Twitter Question #178

twitter_question_178_01

Je looks heb je van jezelf (en een beetje van je ouders). Die wilderige bos met haar, dat wipneusje, bovenlip die zich opkrult tot een dunne streep wanneer je lacht en olijfvormige ogen. Maar de make-up die je op hebt, net als de kleding die je draagt, kan goed een beetje geïnspireerd door iemand anders zijn. Een vriendin, of… je favoriete celeb.

twitter_question_178_02

Als ik de vraag krijg wie voor mij een voorbeeld is qua kleding en make-up, dan antwoord ik standaard met Kelly Osbourne. Ik vind Kelly te gek. Ze heeft niet de perfecte Hollywood looks en dat vind ik juist leuk. Ze is prachtig en durft veel. Ik kan me wel een beetje identificeren met Kelly. Ik kan best onzeker worden van andere super knappe bloggers en YouTubers. Ze is mijn inspiratie. Ze zit in mijn hoofd, ook al zie je dat in mijn kleding en make-up misschien niet zo snel terug.

Maar… door jullie tweets kwam ik erachter dat ik wel meer inspiraties en voorbeelden heb. Rihanna bijvoorbeeld, op de doorzichtige Swarovski jurken na. Hilary Duff vind ik ook een inspiratie. Soms is ze een beetje te veilig, maar toch ook wel een voorbeeld van me. Al sinds ik een jaar of 11 ben en ik naar Lizzie McGuire keek.

Welke bekendheid is voor jou een inspiratie?


Reacties

Door Isabella op 19 juli 2014 15:10

Oehh, goede vraag! Ik denk dat het voor mij toch wel Kylie Jenner is, ik ben verliefd op haar kledingstijl en haar make-up zit altijd perfect.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 19 juli 2014 15:25

jij bent mijn voorbeeld en inspiratie vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 juli 2014 15:33

Emma watson en ak mijn favoriete bloggers. Emma blijft lekker zichzelf ^^

[Beantwoorden]


Door HijabMusthaves op 19 juli 2014 15:40

Beyonce! Waarom? Omdat ze lekker veel varieert in haar style. Of het nu gaat om haar, make up of kleding het is iedere keer een verrassing. Dat vind ik gaaf, als je met je uiterlijk durft te expirimenteren. Overigens vind ik de kledingstijl van haar zusje Solange ook geweldig!

Ps: Jes van New Girl, geweldige outfits iedere keer.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 juli 2014 15:41

Kylie Jenner en Ashley Benson. Dat zijn echt prachtige meiden, en hun kledingstijl is perfect.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 19 juli 2014 15:43

Niet echt dat ik mij erop aanpas, maar ik vind de glamour-stijl van zowel Monica Bellucci als Dita von Teese enorm mooi! Mijn make-up doe ik soms wel zoals zij het ook doen, maar kleding kies ik gewoon uit op wat ikzelf mooi vind. Helemaal iemand anders ‘worden’ zou totaal niet bij mij passen, maar sommige dingen overnemen doe ik wel graag!

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 19 juli 2014 15:57

Kim Kardashian’s makeup en kledingstijl vind ik echt geweldig! Ook Kylie Jenner’s makeup looks van de laatste tijd vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 juli 2014 16:04

Leuke twitter question! :) Dit is voor mij dan wel Miranda Kerr, ze ziet er altijd zo verzorgd en chic uit, daar hou ik wel van!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 19 juli 2014 16:07

Ashley Benson vond ik altijd al geweldige kwa looks, haar en make-up. Maar sinds ik veracamilla heb ontdekt ben jij mijn inspiratie! Ik vind het altijd geweldig hoe je je make-up doet en je looks maakt. Het is geweldig om je reviews te lezen en je filmpjes te bekijken. Ik kan geen betere inspiratie bedenken. Je blog zit dat ook vol handige tips :) Met Vera op het blog netwerk verveel je je haast nooit.

