Likes/dislikes juli ’14

Voor de likes/dislikes video van juli heb ik weer alle producten verzameld die ik afgelopen maand uitprobeerde en die me wel, of juist niet goed bevielen. High end en low-budget, producten die je hier al eerder zag of die ik nog niet gereviewd heb. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

PS: nog even over de insecten lotion. Die smeerde ik niet onder mijn oksels, maar kreeg de bultjes daar wel. Vandaar mijn frustratie.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 31 juli 2014 | 64 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Nanda op 31 juli 2014 08:20

Voor mijn peuter-zoon gebruik ik (mij moeten de muggen niet) anti-in sect deet spray 40% van Care Plus. Is er ook in lotion vorm maar ik ben erg van de sprays. Mn zoontje heeft een erg gevoelig huidje maar bij deze nergens last van! Ik heb m besteld bij bol.com

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 31 juli 2014 08:26

Wat heerlijk een eerlijke beautyblogger haha. Laat ze maar boos worden je hebt gewoon gelijk als ze niet werken werken ze niet! Fijn dat je andere wimpers het wel deden. en die marc Jacobs parfum is mooi zeg!!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 31 juli 2014 08:33

Wat een prachtige likes deze maand! Het palette van Bobbi Brown is super mooi net als de highlighter van Laura! En zucht Daisy blijft echt een plaatje om bij weg te dromen!

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 31 juli 2014 08:42

Leuk filmpje! Het Sleek palette is prachtig <3

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 31 juli 2014 08:43

Hele mooie favorieten!
Ik vind je make-up erg mooi deze video! XO

[Beantwoorden]


Door maroussia op 31 juli 2014 08:47

Leuke favo’s! x

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 juli 2014 08:52

Je hebt hele leuke likes. Ik wil ook nog graag de droogshampoo van aussie proberen. Vooral omdat het een volume verkant is dat kan ik wel gebruiken haha.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 31 juli 2014 08:53

Leuke video weer Vera! Ook mooi om zo je mening te horen en wat echt een tegenvaller is en welk product echt goed is. Leuk Leuk Leuk

Liefs, Melissa

[Beantwoorden]


Door Svenja op 31 juli 2014 08:57

Fijne video weer. Vooral de geuren van CK en MJ lijken mij zo heerlijk <3 En wat fijn dat de kwasten van de H&M zo goed werken, daar ga ik ook snel eens naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 31 juli 2014 09:16

Ik kan me voorstellen dat het soms veel te warm is om een video op te nemen, wat een hitte soms! En eindelijk kan ik zelf ook bijna de droogshampoo van Aussi gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door ki op 31 juli 2014 09:19

Leuke video weer! Ik ga binnenkort zeker even snuffelen aan Reveal. Mij leek de DUO lijm zo geweldig.. Misschien had je een fabrieksfout?

[Beantwoorden]


Door Miranda op 31 juli 2014 09:22

Heerlijk dat je zo eerlijk bent:) dat vind ik juist zo leuk aan je haha!
Die nieuwe geur van Marc Jacobs… Daar ben ik heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Anne op 31 juli 2014 09:31

Palette van Bobbi Brown direct besteld bij de Bijenkorf! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 juli 2014 09:43

Kan het niet zo zijn dat de wimperlijm te veel uitgedroogd was? Heb ik zelf wel altijd met van die tubetjes die je bij wimpers krijgt. Zou bij Duo natuurlijk niet mogen, maar toch. Ik ben heel benieuwd naar het Sleek palette.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 31 juli 2014 09:43

Het zijn jou likes en dislikes, dus jij moet eerlijk zijn! Dat lijkt mij juist de bedoeling van deze video haha! Ik ben zelf heel benieuwd naar de geur van Marc Jacobs

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 31 juli 2014 09:47

Bij mij help tegen muggen citroensap en het leverd ook geen irritatie op ( teminste bij mij)

[Beantwoorden]


Door Larissa Beets op 31 juli 2014 10:00

Die Marc Jacobs parfum is super mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 juli 2014 10:01

Ik heb altijd zoveel last van muggen en ik kan blijven smeren en doen maar niets helpt. Ik snap de frustratie want muggenbulten zijn al irritant laat staan dit.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 31 juli 2014 10:26

Haha ik heb inderdaad nog nooit gehoord dat iemand de DUO wimperlijm niet goed vindt, maar nu weet ik in ieder geval dat het dus niet voor íedereen per se goed werkt. En dat palette van Bobbi Brown is gewoon práchtig, echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 juli 2014 10:41

Wat een leuk filmpje! Die highlighter van H&M lijkt me heel fijn en mooi. Misschien moet je eens een klamboe proberen tegen de muggen? Ik merk het overdag meestal wel als er een mug op me zit, maar ’s nachts…

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 31 juli 2014 10:41

Leuke video, ik ben gek op de producten van Aussie! Ze ruiken zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 31 juli 2014 10:49

