Waar ik helix piercings koop

helix_piercing01

Toen ik 11 was heb ik een gaatje in mijn helix laten schieten. Hartstikke gevaarlijk, je moet een helix nooit laten schieten, maar dat was toen nog niet bekend. Gelukkig heb ik nooit problemen met de helix piercing gehad (officieel dus geen piercing, maar voor het gemak noem ik het even zo) en met vlagen draag ik er een leuk knopje of ander sieraad in. Omdat ik er nog regelmatig vragen over krijg, vertel ik vandaag waar ik mijn helix sieraden koop en laat ik gelijk 4 nieuwe exemplaren zien.

helix_piercing04

Deze foto van mij uit 2009 duikt in Google nog regelmatig op en daarom krijg ik vaak de vraag waar ik deze piercing gekocht heb. Hoewel de foto oud is, heeft Six (waar de piercing vandaan komt) nu weer een soortgelijk model in het assortiment. Die zie je hier ook.

helix_piercing02

helix_piercing03

Ik koop mijn piercings altijd bij Six. Ze zijn niet duur en ze hebben vaak leuke exemplaren. De piercings gaan met een staafje door je oor heen en draai je dicht met een bolletje.

Ik zeg eerlijk dat de kwaliteit niet altijd even goed is. Steentjes die er na een tijdje uitvallen, de voorkant die eraf valt: ik heb het allemaal meegemaakt. Wees dus voorzichtig en controleer als het even kan in de winkel of de piercing goed in elkaar zit.

helix_piercing05

helix_piercing07

Ik was heel blij dat ze deze piercing hadden, want ik vind hem erg mooi. De steentjes zijn klein en het zilver wat eromheen zit is mooi dun. Daarom wel teer, dus wees er voorzichtig mee.

€ 6,95

helix_piercing08

De eerste uit een set van twee is deze piercing met een klein kristalkleurig steentje. Heel elegant en simpel. Ik hoop dat dit steentje goed blijft zitten, maar ik denk het wel aangezien er haakjes om heen zitten die het steentje op zijn plaats moeten houden.

helix_piercing09

Dit is de tweede uit de set, mijn favoriet van alle piercings die ik kocht. Ik heb hem nu ook in! Ik vind piercings van Six vaak wat grof, maar dit pareltje is super mooi en fijn.

€ 7,95 (set van twee)

helix_piercing10

Omdat er een 3 halen, 2 betalen actie gold, deed ik deze piercing er ook bij. Ik vind hem wat aan de grove kant, maar ik vind het wel leuk dat er in het bolletje aan de achterkant (foto hieronder) ook een klein steentje zit. Soms kun je bij een piercing zowel de voorkant als de achterkant eraf draaien, dat kan hier ook. Het is maar net wat je fijn vindt.

€ 6,95

helix_piercing06

Alle Six helix piercings zijn 1.2 x 6mm. Bij mij zitten ze prima. Niet te groot of te strak. Vroeger droeg ik oorknopjes in mijn helix, maar dat zat niet comfortabel, zeker niet met slapen omdat de achterkant in mijn schedel prikte. Deze zitten fijn, ik voel er niks van. Alleen de ringetjes, die Six ook verkoopt vind ik niet lekker zitten, die blijven bij mij pijn doen.

Koop je een piercing bij Six, kijk dan goed naar het plaatje op de verpakking. Six verkoopt nog veel meer piercings, maar aan het plaatje kun je zien waarvoor de piercing is. Six heeft ook neppe ringetjes, kijk daar ook mee uit. Dubbel check voordat je iets koopt, want het is niet altijd even duidelijk.

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle Sieraden | 17 juni 2014 | 149 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Kimberley op 17 juni 2014 06:07

Ik zou het zelf niet nemen, maar vind het jou wel mooi staan! Ik heb sinds de middelbare school een ‘tweede gaatje’ en die gebruik ik al niet eens meer, haha :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:46:

Daarvan is er bij mij eentje dichtgegroeid, ook handig ;-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 juni 2014 06:15

Mooie piercings en ik vind ze je ook allemaal mooi staan! Zelf heb ik niet eens een ‘normaal’ gaatje! :+

[Beantwoorden]


Door Sofie op 17 juni 2014 06:26

Ik ben dol op piercings, heb er zes. Die van Six zijn kwalitatief niet de beste, maar wel leuk.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 17 juni 2014 06:38

Mooie oorbellen! Ik heb in mijn helix ook ooit een gaatje gehad, maar die is ondertussen dicht gegroeid.

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 juni 2014 06:38

Wat een toffe plek voor een piercing, mooie oorbelletjes ook!

[Beantwoorden]


Door Nina op 17 juni 2014 06:58

Toevallig heb ik zondag nog staan kijken naar de helixpiercing met die meerdere steentjes maar ben tevreden met het roosje wat ik nu heb(ook six). Wel heb ik een aantal neuspiercijgs gekocht, 4 stuks voor 7 euro!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:46:

Roosje? leuk! Die heb ik niet gezien.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 17 juni 2014 07:00

Wat een mooie verzameling piercings heb je! Vooral die eerste vind ik erg mooi, chique en elegant staan!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 17 juni 2014 07:08

Leuk on te zien, ik heb alleen twee gaatjes in mijn oorlel, dat vind ik meer als genoeg!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 juni 2014 07:19

Leuk! Bij ons is sindskort de six weg!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 17 juni 2014 07:31

Vooral die met een paar steentjes naast elkaar vind ik je mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 17 juni 2014 07:33

Ik heb zelf ook een helix piercing, maar ik wist helemaal niet dat het gevaarlijk was! :D

[Beantwoorden]


Door Guiny op 17 juni 2014 07:42

Waarom is het gevaarlijk? Misschien klonk dat dom, maarja.
En Vera, staat je echt heel leuk!

