëzie wel uitgesproken als poesie album he!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 september 2014 15:56

UFO lamp had ik eentje. Wat dacht je van opblaasbare kussentjes (onmisbaar in mijn tiener kamer) en kent iemand nog die armbandjes die begonnen als een recht stuk en die je om je arm moest slaan?

[Beantwoorden]


Door Roëlle op 12 september 2014 16:12

:wave: Gewoon allemaal! Haha ik ken ze echt allemaal

[Beantwoorden]


Door Densie op 12 september 2014 16:20

Haha, al deze dingen heb ik allemaal gehad! Haha dat kettinkje, zó afschuwelijk lelijk!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 september 2014 16:23

Whahaha ja echt alles heb ik gehad!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 12 september 2014 16:23

Haha, ik herken ze gewoon allemaal. Heerlijk! Discolamp op m’n kamer, scoubidou sleutelhangers, mooie tribal chokers om m’n nek, lizzie mcguire the movie op m’n kinderfeestje en ik wil niet weten hoeveel geld verspild aan sms’en op m’n Nokia 3310 en OMG snake, SNAKE!!! Wat een nostalgie!

[Beantwoorden]


Door roos op 12 september 2014 16:23

Zo´n leuk artikel en zó herkenbaar haha. Ik was helemaal verslaafd aan Scoubidou, ik had een Tribal Choker en had een kleine discobal op mijn kamer staan.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 12 september 2014 16:34

diddl plaatjes waren in groep 3/4/5 een hit en daarna kwamen de eenwielers. zoveel leuke herinneringen met vriendinnen waar ik nog steeds mee afspreek of juist al langere tijd niet gezien heb.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 12 september 2014 16:36

Heerlijk herkenbaar allemaal!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 12 september 2014 16:39

Heel leuk om te lezen! Lizzie Mcguire ken ik wel!

[Beantwoorden]


Door Iris op 12 september 2014 16:41

Ik vond Lizzie McGuire ook zo enorm leuk! Ik weet nog goed dat ik dat ging kijken als ik uit school was. Die discobal had ik ook. Hij maakte wel best wat herrie, maar die kleurtjes in mijn kamer waren erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Geertrui op 12 september 2014 16:44

Deze dingen zijn allemaal zo herkenbaar en oh Lizzy wat mis ik dat programma!
Kei toffe blogpost!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 12 september 2014 16:46

OH MY GOD, die tribal chokers. HOlllyyy molyyy! Ik zie er echt veel verschijnen de laatste tijd. Ik denk dat ik die comeback trend toch ga overslaan :p

[Beantwoorden]


Door Soesja op 12 september 2014 16:47

Ah, Lizzy McGuire! Ik had er twee video’s (ook zoiets) van, en altijd als ik ziek was keek ik die, haha. Memories!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 12 september 2014 16:47

Haha, oh wat een heerlijk artikel! Ik herinner me alles ook nog heel erg goed.

Of wat dacht je van Flippo’s, Pokémon(kaarten), Beugelbekkie, Angela Anaconda, knikkers, Furby’s, balletschoentjes voor gym.. Die goede oude tijd, haha!

[Beantwoorden]


Door Sara op 12 september 2014 16:52

Haha, wat een heerlijk artikel. Ik vroeg me laatst toevallig af hoe het stond met de discobollen hype. Zouden veel tieners deze dingen nog steeds hoog op hun wish-list hebben staan?

[Beantwoorden]


Door Lys op 12 september 2014 16:57

Dit is de beste Flashback Friday tot nu toe! De 3310, dat waren leuke tijden. Vechten met m’n broer wie als eerst Snake mocht spelen. Als ik me niet vergis, hebben we er thuis nog zo eentje liggen, volgens mij werkt ie zelfs nog!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 12 september 2014 16:58

haha heerlijk al die oude dingen! Nostalgie!
Die Tribal Chokers ken ik nog wel ja, had er zelf ook een, nooit veel gedragen maar moest er toch een hebben. En Scoubidou vond ik helemaal geweldig, zelfs nu nog, tenminste toen ik op een bso werkte. Gezellig samen met de kinderen figuurtjes maken, of gewoon simpele voor aan een sleutelhanger. Echt leuk!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 12 september 2014 17:01

