Twitter Question #182

twitter_question_182_01

Ben je deze zomer op vakantie geweest, naar een verre bestemming met de hoogste temperaturen? Waarschijnlijk hadden ze daar eten, kleding, maar ook cosmetica die hier niet te koop is. Ook dichter bij huis puilen de drogisterijen, parfumerieën en warenhuizen als DM, Sephora en Selfridges uit van merken en producten die we hier niet hebben, of die daar een stuk goedkoper zijn.

twitter_question_182_02

Wanneer ik op vakantie, of een lekker weekendje weg ga, blijf ik meestal in Europa. Ik ga ook wel eens een dagje met vriendinnen winkelen in Duitsland. Het liefst kom ik in Londen of Parijs. Het hele jaar schrijf ik producten op die ik wil bekijken (*kuch* kopen) als ik daar ben. Sommige merken zijn wel online te vinden, maar in het echt zo’n product kopen mét een mooie herinnering aan je vakantie erbij, vind ik veel leuker.

Je hebt het in mijn shoplogs kunnen zien: ik koop vooral graag NARS. Maar ook kijk ik graag naar Too Faced, Urban Decay, Laura Mercier en andere LE producten die hier niet te koop zijn, of producten waar ze meer kleuren van hebben (lichtere foundations!). In Engeland kocht ik ook altijd graag MUA, maar dat is nu gelukkig – wel een beetje beperkt – in Nederland verkrijgbaar.

Welke cosmetica koop jij in het buitenland?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 16 augustus 2014 | 61 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Mariska op 16 augustus 2014 15:04

Urban Decay, Sleek en Nars zijn echt favoriete die ik uit het buitenland haal.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 augustus 2014 15:07

Ik koop vaak merken als p2 en kiko in het buitenland. Dit doe ik dan in Duitsland.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 16 augustus 2014 15:08

Hey,

ga je dit jaar nog back-to-school looks doen? Ik heb echt geen inspiratie voor mijn eerste schooldag look..

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 16 augustus 2014 15:09

NARS, Illamasqua, Urban Decay, Hourglass, Collection, Too Faced, Kat von D en ga zo nog maar even door haha. Vrijwel alles koop ik (desnoods online) in het buitenland!

[Beantwoorden]


Door Amy op 16 augustus 2014 15:09

Ik ben, zoals zovelen, erg fan van Urban Decay en Nars, maar altijd als ik even in Zweden ben ga ik meteen even kijken bij het prachtige merk IsaDora.

[Beantwoorden]


Door Lenke op 16 augustus 2014 15:25

Klinkt misschien stom voor sommigen onder jullie, maar ik vind dat er veel minder te koop is in België op dat vlak dan in Nederland! In september ga ik met een vriendin voor een weekendje naar Amsterdam en ik wil sowieso langs de Op=Op Voordeelshop passeren om er een W7 palette te kopen.

Heeft iemand nog tips in welke winkels ik zeker eens moet langsgaan? Bedankt!

[Beantwoorden]

Dionne antwoordt op 16 augustus 2014 om 20:16:

Forever 21 en pull and bear. Ze zitten allebei op het Rokin(zijstraat van de dam), negen straatjes zijn lek om te bezoeken op de negen straatjes zitten ook heel veel vintage winkels. Je kunt natuurlijk ook naar MAC a&f en brandymelville en als je dan bij het Leidse plein in de buurt bent haal dan meteen een ijsje ij frozz ;)
Als je van musea houdt is bodyworlds super gaaf en madame tussauds is natuurlijk ook leuk( helemaal nu 1Direction er ook staat :D

Ik hoop dat je er wat aan hebt!

[Beantwoorden]

Lenke antwoordt op 16 augustus 2014 om 21:11:

Ja hoor, bedankt om te reageren! Bij Brandy Melville zal ik zeker eens langsgaan want die hebben ze hier in België niet. En ‘merken’ zoals Etos verkopen ze hier ook niet :) Zijn er ook filialen van Kiko of E.L.F. in Nederland of kunnen jullie ook enkel en alleen via de webshop bestellen? En ik ga zeker ook eens in de Bijenkorft passeren denk ik, dat zal ook wel de moeite zijn.

