Nieuwe producten Catrice najaar ’14

Je leest het goed! Het is weer zo ver: de nieuwe producten in het assortiment van Catrice voor het najaar komen eraan! Vanaf augustus kunnen we genieten van nieuwe oogschaduws, kwijlen bij nieuwe nagellakjes en tekeer gaan met nieuwe foundations. Ik heb geknipt, geplakt en collages gemaakt om het grootste deel van al het moois met je te kunnen delen.

catrice01

Catrice Nude Illusion Make-up € 7,59

Een nieuw soort foundation in glazen flacon die ik er op de persfoto al erg mooi uit vind zien, is Nude Illusion. Een lichte foundation met een optimale matterende dekking, die je huid er gezond uit laat zien. Verkrijgbaar in vier tinten.

Ook is er de nieuwe 3 in 1 Skin Ton Adapting Make-Up (€ 6,99) waar ik helaas geen beeld van heb. Deze foundation zit in een plastic tube en geeft naast kleur, ook verzorging. Verkrijgbaar in 2 tinten.

catrice02

Last Extentsion Volume Mascara € 3,99
Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara Waterproof € 4,89

De Last Extentsion Volume Mascara moet je wimpers tot grote hoogtes brengen. Een dun borsteltje net vezeltjes die wat extra’s aan je wimpers plakken. Ik ben fan van dunne borstels en dan ook heel benieuwd naar deze mascara!

Ook is de Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara nu in het waterproof verkrijgbaar. Deze mascara heeft een dikke rubberen borstel die veel volume geeft.

catrice03

Nieuwe kleuren lipstick € 3,99

Bij de assortiments veranderingen ben ik altijd heel benieuwd naar de nieuwe kleuren lipstick. Dit keer komen er zowel nieuwe tinten Ultimate Colour als Ultimate Shine uit. Roze, rood en nude. Vooral de Ultimate Colour kleuren spreken me aan. Ik kan niet wachten om deze in het echt te zien!

catrice04

Beautifying Lip Smoother € 3,59

En dan een heel nieuw product, de Beautifying Lip Smoother voor bij een natuurlijke make-uplook. Verkrijgbaar in drie zachte nude tinten en met een glanzende finish. Dit product egaliseert zichtbare lijntjes rond de lippen, voor een egaal resultaat. De tubetjes zien er in ieder geval al lief uit!

catrice05

Luxury Lacquers Million Brilliance € 3,59

Hoe gaaf ziet deze nieuwe soort nagellak eruit? Heel veel glitters met ‘unieke 3D deeltjes’. Ik vind het leuk dat er ook opvallende kleurtjes als groen en paars tussen zitten. Ik ben hier ontzettend benieuwd naar!

catrice06

Nieuwe kleuren Absolute Colour Mono Eyeshadow € 2,89

De Absolute Colour oogschaduws worden weer aangevuld. Er komen 5 nieuwe kleuren bij die ik je toch ook even wilde laten zien. Vooral de eerste, een na laatste en laatste oogschaduws zien er prachtig uit als je het mij vraagt. Ik ben geen fan van Catrice oogschaduw, maar ik wil het na het zien van deze foto’s, tóch weer een kans geven.

catrice07

Velvet Matt Eyeshadow € 3,99

En dan is er nog een compleet nieuw soort oogschaduw, onder de naam Velvet Matt. Volgens Catrice hebben deze oogschaduws en premium textuur en moeten ze ultra zacht aanvoelen. Ik vind de beige en bordeaux tinten er wel chic uitzien en ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit.

catrice08

Multi Style Matt Eyeliner € 3,59
Lash Boost Lash Extensions Fibres € 4,59
Duo Eyeshadow Brush

Eyeliner, ik houd van eyeliner! De Multi Style Matt Eyeliner heeft een wigvormige vilten tip en afgeronde randen, waardoor je er zowel smalle als dikke lijntjes mee zou moeten kunnen trekken. Ik weet nog niet zo goed wat ik me erbij moet voorstellen, maar ik wil hem zeker gaan proberen.