Hahahaha geweldig! Van de vorige artikelen uit deze rubriek had/kende ik niet alles, maar dit komt me allemaal maar al te bekend voor :p

[Beantwoorden]


Door Sara op 12 september 2014 17:10

Haha geweldig! Echt allemaal herkenbaar!! Doet me ook denken aan zo’n soort cilindervormig ding in regenboog kleuren met ringen die van de trap af kon lopen. Dat zat echt altijd door de war ;) Waar ik het ook nog vaak over heb met generatiegenoten is Ik Mik Loreland, vooral Karbonkel weten de meesten zich nog goed voor de geest te halen :p

[Beantwoorden]


Door Dionne op 12 september 2014 17:14

Allemaal, een voor een herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door saskia op 12 september 2014 17:14

Heel leuk om te zien haha de nokia 3310 had ik ook en een stuk of 10 frontjes had ik ervan! goeie telefoon was dat!

[Beantwoorden]


Door Brenda (kookt) op 12 september 2014 17:28

Bedankt voor de tip van de Tribal Chokers, deze komt me erg goed van pas!
Ik heb binnenkort een ‘vroeger was alles beter’ jaren 90 feestje en we waren opzoek naar de kettingen. Ik ga ze bestellen :)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 12 september 2014 17:30

De zelfgemaakte vriendschapsarmbandjes van katoen, daar heb ik ook uren mee lopen knopen en nog altijd de haarmascara, daar heb ik ook veel leuke kleuren van gehad. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Chantal op 12 september 2014 17:38

Vergeet niet hoe awesome het was om je hele nokia 3310 te pimpen met een nieuwe omhulsel! of die stickers die je erop moest plakken en dattie die gingen knipperen als je werd gebeld :D

[Beantwoorden]


Door Felicia Rodrigues dos Santos op 12 september 2014 17:44

Jaaa Lizzie McQuire, daar was ik ook echt fan van haha.

[Beantwoorden]


Door Anna op 12 september 2014 18:08

Haha zó herkenbaar! Ik vond Lizzie ook helemaal fantastisch. En mijn vriendin had zo’n Nokia waar we dan Snake op speelden.

[Beantwoorden]


Door Bente op 12 september 2014 18:12

Mijn vader gebruikt nog steeds zijn nokia 3310. Heel bizar dat dat ding van hem al meer dan een decennium mee gaat!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 september 2014 18:13

Hahah dit is zo’n leuke rubriek! Die tribaal chokers, wat erg daar liep ik ook mee rond haha. Nokia 3310 had ik ook en Lizzie McQuire vond ik geweldig, die scene herinner ik me nog!

[Beantwoorden]


Door JustBeingMe op 12 september 2014 18:16

Hihih Nostalgie (love)
Iedere flashback friday denk ik: OOOhhhjaaaa, JUIST!
Love it!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 12 september 2014 18:41

Ik ben dan wel een stuk jonger dan jou, maar deze dingen waren ook in toen ik jonger was. Erg leuk dat ik dat me nu kan herinneren door jou ^^

[Beantwoorden]


Door Sofie op 12 september 2014 18:45

Ik hield echt oprecht van deze dingen :D Nu ik er aan terugdenk nog veel meer, puur uit nostalgie :)

[Beantwoorden]


Door pamela op 12 september 2014 18:45

Dat ik dit allemaal nog herken daardoor voel ik me echt oud terwijl ik pas 16 ben xD

[Beantwoorden]


Door Beau op 12 september 2014 18:51

Ik vind die tribal chokers stiekem nog steeds gaaf, ik gebruikte ze wel eens als haarband :-)

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 september 2014 18:53

allemaal super herkenbaar XD

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 12 september 2014 18:53

Wat leuk om die oude herinneringen weer naar boven te halen! (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 september 2014 19:03

Ja scoubidou deed ik ook :D super vet was dat!