[Beantwoorden]


Door Jill op 19 juli 2014 16:10

Mijn allergrootste inspiratie is Kylie Jenner, haar stijl vind ik zo leuk en uniek! Zeker omdat ze een beetje dezelfde leeftijd als ik is. Ook vind ik Vanessa Hudgens heel gaaf, altijd zulke leuke boho-chic outfits :)

[Beantwoorden]


Door Inge op 19 juli 2014 16:15

Beyoncé, Shay Mitchells (PLL) en geloof het of niet, Kim Kardashian. Kanye heeft een goede invloed op haar stijl want sinds ze met hem is ziet ze er prachtig uit! (En die make-up is sowieso to die for)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 19 juli 2014 16:24

Voor mij is het Kat von D. Die vrouw is werkelijk prachtig en heeft een hele leuke style die wel bij mij past. Helaas kan ik voor mijn werk mij niet zo kleden en zoveel tattoo’s hoef ik ook niet perse, maar toch blijf ik haar prachtig vinden. xxx

[Beantwoorden]


Door Catho op 19 juli 2014 16:32

Zonder twijfel Pixie Lott & Demi Lovato, 2 prachtige en te gekke vrouwen die er niet altijd té perfect bijlopen!

[Beantwoorden]


Door Remy | BakingBeautyNL op 19 juli 2014 16:32

Justin Timberlake ;-)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 juli 2014 17:06

Qua make-up Kim Kardashian eigelijk. Zeg wat je wilt maar haar make-up en vooral ooglooks zijn altijd prachtig! En qua kleding Miranda Kerr.

[Beantwoorden]


Door Celia op 19 juli 2014 17:29

Ik vind de stijlen van Jessica Alba en Lauren Conrad leuk. Qua make-up dragen zijn vooral naturelle make-up en dat vind ik zelf ook het mooist!

[Beantwoorden]


Door Lauren op 19 juli 2014 18:31

Hey Vera,

Was jij gister avond in Rotterdam? Bij het van Zanten café? ik dacht dat ik je daar zag ;-)

Xxx x

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 19 juli 2014 18:54

P!nk !!! Stoer wijf, weet waar ze over praat en zingt… Mooie looks en laat zien dat kort haar ook vrouwelijk en sexy kan zijn!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 juli 2014 18:54

Voor mij zijn dat Nina Nesbitt, Taylor Swift en Ashley Benson.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 19 juli 2014 20:24

Oef ik heb zoveel: Dita von Teese, Kat von D, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger, Ashley Benson, Katy Perry en Adele.

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 juli 2014 20:50

Hilary Duff ziet er inderdaad altijd goed uit! Maar eerlijk gezegd let ik nooit zo op outfits van celebs. Leuk om te lezen dat anderen dat wel doen ^^) Kelly Osbourne is een goeie!

[Beantwoorden]


Door Ine op 19 juli 2014 20:52

Qua make up heb ik een zeer grote liefde voor Katy Perry. Maar qua stijl hou ik enorm van Amber Katelyn Beale en P!nk ..

[Beantwoorden]


Door Julia op 19 juli 2014 21:06

Kat von D en Lorde hebben allebei een ontzettend vette stijl en hun make-up zit vaak ook echt prachtig! Grote voorbeelden, ook al is dat niet altijd terug te zien in mijn eigen make-up en kleding.

[Beantwoorden]


Door Suus op 19 juli 2014 21:06

Zonder twijfel Kate Lanphear, style editor van de US Elle. Ik heb niks met glossies en ken haar werk dus niet, maar holy shit wat ziet zij er altijd ge-wel-dig uit! En wat heb ik al veel geïnvesteerd in blondeer- en scheersessies en prijzige kleding om in de buurt te komen van de ultieme mix van haar stijl plus een toefje van mezelf.

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 19 juli 2014 21:54

Ik ben fan ook van van de looks van Hilary Duff, Ashley Benson en Emma Watson! Redelijk veilig, classy en natural beauty :-)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 19 juli 2014 23:00

Op dit moment Kylie Jenner, Demi Levato en Rita Ora. Hun kledingstijl en looks zijn erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 juli 2014 01:07

Voor mij is Lana Del Rey een grote inspiratie; ze lijkt net weggelopen uit het Hollywood van de jaren 50 en dat vind ik geweldig. Ik vind echter wel dat ze vaak iets te veel oogmake-up op heeft, terwijl ze dat helemaal niet nodig geeft. Alhoewel die heftige make-up natuurlijk wel weer bijdraagt aan het dramatische dat ze wil uitstralen.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 20 juli 2014 09:56

Nicole richie, is en blijft mijn voorbeeld

[Beantwoorden]


Door Suzanna op 20 juli 2014 10:39

Emma Watson en Jennifer Lawrence. Ze zijn beiden van mijn leeftijd en ondanks dat ze beroemd zijn nog zo normaal. Qua make-up houden ze het beiden vaak rustig en complementeren ze hun natuurlijke schoonheid. Niet alles wat ze dragen qua fashion is mijn ding, maar ze zijn wel heel zelfverzekerd in hun eigen stijl en daar houd ik van.

