Mijn designer tassen collectie

Vandaag neem ik je mee door in designer tassen collectie. Geen schoenen, kleding of accessoires, maar tassen. Mijn grootste hobby. Mijn collectie is mijn trots en ik noem in de video dan ook teveel modellen favoriet, omdat ik alle exemplaren prachtig vind en met veel liefde gebruik. Michael Kors, Mulberry, Stella McCartney, Valentino en meer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Manon op 22 juni 2014 08:34

Wauw, je hebt echt stuk voor stuk prachtige tassen Vera! Ik vind die knalgele het allerleukst denk ik, doet me denken aan het zonnetje en de zomer (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:20:

Dankjewel Manon! En mooi gezegd, zo voel ik dat ook wel!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 22 juni 2014 08:34

Wat een prachtige tassen. Vooral de Valentino en de groen MK zijn echt heel erg mooi. Enige nadeel is de prijs. En je hebt helemaal gelijk hoor. De een koopt een auto de ander spaart voor kleding of sieraden. En jij koopt tassen. Ik heb net de nieuwe Apple MacBook gekocht goeie mogen! Wat een geld maar ik ben er helemaal gelukkig mee. Dus doe lekker wat jezelf wil. Overigens hou ik ook enorm van tassen hoor Oohhh en schoenen :-)) ik koop alleen wel de nepperts. Maar ben er net zo blij mee. Fijne dag allemaal

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:21:

Heel veel plezier met je mooie nieuwe MacBook!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 22 juni 2014 08:38

Wat een super gave collectie tassen! De tassen van Michael kors zijn echt zo vet! Maar ook de knal roze van Valentino zag ik al eerder in èèn van je filmpjes en is zo leuk! Je tassen smaak, stijl is echt leuk om te zien. Niets aantrekken van anderen, hey het is jouw hobby!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 juni 2014 08:42

Leuk filmpje Vera!
Ikzelf ben helemaal niet zo van de tassen maar daarom kan ik jou liefde voor mooie tassen zeker nog wel waarderen!

Zelf ben ik van het bruin, donkerblauw en wit. Met zwart heb ik dan weer niets. En van die mooie kleuren zoals jij hebt zou ik niet zo snel pakken omdat ik niet weet hoe ik dat dan het beste combineer. Of dat je dan altijd de verkeerde kleur hebt, als je snapt wat ik bedoel.

Misschien kun je, als je dat leuk lijkt, een artikel maken over hoe je je tassen combineerd. Zeker omdat je allemaal verschillende kleuren en modellen hebt (zakelijk en baggy). Hoe je dat het beste combineerd met kleding en voor welke gelegenheid.

En waar je rekening mee houd bij het kopen qua kleur, behalve dat je hem mooi vind natuurlijk ;) bijv. de kleur tassen die je al hebt, of de kleding in je kast.

Dit kan iedereen dan natuurlijk toepassen op de tassen van haar eigen budget.

Groetjes,
Laura

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:21:

Leuk idee Laura! Neem ik zeker mee.

[Beantwoorden]

Rachel antwoordt op 10 juli 2014 om 15:01:

Ja heel graag vind die kleurtjes ook wel gaaf maar zou niet weten of ik het overal bij kan dragen dus graag artikel over how to wear your bag !

[Beantwoorden]


Door Bente op 22 juni 2014 08:49

Wat een leuk filmpje!
Je vertelt echt met passie over je tassen :)
Ik zou het heel leuk vinden als je een artikel maakt over hoe je designertassen in de uitverkoop (of op een andere manier korting) kan kopen, en waar je dan op moet letten.

Xx Bente

[Beantwoorden]


Door Svenja op 22 juni 2014 08:55

Wauw Vera wat een hoop prachtige droom tassen heb je! Lekker veel mooie en zomerse kleuren. De groene variant van MK, de taupe kleurige van Prada en je drie tasjes van Mulberry zijn mijn favoriet <3

[Beantwoorden]


Door xAmber op 22 juni 2014 09:05

Er zitten een paar gave tassen tussen! De een geeft geld uit aan sigaretten en jij geeft het uit aan tassen. Ik had een mooie tas gezien van michael kors, maar die hebben ze bij de bijenkorf niet meer in het assortiment:(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:22:

Jammer! Ik raad je aan theoutnet.com in de gaten te houden, die hebben vaak MK! (Met korting)

[Beantwoorden]


Door Nora op 22 juni 2014 09:06

Wat een prachtige collectie, daar mag je zeker heel erg blij mee zijn! Nog een mooie site wat (designer)tassen betreft is yoox.com, vaak korting en een heeele grote selectie. ^^

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 22 juni 2014 om 09:39:

(O en trouwens, wat de Valentino tas betreft: wat vervelend dat’ie verkleurt, meh. Heb je al een goede waterprotecting spray of wax of whatever? Ik heb zelf een vrij goedkope leren tas die letterlijk altijd gebruik, door maandelijks schoonmaken met reinigingsmelk op een wattenschijfje en een specifiek product te gebruiken tegen water ziet’ie er na meer dan een jaar nog steeds geweldig uit.)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:23:

Ja, wel gedaan! Snap het ook niet.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 juni 2014 09:14

Wat een mooie collectie. Een designertas staat hier ook op het lijstje, maar dan moet ik wel eerst weer werk hebben.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 22 juni 2014 09:14

Heerlijk om deze video te kijken! Je hebt een prachtige collectie, er zitten gewaagde kleuren tussen maar dat vind ik wel wat hebben! MK vind ik echt een leuk merk, alhoewel ik zelf dan toch voor louis vuitton zou gaan, haha
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Hoi op 22 juni 2014 09:20

Mooi, wees er trots op! ^^)

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 22 juni 2014 09:23

Fan-TAS-tische video^_^ Echt hele leuke tassen heb je! Die Willow is echt prachtig <3

Xxx Fabiënne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:23:

Haha, leuk! Dankje!

