Make-Up Studio No Transfer Fluid Make-Up

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up01

Ik krijg onder mijn filmpjes vaak de reactie dat mijn gezicht niet bij mijn hals/nek kleurt. Ik weet het, maar ik heb al ontelbare foundations uitgeprobeerd en niets past perfect. Ik heb het zelf al aardig geaccepteerd, maar elke keer als ik weer zo’n reactie krijg denk ik toch wel even: ‘verdomme, als beautyblogger kan dit toch ook niet?!’ Bij Make-Up Studio deed ik daarom weer een poging.

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up02

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up03

Ik geef niet op! Gelukkig is dat met mijn blog ook aardig geoorloofd (dat is dan weer een voordeel). Ik blijf doorzoeken. Ik kreeg van een lezeres Make-Up Studio als tip. Dit merk heeft meerdere verkooppunten. Ik koos ervoor de winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam (zijstraatje van de Kalverstraat) binnen te lopen.

Make-Up Studio No Transfer Fluid Make-Up in Ivory € 23,90

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up04

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up05

Ik kocht de Fluid Make-Up No Transfer in de kleur CA1 Ivory. In de winkel en ook buiten leek de foundation goed bij me te passen. Make-Up Studio heeft meerdere soorten foundations, No Transfer is de variant die niet afgepoederd hoeft te worden en niet afgeeft, omdat hij zich aan de huid ‘hecht’. Dit is de lichtste kleur.

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up06

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up07

Geen make-up – Foundation aangebracht

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up08

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up11

De foundation is heel licht, maar kleurt helaas toch niet perfect bij mij. Wellicht dat hij net nog een tikkeltje te donker en iets te geel is? Het is ook zo ingewikkeld allemaal. Iedereen is weer anders. Mijn hals is sowieso veel lichter dan mijn gezicht, wat het er ook niet makkelijker op maakt.

Het verschil is minimaal en als ik mijn blog niet zou hebben zou ik er heel blij mee zijn, maar nu vind ik het toch lastig, vooral vanwege de reacties die ik er op krijg. Soms lijkt een foundation perfect te zijn, maar op camera zie ik dan toch dat helaas toch geen match made in heaven is.

make-up_studio_no_transfer_fluid_make-up10

Ik vind de foundation erg fijn. Hij is luchtig en dekt vrij natuurlijk. Mijn huid schijnt nog een beetje door de teint heen, maar dat vind ik niet erg. Zeker in de zomer wil ik liever geen dikke laag dragen. Heb je een vette huid, dan zou ik de foundation wel even afpoederen, ook al hoeft dat in principe niet. Ik doe dat toch, omdat door de dag heem mijn t-zone toch vaak gaat glimmen.

Hij geeft inderdaad niet tot nauwelijks af. Fijn! Geen smurrie op brillenpootjes, telefoons en oorbellen. Ik vind het een erg fijne kwaliteit foundation, ondanks dat ook deze niet helemaal bij mijn huidskleur past.

Make-Up Studio No Transfer Fluid Make-Up € 23,90


Reacties

Door Eline op 18 juni 2014 06:07

Heel erg mooi effect, ik zou me er niet zo’n zorgen over maken dat foundations niet “perfect” kleuren, dat resultaat is bijna onmogelijk. Ik snap wel dat het door de reacties lastiger is, maar persoonlijk is het niet opgevallen!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 juni 2014 06:09

Ik vind het best een goede match hoor! Het blijft lastig om een goede foundation te vinden.. hopelijk vind je ooit de match made in heaven :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 juni 2014 06:12

Wat vervelend dat het nog steeds niet de perfect kleur is! Heb je al wel eens witte foundation geprobeerd om te mengen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:09:

Ja, die heb ik ook, maar dat blijkt toch ook wel lastig, dan is de ondertoon nog niet altijd goed.

[Beantwoorden]


Door brenda op 18 juni 2014 06:13

Ik heb ook zo’n onmogelijke lichte huid, heb zelf de studio fix powder die een beetje dekking geeft in nc15 (trekt mijn gezicht ‘glad’ zeg maar) en qua foundation de armani luminous silk in shade nr 2. Deze kan je op sephora.fr bestellen, hier in nederland gaat het (helaas) pas vanaf shade nr 4. Ik ben er zelf erg blij mee en die past goed bij mijn huid. Misschien wat voor jou?

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 19 juni 2014 om 06:51:

Mijn nek is van nature ook lichter, dus een groot probleem vind ik het niet. Ik geb4uik zelf armani lasting silk uv in de kleur 4, had eerst nr 2 maar die is meer geschikt voor een nc10. Echt een aanrader en fotografeert ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 18 juni 2014 06:24

In eerste instantie zou je denken dat de kleur niet perfect is, maar als je huidskleur donkerder is dan je nek, lijkt dit toch al gauw.
Daarnaast heb je (volgens mij) nog bronzer/blush op. Deze is weer donkerder dan je eigen huidskleur waardoor je nek sowieso er veel lichter uit ziet dan je gezicht. Ik zou zeggen: brons je nek gewoon wat mee en het valt minder op ;)

[Beantwoorden]

Hanneke antwoordt op 18 juni 2014 om 06:37:

Ja dat zou ik ook doen, of anders misschien een crème met zelfbruiner gebruiken om je hals een beetje met je gezicht te laten matchen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:10:

Ik ga het proberen!

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 18 juni 2014 06:51

Ik poeder zelf mijn nek altijd iets mee met een bronzer, of poeder die op dat moment geschikt is kwa kleur. Mijn nek is namelijk ook altijd wit (ter). Op deze manier werkt het voor mij het beste!! Misschien heb je er iets aan :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 juni 2014 07:14

Balen dat je nek een stuk lichter is waardoor het nooit aansluit. Bij mij is de onderkant van m’n wang ook lichter dan de rest van mijn gezicht waardoor het ook snel lijkt alsof ik een dikke lijn heb :( De foundation ziet er wel goed uit trouwens!

