Flashback friday #3

flashback_friday_3_00

Het is weer vrijdag! Dat betekent (bijna) weekend, borrelen, laat op blijven, misschien nog even de stad in duiken en natuurlijk Flashback friday! Met jullie tips heb ik weer een aantal hele leuke dingen uit het verleden opgezocht. Je weet wel, toen je nog met een Tamagotchi in plaats van een iPhone in het klaslokaal zat en je Flippo’s in plaats van lipstick verzamelde.

flashback_friday_3_01

Flippo’s

Ik was nog iets te jong om ze zelf te sparen toen de Flippo’s populair waren (of misschien aten wij de chips gewoon thuis niet), maar ik weet wel dat ik een map vol met Flippo’s had. Gekregen van een zoon van vrienden van mijn ouders. Ik had geen idee wat ik er mee aan moest, maar ik vond het wel leuk om doorheen te bladeren. (bron foto).

flashback_friday_3_02

Poesie albums

Poesie albums en poesie plaatjes, ik vond ze fantastisch. Om anderen in mijn eigen boekje te laten schrijven en om zelf gedichtjes te maken en plaatjes uit te kiezen voor de poesie albums van mijn vriendinnen. Iedereen moest erin schrijven. Van de meester tot mijn stiefoma die ik eigenlijk helemaal niet aardig vond. (bron foto).

flashback_friday_3_03

Beugelbekkie

‘Kijk nou! Ik ben een beugelbekkie!’ keek ik heel vaak na school. Zo leuk en herkenbaar, met Sharon Spitz als beugelbekkie in de hoofdrol. Haar stem (van Angela Schijf) vond ik na een tijdje wel heel irritant worden, maar het mocht de pret niet drukken als afwisseling voor Lizzie McGuire. (bron foto)

flashback_friday_3_04.

Ik Mik Loreland

Iets wat ik een stuk minder leuk vond en wat ik altijd op school moest kijken, was Ik Mik Loreland. Vooral die verschrikkelijke Karbonkel gaf me de rillingen. Bekijk hier de eerste aflevering op YouTube. (bron foto).

flashback_friday_3_05

Tamagotchi

Ik weet nog goed dat ik een Tamagotchi had en dat mijn diertje steeds dood ging. Toch bleef ik het spelen, met vriendinnen in de klas. Het was een simpel spelletje, voordat je het weet lag je dier weer te slapen. Toch was het leuk, het kleine computertje in de vorm van een ei kon je zo aan je schooltas hangen. (bron foto).

Weet jij nog leuke flashback friday’s?


Reacties

Door Ellen op 26 september 2014 15:01

Beugelbekkie! <3 Ik was ook altijd een beetje verliefd op Aaron.

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 september 2014 15:02

Haha beugelbekkie was echt by far mijn lievelingsprogramma vroeger. Ik wilde zo graag ook een beugel! De flippo verslaving heb ik inderdaad ook nog meegemaakt haha, wat een rage!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 26 september 2014 15:02

Aaaaah allemaal zo herkenbaar! Vooral beugelbekkie was echt mijn favoriet! De Tamagotchi heb ik helaas nooit gehad, maar wilde ik wel heel graag (jeugdtrauma). Furbie was ook mijn grote vriend toen ik een klein meisje was ::)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 26 september 2014 15:03

Superleuk, haha! Voor mij is dit allemaal heel herkenbaar. Ik wilde ook altijd flippo’s, maar wij aten thuis nooit chips :P. Oh, en knikkeren, dat was ook echt helemaal ‘in’ toen ik op de basisschool zat! Voor mij nog superleuke flashbacks aan ‘vroegâh’: Pokémon en Freddi Fish (love)

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 26 september 2014 om 16:01:

OH MY GOD Freddi Fish (love) Dat was ge-wel-dig!

[Beantwoorden]

Heike antwoordt op 27 september 2014 om 10:14:

‘Het begint met een p en eindigt op aarse zee-egel, Loebas.’
‘I-ik weet het niet, Freddi, een paarse zee-egel?’
Overlaatst nog in een gesprek gekomen, geweldig!

