Lush Massagebars

lush_Massage_bar01

Een favoriet product van Lush waar ik nog veel te weinig – bijna níets – over geschreven heb is de massagebar. Ik ben dol op massages en op de Lush massagebars. Het begon met From Dusk Til Dawn, een piramide (maar laten we eerlijk wezen: van bovenaf gezien is het net een tiet) met heerlijke citrusgeur die de beste massages geeft. Inmiddels heb ik een collectie met meerdere verrukkelijke exemplaren.

lush_Massage_bar09

Strawberry Feels Forever – From Dusk Til Dawn – Tender is the Night

Het lijkt misschien wat gek, met zo’n zeepachtig ding masseren. Toch vind ik het veel fijner dan massageolie. Geen vette plekken, geen geknoei en je gebruikt eigenlijk nooit teveel. Degene die je masseert warmt de bar op tussen zijn/haar handen, of wrijft hem over jouw huid heen.

Door de lichaamswarmte smelt de massagebar en komt er een heerlijke zachte olie vrij waarmee je kunt masseren. Het is zuinig in gebruik en je de olie trekt niet te snel in, waardoor je lekker lang door kunt gaan. Ik vind het een fantastische uitvinding.

Lush Massagebars € 9,95 – € 10,95

lush_Massage_bar03

lush_Massage_bar04

Strawberry Feels Forever

Als ik me niet vergis is dit een van de nieuwste massagebars. Strawberry Feels Forever ziet er heel schattig uit. Deze bar bevat Cacao- en sheaboter, verse aardbeien, kokosolie en een vleugje hibiscus. De geur is zacht, maar ook wel een beetje kruidig. Ik ruik aardbei, maar met iets meer pit. Erg lekker voor een massage vind ik persoonlijk, dan mag de geur best een beetje scherp zijn.

Strawberry Feels Forever € 9,95

lush_Massage_bar05

lush_Massage_bar06

From Dusk Till Dawn

Dit is mijn all-time favourite. Ik vind de geur hiervan heerlijk, een heerlijke ietwat pittige citrusgeur. From Dusk Till Dawn bestaat uit Siciliaanse citroen, zoete sinaasappelolie, ginseng en ginko en moet je vooral veel energie geven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik na een massage met From Dusk Till Dawn heel lekker slaap, maar als ik na de massage nog actief moet zijn, dan gaat dat ook. Echt een heerlijke bar!

From Dusk Till Dawn € 9,95

lush_Massage_bar07

lush_Massage_bar08

Tender is the Night

Deze kreeg ik opgestuurd met de Valentijns collectie, maar persoonlijk is de geur niet helemaal mijn smaak. Lush noemt dit een sexy massagebar met ingrediënten als jasmijn en ylang ylang. Persoonlijk vind ik de kruidige geur niet heel verleidelijk, maar voor een massagebar prima. From Dusk Till Dawn vind ik lekkerder omdat deze ook pittig is, maar met citroen er doorheen.

Tender is the Night € 10,95

lush_Massage_bar02

Massagebars zijn niet alleen geschikt voor massages, ze kunnen ook perfect als body lotion gebruikt worden. Ook andere droge plekjes, ellebogen en nagelriemen kun je met een massagebar verzorgen. Mocht je niet zo heel regelmatig gemasseerd worden en vind je het dus zonde een hele massagebar te kopen, is dat wellicht handig om te weten. Ik heb momenteel nog een andere massagebar in gebruik, Close To You (uit de Valentijn collectie). Maar die is helaas momenteel niet meer te koop.

Lush massagebars zijn zuinig in gebruik. Het aantal massages dat je met een bar kunt geven/krijgen heb ik niet geteld, maar het zijn er een hele hoop. Ik vind Lush een heerlijk merk en de massagebars zijn een groot favoriet!

Lush massagebars zijn te koop bij Lush filialen en in de webshop.


Reacties

Door Martina op 7 mei 2014 06:02

Ik heb er nig nooit eentje geprobeerd, maar ik ben wel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 mei 2014 06:06

Ik ben ook groot fan van de massagebars (en mijn vriend gelukkig ook, hihi). Ik vind ze ook lekker gemakkelijk in gebruik en vind eigenlijk alle varianten wel fijn. Onze absolute favoriet is dat kleine witte hartje met een klein stukje donkere chocolade in het midden (ik kom even niet op de naam), maar Each Peach en From Dusk Til Dawn mogen er zeker ook wezen. Ook heerlijk: de Snowfairy Sparkle Massage Bar <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:58:

Snowfairy heb ik ook, maar gebruik ik toch nauwelijks :/

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 mei 2014 06:12

Vooral de tweede massagebar klinkt erg lekker! Lijkt me heerlijk om gemasseerd te worden, er komt alleen nooit wat van.