[Beantwoorden]


Door Carien op 22 juni 2014 09:28

Wat een prachtige collectie! Leuk al die kleurtjes! Zelf ben ik weer van grijs, cognac, taupe en zwart maar ik vind jou tassen prachtig!! Zo mooi dat eigenlijk elke tas een favoriet van je is:)

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 22 juni 2014 09:32

Een voor een prachtige tassen! Ook hele fijne uitleg erbij! (love)

[Beantwoorden]


Door Yoshie op 22 juni 2014 09:35

Wauw mooie tassen! Dat artikel met tips; heel graag! X

[Beantwoorden]


Door Sonja op 22 juni 2014 09:42

Je nude Mulberry is prachtig!

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 22 juni 2014 09:48

Die gele Michael Kors! (love) Prachtig!! En zo’n artikel over outlets zou zeer gewaardeerd worden! :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 22 juni 2014 10:06

Wat een toffe video :) Ik vind vooral die mintgroene en de knalroze erg gaaf! De gele ook, maar daar zie ik mezelf wat minder snel mee lopen. Ik ben zelf zo’n ‘doe maar veilig zwart’ meisje, maar als ik dit zie vind ik kleurtjes toch ook wel erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Juut op 22 juni 2014 10:06

Leuk om te zien, vooral ook omdat ik echt níks heb met designer tassen..Idd ieder z’n ding. Grappig dat je het benoemde qua kleur want ik zou dan idd voor zwart of bruin gaan. Maar snap je wel, je leeft nu:) Heb je helemaal gelijk in.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 22 juni 2014 10:10

Wat een prachtige collectie tassen!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 22 juni 2014 10:11

Ik heb erg van je filmpje genoten Vera! Ik ben zelf ook dol op designertassen. Toen ik destijds jouw groene Michael Kors Selma bag zag, heb ik zelf de navy blauwe versie gekocht. En ik draag hem iedere dag met heel veel plezier en ben er heel erg blij mee :). De poederroze Mulberry Willow vind ik ook prachtig, ik vind dat denk ik een van je mooiste tassen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:24:

Leuk om te horen! Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 22 juni 2014 10:11

Wat een leuke video!
Dit zijn je designer tassen, heb je dan ook nog goedkopere tassen of niet? Die niet van een designer zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:25:

Om heel eerlijk te zijn: vrijwel niet. Alleen een paar kleine clutches, maar die gebruik ik zelden.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 22 juni 2014 10:13

Tof filmpje. Bij die ene roze tas, kun je daar die clutch nog vanaf halen of niet? Leek namelijk wel zo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:25:

Ja! Vergeten te melden.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 22 juni 2014 10:15

Wat een mooie en vrolijk gekleurde collectie!

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 22 juni 2014 10:20

Oh wat mooi allemaal! Ik ben ook zo’n tassengek. Ik prijs mezelf op dit moment gelukkig met een Michael Kors, DKNY en Longchamp. Daarnaast nog een boel ‘goedkope’ tassen. Ik vraag mij alleen af hoe jij ze opbergt! Ze liggen hier allemaal op een sofa in mijn kamer, maar leuk staat het niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:25:

Ik heb ze in mijn kledingkast, scheelt stof. Maar je moet er maar wel net de ruimte voor hebben.

[Beantwoorden]


Door Saartje op 22 juni 2014 10:31

Wauw wauw wauw! Wat een prachtige collectie tassen stuk voor stuk echt prachtig! En wat een mooie leuke hobby, ik zou daar ook intens blij van kunnen worden! Super leuk dat je hem toch hebt opgenomen, ik heb er echt van genoten! En wat ook je hobby is, dat moet ieder voor zich weten, jou hobby vind ik wel heel leuk ^^) <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 11:26:

Dankjewel!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 juni 2014 10:34

Echt een super mooie tassencollectie heb je zeg! Kan me echt voorstellen dat je er heel blij mee bent. Ik vind die Willow tas echt geweldig, die kleur is ook zo mooi. En die van Alexander Wang vind ik ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sophiee op 22 juni 2014 10:37

Wat een prachtige collectie! Heerlijk om naar te kijken.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 juni 2014 10:41

Wat een prachtige collectie tassen!

[Beantwoorden]


Door Sav op 22 juni 2014 10:42

Wauw, ik ben verliefd op de Michael Kors tassen en de Stella Mccartney!

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 juni 2014 10:46

Je hebt stuk voor stuk echt hele leuke tassen.

[Beantwoorden]


Door Delphine Mekel op 22 juni 2014 10:52

Leuke collectie! Het is zeker niet mijn hobby om tassen te verzamelen. Maar ik vind het zo leuk hoe je er zo gelukkig en met passie over praat
Cute!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 22 juni 2014 11:12

Wat een fijne collectie! Die laatste mintgroene met die bloem is echt heel tof!

[Beantwoorden]


Door Talita op 22 juni 2014 11:14

Wat een mooie collectie zeg!
Liefs,

[Beantwoorden]


Door Jeanet op 22 juni 2014 11:15

Wat zijn ze mooi!! Allemaal!!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 juni 2014 11:17

Wauw wat een collectie! Erg mooi! Ik vind die knalgele toch wel echt heel erg mooi!