[Beantwoorden]

Linda B antwoordt op 28 september 2014 om 10:09:

Ja en je had een soort doosje met een rode knop erop.
Die had in elk elk deel weer Een ander naam. Iets van de superduperdoperkapoligismo haha


Door Maris op 26 september 2014 15:03

Tamagotchi! Ik was er helemaal gek op, alleen zat in mijne een bug hij ging altijd na 10 dagen dood :( HEEL erg teleurgesteld was ik toen.

Andere flashbacks: My little pony, Troetelbeertjes en de viewmaster :D !

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 26 september 2014 15:04

Aan de Flippo en Tamagotchi rage heb ik ook aan meegedaan…

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 26 september 2014 15:06

Jaaaa, dit is zo leuk om te zien! De mappen met flippo’s liggen nog altijd op de zolder bij mijn mama. En met de tamagotchi heb ik ook veel tijd doorgebracht. Ik vond dat ding zo irritant, haha! Mijn flashbacks zijn barbies, Samson & Gert en Marioland op de Game Boy ^^)

[Beantwoorden]


Door Janique op 26 september 2014 15:10

Ik mik loreland! Oh daar heb ik echt nachtmerries van gehad haha :) dit zijn echt leuke artikelen, voor de volgende misschien de Diddl rage?

[Beantwoorden]


Door Noor op 26 september 2014 15:13

Hey Vera,

Ik zag je net in Hsum op t station kon ke geen gedag zeggen helaas me bus vertrok net!
Haha grappig dat ik je zomaar ineens Voorbij zag.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 26 september 2014 15:15

Oh jaaaah, Ik Mik Lorenland! Ahh ik was ook ontzettend bang voor Karbonkel, vreselijk vond ik die.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 26 september 2014 15:15

Hahaha Beugelbekkie en Karbonkel! Was het al bijna weer vergeten joh :)

[Beantwoorden]


Door Martina op 26 september 2014 15:17

Ik had ook een flippo verzameling vroeger! Nostalgie!

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 26 september 2014 15:18

Aah beugelbekkie, daar keek ik ook zo vaak naar!

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 september 2014 15:19

jaaa flippo’s!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 september 2014 15:20

Zo leuk! Ik herken ze gewoon allemaal nog. Nu voel ik me stiekem een beetje oud haha.

[Beantwoorden]


Door Dita op 26 september 2014 15:21

Zo leuk en herkenbaar! Beugelbekkie vond ik zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 september 2014 15:24

Poesiealbums vond ik echt super leuk met al die mooie plaatjes!

[Beantwoorden]


Door roos op 26 september 2014 15:24

O, Ik mik lorenland! Ik weet nog dat wij dat altijd in groep 3 keken en dat er echt kinderen op de gang gingen zitten omdat ze écht niet durfden te kijken. Zo zielig!
Beugelbekkie was echt een van mijn favoriete programma’s (love)

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 1 oktober 2014 om 11:41:

Haha ja zo eentje was ik ook.. een soort van dan. Ik bleef wel in de klas maar had mijn knuffel bij mij op die dag. Dan kon ik die voor mijn ogen doen als t eng werd.. haha

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 september 2014 15:30

Ja super om te zien!

[Beantwoorden]


Door Syl op 26 september 2014 15:31

Mijn tamagotchi ging altijd na een week of 3 dood.

[Beantwoorden]


Door My Scrambled Style op 26 september 2014 15:38

Zo herkenbaar vooral de Flippo’s. Volgens mij waren die dingen toen zo populair dat ze gewoon uit de zakken in de supermarkt werden gejat.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 26 september 2014 15:39

Haha wat moest ik hier om lachen. Wat was ik bang voor karbonkel. Maar ik vond hem ergens ook wel weer interessant.

[Beantwoorden]


Door Milou op 26 september 2014 15:42

Heerlijke lijst, gewoon ALLES wat ik vroeger keek en leuk vond haha. Nostalgie, ik houd ervan!<3

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 26 september 2014 15:44

Echt weer een heel leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Romy op 26 september 2014 15:46

Hahaha, wat leuk om terug te zien!

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 september 2014 15:48

Beugelbekkie vond ik vroeger echt geweldig ik keek echt iedere aflevering! Ik heb vroeger ook inderdaad een aantal tamagotchi’s versleten haha

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 september 2014 15:49

Met flippo’s speelde ik spelletjes op het schoolplein. Soort van knikkeren. En ik zag in het Intertoys boek dat er weer tamagotchi’s zijn, net zoals furby’s! Ik had een neppe tamagotchi en vond er na een week geen klap meer aan. De rest ben ik wat te oud voor behalve poesie albums. Ik heb de mijne nog steeds. En mijn vriendenboekjes ook :-).