[Beantwoorden]


Door Isy op 20 juli 2014 12:02

Sowieso Lauren Conrad, haar make-up, haar en kleding I LOVE IT <3

[Beantwoorden]


Door XRIOT op 20 juli 2014 12:15

Ik vind Adele wel een mooie inspiratie!
Ze heeft vaak rustige ooglooks met knallende lippen, vind ik leuk!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 juli 2014 13:00

Ik heb niet echt een celeb inspiratie. Ik let gewoon niet zo op celebs. Ik lees wel wat mode bladen en dat vind ik leuk om inspiratie uit op te doen. Maar verder kijk ik eigenlijk gewoon wat er in de winkels hangt en wat ik op internet vind.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 20 juli 2014 13:18

Scarlett Johansson en Hilary Duff. Casual, maar tegelijkertijd sexy, zelfverzekerd en stylish.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 20 juli 2014 14:00

Al jaren fan van Madonna en ik heb net als haar amandel-vormige ogen.
Als puber probeerde ik al haar winged-eyeliner na te maken (15 jaar terug)

[Beantwoorden]


Door Marion op 20 juli 2014 15:56

Leuke vraag, heb zelf niet echt een voorbeeld, ben ook niet heel goed met fashion. Vind het vaak ook wel lastig omdat ik een grotere maat heb en niet echt lang ben. Kijk vooral naar youtube voor inspiratie, vind youtube dan ook de grootste inspiratie bron.

[Beantwoorden]


Door carly op 20 juli 2014 21:54

Katy Perry. Perfect <3

[Beantwoorden]


Door Laurette op 21 juli 2014 00:28

Zonder twijfel Kendall en Kylie Jenner. Mijn boegbeeld(en) van perfectie

[Beantwoorden]


Door Cindy op 21 juli 2014 11:44

Rachel Zoe, altijd. Rachel Bilson, vooral in Heart of Dixie.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 21 juli 2014 12:25

Dat is duidelijk Perrie Edwards voor mij !

[Beantwoorden]


Door Julia op 21 juli 2014 12:53

Jij ! :-)

[Beantwoorden]


Door Bo op 21 juli 2014 13:46

Olsen twins !

[Beantwoorden]


Door Eilish op 21 juli 2014 14:20

Demi lovato (love)

[Beantwoorden]


Door Charmain op 21 juli 2014 20:35

Nicole Scherzinger en Shakira (love)

[Beantwoorden]


Door Lieve op 22 juli 2014 10:20

Leuk om te zien dat je de vraag hebt gebruikt die ik je had getweet! (Waarschijnlijk was ik niet eens de enige die deze instuurde maar vanuit fangirl modus doe ik even alsof).

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 juli 2014 23:55

Beyoncé en Rihanna !!

[Beantwoorden]


Door Alexandra B op 24 juli 2014 15:27

Keira Knightley! Een klassieke schoonheid. Mooie makeup, geen rare looks en ik hou van haar eenvoudige, smaakvolle, soms beetje hipster achtigekledingstijl.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 28 juli 2014 23:27

Zeker Kim Kardashian ! Ik vind haar prachtig, ook Khloe en Kourtney vind ik mooi , en de zusjes Jenner , hun make-up is altijd perfect !

[Beantwoorden]


Door evitara22@hotmail.com op 5 augustus 2014 15:01

Ik vind de make-up van de Kardashian/Jenner-clan altijd fantastisch! Daar blijft het overigens ook bij ;-)

[Beantwoorden]


Door Schawa op 8 augustus 2014 20:14

Ik vind Rihanna’s makeup altijd prachtig.

[Beantwoorden]


Door Pamm op 22 maart 2016 22:16

Absolutely Taylor Swift :love: ik ben groot fan van haar muziekstijl, maar ook haar kleding en make-up zit altijd heel mooi. Casual, girly en cute. Rode lipstick en een wing maar weinig oogschaduw. Echt prachtig <3

[Beantwoorden]