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 17 juni 2014 om 09:31:

Bij het schieten van een oorbel wordt er gebruik gemaakt van hoge druk waarmee de oorbel door je huid heen wordt ‘geschoten’. In je oorlellen is dit op zich geen probleem. Echter op de plek van de helix bestaat je oor uit kraakbeen. Door de druk waarmee wordt geschoten, kan het kraakbeen vervolgens versplinteren. Dit resulteert in kleine losse splintertjes kraakbeen in je oor, en kan leiden tot allerlei problemen zoals ontstekingen en uiteindelijk zelfs een zogeheten ‘bloemkooloor’ (Google maar eens). Het is dus beter om door kraakbeen heen te piercen met een naald, omdat er dan gewoon een gaatje wordt gemaakt in het kraakbeen.

Overigens geeft piercen ook nooit 100% garantie dat het goed gaat. Ik heb zelf een helix laten piercen, maar mijn lichaam accepteerde de piercing niet dus heb hem er uiteindelijk uit moeten halen en daar zit nu een litteken. Andere piercings in mijn oor (3 gaatjes, tragus, antihelix) gaan wel prima.

[Beantwoorden]

Valerie antwoordt op 17 juni 2014 om 20:51:

Ik heb een double helix. De eerste is geschoten en de 2de gestoken (met idd de reden toen ze zeiden dat schieten gevaarlijk is) maar van de 2de had ik wel veel meer last. Heb nu wel die bloemkooloor opgezocht, amai ziet er eng uit. Je geeft wel een goede uitleg van wat er kan gebeuren :)

[Beantwoorden]

romy antwoordt op 17 juni 2014 om 21:04:

Oh echt wist ik niet eens.
Heb het ooit ook laten schieten.
Heb hem tegenwoordig niet meer maar toch

[Beantwoorden]


Door Desmain op 17 juni 2014 07:44

Ik zit te twijfelen of ik een helix piercing wil, het staat wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 17 juni 2014 08:12

Mooie sieraden voor in je helix! Toen ik zelf nog twee in mijn oor had, kocht ik ze altijd bij de Kruidvat, ook voor mijn neuspiercing destijds :)

[Beantwoorden]


Door Tess op 17 juni 2014 08:18

Ik heb het zelf niet zo op piercings, heb er niks tegen maar heb er zelf geen :)

[Beantwoorden]


Door eline op 17 juni 2014 08:24

Een helix piercing is alleen gevaarlijk als hij geschoten is. Als je hem bij een goede shop laat piercen is er niks aan de hand.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:47:

Er staat ook dat het gevaarlijk is als je hem schiet, piercen is ok :-)

[Beantwoorden]

lotte antwoordt op 23 juli 2014 om 07:45:

bij ons in de plaatselijke juwelier kun je een helix laten schieten. 2 vriendinnen deden dat en die hebben helemaal niets aan hun oor.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 juli 2014 om 09:26:

Totdat het misgaat en je een bloemkool oor hebt… Dan baal je. Ik waarschuw niet voor niets. Het is gevaarlijk.


Door Sara - Window On My Wardrobe op 17 juni 2014 08:43

Ik vind de piering met meerdere steentjes heel mooi! Ik heb zelf mijn piercinggaatjes laten dichtgroeien omdat het niet meer bij m’n job past en omdat ik de periode ontgroeid ben, maar ik vind het bij anderen nog steeds leuk!

X Sara

[Beantwoorden]


Door Cherel op 17 juni 2014 08:44

Leuke oorbellen! Het pareltje vind ik zelf ook erg leuk. Ik heb een tijdje terug getwijfeld om een helix piercing te laten zetten, maar heb het niet gedaan. Nu ik deze foto’s zie begin ik weer opnieuw te twijfelen. Vind het zo mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 juni 2014 08:50

Leuk artikel! Ik heb al 10 jaar een helix piercing, wel echt gepiercet. Ik draag hem echter al jaren niet meer omdat ik nooit subtiele knopjes kan vinden. Vaak zijn het hele grote, bombastische dingen en dat wil ik niet. Helaas is Six sinds kort weg uit Eindhoven (althans, de locatie die ik kende) maar kom ik eens bij Six ga ik zeker kijken! (En meiden die weten waar het nog wel te krijgen is.. tell me! :-))

[Beantwoorden]

esmee antwoordt op 17 juni 2014 om 10:47:

Bij de sieraden/accessoires winkel I AM. Deze winkel is ook het oudere ‘zusje’ van SIX (van het zelfde bedrijf) en hier verkopen ze ook helix piercings. Ik reis zelf vaak met de trein en deze winkel zit naar mijn weten in ieder geval op leiden centraal, rotterdam centraal, Utrecht centraal en Eindhoven centraal. Is ook zeker aanrader voor andere sieraden. Het ziet er wat volwassener uit dan bij de SIX

[Beantwoorden]

Amy antwoordt op 17 juni 2014 om 11:57:

Dankjewel Esmee! Ik ken de winkel niet en volgens mij zit hij ook niet op Eindhoven centraal (waar ik dagelijks kom). Of is het onderdeel van Etos, want die verkopen wel sieraden geloof ik? Ik zal eens kijken als ik in Utrecht ben… dit klinkt namelijk als een winkel waar ik moet zijn! :-D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:47:

Leuke tip, ga ik ook eens kijken als ik hem tegen kom!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 17 juni 2014 08:57

Die eerste vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 17 juni 2014 09:00

Ik vind ze erg mooi. Zelf gebruik ik de earcuffs van de H&M (weer net iets anders), maar die vind ik ook wel een mooie look geven.