[Beantwoorden]

Hanne antwoordt op 17 augustus 2014 om 00:57:

Er is een brandy Melville in Antwerpen! :)


Door Deborah op 16 augustus 2014 15:28

Kiko! In Florence, daar is het net een supergrote MAC-counter qua uitstraling. Vriendelijk en behulpzaam personeel, uitsmijters: echt een gevoel alsof je in een luxe make-upstore bent. En die prijzen en kwaliteit, just love it!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 augustus 2014 15:29

Ik ga helemaal los in het buitenland. Ik heb deze zomer geinterraild en kwam in elk land wel een merk tegen wat hier niet of minder goed te krijgen is. The Balm (gewoon een heel display!) in Spanje, skincare in Frankrijk, Kiko in Italië, alle Sephora merken, drugstore merken in Berlijn en Praag en als klap op de vuurpijl nog meer The Balm en &Other Stories in Kopenhagen. Het was echt een waar make up feestje in mijn rugtas.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 16 augustus 2014 15:42

Ik ga graag voor Limited Edition’s van Catrice en Essence heen en ook voor Manhattan en P2. Vorige week een foundation gekocht die eindelijk licht genoeg is voor mijn huid! Wauw, echt super blij mee en hij is ook nog eens enorm fijn!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 16 augustus 2014 15:56

Toen ik in Parijs was heb ik de maybelline babyskin primer gekocht, ben er helemaal weg van ^^) gelukkig ga ik over 2 weken weer naar Frankrijk dus dan neem ik er zeker weer eentje mee !

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 16 augustus 2014 16:03

Make-up en verzorgingsproducten heb ik eigenlijk nog niet gekocht in het buitenland. In Tenerife heb ik wel parfum van Givenchy gekocht. Parfum is daar makkelijk € 20 goedkoper dan in België. Toch de moeite vind ik! ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke Steketee op 16 augustus 2014 16:09

Een hele tijd een eenzaam leven geleid toen mijn Too Faced Candlelight highlighter na een aantal jaren over de datum raakte en zich gek ging gedragen en bovendien Sephora besloot ons te verlaten. Van de week mezelf weer opgepept met een van de Shimmer Bricks van Bobbi Brown in ‘Rose.’

[Beantwoorden]


Door Nienke op 16 augustus 2014 16:10

Ik ben nu in Los Angeles en hier heb ik tot nu toe vooral Mac en elf gekocht en ook wat van Benefit en Urban Decay, omdat dat hier goedkoper is :)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 16 augustus 2014 16:16

Ik ben in Amerika geweest deze vakantie en ik ben helemaal los gegaan! Ik vind het heel leuk om producten te hebben die niemand anders heeft, zoals bijvoorbeeld de prachtige baked blushes van Milano, de Elixir glosses van Maybelline, nagellakjes van Revlon en nog véél meer. De beste deal die ik heb gescoord was bij Covergir; dat is namelijk hetzelfde merk als Max Factor, maar dan onder een andere naam. Een mascara van Max Factor die hier tegen de twintig euro kost, kost daar zo’n zes dollar. Inslaan!!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 16 augustus 2014 16:23

Ik ben al aan het sparen om volgend jaar in Amerika echt tonnen make-up te kopen haha ^^
In het buitenland ga ik toch vooral voor NARS, Too Faced en Urban Decay :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 augustus 2014 16:32

Hoi vera!
Ik heb je net gezien in de bijenkorf bij de bonbons, en ik durfde niks tegen je te zeggen maar ik wilde ff zeggen dat je geweldig bent!
Veel liefs tessa <3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 16 augustus 2014 16:42

Wat leuk dat ik er bij sta! En hoewel je Kiko ook online kan bestellen, ga ik op vakantie toch op zoek naar een winkel hoor.

[Beantwoorden]


Door Do op 16 augustus 2014 16:49

Urban Decay, Too Faced en KIKO! :)

[Beantwoorden]


Door Danique op 16 augustus 2014 17:08

Meestal ga ik voor merken die in Nederland niet of moeilijk te krijgen zijn. Ook dingen die normaal alleen online te bestellen zijn ga ik allemaal op mijn gemak testen. Stiekem koop ik gewoon alles wat ik wil, onder het motto ‘ach, ik geef hier toch al veel geld uit dus dit kan er nog wel bij’ ;-)

[Beantwoorden]


Door Ayla op 16 augustus 2014 17:33

Heerlijke TQ weer! (love) Vooral MUA en Kiko mis ik in Nederland! Oh ja! En collection!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 16 augustus 2014 17:34

Ik hou van de make-up in BOOTS in Engeland, maar misschien ook door mijn herrineringen aan Engeland haha (love)

[Beantwoorden]


Door sara op 16 augustus 2014 17:39

Inglot in Polen! daar komt het vandaan en is het veeeel goedkoper!:D

[Beantwoorden]


Door Cindy op 16 augustus 2014 17:47

Net terug van vakantie en allemaal make-up meegenomen van Etude House! Zo’n leuk merk! (love)

[Beantwoorden]


Door marlon op 16 augustus 2014 18:51

Gisteren nog een palette en eyeliner bij Kiko gekocht in Berlijn, en kon helaas niets leuks vinden bij p2, catrice, essence of Astor. Maar ik ga zeker altijd even kijken.

