MAC Kelly Yum Yum

MAC_kelly_yum_yum01

Was ik even een paar dagen niet in Nederland, verscheen de MAC Osbourne collectie opeens zomaar in de webshop en in de counters + de Amsterdamse Pro Store. Zonder aankondiging en twee weken te vroeg! Gelukkig had ik de zoete roze Kelly Yum Yum lipstick al in huis. Een echte kleurrijke schoonheid die ik je vandaag ga laten zien.

MAC_kelly_yum_yum02

MAC_kelly_yum_yum04

De Osbourne collectie is in tweeën verdeeld. Sharon heeft een gedeelte en Kelly heeft een gedeelte. De producten van Sharon hebben rode verpakkingen, die van Kelly zijn pastel paars. Alle producten sieren hun handtekeningen. Op de Kelly Yum Yum liptick vind je de handtekening in het felrood onderaan. Wat ziet het er gaaf uit!

MAC Kelly Yum Yum € 19,50

MAC_kelly_yum_yum03

MAC_kelly_yum_yum05

Rihanna toverde Ruby Woo over naar Riri Woo, Kelly transformeert op haar beurt Candy Yum Yum naar Kelly Yum Yum. Een lipstick met satin finish. Knalroze en met een blauwe ondertoon.

MAC_kelly_yum_yum06

MAC_kelly_yum_yum07

Wat een prachtige kleur! Super fel en heerlijk zacht. De dekking is perfect en wát een pigmentatie! Ik kan niet stoppen met naar mijn mond kijken. Ik vind de lipstick echt te gek. Hij houdt 3 tot 4 uur, een prima tijd.

In vergelijking met Candy Yum Yum is Kelly Yum Yum glanzender, comfortabeler om te dragen en net iets lichter van kleur dan het origineel.

MAC_kelly_yum_yum08

Ik ben verliefd op Kelly Yum Yum. De vrolijke knalroze kleur en de zachte textuur doen mijn MAC hart sneller kloppen. De verpakking maakt het feest compleet. Ik vind de huls er ontzettend gaaf uitzien. Ik word echt heel erg blij van dit product!

Waar ik minder blij van word is dat MAC weer eens zomaar een collectie te koop zet, weken voordat deze eigenlijk pas verkrijgbaar zou zijn. Daarmee stel je trouwe fans en klanten teleur. Grote kans dat je de producten op deze manier mis loopt, zeker wanneer je social media niet in de gaten houdt. Super zonde en onnodig.

MAC Kelly Yum Yum € 19,50 – te koop bij MAC counters en in de Pro Store.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 5 augustus 2014 | 122 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Anneloes op 5 augustus 2014 06:03

Wat een prachtige lipstickkleur <3! Qua textuur klinkt 'ie ook erg prettig. Hmm, misschien had ik 'm dan toch moeten kopen. Ik was nog zo aan het twijfelen…

[Beantwoorden]


Door Emilie op 5 augustus 2014 06:15

Je hebt er weer een mooie blogpost ervan gemaakt Vera met mooie foto’s!

x Emilie <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:39:

Dankjewel Emilie!

[Beantwoorden]


Door Griet op 5 augustus 2014 06:36

Ik ben zó blij dat ik hem heb! :) ik ben het bij MAC gaan vragen wanneer de collectie juist in de winkel zou liggen, anders zou ik hem zeker ook misgelopen zijn

[Beantwoorden]


Door Kelly caresse op 5 augustus 2014 06:36

Mijn naam is Kelly dus deze lipstick spreekt me direct aan haha! Ben benieuwd hoe deze kleur bij mijn bleke huid en lichte haren zal staan, ik vind deze kleur namelijk prachtig en zo girly!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 5 augustus 2014 06:53

Hij ziet er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 5 augustus 2014 07:08

Ik vind deze misschien nog wel iets mooier dan de originele kleur. Hij lijkt echt op de nr 12 van de pure shine van de Hema.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 augustus 2014 07:17