Ik heb een tas van gabs, daar ben ik al heel blij mee en vond ik behoorlijk duur haha. Ik wil denk ik daarom niet eens weten wat al deze tassen kosten haha! Ach misschien ooit… Wie weet:)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 22 juni 2014 11:19

Een jaloers makende collecte zeg. Al die kleuren…love it. Zelf heb ik laatst een hele leuke limoen gele gekocht bij de V&D. Geen design wel heel leuk :)

[Beantwoorden]


Door CosmeticsNL op 22 juni 2014 11:22

Ik vind je tassen echt helemaal geweldig.

cosmeticsnl.nl

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 22 juni 2014 11:31

Hahaha wel grappig, je zegt bijna bij elke tas dat het een van je favorieten is, moest ik wel om lachen, heb ik zelf vaak ook! Kan ook niet kiezen. Maar wat een PRACHTIGE tassen heb jij, totaal mijn smaak! Stuk voor stuk mooi. Die Alexander Wang is mijn favoriet! Gaaf Vera!

[Beantwoorden]


Door aline op 22 juni 2014 11:34

die groene & die met die speciale print van MK zijn zo prachtig :wow:

[Beantwoorden]


Door aMuse Rouge op 22 juni 2014 11:38

Supermooie collectie! De twee laatste tassen die je toont vind ik het allermooist. I love, love, love Mulberry! :-)

[Beantwoorden]


Door Olga op 22 juni 2014 11:45

Ben zelf een handtassenfreak en krijg er niet genoeg van… Je hebt stuk voor stuk mooie designertassen!
En als ik merk hoe jij straalt als je er over praat…dan maak jij mij blij!!
Jij bent echt een leuke jongedame en zoveel persoonlijkheid!!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 22 juni 2014 11:45

Wat een heerlijk filmpje! Ik ben zelf helemaal niet van de dure tassen, maar hoe jij over je tassen kunt vertellen, hoe je straalt als je ze vasthoud, het spat er van af dat je er mega vrolijk van wordt! Ik vind dat je je helemaal niet hoeft te verontschuldigen met dat je ze in de sale hebt gekocht, je moet gewoon lekker genieten van je hobby en je fantastisch mooie tassen! Het is je gegund :)

[Beantwoorden]


Door Edith op 22 juni 2014 11:49

Wauw wat een prachtige tassen. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 22 juni 2014 11:57

Hey Vera!
Ik vind jouw filmpjes echt zo leuk en gezellig, ga zo door!
En komt er nog een review van het MUA Pretty Pastels palette? Ik twijfel namelijk of ik m zal kopen en ik heb altijd veel aan jouw reviews.

Fijne dag nog!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 12:27:

Dankjewel Joëlle! Er komt in ieder geval een turorial met het palette.

[Beantwoorden]


Door Iva op 22 juni 2014 12:17

Ik vind het echt tof dat je even noemt dat de stella mcartyney tas veganistisch is, geeft toch aan dat er ook best leuke designertassen zijn waarbij je niet met een halve koe hoeft rond te lopen! (Vind ik zelf nogal belangrijk ^^) Maar het materiaal aan de buitenkant lijkt wel ontzettend veel op schaapswol. Is dat dan ook synthetisch/plantaardig?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 12:26:

Dankje! En nee, is wel echt wol, maar er zat een kaartje bij waarop stond dat ze dit wol op een diervriendelijke manier gebruikt hebben.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 22 juni 2014 om 15:57:

Wol komt van schapen en dat maakt je tas dus niet veganistisch, maar wel prettig dat er in ieder geval geen leer is gebruikt!
Ik vind vooral je mintgroene tas erg leuk! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:22:

Ik bedoelde dat de persoon zelf, Stella McCartney, veganistisch is :D Wat verwarrend, begrijp ik! Bijna al haar tassen zijn ook veganistisch trouwens, maar deze inderdaad niet.


Door Manouk op 22 juni 2014 12:22

Wauw ik vind echt alle tassen geweldig (hoewel ik met de wollige een beetje een schapenassociatie kreeg (A) )
de Mulberry Cecily Flower tas is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Nada op 22 juni 2014 12:26

Leuk filmpje!!! Ben Zelf ook gek op tassen. Heb Zelf 2 dkny tassen en 1 van guess.

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 22 juni 2014 12:27

Wauw mooie collectie. Ik vind de zachte kleurtjes en het pastel toch het mooist.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 22 juni 2014 12:27

Lieve Vera,

Ik laat normaal gesproken nooit een comment achter, maar nu kan ik het echt even niet laten. Ik vind het heerlijk om te zien dat jij over jouw liefde (tassen in dit geval) zo enthousiast kan praten. Je praat maar door en je struikelt over je woorden, maar dat is helemaal niet erg. Dat vind ik juist leuk om te zien. Ik ben zelf helemaal niet van de dure spullen, maar omdat jij er zoveel plezier van hebt, word ik er echt heel vrolijk van.
Ook wil ik even zeggen dat het me opvalt dat de kwaliteit van je filmpjes en artikelen steeds beter wordt, ik kan daar echt van genieten. Ga zo door!

X Hannah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 12:42:

Wat een complimenten, dankjewel! Daar maak je me heel blij mee.

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 juni 2014 12:33

Jeetje wat een prachtige tassen Vera! Om jaloers van te worden.

[Beantwoorden]


Door saskia op 22 juni 2014 12:40

wow wat een prachtige tassen collectie! ik zal je eerlijk toegeven dat ik net als jij een tassen tik heb en ik moest lachen toen je zei dat je heel veel dingen gewoon niet hoefde maar dat je gewoon een mooie tas wil! dat heb ik ook! ik kan echt genieten van een nieuwe tas! als ik genoeg geld zou hebben dan zou ik zeker ook designer bags kopen! nu moet ik het doen met semi dure tassen haha, cowboys bags, Ibana Rouge en dat soort merken! en die koop ik ook liever als dat ik spaar voor een nieuwe auto! (we hebben een twingo en dat gaat prima!) Ik heb voor de zomer een aantal kleurige tassen zoals koraal kleurige van Ibana Rouge en een mooie van Invito in oud roze. maar zelf ben ik wel meer van Zwart Cognac, Grijs etc. Maar ieder zijn ding! Ik vind je tassen echt prachtig!