[Beantwoorden]


Door Larissa op 18 juni 2014 07:16

Ik weet dat het een beetje rare plaats is om dit te melden, maar je staat in de laatste video van communitychannel! Bij het commentgedeelte :)
liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:10:

Heb het gezien, heel tof!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 18 juni 2014 07:17

Ziet er goed uit! Natuurlijk wel jammer van de kleur!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 18 juni 2014 07:19

Ik las laatst van een meisje met een gele ondertoon huid, dat ze los pigment van de make up studio aan haar foundation toevoegde om de kleur perfect te maken…misschien dat jij ook met kleurpigment een bestaande foundation zou kunnen bijwerken?

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 18 juni 2014 07:22

Ik vind hem helemaal niet zo verkeerd qua kleur hoor, maak je geen zorgen. Het lijkt me een fijne foundation, ik ben over Make-up Studio meestla erg tevreden!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 18 juni 2014 07:26

Ik zie het verschil tussen je gezicht en nek amper! En op de foto zie je kleurverschil inderdaad vaak beter, maar om eerlijk te zijn is het mij bij jou nog nooit opgevallen.

[Beantwoorden]


Door Gea op 18 juni 2014 07:28

Heb je al eens een foundation van Inglot uitgeprobeerd? Dit merk heeft ook lichte tinten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:10:

Nee, nog niet!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 juni 2014 07:33

Vera wat je ook kan doen is foundation ook op je nek aanbrengen

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 juni 2014 07:41

Je moet maar zo denken. Geen een foundation is perfect, bij niemand niet. Opzich staat hij helemaal niet zo verkeerd.

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 18 juni 2014 07:48

Watr vervelend dat je zo moeilijk een tint vindt die perfect bij je past, maar ik vind deze kleur zeker ok voor jou. Een huidskleur is nu eenmaal iets unieks dat moeilijk na te bootsen valt. Jammer dat je er zo’n opmerkingen over krijgt, want ik vind het absoluut niet storend.

X Sara

[Beantwoorden]


Door saskia op 18 juni 2014 07:51

Ik moet je eerlijk zeggen, ik heb het jou al vaker horen zeggen dat je nek niet helemaal meekleurt of dezelfde kleur is maar mij is het nog niet eens opgevallen! Ik heb dit jaar ineens een plekje op mijn voorhoofd wat geen pigment meer heeft ofzo en wat ik ook voor een foundation opsmeer je blijft het zien! heel irritant! werken aziatische BB creams ook niet? aangezien die kleuren naar je huid? Ik heb net als jij een hele lichte huidskleur en bij mij werkt de roze van skin79 heel goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:11:

Die zijn wel fijn, maar ik vind het ‘whitening’ effect ervan een beetje eng…

[Beantwoorden]


Door lilian op 18 juni 2014 08:08

Zelf heb ik een super lichte huid (rood haar)
Ik gebruik de l’oreal true match foundation in de lichtste kleur, tot nu toe de enige foundation die licht genoeg is..

[Beantwoorden]


Door Beau op 18 juni 2014 08:17

Hij geeft wel een egaal effect!

[Beantwoorden]


Door Annabel op 18 juni 2014 08:19

Same here, ik heb een huid bijna zo wit al sneeuw. Ik heb een tijdje geleden de NARS Sheer Glow Foundation in Siberia ontdekt, en hij is perfect! Kost wat, maar dan heb je ook wat. Ook de NARS Radient Creamy Concealer in Light 1 Chantilly is licht genoeg voor mijn uber witte huidje :)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 18 juni 2014 08:31

Ik vind het raar dat mensen zeuren over dat je gezicht niet bij je nek kleurt met foundation. Alsof iedereen dezelfde kleur nek heeft als zijn gezicht. Mijn gezicht is echt veeeel bruiner dan mijn nek. Nou draag ik vrijwel nooit foundation, maar als ik lichtere foundation opsmeer dan mijn gezichthuid, krijg ik er zo’n vieze grauwe gloed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:11:

Eigenlijk is dat ook wel zo.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 juni 2014 08:34

Fijn dat hij niet afgeeft dat is nooit zo fijn hihi! hij ziet er mooi uit!
liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 18 juni 2014 08:49

Hij lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 18 juni 2014 08:57

Als de kleur gewoon goed is voor je gezicht is het toch prima? Mijn gezicht is meestal de licht in verhouding met mijn nek, die veel bruiner is.

Ik zou het je niet te veel aantrekken, ik het echt ziet het er toch anders uit dan op foto

[Beantwoorden]


Door Celia op 18 juni 2014 08:57

Lijkt me een fijne foundation. Misschien kan je ook wat foundation op je hals aanbrengen zodat het ook een beetje donkerder wordt?

[Beantwoorden]


Door Daphne op 18 juni 2014 09:04

Hooi! Ik heb ook altijd dat probleem en ik poeder me nek standaard een beetje met bronzer.. Dezelfde die ik ook gebruik om te shapen en Dan zie je het verschil amper! :)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 18 juni 2014 09:14

Ik vind hem net wat te bleek. Ik vind het ook niet zo’n ramp als het niet perfect kleurt met je hals. Het stoort echt niet :)
Als het jou echt stoort, misschien dan je lichaam wat bruinen, een klein beetje ietsiepietsie donkerder?

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 18 juni 2014 09:15

Ik vind het helemaal niet storend dat je hals lichter is dan je gezicht. Het was mij ook nog nooit opgevallen. Het is veel erger als je een te donkeren foundation gebruikt of een oranje huid krijgt.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 juni 2014 09:18

Vera! Even off topic, maar je wordt vermeld in de laatste video van communitychannel haha ;)

Btw, ik vind je foundation wel goed bij je passen hihi

[Beantwoorden]


Door sharon op 18 juni 2014 09:23

Ik vind dat deze foundation goed past hoor! Ik heb zelf ook dat mijn hals veel lichter is, ik gebruik daarom wat matte bronzer op mijn hals zodat het perfect matcht!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 juni 2014 09:24

Ik vind het dit keer niet storend. Vind hem op de foto’s wel goed bij je huidskleur passen, maar dat is foto’s natuurlijk. Misschien lijkt het in het echt anders. Bij mij is mijn hals ook heel wit vergeleken met mijn gezicht en de rest van mijn lichaam. Heel erg vervelend!