[Beantwoorden]


Door Emmely op 17 juni 2014 09:04

Leuke blogpost! Ik had ook een helix piercing maar bij mij als ik er iets in deed dan bleef het pijn doen, zelfs na een aantal dagen. Een heel dun goud ringetje vind ik ook altijd mooi.

[Beantwoorden]


Door enith op 17 juni 2014 09:07

oei ik bestel al mijn piercings bij alloverpiercing online,of als je wat langer kan wachten bij crazyfactory,stukken goedkoper maar je moet er gemiddeld een week op wachten.

gr enith

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:47:

Vind het alleen best lastig om te zien welke dikte ik dan moet hebben enzo.

[Beantwoorden]

Bernadette antwoordt op 21 juni 2014 om 16:23:

De meeste oor- en gezichtspiercings zijn op 1,2 mm gepierced net als de meeste microdermals. Tong en navel vaak op 1,6 mm. Natuurlijk kan je een gaatje altijd oprekken als je dat wil tot een groter formaat :)

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 17 juni 2014 09:08

Ik ben ook bekend met six! Ze zijn mooi zeg

[Beantwoorden]


Door Florentine op 17 juni 2014 09:20

<3 ^^) Het staat je super leuk Vera!! X Liefs

[Beantwoorden]


Door Daisy op 17 juni 2014 09:25

Wat een leuke exemplaren. Wel zou ik zelf niet bij zulk merk piercings aanschaffen, ik ga daarvoor liever naar een gespecialiseerde winkel, maarja ik heb er ook best wel veel :P

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 juni 2014 09:32

De six piercings waren het voor mij altijd net niet. Slechte kwaliteit, helaas. Probeer alloverpiercing eens. Een uitgebreid aanbod en ook nog eens betere/goede kwaliteit :)

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 17 juni 2014 09:35

Ieehhh, ik vind het er toch een beetje eng uitzien :-). Auwww en eigenlijk ook wel pijnlijk ^^) Ik heb zelf 2 gaatjes in ieder oor en nadat ik tijden alleen joekels van oorbellen droeg ben ik nu weer helemaal fan van de ieniemienie oorbellen. Van die subtiele kleine hangertjes of strikjes. Met andere woorden ik kan je oorbelletjes zeker waarderen maar de plek lijkt me niet fijn. Nog steeds auw als ik er naar kijk ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:48:

Misschien is zo’n close up gewoon een beetje eng :D

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 17 juni 2014 09:40

Ik vind ze ook leuk. Alleen heb ik er momenteel eentje al anderhalf jaar in ofzo en ik krijg hem er gewoon niet meer uit haha. Het bolletje zit MUURVAST. Dus maar eens naar een piercer gaan en hem laten prullen (en me pijn doen waarschijnlijk ^^).

[Beantwoorden]


Door Miranda op 17 juni 2014 09:46

Voorheen droeg ik altijd een ringetje, maar als ik dan ’s avonds in bed lag dan vernam ik hem altijd. Daarna ben ik ook naar de Six gegaan en heb ik daar ook een helix piercing gekocht, inmiddels heb ik hem al jaren in en hij zit nog perfect. Een simpel ‘diamantje’ , past overal bij en is niet te opvallend.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:48:

Die vind ik ook het mooist vaak!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 17 juni 2014 09:47

Die eerste vind ik wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 17 juni 2014 09:48

Helix piercing staan leuk bij anderen, maar het is niets voor mij.

[Beantwoorden]


Door ber op 17 juni 2014 09:55

Bij de Claires hebben ze ook leuke piercings :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:48:

Dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Floortje op 17 juni 2014 10:10

Hoi
Ik zit er zelf ook over te denken om daar een ‘piercing’ te nemen. Maar op het moment dat jij hem uitdoet, zie je dan een groot gaatje of niet?

[Beantwoorden]

pauline antwoordt op 17 juni 2014 om 16:18:

wil ik ook graag weten! iemand? :D

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 17 juni 2014 om 17:52:

Neehoor, bij mij ziet het eruit als een “gewoon” oorbel gaatje. Maar ik heb hem dan ook bij mezelf erin gezet :crazy:

[Beantwoorden]

lotte antwoordt op 23 juli 2014 om 07:59:

wow hoe heb je dat gedaan

Nikki antwoordt op 18 juni 2014 om 08:15:

Ligt eraan of het met een naald gedaan is of geschoten is. Vaak zie je als het geschoten is meer van dan als met een naald.
Het groeit enorm snel dicht. Dus een dagje zonder piercing gaat haast niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:49:

Ik heb hem vaak niet in, maar bij mij groeit hij niet dicht!

Je ziet overigens haast niks, alleen als je heel goed kijkt een gaatje. Als de rand van je oor heel open is (klinkt een beetje gek), zie je het misschien wel beter.