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 september 2014 15:51

Zo leuk om dit terug te zien. Ik was ook verzot op beugelbekkie :p

[Beantwoorden]


Door Annoesjka op 26 september 2014 15:52

Ooooh, Ik Mik Loreland! Daar had ik vroeger echt nachtmerries over! Vooral op het moment dat Karbonkel dan weer was veranderd in een vis met één oog……..

[Beantwoorden]


Door Sandra(hpw) op 26 september 2014 16:01

Oooohhh ja! Hahaha, ik weet het allemaal nog!
Allemaal uit mijn basisschooltijd, 90’s dus.
Ik had ook Flippo’s
Ik had ook ’n Tamagotchi (Mis ze wel hoor :( )
Ik heb ook Ik Mik Loreland gekeken,
Ik had toen ook poëziealbums
En ik heb ook vaak Beugelbekkie gekeken.. :)

Herkenbaar!

Wat een leuke, goede, ouwe tijd was dat

[Beantwoorden]


Door Renate op 26 september 2014 16:06

Leuk om te zien! Ik vond Ik Mik Loreland ook echt niks aan en ik kan ergens vaag herinneren dat ik Karbonkel ook maar creepy vond (de naam heb ik ieder geval onthouden haha). Beugelbekkie vond ik ook altijd zo leuk en soms vind ik het nog wel leuk om het even te kijken! Alleen flippo’s heb ik nooit begrepen, ik ben sowieso nooit echt een verzamelaar van dat soort dingen geweest, behalve Diddle! (Elke keer als we in de zoveel tijd de zolder opruimen kom ik die diddle map tegen en ga ik er weer even in zitten bladeren, die papiertjes vind ik nog steeds prachtig!)

[Beantwoorden]


Door Jorien op 26 september 2014 16:06

Oooh, alles is zóóó herkenbaar!
Vooral Ik Mik Loreland, wij moesten dat ook altijd kijken op de basisschool, ik weet nog wel dat ik Karbonkel super eng vond… En die poesie albums, ik had er zelf geen maar ik mocht bij mijn vriendinnen erin schrijven maar wist nooit wat hahaha

[Beantwoorden]


Door Monique op 26 september 2014 16:08

Ohh ja beugelbekkie!!
Zo had je ook rocket power en al told by ginger! Dat keek ik ook altijd!

Ik vind deze flashback fridays echt leuk Vera!!!

[Beantwoorden]


Door Judith op 26 september 2014 16:08

Wat een leuke post! Ik was ook echt heel erg fan van Beugelbekkie, maar ook van programma’s zoals Ginger en Rocket Power. :D

[Beantwoorden]

Judith antwoordt op 26 september 2014 om 16:14:

Of of Zigzag (met Yvon Jaspers), Achmea KennisQuiz en natuurlijk HabboHotel. :P

[Beantwoorden]


Door Nena op 26 september 2014 16:10

Oooh my god! Ik mik loreland :D ZALIG!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 26 september 2014 16:10

Omg beugelbekkie! En flippo’s! En vriendenboekje! *brainplotion* Al ken ik ‘ik mik loreland’ niet. Ik ken wel super lieve liegebeest. :) Good times.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 26 september 2014 16:24

Ik had geen tamagotchi, maar mocht af en toe van een klasgenootje die van haar eens lenen en er een paar dagen voor zorgen ^^.
Flippo’s had ik ook en beugelbekkie leerde ik eigenlijk pas kennen in mijn tienerjaren :)
De andere 2 dingen ken ik helemaal niet :)

[Beantwoorden]


Door Lotje op 26 september 2014 16:27

Ik vond Ik Mik Loreland geweldig om naar te kijken! XOXO

[Beantwoorden]


Door Soesja op 26 september 2014 16:52

Ah, de nostalgie. Ik Mik Moreland vond ik volgens mij als een van de weinige kinderen in Nederland niet eng, haha. Flippo’s had ik ook (maar ook nooit geweten wat ik er mee moest), alleen in plaats van een poesie album had ik een vriendenboekje en ik (en m’n hele klas) hadden een andere versie van de Tamagotchi, haha. Zo leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 26 september 2014 16:56

