Aussie Miracle Dry Shampoo

aussie_miracle_dry_shampoo01

Het merk met de allerlekkerst ruikende haarproducten? Daar hoef ik niet lang over na te denken. Dat is Aussie! Het eerste wat ik dan ook deed tijdens de lancering van een aantal nieuwe producten een paar weken geleden, was ruiken. Droogshampoo wil nog wel eens een wat muffe geur hebben, daarom heb ik nu goed nieuws, want Aussie heeft nu de Miracle Dry Shampoo!

aussie_miracle_dry_shampoo02

aussie_miracle_dry_shampoo03

En die is zoals je van Aussie gewend bent, weer heerlijk. Qua geur bedoel ik dan natuurlijk. Een zoete, maar niet te heftige geur. Als snoepjes, hmmm… De Miracle Dry Shampoo is bedoeld om je haar op te frissen tussen de wasbeurten door. Gewoon net zoals de meeste andere droogshampoo’s, wanneer je haar er niet meer fris, maar er vettig uitziet. En dan zonder witte waas en heftig stug gevoel!

Aussie Miracle Dry Shampoo € 7,11

aussie_miracle_dry_shampoo05

aussie_miracle_dry_shampoo04

Er zijn 3 varianten. Mega Instant, Colour Mate en Aussome Volume. Mega Instant is de basic droogshampoo, Colour Mate is voor gekleurd haar en Aussome Volume is voor wanneer je niet alleen frisser haar, maar ook volume wilt. Op de foto’s zie je de eerste twee droogshampoo’s. Mega Instant is ook degene die ik hieronder in mijn haar gebruik.

Het geheim van Miracel Dry Shampoo is tapiocazetmeel. Het helpt vet te absorberen, zonder dat je een witte waas ziet en je haar heel stug aan voelt. Je haar is minder vet, ruikt heerlijk en voelt nog steeds zacht aan.

aussie_miracle_dry_shampoo08

Sprayen bij de haaraanzet

aussie_miracle_dry_shampoo06

Vet
En fris!

aussie_miracle_dry_shampoo07

Frisser haar en zelfs een beetje volume

aussie_miracle_dry_shampoo09

Ik ging de Miracle Dry Shampoo van Aussie gebruiken voor de lekkere geur, maar deze droogshampoo blijkt veel meer te hebben dan dat. Hij is zacht, laat mijn haar fris ogen en heeft totaal geen witte waas. Ook vind ik het fijn dat mijn haar nog steeds soepel aanvoelt, en niet super stug en droog. Het is absoluut de fijnste droogshampoo die ik heb geprobeerd.

Met de Mega Instant droogshampoo kon ik al een beetje volume en meer body creëren door het product erin te masseren. Het resultaat is heel subtiel. Ik ben benieuwd wat voor effect Aussome Volume gaat geven, want droogshampoo is vaak ook een perfect product om je haar lekker veel volumineus mee te maken.

Aussie Miracle Dry Shampoo vanaf augustus 2014 te koop bij Etos en Kruidvat.

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 12 juli 2014 | 82 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Vera op 12 juli 2014 06:19

Oeh dit ziet er goed uit ^^

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 12 juli 2014 om 06:20:

Is er trouwens ook al een prijs bekend?

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 12 juli 2014 om 06:38:

Staat erbij! €7,11 ;-)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 12 juli 2014 06:37

Zelf ben ik de laatste tijd echt helemaal weg van de droogshampoo van L’oreal, de Express Refresh. Deze is nu heeeeel erg budget te koop bij de action voor €1,99 en heeft absoluut geen witte waas en maakt je haar er weer “schoon” uitzien en geeft je haar een super flinke boost en ruikt ook ontzettend lekker. Iets wat ik best wel belangrijk vind! Vind deze zoveel beter dan Batiste!!! Maar ik ben wel nieuwsgierig naar de Aussome volume variant en naar de geur hiervan. Heb al vaker gehoord dat de geur zo lekker moet zijn. Toch maar eens proberen, alhoewel ik net een flinke back-up heb ingeslagen bij de action. ;-)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 12 juli 2014 07:35