[Beantwoorden]

Celine antwoordt op 27 juni 2014 om 15:50:

Ik heb hem zelf laten piercen bij een tattoo/piercing shop. De naald die zij gebruiken is dikker dan van een schiet apparaatje (dan heb je gewoon een ‘oorbel omvang’)
Als ik mijn piercing eruit haal zie je duidelijk een gaatje zitten.

Ik heb een foto bij ‘website’ ingevuld. Met een beetje geluk opent die hem ook (als je op mijn naam klikt)
Wat ik tussen mijn vingers houd is de piercing.

Succes met beslissen! :wave:

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 juni 2014 10:29

Leuke piercings hebben ze bij six! Ik heb zelf een industrial en zit er al een tijdje over na te denken om er 2 staafjes of ringetjes in te doen.

[Beantwoorden]


Door Cherissa Blans op 17 juni 2014 10:32

Staat je erg goed! Leuk :)

[Beantwoorden]


Door pamela op 17 juni 2014 10:38

ik heb zelf twee oorbelgaatjes waar ik allebei bijna nooit oorbellen in draag. ik vind het dus zonde om zo een oorbel te laten zetten als ik hem waarschijnlijk niet ga dragen.

[Beantwoorden]


Door Saartje op 17 juni 2014 10:46

Wat leuk! Ik heb zelf ook een helix en die is ook toentertijd nog geschoten, het is gelukkig goed gegaan bij mij, al had ik wel heel veel last van haren die dan om de piercing heen gedraaid zaten en dan ook in de wond gingen. Zelf draag ik altijd een ringetje, omdat ik het anders vervelend vind wanneer mijn haar zich om de piercing wikkelt en erachter blijft haken. Heb jij daar geen last van?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:49:

Nee, geen last van. Wat stom!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 juni 2014 10:54

Ik heb deze samen met een vriendin laten schieten op mn 16de. Toen was het ook nog niet bekend dat je dit beter kan laten piercen. Heeft er 2 – 3 jaar zonder problemen ingezeten. Totdat mijn pa voor de gein aan mn oor trok. Mijn oor werd helemaal dik, piercing eruit gehaald, en de volgende dag was het gaatje al helemaal dichtgegroeid. Je kan het nog altijd zien zitten.

[Beantwoorden]


Door Beau op 17 juni 2014 11:00

Ik wist eigenlijk niet dat je dit had!

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 juni 2014 11:00

Oeh die eerste is moooi!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 juni 2014 11:14

Wat een mooie piercings! Ik heb zelf geen helix piercing, maar vind het wel heel tof bij anderen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 juni 2014 11:21

Leuk artikel en mooie piercings!

[Beantwoorden]


Door Wendy (MissPinkyNails) op 17 juni 2014 11:32

Ik heb de mijne ook laten schieten toen ik een jaar of 11 was. Nergens last van gehad. Ik draag er nog steeds altijd een klein ringetje in maar deze zien er ook zeker tof uit!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 17 juni 2014 11:33

Wat een leuk artikel! Ik wil ook wel iets ‘extra’ in m’n oor, maar ik niet nog niet precies wat

[Beantwoorden]


Door Linda op 17 juni 2014 11:50

Mooie subtiele knopjes, ze staan erg mooi! Ik heb mijn twee helix gaatjes dicht laten groeien en er links een industrial voor terug laten komen. Deze valt iets meer op ^^)

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 17 juni 2014 11:57

Mooie piercings, het staat je heel leuk! Persoonlijk vind ik de eerste piercing het mooiste! :)

[Beantwoorden]


Door Remy | BakingBeautyNL op 17 juni 2014 12:04

Dit soort piercings vind ik echt mooi bij de vrouw. Nice

[Beantwoorden]


Door hanne op 17 juni 2014 12:16

Ik koop mijn neusringetjes ook bij de six. Eindelijk eens verschillende maten die ook kleintjes en fijne hebben dat mooi aansluiten. ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 juni 2014 12:19

Leuk! Ik wil ook een Helix piercing..

[Beantwoorden]


Door Xandra op 17 juni 2014 12:35

Ik heb mijn neuspiercing een flink aantal jaren geleden laten schieten, ook hartstikke gevaarlijk dus! Uiteindelijk niets ernstigs aan over gehouden, maar omdat hij – dankzij schieten ipv piercen – permanent ontstoken was, heb ik hem er wel na anderhalf jaar al uit gehaald. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 17 juni 2014 13:20

Zelf heb ik slechte ervaringen met de helix piercings van Six. Bij mij vallen altijd de steentjes eruit na een paar keer dragen.

[Beantwoorden]


Door sharon op 17 juni 2014 13:26

Gevaarlijk achja ik heb hem nu ook een jaar en koop ook altijd de oorbellen van six! Mijn oor is goed ontstoken geweest maar waard was het t zeker. Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 17 juni 2014 13:30

Oh, ik vind het zo mooi! Ik wil het zelf ook zo graag, maar het is zo duuuuur en mijn gewone gaatjes ontsteken al vrij snel, dus een helix zeker :(

[Beantwoorden]


Door Mandy op 17 juni 2014 13:44

Leuke piercings laat je zien. Zelf heb ik ook een helix, maar ik draag er bijna altijd gewoon oorbellen in. Dit is alleen niet zo slim, het gaatje wordt op den duur smaller. Wanneer je dan weer een ‘echte’ piercing wilt dragen zul je flink moeten doorduwen om hem erin te krijgen en dat doet pijn. Heb ik meerdere keren ervaren haha. Dus mocht je pijn willen verkomen, draag dan altijd echte piercings ;-)