Wat de verkleuringen betreft… Ik heb dat wel eens als ik donkerblauwe spijkerbroeken draag, die kunnen afgeven op tassen (zoals op mijn lichtgrijze leren tas) dat geeft een beetje dat donkerblauwe, paarsige vlekken. (volgens mij was dat geen nederlands…) maare zou het dat kunnen zijn?
om het schoon te maken pak ik altijd billendoekjes van Huggies daar zit geen troep in en werkt goed (ook voor leren laarzen en schoenen).

Geniet van je tassen meis! je werkt er hard voor!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 22 juni 2014 12:42

Wauw wat een mooie collectie!
Ik zou zelf niet zoveel tassen hoeven hebben, maar als ik straks afgestudeerd ben en een baan heb zou ik toch ook wel graag één mooie Michael Kors tas willen hebben <3

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 22 juni 2014 12:49

Oh, wat een mooie tassen! Niets aantrekken van mensen die het maar niets vinden, de ene gaat op reis met zijn geld, en jij koopt er tassen mee, als jij dat fijn vindt, gewoon doen! ;) <3

[Beantwoorden]


Door me op 22 juni 2014 12:50

Ik heb ook veel tassen…alleen komen ze bij mij voornamelijk van de Kringloop hahaha, ik heb niets met designertassen maar leuk dat jij er zo blij mee bent, ben ik met een tas die ik voor een paar euro bij de Kringloop koop, ieder zijn ding. ;-)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 22 juni 2014 13:10

Jeez, wat een mooie verzameling :-O Ik ben wel een beetje jaloers :-)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 22 juni 2014 13:13

Je hebt echt een prachtige collectie tassen! Zelf heb ik geen designer tassen en ik denk meestal van: tja, een goedkope tas kan ook wel leuk zijn, maar dan zie ik de mooie tassen die jij hebt en dan begint het wel te kriebelen haha!

[Beantwoorden]


Door aicha op 22 juni 2014 13:18

Ik vind de eerste tas toch het mooist.
Jammer dat hij zo zwaar valt.

[Beantwoorden]


Door Julie op 22 juni 2014 13:28

Wat een prachtige collectie heb je!
Ik heb zelf geen designer tassen omdat ik voorlopig meer voor schoenen dan voor tassen ben.
Wel heb ik een look-a-like Philippe Lim & Chanel boy bag.
Die roze Valentino tas vind ik echt super leuk! :-)
En de Mulberry Willow vind ik ook echt een mooi model.

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juni 2014 13:32

Wauw! Ik loop ook nog altijd trots rond wanneer ik mijn Michael Kors Hamilton bij mij heb! Ik zou het leuk vinden als je een artikel maakt over waar je ze in de sale kan krijgen :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 juni 2014 13:36

Prachtige tassen heb je! <3

[Beantwoorden]


Door Demi op 22 juni 2014 13:38

Wauw Vera, het zijn echt stuk voor stuk prachtige tassen! Maar die licht roze van marc jacobs en de 3 van mulberry zijn mijn favoriet, wat een pareltjes! (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juni 2014 13:40

Wat een perfecte collectie, stiekem ben ik een beetje jaloers ;-) !

[Beantwoorden]


Door Denise op 22 juni 2014 13:42

Net je filmpje op Youtube gekeken en wat een heerlijk filmpje! Prachtige collectie heb je! Je straalt ook helemaal bij iedere tas, zo leuk hoe enthousiast je erover verteld :) Mijn favoriet blijft de Mulberry Willow (love) en de MK Selma vind ik ook erg mooi

[Beantwoorden]


Door Mandy op 22 juni 2014 13:43

Wat een prachtige tassen heb je! De MK tassen blijven mooi, maar de Mulberry tassen vind ik echt het allermooist!!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 22 juni 2014 13:55

Wow, wat gaaf, zo veel tassen! Ik heb er eigenlijk nog nooit bij stil gestaan dat je zo veel designertassen had :)
Onwijs leuk om te kijken!
Wel goed wat je aan het begin zegt; iedereen kiest zelf waaraan hij/zij geld uitgeeft. Iedereen geeft waarschijnlijk weleens geld uit waarvan andere mensen denk ‘muah, ik had dat toch even anders gedaan… zonde’. Iedereen zijn eigen pretjes :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 22 juni 2014 13:57

Naar dit filmpje heb ik lang uitgekeken! En ik durf eerlijk te zeggen dat ik best wel een tikkeltje jaloers ben op jouw collectie (love)

[Beantwoorden]


Door Luuke op 22 juni 2014 14:21

Leuke video! En wauw, wat een super leuke tassen! Die roze op het laatst vind ik zoooooo leuk :)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 22 juni 2014 14:24

Ja ik ben ook gek op tassen. Die mintgroene is zo mooi: die kleur en dat model (love)

[Beantwoorden]


Door Manouk op 22 juni 2014 14:32

Ik zou zelf ook liever op vakantie gaan of wat dan ook dan zo’n dure tas kopen, maar als je het je kan veroorloven en het is echt je passie dan moet je het natuurlijk gewoon doen! Ik vind je Mulberry’s het mooist :) Ik ga in oktober naar New York met m’n verjaardag en ik zat eraan te denken om een mooie MK of Bulberry voor m’n verjaardag te vragen. Dan heb ik meteen een mooie herinnering aan de vakantie xx :yay:

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 22 juni 2014 14:40

Prachtige tassen hoor! Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Lys op 22 juni 2014 14:44