Maar ook een slim liner van loreal gekocht, was hier veel goedkoper! Dat is voor mij ook reden om iets mee te nemen.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 16 augustus 2014 19:24

Er zijn zoveel merken die ik graag in Nederland zou willen! MUA is in engeland echt zo veel beter, het Heaven & Earth palette is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 augustus 2014 19:31

Nars, Urban Decay, Marc Jacobs beauty en ik wil nog altijd een hourglass blush. Gelukkig verkoopt douglas duitsland nu ook urban decay, met een verzendkosten naar nederland van 4,95. Kan ik die in ieder geval daar vandaan halen ^^)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 16 augustus 2014 19:47

Ik heb de nieuwste mascara van Maybelline Waterproof kunnen vinden in een warenhuis waar hij echt spotgoedkoop was(iets van 5 euro ofzo) en mijn eerste foundation die inmiddels wel al op is(oeps) ik vond die foundation echt fijn, enkel kan ik ‘m dus niet vinden in Belgie&Nederland en m’n ouders willen niet online make-up kopen hahah :’)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 16 augustus 2014 20:07

KIKO, Urban Decay en nog veel meer. Ook al kun je bijna alles tegenwoordig wel laten overkomen het is fijn dat je in de winkel kunt swatchen:)

[Beantwoorden]


Door Janniek op 16 augustus 2014 20:08

Ja Sleek inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Jill op 16 augustus 2014 20:59

p2, LE essence en kiko

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 16 augustus 2014 21:02

Ik kom niet zo vaak in het buitenland, maar de vorige keer dat ik in het buitenland was kocht ik Too Faced en MUA.

[Beantwoorden]


Door Isa op 16 augustus 2014 21:12

Ik was dit jaar naar Ibiza en daar kwam ik voor het eerst bij de Kiko, waaauw nu weet ik waarom iedereen dat zo’n leuke winkel vindt :)

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 16 augustus 2014 21:38

Barry M, Revlon, Kiko, Flormar, P2, Urban Decay.
Dat zal het zo een beetje zijn ;)

[Beantwoorden]


Door Franka op 16 augustus 2014 21:58

In de C100 in enschede hebben we nu elf!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 augustus 2014 23:22

Sowieso Kiko! Vaak hebben ze in de periode van de zomervakantie ook nog leuke aanbiedingen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nena op 16 augustus 2014 23:53

NYX, dat bestel ik in nederlands aangezien ze dat hier in belgie niet hebben. telt dat ook als buitenland ? :D

[Beantwoorden]


Door Knijster op 17 augustus 2014 10:02

Een keer een nagellakje van Essie in Duitsland. Verder komt het er eigenlijk nooit van om echt voor beauty te kijken. Ik was pasgeleden nog in Parijs en afgelopen maart in Praag en ik heb het logo van de Sephora zowat stukgekeken maar niet naar binnen gegaan helaas. Zou graag een keer een NARS blush willen swatchen, wie weet de volgende keer :P

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 17 augustus 2014 10:55

Helaas is het al jaren geleden sinds ik in het buitenland was, maar owh wat zijn er veel merken die ik zou willen hebben. Too Faced, Urban Decay, Kiko en zo kan de lijst nog wel een hele tijd door gaan. Ondanks dat we het hier goed hebben, missen we nog best wel veel vind ik. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 17 augustus 2014 11:35

Leuke vraag! Ik heb er even over moeten nadenken, maar toen ik in april in Londen was heb ik echt mijn ogen uitgekeken in de beauty winkels. Allemaal prachtige merken die je niet in Nederland hebt! Mijn grote favoriet is Sleek, maar ook bijvoorbeeld MUA, Urban Decay en Barry M :)

[Beantwoorden]


Door Beautydiarynl op 17 augustus 2014 11:51

Door Eline op 17 augustus 2014 13:24

Lady speed stick! En in heraklion (Kreta,Griekenland) zag ik ook een LE van essence maar ik dacht dat ze die ook ik nl hadden. Niet dus :( jammer want er zat een heerlijke body spray bij! En ze hadden ook en
En rek met honderden nagellakjes in een soort Bijenkorf achting zeg maar een heel groot warenhuis

[Beantwoorden]

S. antwoordt op 17 augustus 2014 om 15:17:

Hondos center! Mijn all time favorite als ik op Kreta ben ^^)

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 17 augustus 2014 14:17

Mijn lieve ouders gaan elk jaar naar Amerika, soms ga ik mee en soms niet. Afgelopen twee jaar niet, dus dan geef ik een enorme lijst mee aan make-up wat ik graag wil hebben. Dit jaar staat erop: bareMinerals, NARS, MAC (hebben we hier wel, maar is daar véél goedkoper!) en Too Faced. Ook een hoop ‘drugstore’ merken en met name Milani, Covergirl, Maybelline en L’Oréal (producten die we hier niet hebben).