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 17 juni 2014 14:03

Het zijn echt subtiele maar wel hele leuke oorbelletjes voor in je helix!

http://www.thoughtsinstyle.wordpress.com/

[Beantwoorden]


Door melanie op 17 juni 2014 14:24

Ze zijn er wel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Sjess op 17 juni 2014 14:29

:wtf: Ik heb ook een helix gaatje laten schieten, jaaaaren geleden. Nooit geweten dat het gevaarlijk was! Gaatje is nog open, ik draag er af en toe een knopje door, maar dat zit idd niet lekker bij het slapen. Ik ga zo gelijk naar Six voor een goede ‘piercing’ (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:50:

Hopelijk heb je wat gevonden :-)

[Beantwoorden]


Door Julie op 17 juni 2014 14:52

Mijn oren kunnen geen nep oorbellen verdragen, dus ik moet mijn oorbellen altijd bij de juwelier kopen… Kostelijk grapje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:50:

Ai :-( Ik herken het, maar heb er gek genoeg hierbij geen last van.

[Beantwoorden]

Danique antwoordt op 18 juni 2014 om 23:00:

Dat komt omdat deze knopjes van chirurgisch staal zijn en dat bevat geen nikkel. Titanium is nog beter voor piercings! ;-)

[Beantwoorden]

Y. antwoordt op 20 juni 2014 om 03:58:

Chirurgisch staal bevat juist wél nikkel.


Door Maaike op 17 juni 2014 16:04

Dat setje ziet er erg leuk uit! Ik gebruik ook heel vaak gewone oorknopjes, dan heb ik ook veel meer keuze haha.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 17 juni 2014 16:27

Ik heb mijn twee helixgaatjes ook laten schieten. Heb er nooit last van gehad. Het genezen duurt sowieso langer dan bij het schieten van gewone oorbelgaatjes. Vriendin van mij heeft wel laten piercen en bij haar is het wel mis gegaan. Piercen garandeert niet dat het wel goed gaat. Ik haal mijn piercings en helixoorbellen (en plugs/tunnels) altijd bij crazyfactory online. Hebben ze heel veel en hele leuke dingen. Helixpiercings staan daar onder labret. Sommige steentjes zijn er bij mij ook redelijk snel uitgevallen, maar ze zijn wel wat goedkoper.

[Beantwoorden]

Fardowza antwoordt op 19 april 2015 om 16:06:

Hey Desiree , ik heb mijn helix ook laten schieten en wat fijn om te horen dat die van jou ook rustig geneest ik was heel ongerust toen ik hoorde dat een helix laten schieten gevaarlijk is dus dank je dat ik weet dat die van jou niet mislukt of niet geneest <3 :)
xxxxx Fardowza

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 17 juni 2014 17:15

Mooie piercings!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 juni 2014 17:26

wauwie wat een mooierds allemaal! heel subtiel! (love)
liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Amelie op 17 juni 2014 18:04

Zoiets als die eerste met die meerdere steentjes naast elkaar verkochten ze eerst ook bij kruidvat, die heb ik nml ook. Bij kruidvat hebben ze ook altijd fijne

[Beantwoorden]


Door CosmeticsNL op 17 juni 2014 18:20

Wat mooi allemaal!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 17 juni 2014 18:48

Handig artikel! Maar ik heb wel een probleem; ik heb mijn helix ook laten schieten maar draag er gewone oorbellen in omdat voor mijn gevoel van de echte piercings de staafjes te dik zijn. Kan dit? Tips?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:51:

Ja, dat kan. Ik krijg ook vaak vragen of ik daar geen last van heb. Je kunt het even proberen, misschien valt het nog wat op te rekken en anders eens een piercing shop binnen stappen en tips vragen.

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 juni 2014 18:48

IK heb ze vaker bij six gezien en claires heeft ook van die leuke piercings

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 juni 2014 19:07

ik heb er zelf drie onder elkaar gehad XD allemaal ringetjes :3

[Beantwoorden]


Door kelly op 17 juni 2014 19:16

hey vera,
ik heb nu zelf drie gaatjes in mijn oorlel maar wil graag een helix maar mijn ouders vinden het een beetje een eng idee omdat hij door je kraakbeen gaat en kan ontsteken… heb je tips? x kelly (twitter: @crazysoftballx)

[Beantwoorden]


Door Beautygeek op 17 juni 2014 19:32

Ik heb dus daar ook een piercing. Nooit geweten dat dat een helix heet? En ik heb hem ook al heel lang hoor, maar hoezo mag je die niet schieten? Dat is bij mij wel gewoon gebeurd. Ik heb er altijd een ringetje in. Koop ik meestal bij de juwelier. Hij gaat er nooit uit want een ringetje krijg ik er amper in bij mezelf. Om de zoveel jaar vervang ik t ringetje voor een glimmender exemplaar. Maar die eerste die je laat zien hier vind ik hartstikke gaaf!!! Misschien dat ik die ook eens ga halen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:51:

Kan je een bloemkool oor van krijgen etc, allemaal nare dingen :-(

[Beantwoorden]


Door Luuke op 17 juni 2014 19:47

Ik had dus werkelijk geen idee dat het een helix heet :p
Die piercing met die steentjes staat super gaaf!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 17 juni 2014 20:19

Ik vind ze heel leuk, maar durf ‘m zelf op de een of andere manier niet te laten zetten.. Misschien omdat ik wel dikke ontsteking in m’n oorlel gehad heb toen ik die liet schieten een paar jaar geleden. Misschien dat ik het nog een keer ga doen.