Prachtige kleur! Ik zat zo te twijfelen omdat ik Candy Yum Yum al heb. En ze toch vrij veel op elkaar lijken. Als ik hem nu weer zo zie heb ik toch spijt dat ik hem niet gekocht heb. Staat je erg goed!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 5 augustus 2014 07:31

Wat een mooie kleur! En hij ziet er erg fijn uit wat betreft de textuur.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 5 augustus 2014 07:33

Het is zooooo een pretty lipstick. Ik heb zelf Candy yum yum en ik ben helemaal dol op die kleur. Ik wou deze ook heel graag, maar helaas misgelopen! Veel plezier van je nieuwe beauty <3

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 5 augustus 2014 07:38

Wauw hij is mooi zeg, deze kleur staat je heel goed. (love) , ik vind het heel origineel!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 5 augustus 2014 07:48

Ik vind hem supermooi! Ik vind het dan ook erg jammer dat ik hem gemist heb. Wel heb ik Dodgy Girl (niet altijd even draagbaar, maar wel erg mooi) en het Bloody Brillant eyeshadow palette. En met de laatste ben ik zo ontzettend blij, ik draag hem sinds vrijdag iedere dag :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:40:

Ah tof! ^^)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 5 augustus 2014 07:52

Wat een super mooie lipstick is dit zeg, zeker een kleurtje voor mij. Inderdaad jammer dat het zomaar opeens online stond. Ik zag het wel op social media voorbij komen maar alsnog te laat toen ik het mij echt realiseerde. Beetje vreemd van MAC. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 5 augustus 2014 08:01

Prachtige lipstick! Ik had hem eigenlijk zelf willen kopen, maaar helaas is alles al uitverkocht. Ik vind het ook zonde dat MAC de collectie zonder enige aankondiging vroeger lanceert. Sommige beauty-liefhebbers kijken hier echt al lang naar uit en hadden misschien zelfs een dagje vrijgehouden om bij de release naar de MAC store te gaan. Het is ook niet altijd eenvoudig voor iedereen om “even” langs de winkel te passeren of online te bestellen als je fulltime werkt.

X Sara

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:40:

Ja, ik vind het daarom ook extra vervelend.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 5 augustus 2014 08:20

Hij staat je echt prachtig! Heb nu toch een beetje spijt dat ik hem niet genomen heb, ondanks dat ik Candy Yum Yum al heb. Maar heb gelukkig beide blushes,een lipglass en de Strip poker lipstick kunnen bemachtigen van de collectie. Maar een paar weken terug stond in de nieuwsbrief van MAC dat de collectie online kwam op 31 juli. Daarom heb ik online wat weten te bemachtigen. (Wel de hele dag achter de computer voor gezeten :$ )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:41:

Wauw, online is het je zelfs gelukt! Dat vind ik wel heel knap, daar gaat het altijd zo enorm snel!

[Beantwoorden]

Sharon antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:46:

Ook voor het eerst hoor! Heb zo vaak geen geluk gehad met LE’s.. Heb ze net binnen gekregen en ze zijn echt prachtig. Ben er erg blij mee! (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 augustus 2014 08:21

Het is echt een super mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door LinvanT op 5 augustus 2014 08:24

Ik wilde deze lipstick ook graag hebben. Ik had het in mn agenda gezet en dan ga je een weekend weg en dan ligt het in de winkel. Of je gaat een avondje bbqen en de collectie is random online gegooid en dus uitverkocht als ik thuis kom. Ik baal best wel, mja je kan niet alles hebben.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 5 augustus 2014 08:25

Waauw pretty perfect in pink! Echt onwijs mooi deze kleur :D

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 5 augustus 2014 08:41

Ik heb zaterdag heel lang getwijfeld om hem mee te nemen maar ben dan toch voor het oogschaduw palette van Kelly gegaan, omdat hij al bijna (na een paar uur in de winkel te liggen) uitverkocht was! Ik ben er heel blij mee, maar alsnog wil ik wel graag de lipstick ;)

[Beantwoorden]


Door Vicky op 5 augustus 2014 08:48

Leuke kleur! Ik ga toch es uit mijn comfortzone moeten stappen want ik zwijmel weg bij al die toffe lipkleuren maar durf het helaas niet zelf dragen :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:41:

Doen!!