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 12 september 2014 19:11

Ik weet het niet of je deze al gezegd hebt: flippo’s.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 12 september 2014 19:50

Ongeveer 7 – 10 jaar geleden waren er ook gekleurde elastische plastic armbandjes in de mode. Ik weet nog wel dat ik ze dan op kleur om mijn pols had zitten. Geen idee hoe deze armbandjes heten?

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 september 2014 19:58

Hahahaha deze artikels zijn echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 september 2014 20:01

Ahh dit is allemaal zo herkenbaar! Ik vond zelf Lizzie McGuire ook helemaal geweldig.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 12 september 2014 20:10

Waah jaa! Ik vond die discoballen altijd helemaal geweldig! Net als mijn nokia natuurlijk haha! ^^)
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Tanja op 12 september 2014 20:16

die waaier lampen vond ik zo altijd zo sjeik en luxe haha..
ik droeg overigens niet van die tribal dingen maar kan me wel een hype van kraalarmbandjes herinneren!! die had je in onwijs veel kleuren en stenen en die zaten dan in zo’n plastic bal uit een 50ct draaiapparaat haha

ff denken hoor..
ik had nog een tamahothi!
en een gameboy van mn zus ;’)

en ik vergeet nooit meer die lelijke glow in the dark sterren op mn plafond die t amper werkten

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 september 2014 20:26

Jaaaa, Lizzie McGuire, ik had het zelfs op videoband! Ik weet nog dat ik helemaal blij was om dit jaar naar Rome te gaan, The Lizzie McGuire Movie was mijn favoriete film toen ik 13/14 was ;-)

[Beantwoorden]


Door Jana op 12 september 2014 20:26

Haha allemaal herkenbaar, vooral die Nokia :D x

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 12 september 2014 20:33

Whaha, blijft leuk! Helemaal herkenbaar. Lizzy was zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Loïs op 12 september 2014 20:36

Door Shaista op 12 september 2014 21:28

Blijkbaar ben ik blijven hangen in de tijd, aangezien ik nu toch echt een choker om mijn pols heb. Ze zijn zo leuk ^^

[Beantwoorden]


Door mariëtte op 12 september 2014 21:41

Leuke post :)
Ik kan merken dat ik wat ouder ben dan jij (ja, ik voel me nu een oude doos), dit soort dingen herinner ik me van mijn jongere broertje en zijn vriendjes en vriendinnetjes. Maar toch leuk om weer te zien, veel oja-momenten.

[Beantwoorden]


Door Janouk redfashionhead.nl op 12 september 2014 21:43

Gosh, ik heb het allemaal gehad/gekeken!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 12 september 2014 21:47

Ahh super leuke flashback´s! Ik kon me altijd zo goed vermaken met Scoubidou. En die discoballen zal ik ook nooit vergeten haha!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 12 september 2014 21:48

Zo herkenbaar! :O

[Beantwoorden]


Door Anne Kok op 12 september 2014 22:07

Jaaaaaaa! Bij elk stukje van je blog dacht ik, jaaaaaaa!!! Hahaha goeie oude tijd;) en opeens voel ik me een beetje oud, haha:)

[Beantwoorden]


Door Door op 12 september 2014 22:09

Zo’n Nokia heb ik nog steeds… En hij werkt nog prima hoor! (En ik voel me nu ook instant bejaard, haha)

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 12 september 2014 22:21

Zo herkenbaar! Ik vond Lizzie McGuire ook geweldig, en die tribal chokers heb ik echt te veel gedragen haha!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 12 september 2014 22:31

Die ‘tribal’ sieraden heb ik ook gehad. En die Nokia ook trouwens.

[Beantwoorden]


Door Janine op 12 september 2014 22:56

De tamagotchi…en een diskman voor cd’s. :)

[Beantwoorden]


Door tessa anna op 12 september 2014 23:00

herkenbaar! die discobal ging vaak aan, al moesten wel eerst alle gordijnen dicht.

andere flashbacks; hyves, die glow in the dark stickers, rollercoaster tycoon en natuurlijk de muziek van k3 en mkids was populair.