Wat gek, ik gebruik ook altijd iets met deet is en nog geen last van gehad, ondanks ik een gevoelige huid heb. Ik vind trouwens je intro voor deze video HILARISCH echt, als je die mascara opbrengt.. kan er naar blijven kijken :D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 31 juli 2014 10:56

Leuke likes! Ik ben zo benieuwd naar de aussie droogshampooL

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 31 juli 2014 10:59

Leuk filmpje! De parfums van Marc Jacobs zijn altijd zoo mooi :)

[Beantwoorden]


Door Manouk op 31 juli 2014 11:04

Ik ga vanmiddag Reveal halen denk ik. Treating myself :) (love)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 31 juli 2014 11:09

Leuk om te zien. Ik ben nu wel benieuwd naar de droogshampoo van Aussie, maar waar is die in België te vinden? Ik heb hem nog nergens gezien…

[Beantwoorden]


Door Fleur op 31 juli 2014 11:42

Die droogshampoo van Aussie lijkt me heel erg fijn aangezien ik nog op zoek ben naar een droogshampoo die niet te stug aanvoelt in mijn haar. Thanks voor de tip ;-)

[Beantwoorden]


Door Ina op 31 juli 2014 11:48

Fijne video!

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 juli 2014 11:50

De Aussie dry shampoo ben ik ook benieuwd naar maar bind hem best prijzig tegenover bijvoorbeeld andrelon, did ik ook prima vind werken

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 31 juli 2014 11:53

Leuke video! Ik kan het ook ontzettend waarderen dat je gewoon eerlijk zegt dat je iets niet goed vind, ook al zijn er heel veel bloggers lovend over zoals de eyeliner van Benefit en de duo wimperlijm. Dat palette van Bobbi Brown vind ik trouwens wel echt een plaatje, het enige dat mij tegenhoud om hem te kopen is de prijs, maar misschien ga ik er nog wel voor sparen, want ik vind hem echt heel gaaf! <3

[Beantwoorden]


Door ilse danielle martina op 31 juli 2014 12:00

Altijd leukkkkk dit soort filmpjes :)

[Beantwoorden]


Door ilse danielle martina op 31 juli 2014 12:02

De meesten doen alleen likes (ik zelf eigelijk ook) maar de dislikes zijn ook goed om te weten

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 31 juli 2014 12:04

Wat jammer van die wimperlijm, want ik lees heel vaak dat die goed is

[Beantwoorden]


Door Frederique op 31 juli 2014 12:07

De parfums lijken me heerlijk! Ook de oogschaduws zien er prachtig uit! Je bent altijd zo lekker eerlijk haha XX (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Lexi op 31 juli 2014 12:13

Leuke video weer! Ik ben het niet eens met je mening over de Benefit eyeliner, maar ieder z’n eigen mening haha, jammer van de andere dislikes!

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 juli 2014 12:29

Over de muggenbulten: ik heb weleens gelezen dat het zou helpen om een hete lepel op de bult te drukken. De hitte zou de eiwitten (van de stof die voor de jeuk zorgt) denatureren. Zelf nog niet uit kunnen proberen, maar misschien heb je er wat aan!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 31 juli 2014 12:36

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 31 juli 2014 14:17

Super handige filmpjes altijd! Even resumé na alle beauty artikelen :)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 31 juli 2014 16:09

Je leek zo vrolijk dus ik vond het echt een mega leuk filmpje deze maand!
De H&M hightlighter is mijn favoriete highlighter van low budget merken haha!

Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door annelot op 31 juli 2014 16:28

ik heb een helegoede tip voor die muggen ik zelf word ook lek geprik maar toen liep ik naar de super markt en daar kocht ik ‘azaron’ het helpt super goed en snel
x annelot <3

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 31 juli 2014 16:30

Leuke video weer! Dat Bobbi Brown palette, oh my, zo mooi! En het Marc Jacobs parfum is zooo leuk.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 31 juli 2014 16:39

Leuke video! Jammer dat de wimperlijm je niet bevalt, ik had hier al een boel goeds over gehoord maar ben nu toch niet zo enthousiast meer! Het palette van Bobbi Brown vind ik echt prachtig, evenals de nieuwe Daisy!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 31 juli 2014 18:15

Ik gebruik de muggenmelk van Jaico. Super spul! Plakt niet en ik wordt niet gestoken. (Te koop bij oa het Kruidvat.)

[Beantwoorden]


Door Lenke op 31 juli 2014 19:28

Hoi Vera,

misschien toch een tip voor de muggen. Ik verdraag geen enkel product tegen de muggen dus hebben we een klein apparaatje gevonden die je in het stopcontact kan steken waardoor de muggen wegblijven en/of doodgaan indien ze al in de kamer zitten. Ik kan in de zomer al niet meer zonder. Geen muggenbeten meer voor mij!