Ik krijg altijd de kriebels (positief) van deze artikelen. Nu wil ik weer eventjes terug in die tijd duiken. Op school spelen met de flippo’s entamagotchi en na school beugel bekkie kijken…

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 26 september 2014 16:58

Oh superherkenbaar! Ik heb wel nooit een Tamagotchi gekregen, huil huil :p Alleen Ik Mik Loreland ken ik niet, misschien omdat ik in België woon? Ik keek vroeger ook altijd graag naar As Told By Ginger en vooral dat liedje, supervals gezongen “Sommigen zeggen het gras lijkt wel groener.. aan de overkant…” enzovoort. haha

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 27 september 2014 om 17:43:

Ik woon ook in België en heb jammer genoeg wel ‘Ik Mik Loreland’ voorgeschoteld gekregen op school op video als aanvulling op ‘Maan, Roos, Vis’ :D

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 26 september 2014 17:02

Jaaa Ik Mik Loreland <3 echt iedereen heeft geloof ik trauma's van karbonkel haha! En ik wil weer een tamagotchi maar die echte zijn best nog wel duur voor zo'n nutteloos ding haha!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 26 september 2014 17:25

Ik hou van flashback friday. Ik moet opeens denken aan de serie Ovide en zijn vriendjes. Dat liedje heb ik nu zelfs nog wel eens in mijn hoofd :-P

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 26 september 2014 17:34

Ik mik Loreland <3 ooooooh en Lizzie! Vind Hilary Duff zo leuk :D

Ik had ook een Furby en Pokémon plaatjes!
En de Spice Girls natuurlijk.. En ik maakte Dollz en zat op clubs.nl en Cu2 :P
Websites maakte ik met de HTML codes van Lissaexplains.com ..

[Beantwoorden]


Door Patty op 26 september 2014 17:37

Ahhhhh leuk weer zo’n flashback! Beugelbekkie keek ik altijd met mijn zusje, al was ik al wel wat ouder toen. Ken alleen dat ik mik loreland niet. Nooit van gehoord.
En tamagotchi: mijn dier ging ook heel vaak dood. Maar zo lang heb ik geen tamagotchi gehad. was geloof ik ook een hype van maar een paar maanden.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 26 september 2014 17:52

Heerlijk herkenbaar! Flippos hebben we echt zelf gespaard. Mama vond dat ook leuk en daarom kochten we die zakken chips.
Tamacocci heb ik ook gehad hahaha.
En ik mik lorreland keek ik ook op school. Vond dat super spannend en daarom wil ik t nog eens terug zien.

Denk ook eens aan cassettebandjes, videobanden, discman, eerste Gameboy, getekende tekenfilms ipv animatie.
En weet even niet meer hoe dat programma heet maar dat was met de figuren uit t land van ooit. Sap de aardwortel en reusje.
En geef nooit op en de mini playbackshow! Those were the days hahahaha!

[Beantwoorden]


Door Beau op 26 september 2014 18:15

Aaaah help Karbonkel! Ik ben zo bang geweest voor die pop…. echt verschrikkelijk!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 september 2014 18:16

Ahh Beugelbekkie vond ik altijd geweldig! En ik heb mijn poezië album nog steeds, erg leuk om zo af en toe eens terug te kijken. :)

[Beantwoorden]


Door saskia op 26 september 2014 18:16

hahaha beugelbekkie die was ik alweer vergeten!
en Ik Mik Loreland is iets uit de jeugd van mijn zwager (na mijn tijd…) maar zal ik eens iets grappigs vertellen??!! Mijn dochtertje zit nu in groep 3 en kijkt het nu ook op school!!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 26 september 2014 18:23

Zo herkenbaar! Mijn zusje en ik hadden ook een heleboel flippo’s, maar eigenlijk vond ik het heel vies dat ze in de chips zaten haha! Beugelbekkie keek ik ook vaak haha!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 26 september 2014 18:28

Ik Mik Loreland ken ik niet, maar de rest herinner ik me nog heel goed. Leuk!