Dan is er ook nog de Lash Boost Lash Extension Fibres. Essence heeft een vergelijkbaar product, bedoeld om je wimpers langer te maken met de kleine vezeltjes op het kammetje. Het is geen mascara, die heb je ook nog nodig. Dit product gebruik je ervoor en kun je daarna afmaken met je favo mascara. Over dit soort wimper verlengers zijn de meningen verdeeld, maar ik moet het nog proberen.

Vergeet ook het nieuwe kwastje niet. Oogschaduw kan aangebracht worden met de kant met lange haartjes, of juist die met korte haartjes (handig langs de onderste wimperrand!).

catrice09

Colour Correcting Mattifying Powder € 4,59
Ombre Top Coat € 2,99

De nieuwe Colour Correcting Mattifying Powder ziet er heel gaaf uit. Een aardbolachtige print met pastelkleurtjes. Zo mooi! Op je gezicht zie je daar niets meer van, want de kleuren zijn enkel bedoeld om roodheid te neutraliseren en je huid op te frissen. Bobbi Brown heeft ook zo’n product gehad en ik ben heel benieuwd wat Catrice er van maakt!

En dan als allerlaatste: de Ombre Top Coat. Met de hoeveelheid top coat die je aanbrengt, kun je bepalen hoeveel donkerder de kleur nagellak onder de top coat wordt. Zo kun je variëren en op elke nagel een laagje meer of miner aanbrengen.

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

De foto’s gebruiken voor je blog? Dat mag, maar wel graag met een linkje naar dit artikel.


Reacties

Door Martina op 1 juli 2014 05:29

Ik ben het meest benieuwd naar de matte oogschaduw, die Bordeaux kleur ziet er veelbelovend uit! Hopelijk is het pigment mooi!

[Beantwoorden]

yolo antwoordt op 1 juli 2014 om 18:00:

OK

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 juli 2014 05:58

Wauw, hele mooie nieuwe producten! Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws, lipproducten en nagellakjes! Volgens mij komen er ook nog twee Liquid Metal oogschaduws bij (ik heb het persbericht ook ontvangen). :-)

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 1 juli 2014 om 06:02:

Die vind ik namelijk heel goed! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juli 2014 om 07:53:

Klopt! Die vind ik ook heel mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Natasja op 1 juli 2014 06:29

Hele mooie producten! Ik ben voor al benieuwd naar de make-up producten. Nagellak van catrice doet t altijd wel goed!
Vooral ben ik nieuwsgierig naar de foundations.

[Beantwoorden]


Door Koalabeautymama op 1 juli 2014 06:30

De lipsticks zijn altijd super fijn en ik ben erg benieuwd naar die eyeshadowbrush! Leuke budgetproducten om naar uit te kijken ^_^

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 1 juli 2014 06:40

Ik ben vooral benieuwd naar de velvet oogschaduws

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 juli 2014 06:47

De ombre topcoat doet me denken aan de OPI Sheer Tints! Verder ben ik heel benieuwd naar de matte oogschaduws, de foundation en de nagellak. Ik kijk er in ieder geval weer naar uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 juli 2014 06:53

Ik ben eigenlijk alleen benieuwd naar de ombre topcoat ;)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 1 juli 2014 07:00

Leuke producten, ben benieuwd naar de nagellakken en oogachaduws. Ben ook benieuwd naar essence, tenminste als ze met nieuwe producten komen natuurlijk!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Tessa op 1 juli 2014 07:06

Die nagellakjes zien er heel mooi uit en ik ben benieuwd naar die ombre topcoat! (love)
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Sofie op 1 juli 2014 07:25

Ik ben heel erg benieuwd naar de ombre topcoat! Lijkt me heel speciaal :)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 1 juli 2014 07:27

Ik kan niet wachten :) Vooral de lipsticks wil ik graag uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Elja op 1 juli 2014 07:29

Waauw zo mooi allemaal! Ik ben denk ik het meest benieuwd naar de velvet matt oogschaduws!!

[Beantwoorden]

Elja antwoordt op 1 juli 2014 om 07:44:

En op thepolishrainbow.blogspot.com staan nog veeeel meer producten ( ik weet niet of het allemaal bij ons komt) met een nude matt eye en meer leuke lip producten!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juli 2014 om 07:53:

Die komen helaas niet naar NL :-(

[Beantwoorden]

Elja antwoordt op 1 juli 2014 om 08:30:

Ow jammer!