[Beantwoorden]


Door liselotte op 17 augustus 2014 15:11

In Italië kwam ik dit jaar een winkel tegen van t merk Wj-con. Ik had er nog nooit van gehoord. maar eens een kijkje genomen en wauw! wat veel en ook echt mooie producten. Vooral de oogschaduws waren allemaal prachtig! hele mooie kleuren en ook heel mooi gepigmenteerd. En het was niet eens zo’n duur merk.
(net geen budget-merk, essence, catrice, miss sporty, etc. zijn wel nog iets goedkoper, maar wat was wel goedkoper dan rimmel, mabeline, etc.)
Ik vond het écht een aanraader!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 augustus 2014 16:02

Ik zou het liefst alles kopen, haha! Ik zie altijd heel veel leuke dingen in het buitenland. Het liefst koop ik poeders van de Sephora, die zijn zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 17 augustus 2014 18:52

P2 in Duitsland! Als ik ooit nog eens too faced of urban decay tegenkom op mijn vakantie bestemming zal ik hier vast iets van meenemen

[Beantwoorden]


Door Roos op 17 augustus 2014 19:14

Kiko en P2!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 augustus 2014 20:34

Ben vorige maand voor het eerst bij de DM in Duitsland geweest, daar kocht ik vooral Balea en P2. Vorige week in Parijs bij Sephora een Frontcover cosmetics make-up set gekocht.

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 17 augustus 2014 20:35

Ik kocht in Turkije afgelopen vakantie veel wat in NL ook verkrijgbaar is, maar dan voor stukken goedkoper! Ook altijd leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 17 augustus 2014 22:07

Ik heb maar 1 keer iets in het buitenland gekocht, namelijk het Naked 2 palette.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 18 augustus 2014 11:33

Alles uit de Sephora <3

[Beantwoorden]


Door Marielle op 18 augustus 2014 18:33

Ik koop veel cosmetica in Duitsland. Balea handlotion (zo’n fles die er uit ziet als bodylotion) dat is voor mij dé ideale zomerhandcreme.
Sebamed gezichtscreme voor de onreine huid, Olaz gezichtsborstel, tandpasta van Weleda (deze heeft geen fluor en fluor is een gevaarlijk gif!), babydouchegels in Duitsland hebben de meeste baby douchegels (heb een gevoelige huid daarmee) geen SL(E)S en andere gevaarlijke stoffen en in Be en Nl wel, baby badschuim van oa het merk Hipp,P2 perfect face refine + prime 5in1 protection + care base (zeer fijne primer met zonnebescherming), en voor mijn haar Balea Professional Locken Power Spray is het allerbeste haarproduct dat er is deze leave-in spray barst van de proteïnen, is goedkoop en zonder siliconen en je haar ziet er nadien heel gezond uit! Er zijn waarschijnlijk nog veel meer producten maar kan er even niet op komen.

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 augustus 2014 19:17

Als Belg hou ik ervan om Inglot te kopen als ik de grens naar Nederland oversteek (een heel klein beetje buitenland toch). Gelukkig komt er een Inglot winkel aan in Hasselt dus binnenkort kan ik het gewoon in m’n eigen landje kopen.
Liefs, Jana

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 augustus 2014 20:02

Too Faced en Sephora. Ik ben ook erg benieuwd naar Kiko, maar daar heb ik helaas nog nooit iets van uitgeprobeerd (misschien komt er deze zomer verandering in!)

[Beantwoorden]


Door Sara op 18 augustus 2014 21:23

In Denemarken en Zweden: Nilens Jord, Benecos, Lumene, Une (fantastische natuurlijk ogende cream blush!), Make Up Store en Soft matte lip creams van Nyx

[Beantwoorden]


Door Dasha op 19 augustus 2014 19:22

Ik kom zojuist uit Engeland . Een keer per jaar ga ik om Revlon, MUA, Tresemme Natural shampoo te kopen verder check ik altijd naar merken die we hier niet hebben.
Nars KIKO SOAP AND GLORIE TOPSHOP make up.

In de winkel hier in Nederland is Sleek trouwens wel te koop.

[Beantwoorden]


Door Lore op 4 september 2014 11:15

Korres! In griekeland geshopt en meteen in love

[Beantwoorden]


Door THEA op 25 juli 2015 17:38

Hallo, iedereen die het wil weten, er is sinds begin juli 2015 een KIKO winkel in ROTTERDAM ALEXANDERPOLDER winkelcentrum DE OOSTERHOF !!!!

[Beantwoorden]