Fijne review. Ik heb zelf nog geen droogshampoo ooit gebruikt maar ik wil dit zeker binnenkort gaan proberen. Dit lijkt me een fijn product om te proberen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 12 juli 2014 07:52

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe droogshampoo. Momenteel gebruik ik de Cotton Fresh droogshampoo van Schwarzkopf. Niet verkeerd, maar toch wil ik wel eens een ander proberen. Aan deze review heb ik wat, dus ga ik zeker weten deze droogshampoo van Aussie proberen!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 12 juli 2014 07:56

Deze lijken me zo fijn! Vooral omdat de witte waas minder is als bij andere droogshampoos. Ideaal ook voor volume inderdaad :-)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 12 juli 2014 07:57

Deze klinkt zelfs nog beter dan die van Batiste, terwijl ik die al goed vind :). Als dit van mij op is, ga ik voor deze :)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 12 juli 2014 08:13

Ik ben erg benieuwd of droogshamphoos ook wat voor mij zijn, ik hoor er zelf zoveel goeds over!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Angele op 12 juli 2014 08:15

Leuk! Ga ik zeker kopen. Ik ben al fan van de shampoo en haarmasker. Maar sinds kort de conditioner spray geprobeerd en die vind ik ook echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 juli 2014 08:29

Wat een tof product, vooral de geur lijkt me ook heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 12 juli 2014 08:36

Als ik Aussie producten gebruik zit mijn vriend steeds stiekem aan mn haar te ruiken; ) dus deze moet ik eigenlijk als haar parfum gaan kopen <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2014 om 10:36:

Awww ^^)

[Beantwoorden]


Door Tresses Beauty op 12 juli 2014 08:37

Wow!! she looks gorgeous! love the product too :)

http://www.beautysalonsrockhampton.com.au

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 12 juli 2014 08:39

Wat een mooie foto’s zeg, droogshampoo is voor mij echt alleen als het echt nodig is. Maar wel super handig

[Beantwoorden]


Door Merel op 12 juli 2014 09:04

Klinkt echt als die ideale droogshampoo! Ik ga hem zeker kopen als mijn andere op is. Ik vrees dat alleen dat dat nog even gaat duren, want ik heb een jaar met één fles gedaan en er staan er nog twee als back-up, haha.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 12 juli 2014 09:10

Ik ben gek op droogshampoo’s, echt wat een uitvinding! Maar je hebt wel gelijk over de muffe geur die sommige kunnen hebben, maar deze klinkt heel erg lekker!
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2014 om 10:36:

Ik ook! Heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 juli 2014 09:30

Ze lijken me echt heel fijn!!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 12 juli 2014 09:33

Klinkt goed!!! Jouw haar is ook zó mooi altijd!!! ;-)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 12 juli 2014 09:37

Wat leuk dat de droogshampoo naar snoepjes ruikt, dat is natuurlijk niet te weerstaan! Fijn dat het daarnaast ook nog goed werkt. Heb ook al veel fijne reviews over dit merk droogshampoo gehoord dus wanneer ze in de winkel liggen ga ik er zeker eentje aanschaffen. Droogshampoo’s zijn echt fijn en ik zou niet zonder kunnen!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 12 juli 2014 09:39

Over een maandje maar snel naar de Etos en Kruidvat rennen. Dit klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 12 juli 2014 09:50

Hele fijne review! Hij doet goed z’n werk, goed resultaat!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 12 juli 2014 09:52

Ik vind droogshampoo’s zo handig, alleen jammer van die witte waas. Ik ga deze uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 12 juli 2014 09:52

Klinkt als één van de eerste fijne droogshampoo’s die er te halen valt! Die zoete geur lijkt mij wel echt heel vreemd, haha! Misschien maar gewoon eens een poging wagen :). Ik vind trouwens de flessen ook heel ‘mooi’!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 juli 2014 09:53