[Beantwoorden]


Door Beau op 5 augustus 2014 08:57

Wat een prachtig kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 5 augustus 2014 09:10

Wauw, wat moooi! Echt een hele mooie kleur en goede pigmentatie. En wat fijn dat hij 3 tot 4 uur blijft :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 5 augustus 2014 09:10

Hoe kunnen ze de collectie zomaar twee weken eerder uitbrengen terwijl jij ook nog eens op vakantie bent? ;-) Ik vind de kleur echt awesome! Staat je onwijs goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:41:

Haha ja, belachelijk!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 augustus 2014 09:14

Wat een heerlijk kleurtje, hij staat je echt goed Vera.

[Beantwoorden]


Door emma op 5 augustus 2014 09:15

:D Ik ben vandaag jarig en heb ik dus een msf van sharon gekregen hij is erg mooi en bem er heel blij mee maar ik dacht ook dat hij pas 16 augustus zou komen jamer want bijna alles is uitverkocht x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:42:

Dat is wel een heel tof kado! Gefeliciteerd Emma :-)

[Beantwoorden]


Door Maris op 5 augustus 2014 09:18

Oh nee zijn ze er nu al? Zeker al uitverkocht natuurlijk :(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 augustus 2014 09:26

Deze collectie is al helemaal uitverkocht op de website. Iig de LE dingen. Spullen uit de vaste collectie in andere verpakkingen niet. Wel jammer dat je Candy Yum Yum er niet naast geswatcht hebt om het verschil te laten zien. Dat was een handige toevoeging geweest voor het artikel.

[Beantwoorden]


Door Dita op 5 augustus 2014 09:27

Prachtig! Ik heb zelf de candy yumyum, ook zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 augustus 2014 09:43

Wat een beauty zeg! Zelf heb ik deze niet kunnen bemachtigen, maar ik heb nog wel het Bloody Brilliant quad van Kelly kunnen kopen :) Ik wou eigenlijk ook Cheeky bugger, maar daarvan lag er maar één bij de Douglas counter en er was één meisje mij net voor. Sowieso hadden ze van alle producten er volgens mij maar maximaal twee voor de verkoop ofzo, echt heel erg weinig. Behalve meer duidelijkheid qua wanneer een collectie te koop is zou ik het ook wel fijn vinden als er nét even iets meer exemplaren beschikbaar worden gesteld! Dan is het alsnog wel limited, maar hebben net iets meer mensen de kans om wat te kunnen kopen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:42:

2?! Wat slecht! Dan heb je bijna geen kans.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 5 augustus 2014 09:47

Wat een plaatje! De huls is ook zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 augustus 2014 09:47

Hij is heel mooi, staat je mooi dat knalroze zeg !

[Beantwoorden]


Door Tineke op 5 augustus 2014 09:49

Wat een mooie kleur, hij staat je erg leuk!
Liefs

[Beantwoorden]


Door maroussia op 5 augustus 2014 09:54

Ik hoop dat de andere kleuren er nog zijn, want ik zou vandaag naar de MAC gaan ;(

[Beantwoorden]


Door Romy op 5 augustus 2014 09:57

Niet helemaal mijn kleur, maar ik ben echt verliefd op die huls!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 5 augustus 2014 10:03

Ik had echt net hetzelfde probleem. Ik checkte al 2 weken elke keer de webshop, want MAC zet inderdaad graag dingen te vroeg online. Telkens niks. Vrijdag kon ik het niet nakijken en zaterdagochtend staat alles online en zijn de lipsticks al weg. Ik HAAT het! Waarom doen ze dat toch… Godzijdank hebben ze in een winkel Kelly Yum Yum aan de kant gelegd, die heb ik toch al. Maar Riot House, die ik absoluut wou, heb ik via ebay moeten bestellen omdat hij overal uitverkocht was en ook niet meer binnen zou komen. In België is hij zelfs initieel niet eens in de winkel gekomen. Grr… Waarom doen ze dat toch…

[Beantwoorden]


Door Danique op 5 augustus 2014 10:05

Hmm, ik wilde de mineralize skinfinish van Kelly, helaas is die ook al uitverkocht (tenminste, bij mij in de buurt). Beetje jammer van MAC dat ze de release data nooit zo nauw nemen.