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 7 mei 2014 06:15

Wauw, ze zien er echt heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 7 mei 2014 06:17

Mhh, ze lijken me echt heerlijk, vooral From Dusk Till Dawn (waar ik nu ook een tv serie van kijk haha) lijkt me heel lekker! Goed dat je zegt dat je de bars ook voor andere dingen kunt gebruiken, want omdat mijn vriend niet van vette vingers houdt heb ik nog nooit zo’n bar aangeschaft ;)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 mei 2014 06:17

leuk! deze ga ik kopen (:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 7 mei 2014 06:24

Wat zien ze er leuk uit, ze werken vast ook wel heel fijn :)

[Beantwoorden]


Door Kelly caresse op 7 mei 2014 06:25

Ik ben echt dol op de producten van lush en ik heb al heel wat massagebars gebruikt van lush in het verleden en eigenlijk gebruik ik ze gewoon als bodybutter voor mezelf want vriendlief kan er niet mee overweg doordat het harde blokjes zijn.

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 mei 2014 06:25

Super leuke producten en wat een fijn artikel. Keer op keer blijf ik me verbazen over je prachtige kwaliteit foto’s. Keep up the good work Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:59:

Dankjewel Denise :$

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 7 mei 2014 06:31

Ik heb nog nooit een massagebar gebruikt, maar het lijkt me wel heerlijk! Het enige probleem vind ik om het weer netjes op te bergen, anders wordt het wel een smurrie denk ik :)

X Sara

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 mei 2014 06:33

Lijkt me echt héérlijk om te worden gemasseerd met zo’n massagebar. Nu nog iemand zoeken die me wil masseren, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:00:

Joey!

[Beantwoorden]


Door Aurelie op 7 mei 2014 06:36

Die massage bars zien er heerlijk uit. Vooral strawberry feels forever spreekt me erg aan.

[Beantwoorden]


Door Joli op 7 mei 2014 06:39

Ik heb zelf nog nooit een massagebar geprobeerd maat From Dusk Till Dawn lijkt me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Dita op 7 mei 2014 06:40

De lush bars zijn zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Marjolein - Beautylein.nl op 7 mei 2014 06:49

Ik heb hier nog geen ervaring mee, maar ze lijken me heerlijk! Ze zien er alleen al uit om op te eten, maar dat vind ik van wel meer producten van Lush.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 7 mei 2014 06:54

Ze zijn echt fijn! Ik heb er zelf ook eentje van Lush, en ik gebruik ze inderdaad voornamelijk als bodylotion, echt goddelijk!

[Beantwoorden]


Door Annemiekish op 7 mei 2014 06:56

Hier nog zo’n fan van de massagebars! Ik heb zelf ook verschillende varianten, waaronder From Dusk Till Dawn. Die is vooral heeeerlijk als je spierpijn hebt, dan kun je die punt lekker in je spieren drukken. Alleen jammer dat ‘ie snel stomp is, maar aangezien Lush altijd zo heerlijk is, is dat ze vergeven ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:00:

Oeh ja, goed idee!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 mei 2014 07:05

Ik ben gek op massagebars, heerlijk! Leuke review.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 7 mei 2014 07:36

Ik ben gek op ylang ylang dus Tender is the Night lijkt me wel wat!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 mei 2014 07:46

Ik vind ze altijd wel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 7 mei 2014 07:50

Altijd in de LUSH winkel moet ik ze even uitproberen. Ze ruiken ook zooo lekker!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 7 mei 2014 07:51

Heb je de olie van Rituals wel eens geprobeerd? Zo ja, welke vind je fijner?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:01:

Nee, die heb ik nog niet geprobeerd!

[Beantwoorden]


Door saskia op 7 mei 2014 07:56

ze lijken me heerlijk! ik heb er eigenlijk nog geen van lush wel van andere merken maar die vind ik ook heel fijn dus ik denk die van lush ook aangezien ik de andere producten van lush heel fijn vind!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 7 mei 2014 07:58

De aardbei zit er zo leuk uit! Wil graag ook nog eens een massagebar van Lush proberen.