[Beantwoorden]


Door Valerie op 17 juni 2014 20:33

Ik heb ook een helix maar bij mijn zijn het twee onder elkaar (double helix) dus die bovenste foto van piercing kan ik niet dragen. De eerste heb ik laten schieten en tweede laten steken en van die tweede had ik veel meer last. Pijnlijk! Nu zijn het bij mij 2 ringetjes en ik vind dat het gemakkelijkste hoor. Geen pijn én geen ambetante slotjes. :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 juni 2014 21:31

Ik ben aan het twijfelen of ik heb zou nemen want ik vind het wel erg mooi maar veel mensen zijden al dat het erg veel pijn doet ookal heb je een hoge pijngrens net als ik doet het echt zo veel pijn om hem te laten zetten?
Xxx Iris

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 17 juni 2014 om 21:34:

Oja ik ben trouwens 12 bijna 13 is dat misschien te jong?

[Beantwoorden]

Nikki antwoordt op 18 juni 2014 om 08:16:

Ligt er aan wat je zelf wilt toch? Het het piercen doet niet veel zeer hoor. Even een klein steekje en het is klaar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2014 om 10:51:

Een piercing doet altijd pijn, niemand kan zeggen hoeveel pijn want dat is natuurlijk voor iedereen anders.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 17 juni 2014 21:43

Leuk! Het is me in filmpjes nooit opgevallen dat je een helix hebt, maar het past mooi bij je oor :)
Heb er zelf ook een, en ik koop piercingsieraden altijd via alloverpiercings (een nederlandse webshop). Die hebben ook veel met gouden coating dat niet slijt, dus vandaar. Maar die met al die steentjes van Six is ook supergaaf!

[Beantwoorden]


Door Marie op 17 juni 2014 21:56

Ik vind het zelf echt super mooi maar mijn ouders zouden er niet mee kunnen lachen mocht ik een helix laten schieten!

[Beantwoorden]


Door Joëlle van Kuijeren op 17 juni 2014 22:02

Hey, mijn moeder werkt bij de six in almere en zegt dat je met je kapotte piercing gewoon terug kan gaan en om een nieuwe kan vragen!

[Beantwoorden]


Door Laura | Lauresque op 17 juni 2014 23:03

Ik wil zelf ook heel erg graag een helix, maar vind ’t toch een beetje eng..
Anti-helix of tragus lijkt me ook heel tof..

Deze piercings zijn allemaal wel heel tof trouwens!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 18 juni 2014 08:16

Mijn vriend en ik kopen onze piercings bij crazyfactory. Goedkoop en goede kwaliteit. :)

[Beantwoorden]


Door Shirley | lovingyourShirley's op 18 juni 2014 13:15

Ik vind die helix piercings echt mega tof, zelf hoor ik best wel veel verhalen over dat het pijnlijk is en goed kan gaan ontsteken daarom sla ik deze piercing over hij staat jou wel echt mega tof! Gelukkig heb je er nooit problemen mee gehad.

xxxx Shirley

[Beantwoorden]


Door Sonja op 18 juni 2014 14:13

Ik heb ook een helix, maar eerlijk gezegd zit daar altijd een oorbel ipv piercing in! Past gelukkig en na 12 jaar niet anders gewend!

Wel leuke piercings!

[Beantwoorden]


Door Hester op 18 juni 2014 21:16

Ik vind dit eigenlijk wel echt heel erg mooi! Vroeger wilde ik nog wel eens een tweede gaatje, maar dat vind ik tegenwoordig wat ‘vol’. Omdat dit niet naast je ‘normale’ oorbellengaatje zit en de drukte wat meer ‘verspreid’ is, vind ik dit wel heel pretty!

[Beantwoorden]


Door Amal op 19 juni 2014 07:30

Ik vindt ze welerg mooi. Maar ik ben bang dat het dopje achter vastblijf zitten, of dat het voor een onstekkingzorgt. :shit:

[Beantwoorden]


Door Katy op 19 juni 2014 13:51

Ik baal nogsteeds ontzettend dat ik mijn helix er vorig jaar uit moest halen omdat het zo heftig ontstoken was terwijl ik het had laten piercen (en dat doet nog best wel pijn haha). Na een jaar wilde ik mijn sieraad ook wel eens veranderen maar dat was niet zo’n slim idee, alhowel het nieuwe ringetje van chirurgisch staal was, maarja :( vriendinnen van me hebben het na mij gewoon nog laten schieten en bij hun is alles wel goed gegaan, echt heel stom.

[Beantwoorden]


Door Madelief op 19 juni 2014 15:26

Ik heb nu een jaar een Helix en sinds een paar weken een lip piercing.
De piercings van de six vind ik ondertussen een beetje saai worden.. Ze zijn allemaal hetzelfde en er is weinig variatie.