[Beantwoorden]


Door Emily op 5 augustus 2014 10:14

Wauw, mooie kleur! Staat ja dan ook geweldig!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 augustus 2014 10:17

Ik vind het ook vet irritant dat ze steeds collecties te vroeg in de webshop zetten. Dat is gewoon not done. In ieder geval, de lipstick is echt heel mooi! Hij lijkt me inderdaad net wat draagbaarder (en iets minder fel?) dan Candy Yum Yum. Ik vind dit soort tinten tof, ze staan ook vaak iedereen goed!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 5 augustus 2014 10:26

Hij is wel erg mooi! Jammer dat ze de collectie te vroeg online zetten.

[Beantwoorden]


Door Hester op 5 augustus 2014 10:34

Hij is inderdaad vet! Eigenlijk vind ik hem niet eens zo superopvallend, omdat het wel een vrij ‘licht’ kleurtje is. Dat vind ik eigenlijk het mooist! Inderdaad wel heel stom dat ze de collectie te vroeg gaan verkopen, hartstikke leuk hoor maar je hebt er niets aan…

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 5 augustus 2014 10:35

Ik vind hem er ook echt geweldig! (: heel gaaf.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 augustus 2014 10:37

Hij is echt prachtig! Ik zit geduldig te wachten tot mijn lipstick binnen komt, ik kan niet wachten. :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 augustus 2014 10:49

Ik vind het echt jammer dat de collectie zomaar ineens er was, daardoor was ik niet in staat om naar een macwinkel te gaan. Superjammer

[Beantwoorden]


Door Ina op 5 augustus 2014 11:04

Wat een mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Quinta op 5 augustus 2014 11:17

Ik vind wel dat de prijs meevalt, als de lipstick nog best wel lang blijft zitten en een mooie pigmentatie heeft.

[Beantwoorden]


Door Bente op 5 augustus 2014 11:18

Wauw, die kleur knalt echt van je lippen af!

[Beantwoorden]


Door saskia op 5 augustus 2014 11:20

Prachtige kleur! hou ik van! inderdaad jammer dat ze twee weken te vroeg te koop waren! ik vind zoiezo MAC online niet fijn werken. wanneer iets er is is het snel uitverkocht en word het lang niet aangevuld. Bij Limited editions loop je snel iets mis.

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 augustus 2014 11:21

De kleur is inderdaad prachtig, ik ben heel blij dat ik hem heb kunnen bemachtigen! :D

Over de releasedatum: het was al een aantal weken bekend dat hij dan online zou komen hoor :) MAC stuurt altijd een mail met de releasedatum (als je op de site aangemeld bent voor de nieuwsbrief)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:43:

Die datum stond op 16 augustus.

[Beantwoorden]


Door Celia op 5 augustus 2014 11:25

Wat een leuke knalkleur! Wel jammer dat MAC zomaar random haar collecties twee weken voordien verkoopt… Dat is inderdaad niet zo leuk voor de mensen die ernaar uitkeken om iets te bestellen!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 5 augustus 2014 11:30

Wat een mooie kleur, echt prachtig. En de foto’s zien er echt mooi uit. :yay:

[Beantwoorden]


Door Frederique op 5 augustus 2014 11:36

WAUW! Wat een prachtige kleur. Hij staat je echt geweldig mooi! XX (love)

[Beantwoorden]


Door Saar op 5 augustus 2014 11:37

Wauw Vera! Staat je echt prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 augustus 2014 11:39

Wat een mooie kleur!! Staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door OnlineBeautyMagazine op 5 augustus 2014 11:48

Wauw wat een mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Natasja | beautyflamenatasja op 5 augustus 2014 11:50

Wat een gave kleur! Echt heel Nice!
Ik gad het inderdaad op social media al gezien, maar flink balen als je het niet weet en een van de producten graag zou willen.

