Steyg iMac standaard

steyg_iMac_standaard01

Misschien moet je heel even goed kijken voordat je hem ziet, want hij is namelijk transparant, de Steyg standaard waar mijn iMac op staat. Een prachtig ding, in de Kartell ghost stijl waar ik stoelen en een lamp van heb. Ik computer elke dag, heb onlangs een trackpad besteld omdat ik last kreeg van mijn hand en arm, en ook de Steyg is niet alleen een mooi design, maar ook een hulpje voor een betere computerhouding.

steyg_iMac_standaard04

steyg_iMac_standaard03

Een paar weken geleden kreeg ik een mail van Chen, mede-eigenaar van Steyg, een Nederlands bedrijf dat stands voor de MacBook en iMac produceert. Deze stands zijn gefocust op een mooi design en op een betere werkhouding. Doordat je je laptop of computer iets hoger zet, zit je automatisch rechter. Ik heb al jaren lang last van RSI en dus wilde ik graag een Steyg uitproberen. Bovendien zag de standaard er prachtig uit. Helemaal mijn stijl!

Steyg iMac standaard € 39,95

steyg_iMac_standaard05

Zonder standaard.

steyg_iMac_standaard06

Met standaard.

Ik moest heel even wennen aan de Steyg standaard, maar na een tijdje begon ik te merken dat ik inderdaad beter en rechter zat. Ik buig veel minder naar voren, waardoor ik minder last van mijn schouders krijg.

Er zijn verschillende soorten standaards, ik heb deze, voor de iMac. Er kan een 21 inch, maar ook een 27 inch op, zoals ik heb. Ik zie dat het plastic wel iets naar beneden buigt, en ik moet toegeven dat ik het wel een klein beetje eng vind, maar ik zie nog geen scheurtjes of andere tekenen die aangeven dat de standaard het niet houdt.

Er is ook een standaard voor de MacBook/laptop en op deze standaard kun je niet alleen een iMac, maar uiteraard ook een Windows monitor zetten.

steyg_iMac_standaard07

Ik heb met de Steyg meer ruimte. Zo kan ik nu bijvoorbeeld ook mijn externe harde schijven onder mij iMac kwijt, zoals je hier op de foto ziet. Dat doe ik niet, ik zet ze ernaast. Opgestapeld, wat eerst ook niet kon en daarom ook ruimte bespaart.

Het is ook mogelijk je toetsenbord onder de Steyg schuiven. Perfect als ik meer plek op mijn bureau nodig heb omdat ik productfoto’s ga maken, of aan het eind van de dag, opgeruimd en wel.

steyg_iMac_standaard02

steyg_iMac_standaard08

Steyg is een Nederlands bedrijf en alle producten worden ook nog eens hier gemaakt. Dat vind ik erg leuk! De standaards zijn gemaakt één stuk dik acrylaat materiaal. Je ziet dus geen naden. Ik vind het mooi dat ze compleet doorzichtig zijn en niet bijvoorbeeld plastic wit, zwart of grijs. Het geeft een mooie uitstraling. Bovendien zit ik beter aan mijn bureau en heb ik meer ruimte. Ik ben erg blij met de standaard!

Steyg iMac standaard € 39,00 – te koop in de webshop.


Reacties

Door Svenja op 21 mei 2014 15:03

Wat een onwijs handig en leuk ding. Ik vind het vooral ideaal dat het transparant is, zelf houd ik toch wel erg van die cleane stijl :) Deze webshop houd ik zeker in gedachten, bedankt voor de leuke tip!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 mei 2014 15:05

Wat handig! Zelf heb ik best een slechte houding als ik achter mijn pc zit, ik buig een beetje te erg naar voren. Had er nooit bij nagedacht dat dit kwam omdat m’n monitor misschien wat te laag stond. Mooi design ook overigens!

[Beantwoorden]


Door Sara op 21 mei 2014 15:08

Ziet er ontzettend handig uit. Vind het ook erg mooi dat het gewoon doorzichtig is, en geen gekke kleur. Ook fijn dat je er spulletjes in op kan bergen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 mei 2014 15:12

Handig! Ik heb afgelopen zomer veel aan mijn houding gewerkt. Stoel omhoog, voetenbankje eronder en kussen in mijn rug. Ik heb al veel minder last van mijn lijf dus het werkt super.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 mei 2014 15:12

Wat ziet dit er ontzettend mooi uit! Handig ook van de opbergruimte die je ermee creeërt.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 21 mei 2014 15:16

Het ziet er echt heel mooi uit, maar ik zou bang zijn dat ie een keer doorkrakt, als ie zo buigt. Wel heel mooi én goed!

