Twitter Question #169

twitter_question_169_01

Ik ga niet vaak op vakantie en weekendjes weg of uitstapjes naar het buitenland, daar doe ik ook niet aan. Het klinkt misschien gek, maar ik hou niet zo van vakantie. Ik vind het vrij eng, in plaats van leuk. Ik begin er steeds ontspannender in te staan, maar moet nog steeds wel wennen. Toch zijn er een aantal steden waarvoor ik sta te trappelen om er naar toe te gaan en lekker te winkelen!

twitter_question_169_02

New York en LA bijvoorbeeld. Kelly is momenteel met een aantal andere bloggers in New York en elke dag komt er een verslag op haar site. Zo leuk en verslavend! Daardoor wil ik alleen nog maar meer naar NY! Niet alleen om te winkelen natuurlijk, maar ook om de grote porties eten te ervaren, in Central Park te wandelen, het Empire State Building te zien en nog veel meer. Het lijkt me een betoverende stad.

Ik zou in NY geld over de balk willen smijten bij de enorme drogisterijen, Victoria’s Secret, Forever 21, Topshop, Macy’s, Michael Kors, Ulta en ga zo maar door. Het lijkt me te gek, maar aan de andere kant ook bizar. Vooral voor de mensen die er wonen en dus dagelijks de enorme winkels en assortiment ervaren. Ik kan het me niet voorstellen!

Wat leuk aan deze TQ vind, is dat niet alleen de voorspelbare steden als New York, Londen en Parijs genoemd werden, maar ook Breda, Amsterdam, Groningen en Utrecht. Waarom ook niet?

In welke stad waar jij nog nooit geweest bent, zou je graag willen winkelen?
En bij welke winkels?


Reacties

Door Bianca op 17 mei 2014 15:02

Amsterdam Flormar inderdaad! Ik woon zelf in belgië dus Amsterdam lijkt me extra leuk ^^

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 17 mei 2014 15:03

Londen, sowieso naar de Primark daar.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 17 mei 2014 15:12

Ik zou graag in London shoppen bij de Primark en Superdrug.
Maar ook in Amsterdam voor de Flormar en Forever 21. :)

[Beantwoorden]


Door elja op 17 mei 2014 15:13

londen!!
dan zou ik naar superdrug en boots gaan ( nog meer natuurlijk)
heel misschien ga ik in december maarja…..

[Beantwoorden]


Door Megan op 17 mei 2014 15:15

Londen bij de Topshop. Favorite shop of Demi Lovato.

[Beantwoorden]


Door Maudeleine op 17 mei 2014 15:17

Londen & NY staan wel hoog bovenaan mijn wensenlijstje, maar ook in Amsterdam ben ik al heel erg lang niet meer geweest dus daar zou ik ook erg blij van worden :-)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 17 mei 2014 15:25

Ik zou heel graag een keer naar Londen willen, maar ik mag niet klagen want over precies 1,5e week ben ik op dit moment aan het shoppen in NEW YORK :D:D

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 17 mei 2014 15:27

Ik zou graag nog een keer naar Londen, LA, New York en Tokio willen :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 mei 2014 15:28

New York, zeker. En London wil ik eigenlijk ook wel, dan lekker bij forever21 en dat soort winkeltjes.

[Beantwoorden]


Door Nena op 17 mei 2014 15:28

Zonder twijfel New York! En dan shoppen bij elke winkel die ik tegen kom en met 3 extra koffers terug naar huis vliegen. Eerst maar even de loterij winnen….

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 17 mei 2014 15:32

Oh, wat een moeilijke vraag! Ik ben namelijk al in behoorlijk wat landen en steden geweest. Tsja, ik houd van reizen :-) Dubai! Daar zou ik graag nog eens de grote warenhuizen willen bekijken. Het lijkt me heerlijk om daar rond te snuffelen tussen alle mooie (beauty en make-up)producten. Maar ook kleding ;-) Eigenlijk staat NY bovenaan mijn lijstje, maar daar ben ik al eens geweest. Dat mag ik dus niet meer noemen ;-)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 mei 2014 15:34

Ik liep gisteren voor het eerst door Haarlem en dat leek me wel een leuke stad om eens te gaan winkelen. Verder ga ik dit jaar interrailen door Europa als vakantie, dus winkelen ga ik in 9 verschillende steden doen. Kan nu al niet wachten.