[Beantwoorden]


Door Geertje Boekhouder op 5 augustus 2014 12:06

Deze lipstick heeft al voor heel wat explosie gezorgd de afgelopen dagen.
Hij staat je heel erg mooi!
Ik vind hem voor mijzelf te flets, gezien mijn bleke huid.

[Beantwoorden]


Door Lotje op 5 augustus 2014 12:08

Ik wilde deze lipstick zo graag, maar het is me niet gelukt helaas. Ik vind het een prachtige lipstick! XOXO

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 augustus 2014 12:10

Prachtig kleurtje! Ik heb Candy Yum Yum, daarom zou ik deze niet kopen omdat hij er dan toch teveel op zou lijken.. hehe.

[Beantwoorden]


Door M. op 5 augustus 2014 12:27

Die is echt heeeeel mooi <3

[Beantwoorden]


Door Muberra op 5 augustus 2014 12:32

Wat een mooie kleur!
Hij staat je ook echt heel leuk. ;-)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 5 augustus 2014 12:37

Het was al weken bekend dat de Osbourne collectie op 31 juli uit zou komen op de site. Dat stond allemaal in de nieuwsbrief! :)

Kelly Yum Yum staat je echt geweldig mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door iris op 5 augustus 2014 12:42

hey vera ik heb die lipstick ook en ik ken een hele goeie dupe essence lipstick kleur nummer 08 colour crush

[Beantwoorden]


Door Merel op 5 augustus 2014 12:46

Door Anna op 5 augustus 2014 12:48

Wauw, wat een prachtige kleur! En wat heb je weer super mooie foto’s gemaakt. X

[Beantwoorden]


Door Edith op 5 augustus 2014 12:49

Wat een mooie kleur, staat je ook goed! (love)

[Beantwoorden]


Door cupid op 5 augustus 2014 12:50

Het was al weken bekend dat het de 31e online zou komen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2014 om 17:43:

Ik bedoelde de counters!

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 augustus 2014 12:57

Jammer dat ze het al eerder verkopen sommige letten daar dus niet op en dadelijk kunnen ze het niet meer krijgen. Ziete r wel super mooi uit

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 5 augustus 2014 12:59

Wauw wat een mooie kleur Vera. Het staat je heel goed! x

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 5 augustus 2014 13:02

Prachtkleurtje! Ik lees en zie er overal mooie reviews over!

[Beantwoorden]


Door Benay Vaneese op 5 augustus 2014 13:03

Ik ben geabonneerd op de nieuwsbrief van MAC en kreeg een paar weken voor de lancering een nieuwsbrief dat de releasedatum online 31 juli zou zijn. Tip voor de volgende keer. Toch ben ik deze kleur misgelopen waar ik ontzettend van baal. Maar ik heb gelukkig wel dodgy girl kunnen bestellen.
Wat ik persoonlijk ook super slecht vind, is dat er bij de MAC counters maar een paar exemplaren per lipstick verkrijgbaar waren. Ik snap dat het LE is, maar 1 of 2 KYY’s per counter is echt heel weinig. Bij de Bijenkorf in Eindhoven was de collectie niet eens binnen gekomen.

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 augustus 2014 13:36

Wat een prachtige kleur! En Vera, jou staat ook echt elke kleur prachtig hé

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 augustus 2014 13:37

Erg jammer inderdaad dat ze het zonder aankondiging online zetten.. gelukkig ben ik zaterdag vroeg genoeg in de auto gesprongen richting een MAC counter en was nét op tijd.. de kleur is zo fantastisch mooi!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 5 augustus 2014 13:51

Staat je echt heel mooi! Ik heb uiteindelijk het bloody brilliant palette en peaches & cream blush kunnen bemachtigen. Ik heb helaas niet Kelly Yum Yum en Dodgy Girl. Ik kwam bij de bijenkorf in eindhoven en toen kreeg ik te horen dat ze de collectie niet binnen hadden gekregen. Echt raar! Maar heb ook al veel verhalen gelezen dat counters maar 1 of 2 lipsticks hadden per kleur. Ik snap dat het limited edition is, maar dit is wel erg extreem.