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 juni 2014 09:25

Ik heb hetzelfde probleem als jij, mijn hals is echt superlicht vergeleken bij mijn gezicht. Ik gebruik altijd Estee Lauder- Double Wear foundation (in de lichtste kleur) en die is voor mijn gezicht prima, maar als ik dan naar mijn hals kijk lijkt het of ik echt veel te donkere foundation op heb. Ik vind deze foundation prima staan bij je en helemaal niet te donker voor je. Als deze bevalt dan draag je hem toch lekker?

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 juni 2014 09:28

Ik vind deze foundation juist heel goed bij jouw huidskleur passen. Ja, je hals is wat lichter, maar hebben we dat niet allemaal (ook zonder foundation…)? Je kan altijd wat van de foundation op je hals laten vervagen zodat de overgang wat minder wordt, maar in dit geval hoef jij je nergens zorgen over te maken..

[Beantwoorden]


Door Eef op 18 juni 2014 09:34

Heee Vera! (love)
Het is super vervelend dat geen enkele foundation bij je huid past, heb ik ook last van. Een “perfecte” foundation is (bijna) onmogelijk om te vinden! Ik snap dat je jezelf eraan kan storen maar het is mij persoonlijk niet opgevallen hoor met de foundations die je nu/laatst draagt/droeg! haha net zoals deze foundation, die vind ik mooi staan hoor!

xxxxx :-)

[Beantwoorden]


Door Petrab op 18 juni 2014 09:42

Ik vind m niet misstaan. Maak je niet druk om alle reacties. Vaak ziet het er op foto’s ook net even anders uit. En trouwens, ik gebruik geen foundation en mijn gezicht is ook iets donkerder dan mijn hals. Dat heeft iedereen toch?

[Beantwoorden]


Door Door op 18 juni 2014 09:58

Ik smeer mijn hals altijd mee in (gebruik wel geen foundation, maar BB-cream, je moet je hals toch ook verzorgen, toch?) dan valt het niet op, en ik heb ook niet het idee dat het afgeeft op mijn kleren of zo, (ik draag wel nooit witte kleren, alleen zwart).

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 juni 2014 09:58

De foundation geeft een mooi egaal effect op de foto. Jammer dat het net niet jou kleur is maar ziet er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 18 juni 2014 10:00

Een perfecte foundation vinden, vind ik zelf ook een crime! Ik vind deze trouwens prima passen. Ik zou hem niet combineren met een bronzer/oranje achtige blush. Ik denk dat koele tinten jou beter staan, bijvoorbeeld met een roze blush een met koele ondertoon en geen makeup met oranje/warme tonen.

[Beantwoorden]


Door pamela op 18 juni 2014 10:00

ik vind hem toch wel heel erg mooi!!

[Beantwoorden]


Door Talita op 18 juni 2014 10:13

Ik vind het juist wel mooi passen! Aangezien je erg veel moeite hebt om een goed passende te vinden, vind ik deze toch wel dicht bij in de buurt komen!
Liefs,

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 18 juni 2014 10:17

Mijn hals is ook een stuk lichter dan mijn gezicht, dus ik ken het probleem! Fijn dat deze foundation niet afgeeft. Ik ga ‘m onthouden!

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 juni 2014 10:18

Hey Vera,
Heb je al eens gekeken bij de nieuwe kleuren van BE Creative?
Ik heb precies hetzelfde probleem en sinds een maand (volgens mij?) hebben zij de kleuren uitgebreid, en er zit een super lichte bij! De feather finish matte foundation in de kleur 000 is super licht! Ik ben er in ieder geval echt mee geholpen!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 18 juni 2014 10:21

Achh Vera, niet mee inzitten! Het was mij waarlijk nog nooit opgevallen en ik volg je blog al een tijdje… Ik ben ook heel licht en mijn foundation matchen is ook niet makkelijk, daarom gebruik ik sinds een tijdje enkel concealer op plaatsen waar het nodig is.

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 juni 2014 10:31

Altijd zo’n gedoe, ik dacht pas een goede gevonden te hebben maar nu ik wat van de zon heb kunnen genieten is hij weer te licht..

[Beantwoorden]


Door Daisy op 18 juni 2014 10:34

Trek het je niet aan hoor. Niet iedereen is perfect en niemand hoeft da te zijn. Ik had dat verschil nog nooit gezien trouwens tot je me er vandaag op wees.
Ik vind dat de kleur die je nu hebt je geweldig staat, hij licht je gezicht helemaal op. Je hebt zo veel leuke een mooie punten aan jezelf. Staar je aub niet blind op dat ene kleine ding.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 juni 2014 10:34

heb je die van chanel al geprobeerd, die ik heb? (link in website balkje) die is een beetje roze (bij mij is het ook al zo snel te geel), misschien past ie ook bij jou?

[Beantwoorden]


Door Martina op 18 juni 2014 10:36

Ik vind het resultaat persoonlijk erg mooi, snap dat het lastig kan zijn als je steeds reacties krijgt van lezeressen.

[Beantwoorden]


Door Amira op 18 juni 2014 10:37

Ik zag bij de site van sephora dat marc jacobs hele lichtere foundations verkoopt, misschien kan je dan proberen? In ieder geval ik vind de foundation van make up studio niet mooi bij jou.. die van burberry staat je beter vind ik.
Perfectie bestaat niet!!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 18 juni 2014 10:45

Staat je wél goed hoor! En ziet er ook uit als een fijn product! X Liefs

[Beantwoorden]


Door Shaz op 18 juni 2014 10:46

Misschien moet je meer richting de Aziatische (lees: Koreaanse) merken zoeken, want daar hebben ze veel meer producten voor de wat lichtere huid.