[Beantwoorden]


Door Henrica op 12 september 2014 23:16

Smurfensnot! (Of ben ik nu officiëel echt oud?)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 september 2014 23:56

Oh Vera wat een heerlijk artikel weer! Vind de flashback fridays van jou zó leuk. Scoubidou vond ik ook zo leuk om met vriendinnetjes te doen. En die ‘tattookettinkjes’ ook, zo grappig dat dat nu ook weer soort van terug komt.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 13 september 2014 00:16

Zo herkenbaar allemaal haha!

[Beantwoorden]


Door Jill op 13 september 2014 01:56

Hahaha, ik herken ze allemaal! Ik kwam laatst nog scoubido touwtjes tegen, toen moest ik ook direct aan de ‘goede oude tijd’ denken!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 13 september 2014 09:58

Ah geweldig dit! Stoepkrijten, elastieken, glow in the dark stickers op het plafond (die sterren), stoepranden (een bal spelletje, je moest dan de bal tegen de stoep aan gooien en weer vangen..) Beugel Bekkie en alles van hier boven, heel herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Kim | Kimsbloglife op 13 september 2014 10:25

Wat een leuk artikel! Wij zijn even oud dus allemaal heel herkenbaar! De Nokia 3310 heb ik ook nog gehad, en ja die kettingen droeg ik ook echt vaak! Ken je de spaghettiwatches nog? :-) en het computerspelletje van puut puut? :-) ik deed onlangs de jeugdsentiment tag en vond het fantastisch om eens terug te blikken op die tijd!

[Beantwoorden]


Door Mara op 13 september 2014 11:10

Vergeet de gameboy niet ….. De foute jaren 90 muziek
“GABBER” spice-girls schoenen… Kinderen die rende met
Smurfensnot(boterhammen zakjes gevuld met afwasmiddel/ shampoo)
Tamagotshi ( elektronische huisdier) had toen de tijd ook voordat
De telefoon echt populair was een “buzzer” daar kreeg je berichtjes op
Die iemand via een vaste telefoon naar je stuurde een soort pieper maar dan
Met tekst ( paars met geel was tie )

[Beantwoorden]


Door Mara op 13 september 2014 11:14

Ook die tijd van die plastice bedeltjes zoals speentjes enzo
Die je aan een ketting kon hangen

[Beantwoorden]

Mara antwoordt op 13 september 2014 om 11:21:

http://computerworld.nl/development/74774-11-vergeten-gadgets-deel-2/pagina-10

Die maxer/buzzer

[Beantwoorden]


Door Ellis op 13 september 2014 11:33

Hahaha, heerlijk weer dit. Ik was zo trots op mijn tribal choker toendertijd!

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 13 september 2014 11:59

Ooh, wat herkenbaar haha!
Zo’m discobal had ik ook nog, en een vriendinnetje van me ook. En alijd als we dan samen afspraken ging die aan. Zomaar haha!
En scoobidou jaa! Ik had zakken vol, maar ben er nooit echt goed in geweest.

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 13 september 2014 12:03

Haha echt alles is super herkenbaar! Ik had ook zo’n UVO lamp en een bordeaux rode tribal choker (ZO heet dat dus, na al die jaren weet ik het nu pas) voor rond mijn nek. Oh en Lizzie was geweldig <3

[Beantwoorden]


Door Emily op 13 september 2014 13:14

Hoe leuk! Ik denk toch weer direct aan mijn kindertijd door dit de lezen. Geweldig artikel :D

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 13 september 2014 16:38

Scoobi Doo deed ik zo graag! ^^

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 13 september 2014 18:11

Wauw, Scoobi Doo is echt jeugdsentiment haha. Ik was daar helemaal verslaafd aan!