[Beantwoorden]


Door jana op 26 september 2014 18:36

Heel erg veel herkenbare dingen vooral de TAMAGOTCHI :D x

[Beantwoorden]


Door Lin op 26 september 2014 18:38

Oeh, flippo’s!! Ik weet nog dat we op de camping in ruil voor flippo’s gingen afwassen voor de jongeren op de camping :D (ik was toen denk ik een jaar of 8…)
Ik denk dat ik mijn volle map inmiddels een keer aan de vuilnisman heb geschonken.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 26 september 2014 18:43

Jaaaa de map met Flippo’s had ik ook. Ook veel flippo’s ruilen op school en met vriendinnen enzo, dat was helemaal het ding. Volgens mij heeft mijn moeder de map nog wel op zolder liggen ergens. Ook de Tamagotchi is erg herkenbaar, maar die had ik niet lang, omdat ik de verantwoordelijkheid teveel vond en het niet aan kon als het beestje dood ging, juist… ik was zo’n kind…. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Maria op 26 september 2014 18:43

Wat een non-artikel. Dit past bijna nog minder op een beautyblog dan een advertorial van de Lidl. Nou ja, als andere lezers het wel leuk vinden, prima.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 26 september 2014 18:53

ja geweldig om terug te zien<3 ik vond ik mik loreland echt geweldig! al ken ik die nieuwe karbonkel (op de foto) niet, die daarvoor was nog enger;)

[Beantwoorden]


Door De Blogster op 26 september 2014 18:56

Brrrr, Karbonkel! Verschrikkelijk. En dan had je altijd ‘opneem-ouders’ bij ons, omdat er toen nog geen uitzending gemist was, dus die namen altijd de afleveringen op van Ik Mik Loreland (op videoband).
In Groep 3 was dat haha

[Beantwoorden]

Amelie antwoordt op 26 september 2014 om 19:03:

Mijn moeder was er zo een haha

[Beantwoorden]


Door Amelie op 26 september 2014 19:02

Heel herkenbaar. KARBONKEL!! Bijna nog steeds nachtmerries van!

[Beantwoorden]


Door Jolet op 26 september 2014 19:08

Beugelbekkie vond ik helemaal geweldig!

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 september 2014 19:19

Karbonkel was mijn grootste angst in groep 3. Ik was zo bang dat ik de aflevering mee naar huis kreeg om samen met mijn ouders te kijken thuis voordat we hem in de klas gingen kijken (toen nog op videoband). Ja, geen leuk programma. Maar beugelbekkie is geweldig!!!

[Beantwoorden]


Door pamela op 26 september 2014 19:20

OMG alles is zoo herkenbaar en ik mis het echt als ik het zo zie haha :P

[Beantwoorden]


Door girls op 26 september 2014 19:21

Ik had ook altijd een poëzie album. Echt super leuk om terug te lezen!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 26 september 2014 19:31

Omg ja beugelbekkie! Dat vond ik altijd echt geweldig hahah! (love)
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door BeautyReviewsNL op 26 september 2014 19:44

Aahhh beugelbekkie is zo herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 26 september 2014 19:54

oo ik mik loreland wat lang geleden! Alle dingen die je nu schrijft ik herken ze allemaal. Wat leuk!!

[Beantwoorden]


Door Vicky op 26 september 2014 20:15

Leuk om deze flashback fridays te lezen. Vooral de flippo’s, poëzies en tamagotchi’s heb ik heel bewust meegemaakt. Wat voor mij ook nostalgie is dat zijn de Spice Girls, ik was een enorme fan!

[Beantwoorden]


Door Quinta op 26 september 2014 20:28

Heel veel dingen zijn zo herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Berrin op 26 september 2014 20:36

Omg tot groep 7 heb ik allemaal nachtmerries gekregen over karbonkel echt niet normaal als ik ergens wel bang voor was was hij t wel ik was vergeten hoe hij eruit zag maar hij is nogsteeds best engachtig en dit zag ik al in groep 3 hahahaha

[Beantwoorden]


Door lisanne op 26 september 2014 20:37

Heel herkenbaar allemaal! Ik Mik Lorenland vond ik ook altijd doodeng, ik zag Karbonkel altijd boven aan de trap zitten in m’n gedachten. Die serie is echt nergens goed voor geweest! Ik weet ook nog dat er een Anti-Karbonkel hyvespagina was hahah!