Iemand die een plek weet waar ik leuke piercings kan kopen ?

staat je trouwens super veer!
xx

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 20 juni 2014 19:57

Ik heb zelf ook 2 helix piercings!!! En indd ook laten schieten… Later heb ik er nog een bij laten schieten in het midden van mij. Oor!! Die is ontstoken geweest!! Kijk dus uit…… Kan heel gevaarlijk zijn …

[Beantwoorden]


Door Robin op 22 juni 2014 14:22

Ik word over een week twaalf en je mag hem toch pas laten doen vanaf je twaalfde? Iedergeval dan ga ik mijne laten doen maar ik weet niet waar en ik ben best bang. Maar weetje misschien waar je het kan doen? Hvj! :wave:

[Beantwoorden]


Door Geanne op 22 juni 2014 19:54

Ik heb die set met de parel ook. Fijne prijsjes en wel goed materiaal! Ik vind het vooral ideaal dat je de piercing kunt laten zitten en niet iedere ochtend opnieuw een oorbel hoeft in de doen. Met een gewoon stekertje kan ik namelijk niet slapen. Je moet er met dit type piercing alleen even aan denken om regelmatig de balletjes aan te draaien.

[Beantwoorden]


Door Elisar op 24 juni 2014 21:30

Wat een leuke piercings! Ik heb zelf ook 3 helix piercings laten schieten in Libanon (alhoewel er al 2 zijn dicht zijn gegroeid, maar de laat ik deze zomer weer schieten), van mijn 1e helix piercing heb ik nooit meer last! Helaas onstoken mijn andere 2 regelmatig

[Beantwoorden]


Door Celine op 27 juni 2014 15:32

Super leuke piercings!
Ik ben ook opzoek naar een aantal leuke voor in mijn helix.. ik loop nog steeds rond met het allereerste staafje! Dat is natuurlijk niet erg maar hij is te lang voor het mooie (dat was voor als de boel zou gaan opzwellen)
Ik heb wel eens bij de Claires gekeken maar het aanbod viel me tegen :+
Inmiddels zit hij er al een jaar in en is het tijd voor wat opfleuring!
Krijg gelijk zin om langs de V&D te hoppen

[Beantwoorden]


Door Jessica op 29 juni 2014 20:03

Heey Vera!
Ik vind je piercings echt gaaf en zoek al een tijdje leuke piercings. Bij mij gaan die van de six best snel kapot, maar ik zie vaak leuke piercings bij andere maar kan ze zelf niet snel vinden, weet jij misschien nog een goede site/winkel waar je leuke helix piercings kunt vinden?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 juni 2014 23:33

Ik heb mijn helix ook laten schieten, en had ook zo’n piercing gekocht bij SIX, maar ik krijg hem er niet door heen omdat de piercing te dik is.. Had jij hier geen last van? Bij een vriendin van mij lukte het ook al niet..

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 augustus 2014 22:31

Zou je hier een apart artikel aan willen wijden? Ik twijfel namelijk al heel lang over een helix en ik kan nergens echt de ervaring van iemand vinden. Heel leuk Vera, mooie foto’s weer!
Xx

[Beantwoorden]


Door lisanne op 7 augustus 2014 13:57

zijn alle helix piercings bij de six 1.2 mm dik?
want ik had er namelijk 1 van de six en die was in de goodsteen gevallen en nu heb ik een andere en die past niet.

[Beantwoorden]


Door Babette op 17 augustus 2014 15:06

Hei, ik heb zelf ook zo’n piercing gekocht bij de SIX. En iedere keer krijg ik de achterkant er heel moeilijk op.
Heeft iemand daar tips voor, of misschien iets anders?

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 september 2014 11:37

:hey: ik ga een helix zetten vrijdag in de stad zwolle en ik ben blij dat er dan en winkel in de buurt zit six lolll :sexy: mooi hebben ze daar (love)

[Beantwoorden]


Door Meike op 27 november 2014 08:43

Ik heb 5 dagen terug mijn forward helix laten zetten! Het zetten deed geen pijn, maar als je er zonder na te denken op gaat liggen of tegenaan komt, dan is het verschrikkelijk! Denk ook niet dat ik er nog ooit een tweede bij ga laten zetten ivm die pijn. Heb in mijn oorlellen aan beide kanten 3 normale gaatjes en een navelpiercing, maar daarbij is de pijn niet zo erg geweest..
Nog even doorbijten en hopen dat het snel beter gaat (en ik weer op beide kanten kan slapen pfff :lol: )

[Beantwoorden]


Door Bonita op 29 november 2014 00:16

Heej, ik had een vraagje. Je zegt in dit artikel dat je met vlagen een sieraad in je helix draagt maar groeit het gaatje dan niet dicht? Of is het niet lelijk /kan je het niet zien zonder sieraad? Ik wil er graag een laten zetten (bij een tattooshop dan).

[Beantwoorden]


Door sam op 1 december 2014 20:45

ik heb zaterdag een helixpiercing laten piercen. ik kan hem ook niet verwissele. dat oet d man van de tattoo shop doen. en dat kost dan weer evenveel als een nieuwe. maar ik vind t geen rampp. bn bli met de ring die der zit (A)

[Beantwoorden]


Door Merel op 16 januari 2015 22:54

Hoii waar heb je je piercing laten zetten

[Beantwoorden]


Door Romy op 17 februari 2015 19:12

Vind het erg mooi! Zou het zelf ook wel willen maar ik ben bang voor ontstekingen enz. en ik weet ook niet of het uitmaakt dat ik 2 jaar geleden een oorcorrectie heb gehad. Dus eerst maar even goed informeren voordat ik de sprong waag ;)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 3 maart 2015 22:30

hej, ik heb op 2 januari (2015) en helix piercing laten zetten,maar wil er ondrtussen (3 maart 2015) wel es een keer een andere in… Maar weet jij toevallig ook hoelang ik daar nog mee moet wachten, en of het evt. nu a mag?
xx Carmen