[Beantwoorden]


Door Angela op 21 mei 2014 15:18

Ik vind het mooi! En doordat er inderdaad spullen onder passen bespaard het ruimte, chique!

[Beantwoorden]


Door Monique op 21 mei 2014 15:20

Ziet er netjes uit!
Misschien dat ik ook maar zoiets ga bestellen als ik weer over ga van mijn laptop naar een desktop computer!

[Beantwoorden]


Door Koalabeautymama op 21 mei 2014 15:20

Nu je het zegt, dat extra stukje zou veel fijner werken! Ik gebruik zelf ook een iMac voor mijn blog en filmpjes, maar zit altijd net een beetje krom. Bedankt voor de tip. :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 21 mei 2014 15:22

Ik vind het een heel mooi maar ook vooral handig standaard zeg! :D Hier krijg je denk al sneller een betere houding door

[Beantwoorden]


Door Stacey op 21 mei 2014 15:25

Handig zeg en deze is tenminste ook nog mooi! Op mijn werk heb ik een lelijk grijs exemplaar, maar bij zo een mooie computer hoort natuurlijk een mooie standaard. Ik hoop dat het je houding ten goede blijft komen.

[Beantwoorden]


Door Justine op 21 mei 2014 15:27

Handig! Bij mij op mijn stage hebben heel veel mensen gewoon een pak printpapier eronder gezet. Kan natuurlijk ook!

[Beantwoorden]

Maria antwoordt op 21 mei 2014 om 20:34:

Goed idee :-P

[Beantwoorden]


Door Melke op 21 mei 2014 15:29

Wauw.. Ik ben nog maar net begonnen aan het artikel [lezen van het artikel dus] en checkte al meteen mijn rug hahaha. Heb meteen mijn scherm iets naar achteren geschoven [MacBook] XO

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 21 mei 2014 15:30

Superhandig, en het ziet er ook nog eens heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 mei 2014 15:31

Wat mooi en handig zeg! Ook beter voor je nek inderdaad. :-)

[Beantwoorden]


Door Dita op 21 mei 2014 15:32

Wat handig en mooi!

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 mei 2014 15:36

oooh…. deze kun je zo ontzettend makkelijk zelf maken – volgens mij heb ik dit op middelbare school geleerd ;-) leuke inspiratie!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 21 mei 2014 15:49

Ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 21 mei 2014 15:54

Wat handig en het ziet er ook nog eens mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 21 mei 2014 15:55

Heel erg netjes!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 21 mei 2014 15:55

Ahh wat een gaaf ding! En handig:) x

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 mei 2014 15:57

Ik wil ook heel graag een iMac ! Ik zit idd altijd ook een beetje krom maar met schrijven heb ik er veel meer last van, vooral nu na mn examens van 3 uur..

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 mei 2014 15:58

Hé, dit vind ik handig. Als ik over een paar maanden een nieuwe kamer krijg, krijg ik ook een nieuwe bureau en nu heb ik wel geen imac, maar wel een macbook. Erg handig, mooi design. Ik vind ‘m nu al leuk!

[Beantwoorden]


Door Hester op 21 mei 2014 15:58

Ook handig om je toetsenbord eronder te schuiven zodat ‘ie geen stof vangt! Ziet er erg netjes uit, het lijkt me enorm logisch dat je last krijgt van RSI of gewoon je rug/nek/arm/hand als je zoveel computert als jij. Dit lijkt me inderdaad beter voor je houding (nu ik erover nadenk is een laptop ook helemaal niet goed, ik moet naar beneden kijken voor mijn scherm maar mijn stoel kan niet lager want dan liggen mijn armen niet goed)!

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 21 mei 2014 om 15:58:

Ben trouwens ook wel benieuwd naar je trackpad :)

[Beantwoorden]


Door Dianne Overbeeke op 21 mei 2014 15:58

Wat handig en fijn dat je nu beter zit!!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 21 mei 2014 15:59

Je scherm lijkt wel te zweven, echt een mooie elegante oplossing!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 21 mei 2014 16:03

Herkenbaar! Zit nu ook zo achter mijn imac.. ooms. Ik zet altijd mijn bureau stoel wat naar beneden maar dat is nou ook niet echt fijn, zo’n standaard is dus best handig! Wel een beetje prijzig..