Ziet er goed uit Vera!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 12 juli 2014 09:57

Aussie heeft inderdaad mooie producten! Dit lijkt me dan ook weer één van die mooie producten. Ik heb nog droogshampoo staan dus momenteel geen nieuwe nodig. Maar ik ga deze zeker proberen als mijn oude op is.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 12 juli 2014 10:04

Oeh leuk! Ik heb laatst zelf een nieuwe droogshampoo gekocht maar vind hem niet zo fijn. Volgende keer deze dus even halen :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 12 juli 2014 10:07

Jaaa, ze ruiken lekker hè! Ik vind de geur overigens wel heel heftig, ik heb steeds een kauwgomballenlucht om me heen hangen, haha. Jammer dat je de volume variant niet hebt gekregen (denk ik?), die vind ik zelf juist het fijnst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2014 om 10:37:

Ik vind hem net in een lade… Beetje raar, volgens mij heb ik die apart een andere keer gehad? :lol:

[Beantwoorden]


Door Martina op 12 juli 2014 10:22

Ik vind je review erg fijn, het effect is mooi! Ik ben benieuwd hoe het effect op mijn donkere haar zou zijn!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 12 juli 2014 10:28

Bij mij werken de meeste droog shampoos niet, ik heb best dun haar en ook best vet haar. En tot nu toe heb ik geen enkele droog shampoo gehad die echt goed werkt. Dus als de volgende bus droogshampoo op is ga ik deze halen! Bedankt voor de tip

[Beantwoorden]


Door Kim op 12 juli 2014 10:32

Hij lijkt me wel heel fijn, maar Batiste werkt voor mij prima :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 12 juli 2014 10:39

Wauw! ziet er goed uit! Deze lijkt me erg fijn x (love)

[Beantwoorden]


Door Larissa Beets op 12 juli 2014 10:47

Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Brigitte Maria op 12 juli 2014 10:52

Oehh! Fijn spul dus .. Moet ik dan ook maar eens gaan proberen!
Thanks & leuke review!

Liefs,
Brigitte Maria
http://www.brigittemaria.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door Amy op 12 juli 2014 11:01

Wauw, dat ziet er goed uit! Ik ben erg fan van Batiste, maar die laat wel een waasje achter. Dan maar deze proberen vanaf augustus :)

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 12 juli 2014 11:16

Hebbe hebbe hebbe! Helaas nog niet gevonden in België :(

[Beantwoorden]


Door saskia op 12 juli 2014 11:18

Ik ben hier echt heel benieuwd naar want ik lees alleen maar positieve berichten!

[Beantwoorden]


Door Celia op 12 juli 2014 11:41

Deze klinken erg goed! Ik hou normaal niet zo van droogshampoo, maar ik ben bereid om deze een kans te geven :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 juli 2014 11:46

Ik ben heel erg benieuwd naar de geur van dit product!

[Beantwoorden]


Door nadine op 12 juli 2014 12:01

(love) zo benieuwd !!
eindelijk een droog shampoo met een geur !!!!!!!!!! :hmm:
maar snoepjes lijkt me iets minder !

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 juli 2014 12:04

Klinkt goed! Ik vind de producten van aussie ook altijd héél lekker ruiken. Alleen werkt droogshampoo voor mij op de één of andere manier nooit…

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 12 juli 2014 12:12

Klinkt goed! Ik vind droogshampoo echt een ideale uitvinding!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 12 juli 2014 12:17

Handig! Helaas is droog shampoo niet voor mijn haar geschikt ; (

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 12 juli 2014 12:21

Klinkt goed zeg! Er staat trouwens ‘Het geheim van Miracel Dry Shampoo’ ipv miracle.