Door Lucinda op 1 juli 2014 07:36

De Colour correcting powder, of dat echt gaat werken ben ik wel heel benieuwd naar. de rest zal ik ook wel voorbij komen. Begin wel te merken dat de budgetmerken wat meer moeite doen voor de verpakking en dat vind ik altijd een grote plus. xxx

[Beantwoorden]


Door Sharona op 1 juli 2014 07:40

Ik vrees nu al voor de discontinue lijst, de bb cream en All Matt plus foundation gaan eruit als ik die nieuwe foundations zie! En dat zijn juist mijn grote favorieten. Ik ben wel heel benieuwd naar de lipsticks en het nieuwe kwastje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juli 2014 om 07:53:

Daar vrees ik ook voor. Hoe weet je dat die producten eruit gaan?

[Beantwoorden]

Sharona antwoordt op 1 juli 2014 om 08:00:

Dat weet ik niet zeker, maar als ik kijk naar de nieuwe matte foundation en een Tone adapting foundation, lijkt me dat de ‘oude’ matte foundation eruit gaat en dat de BB Cream wordt vervangen door de ‘soort van’ CC Cream. Tone correcting en in een plastic tube klinkt als een CC Cream. Ik zag alleen net bij Pinkypolish dat er een nieuwe tint All Matt bij komt dus die zal er dan waarschijnlijk niet uit gaan. Het wordt in ieder geval weer spannend om te zien wat er allemaal weer uit gaat. ;)

[Beantwoorden]

Frederique antwoordt op 1 juli 2014 om 11:24:

Volgens mij kun je op deze site vinden wat er allemaal uit het assortiment gaat! :) http://www.innenaussen.com/2014/07/catriceex-artikel-auslistungen-herbst-2014.html

Anneloes antwoordt op 1 juli 2014 om 15:22:

Ik heb in een persbericht-overview/Cosnova Newsletter een link ontvangen met daarin ook de producten die het assortiment gaan verlaten. Dit zijn de producten die in dat overzicht stonden:

http://www.beautycloud.nl/2014/07/catrice-uit-het-assortiment-herfst-winter-2014/

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 1 juli 2014 07:43

Oeh la la, dit ziet er veelbelovend uit :-) Ik ben met name erg nieuwsgierig naar de Beautifying Lip Smoother. De tubetjes zien er lief uit en de applicator lijkt me erg fijn; zacht. Leuk om te zien dat een aantal nagellakflesjes een andere vorm hebben gekregen (vierkant). Hopelijk is de kwaliteit er ook op vooruitgegaan. Deze laat nogal eens te wensen over. Ik ben overigens wel heel benieuwd welke producten er allemaal uitgaan…

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 1 juli 2014 07:43

Ik ben benieuwd of er iets leuks tussen zit!

[Beantwoorden]


Door Olga op 1 juli 2014 07:54

De ombre nagellak maakt me nieuwsgierig

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 juli 2014 08:06

Ik vind de luxury lacquers nagellakjes er wel tof uit zien, hier ga ik er zeker een paar van halen, en ook ben ik wel benieuwd naar de ombre top coat, wel een beetje nageaapt van opi, maar de sheertints van opi heb ik ook dus dan kan ik ze vergelijken met elkaar. Ben ook erg benieuwd naar de nieuwe essence producten voor het najaar! Essence blijft toch wel mijn favoriete burgetmerk uit de drogist.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 1 juli 2014 08:23

De producten zien er goed uit maar er zijn toch twee uitspringers. Zou met liefde de velvet matt eyeshadow in de bordeaux kleur willen proberen, ze zien er echt luxe uit en ben groot fan van deze donkerrode tint! En de ombre top coat is ook zo’n opvallend stuk, best benieuwd hoe deze techniek zou werken.

