Beats By Dre urBeats

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj01

Ik koester mijn konijnen iPhone hoesje, zet de telefoon ’s avonds in een roze houder in de vorm van een schelp op mijn nachtkastje en ik ben altijd opzoek naar nieuwe gadgets. Zo kwam ik terecht bij de suikerspinroze urBeats van Beats By Dre. Muziek luisteren met roze oortelefoontjes in plaats van de witte, zwarte en grijze kantoorkleuren is toch een stuk leuker. Voor mij in ieder geval wel.

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj02

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj03

Ik had er geen idee van toen ik de oortelefoontjes bij de Apple Store bestelde, maar ze zijn van Nicki Minaj. Achteraf wel logisch, Beats By Dre werkt vaak samen met artiesten en deze roze is een perfecte Nicki kleur. De Ur Beats zijn ook in een fellere roze kleur verkrijgbaar, maar deze lieve tint vond ik het mooist.

Beats By Dre urBeats € 99,95

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj06

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj04

Bij de oortelefoontjes krijg je niet alleen een handig etuitje die je drie foto’s terug al zag (en waar ook nog eens perfect een iPod in past), maar ook verschillende formaten rubbertjes zodat de oortjes het fijnst in jouw oren zitten. Ik gebruik de middelmaat.

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj07

Heel fijn: een mini afstandsbediening en microfoon aan het snoer

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj09

Het etuitje (wel wit, dus wordt snel vies)

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj10

Je kan niet alleen muziek luisteren, maar ook bellen met de urBeats. Met de afstandbediening die aan het snoer zit kun je niet alleen je telefoon opnemen, maar ook nummers afspelen, pauzeren en doorspoelen en terugspoelen. Hier zit ook de microfoon in. Ik vind dat erg fijn en een groot pluspunt.

De urBeats hebben een mooi plat en breed snoer. Alles is babyroze met witte details, ook de oortjes die een metalen behuizing hebben voor de beste kwaliteit. Duurzaam, net als het platte snoer dat ook nog eens niet in de knoop raakt.

ur_beats_beats_by_dre_nicki_Minaj11

Ik ben heel blij met de roze urBeats. Ik ben blij dat ik niet alleen geld heb uitgegeven aan mooie, maar ook hele goede oortelefoontjes. Ik heb ook de oude beats oortelefoontjes (de exacte naam weet ik niet meer) van een paar jaar geleden gehad, maar ik merk dat bij de urBeats de kwaliteit duidelijk een stuk beter is. Niet alleen van het materiaal, maar ook van het geluid. Ik heb een degelijk product ik handen.

Een mooi verjaardagskado, of iets om jezelf kado te doen als je net zoals van toffe gadgets houdt als ik. Ik heb erg veel plezier van de urBeats. Ik gebruik ze op de fiets, in bed of in de tram. Ze raken niet in de knoop, zitten fijn, zijn mooi, makkelijk in gebruik en spelen muziek goed en mooi af.

Beats By Dre urBeats € 99,95 – te koop bij de Apple Store.


Reacties

Door Kimberley op 16 juli 2014 06:04

Op de een of andere manier blijven die in-ear oortelefoontjes echt nooit zitten bij mijn oren. Maar dat roze vind ik wel heel erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door aline op 16 juli 2014 06:06

:wow: wil ik ook wel!!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 juli 2014 06:39

Leuk, dat roze kleurtje! Inderdaad heel erg Nicki, haha. Ik vind zulke in ear dopjes toch het fijnst. Sowieso veel fijner en makkelijker dan die enorme koptelefoons.

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 juli 2014 06:52

Superschattig! Ook fijn dat het bijna niet in de knoop kan komen!

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 16 juli 2014 06:54

Wauw hij is mooi! Leuker dan de standaard oordoppen (love)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 16 juli 2014 07:06

Wat ene lief kleurtje. Alleen zou ik ooit €100 aan zo’n soort koptelefoon uitgeven. Vreemd genoeg weer wel aan zo’n grote versie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 juli 2014 om 18:47:

Bij mij is het juist andersom, want een grote koptelefoon draag ik weinig.