[Beantwoorden]

Carina antwoordt op 17 mei 2014 om 15:57:

Haarlem is inderdaad leuk om te winkelen! Ook parallel aan de Grote Houtstraat zitten leuke winkels zoals Best Kept Secret.
Zelf zou ik graag winkelen in de Usa, new york hoeft niet perse, elke grotere stad is leuk denk ik. En Parijs en London, Milaan, Dubai, Singapore..Eigenlijk overal?

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 mei 2014 15:37

New York lijkt me wel heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 mei 2014 15:41

milaan :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 mei 2014 15:46

New York! Ik ga er volgend jaar heen en ben echt heel benieuwd ^^)
Dit jaar ga ik naar Londen om te shoppen, mijn wishlist is al véél te lang ^^)

[Beantwoorden]


Door Daily Cup of BlaBlaBla op 17 mei 2014 15:56

New York- alle grote warenhuizen

Ik mag mezelf lucky noemen want heb aardig wat gezien betreft wereldsteden.

Istanbul is ook echt een aanrader, hier vind je werkelijk alles. Van low budget tot aan high-end!

[Beantwoorden]


Door snoopy op 17 mei 2014 16:02

amsterdam en het liefst alle winkels met kleren of beauty want bij mij hebben ze bijna geen winkels

[Beantwoorden]


Door Anke op 17 mei 2014 16:06

Milaan & Madrid! En waarom niet NYC of Londen? Ik ben net terug uit NYC met familie, 2 dagen later naar Londen met school! Fantastisch beide! :yay:

X

[Beantwoorden]


Door Heleen op 17 mei 2014 16:23

Amsterdam! Naar de brandy melville, forever21, pull&bear, episode (2e hands winkel waar ze o.a. all stars verkopen voor ong. 20 euro), flormar en nog veel meer! Alleen het treinkaartje houd me tegen en het geldgebrek, nog even sparen!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 17 mei 2014 16:34

Londen! Die staat heel erg hoog boven aan mijn lijstje!:)

[Beantwoorden]


Door Zina op 17 mei 2014 16:35

Damn, hoe meer ik over je lees.. hoe meer ik denk; Zijn wij zusjes ofzo? *-*
Ookal bang op vakantie te gaan.. Blijf liever gewoon in mijn oude, vertrouwde comfortzone inderdaad.
Ik zou wel nog supergraag naar New York willen.. Nouja, eigenlijk gewoon Amerika.. Simply because of winkels als Ulta, Wal Mart.. & Ik mis de Sephora zo. :c Eerst zat ie om de hoek, nu nergens te bekennen.

(btw, congrats met je vriendje. Enjoy!)

Take care :D

[Beantwoorden]


Door Marieke op 17 mei 2014 16:39

Ik kan iedereen aanraden naar Groningen te komen en naar het winkeltje te gaan waar ze heel veel Sleek verkopen! De collectie van Teeez is daar ook te koop en die is misschien nog wel mooier.
Mijn droom is wel de Amerikaanse drugstore…

[Beantwoorden]


Door Robin op 17 mei 2014 17:01

Ik ga over een weekje naar Londen en daar heb ik zoveel zin in! Met name Boots en Superdrug ga ik leegkopen, maar ben ook benieuwd naar Topshop en de Engelse Primark. Verder wil ik heeeel graag nog een keer naar New York. Parijs ben ik meerdere keren geweest en vond ik fantastisch, niet alleen om het winkelen (de Sephora op Champs-Elysées vind ik geweldig), maar ook vanwege de stad zelf; ik ben verliefd!

[Beantwoorden]


Door Remy | BakingBeautyNL op 17 mei 2014 17:22

Misschien voorspelbaar, maar ik zeg ook NY !!!!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 mei 2014 17:30

Ah leuke vraag! Ik zou ook heel graag in New York en Londen willen winkelen, maar de Designer Outlet in Roermond waar jij eens over geschreven hebt lijkt me ook heel leuk. Wil ik graag nog eens naartoe!

[Beantwoorden]


Door Denise op 17 mei 2014 17:39

Haha wat leuk dat iemand Breda zei, daar ben ik iedere dag te vinden. Zelf ben ik ook al in New York geweest – inderdaad zo bizar hoe ze daar anders leven dan hier. Ik wil super graag in Las Vegas shoppen, en guess what.. Deze droom gaat deze zomer uitkomen!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 17 mei 2014 17:41

in New York! en dan vooral alle warenhuizen ! Lekker make up shoppen bij Utah, CVS, walgreens, geweldig toch!