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 juli 2014 08:58

Ik ben heel benieuwd naar de lipsticks ^^

[Beantwoorden]


Door Ayla op 1 juli 2014 09:01

Wow! Die foundations zien er prachtig uit! Ook de poeder op de laatste afbeelding! Brengt Essence ook nieuwe producten uit? Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door saskia op 1 juli 2014 09:02

Ik vind de nieuwe lippenstiften er heel mooi uitzien! maar ben ook altijd bang dat er dingen uitgaan die ik juist heel fijn vind om te gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 1 juli 2014 09:04

Ziet er goed uit allemaal. Vooral de felle kleuren lipstick maken mij meteen helemaal vrolijk. En de Mattifying Powder ziet er alleen al prachtig uit! Kan niet wachten tot het in de winkels te verkrijgen is!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 1 juli 2014 09:09

Wat wen mooie producten allemaal! Alleen volgensmij heet die eerste mascara lash extensions en niet last. Dus die t is een t is een h. Die top coat lijkt me heel erg gaaf om uit te proberen die ga ik zeker kopen, Oja bij dat stukje stond miner ipv. Minder

Xx :ahh:

[Beantwoorden]

Dionne antwoordt op 1 juli 2014 om 09:10:

Ik bedoelde natuurlijk die t is een h
Haha

[Beantwoorden]


Door Hester op 1 juli 2014 09:09

De discontinuelijst is nog even spannend inderdaad, maar we krijgen er in elk geval ook veel goeds voor terug! Ik heb toch wel het idee dat Catrice hiermee zich weer even op de kaart zet, maar we gaan het zien. Die foundations vind ik er lekker revolutionair uitzien in zo’n flesje! En de flacons van nagellakken lijken net vierkant, of ligt dat aan mij?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2014 om 18:55:

Klopt!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 1 juli 2014 09:11

Wauww echt super gave nieuwe producten! Kan niet wachten als ik ze in de winkel zie liggen en ze kan uitproberen!

[Beantwoorden]


Door mandy op 1 juli 2014 09:16

Oh wauw, daar gaat mijn spaargeld :wave: Zitten erg mooie dingen bij! Die lakjes zaten geloof ik eerst in een LE (luxury lacquers) maar die heb ik gemist dus het is wel tof dat ze in het vaste assortiment komen. Ben ook heel benieuwd naar de matte oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door Charile op 1 juli 2014 09:17

Mooie items!

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 juli 2014 09:20

Dat ziet er veelbelovend uit, die liptubes ben ik benieuwd naar net als de matte eyeliner, hopelijk brengt hij fijn aan!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 1 juli 2014 09:21

Wauw ik vind het wel mooie nieuwe producten!
Vooral die nagellak ziet er echt bijzonder uit.
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Meike op 1 juli 2014 09:24

Ik ben ontzettend benieuwd naar de Velvet Matte oogschaduws, vooral die burgundy kleur ziet er erg aanlokkelijk uit. Ik kreeg net al helemaal inspiratie voor make-up looks, haha!

[Beantwoorden]


Door Suzanna op 1 juli 2014 09:33

De nagellakjes zien er echt heel erg cool uit!

[Beantwoorden]


Door pamela op 1 juli 2014 09:37

Ik was de laatste tijd al niet meer zo geïnteresseerd in catrice en ik denk dat deze assortiment verandering dat zeker gaat veranderen! Ik ben nog wel erg benieuwt welke producten er uit gaan.

[Beantwoorden]


Door Esther op 1 juli 2014 09:44

Oeee leuk, ik ben het meest benieuwd naar de foundation en nagellakken

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 juli 2014 09:52

Leuk! Ik zie al een aantal toffe lakjes! Ben benieuwd:)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 1 juli 2014 09:53

Er staan mooie producten tussen!

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 1 juli 2014 10:04

Er zitten hele leuke mooie producten tussen. Ben zelf benieuwd naar de topcoat en de nagellakjes.

[Beantwoorden]


Door June op 1 juli 2014 10:10

Superleuke/fijne producten weer! Ik ben benieuwd naar de velvet Matt oogschaduws! Weet je wat het oogschaduwkwastje gaat kosten? XX Fijne dinsdag!

[Beantwoorden]


Door hanne op 1 juli 2014 10:22

Benieuwd naar die ombre topcoat!

