Twitter Question #180

twitter_question_180_01

Het pakken van je koffer hoort erbij wanneer je op vakantie gaat. En zelfs na jaren training, talloze keren met je trolley over de grond gerold te hebben, afgereisd te zijn naar verschillende continenten en vaker dan eens het codeslot bijna niet open te hebben gekregen, zijn er altijd weer dingen die je vergeet mee te nemen. Daarom: wat moet je sowieso bij je hebben?

twitter_question_180_02

Als er iets is wat ik vaak vergeten ben dan is het wel een haarborstel. Juist zo belangrijk! Borstelde ik voor het vertrek nog even mijn haar door en vergat ik zo dit essentiele item in mijn roze koffer te doen. Tandenborstel, nog zoiets. De dingen die je ’s ochtends voor vertrek nog gebruikt vergeet je vaak. Ik ben vorig jaar voor een paar dagen Vidcon in Londen ook 1 van de 2 make-uptasjes die ik gepakt had vergeten mee te nemen. Had ik wel oogschaduw, maar geen mascara, dat soort dingen. Niet handig! Dit zit er sowieso in mijn koffer:

– Douchegel
– Shampoo
– Droogshampoo
– Pijnstillers
– Een boek/iPad
– Make-up
– Make-up remover
– Comfortabele schoenen
– Blaarpleisters
– Ondergoed en kleding
– Tandenborstel + tandpasta
– Lekkers voor onderweg
– ….. (vul verder aan)

Wat zit er sowieso in jouw vakantiekoffer?


Reacties

Door Romy op 2 augustus 2014 15:06

Ik ben zo slecht in koffers inpakken dat ik zelfs nu moeite heb een essentieel item te bedenken…

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 2 augustus 2014 15:07

Zonnebrandcrème, desinfecterende handgel voor onderweg en deodorant! Wat mij betreft drie onmisbare items als je op reis bent (op jouw lijstje natuurlijk na ^-^).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 augustus 2014 15:07

Eigenlijk ben ik op reis vrij low maintenance. Ik neem gewoon genoeg outfits mee voor de duur van de reis en een extra trui, een spijkerjas en een lange broek voor als het frisser is. Echte essentials: mijn paspoort, credit card en reispapieren natuurlijk :-). Van mij mag mijn hele koffer ontbreken, zolang ik die drie dingen heb kom ik op plaats van bestemming en kan ik alles doen wat ik wil.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 2 augustus 2014 15:11

Een fotocamera! Ik kan niet zonder mijn Canon als ik op vakantie ga. Alhoewel ik die misschien eerder in mijn handtas zou stoppen.. ^^)
x Isabella

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 augustus 2014 15:35

Heel veel nagellak voor op het strand!

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 2 augustus 2014 15:54

Shampoo, een boek en mijn pil! Ik wil namelijk nog geen baby’s ;-)

[Beantwoorden]


Door Amy op 2 augustus 2014 15:56

Genoeg after sun! Toen ik naar Turkije ging had ik de fout gemaakt om maar een halve fles mee te nemen en dat terwijl ik maar bleef verbranden. Dom!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 2 augustus 2014 16:03

Die vacuüm zakken zijn wel een hele goede. Ik neem zo min mogelijk kleding en make up mee. des te meer kan er geshopt mee terug;)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 augustus 2014 16:17

Ik vergeet bijna altijd wel om wat, maar toch denk ik wel altijd aan de pil en mijn make-up en schoon ondergoed. Wat ik wel heel vaak vergeet zijn pijnstillers en dan zul je net zien dat je dan barstende hoofdpijn krijgt :P

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 augustus 2014 16:59

De dingen die ik echt niet kan vergeten om in mijn koffer te doen is de pil, mijn gezichtscrème en mijn iphone + camera oplader! De camera zelf hou ik altijd in mijn handbagage.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 2 augustus 2014 17:38

Mijn lenzengerief!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 2 augustus 2014 18:13

Ik ben momenteel mijn koffer aan het maken want komende week ga ik op reis. Ik neem altijd teveel mee maar musthaves zijn toch wel zonnebrandcrème, deodorant, schoon ondergoed, pil, zonnebril en mijn fototoestel.

[Beantwoorden]


Door Danique op 2 augustus 2014 18:57

Een zonnehoed! Vorig jaar ben ik enorm verbrand op mijn hoofdhuid op de eerste dag in Portugal, daarna gelijk een leuke hoed gekocht :)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 2 augustus 2014 19:19

Oef, te veel om op te noemen! Ik neem altijd een half overlevingspakket mee, haha.

