Missie gladde & stralende huid met de Braun Silk-épil 7 Bonus Edition

Advertorial.

Als de zon straalt, wil jij toch ook stralen… Tijd voor een beautymoment in de badkamer met de Braun Silk-épil 7 Bonus Edition. Wat is er zo fantastisch aan dit toestel? Deze epilator verwijdert zelfs de kortste* haartjes en geeft betere resultaten dan een waxbeurt**. Je kan zowel droog als nat epileren. Ook de dode huidcellen worden in één beweging verwijderd, zodat de natuurlijke celvernieuwing wordt gestimuleerd en je benen een gezonde glans krijgen. En er is nog een bonus… Bij je epilator krijg je nu gratis een reinigingsborsteltje voor het gezicht. Deze borstel verwijdert zes keer beter make-up en onzuiverheden dan een handmatige reiniging met een face wash. De borstel bereidt je huid voor op hydratatie en stimuleert de bloedsomloop. Resultaat: je huid wordt weer schoon, stralend en fris. En dat boost ook je zelfvertrouwen. Klaar voor je beautybehandeling van top tot teen?

Een complete beautybehandeling met de Silk-épil 7 Bonus Edition. Je ontvangt dus niet alleen een epilator met de bijhorende hulpstukjes maar ook een reinigende gezichtsborstel. Bovendien krijg je nu ook een gratis Staatslot cadeau! Alle info en actievoorwaarden vind je hier.

* 0,5 mm, ter grootte van een zandkorrel.
** Verwijdert 4x kortere haartjes dan met waxen.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 2 juni 2014 | 13 reacties

Reacties

Door SP op 2 juni 2014 12:59

er mist wat informatie => de link naar alle info en actievoorwaarden.
En de 2e zin is niet af denk ik.
:)

[Beantwoorden]


Door pamela op 2 juni 2014 13:26

ik had hem eerlijk gezegd duurder verwacht. toch geef ik dit niet zo heel erg snel uit aan zo een product. en zoals hierboven al staat aangegeven mist er volgends mij wat informatie :P

[Beantwoorden]

gerjanne antwoordt op 2 juni 2014 om 18:45:

waar staat hoe duur die is??

[Beantwoorden]

pamela antwoordt op 2 juni 2014 om 19:59:

klik op de link in het artikel.

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 3 juni 2014 om 13:28:

Die staat er toch niet?

pamela antwoordt op 3 juni 2014 om 22:49:

in de tweede zin staan toch roze letters, daar kun je op klikken en dan kom je op een website waar je hem kunt bestellen met onder andere de prijs erbij.


Door zara op 2 juni 2014 19:20

Door Maxy op 2 juni 2014 19:25

Heyy :) ik heb dit product en ik moet zeggen dat hij niet geweldig werkt. Je bikinilijn epileren is heel moeilijk en het haalt zeker niet alle haartjes weg ! Op je benen moet je heel geduldig zijn wil je alle haartjes weg krijgen. En je moet er dan ook voor zorgen dat ze lang genoeg zijn. Als je een lage pijngrens hebt zal ik dit zeker NIET aanraden hahaha

Meestal epileer ik mijn benen snel zodat de meeste haartjes weg zijn en daarna scheer ik ze. Het is wel fijn dat je hem kan gebruiken onder water. Maar een nadeel wat heel irritant is is dat je hem niet kan gebruiken als hij aan het opladen is :P

Dus ja.. T is wel een fijn dingetje om te hebben maar ik zou eerder wat anders hebben gekocht voor dat geld

xxxxxx –

[Beantwoorden]


Door Amelie op 2 juni 2014 20:31

Ik wil ook zo’n soort apparaat, maar ik wil eerst een goedkope proberen om te kijken of ik het wel fijn vind…

[Beantwoorden]


Door E op 4 juni 2014 22:05

Ik ben er dus wel heel tevreden over. Ik gebruik hem niet voor m’n benen (duurt veel te lang, ik scheer wel) maar voor m’n oksels en bikinilijn. Ff doorbijten de eerste keer, maar het is echt super glad. Ik vind het echt een top ding! Even een investering (er zijn trouwens webshops waar je hem goedkoper kunt krijgen zoals BCC voor 120). Scheelt toch weer een paar tientjes ;)

[Beantwoorden]

E antwoordt op 4 juni 2014 om 22:09:

Trouwens de link die erin staat is niet de Silk épil 7 Skin Spa (die ik heb en waar ook op Beautygloss over werd geschreven). Die heeft dat funky scrubborsteltje dat goed werkt tegen ingegroeide haartjes.

[Beantwoorden]


Door Cddb op 5 juni 2014 23:49

Vandaag heb ik mijn Silk epil 7 uit de verpakking gehaald en heb ik de epilator meteen in het stopcontact gestopt om op te laden. Wilde na het ontvangen van het pakketje op het werk bij thuiskomst meteen uit proberen. Miss toch wel een btje spannend gezien al de verhalen over de pijn/onaangenaam gevoel bij het epileren. Tja het was m’n eerste x. Ik moet zeggen dat het me mee is gevallen. Ik heb tijdens het douchen de epilator gebruik ( wet &dry systeem) en m’n huid strak getrokken en begonnen. Uiteraard voel je wel wat, maar ik ben begonnen met kleine stukjes en zo verder en al gauw zet je het apparaat op de hoogste stand. Het is nu wel een btje rood, maar das logisch. Morgenochtend ff kijken naar de resultaten. Heeft iemand een tip om na afloop te smeren? Iets zonder alcohol, parfum en irriterende stoffen. Tot zover ben ik tevreden met de eerste kennismaking en wat een verademing in vergelijking met scheren en handmatig haartjes verwijderen met een pincet. Dat dus nooit meer!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 6 juni 2014 09:08

Ik heb me vorig jaar een Silk Epil aangeschaft, na goede review op een andere blog. Vooraf scheerde ik enkel. Ik dacht, superhandig dat de haartjes dan langer wegblijven. Dat was ook wel zo, maar voor mij had het een grote negatieve bijwerking: ingegroeide haartjes. Daar had ik tevoren zo goed als nooit last van, ik vermoed nu dus wel omdat de haartjes dunner en zwakker terug komen en dus moelijker door de huid kunnen. Vind ik echt een groot nadeel want daar worden je benen nu ook niet mooier van… Ik ben dus terug overgeschakeld op scheren omdat ik bang ben dat het anders “nog erger” wordt met de ingegroeide haartjes. En dagelijks mijn benen scrubben om dat te voorkomen (zou helpen las ik elders) zie ik ook niet zo zitten, naast dat het extra tijd kost denk ik niet dat mijn gevoelige huid daar goed op zou reageren. Dus: bezint eer ge begint. Dit zal waarschijnlijk wel afhangen van je huid/haartype, ik vermoed dat niet iedereen dit probleem zal krijgen.

[Beantwoorden]