[Beantwoorden]


Door Livia op 21 mei 2014 16:07

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 21 mei 2014 16:25

Handig dat je er ook spulletjes in kan zetten! Ik vind het er heel mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 21 mei 2014 16:25

Leuke gadget! Handig dat je er automatisch wat rechter door gaat zetten !:)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 21 mei 2014 16:55

Mooi en strak design! Ook fijn dat hierdoor je houding beter is.

[Beantwoorden]


Door Emke op 21 mei 2014 16:59

Door Fleur op 21 mei 2014 17:02

Lijkt me een heel fijn ding. Ik vind je Imac zo ontzettend mooi! Ooit hoop ik er ook ooit een te bemachtigen, want het lijkt me toch wel erg handig om te hebben naast mijn macbook en iphone.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 mei 2014 17:06

Ziet er erg leuk uit, hij is ook niet storend omdat hij geen kleur heeft.. Erg handig!

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 mei 2014 17:18

Dat ziet er handig uit en het staat ook veel netter zo.

[Beantwoorden]


Door Beau op 21 mei 2014 17:21

Wat handig!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 mei 2014 17:27

Oh my god, that’s some serious awesome shit! Handig, want dan kan je ook die CD-romspeler eronder zetten. Die zit bij mij zo in de weg. I like it! Het ziet er mooier uit + ietsjes hoger kijken, in plaats van naar beneden. Ideaal!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 21 mei 2014 17:27

Het is echt een groot verschil als je computer hoger staat! ik vind het echt heel prettig als mijn computer hoger staat (:

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 21 mei 2014 17:38

Netjes! Ik heb iets vergelijkbaars voor mijn monitor, maar dan net wat hoger. Dan kan mijn macbook er namelijk nog precies voor staan.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 21 mei 2014 17:39

Wow, chique!

[Beantwoorden]


Door Romy | Big Cozy Sweater op 21 mei 2014 17:43

Ik moest eerst even zoeken waar je het nou over had, maar ik heb ‘m gevonden en wauw, wat een handig en mooi ding, ideaal!

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 mei 2014 17:50

Wat een classy modern standaard is dat zeg. Voor de iMac vind ik hem echt heel mooi. Ben even op de site gaan kijken voor het laptop model die lijkt me ook handig maar wel alleen voor als je aan bureau zit met extern een toetsenbord en muis anders moet je zwevend gaan typen ;).

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 21 mei 2014 17:57

Super gaaf ding! Echt mooi vormgegeven en ontzettend handig. Deze is ook zeer geschikt voor mij en mijn iMac :).

[Beantwoorden]


Door Esther op 21 mei 2014 18:10

Heel erg handig zeg. Staat ook erg mooi in je interieur!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 21 mei 2014 18:16

Oeh, die zijn heel erg mooi, ik ben zelf ook nog op zoek naar zo’n standaard! Vind het zelf erg belangrijk dat mijn houding goed is, maar de opstelling die ik eerst had daarvoor (met een laptop, laptopstandaard, documenthouder, etc) werd het nogal rommelig op mijn bureau.
Dit ziet eruit als de perfecte oplossing! Een bureau moet op een goede hoogte zijn zodat je goed kan typen, maar bij een iMac is het dan nooit zo dat je houding dan goed is (doordat het beeld te laag staat). Perfecte oplossing dit!

[Beantwoorden]


Door naomy op 21 mei 2014 18:24

Inderdaad heel mooi, maar wel veelste duur voor een plastic ding wat ook nog eens snel inzakt.

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 21 mei 2014 18:38

Zelf heb ik een gewone laptop. Ik zit vaak voorovergebogen om te werken. Inderdaad heel slecht!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 mei 2014 18:43

Dat is inderdaad heel slim bedacht, want ik merk het ook bij mezelf dat ik dan veel slechter zit!

[Beantwoorden]


Door Robin op 21 mei 2014 18:45

O wat handig! En beter voor je houding én het ziet er ook nog eens mooi uit!
Leuk leuk!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 21 mei 2014 18:53

Handig! En vooral innovatief om het zo te verkopen.
Prijs valt me dan eigenlijk ook nog wel mee.

Het is inderdaad beter voor je houding als je het beeldscherm iets hoger hebt.

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 mei 2014 19:04

Super handig!!