[Beantwoorden]


Door EdgyElisa op 1 juli 2014 10:25

Ik ben het meest benieuwd naar de lipsticks, de oogschaduws en de Colour Correcting Powder! Alles ziet er super leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Judith op 1 juli 2014 10:28

Ziet er echt prachtig uit allemaal! Ik ben zeer benieuwd! =D

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 juli 2014 10:33

Ik ben echt heel benieuwd naar de producten, de lipsticks zien er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 juli 2014 10:42

Ziet er mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de foundations!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 1 juli 2014 10:54

De collectie ziet er goed uit. Ik ben erg benieuwd naar de lipsticks en vooral die lip smoothers.

[Beantwoorden]


Door Celia op 1 juli 2014 11:02

Mooie update! De foundation lijkt me wel interessant, net als de velvet matt oogschaduws, de kwast en die ombre nagellak!

[Beantwoorden]


Door Silke op 1 juli 2014 11:04

Wauw, de producten zien er super uit! Ik ben erg benieuwd naar de velvet oogschaduws. Vooral die bordeaux kleur, prachtig.

[Beantwoorden]


Door Frederique op 1 juli 2014 11:07

Hier keek ik al een tijdje naar uit! Ik ben vooral erg benieuwd naar de lipsticks en nagellakjes! (love) XX

[Beantwoorden]


Door Jolet op 1 juli 2014 11:13

Dat zijn echt prachtige producten! ^^) Ga daar denk ik wel wat van kopen!

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 1 juli 2014 11:22

Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe lipstick kleuren! De Catrice lipsticks zijn namelijk erg goed voor een lage prijs :)

http://www.thoughtsinstyle.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 juli 2014 11:23

Op de site van Catrice staan nog veel meer producten, ik hoop dat die ook naar ons toe komen. De producten die weg gaan zal ik niet missen gelukkig! (staan ook op hun site)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2014 om 18:54:

Nederlandse site? Volgens de PR is dit namelijk alles.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 3 juli 2014 om 22:33:

Dit zit er behoorlijk Nederlands uit ;-) maar misschien maken ze voor alle landen gewoon de zelfde site? http://www.catrice.eu/nl/producten/nieuw.html

[Beantwoorden]


Door Cherel op 1 juli 2014 11:23

De nagellakjes en matte oogschaduws wil ik heel graag proberen als het zo ver is!

[Beantwoorden]


Door Zina op 1 juli 2014 11:27

Ohh, die bordeaux rode matte oogschaduw *-* Need!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 1 juli 2014 11:45

Yees!! zelf ben ik erg benieuwd naar de lipsticks en naar die eyeliner, lijkt me iets vreemds!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 juli 2014 11:49

Je hebt het allemaal leuk in elkaar geknipt en geplakt!

[Beantwoorden]


Door Linda op 1 juli 2014 12:17

Het ziet er weer veelbelovend uit, kan ook niet wachten om de lipsticks te gaan testen!

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 juli 2014 12:28

Ik ben benieuwd naar de Ombre Top Coat hij doet me denken aan de OPI sheer tints.
Xx

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 juli 2014 12:50

Ben wel benieuwd naar sommige producten. Zeker de nagellak :)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 1 juli 2014 13:12

De Ultimate Colour lipsticks lijken me heel mooi! En ook naar de Ombre Top Coat ben ik heel benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Margot op 1 juli 2014 13:30

Ik ben nieuwsgierig naar de nieuwe top coat!

[Beantwoorden]


Door Lisa's Beautybabbels op 1 juli 2014 14:02

Oeh, er zitten echt gave dingen tussen! Ben benieuwd naar de ombre topcoat en de lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 juli 2014 14:12

Hmm ik vraag me af hoe goed dat color correcting poeder gaat werken, ben benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Amy op 1 juli 2014 14:19

Die topcoat klinkt gaaf, ben heel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 juli 2014 14:42

Die foundation lijkt me enorm fijn!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 1 juli 2014 15:25

Wauw, ik ben overal ontzettend benieuwd naar! Ziet er erg aantrekkelijk uit hihi :)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 1 juli 2014 15:46

Mooie foundation flacon!