Whoa, wat is de Mulberry Willow een prachtige tas! Mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Irene op 22 juni 2014 14:53

Hè! Wauw gaaf! Wat misschien ook echt iets voor jou is… Is je eigen tas ontwerpen! Ik heb dat laatst gedaan en was echt geweldig!! Omar Munie komt dan en je gaat je eigen model en leer kiezen en dan gaat hij het in zijn atelier in Den Haag maken! Op http://Www.misstulin.nl kun je meer info vinden, echt een aanrader!! Ga je je collectie aanvullen met een eigen ontworpen tas;) Groetjes Irene

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 22 juni 2014 15:00

Stuk voor stuk prachtige tassen. Ook ben ik het volledig met je eens over de kleuren, waarom saai gaan als je nu van een lekker knalkleurtje kan genieten? Helemaal super! xxx

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 juni 2014 15:15

Wew, jealous!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 22 juni 2014 15:23

Prachtige tassen! Ik kan alleen niet zo veel geld er aan uitgeven… Misschien als ik ooit de loterij win, haha (A)

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 22 juni 2014 15:29

Ik ben nog steeds zo verliefd op je mintgroene nog steeds het allermooist! Lekker vrolijk en zomers kleurtje, echt heerlijk :)

http://www.thoughtsinstyle.wordpress.com/

[Beantwoorden]


Door sara op 22 juni 2014 15:36

Leuke video! Ik vind het eerlijj gezegd alleen jammer dat je jezelf vooraf al verdedigt. Het komt negatief over als je bij voorbaat al uit gaat van negatieve reacties. Misschien is dat uit ervaring maar maybe volgende keer anders verwoorden.. Verder hele mooie tassen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 15:51:

Ik bedoelde het niet negatief, maar vond de uitleg wel nodig, omdat ik uit ervaring weet dat er anders zulke reacties komen en daar heb ik geen zin in :-) Hoop dat je dat begrijpt. ‘T is niet altijd makkelijk.

[Beantwoorden]


Door Florentine op 22 juni 2014 15:41

Wauw Vera wat heb je een super mooie collectie op gebouwd! Zou ik ook heel blij mee zijn! Heel leuk! XX Liefs

[Beantwoorden]


Door Tine op 22 juni 2014 15:43

Leuk filmpje weer!

[Beantwoorden]


Door michelle op 22 juni 2014 15:47

Lijkt me top als je dat artikel over waar jij deze tassen koopt kunt maken!

[Beantwoorden]


Door Robin op 22 juni 2014 15:47

Ik heb totaal niet dezelfde smaak als jij en toch vind ik alle tassen prachtig, met name de mulberry willow! De enige tas die op mijn bucketlist staat is de chanel classic flap bag in zwart met zilveren hardware, wat mij betreft de allermooiste tas op aarde.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2014 om 15:52:

Leuk! En ja, die staat bij mij ook op de wish list. Ik durf een Chanel boetiek alleen niet eens naar binnen…

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 22 juni 2014 16:02

Wat een prachtige collectie! Ik vind de mintgroene het mooiste, maar dat komt omdat ik het gewoon een prachtig kleurtje en een prachtig model vind! :)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 22 juni 2014 16:06

Wat een prachtige tassen Vera! Iedereen besteedt zijn of haar geld op hun eigen manier, als jij het aan tassen wil uitgeven, lekker doen! Iedereen moet doen waar diegene gelukkig van wordt. Ik zou heel graag nog een designertas willen, alleen ben ik heel erg bang dat hij kapot gaat of iets dergelijks. Maar goed, dat is met alles zo en ik denk dat ik er toch wel echt voor ga sparen.

Zou het trouwens leuk vinden om er wel een artikel over te zien!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 22 juni 2014 16:14

Ik vind die allereerste tas echt het gaafst.

[Beantwoorden]


Door Yasmine op 22 juni 2014 16:25

Eindelijk is het filmpje daar. ^^
Hele mooie tassen heb je toch. Ik kan er zo van genieten om naar mooie (designer) tassen te kijken op het internet. Het enigste nadeel is dat je wishlist maar blijft groeien. :D

Had jij eigenlijk geen Furla Candy Bag? En welke tas staat nu bovenaan je wishlist? :D

Mijn wishlist op het moment:
-Mulberry willow tote in ballet pink
-Stella Mccartney Falabella in het grijs
-Michael Kors Selma in de groene of paarse (met studs) kleur
-Michael Kors Jet Set Travel met zwarte strepen
-Rebecca Minkoff (mini) Mac bag in biscuit en pastelblauw
-Alexander wang Roccie duffel bag in roze of leverkleur
-Louis Vuitton Speedy 30 in Damier Ebene
-Louis Vuitton Galliera PM in Damier Ebene
-Givenchy Antigona nudekleurig

Ik denk dat dit het zowat was. :D Niet goedkoop, maar ooit! Stapje per stapje. ;)

Ik heb al reeds een Furla Candy bag in groen en een Steven Deduytsche tas in grijs zwart in mijn bezit. Beiden met korting. De eerste met 50% en de tweede zelfs met 70%. ^^

Happy Cat. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:28:

Waauuw, mooie wishlist!

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 22 juni 2014 16:32

WAUW WAUW WAUW
Geweldig mooi. Allemaal stuk voor stuk schitterend in de meest geweldige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 22 juni 2014 17:38

Wow, je hebt echt geweldig mooie tassen zeg! Ik ben jaloers haha. Ik heb zelf nog maar twee Guess tassen, maar wil zeker ook Michael Kors tassen hebben. Gaaf!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 juni 2014 18:19

Wat een ontzettend mooie collectie! Wees er maar trots op hoor! Ik vind de tas van Stella Mccartney het mooist en zou die zelf ook wel erg graag willen hebben. Mijn droomtas is alleen toch écht wel de Chanel 2.55!