[Beantwoorden]


Door Evi op 5 augustus 2014 13:53

Heel gaaf Vera! You look sexy! Denk je trouwens dat deze kleur bij meiden met zowel een warme als koele ondertoon staat?

[Beantwoorden]


Door Monique op 5 augustus 2014 14:27

Hi Vera!

Wow ik ben al een tijdje niet meer op je blog geweest, maar ben blij dat ik je weer ‘gevonden’ heb! Ik denk te zien dat het goed met je gaat en hoop dat ik dat juist zie. Je straalt helemaal! X

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 5 augustus 2014 14:29

Jaaa, deze is leuk!

[Beantwoorden]


Door melissa op 5 augustus 2014 14:33

super mooi ik ga binnenkort echt een mac lipstick kopen maar ik had een vraagje de mac artist zei dat ik een neutrale ondertoon heb betekend dat dan dan koele en warme kleuren lipsticks mij dan staan ?

[Beantwoorden]


Door Vief op 5 augustus 2014 14:49

Prachtige collectie, ik wilde de 2 palettes en blushes. De 2 blushes ben ik misgelopen. Toen Mac opeens de collectie online bracht was ik aan het werken. Ik vind het zwaar vervelend hoe ze dit elke keer doen, op meerdere blogs lees je een releasedatum, waar je op wilt kunnen vertrouwen aangezien Mac die info doorspeelt en dan veranderen ze het opeens in de Nieuwsbrief?!? Ik snap hun plan hierachter niet….

En de lipstick staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 augustus 2014 14:56

Hij is zowel online als bij de counter in Groningen helemaal op… :(

[Beantwoorden]


Door Sara op 5 augustus 2014 14:59

Wat een beauty zeg! En hij staat je echt prachtig. Echt yum yum op je lippen inderdaad. Prachtig.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 5 augustus 2014 15:34

Wat een geweldig mooie kleur, ik heb de ‘gewone’ Candy Yum Yum en die vind ik al prachtig. Hopelijk kan ik deze nog bestellen en aan mijn collectie toevoegen. :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 augustus 2014 15:42

Wat een prachtige kleur lipstick, zo gaaf dat je hem hebt bemachtigd! <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 augustus 2014 15:52

Wat een beauty! Echt een prachtige kleur, staat je ook onwijs goed. Ik wilde eerst graag de oogschaduw paletten kopen, maar ik twee weken geleden het toch niet te doen. Maar ik ben er ook blij van, want ik was de collectie anders hoogstwaarschijnlijk mis gelopen. Ik vind het ook zo onnodig dat MAC constant hun collecties eerder online gooien.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 5 augustus 2014 15:58

Hij is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 augustus 2014 16:48

Voor mezelf lijkt deze roze kleur iets te fel maar ik vind hem bij jou echt prachtig staan!
Liefs, Jana

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 5 augustus 2014 17:23

Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 5 augustus 2014 18:13

Wauw, wat een super mooie kleur! En die huls, dat lila is echt zo tof!

[Beantwoorden]


Door Riemke op 5 augustus 2014 18:31

wat een super mooie kleur!! <3

[Beantwoorden]


Door Marit op 5 augustus 2014 19:34

Echt een super mooie kleur! Ik was helaas net te laat :(

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 augustus 2014 19:44

Wow wat een supermooie lipstick :-) x

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 5 augustus 2014 20:15

Het blijft mij verbazen, volgens mij zijn er maar weinig kleuren die jou niet staan!!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 5 augustus 2014 20:16

Helaas niet mijn kleur, jou staat ‘ie erg goed! :ja:

[Beantwoorden]


Door Tedje op 5 augustus 2014 20:25

Wauw wat een mooie kleur! Staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door lisanne op 5 augustus 2014 20:35

staat je fantastisch!

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 augustus 2014 20:57

LOVE die kleur :D awesome!