[Beantwoorden]


Door Robin op 17 mei 2014 17:56

Londen & New York! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jappie op 17 mei 2014 18:15

New York is een dikke aanrader! Ben er geweest en zou graag terug willen! Londen staat nog op mijn lijstje, LA en nog meer amerikaanse steden. Ik hou van Amerika :roll:

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 17 mei 2014 18:49

Ik heb vooral heel veel steden waar ik nog wel eens zou willen winkelen. Kopenhagen, Antwerpen, Milaan en New York bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Anja op 17 mei 2014 18:52

Ik ga over 9 maanden naar las vegas, ik kan echt niet meer wachten!
Ik zou ook nog graag naar orlando, new york, la, dubai, sydney en singapore willen gaan.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 17 mei 2014 18:53

Hmm, ik denk dat ik dan ook voor NY kies. Zo veel toffe winkels om te shoppen! :D

[Beantwoorden]


Door Berrin op 17 mei 2014 19:18

Voor de gene die graag naar Verona wilt gaan ik ben er laatst geweest en het is een superstad heel sjiek alleen wel veel van de winkels die wij hier kennen Italië heeft wel hele grote sjieke uitgebreide benettonds ik hoop dat je er ooit nog heen gaat ik ben er iniedergeval geslaagd

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 mei 2014 19:44

Jaaaa precies wat je zegt Vera, de ervaring dat alles er gewoon is. Amerika voelt voor mij als de hemel, alles wat hier (nog) niet is is daar wel, dat lijkt me zo bizar !

[Beantwoorden]


Door floor op 17 mei 2014 20:08

New york zal zekf graag heen willen.
maar antwerpen of breda is goed te doen.
En soms Amsterdam.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 17 mei 2014 20:14

Londen, gelukkig ga ik daar in de zomer naartoe. En, of course, NYC!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 17 mei 2014 20:16

Naar Seoul :D Ben verzot op hun muziek en wil dus een hele voorraad CD’s inslaan. En omdat er geweldige make-up winkels zijn :) En bij welke winkels? Kledingwinkels (ze hebben zo een leuke rokjes :D), Make Up winkels en natuurlijk de Kpop winkels :D

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 17 mei 2014 20:26

New York, duhhh

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 mei 2014 20:27

Ik wil ook héél graag een keer naar superdrug en boots in Engeland! Ondanks dat ik daar al wel een keer ben geweest, ben ik toch nog nooit in die winkels geweest om dat ik mij toen nog niet zo heel erg interesseerde in al die make-up merken.

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 17 mei 2014 20:42

New York is geweldig om te shoppen! Ik ben er vorig jaar vier dagen geweest en je hebt echt twee weken nodig om alles te kunnen zien ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 17 mei 2014 20:48

Waar ik nog nooit ben geweest: Tokia en Dubai lijken me geweldig. Maar het liefst ga ik terug naar Moskou, New York en Las Vegas. Eigenlijk vind ik alle grote steden qua shoppem niet veel van elkar verschillen. Mijn ultieme favoriete winkel zijn de Walmart Supercentres. Daar kan ik uren rondhangen.

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 17 mei 2014 om 20:49:

Grote Amerikaanse steden bedoel ik natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 17 mei 2014 21:11

New York! En Milaan.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 17 mei 2014 21:14

New York <3 En dan alle winkels die hier niet zijn uiteraard!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 mei 2014 21:25

Ik zou graag willen winkelen in China. Ik zou dan het liefst naar allemaal goudvissen markten gaan om een paar mooie sluierstaarten te kopen. Dan zou ik natuurlijk eerst in Nederland een mega groot aquarium kopen zodat ik minimaal 55 water liter per vis in mijn aquarium heb.
De vissen zou ik dan over laten vliegen. I love goldfishes <3

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 17 mei 2014 21:40

New York City! Omdat ze daar alles hebben wat ik leuk vind. Van Forever 21 tot Sephora van Victoria Secret tot Target. In Amerika is alles goedkoper dan hier in Europa, dus voor merkschoenen en -tassen kan ja daar ook goed terecht. Hello Louis Vuitton Speedy Bandouliere 25!