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 26 september 2014 21:16

Haha, superleuk! Ik had een Portachiavi :)))

[Beantwoorden]


Door Eilish op 26 september 2014 21:46

Aah toevallig hadden we het vandaag in de klas ook nog over deze dingen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 26 september 2014 21:47

Haha! Beugelbekkie was echt mijn favoriete tv-programma!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 26 september 2014 21:47

Oooh, Ik Mik Loreland, in mijn klas vonden ze het leuk en vond het doodeng! Heb daar meer dan een jaar last van gehad. De rest heel herkenbaar. Was ook net te jong voor de flippo’s (maar had mysterieus genoeg een map vol met die dingen…). En beugelbekkie kijken en thuis komen en verdrietig naar je tamagotchi kijken omdat ‘ie dood was want op school waren ze verboden :(.

[Beantwoorden]


Door Simone op 26 september 2014 21:52

Inderdaad herkenbaar!

P.s. Het is poëzie, niet poesie ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2014 om 12:01:

Jawel, het is poesie. Poëzie is weer heel iets anders.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 26 september 2014 22:08

Tamagotchi was echt geweldig! Wordt dat trouwens nog steeds verkocht?

[Beantwoorden]


Door Linda B op 26 september 2014 22:13

IK BEN EEN BEUGELBEKKIE,, VRIENDJES,, HOU DAAR JE MOND MAAR OVER!!!!

[Beantwoorden]


Door Xandora op 26 september 2014 22:28

Beugelbekkie was inderdaad echt iets wat je dan na school keek, geweldig!
(stiekem nog steeds leuk om af en toe te kijken haha)

En de tamagotchi is ook erg herkenbaar, vooral het beeld van een grafsteen met kruis is helaas maar al te goed blijven hangen :-(

[Beantwoorden]


Door Lou's Corner op 26 september 2014 22:41

Tamagotchis waren echt geweldig! Ik heb daar echt uren mee bezig gezeten en was vaak het onderwerp bij mijn vrienden!

Ook de Flippo’s zijn me nog steeds heel bekend! Ik hield daar enorm veel van! (love)

[Beantwoorden]


Door Amy op 26 september 2014 23:09

Ik ben volgens mij iets ouder dan jij, want heb de Flippo tijd wel bewust meegemaakt. Zo leuk! Volgens mij liggen ze nog ergens in mijn ouderlijk huis.. Zo zijn er nog meerdere voorbeelden: tamagotchi, Furby, baby born.. Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Yara op 26 september 2014 23:12

Haha oh ja die twee programma’s kent iedereen denk ik nog wel van die leeftijd! Diddle blaadjes, As Told By Ginger, knikkeren, van die trollen als poppetjes met hoog pluizig haar in alle kleuren, wat waren de dingen vroeger toch allemaal leuk!

[Beantwoorden]


Door frouke op 27 september 2014 02:21

Ik was ook altijd zo bang voor die karbonkel ! ik ben blij dat ik niet de enige was !

[Beantwoorden]


Door Claudia op 27 september 2014 06:13

Ik Mik Loreland!! Dat vond ik zo leuk! Sok! Haha. Al die verschillende ‘werelden’ vond ik superinteressant, en haar laptop(?) natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Kevser op 27 september 2014 08:20

Wauw. Dit is ook gewoon een samenvatting van mijn jeugd. En weet je, als beugelbekkie nog op tv zou zijn, zou ik het nog steeds kijken :D
Tip voor de volgende: msn;)?

[Beantwoorden]


Door Esmée op 27 september 2014 08:55

Ahhh, flippo’s en tamagochi… Jeugdsentiment :) x

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 september 2014 09:01

Ja, die tamagotchi ging altijd dood omdat de tijd niet synchroon liep. Op dat ding ging die een stuk sneller waardoor dat beest op een gegeven moment ’s nachts wakker was en dus dood ging.
En Ik Mik Loreland blijft er in zitten bij onze generatiexD Karbonkel is nog regelmatig een gespreksonderwerp.

[Beantwoorden]


Door Hester op 27 september 2014 10:08

Ik vind kinderprogramma’s nog wel het leukste om naar te flashbacken. Ik Mik Loreland heb ik volgens mij ook wel eens een enkele keer gezien, verschrikkelijk dat kind met d’r computer haha. Ik snap ook werkelijk niet waarom er altijd een eng figuur in kinderprogramma’s moet zitten!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 27 september 2014 10:54

Zo dat is weer even diep graven in mijn geheugen. Vriendenboekjes, flippo’s, knikkeren: dat was een leuke tijd.