[Beantwoorden]


Door Polly op 1 juli 2014 17:17

Door lelasecil op 1 juli 2014 17:41

ik ben nu al aan het kwijlen :love:

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 1 juli 2014 18:13

Wauw, superleuk, ik ben benieuwd naar die ombre topcoat

[Beantwoorden]


Door Larissa Beets op 1 juli 2014 18:47

Leuk artikel. Catrice heeft fijne producten. Best veel van mijn producten die ik elke dag gebruik zijn van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Jana op 1 juli 2014 20:11

De Colour Correcting Mattifying Powder ziet er veelbelovend uit :D x

[Beantwoorden]


Door Saartje op 1 juli 2014 20:25

Wat een mooie nieuwe producten allemaal weer! Ik ben heel erg benieuwd naar de lipsticks en de nieuwe foundations!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 juli 2014 20:43

Wimper verlenger!? Ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 1 juli 2014 21:55

Er zitten best mooie producten bij volgens mij! Ben heel benieuwd

[Beantwoorden]


Door Take-a-bow op 1 juli 2014 22:50

Super leuke producten! Ik hou van deze artikelen :)

[Beantwoorden]


Door Joy op 1 juli 2014 23:41

Wauw, ik ben ook heel erg benieuwd naar de Colour Correcting Mattifying Powder nu. Verder wil ik binnenkort ook eens foundation proberen, ik gebruik nu al twee jaar BB cream wat me eigenlijk ook helemaal prima bevalt!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 2 juli 2014 00:52

wat komen er leuke dingen aan, zie wel het een en ander wat ik zeker wil proberen, dat word sparen haha!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 2 juli 2014 07:24

Alles ziet er weer heel mooi uit, ben heel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Noah op 2 juli 2014 21:53

leuke producten! de nagellakjes zijn erg mooi! en de mascara’s ga ik zeker kopen <3

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 2 juli 2014 23:08

Matte oogschaduws! Die zie je niet vaak. Wel zo fijn als je net als ik al wat fijne lijntjes hebt. ;-) Glanzende oogschaduw vind ik prachtig, maar glans accentueert dat alleen maar.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 3 juli 2014 20:24

Klinkt zeer veelbelovend. Ik kan al niet meer wachten :)

[Beantwoorden]


Door Larissa op 4 juli 2014 13:56

hallo heb je al een exacte datum vooor waneer de producten uitkomen? grtjes <3

[Beantwoorden]


Door Estrella op 10 juli 2014 21:48

Ik ben benieuwd. Ik zag op een andere blog al welke producten eruit gaan en daar zitten helaas drie van mijn favorieten bij. Zul je altijd zien!

[Beantwoorden]


[…] spannende nieuwe producten. MAC x Lorde, Catrice assortiments veranderingen voor augustus (bekijk hier het overzicht) en ook van e.l.f. kreeg ik een aantal nieuwigheden binnen. […]


Door Osa op 13 juli 2014 11:43

super leuk, omg! ik kan niet wachten tot het in de winkels ligt :) ga je nog dingen ervan reviewen? lijkt me leuk!x

[Beantwoorden]


Door Sabah op 13 juli 2014 13:43

Vera, weet jij of de eyeliner een vervangend product is van de huidige eyeliners, of komt het als extra? Want ik ben fan van dating Joe black, hoop niet dat die uit het assortiment gaat.

[Beantwoorden]


Door iris op 13 juli 2014 16:08

Gave producten! Een review van de lipsticks zou superchill zijn :)

[Beantwoorden]


Door Lobke op 7 augustus 2014 03:45

Ik heb me vandaag aardig uitgeleefd bij het kruitvat. Vooral de metalic oogschaduw. Blijft ook hele dag zitten Ik begrijp alleen niet zo goed hoe je de colour correctie poeder moet gebruiken. Onder of over of juist zonder foundation. Wie weet dit?? Kom op website van catrice ook niet uit.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 8 augustus 2014 19:09

De colour correcting powder, en de ombre topcoat. Ben echt heeeel benieuwd!

[Beantwoorden]