[Beantwoorden]


Door Vicky op 2 augustus 2014 20:33

Mijn bril en lenzenvloeistof, ondergoed, make-up.
Wat ik ook altijd moet bij hebben is een flesje water maar gelukkig kan je dat overal kopen.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 2 augustus 2014 20:53

Ik vergeet echt bijna elke keer mijn tandenborstel haha

[Beantwoorden]


Door Inge op 2 augustus 2014 22:14

Paracetemol! Elke keer als ik die vergeet mee te nemen krijg ik knallende koppijn, en dan zou ik het daar wel kunnen kopen, maar ik heb ‘speciale’ bruistabletten (ik kan geen pillen slikken!)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 2 augustus 2014 22:49

Ik heb een keer geen scheermesjes meegenomen op zonvakantie.. Ik dacht dat mijn moeder ze bij zich had en mijn moeder dacht hetzelfde over mij.. Ik vergeet altijd lenzenvloeistof en lenzenkoker.. Vriendlief vergeet altijd zijn tandenborstel en gel mee te nemen.

Mascara is voor mij onmisbaar! De rest van mijn make-up kan ik wel missrn, maar mijn blonde wimpers moeten een likje mascara op. En een wimperkruller is ook handig :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 augustus 2014 23:09

Ik vergeet mijn tandenborstel en haarborstel ook vaak! Gelukkig hebben mijn zus en moeder die ook altijd wel. Ik wil mijn Q&A a day boekje nooit vergeten omdat het juist zo leuk is om die vragen in te vullen op vakantie! Verder natuurlijk gewoon alle essentials, die van Sharon is handig!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 augustus 2014 23:21

In mijn vakantiekoffer moet er sowieso make-up en andere verzorgingsproducten zitten. En natuurlijk het belangrijkste leuke kleding. Ik heb natuurlijk veel meer in mijn koffer zitten maar dit is het belangrijkste.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 3 augustus 2014 10:33

Mijn ereader, bikini, zonnebrand en een hoedje!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 3 augustus 2014 11:00

Sowieso iets van spf, ondergoed en 1 setje kleding. De rest kan je kopen en dat ga ik deze vakantie ook doen

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 3 augustus 2014 11:34

Aangezien ik al 5 jaar studeer en redelijk ver van mijn ouders woon pak ik regelmatig mijn koffer in voor een weekendje naar mijn ouders.
Als ik op vakantie ga moet ik dan alleen nog rekening houden met de dingen die ik normaal gesproken niet mee hoef te nemen (nachthemd, tandenborstel) en dat het voor een langere periode is.
Maar het is intussen zo routine geworden, ik kan, waar ik ook naartoe ga, binnen 10 minuten klaar zijn met inpakken. En dan begint de twijfel; ‘Ik ben zo snel klaar met inpakken, vergeet ik niet wat?!’ Haha!

Groetjes,
Joëlle

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 augustus 2014 12:06

Mijn papa heeft me altijd geleerd dat je met een tandenborstel en je pinpas de hele wereld over kan reizen, dus dat is ook mijn mantra geworden! :)

[Beantwoorden]


Door Marion op 3 augustus 2014 13:03

Erg leuk om te lezen, ga zelf niet op vakantie. Verschilt bij mij denk ik heel erg wat de reis zal worden wat er minimaal in moet. Zou mijn basis toilettas meenemen en de rest is denk ik wat afhankelijker van de plek waar ik naar toe zou gaan.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 3 augustus 2014 15:11

wat er sowieso in mijn koffer zit: tandenborstel, shitload aan schone onderbroeken, tampons/maandverband, goede gezichtsreiniging, dove zeep

[Beantwoorden]


Door Rosa op 3 augustus 2014 20:57

Niks.. :( Al 5 jaar niet op vakantie gekund door m’n paniekstoornis.. helaas!

Maar wie weet kan dat ooit weer.. en dan neem ik vooral niet veel mee.. puur genieten!

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 augustus 2014 21:00

Leuke twitter question! Ik vergeet ook heel erg vaak mijn haarborstel mee te nemen inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 augustus 2014 09:39

Pinpas, reispapieren en paspoort: de rest kan ter plaatse gekocht worden, indien nodig.
Make-up neem ik nauwelijks mee: wel verzorgingsproducten. Ga ik een week of korter: dan blijft zelfs shampoo en conditioner thuis: ik was dan mijn haar voor vertrek en dan weer als ik terugkom. Kleding: zo min mogelijk, maar precies genoeg. Heb ik toch tekort, doordat ik bv in de modder ben gevallen en vaker van kleding moest wisselen, dan koop ik daar wel wat bij.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 4 augustus 2014 10:54

ik vind het zelf echt heel leuk om mijn koffer in te pakken en dan kijken welke kleding ik ga mee nemen enzo. ^^) ik maak altijd een inpaklijst en wil het liefst al 2 weken van te voren mijn koffer inpakken ;-)

[Beantwoorden]


Door Carola op 4 augustus 2014 12:51

Lenzenvloeistof, oogdruppels en mijn bril is het allerbelangrijkst!

[Beantwoorden]


Door rani op 5 augustus 2014 21:35

10 bikini’s en een hoop zonnecreme ;)

[Beantwoorden]