[Beantwoorden]


Door Megin op 22 juni 2014 18:21

Wauw prachtige tassen! Zelf zou ik wel een echte Céline bag willen hebben!

clothesarelikecandy.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Britt op 22 juni 2014 18:25

Wouw wat een prachtige tassen Vera!
Die mint groene van Mulberry is stiekem wel mijn favoriet. Je hebt echt een tassen collectie om trots op te zijn.

Xx

[Beantwoorden]


Door Julia op 22 juni 2014 18:27

Ik vind de allerlaatste tas het mooist. Wat een prachtige tassen heb je! XO

[Beantwoorden]


Door Sheela op 22 juni 2014 18:37

Die tas met de pistool kan je echt niet wegdoen, ik merk het :p hij is al zo vaak voorbij gekomen op je site :)
Mijn favoriet is die met de studs vanonder x

[Beantwoorden]


Door Floortje op 22 juni 2014 18:39

wauw zo mooi al die tassen. Zelf vind ik die mulberry echt fantastisch (love) ik snap je helemaal, als ik het geld wel zou hebben zou ik ook mooie tassen kopen. Ik zou dat artikel over hoe je tassen met korting kan scoren wel heel handig vinden!

[Beantwoorden]


Door Iris op 22 juni 2014 19:10

Goed dat je van te voren aangeeft dat mensen weg moeten klikken als ze zich gaan ergeren!
Verder een leuk filmpje, ik ga zeker een keer de Bijenkorf bezoeken in Arnhem als ik bij m’n vader ben of in Amsterdam :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:27:

In Arnhem zit geen Bijenkorf meer!

[Beantwoorden]


Door Birte op 22 juni 2014 19:16

Wooooow, wat een mooie collectie. Die Mulberry -> swoooooon!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 22 juni 2014 19:23

je collectie is echt prachtig! & zo mooie kleurtjes allemaal!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 22 juni 2014 19:33

Wow, leuke tassen! Ik houd ook heel erg van tassen. Designertassen heb ik nog niet, want ik ben nu nog student. Maar als ik straks wat meer ga verdienen, dan komen er vast wel een paar. Mijn vader moet ook altijd zo lachen als ik met een tas thuis kom: “Heb je er nog niet genoeg?” Haha.. nee. :P
Een artikel over hoe je goedkoper designertassen kunt halen, lijkt me heel interessant.
Ik vind het ook goed dat je aan het begin van je filmpje aangeeft dat jij je geld daar graag aan uitgeeft, dat voorkomt vast weer wat commentaar. Leuke hobby vind ik het. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:27:

Haha, zegt mijn vader ook altijd ^^)

[Beantwoorden]


Door Carolien op 22 juni 2014 19:41

Oh god ik hou zo van (te) dure tassen! Als ik mooie tassen zie krijg ik een benepen gevoel in mijn maag, begint mijn hart sneller te kloppen en denk ik: Die. moet. ik. hebben. nu! Gelukkig heb ik nog mijn gezond verstand nog, anders zou ik een behoorlijk lege bankrekening hebben! Al neemt dit niet weg dat ik hier en daar toch een pareltje in mijn collectie heb :)
Super collectie heb jij ook, leuk dat je zowel neutrale als echte knalkleurtjes hebt. Mooi!

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 juni 2014 19:48

Wat heb je ontzettend veel mooie tassen, wauw! Ik denk dat Valentino toch wel één van mijn favorieten is ^^

[Beantwoorden]


Door Lene op 22 juni 2014 21:20

Wat een leuk filmpje! Ik ben zelf niet zo van de designertassen maar wat mooi om te zien hoe enthousiast je ervan wordt! Je ziet echt dat dit een passie voor je is:D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 22 juni 2014 21:33

wauw allemaal hele mooie tassen! De laatste twee zijn echt super leuk

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 22 juni 2014 21:53

Wow, echt hele mooie tassen! Leuk dat je er een video van hebt gemaakt. Ik ben behoorlijk jaloers ;)

[Beantwoorden]


Door Iris op 22 juni 2014 22:00

Jeetje, wat een grote collectie! Wat een geld zit daarin, en het is het nog helemaal waard ook (love) Ik ben vooral fan van de Willow!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 22 juni 2014 22:12

Wauw super leuke tassen & ben super jaloers echt wauw (love)

[Beantwoorden]


Door RIemke op 22 juni 2014 22:16

waauuwww wat heb je veel mooie tassen! die laatste twee vond ik ook het gaafst! maar die knalgele ook! super leuk om te zien. <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 juni 2014 22:56

I like ;-) ! Leuke tassen Vera! Wil je een keer review doen van action make-up (blush mascara foundation enz.) ik ben namelijk heel benieuwd of dat dat redelijk goede producten zijn en goedkoper kan het haast niet!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 22 juni 2014 23:00

Wauw, wat een supermooie tassen heb je!
Ik zou ook wel zoveel tassen willen hebben maar ik heb zoveel spulletjes en dingen in m’n tas dat ik t altijd zo’n gedoe vind om alles over te hevelen, hoe doe jij dat?
Je hebt een collectie om trots op te zijn, geniet er maar van!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:26:

Ik heb bijna alles in kleine tasjes, haha. Maakt het wel makkelijk!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 22 juni 2014 23:17

Mooie tassen! Leuk filmpje ook. Ik vind jouw filmpjes altijd zo leuk om naar te kijken.

[Beantwoorden]


Door Pleunie de Wild op 22 juni 2014 23:28

Haaa lieve Vera! Wat een leuke video weer. Je hoeft je echt niet zo te verantwoorden voor het kopen van dure tassen hoor! Ieder lekker zijn ding toch :-) Die mintgroene flower is echt fantastisch, hoewel ik zelf niet zo’n tassenmens ben.