[Beantwoorden]


Door Beau op 7 mei 2014 08:06

Ze zien er eigenlijk veel te leuk uit om te gebruiken! Ik ben hier wel benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 7 mei 2014 08:09

Wauw wat een heerlijke review over de massagebars. Ik heb deze nog niet eerder geprobeerd, maar het lijken mij echt toppers. Ik ben dol op Lush en die foto’s zien er erg aantrekkelijk uit, wat een beauties!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 7 mei 2014 08:12

Ze zien er zo leuk uit! Ik weet nu welke ik moet kiezen als ik bij Lush ben, thanks!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 7 mei 2014 08:14

Klinkt weer erg goed, ik moet nodig weer eens naar Lush!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 7 mei 2014 08:16

Geen geknoei met dopjes die weer terug moeten op de fles terwijl je hele vette handen hebt. Mmmm dat klinkt goed :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 7 mei 2014 08:22

Haha als ik na de massage nog actief moet zijn (A) :kiss:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:02:

Haha! Het was niet zo bedoeld.

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 7 mei 2014 08:24

Nog nooit geprobeerd, maar klinkt toch wel goed ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 7 mei 2014 08:32

Zoen er vrolijk uit, ik ga eens kijken opde site van lush! Eens kijken waar ik mijn moeder blij mee kan maken!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 mei 2014 09:05

Hier had ik dus nog niet eerder van gehoord! Klinkt hartstikke goed en lekker. Eerst maar eens mijn massage olie opmaken voor ik iets nieuws haal. Normaal gebruik ik dus altijd kneipp massageolie en inderdaad, de geur mag wel lekker aanwezig en pittig zijn tijdens een goede massage!

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 mei 2014 09:06

Ik heb er eentje. Een rond hartje, haha :). Zo lekker! Deze lijken me ook heerlijk <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 mei 2014 09:12

Ik wil zo graag een keer naar lush om die helemaal leek te kopen:)
Komt door artikelen zoals deze:)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 mei 2014 09:15

Ik heb wel vaker van massagebars gehoord, maar wist niet zo goed wat ik me hierbij moest voorstellen. Dus een review over dit product vind ik super handig!
Dus als ik het goed begrepen heb kun je deze gebruiken om je te masseren en voelt het net zo fijn als olie?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:02:

Yes!

[Beantwoorden]


Door Lot op 7 mei 2014 09:18

Strawberry is niet nieuw, hij was een tijdje weg.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:02:

Ahh, op de website zag ik staan dat hij nieuw is. Vandaar.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 mei 2014 09:18

Strawberry is niet nieuw, was er 5 jaar terug ook al, hij heeft een come back! :)

[Beantwoorden]


Door Caro op 7 mei 2014 09:19

Zijn leuke producten, maar ik denk niet echt dat ik het zal gebruiken. :-)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 7 mei 2014 09:30

Ze zien er schattig uit. Ik ga er ook één aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 mei 2014 09:31

Ik vind de producten van Lush niet zo fijn. Sorry. Ik weet dat heel veel meiden er weg van zijn. Ik had laatst een gele bruisbal voor in bad geprobeerd. Het was net of ik in een bad urine lag. De kleur liet onwijs af op het bad, dat ik daarna nog flink moest poetsen. En ik vind de geuren nogal chemisch ruiken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:03:

Hoef je toch geen sorry voor te zeggen?

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 7 mei 2014 09:31

Wat een schattige vormpjes, leuk! X

[Beantwoorden]


Door Cherissa Blans op 7 mei 2014 09:31

Ik ben erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 mei 2014 09:31

Dat aardbeitje lijkt mij echt heel lekker!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 7 mei 2014 09:41

Sinds kort ben ik pas verslaafd aan de massage bars van Lush. Vind het veel fijner omdat ik met olie toch altijd liep te knoeien en ik het veel te vettig vond. Heb er nu al een aantal opgemaakt en ik blijf fan! De Strawberry Feels Forever lijkt me heerlijk. :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 mei 2014 09:42

Aah, massagebars! Ik heb er nog nooit één gekocht, maar altijd als ik in de Lush ben kan ik het niet weerstaan om even aan Tender Is The Night te ruiken. Die vind ik echt heerlijk! Misschien dat ik hem wel gewoon ga kopen, goed artikel! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:04:

Doen! Je zal geen spijt krijgen.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 7 mei 2014 om 21:29:

Je hebt me overtuigd! ^^)

[Beantwoorden]


Door pamela op 7 mei 2014 09:42

ik vind massagebars ook zo fijn!!! die aardbei heb ik nog nooit gezien maar hij lijkt me erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 mei 2014 10:00

Ik ben zelf fan van Wicca. Daar zitten boontjes in die extra goed masseren. En je kunt ook jezelf masseren hoor. Ik gebruikte hem vooral voor het masseren van mijn overbelaste schouders. Eerst lekker warm water erop in de douche en dan daarna even een laagje olie aanbrengen met de gladde kant en dan de bolletjes kant gebruiken om echt even de olie in te masseren. Dan nog even met je handen na kneden en klaar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:04:

Dat lukt mij dus nooit zo. Heb Wicca ook wel eens overwogen, maar vond de geur niet zo.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 mei 2014 10:02

Je geeft me zin om deze drie uit te proberen! Mijn eerste en enige massagebar van Lush was er eentje uit de kerstcollectie met de geur van Snow Fairy, en ik was er echt heeeeelemaal verliefd op.