[Beantwoorden]


Door Sjoukje op 16 juli 2014 07:22

Mooi! Alleen jammer, zo’n dopjes blijven bij mij nooit zitten – heel jammer!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 16 juli 2014 07:30

Ze zien er echt heel erg leuk uit en dat de kwaliteit goed is, dat geloof ik ook wel, maar ik ben echt geen in ear oordopjes mens. Ze vallen snel uit, het koord raakt in de war en nope, niks voor mij. Ik ben zelf op zoek naar een goede koptelefoon. xxx

[Beantwoorden]

Jet antwoordt op 16 juli 2014 om 09:53:

Beats heeft ook hele goede mooie en fijne koptelefoons x :-)

[Beantwoorden]


Door Lexi op 16 juli 2014 07:30

Wat duur! Maar ik denk wel dat de kwaliteit goed is!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 juli 2014 07:35

Leuk! Deze in het rood lijken me wel wat, ben wel benieuwd of die micro functie dan ook met een Samsung werkt. Voor nu gebruik ik al jaren Sennheiser oordopjes. Die zitten fijn, kosten een stuk minder (alsnog 35 euro ofzo) en geven super geluid.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 16 juli 2014 08:08

Ze zien er in elk geval erg schattig uit! Al kan ik zulke dingen nooit in m’n oor houden. Ik heb echt een hoofdtelefoon nodig.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 16 juli 2014 08:08

Mooie kleur! Jammer dat ze zo duur zijn, ik heb het geld niet voor om z’n dure oordopjes te kopen, dus hou ik het bij de standaard oordopjes. Wel gaaf dat ze met artiesten samenwerken!

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 juli 2014 08:09

Ze passen echt perfect bij jou, vooral door de kleur! Zelf heb ik gewoon witte die het prima doen. Op de een of andere manier gaan ze bij mij kapot of raak ik ze kwijt, deze van €100 durf ik dan ook eigenlijk niet aan te schaffen.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 16 juli 2014 08:31

Ze zijn wel erg schattig, lekker roze!

[Beantwoorden]


Door Amy op 16 juli 2014 08:37

Gaaf zeg, die kleur! Alleen wel een tikkie prijzig voor oordopjes voor de telefoon..

[Beantwoorden]


Door Floren 10 e op 16 juli 2014 08:37

Wow, echt hélemaal té gek!!!!!

[Beantwoorden]


Door Maris op 16 juli 2014 08:49

Leuk, maar zo prijzig! Ik heb zelf paarse urban ears dopjes. Goede kwaliteit en ook in super kleurtjes te koop. Beetje een goedkopere versie van Beats :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 juli 2014 om 18:48:

Klinkt goed! Kende ik nog niet.

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 16 juli 2014 08:52

Die zien er echt cool uit! Wat handig dat je er ook mee kan bellen, dat kan echt goed van pas komen.

X Sara

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 16 juli 2014 08:53

Haha, wat grappig! Inderdaad heel erg een Nicky kleurtje. Ik vind ze best mooi maar ik zou er niet zoveel geld aan willen geven.

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 16 juli 2014 09:07

Wat een leuk kleurtje! Ik vind dit soort oordopjes veel fijner dan zo’n grote koptelefoon.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 16 juli 2014 09:07

Ze zien er super leuk en cute uit! Toch houd ik het even bij de oordopjes die ik nu nog heb.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 16 juli 2014 09:13

Aaaaah super leuk kleurtje hebben de oordopjes, heel erg cute. Past helemaal bij jou!

[Beantwoorden]


Door pamela op 16 juli 2014 09:14

ik heb altijd van die hele goedkopen oortjes. ik raak ze altijd kwijt.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 16 juli 2014 09:15

Oeh deze zien er heel goed uit! (:

[Beantwoorden]


Ze zullen vast goed werken, maar ik vind ze veel t duur voor oortjes…

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 juli 2014 09:32

Ah vind dat ze echt een heel mooi kleurtje hebben! De kleine afstandsbediening lijkt me ontzettend handig.

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 16 juli 2014 09:34

Leuk kleurtje en ook een goede kwaliteit, maar ik hou het toch maar bij mijn goedkope Hema oordopjes :-P

[Beantwoorden]


Door Hester op 16 juli 2014 09:35

Ze klinken heel erg goed, maar ik zie de meerwaarde er niet echt van in. Ik denk dat je van die €100 ook een groot gedeelte voor de naam betaalt, eerlijk gezegd… En ik raak oortjes altijd kwijt, dus dat lijkt me dan iets te risky haha. Bovendien vind ik die van Apple (de ‘nieuwe’ versie) gewoon echt heel erg fijn, dus ik zou sowieso niet snel switchen, maar ik ben wel blij voor jou want als je ze eenmaal hebt zijn ze ongetwijfeld heel fijn – en leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 juli 2014 om 18:49:

Die van Apple vond ik ook fijn, maar gingen bij mij heel snel stuk :-( En ik moet heel eerlijk zeggen dat ik deze, met het snoer dat niet in de knoop raakt, het nieuwe materiaal etc wel echt €100 waard vind. Alsnog veel geld en er zit natuurlijk ook een naam aan, maar ik vind de kwaliteit wel erg goed.