[Beantwoorden]


Door Jana op 12 juli 2014 12:26

Klinkt echt heel goed! Momenteel gebruik ik het merk Batiste. Maar nu ben ik erg benieuwd geworden naar die van Aussie ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 12 juli 2014 12:38

Niet eens zo heel veel duurder dan Andrélon ofzo! Behalve als de flessen veel kleiner zijn. Ik heb pas de Verrassend Volume van Andrélon gebruikt, die vond ik niet heel erg helpen om je haar minder vet te laten ogen, maar hij gaf wel (tijdelijk…) volume en hij rook lekker. Wel HEEL snel op trouwens. Maar deze ziet er goed uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2014 om 10:38:

Ik doe altijd wel lang met die van Andrélon :yes:

[Beantwoorden]


Door Melissa op 12 juli 2014 12:41

Klinkt goed zeg! Ik moet nog een nieuwe droogshampoo hebben..

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 12 juli 2014 13:06

Ziet er goed uit! Mooi resultaat.

[Beantwoorden]


Door Beautytalk op 12 juli 2014 13:12

Lijkt me de ideale droogshampoo! Die ga ik zeker proberen!
Eefje

[Beantwoorden]


Door IsabellaEliane op 12 juli 2014 13:14

Deze klinkt echt fijn ! Ik heb altijd die van Schwarzkopf, deze is ook heel fijn maar de geur is niet zo lekker..
Handige review heb je geschreven ^^)
X

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 12 juli 2014 13:15

Wat fijn dat deze geen witte waas achterlaat! De geur lijkt me ook heerlijk :-) Deze wil ik graag gaan proberen. Met name, omdat mijn favoriete droogshampoos uit hetassortiment zijn gehaald: Syoss en Batiste (donker haar).

[Beantwoorden]


Door Bianca op 12 juli 2014 13:18

Mooi effect geeft ie, ga er maar eens naar op zoek :-)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 12 juli 2014 13:29

Ik had hier al veel over gelezen bij andere bloggers en ben er al een paar keer voor naar de winkel gegaan. Nu zie ik bij jou gewoon heel duidelijk staan dat het pas vanaf Augustus verkrijgbaar is. Stom! Ik kan niet wachten om deze te proberen dus ;-)

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 12 juli 2014 13:53

Het ziet er uit als een fijne droogshampoo dus daar ga ik maar eens naar op zoek om te proberen. x

[Beantwoorden]


Door Marloes op 12 juli 2014 14:47

Klinkt goed zeg! Wat lijken ze me fijn werken. En ik ben ook erg benieuwd naar de geur.

[Beantwoorden]


Door Julia op 12 juli 2014 15:03

Goeie review vera!
Lijkt me een fijn product maar misschien niet voor mijn haar. Ik moet mijn haar bijna elke dag wassen omdat het echt vet is. Ik was mijn haar nu om de dag omdat ik elke dag wel een beetje veel vind. De dagen dat ik me haar niet was is het echt vet en dan moet ik een sterke droogshampoo hebben. Ik gebruik al jaren de droogshampoo van schwarzkopf, de blauwe fles. Echt een aanradar! Ik ga deze van aussie ook even proberen, je weet maar nooit! x

[Beantwoorden]


Door Danielle op 12 juli 2014 15:14

Ik wil juist dat een droogschampoo mijn haar stugger maakt: ik heb veel, maar heel fijn en dun haar, ik maak het altijd stugger, anders glijden haarspelden er zo uit, is het niet te vlechten of op te steken. Ik zweer bij batiste xl volume, werkt super voor fijn en glad haar.

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 12 juli 2014 15:41

Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Minke op 12 juli 2014 15:41

Klinkt heel erg goed! Ik ben nog op zoek naar droogshampoo, dus misschien ga ik deze halen!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 12 juli 2014 16:14

Heb ooit een keer een Aussie testertje gehad en ik vond de geur zooooo naar dat ik er nu niet met zo’n boog maar met zoooooooo’n boog omheen loop in de winkel haha. (Een klein beetje overdreven wel ;)) :wave:

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 12 juli 2014 16:33

Wat een uitvinding. Als dit in de winkel ligt, dan ga ik het zeker weten kopen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 juli 2014 16:37

Deze droogshampoo lijkt mij heel erg fijn! Ik heb een droogshampoo van Batiste maar iedere keer als ik hem gebruik als ik vet haar heb lijkt het wel of de droogshampoo mijn haar alleen nog maar vetter en stugger maakt, ik ga deze droogshampoo van Aussie zeker uitproberen. MIisschien werkt deze droogshampoo wel voor mij!