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 september 2014 18:17

Door Monique op 13 september 2014 18:23

Zooo herkenbaar!!!! :)
Zo had je ook nog ministek en van die mood-rings. Die rong verkleurde als je warme of koude handen had

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 september 2014 18:57

Omg, scoubidou! Geweldig spul! Vorig jaar zomer heb ik van mijn buurmeisjes op vakantie twee scoubidou sleutelhangers gekregen. Eentje is magisch verdwenen en de ander hangt nog steeds, zoals ik ze destijds beloofd heb, aan mijn kluissleutel!

xx

[Beantwoorden]


Door Tas op 13 september 2014 19:13

Ik vind spicegirlschoenen wel flashbackwaardig, daar was je meteen 10 cm langer mee.

[Beantwoorden]


Door Monique op 13 september 2014 19:19

Vergeet niet het spelletje Bounce (op de Nokia)! Verslaaaving ;-)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 september 2014 22:12

Jaaa, zo herkenbaar weer!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 14 september 2014 00:54

Ik vind dit zo leuk, ik hou echt van jeugdsentiment. Van die kettingen was het ook de bedoeling dat het op een tattoo leek toch? Ik vind ze stiekem best wel weer leuk nu haha, wat erg. En ufo lampen had ik een grote passie voor <3 ik wil eigenlijk ook wel weer een lava lamp nu ik erover nadenk!

[Beantwoorden]


Door Ebru op 14 september 2014 08:47

Dit is zó leuk om te lezen! Vroeger was diddl ook zo in.

[Beantwoorden]


Door Elise op 14 september 2014 10:01

Haha, heeeerlijk. Zo herkenbaar! haha, daar was de uvo lamp al! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 14 september 2014 17:01

Zo herkenbaar, heerlijk om nog eens terug te zien allemaal :D!

[Beantwoorden]


Door Marije op 15 september 2014 11:36

allemaal zo herkenbaar!! vooral die van lizzie mcguire!!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 15 september 2014 21:17

Oh jongens wat voel ik me oud nu.. Ik had gewoon alles uit deze post. Snake was mijn favoriete spel en ik zou het graag nog spelen

[Beantwoorden]


Door Fiona op 15 september 2014 23:16

Haha, super leuk om zo terug te denken aan vroeger.
Ik had ’t pas met vrienden over de Penniemaat van de Postbank. Was helemaal vergeten dat ik die vroeger had.. :P
En natuurlijk Gameboy Color met Pokemon erop. Heerlijk, speel het nu weer op mijn telefoon!
X Fiona

[Beantwoorden]


Door Flow op 16 september 2014 12:04

Haha, vroeger vond ik scoubidou veel te moeilijk :lol: , maar deze zomervakantie was ik 2 weekjes echt even druk ermee bezig ^^)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 16 september 2014 13:05

Wat waren er vroeger toch veel coole (kinder) dingen! Nu vast ook wel, maar dat maak ik natuurlijk allemaal niet zo bewust meer mee. Mijn vader had tot een paar weken geleden nog de Nokia 3310 haha.

[Beantwoorden]


Door Desiré op 16 september 2014 22:41

Flippo’s, tamagotchi’s en furby’s Dat waren nog eens mooie tijden.. :) De furby’s zijn trouwens weer terug! http://www.intertoys.nl/furby

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 18 september 2014 20:37

Furby, Tamagotchi, Flippo’s, knikkers, Viewmaster, stempelstiften….

[Beantwoorden]


Door Marjo op 21 september 2014 12:48

Flippo’s, glazen vissen aan een touwtje, lava lampen en van die rolschaatsen voor onder je schoen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Denise op 25 september 2014 18:44

de hitkrant was vroeger ook helemaal geweldig! elke week weer een handvol posters… tot je kamer geen stukje muur meer over had

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 1 oktober 2014 19:44

Ik herken alles haha! Ook ik had discolampen in mijn kamer, want ik vond dat helemaal geweldig. En Lizzie Mcguire keek ik ook heel vaak! Ik heb daar zelfs boeken van gelezen :yay:

[Beantwoorden]


Door Otty op 22 januari 2015 23:51

Dit is de rugzak die je bedoelt!! (zie website)

[Beantwoorden]