[Beantwoorden]


Door Claire op 22 juni 2014 23:45

Hoi Vera,

Wat heb jij een hoop tassen zeg! Ik had zelf denk ik het geld voor al die vele tassen opgespaard en een Mulberry en een Celine tas gekocht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:26:

Céline vind ik mooi, maar niet handig. Meestal erg zwaar en geen lang hengsel. Dat is jammer!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 22 juni 2014 23:59

Meid je hebt hard gewerkt voor je spulletjes en daar mag je best trots op zijn! Ik ben ouder dan jij en kan dit niet betalen en/of geef mn geld liever uit aan andere dingen, maar it’s a free country!! Ik koop bijvoorbeeld graag sneakers, zitten fijn, zijn super mooi om naar te kijken en tassen koop ik alleen bij primark :p

[Beantwoorden]


Door Juliet op 23 juni 2014 00:22

Hoi! Zou iemand mij kunnen vertellen welke versie van “Summer Breeze” bij de intro wordt gebruikt?! Ik zoek me echt helemaal suf maar kan niks vinden :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:25:

Double G heeft deze gemaakt :-)

[Beantwoorden]

Juliet antwoordt op 24 juni 2014 om 17:45:

Super! Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door lieke op 23 juni 2014 02:13

Wat een heerlijk filmpje! Ik wou dat ik een vriendin of iemand in mn omgeving had die ook die interesse had om dan samen erover te kletsen. Ik ben ook zo’n meisje dat liever een tas koopt dan op vakantie te gaan (al heb ik er niet zoveel als jij). Maar dat snappen mensen vaak niet.

Ik gebruik nu de Vlieger en Vandam maar dan de versie met studs en sjouw me elke dag een breuk haha. Heb deze maand een kleine crossbody van Marc by Marc Jacobs gekocht en er staat een Michael Kors op mn lijstje. Goed om te horen dat dat leer ook stevig is. Wel kies ik meestal voor zwart of bruin, maar niet omdat het tijdloos is maar omdat ik dat gewoon mooi vind. En ik wissel ook niet zo vaak van tas, wat jij volgens mij wel doet.

Trouwens soms heb ik wel moeite met zoveel geld aan een tas uitgeven omdat ik dan denk ja andere mensen moeten hier zoveel weken van eten. Maar zo denk ik alleen voor mezelf, niet voor anderen. Dus houd ik de regel aan van een minimale cost per wear van 1 euro per dag. Dus een tas van 440 euro moet ik 440 dagen gebruiken.

Misschien kun je een keer een artikel schrijven over hoe je je tassen verzorgd?

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 juni 2014 08:14

Hele mooie tassen vera, had geen idee dat je er al zo veel had ‘verzameld’! Maar ik geef je groot gelijk, als je het geld hebt en het er voor over hebt waarom niet. Ik vind vooral de willow en je MK erg mooi! Ik heb nu de large tote van MK maar ik wil nog heel graag de willow (A)

[Beantwoorden]


Door Kim op 23 juni 2014 09:52

Wauw Vera, prachtige collectie aan handtassen! Heel gevarieerd ook. Vooral die laatste Mulberry is heel leuk! Ik heb zelf een Marc by Marc Jacobs tas en dat is echt mijn schatje, ben er nog steeds even verliefd op als toen ik hem 3 jaar geleden kreeg ^^) binnenkort begin ik te werken en van mijn eerste loon komt er sowieso een nieuwe Marc!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 23 juni 2014 09:52

Dat artikel mag je altijd een keer schrijven, interessant!

Heerlijke video. Ik denk dat mijn 3 favorieten de groene MK zijn en de 2 Mulberry’s (roze en mint). Die zijn echt prachtig! Ik heb de slangen MK ook, maar dan in rood leer. Echt prachtig. Alleen moet ik hem echt vaker gebruiken, maar ik ben altijd zo bang dat er iets aan komt!

[Beantwoorden]


Door Maisy V op 23 juni 2014 10:47

Bij Gaudi op de Plaats in Den Haag is er nu uitverkoop van Mulberry! De tassen zijn echt een heel stuk afgeprijsd je kunt kijken op hun fb pagina misschien een tip voor jou Vera! Mooie tassen trouwens :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:24:

Oeh, dankje!

[Beantwoorden]


Door stephanie op 23 juni 2014 11:49

Hele leuke video! Valt me op dat je ondanks dat het dure items zijn toch voor felle en opvallende kleuren gaat :D zelf koop ik ze dan liever in een basic kleur zodat ze bij zooveel mogelijk passen :) Maar dat maakt ze niet minder leuk hoor! De willow is denk ik ook mijn favoriet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:24:

Dat leg ik aan het einde ook uit :ja:

[Beantwoorden]


Door Jessica op 23 juni 2014 15:33

Hee Vera,
Ten eerste wil ik zeggen dat ik je site echt geweldig vind. Ik volg je al heel lang en je hebt me nooit verveeld.
Je tassen zijn echt prachtig vooral die Licht roze van Mulberry.
Ik zou het leuk vinden als je een artikel zou willen maken over hoe je zo goedkoop mogelijk merktassen kan scoren. Ben ik wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2014 om 10:22:

Dankjewel Jessica! En die komt :ja:

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 juni 2014 23:45

Oh wauw, wat een prachtige collectie met tassen! De kleuren vind ik echt onwijs gaaf en ik twijfel dan ook nog over mijn eerste designer tas. Maar ik denk dat ik dat snel weet wanneer ik spontaan verliefd word :)
Heel erg leuk dat je ze in de video laat zien, ik was ook wel benieuwd naar jou verzameling.