[Beantwoorden]


Door Manwai op 5 augustus 2014 22:19

Dupe Rimmel Kate Moss (roze tekst) nr 20! (Momenteel alleen in UK verkrijgbaar denk ik)
Ik weet het zeker.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 5 augustus 2014 22:20

Oh gaaf! Dat had ik niet verwacht! Nu vind ik het bijna jammer dat ik ‘m niet heb. Staat je goed!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 5 augustus 2014 23:13

Wat een beauty!

[Beantwoorden]


Door Romah op 5 augustus 2014 23:15

Ik heb ongelofelijk veel geluk gehad dat ik het wel op voorhand wist, en dat mijn superlieve vriend letterlijk een hele dag voor mij achter de computer heeft gezeten, en mij al de dingetjes dat ik wou heeft kunnen bestellen! (love)

[Beantwoorden]


Door A op 6 augustus 2014 00:12

Wist je dat MAC Israel steunt? Al die geld gaat naar hun. Jammer dat er zoveel kinderen en vrouwen dood gaan. Alsjeblieft, wij allemaal kunnen dit tegenhouden met dit soort producten niet te kopen. Op google als je ‘boycot Israel’ intypt vindt je er meer over. Maar alsjeblieft dames, steun Palestine door dit soort producten niet te kopen!

#FREEPALESTINE!

[Beantwoorden]


Door Janine op 6 augustus 2014 00:39

Door Elise op 6 augustus 2014 12:01

Ik dacht eerst dat het geen toevoeging zou zijn, maar aah hij is prachtig. Ik heb al Candy Yum Yum, nu spijt dat ik deze niet heb besteld. Jammer dat hij te vroeg was, ik heb toch ook liever een aankondiging.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 augustus 2014 12:58

Echt een hele mooie kleur! Staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Nicole - Lipstickzone op 6 augustus 2014 13:25

“Waar ik minder blij van word is dat MAC weer eens zomaar een collectie te koop zet, weken voordat deze eigenlijk pas verkrijgbaar zou zijn. Daarmee stel je trouwe fans en klanten teleur. Grote kans dat je de producten op deze manier mis loopt, zeker wanneer je social media niet in de gaten houdt. Super zonde en onnodig.”

DIT! Echt, ik wilde van deze collectie de nude zó graag, en mac houdt zich gewoon niet aan de datum. Heel slecht naar klanten toe.. Ik hoop dat ik de simpsons lijn niet misloop, want ik zou het echt erg vinden als ik de blush niet kan bestellen :( Mooie lipstick Vera, gelukkig heb ik wel candy yum yum en die lijkt erop :)

[Beantwoorden]


Door coby op 6 augustus 2014 14:33

Vera je weet hoe ik er van vind je ben weer ,n plaatje om te zien .
Jammer ik zou jou kleur die nu aan ons laat zien ook graag willen hebben .
Kan jullie vertellen waar ik die nog zou kunnen bestellen.
Verder de groetjes van Coby.

[Beantwoorden]


Door Julie op 6 augustus 2014 15:10

Ik vind deze erg mooi, eigenlijk veel draagbaarder dan Candy Yum Yum!
Hij staat je ook werkelijk prachtig Vera! :-)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 7 augustus 2014 01:35

Heel mooi kleurtje en maar goed dat ze wat vroeger te koop zijn, echt een kleur voor de zomer :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 7 augustus 2014 07:01

Waaah! Deze wil ik echt, maar echt, hebbon! :)

[Beantwoorden]


[…] heb Pink Flush ook op in de review van Kelly Yum Yum. Gecombineerd met een felle kleur lipstick komt hij misschien zelfs nog beter tot zijn […]


Door Do op 10 augustus 2014 09:01

Wauw, een prachtige lipstick!

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 15 augustus 2014 00:59

Hoii Vera, ik volg nu een tijdje je Blog. Hele leuke video’s en vind het goed dat je eerlijk verteld wat je van een product vind. Ik had een vraagje. Ik vroeg me af of je van Mac de studio fix fluid foundation wel eens hebt getest. Zou er graag een review over willen zien indien mogelijk. Ga zo door meid!! Hoop van je te horen.

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 18 augustus 2014 23:36

Prachtige lipstick!

[Beantwoorden]