[Beantwoorden]


Door Marie op 18 juni 2014 10:47

Ik vind het jammer dat er zo’n reactie’s gegeven worden. Het is nu éénmaal zo dat de foundation kleuren niet allemaal licht genoeg zijn voor iedereen! Maar ik vind deze echt wel een super mooi effect geven. En mij stoort het helemaal niet dat de kleur van je hals en gezicht een klein beetje van kleur verschillen ! :D xxx

[Beantwoorden]


Door Dineke op 18 juni 2014 10:51

Hé jammer! Balen is dat…
Ach, zolang jij en Jeffrey maar wel een match made in heaven zijn ;-)

[Beantwoorden]


Door Silke op 18 juni 2014 10:54

Wauw, hij lijkt zo sheer op de swatch op je hand, maar op je gezicht dekt die toch best wel goed! Jammer dat het (op camera) nog steeds niet helemaal jou kleur is, maar ik zou me niks aantrekken van alle reacties!
Het is ook maar net hoe het licht valt wanneer je de foto neemt, en wat de instellingen van je camera zijn. <3

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 18 juni 2014 10:57

Herkenbaar probleem! Ook bij mij zijn vrijwel alle foundations die ik tot nu toe heb geprobeerd te donker. Ik neem zelf altijd mijn nek en een stukje van mijn hals mee, dan heb je niet dat drastische kleurverschil! Misschien iets om te proberen? :)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 18 juni 2014 11:00

Ik heb zelf Catrice All Matt plus, 010 light beige. Ik moet ook altijd de allerlichtste kleur nemen; maar nu ik al wat zon heb gezien is deze kleur een beetje té licht als ik hem op mijn gezicht smeer, maar als ik het laatste restje op mijn hals smeer, ziet dat er véél te donker uit. Het totaal ziet er wel goed uit; want mijn hoofd is natuurlijk ook al veel bruiner dan mijn hals, blijkbaar.
Ik heb (jammer genoeg) onlangs ook een foundation bij Yves Rocher gekocht, en de vrouw had het getest op mijn gezicht maar vond het ‘onnodig’ dat ik mijn sjaal uitdeed. Nu heb ik hem tweemaal geprobeerd en hij is echt veel te geel en te donker.. jammer, €20 weggegooid. Ik hoop stiekem dat ik hem nog kan doorverkopen.

[Beantwoorden]


Door do op 18 juni 2014 11:01

Ik merk dat je heel onzeker wordt van reacties die gegeven worden
hoeft niet joh! er is altijd wel iemand die wat te zeiken heeft

ik vind deze foundation je echt prachtig staan!
dat je nek lichter is, is nou eenmaal zo…

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 juni 2014 11:01

Misschien lijkt het ook zo door die oranje vegen vlakbij je oor altijd

[Beantwoorden]


Door Cherel op 18 juni 2014 11:02

Het effect ziet er mooi uit! Jammer dat de kleur net niet helemaal goed is, hoewel ik me er zelf persoonlijk niet zo aan zou storen denk ik. Het verschil is echt minimaal…

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 juni 2014 11:04

Hoezo meng je dan eigenlijk niet met een witte foundation? Kan je gewoon bij MAC kopen! :)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 juni 2014 11:05

Misschien heb je dit allang geprobeerd, maar is het een idee om de kleur van je foundation op de kleur van je hals te selecteren? Zodat gezicht en hals 1 geheel zijn qua kleur.

[Beantwoorden]


Door Kiki op 18 juni 2014 11:08

Mijn hals is zo’n beetje spierwit, dus mijn gezicht met foundation sluit ook nooit 100% aan bij m’n nek. Om eerlijk te zijn is dat nog niet eens zo’n probleem vind ik, als het verschil subtiel en minimaal is — zoals bij de foto’s! Ik vind het best kunnen hoor. Je bent in ieder geval niet oranje ofzo, het kan altijd erger. :)

[Beantwoorden]


Door annajirina op 18 juni 2014 11:13

Wat een mooi effect! Het valt haast niet op dat ‘ie iets te donker is.

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 18 juni 2014 11:14

Ik vind het resultaat er niet slecht uit zien hoor! Het lijkt niet te geel het is alleen niet helemaal dekkend maar dat geeft juist een natural effect :)

http://www.thoughtsinstyle.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door janine op 18 juni 2014 11:22

de lichtste foundation van Kat von D zou extreem licht moeten zijn. misschien dat eens proberen? ik ben zelf ook super bleek, en ik gebruik zelfbruiner omdat ik er zo slecht tegen kan dat mijn foundation nooit matcht met mijn hals

[Beantwoorden]


Door Esmiralda op 18 juni 2014 11:25

Het is mij eerlijk gezegd nog nooit opgevallen.. Maar je had toch de Illamasqua skin base in 1? Daar kan je de te donkere kleuren misschien mee mengen? 1 + 3.5 stond je heel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 18 juni 2014 11:28

Ik vind het er ook helemaal niet slecht uit zien. Ik vind het juist heel erg mooi als een foundation natuurlijk overkomt.

[Beantwoorden]


Door irene op 18 juni 2014 11:31

die mensen geven die reactie natuurlijk als tip, en niet om je uit te lachen ofzo. Ik vind het wel goed dat je dit hebt geschreven want nu snappen mensen het denk ik beter dat je het echt wel hebt geprobeert. Misschien face finity proberen van max factor? of inderdaad gaan mensen met een witte foundation… Ik vind je gewoon mooi zoals je bent, en het valt geeneens meer op!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 18 juni 2014 11:36

Ik vind hem eigenlijk wel heel erg mooi. Waarom vind je hem niet goed bij je passen. Staat je echt prachtig hoor. Kan jou het schelen wat anderen vinden. Je weet er inmiddels toch genoeg van? Je bent echt expert genoeg. Ik vind hem je in elk geval mooi staan hoor. Niet te zwaar en dekt toch oneffenheden. Perfect!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 juni 2014 11:40

Ik vind het een aardig mooie match! Zeker niet te druk over maken. En desnoods misschien mengen met een witte foundation om hem nog iets lichter te krijgen?

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingBeautyNL op 18 juni 2014 11:41

Zijn er mensen die echt de per-fecte kleur foundation hebben? Ik vind deze prima te doen voor jouw kleur hoor Vera!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 juni 2014 11:42

Ik heb precies hetzelfde hoor. Het midden van mijn gezicht is een tint of wat donkerder dan de zijkanten waardoor foundations op het eerste gezicht goed matchen, totdat je je haar op een staart doet en naar de zijkant draait. En dan blend ik me dus een ongeluk. En dan is mijn nek dus echt 10x lichter nog dan mijn gezicht. Ik heb onlangs de L’Oreal True Match foundation ontdekt in Rose Ivory. Die is lekker licht (op mn gezicht lijkt ie in eerste instantie zelfs te licht) maar matcht perfect met mn nek.