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 21 mei 2014 19:25

Erg handig!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 21 mei 2014 20:15

Mooi standaard! Ook erg mooi dat hij transparant is, past erg mooi bij je interieur. En fijn nu staat het scherm meer op ooghoogte waarschijnlijk. Leuke aankoop!

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 mei 2014 20:33

Ziet er superhandig uit, maar jeetje wat een geld. Als ik naar een technieklokaal ga op mijn school met een plaat van dit plastic, ben ik waarschijnlijk nog geen 3 euro kwijt.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 21 mei 2014 20:54

Goed dat je hier over schrijft. Het is namelijk zo belangrijk dat je op een goede manier zit achter je computer. Ik zit zelf op mijn werk veel achter een laptop. Ik gebruik nu sinds kort ook een standaard met een los toetsenbord. Dat werkt zo veel fijner! Iedereen zou het moeten proberen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 21 mei 2014 21:35

Ik zit de hele dag voor mijn opleiding op school met mijn laptop. Hele tijd naar beneden kijken en volgens mij is het echt heel slecht, maar op school zijn er niet veel oplossingen voor. Goed dat je dit op je site zet. Vind hem ook erg mooi en handig dat er nog wat onder kan.

[Beantwoorden]


Door Denise op 21 mei 2014 22:20

Wat een ontzettend handig ding zeg. Ik merk inderdaad ook dat wanneer ik lang achter de computer of laptop zit, mijn rug pijn gaat doen. Perfect!

[Beantwoorden]


Door Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip op 21 mei 2014 23:02

Ik zag het en dacht wow! Meteen scrollend op zoek naar het prijskaartje, ik had het duurder verwacht.

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Lalala op 22 mei 2014 00:57

Dit kun je gemakkelijk zelf maken! Zonde om daar 40 euro aan uit te geven :) Maar het concept is wel erg goed bedacht!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 22 mei 2014 07:15

Wat handig! Ik merk ook dat ik sneller last krijg van mijn nek en rug, ik krijg binnenkort een MacBook Pro dus misschien dat ik deze standaard dan ook aanschaf. :)

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 22 mei 2014 10:08

Ik moet toegeven dat het er strak uit ziet, maar €40 voor een stuk plastic…? :/

[Beantwoorden]


Door Marloes op 22 mei 2014 14:52

Wat ontzettend handig. En hij is nog mooi ook! Ideaal!

[Beantwoorden]


Door Linda op 22 mei 2014 16:47

Ik vind deze echt heel mooi! Ik ben zo blij dat ze mooie items maken, anders word het al snel een sta in de weg. Deze ga ik even onthouden voor mijn lief!

[Beantwoorden]


Door Remy | BakingBeautyNL op 22 mei 2014 19:07

Mooie review, zeer interessant voor mensen die automatisch naar voren buigen…

En Wauw, ik ben nog steeds verliefd op jouw view! Wat een schitterende locatie heb je.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 22 mei 2014 20:24

Ziet er mooi uit, als je snel kijkt lijkt het net of die zweeft haha. Lijkt me erg fijn :)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 22 mei 2014 21:54

Supermooi! Heel chique :)

[Beantwoorden]


Door Pacalle de Vos op 23 mei 2014 09:39

Wow dit ding is handig zeg (ik heb nu een dienblad op zijn kop voor een standaard) maar hij is best wel duur (vind €62 best wel duur voor zoiets) maar misschien ga ik het toch wel aanschaffen.
En een super goed review trouwens.

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 mei 2014 13:48

Zelfs van zo’n (eigenlijk) stom ding maak jij mooie foto’s en praat jij hem mooi. Als ik mijn Macbook aan mijn bureau gebruik merk ik ook vaak dat ik op langere termijn een rare houding zijn. Dit zou dan een ideale oplossing zijn! Tegenwoordig zie je veel laptop standaards, maar dit is echt de allermooiste die ik tot nu toe heb gezien! En ook nog een super praktisch doordat je er spullen onder kan leggen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 mei 2014 20:23

Lijkt me erg handig. Ziet er ook mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Jasonandaudric op 25 mei 2014 20:53

Door Mieke op 26 mei 2014 19:34

Zo’n standaard lijkt me idd onmisbaar als je veel achter je imac zit! Hij is idd mooi, zo transparant!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 31 mei 2014 20:54

wauw staat prachtig Vera! <3

[Beantwoorden]


Door raisa_ op 24 juni 2014 14:35

OMG Vera, ik zag het pas toen ik het las!! Wat een leuk transparante standaard!!
Liefs,

[Beantwoorden]