[Beantwoorden]


Door diene op 27 september 2014 11:10

geweldige artikels zijn dit toch ik bestond zelf nog niet toen dit allemaal gebeurde maar ik vindt het verschrikelijk leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Mirosea op 27 september 2014 11:21

Poesie? Ik dacht toch echt dat het poëzie was ^^) ^^) ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 oktober 2014 om 12:01:

Dat is iets anders!

[Beantwoorden]


Door ayse op 27 september 2014 11:30

Dit is zo herkenbaar! Ik vond karbonkel vroeger zo eng evenals de plaaggeest van bassie en adriaan :-| ik vond ketnet ook een leuke programma met boes boes,mevrouwtje theelepel,nilson etc.

[Beantwoorden]


Door Marcella op 27 september 2014 11:35

Bij sommige trends vraag ik me nog steeds af of ze nou echt landelijk waren, of dat ze alleen bij ons op school hip waren.

Zo hadden we de trend dat je allemaal plastic speentjes aan een touwtje als ketting droeg. En dan had je grote en kleinere, en later ook andere figuurtjes van hetzelfde soort plastic. Hoe meer dingen, hoe cooler je was natuurlijk.

En ik weet nog goed dat dan heel veel kinderen de hele dag aan die speentjes aan het sabbelen waren.. Het is echt te belachelijk voor woorden als ik er over na denk, maar ja, blijkbaar was dat dus hip.

[Beantwoorden]


Door Nicole - Lipstickzone op 27 september 2014 11:48

JEEMPIE ja! Ik mik stom flut loreland met stomme karbonkel. Durfde avonds niet meer normaal de trap op. Dat programma was zoooo niet pedagogisch verantwoord hahaha! Echt één van mijn grootste jeugdtrauma’s!! :/ (: (:

[Beantwoorden]


Door Zina op 27 september 2014 12:03

Ik Mik Loreland… dayum.. wat een jeugdsentiment.
Um.. nog meer flashbacks. What abouuut:
De plateauzolen van de Spice Girls.
Van die gevaarlijke aluminium stepjes!
Villa achterwerk! (Rambo & Rambo)

[Beantwoorden]

Zina antwoordt op 27 september 2014 om 12:04:

Oh ja, vriendenboekjes! Waar dan iemand in moest schrijven voor jou!

[Beantwoorden]


Door Romy op 27 september 2014 12:21

Te leuk!
echt alles is herkenbaar haha :roll:
vooral die TAMAGOTCHI was ik echt helemaal vergeten
en Beugelbekkie kijk heel vaak op youtube ik vind dat nog steeds heel erg leuk en het blijft me denken aan vroeger.

[Beantwoorden]


Door wannabestylishlau op 27 september 2014 14:32

oh Ik mik loreland ! Ik was er laatst nog over aan het vertellen aan iemand die het niet kende, nu kan ik het haar doorsturen hihiih ! Beugelbekkie was ook echt 1 van m’n favorieten ! Zo tof !
xxx

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 september 2014 14:39

As told by Ginger! En weet je nog van die truitjes van vroeger. met die noppen. Als je ze kocht leken ze gemaakt voor een baby, maar ze konden he-le-maal uitrekken tot je er in past. Echt zo lelijk, maar iedereen had ze. Denk in 2000/2001.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 september 2014 14:59

wat leuk om te zien weer :) Zo’n Tamagotchi was nog best prijzig ook toen volgens mij. Je had ook allemaal van die imitatie dingen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 september 2014 15:58

Die vriendinnenboekjes! Als ik er nu door blader, moet ik altijd zo hard lachen! :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 27 september 2014 18:48

Ze komen mij allemaal zoo bekend voor, maar Ik Mik Loreland heb ik ook een beetje uit mijn systeem verdreven. Eng en raar dat ik het vond! haha Wat tot dat het gewoon op YouTube staat!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 27 september 2014 20:38

Beugelbekkie! Ik heb dat laatst nog zitten kijken, haha.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 27 september 2014 20:52

Hahaha alles komt zo bekend voor! Ik zei laatst nog tegen mijn vriend dat ik de Tamagotchi miste en toen heeft hij mij die van hem van vroeger gegeven, haha. En morgen ga ik heel nostalgisch met mijn beste vriendin Pokémon kijken. Misschien is voor je volgende flashback friday? ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 september 2014 22:09

Beugelbekkie, flippo’s en de poëzieplaatjes vond ik allemaal helemaal geweldig!