[Beantwoorden]


Door melanie op 18 juni 2014 11:57

Ach, niks van die reacties aantrekken! Maar ik weet nog dat je een keer zei dat je je foundation mengde met een witte foundation? Dat kun je hier misschien ook bij proberen, al vind ik deze kleur ook prima bij je staan. Dat verschil lijkt mij minimaal eigenlijk, ik zie vaak ergere verschillen :-P

[Beantwoorden]


Door stacey op 18 juni 2014 11:58

Ik heb hier ook altijd last van, alleen is het dan alleen mijn nek (vooral onder mijn kin) dat heel erg licht is. Ik gebruik nu bronzer op mijn nek en het verschil zie je niet meer, misschien kun je dat uitproberen? en anders kun je de witte foundation van illamasqua kopen en het mengen met de foundations die je al hebt om ze witter te maken? (dus de foundation in het kleur 100 van Illamasqua)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 juni 2014 11:59

Ze hebben bij deze lijn van make-up studio ook een witte foundation, die je kunt mengen met een andere om de tint nog net iets lichter te maken. Ik heb ook een heel lichte huid, maar wel net iets donkerder dan die van jou. Vaak zijn de lichtste kleuren van drogisterijmerken voor mij net wat te donker of te geel/oranje. Ik heb van make-up studio nu de op 1 na lichtste tint, met een neutrale ondertoon en die matcht perfect. Ben er erg blij mee. Vind hem ook nog wel betaalbaar, zeker omdat je er niet veel van nodig hebt.

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 juni 2014 12:03

Wat een mooie foundation! Staat erg mooi hoor :D. Niet te druk over maken.. Hoe zit het dan met de Skin79 BB cream? Die stond toch ook erg mooi?

[Beantwoorden]


Door Anouk Middelink op 18 juni 2014 12:07

Vind de foundation juist mooi kleuren. Vind alleen wel je bronzer te oranje. Maar zo is er altijd wel iets te zeuren ;)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 juni 2014 12:10

Klinkt als een hele fijne foundation! Maar ik snap wat je bedoelt hoor, het is zo lastig om de perfect matchende kleur foundation te vinden. Mijn eerste ingeving was ‘ga even in de zon zitten, dan ben je wat bruiner!’ maar de kans dat je hals dan nog steeds niet dezelfde kleur is als je gezicht is groot. ;-) Ik heb er zelf helaas ook last van. Tot nu toe heb ik ook de juiste kleur nog niet gevonden.

Ik gebruik nu de Catrice All Matt Plus foundation in de lichtste kleur, deze komt wel dicht in de buurt en werkt ook heel fijn vind ik. Heb hiervoor de één na lichtste kleur van MAC Studio Fix Fluid foundation gehad alleen die foundation heb ik kapot laten vallen >_< Maar ook deze matchte niet perfect. Lastig!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 18 juni 2014 12:15

Wat goed dat hij zijn naam echt waarmaakt :-) Nu het zomer is en ik vaak een zonnebril draag zit ik altijd met zo’n lelijke zonnebrilrand op mijn neus…

[Beantwoorden]


Door Loïs op 18 juni 2014 12:31

Door Jolien op 18 juni 2014 12:38

Als je huid van nature al een andere kleur is dan je gezicht, dan denk ik eerlijk gezegd dat je nooit een kleur zal vinden die zowel goed op je gezicht staat, als goed kleurt bij je hals. Maar dat is niet erg! Zonder foundation ziet het kleurverschil er niet vreemd uit, waarom zou dat dan wel zo moeten zijn als je een foundation op hebt die goed bij je gezicht past? Ik vind deze foundation je erg goed staan!

[Beantwoorden]


Door Elise op 18 juni 2014 12:45

Misschien eens producten van Dainty Doll gaan proberen? Ik geloof niet dat er producten zijn die nog lichter zijn dan deze (behalve dus witte foundation).
Ook L’oreal Paris True Match in N1 of W1 zijn misschien nog aanraders. (naar deze ben ik zelf ook nog opzoek op ebay, niet in nederland te krijgen, alleen C1 die een roze ondertoon heeft)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 18 juni 2014 12:51

Zo verschrikkelijk herkenbaar. Mijn gezicht is ook altijd donkerder dan mijn hals, ik ben net zo’n bleekscheet als jij, maar mijn gezicht wordt vrij snel ‘bruin’ door mijn sproetjes, waardoor hij ook altijd donkerder lijkt, en mijn hals blijft super bleek. Ik ben heel erg benieuwd wat deze foundation bij mij zou doen, want ik heb net als jij dat Porcelain van GOSH eigenlijk nog te donker is!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 18 juni 2014 13:08

wauw ik vind hem er erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 18 juni 2014 13:12

Wat jammer!

[Beantwoorden]


Door Mara op 18 juni 2014 13:29

Ik vind dit toch een vrij goede match hoor!
Zelf heb ik dat mijn hals donkerder is dan mijn gezicht. Hoe dan kan, geen idee. Beide spierwit maar toch wel verschil. Ik gebruik geen foundation dus laat het maar zo haha.

[Beantwoorden]


Door ltbamom op 18 juni 2014 13:37

De foundation ziet er hardstikke mooi uit en past bij je huid. Het feit dat je nu denkt dat je nek lichter is, en het voor je gevoel dus stoort, komt door je blush of bronzer. Die is echt veel te donker. Je krijgt zo een beetje een zwart/wit effect. Ik zou met jou huid en haarkleur gaan voor een peach of roze kleur.
Verder, keep on doing the great job. Super leuke blog om te lezen en nuttige tips. Duimpje omhoog☆.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 juni 2014 13:42

Is toch logisch dat je gezicht bruiner is dan je nek. Mijn nek blijft altijd een stuk lichter maar dat is gewoon zo van nature.
Ik vind deze foundation je echt prima staan. Kleurverschil is echt minimaal! Gewoon dragen hoor. Staat je echt goed. Was me nooit opgevallen! !