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 mei 2014 10:03

ik wilde altijd heel graag een massagebar maar het kwam er maar niet van, nu heb ik er 3 en gebruik ik ze eigenlijk vrijwel nooit, zo zonde. Ga ze snel weer opzoeken, die strawberry van lush lijkt me trouwens erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 7 mei 2014 10:03

Ik heb nog niet eerder een massagebar geprobeerd. Het lijkt me een ‘gek’ product. De geuren lijken me in ieder geval heerlijk.

[Beantwoorden]


Door mariska op 7 mei 2014 10:08

Jammer dat hier geen Lush in de buurt zit… Toch maar eens online deze massage bars bestellen want ze lijken me heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 7 mei 2014 10:13

Ze lijken me echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Ki op 7 mei 2014 10:16

Hou van Lush! De Massagebars zijn erg goed!
I’m learning dutch with the help of your blog so please correct me if I have made a mistake!
Ki x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:05:

Leuk om te horen! ^^) En je hebt geen een fout gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Graziella op 7 mei 2014 10:16

Ik dwing mijn vriend altijd om mij massages te geven. Hij vindt het niet meer leuk, maar is wel nog steeds zo lief om het toch te doen. Misschien vindt hij het hiermee leuker ! Ik in ieder geval wel..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:05:

Haha, ik hoop het!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 7 mei 2014 10:28

Ik ben erg benieuwd naar de bars. Heb er zelf alleen nog nooit eentje uitgeprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 mei 2014 10:38

Goede review. Als ik bij de Lush kom dan kies ik er één uit. Deze wil ik!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 7 mei 2014 10:39

Wat een fijne review :D Heel leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Jana op 7 mei 2014 11:34

Ik vind ze er heel leuk uitzien ^^)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 7 mei 2014 11:49

Ik kende ze eigenlijk nog niet zo goed, maar ben er nu toch wel benieuwd naar! Die piramide/tiet lijkt me lekker ruiken!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 7 mei 2014 12:48

Wat zien deze producten er leuk uit seg ! Ik vind het zo jammer dat er geen Lush in de buurt is, ik had zo graag deze producten eens willen gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door saskia op 7 mei 2014 12:50

Ik heb er nog nooit een geprobeerd maar wil dat wel heel graag eens gaan doen :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 mei 2014 13:02

waardoor je lekker lang duur kunt gaan?

[Beantwoorden]


Door Sofie op 7 mei 2014 13:03

Strawberry Feel Forever lijkt me heerlijk! Ik hou wel van zo’n geur af en toe :)

[Beantwoorden]


Door Hilde op 7 mei 2014 13:04

Ik heb deze nog nooit geprobeerd. Ik weet ook niet zo goed of dit wat voor mij is. Ik vind masageolie enzo vaak ook wat lastig. Het is namelijk zo vet dat je daarna echt wel moét douchen, anders wordt heel je bed vies.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:06:

Ik heb daar met de massagebars geen last van. Het trekt in en verzorgt mijn huid, vind het heel fijn juist.

[Beantwoorden]

me antwoordt op 9 mei 2014 om 02:37:

Tijdje voor je naar bed gaat gebruiken zodat het even in kan trekken dan heb je nergens last van.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 7 mei 2014 13:05

Ik ben gek op de massagebars van Lush! Heavanilli is mijn all time favourite. Hij is zooooo lekker! Ze verkopen hem helaas niet meer in Nederland maar ik heb vorige zomer in Amerika 2 gekocht dus ik heb nog een mooi voorraadje :)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 7 mei 2014 13:30

lijkt me heel erg handig!

[Beantwoorden]


Door Julie op 7 mei 2014 14:10

Ik heb zelf de Soft Coeur met chocolade en de Close To You massagebar van Lush. Beide zijn echt topproducten en het is echt heerlijk om er mee gemasseerd te worden! :-) Ook iemand een massage geven wordt een stuk fijner met deze bars.
Ik ben het helemaal met je eens dat het fijner werkt als een olie! :-)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 7 mei 2014 14:37

Klinkt goed. Ik hou van Lush! ..en als ik nou een vent had dan kon ie de producten op mij uitproberen, haha.