[Beantwoorden]


Door jaimy op 24 juni 2014 13:55

ik heb een vraagje, ik heb jou groene MK tas in het baby blauw. super blij mee, alleen binnen een maand merkte ik wat (kleine) beschadigingen op aan de achterkant van de tas. alsof het leer was losgelaten. ik ben terug gegaan naar de winkel maar die zei dat het door gebruik komt. ik kan me echter niet herinneren dat er iets is gebeurd waardoor die beschadigingen zijn opgelopen. nu had jij het in je filmpje over gewaxt leer en dat die niet zo snel beschadigen, maar die van mij dus wel. heb je enig idee wat ik er aan kan doen? groetjes

[Beantwoorden]


Door Nadia op 24 juni 2014 17:57

Je mag trots zijn op je collectie, ik vind er echt mooie tassen tussen zitten. Zelf heb ik getwijfeld over een Michael Kors tas, tot ik er best wat meiden mee zag lopen. Toen heb ik besloten om het niet te doen en te wachten op een ander.
De reden om een zwarte te kopen zodat je die over 20 jaar nog mooi vind, vind ik altijd beetje matig. Waarom zou je groen over 20 jaar niet meer mooi vinden? Je moet gewoon kopen wat je nu geweldig vindt!

[Beantwoorden]


Door Valeska op 24 juni 2014 18:53

Hoi Vera,

Super mooie tassen! Het geeft niks hoor dat je gelukkig wordt van tassen, dat heb ik ook (A). Ik heb een vraagje, met welke spray behandel jij jouw tassen tegen vlekken en vooral tegen regen? Ik heb zelf ook een MK tas maar de officiele mk spray is in Nederland niet te krijgen. Heb jij een aanrader hiervoor?

Groetjes

[Beantwoorden]


Door Berrie op 24 juni 2014 20:12

Je hebt echt prachtige tassen Vera!
Ik zou het fantastisch vinden als ik over een paar jaar ook kan zeggen dat ik zoveel prachtige tassen heb, dus ik hoop dat er binnenkort een artikel komt over hoe jij je tassen koopt met korting etc !

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Elisar op 24 juni 2014 21:04

wauw! Ik ben echt verliefd op je tassen! Vooral omdat ze zo opvallend zijn en niet standaard zwart (love)

[Beantwoorden]


Door Rachel op 24 juni 2014 21:37

Echt leuke tassen! En groot gelijk dat je ze koopt, het is je ook van harte gegund <3

[Beantwoorden]


Door Zenna op 25 juni 2014 00:55

Hey Vera! Super leuk filmpje met al die gekleurde tassen! Ik heb eibeijk een vraag. Ik heb maar 2 tassen, en daarvan 1 sporttas van hummel in oranje en 1 roze rugzak van eastpak! Ik ga nu naar de 3de klas en wil super graag een nieuwe tas hebben voor school. En ik heb geen idee welke ik moet kiezen! En ik wil ook nog graag een gewone leuke tas voor het shoppen! Heb je misschien tips?
Liefs Zenna

[Beantwoorden]


Door olijfje op 25 juni 2014 11:54

Vooral de kleurrijke tassen vind ik supermooi! En die mintgroene, echt wat een geweldige kleur.

Zelf ben ik niet van de tassen (heb rugtassen en een schoudertas voor het shoppen en thats it) maar alsnog vind ik het leuk om zo’n designer tassen stash filmpje te zien.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 juni 2014 01:14

Oh wauw! Ik deel je passie voor designer bags! Heb er 2 van MK, 1 liu jo (andere liu jo was gestolen uit m’n auto!), een Louis Vuitton en een Jimmy choo!
Alleen mijn passie voor reizen is nog net iets groter, dus dan moet je keuzes maken haha!
Ik vind je Valentino en je willow echt geweldig!!
Mijn volgende word denk ik een celine :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 juni 2014 01:17

De opmerking die ik een keer kreeg: wow, 1000 euro voor een tas? Heb je er ook iemand bij gekregen die hem draagt? Haha!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 27 juni 2014 17:37

Wat een prachtige collectie! EN inderdaad, waarom zou je enkel zwart en bruin kopen? Lekker fel en origineel!

[Beantwoorden]


Door Sascha op 29 juni 2014 21:31

Mooie tassen. Wat jij hebt met tassen, heb ik met merkkleding. Iedereen moet inderdaad zelf weten waar diegene geld aan wilt uitgeven. :)

[Beantwoorden]


Door Imane op 17 juli 2014 21:34

Ik wil ook die roze Valentino, kan hem alleen nergens vinden online… :(
Weet iemand waar je hem kan kopen? :/

Verder… JE HEBT EEN SUPER DE LUXE COOLE TASSENCOLLECTIE VERAAAA! :yes: ;-) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Margot op 3 augustus 2014 17:01

Echt een van je leukste filmpjes, Vera! Ik loop zelf ook al een tijdje te dromen over de MK Selma! Nu vraag ik me af of er een A4 in past? Ik stop mijn cursussen nooit in mappen maar in van die documentenhouders (als je weet wat ik bedoel) en zou de tas heel graag gebruiken om mee naar school te nemen!
De Willow vind ik ook prachtig maar nog iets te onbereikbaar ;)

[Beantwoorden]


Door Ariane op 4 september 2014 23:14

Heeft iemand enige idee hoeveel de chanel grand shopper tote kost?

[Beantwoorden]


Door Ariane op 4 september 2014 23:15

Heeft iemand enige idee hoeveel de chanel grand shopper tote kost nu?

[Beantwoorden]


Door Rianne op 19 januari 2015 12:39

Super mooie tassen heb je! Hoeveel heb je betaald voor de prada tas uit roermond outlet? Wil er zelf graag ook eentje!

[Beantwoorden]