[Beantwoorden]


Door Gatton op 18 juni 2014 13:44

Misschien is Missha Perfect Cover BB cream in nummer 13 iets voor je? Ik ben eigenlijk NC10 (als het zou bestaan), en nr 13 van Missha is te licht voor mij, en heeft een te roze toon. :)

[Beantwoorden]


Door katrien op 18 juni 2014 13:45

Ik vind dit nog best meevallen. Beter dan sommige anderen. Misschien moet je je hals een beetje mee in de foundation zetten? Of een beetje bronzer dat de overloop natuurlijker is.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 18 juni 2014 13:46

Jammer dat hij niet helemaal je match is, maar ik vind hem er wel goed uit zien. Ik heb ook heel erg last met foundations zoeken… Mijn hals ik heel erg licht en daarom is het vrij lastig om iets goeds te vinden. Ik ben hier wel benieuwd naar omdat foundations bij mij eigenlijk altijd afgeven. Wel ben ik bang dat de dekking niet goed genoeg is voor mijn onzuiverheden en roodheid. Maar jou staat ie goed hoor!

[Beantwoorden]


Door Shana op 18 juni 2014 14:08

Heey ik heb een vraag zou je misschien een keer een artikel of een filmpje kunnen maken over de nieuwe collectie van essence bloom me up??

[Beantwoorden]


Door Suus op 18 juni 2014 14:09

Hey Vera,

Het is toch best logisch dat je nek iets witter is dan je gezicht?
Je gezicht vangt namelijk veel meer licht dan je nek. Je nek heeft altijd een schaduw, waardoor je er witter blijft. Pancake effect of een bruine streep op je kaaklijn gaat wel erg ver, maar zo’n minimaal verschil is echt geen probleem, óók niet als blogger ;). Je bent een mens, geen barbiepop.

Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Maria op 18 juni 2014 14:11

Om eerlijk te zijn vind ik dit juist goed matchen met jouw nek. Ik vind het zo op de foto helemaal niet donker ogen. Dan loop ik pas echt met een te donkere foundation rond:p

[Beantwoorden]


Door Ann op 18 juni 2014 14:13

Heb je de ‘Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup’ van Urban Decay al geprobeerd? Gevalletje melkfles hierzo, en deze matcht heel goed bij me. Ik heb shade 1.0, er is zelfs nog een lichtere 0.5.

Heb je trouwens ervaring met Mac Face And Body Foundation White? Dat lijkt me een makkelijke oplossing (mengen en klaar), maar zo duur om ‘even te proberen of het wel lukt’.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 juni 2014 14:46

Eerlijk gezegd vind ik deze foundation wel heel goed bij je.
Je nek is iets lichter, maar dan ook echt iets.
Ik vind het mooi dat het er niet geplamuurd uit ziet,
je huid komt er nog doorheen.
Ja, ik vind het wel geslaagd, hoor.

[Beantwoorden]


Door marilene op 18 juni 2014 14:49

Hee vera,

Ik heb ook een super wit gezicht. Ik heb echt heel lang rondgelopen met te donkere foundations. Alle lichtste kleuren zijn al te donker. Nou heb ik sinds een halfjaar de diorskin nude in 010. Hij is geweldig! echt! Hij is flink duur (45 euro heb ik ervoor betaald in Parijs) maar ik wil niets anders meer. Ik hoop dat mijn tip bruikbaar is Vera;)!

[Beantwoorden]


Door Mareike op 18 juni 2014 15:51

Ik zou me niks van de reacties aantrekken. Mijn nek is ook atijd lichter en ik heb er :X aan Wear it with pride!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 18 juni 2014 16:35

Hoi Vera, ik vind de kleur niet eens zo slecht op je huid. Best mooi zelfs. Het kleur verschil tsja, dat komt omdat je zo licht bent. Maar daar kan je natuurlijk niets aan doen. Ik heb ongeveer dezelfde kleur als jou, mega licht. Altijd de lichtste kleur, ik gebruik verschillende foundations nooit de perfecte gevonden. Misschien de foundation van MAC proberen die hebben goede foundations. Ik raad je aan om met een make up artist van MAC erover te praten en wat proefjes te vragen of jezelf daar foundation op laten doen. Hoop dat je er wat aan hebt! X Priscilla

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:13:

Dankjewel, het is ook een beetje suf.

[Beantwoorden]


Door Sennett op 18 juni 2014 17:00

Het verschil was me eerlijk gezegd niet eens opgevallen. Maar ik moet zeggen dat ik het wel begrijp. Ik heb er namelijk ook wat last van bij mezelf. Het hangt dan ook erg af van het licht. Ik stoor me er in ieder geval niet aan bij jou!

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 juni 2014 17:07

Vind de kleur echt heel mooi bij je staan. Denk dat het heel moeilijk zal worden om exact dezelfde kleur te vinden als je huid omdat ieder huid ook niet 1 egale kleur heeft.

[Beantwoorden]


Door Emma op 18 juni 2014 17:23

Ik heb dus precies hetzelfde probleem :wave: Succes met zoeken!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 juni 2014 17:47

Wat een super vervelend probleem! Ik moet zeggen dat ik deze foundation wel mooi vind staan hoor! Fijn dat het ook niet afgeeft, dat vind ik altijd zo irritant.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 18 juni 2014 18:52

Mooi effect, heel natuurlijk!! Ik neem altijd mijn hals mee met de foundation, dan zie je geen verschil, doe jij dat niet?

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 juni 2014 19:09

Er bestaat toch ook een witte foundation?? Volgens mij van yves saint laurant?! Misschien is dat een oplossing

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 18 juni 2014 om 19:16:

Die door een te donkere mixen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:13:

Ja, die heb ik, maar dan is vaak de ondertoon nog niet helemaal goed. Gedoe…

[Beantwoorden]


Door Griet op 18 juni 2014 19:50

Wel, ik vind hem heel erg mooi bij je! Ok, hij matcht niet perfect, maarja dat lijkt me ook moeilijk als je een bleke huid hebt.
Wat heb je er trouwens ook weer prachtige foto’s van gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 18 juni 2014 20:01

Vera, ik heb een goeie gevonden!