[Beantwoorden]

Iemand antwoordt op 20 maart 2015 om 19:29:

Je kan beter 4 tot 5 maanden wachten

[Beantwoorden]


Door Iemand op 20 maart 2015 19:27

Ik heb ook een piercing laten piercen door de spanning deed het een beetje pijn verder niet als je er niet aan zit deed het ook geen pijn ik voel hem niet meer maar hij is bijna dicht ze zeggen dat je het 2 X per dag moet wassen en dan bewegen dat moet je echt doen ik heb een ringetje met een bal er in :sexy: zelf wil ik een arrow http://www.etsy.com :$ jou piercings zijn echt cool bij de Kruidvat kan je die ook kopen alleen zijn ze niet van six

Xxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 23 maart 2015 07:48

Hij! Ik zou binnen kort graag een naGEl piercing willen, ennehhh, ook een neus ringetje of knopje (A)

[Beantwoorden]


Door Fardowza op 18 april 2015 13:57

Hey Hey , Waar ik nu ook zeer ongerust over ben is dat ik een paar dagen geleden een helix heb laten schieten waar ik het deed zeiden ze dat is niet zo erg het is het zelfde zoals laten piercen (in België) dus jij Vera hebt het laten schieten en wil je me helpen met mijn piercing ook gezond te houden en ervoor zorgen dat hij niet ontstoken wordt Dank Je <3 :)

[Beantwoorden]


[…] ging naar Six omdat ik daar ook altijd mijn helix piercings koop, waarvan ik de kwaliteit fijn vind en bovendien zijn ze betaalbaar. Ik was op zoek naar echt […]


Door Naomi op 31 mei 2015 20:43

Ik heb ook een helix, en een triple forward helix, en 2 paar oorgaatjes. Als ik de piercings van six draag krijg ik altijd vochtophoping, welke ik ook in doe of koop.. super jammer want ze verkopen echt hele leuke piercings! Dan maar bestellen haha! Ze zijn wel echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 september 2015 22:20

Ik had een vraagje, ik heb mijn helix een tijdje geleden laten schieten maar is de piercing van de six veel dikker als een gewone oorbel? Want ik heb nu namelijk een normaal knopje als piercing.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 19 oktober 2015 16:25

Hey Vera
Ik heb ook een helix piercing laten schieten maar nu heb ik een probleem.
Alle helix piercings zijn 1,2mm dik maar mijn gaatje in m’n oor is daar nooit groot genoeg voor. Heb jij tips ? Omdat jij het ook hebt laten schieten

Groetjes rachel

[Beantwoorden]

Arienne antwoordt op 11 april 2016 om 00:01:

Beste rachel
Jou berichtje is al wat ouder maar ik zit dus met hetzelfde probleem. Ik heb hem laten schieten maar ik wil er nu heel graag een piercing in maar die zijn dus dikker. Heb jij het onderhand opgelost? Ik ben erg benieuwd want ik wil grraag een mooie piercing!

Groetjes, Arienne

[Beantwoorden]


Door Paula op 28 oktober 2015 14:49

Hoi Vera,
Hoe lang nadat jij je gaatje had laten schieten heb jij het sieraad verwisseld? En heb je dat zelf gedaan of ergens laten doen? Ik wil ‘m ook heel graag verwisselen maar ben een beetje bang dat er iets mis gaat.
Liefs Paula

[Beantwoorden]


Door indy op 16 februari 2016 19:34

hoi :wave:
ik zit er ook over na te denken om een helix te laten zetten, ik vind ze zo gaaf!! :love:
ben alleen bang dat zoals bij meerdere van jullie, het lichaam het niet kan verdragen ofzo iets dergelijks. of ontsteking… :X
dus ik weet niet of dat vaker gebeurd!
kan iemand mij advies geven of iets dergelijks…
en weet iemand een goede piercing shop in Tilburg?

XX Indy

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 januari 2017 15:36

Ik heb mijn helix ook laten schieten. Is wel ontstoken geweest maar verder nu geen problemen meer van. Ik heb er nu een ringetje in maar ik wil graag iets nieuws. Als je je helix laat schieten is het gaatje kleiner dan bij piercen, past er dan wel zo’n piercing in? Mij lijkt dat het gaatje daar voor dan te klein is. Weet iemand of dit kan?

[Beantwoorden]

Megan antwoordt op 23 maart 2017 om 19:19:

Ik heb hem ook laten schieten en bij mij was hij ook veel te klein voor een piercing, dus heb ik mijn originele oorbel vervangen door een wat dikkere oorbel (dit deed wel even pijn en is het is daarna ook gaan onsteken). Ik heb een paar weken gewacht en hem iedere dag schoongemaakt en bewogen toen heb er gisteren mijn piercing in gedaan en dat is prima gegaan. Je ziet nu ook aan mij gaatje dat hij een heel stuk groter is.

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 23 april 2017 17:23

Ik zit te kijken maar ik heb ook laten schieten en er zit een 0.8mm in
kan ik dan wel naar een 1.2 mm? Want dat heb jij ook gehad dan als je hebt geschoten

[Beantwoorden]