[Beantwoorden]


Door Joli op 17 mei 2014 23:18

Ik zou gaan city hoppen naar:
New York
LA
Londen
Bangkok
Dubai
Milaan
Barcelona
Ach, als we toch bezig zijn…

[Beantwoorden]


Door Laura | Lauresque op 18 mei 2014 00:17

Naar Brighton. Omdat het Brighton is. En uhm, nouja Urban Outfitters en Waterstones is altijd goed hè. Maar dat heb ik hier in Amsterdam ook..

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 mei 2014 07:09

Groningen is niet saai! Maar we hebben inderdaad Sleek en ook Real Techniques :) Ik zou zelf wel eens naar Londen, New York of Tokyo willen gaan.

[Beantwoorden]


Door Noor op 18 mei 2014 08:49

Londen! Ik ben nog nooit naar Londen geweest en ik wil er zoo graag heen! Ook voor de makeup merken die ze in Nederland niet verkopen zoals Sleek, Collection etc. En dan zou ik ook meteen naar Real Techniques kijken :)
En je kan er natuurlijk ook lekker shoppen!:D

[Beantwoorden]


Door Lianne op 18 mei 2014 08:55

Deze vraag is niet moeilijk te beantwoorden: BRUSSEL ;) Het lijkt me zo’n gezellige stad met leuke winkels x

[Beantwoorden]


Door Florien op 18 mei 2014 09:13

Londen! Boots, Superdrug, Primark, Hollister! My fav!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 18 mei 2014 10:40

Ik zou heel graag naar New york of naar Hongkong! :)

xoxox

[Beantwoorden]


Door Amelie op 18 mei 2014 12:07

Leuke Twitter Question!!

[Beantwoorden]


Door Megin op 18 mei 2014 13:03

New York!!! Ik ga over 18 dagen!

[Beantwoorden]


Door Jette op 18 mei 2014 15:40

De Third Street Promenade in Santa Monica, L.A. moet je echt is geweest zijn! Hele leuke winkels in een gezellige straat. Santa Monica heeft een hele leuke sfeer. Zelf zou ik graag, heel cliché, naar NY willen. Maar Berlijn of Hong Kong lijkt me ook wel wat.

[Beantwoorden]


Door Evaaaaaaa. op 18 mei 2014 19:28

New York. of London. of Berlijn. ja ik hou van winkelen. en ik wil gewoon na berlijn.

[Beantwoorden]


Door Jo op 18 mei 2014 20:58

Seoul omdat Zuid Korea toch wel het walhalla is wat beauty betreft. Ik vind NYC persoonlijk erg overrated. Want alle shops die ze in NYC hebben ze in andere grote Amerikaanse steden ook. Boston is bijvoorbeeld veel mooier evenals Atlanta & Chicago.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 18 mei 2014 21:39

Ik ben afgelopen week in Berlijn geweest en daar kon je echt heerlijk winkelen op bijvoorbeeld Alexanderplatz of de Kurfurstendamm. En bovenop dat je er goed kunt winkelen is het ook nog eens een prachtige, rustige stad met geweldige gebouwen! Dat is dus zeker een aanrader voor iedereen! Zelf zou ik nog wel een keer naar New York, Londen en Parijs willen maar eerst nog maar even door sparen hihi ;).

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 mei 2014 01:02

New York! Spotgoedkope beautyproducten die wij hier niet hebben? Yes, please! :love:

[Beantwoorden]


Door Rani op 19 mei 2014 22:51

DUBAI! :)
en new york of course!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 mei 2014 15:17

Wat een leuke twitterquestion! Toevallig ben ik onlangs naar de Forever 21 en Flormar in A’dam geweest, want die stad stond bovenaan voor in NL. Verder graag naar Londen vanwege Boots, Superdrug en Victoria Secret (met name voor de butters en mists). Dubai lijkt me ook prachtig, net als Singapore. Hongkong en Tokyo staan ook hoog bovenaan, vooral vanwege de enorme hoeveelheden aan beautywinkels en als laatste New York en LA, dan zou ik zeker naar Ulta, Sally Beauty Supply Store, Target en dat soort superdrug winkels! Genoeg staan er dus op mn lijstje:).

[Beantwoorden]


Door Sanja op 4 juni 2014 17:04

Ik wil in elke Europese hoofdstad gaan winkelen! NY spreekt me (voorlopig) nog niet aan :)

[Beantwoorden]