[Beantwoorden]


Door Amy op 27 september 2014 23:06

Ohhh Ik Mik Loreland, dat is lang geleden! Ik zal het ook nooit vergeten haha

[Beantwoorden]


Door Jet op 28 september 2014 09:23

Haha dit is. Zoo herkenbaar, ik ben nog maar 13 maar ik had. Ook flippos ik snapte het ook niet haha. En ja beugelbekkie ik had toen een dvd ervan gekregen ik was helemaal gelukkig. En die tamegotchi heb ik ook gehad ik was er verliefd op haha.

[Beantwoorden]


Door Jet op 28 september 2014 09:23

En ik mik loreland, als we dat gingen kijken was ik als de doodd voor karbonkel haha

[Beantwoorden]


Door Laurie op 28 september 2014 13:03

Aaaah weer alles zo herkanbaar!! Heerlijk dat nostalgisch gevoel! Ik heb ook nachten niet geslapen van Karbonkel, iehhhh

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 september 2014 19:24

Deze artikelen blijven gewoon heel vermakelijk om te lezen. Nog even een tip: alle dagen van de week schrijf je in het Engels met een hoofdletter. Dus het is Friday ipv Friday ;) Klein detail

xx Sanne

[Beantwoorden]


Door melle op 29 september 2014 07:45

Wat je over Ik Mik Loreland schrijft is bij mij precies hetzelfde, super leuk en grappig die flashbacks!
ly x melle

[Beantwoorden]


Door wendy op 29 september 2014 10:12

Oh my, dit is zo herkenbaar!!
Dit doet me ook echt denken aan wat ik vroeger had en deed, ik zat op habbobotel en neopets en maakte dollz via internet. Ik speelde freddy fish en putput en zoo/rollercoaster tycoon. Een furby had ik ook net als een tamagochi wauw wat een heerlijke herinneringen aan vroeger! Ik keek ook vaak dinobabies en moomins rocket power! Heel leuk artikel weer Vera, weer iets heel anders dan make-up!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Ester op 29 september 2014 11:24

Ohh ik hou van je Flashback-Fridays!!!
Ik ben een jaartje ouder dan jou, en ik herken dus alles wat je hier iedere keer verteld!
Zo leuk om dit terug te zien/lezen.
Veel dingen was ik al een beetje ‘vergeten’ omdat de meeste dingen gewoon niet meer bestaan of zo extreem vernieuwd zijn, dat het absoluut niet meer hetzelfde is..
Geweldig leuk dit!!!

[Beantwoorden]

Inna antwoordt op 30 september 2014 om 21:01:

Pokémon kaarten
Scooby do’s touwtjes
Vriendenboekje

Zoveel meer, missing good old times

[Beantwoorden]


Door Annalie op 1 oktober 2014 20:32

Diddl spulletjes!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lianne op 1 oktober 2014 20:53

Ja, leuk dat je die dingen noemt. Elke keer als er mensen zo’n flashback doen zit er wel iets bij wat ik niet ken, maar nu niet, haha :’) Die karbonkel, haha, vind hem nu nog eng.

[Beantwoorden]


Door Jeanine op 2 oktober 2014 14:47

Leuk dat je die spullen van vroeger nu nog hebt. Het is wel fijn om flashback te kijken. Mooie, oude, goeie tijd. Alles was zo ontzettend populair op school, vele kent de smartphone nog niet en de nieuwe rage van selfies. In onze tijd gingen er veel kinderen naar buiten om te spelen. Nu zie ik weinig kinderen op straat. De nieuwste trend is ipad ect. deze tijd lijkt nu erg hard aan het veranderen. De oude Vorig jaar heb ik ook oude spullen van vroeger bewaard zoals Diddl, Tamagotchis , flippo´s. Toch bewaar ik ze voor heel mijn leven, dat zijn spullen die mij waard is en hoe mijn leven eruit zag met zo´n rage bijv. flippo´s. ik was helemaal weg van.

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 13 oktober 2014 22:45

Beugelbekkie keek ik ook altijd en Totally Spies. Voor de afwisseling inderdaad Lizzy McGuire (:

[Beantwoorden]