[Beantwoorden]


Door Salina op 12 juli 2014 16:55

Een zoete geur… dat klinkt goed! Ben benieuwd, in augustus maar eens proberen.

[Beantwoorden]


Door teddy op 12 juli 2014 17:39

Klinkt erg goed! Ik zoek al een tijdje een vervanger voor mij batiste varaint omdat ze deze bij mij in de buurt niet meer verkopen. Misschien deze maar eens proberen

[Beantwoorden]


Door Birte op 12 juli 2014 18:10

Superjammer dat ze Aussie niet verkopen in België… Mss moet ik op zoek naar een goeie webshop die het merk verkocht, want dit klinkt idd érg fijn!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 12 juli 2014 18:41

Nu ik gisteren teruggekomen ben in Nederland moet ik echt weer een droogshampoo aanschaffen. Onmisbaar wat mij betreft, deze van Aussie (waar ik net vandaan kom haha) lijkt me erg lekker. :)

[Beantwoorden]


Door Josanne op 12 juli 2014 19:05

Goede review weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 12 juli 2014 20:14

Nu ben ik heel benieuwd naar de geur! ;)

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 13 juli 2014 18:10

Deze droogshampoo lijkt me erg fijn, zijn deze producten ook gewoon in België te koop?

[Beantwoorden]


Door Jana op 13 juli 2014 19:46

Deze moet ik hebben! :) de geur klinkt fijn en de werking ook :) x

[Beantwoorden]


Door Maud op 13 juli 2014 22:23

Whoooo, Vera wat ziet je huid er goed uit op de foto!! Nieuwe tips/producten aan te raden waar wij van moeten weten?;) Ben heel nieuwsgierig namelijk!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 juli 2014 00:19

Klinkt goed! Heb eigenlijk nog nooit een droogshampoo gebruikt, toch maar is een keer gaan testen.

[Beantwoorden]


Door Emke op 15 juli 2014 14:58

ziet er goed uit! <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 18 juli 2014 09:44

Deze vakantie heb ik een paar weken in de etos gewerkt.
Als ik dan vroeg aan mijn collega’s ‘wat is de beste shampoo?’ is het antwoord Aussie.
Het enigste nadeel is dat er mensen zijn die het niet lekker vinden ruiken. Terwel ik het juist wel lekker vind.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 8 september 2014 20:38

Ik heb de droogshampoo nogsteeds nergens inde winkels gevonden.. Iemand een idee waar ik kan kijken?

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 12 september 2014 10:27

Ha Patricia,

Ook ik heb hem nog niet kunnen vinden. Sterker nog, het personeel van kruidvat en etos kijkt mij aan alsof ik gek geworden ben wanneer ik naar de droogshampoo van aussie vraag. Rara… Waar is het wel te koop? Ik woon in Rotterdam overigens.

[Beantwoorden]


Door Eefke op 18 september 2014 09:57

Ik heb ook alle Etos en Kruidvatwinkels afgestruind in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer en ook daar heb ik ze niet kunnen vinden :(

[Beantwoorden]


Door Alex op 30 september 2014 10:38

Ook ik struin iedere drogist af en echt nog nergens te koop. Slecht van Aussie de verkeerde data doorgeven, of bedoelen ze mssn augustus volgend jaar? ;-)

[Beantwoorden]


Door Sharona op 4 oktober 2014 21:31

Ook ik ben meerdere winkels afgegaan maar nergens te vinden. Ik heb Etos op Twitter gevraagd hoe dit zit en zij zeiden dat dit product niet in het assortiment komt… Waarom hebben zoveel Nederlandse bloggers dit product opgestuurd gekregen als het nergens verkrijgbaar is??

[Beantwoorden]