De BB Cream van clinique, heeft een roze ondertoon en is super licht!
Ik ben misschien nog wel blanker als dat jij bent en de kleur is bij mij goed.
Echt een aanrader om een keer te probeer ! En de dekking vind ik ook goed

Liefs x

[Beantwoorden]


Door Luise op 18 juni 2014 20:22

Toevoegt wat witte foundation erbij (Mac face & body of illamasqua skin base in white), dat helpt bij mijn te witte nek en gezicht.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 18 juni 2014 20:56

Ik ken het probleem van de juiste kleur foundation vinden. Maar ik heb inmiddels mijn perfecte match(es) gevonden! Studio Fix Fluid van Mac in de kleuren NW13 en NW10. In de wintermaanden meng ik een klein drupje NW10 door de NW13, en nu kan het prima met de ‘donkere’ kleur. Ik wil nooit meer iets anders! Heb jij deze al geprobeerd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:12:

Nee, nog niet!

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 18 juni 2014 20:58

Oh, dit is zo herkenbaar!

Mijn gezicht bruint redelijk (tenminste, voor een erg lichte huid) en dan heb ik ook nog eens rosaceae en überhaupt flink rode wangen. Maar mijn hals? Mijn hals is precies de kleur van mijn benen! SPIERWIT (nee echt.)
Meestal heb ik een foundation die dan redelijk bij mijn gezicht past, maar veel te donker is bij mijn hals. Maar ik heb ook een keer een héle lichte gekocht (die beter bij mijn hals paste), en toen leek ik hartstikke ziek!

Nu ééntje besteld van oriflame van een ‘oriflame party’, maar die heb ik dus wel ’s avonds geprobeerd.. Here’s hoping it’s any good..

Maar ik denk dat ik het maar gewoon een beetje moet doorwerken naar de hals..

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 juni 2014 21:37

Ik vind het echt niet storend hoor! Ik vind deze eigenlijk best wel goed passen, als je een beetje poeder op je hals doet lijkt het me perfect! ^^)

[Beantwoorden]


Door Angela op 18 juni 2014 21:46

Ik heb een foundation van MUFE een van de lichtere kleuren maar deze is alleen ideaal voor gala’s aangezien hij afgeeft wanneer ik ook maar probeer te bellen. En een compact foundation van Make-up Studio in een kleur die je niet zo verwachten van mijn huidskleur (namelijk een donkerdere tint) aangezien de lichte kleuren bij mijn huid gezellig geel of donker werden en deze zich beter versmolt met mijn huid.

Dus als je een keer wilt uitproberen even wat stipjes foundation bij je sleutelbeen zetten ivm kleur en de verandering van de kleur op de huid :). Dat hebben ze bij mij toen ook gedaan in Amstelveen :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:12:

Ga ik proberen, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 juni 2014 22:14

Jouw probleem is zo herkenbaar! Ik heb er namelijk ook last van met mijn bleke huidje en mijn nek is ook nog nét ietsjes lichter dan mijn gezicht. Ik vind deze je wel goed staan op zich, ondanks het kleine kleurverschil! Alleen is zo’n klein kleurverschil vaak veel groter op camera inderdaad, zo lastig is dat.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 juni 2014 22:54

Jammer dat ‘ie net niet helemaal bij je huidskleur past. Het lijkt me wel een hele fijne foundation! Ik herken trouwens je probleem. Ook ik heb nog niet de perfecte kleur foundation gevonden, helaas.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 juni 2014 00:31

Wat jammer dat ie ook weer te donker is. Ik heb hetzelfde probleem en mix gewoon een witte foundation met mijn normale foundation, zou krijg ik uiteindelijk de juiste kleur.

[Beantwoorden]


Door Nina op 19 juni 2014 11:24

Mooie foundation, jammer dat hij opnieuw te donker is. Maar wat ik me afvroeg, ik weet dat je een aantal witte foundations in je collectie hebt zitten, waarom zijn deze geen oplossing? Ik zie je niet vaak witte foundation gebruiken om een te donkere kleur lichter te maken. Waarom is dit eigenlijk? Wordt de foundation hier minder goed van, sluit de kleur alsnog niet aan, of is het gewoon zo’n product dat in een la verdwijnt en vergeten wordt?

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 19 juni 2014 11:27

Ik vind de kleur toch aardig in de buurt komen. Prachtige foto’s heb je weer gemaakt trouwens (love)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 19 juni 2014 12:50

Mooie foundation inderdaad, al heb ik zelf altijd liever een betere dekking.
Ik ben vooral in de winter ook zo licht, en mijn alltime favorite foundation is dan de Max Factor Lasting Performance in Ivory Beige 101.
Misschien ook een tip voor jou om te proberen? (er is ook een nog lichtere, de Fair 100, maar die ben ik hier nooit in de schappen tegengekomen, en de 101 is voor mij perfect!)

[Beantwoorden]


Door amber op 19 juni 2014 16:11

ik ben erg fan van je vera, maar dit kan niet: ‘verdomme, als beautyblogger kan dit toch ook niet?!’ daarmee bedoel ik: verdomme, ik vind dat je dit niet kunt maken en daarom stop ik naar jou filmpjes te kijken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:12:

Nou, dat was snel.

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 juni 2014 17:18

Meid, laat je niet gek maken, het was mij nog helemaal niet opgevallen.
Ik had er zelf ook altijd ‘last’ van maar inmiddels ben ik er niet meer zo mee bezig.
als de ondertoon maar hetzelfde is (want anders zie je het wel heel lelijk) en dna de foundation gewoon goed naar beneden uitblenden zodat je geen harde lijn krijgt. klaaarrrr!

[Beantwoorden]


Door Julia op 19 juni 2014 19:11

Hee Vera!

Mij was het eigenlijk nog helemaal nooit opgevallen. En nu ik de comments lees hebben meer mensen dit nog helemaal niet gezien. Laat je dus niet gek maken!

x

[Beantwoorden]


Door Tess op 19 juni 2014 20:13

Lieve Vera,

Voor sommige mensen zul je het misschien nooit goed doen. Lekker laten gaan !