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 juli 2014 19:49

Dat surf and sand palette is zoo mooi lekker klein palette ook, ik hou van dit filmpje en ben echt blij dat ik weet dat de they’re real helemaal niet zo fijn is want voor die prijs vind ik hem heel duur terwijl ik wel fan ben van de mascara!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 31 juli 2014 19:53

Het surf and sand palette lijkt me echt zo handig met die ‘topcoats’ :)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 31 juli 2014 20:19

Tip voor de deet! Je mag die niet in huidplooien gebruiken. Dus niet in je oksel knie holte of elleboogholte. Door de wrijving krijg je irritatie!
Xx

[Beantwoorden]

Rianne antwoordt op 31 juli 2014 om 20:22:

O ja en vit b complex zorgt er ook voor dat je minder gestoken word heb ik veel gehoord misschien eens proberen :)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 31 juli 2014 20:34

Wat een leuk fimlpje weer, maar dit zijn we overigens gewend ;)

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 31 juli 2014 20:55

Ik vind dit soort filmpjes altijd zo leuk :-) Ik dacht dat de Forever 21 foundation spons ook bij de dislikes voorbij zou komen, of heb ik het gemist?

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 juli 2014 21:43

Wat jammer dat de duo wimperlijm niet voor je werkt! Ik heb hem zelf nog nooit geprobeerd maar omdat ik zoveel goede reviews hierover heb gelezen had ik niet verwacht dat het een dislike voor je zou zijn

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 1 augustus 2014 00:17

Leuke video! Die Miss Sporty lip lacquer lijken me heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 augustus 2014 16:22

Oh, die lip laquers! <3

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 augustus 2014 19:45

Wat een pracht palette die van Sleek!

[Beantwoorden]


Door Inèz op 1 augustus 2014 19:55

Ik hou van je Blog & filmpjess, ik ben zelf een blog begonnen zou je hem willen bekijken en miss tips kunnen geven?
http://Www.inezjansen.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door Danique op 1 augustus 2014 20:56

Wauw, die poeder van Laura Mercier! Jaloersmakend mooi! Altijd jammer dat vaak de mooiste producten Limited Edition zijn

[Beantwoorden]


Door Pink Lady op 1 augustus 2014 22:50

Ik denk echt dat er met jouw tubetje van DUO iets niet goed was. Heb het ook gekocht en ben tevreden, wereldwijd wordt deze namelijk genoemd als één van de betere.
Of jouw ogen stoten deze lijm af haha.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 augustus 2014 08:46

Ik heb zelf een roller lotion met DEET en het is eigenlihk niet echt de bedoeling deze over je hele lichaam aan te brengen of alle dagen te gebruiken. Eerder als je een lange BBQ hebt of gaat kamperen. En dan wrijf ik enkel een beetje over mijn benen en armen en dan heb ik ook geen last van muggen. Wel irriteert het altijd een beetje bij mij, en dan krijg ik ook zulke kleine bolletjes, maar dat gaat snel terug weg. Dus gewoon gebruiken bij gelegenheden?

[Beantwoorden]


Door Loes op 2 augustus 2014 14:37

Hoi Vera,

Dat het Etos anti muggen spray niet bevalt ligt aan de stof DEET die erin zit. DEET heeft als meest voorkomende bijwerking huidirritatie; vooral als je het middel aanbrengt op een beschadigde huid of op de dunne huid van huidplooien.

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 augustus 2014 23:05

Het Sleek palet is zo mooi! Echt prachtig :)
Voor de muggen, mij hebben ze ooit gezegd dat het helpt om lavendel aan de raam te hangen. Muggen houden niet van deze geur en zouden dus niet binnen komen :) geen idee of het waar is maar het is misschien wel het proberen waard!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 4 augustus 2014 10:37

Hey vera , ik vind je video’s super leuk maar , ik vind dat je bij sommige video’s zoveel make-up draagt zou je een keer een video willen maken met foundasion poeder en geen concelear , en dan een beetje mascara en een lipglossje ?

[Beantwoorden]


Door Julie op 4 augustus 2014 12:01

Erg leuk filmpje! :-) Ik vind het altijd erg interessant om ook dislikes te zien om miskopen te voorkomen. En het is ook fijn dat je gewoon heerlijk eerlijk bent over alle producten! :-)

[Beantwoorden]


Door Tara-naomi op 12 augustus 2014 19:53

Misschien een beetje een laat antwoord, maar je hebt van die bandjes dat heet parakito, daar zit citronella in en die blijken heel goed te werken.
In een bandje zitten 2 schijfjes/blokjes in die je er in schuif en een schijfje beschermd voor 15 dagen.
Wie weet iets voor volgend jaar.

[Beantwoorden]


Door Kim op 6 september 2014 21:32

Hoi vera, ik kan de droogshampoo van Aussie bij geen een etos of kruidvat filiaal vinden. Heb je misschien een lijst met verkooppunten? Wil hem zoooo graag hebben! Liefs

[Beantwoorden]