[Beantwoorden]


Door Celia op 7 mei 2014 14:49

Die massagebars lijken me wel erg fijn. Lijkt me lekker voor het slapengaan als bodylotion.

[Beantwoorden]


Door Dianne Overbeeke op 7 mei 2014 14:50

Klinkt goed!! Wellicht ga ik er binnenkort maar eens 1 uitproberen!

[Beantwoorden]


Door lauraxx op 7 mei 2014 14:55

Wat een prachtige foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:08:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 mei 2014 15:15

Strawberry feels forever is zo lekker! :)

[Beantwoorden]


Door Jessie op 7 mei 2014 15:37

Hmmm alle producten lijken me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 7 mei 2014 16:37

Ik vind de massagebars van lush heerlijk!! Maar ik gebruik ze meestal als handcrème achtig iets :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 mei 2014 16:57

Wat een leuke producten ziet er allemaal goed uit.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 7 mei 2014 17:02

From Dusk Till Dawn lijkt mij lekker. Handig product ook. Scheelt weer geknoei met massage olie. Ik moes wel lachen om jouw beschrijving van de vorm van From Dusk Till Dawn. Zelf vind ik het meer op de bovenkant van een potlood lijken :p

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 mei 2014 18:15

Mooi revieuw! Kan je fijn je door je vriend laten masseren:) kon t niet laten hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 21:10:

Haha, klopt! Doet ‘ie gelukkig graag ^^)

[Beantwoorden]


Door Romy | Big Cozy Sweater op 7 mei 2014 18:18

Oeh, deze klinken echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 7 mei 2014 18:22

Lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 mei 2014 18:57

Oehh ze lijken me heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 7 mei 2014 19:32

Deze lijken me heel fijn, nu nog een vriendje zoeken om me te masseren!

[Beantwoorden]


Door jana op 7 mei 2014 19:47

Ik vind ze zelf heel erg fijn in gebruik :D x die met aardbei lijkt iets voor mij (love)

[Beantwoorden]


Door emmy op 7 mei 2014 20:02

ik dacht eerst dat de massage bars erg klein waren maar toen je e in je hand deed waren e best wel groot ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 mei 2014 21:48

Ah de massagebars zien er onwijs schattig uit! Lekker vrolijk. Ze lijken me fijn in gebruik en top dat ze ook eigenlijk multifunctioneel zijn. Haha!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 mei 2014 21:50

Oooh, ze zien er ook zooo mooi uit! Ik wil dit!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 mei 2014 15:06

Die strawberry massage bar is al heel lang in de winkel! Heb die een paar jaar geleden gekocht en hij is nog niet op!

[Beantwoorden]


Door @_damngirlyshiit op 8 mei 2014 18:48

Door Kim op 8 mei 2014 21:54

Oeh, hier ben ik wel heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door me op 9 mei 2014 02:35

Deze drie de laatste keer aangeschaft bij Lush samen met een Lemony Flutter, wat een toeval dat je ze nu alle drie reviewt hahaha. verder heb ik nog het engeltje uit de kerstcollectie en de vaste handlotionversie in huis, allemaal anderen geuren van kruidig naar zoet maar allemaal erg lekker….op naar nieuwe soorten als ik weer eens in de gelegenheid ben om wat bij Lush te kopen.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 mei 2014 20:50

Massagebars, ik had er wel van gehoord. Maar ik had echt geen idee wat het was! Nu wel, lijkt me errug lekker.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 9 mei 2014 20:53

Superleuke review! Die aardbei ziet er echt zo schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Riemke op 10 mei 2014 13:54

de producten zien er heerlijk uit <3 nu nog iemand vinden die me wil masseren hahaha

[Beantwoorden]


Door ilse op 11 mei 2014 14:08

Leuk.♥
en zulke mooue foto’s echt gewoon wauw
xx

[Beantwoorden]


Door Aly op 14 mei 2014 20:57

Heerlijk review!
Maar, je zegt dat de olie niet snel intrekt, dus dat je een tijd kunt doormasseren, maar tevens zeg je dat ze bruikbaar zijn als bodylotion. Maar daarbij is het juist weer vervelend dat de olie langzaam intrekt? En wordt ie dan wel helemaal goed opgenomen door de huid?

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 27 mei 2014 19:33

Wat zien die massagebars er altijd leuk uit.

[Beantwoorden]


Door teun op 22 maart 2017 20:24

moet je na het gebruiken van een bar het nog afdouchen?

[Beantwoorden]