En ik gebruik een bronzer voor mijn nek :) Van mac en geeft niet af op mijn kleren :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2014 om 12:11:

Als het niet afgeeft is het wel een idee!

[Beantwoorden]


Door Zoe op 19 juni 2014 22:02

Je had toch een witte foundation ooit gekocht?

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 20 juni 2014 05:54

Wat vervelend dat je geen foundation kunt vinden die bij je huidskleur past. Toch vind ik deze wel heel mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 20 juni 2014 12:15

Mijn hoofd is ook donkerder dan mijn nek, maar ik match mijn foundation niet met mijn nek maar met mijn gezicht. Ik vind het geen gezicht als ik mijn gezicht lichter maak om bij mijn nek te passen. Meestal doe ik dan ook een beetje foundation op mijn nek en hals. Iedereen zegt weer wat anders waar je je foundation op moet matchen. Ik vind het mooier om op je gezicht te matchen en de hals wat mee te pakken. Daar doe ik het altijd maar heel lichtjes om vlekken op kleding te voorkomen.

[Beantwoorden]


Door Joni op 20 juni 2014 13:15

Ik zie er van mezelf al vrij bleek uit (meestal van vermoeidheid), als ik mijn foundation match met mijn hals ziet dat er gewoon niet uit… Dus ik doe ook altijd gewoon foundation/bb cream/whatever op mijn hals, zodat het matcht.

[Beantwoorden]


Door Miek op 20 juni 2014 14:03

Ik vind het echt een hele mooie match! Zelf ben ik ook heel licht en voor mij is MACcosmetics Matchmaster Spf 15 foundation in 1.0 echt perfect van kleur, misschien ook iets voor jou?

[Beantwoorden]


Door syl op 20 juni 2014 16:56

Foundation ook aanbrengen op je nek…. doe ik zelf ook altijd (: (: (:

[Beantwoorden]


Door Robin op 20 juni 2014 18:50

Het is mij eigenlijk nog nooit opgevallen dat je foundation niet goed bij je nek zou kleuren, hoewel ik wel wist dat je moeite had met een goede kleur vinden. Ik vind het wel meevallen! Een perfecte match vinden is ook bijna onmogelijk, trouwens.

[Beantwoorden]


Door Angela op 20 juni 2014 19:56

Hoi vera,

Vreemd dat je zegt dat dit de lichste kleur is, er s namelijk een lichtere ook met een wat rozere ondertoon. Die heet fair.

Overgens is er een bedrijf in almere die foundations op maat mengt voor een zeer betaalbare prijs! Ego cosmetics.
Ik gebruik voor fotoshoots als visagiste zijnde zowel de makeup studio no transfer als een variant van ego cosmetics.

[Beantwoorden]

Nancy antwoordt op 20 juni 2014 om 22:54:

Ik sluit me bij Angela aan, er bestaan van make up studio nog meer hele lichte kleuren ook met een roze ondertoon, dus er moet haast wel een match made in heaven tussen
zitten. NH-Visagie.nl

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 20 juni 2014 22:59

Ik denk dat je gewoon bij MAC moet zijn.
OF Catrice All Matt 010. Ik heb ook zo’n irritant licht huidje en die matcht perfect!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 21 juni 2014 14:54

Mijn hals is ook lichter dan mijn gezicht, ik gebruik vaak wat matte bronzer zodat hij er weer bij hoort ;-)

[Beantwoorden]


Door Laurie op 22 juni 2014 13:23

Eerlijk gezegd heeft het mij nog nooit bij je gestoord dat er een verschil is qua kleur met je hals. Je hebt gewoon altijd wat mensen die altijd over ieder klein dingetje iets te zeggen hebben.

Ik heb ook altijd heel veel moeite met een goede kleur vinden die perfect bij mijn huidskleur past, vaak komt er heel wat blenden aan te pas en moet ik mijn nek ook goed meenemen voor een goed resultaat. Ik denk dat vrijwel niemand “de perfecte kleur” kan vinden en als dat wel kan: tell me your secret! haha. :-P

xoxo

http://www.laurierobyn.com

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 juni 2014 20:26

Hee,

Diana van disfordazzle had een foundation die precies goed was, ze had dat gedaan in A’dam ik weet alleen niet meer hoe het heet. Maar dan doen ze met een soort meter dingetje kijken wat je kleur is, misschien iets voor jou ?

xoxo joyce

[Beantwoorden]


[…] Studio No Transfer Fluid Make-Up – review Collection Concealer Catrice Prime And Fine Mattifying Powder Essence Eyebrow Stylist […]


Door Jente-Nudelipsticks op 1 juli 2014 22:03

Ik had het eigenlijk niet opgemerkt dat het niet helemaal matcht

[Beantwoorden]


[…] Studio No Transfer Fluid Make-Up – review MAC Pro Longwear Concealer – review Catrice Eyebrow Set – review Too Faced Shadow Insurance […]


Door Patricia op 10 juli 2014 18:35

Waarom gebruik je MAC face & body de witte variant niet om je foundation lichter te maken?

[Beantwoorden]


[…] Studio No Transfer Fluid Make-Up – review Collection Concealer Catrice Prime And Fine Mattifying Powder NARS Laguna bronzer – review […]


Door Cynthia op 8 augustus 2014 10:57

Hoi Vera! Ik geloof dat ik een tijdje terug de perfecte foundation heb gevonden voor jou. Hij is echt ongelofelijk licht! Het is de Pretty Ideal Balance foundation van Flormar. Ik heb hem in de lichste kleur gekocht maar helaas iets te licht voor mij. Misschien iets voor in de winter. Ik denk dat ze de foundation nog wel verkopen, maar ik heb hem in de sale gekocht voor 2 euro dus misschien niet.

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 8 augustus 2014 om 11:00:

De kleur is trouwens wel heel rose maar als je hem uitsmeert word hij iets gewooner. Misschien is hij te roze voor je, maar anders is kleur 2 ook een goede geloof ik.

[Beantwoorden]