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 28 juli 2014 om 16:58:

Oh oké, dat is natuurlijk wel heel vervelend, dan snap ik het wel haha. Ik denk dat jij ze ook wel heel erg veel gebruikt, en dat ze niet in de knoop raken is dan ook zeker een pluspunt :yes:

[Beantwoorden]


Door Esmee op 16 juli 2014 09:38

Ziet er goed uit, vind de kleur ook erg gaaf! <3
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 juli 2014 09:39

Mooie roze kleur!

“Het uitje (wel wit, dus wordt snel vies)” neem aan dat je bedoelt ‘etuitje’

[Beantwoorden]


Door Galaxy Teens op 16 juli 2014 09:43

Wat een mooie kleur, ziet er goed uit! (love) Alleen denk ik dat zulke oortjes niet zo handig zullen zijn voor mij, want op een of andere manier vallen ze steeds uit mijn oren… XxAnke

[Beantwoorden]


Door Minke op 16 juli 2014 09:47

Ze zien er super leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 16 juli 2014 09:53

Hij ziet er leuk uit, mooi kleurtje :) Ik vind oordopjes veel fijner dan een mega koptelefoon.

[Beantwoorden]


Door Talita op 16 juli 2014 09:58

Leuke oortjes! Ik houd t liefst nog bij mijn sennheiser oortjes :)
Liefs

[Beantwoorden]


Door saskia op 16 juli 2014 10:06

Ik vind ze heel gaaf en bij mijn neefje (van 8!!) heb ik gehoord dat het geluid super mooi is (die heeft ze in een jongens kleur ;)) maar bij mij gaan die dingen snel kapot en dan vind ik het zonde om er zoveel geld aan uit te geven! Ik heb gewoon zo’n groot gevaarte voor op mn hoofd haha die raak ik niet kwijt en is neon roze! ook leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 juli 2014 om 18:51:

Awww ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 juli 2014 10:28

Mooie oortjes! Rozee :D

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 16 juli 2014 10:28

Als groot fan van Nicki Minaj heb ik ze natuurlijk ook in mijn bezit! Ik ben er super tevreden over en het geluid is echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 16 juli 2014 10:38

Dit soort oortjes zitten bij mij echt het best en de kleur is ook nog eens leuk :) x

[Beantwoorden]


Door Natasja | beautyflamenatasja op 16 juli 2014 10:49

Hoewel ik de roze kleur mega vet gaaf cool vind, vind ik bijna €100 toch wel aan de hoge kant. Zelfs voor het stukje afstandsbediening wat aan het koordje zit…

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 16 juli 2014 12:11

Wat een mooie oortjes, lijken me heel fijn! Beetje prijzig maar daar zal de kwaliteit inderdaad wel naar zijn. ;)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 16 juli 2014 13:39

Vera, vind je het fijn als ik het meld als ik een tik fout zie? Ik wil niet irritant overkomen hihi x ^^)

[Beantwoorden]


Door Loes op 16 juli 2014 14:16

Ohh welke blush is dat die erbij staat op de foto? Ziet er zo mooi uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 juli 2014 om 18:52:

Shimmer Brick van Bobbi Brown!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 juli 2014 14:52

Ik heb beats oordopjes en een koptelefoon en ik ben er echt heel blij mee. De oortjes hebben inderdaad een super geluidskwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 16 juli 2014 15:41

Heel fijn! Ik heb zelf ook beats oortjes. Heerlijk! x

[Beantwoorden]


Door bianca op 16 juli 2014 15:54

Jaaaaaa Lady Gaga lipstick! Ik wou dat ik er een had :-(

[Beantwoorden]


Door Sheela op 16 juli 2014 16:07

Ik had vroeger altijd oortjes van de action, die zijn barslecht! Nu heb ik er van de hema, en die bevallen me best wel goed x

[Beantwoorden]


Door Nienke op 16 juli 2014 17:13

€99,00 voor een setje oordopjes

[Beantwoorden]


Door Angela op 16 juli 2014 17:49

Er zijn veel betere kwaliteit oordopjes te vinden voor stukken minder geld. Als je je even goed laat inlichten bij een elektronica zaak. En wat dingen test.beats by dre is een belachelijk commercieel merk. Zonde van het geld…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 juli 2014 om 18:51:

Ik vind de kwaliteit heel goed, zowel van het geluid als het materiaal. En ze zijn heel mooi, dat vind ik ook belangrijk! Ik ben er blij mee.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 16 juli 2014 18:39

Wat zien ze er leuk uit! Mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 16 juli 2014 22:05

Wat een lieve roze kleur!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 16 juli 2014 22:19

Mooie en vrolijke product foto’s heb je gemaakt! Het lijken mij enorm fijne oortjes, maar vind ze toch wel erg aan de prijs. Daarbij ben ik ook nog steeds enorm tevreden met de Iphone oortjes

[Beantwoorden]


Door Inge op 16 juli 2014 23:21

Ha, hoe toevallig, mijn man heeft vorige week voor mij een nieuwe koptelefoon gekocht (wel van urbanears, het type weet ik niet uit mijn hoofd maar er zijn wel wat dingen afwasbaar aan) en voor hem zelf heeft hij van’t weekend ook een nieuwe koptelefoon gekocht van beats by dr.dre, maar wel een echte koptelefoon, wel bijna 200 euro en dat nog in de sale. ‘tis er zo ene waarvan de oortjes kunnen bewegen, ideaal dus voor dj’s als ze draaien. En idd, hij mixt thuis zelf ook voor eigen gebruik en we hebben de kwaliteit van de andere in huis zijnde koptelefoons en oortjes eens gehoord, wauw man, echt een heel groot verschil: echt duidelijk zijn geld waard voor zulke gelegenheden als muziek luisteren en muziek mixen enzo.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Riemke op 16 juli 2014 23:50

mooi kleurtje, en het lijkt mij súper handig dat ze niet in de knoop raken!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 17 juli 2014 01:35

Wel prijzig die oortjes, maar ze schijnen inderdaad erg goed te zijn….maar eens gaan kijken toch. Kwaliteit is wel wat waard als je het veel gebruikt! En leuk ook dat roze kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Sin op 17 juli 2014 08:05

Cool, ik ga zeker ff kijken bij de Apple Store!
Ander vraagje:
“ik zet de telefoon ‘s avonds in een roze houder in de vorm van een schelp op mijn nachtkastje” <—– foto? En waar koop ik dat?

[Beantwoorden]


Door Nadia op 17 juli 2014 12:35

Ik vind dat teveel geld voor oortjes, maar ik moet zeggen dat ik ze nu ook niet heel erg vaak meer gebruik.

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 juli 2014 19:58

Ze zijn echt super gaaf!!

[Beantwoorden]


Door Mireya op 17 juli 2014 20:14

Voor de mensen die geen 100 euro ervoor willen betalen, bij de Victoria’s Secret op Schiphol heb je ook hele leuke roze oortjes ^^)

[Beantwoorden]

Pien antwoordt op 20 juli 2014 om 23:00:

Wat kosten die? xxx

[Beantwoorden]

Mireya antwoordt op 20 juli 2014 om 23:04:

19 euro volgens mij

[Beantwoorden]


Door LIsa op 17 juli 2014 20:34

jaaaaaaa die heb ik ook!! :D ben er superblij mee

[Beantwoorden]


Door Juul op 18 juli 2014 00:32

Leuke oortjes en mooie foto’s weer! Maar ik heb een vraagje, ik fiets elke dag een half uur naar school en luister dan graag muziek. Ik doe dit via mijn mobiel (s3) en doe die dan in mijn broekzak omdat die niet in mijn jaszak past. Maar tijdens het fietsen gaat dan aan het begin van het snoertje het draad steeds dubbel. Weet jij (of iemand anders) wat ik hieraan kan doen ? In mijn hand houden kan natuurlijk ook, maar met het Hollandse regenweer is dat niet altijd een goed idee.
Liefs Julia.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 19 juli 2014 17:15

Heel leuk! Jammer wel dat het €100 is, want ik vind die van €40 al wat veel haha ;-)

[Beantwoorden]


Door xNailartForYou op 21 juli 2014 19:51

Ziet er super schattig uit! Ik zou alleen zelf er niet zoveel geld voor over hebben.
Mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Ines op 22 juli 2014 15:11

Ziet er fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Schawa op 8 augustus 2014 20:13

Nickiiii! De Beats zien er heel leuk uit. Helaas vind ik dit soort oordopjes met zo’n silliconen dingetje niet heel fijn. Ik heb liever die nieuwere apple oordopjes of mijn Beats koptelefoon :).

[Beantwoorden]


Door Pim op 10 september 2016 23:00

Ziet er mooi uit.

[Beantwoorden]