Fujifilm Instax mini 8

fujifilm_instax_mini_8_01

Waar ik ook ben, ik let altijd op of ik iets zie om te fotografen. Ik vind foto’s maken leuk en ik maak instagramfoto’s, net als (product)foto’s voor mijn blog dan ook met veel plezier. Ik twijfelde al lang over het kopen van een polaroid camera, ik wist alleen niet zo goed welke ik moest kiezen. Toen ik de Fujifilm Instax Mini in schattige pastelkleurtjes zag, was de keuze na nog even te hebben getobd, eindelijk gemaakt.

fujifilm_instax_mini_8_02

fujifilm_instax_mini_8_03

Deze camera blijkt onder bloggers erg populair. Ik zag hem als eerst bij Josephine en daarna ook bij Bethany Mota, Teske en Lisha. Hoe vaker ik de camera zag, hoe liever ik hem wilde hebben. Hij bleek alleen nogal lastig vindbaar. Via Ebay kun je hem het meest voordelig bestellen. Toch kocht ik die van mij in de winkel, bij Urban Outfitters.

Op Ebay betaal je zo’n €70 voor de camera, bij Urban Outfitters kost hij €90. Daar kocht ik voor €25 ook twee keer 10 foto’s. Geen goedkope hobby, maar ik wilde het heel graag proberen en ik kon niet lang wachten, omdat ik hem voor de gathering afgelopen zaterdag wilde gebruiken.

Fujifilm Instax mini 8 is er in het wit, roze, blauw en geel. Ik wilde hem eigenlijk in het geel, maar bij Urban Outftitters was alleen de witte en blauwe camera nog op voorraad, dus besloot ik voor de (ook hele leuke) babyblauwe variant te gaan!

fujifilm_instax_mini_8_04

De camera + 2 x 10 foto’s

fujifilm_instax_mini_8_05

fujifilm_instax_mini_8_06

fujifilm_instax_mini_8_07

De Fujifilm Instax mini 8 heeft geen ingewikkelde gebruiksaanwijzing. Met een knopje naast de lens schiet deze eruit, gaat het lampje branden bij de stand waarin de camera denkt dat je de foto moet maken, je draait hem naar die stand, je kijkt door de zoeker, klikt en klaar is kees! De foto komt er aan de bovenkant uit, is eerst wit en laat dan langzaamaan de foto zien.

Dan heb je een foto, maar die foto is niet altijd even scherp, goed belicht of recht gemaakt. Op die manier bekeken is de camera wel lastig in gebruik. De zoeker zit bijvoorbeeld hoger dan dat de lens zit. Wat je daar doorheen ziet is dus niet precies wat er op de foto komt. Dat verklaart bijvoorbeeld hieronder bij de foto van de ijsjes waarom je nog een gek stuk tafel ziet.

fujifilm_instax_mini_8_08

Zoals je kunt zien zijn mijn foto’s nog verre van perfect. Het is na jaren fotograferen met een spiegelreflex en een iPhone even wennen. Toch vind ik het ontzettend leuk de Instax Mini te gebruiken. Je hebt maar 1 kans, er zitten maar 10 foto’s in een rolletje, ze zijn duur en maak je daarom niet even opnieuw. Je moet het in één keer goed doen.

De kwaliteit is natuurlijk nooit zo mooi als met digitale camera’s of telefoons, maar dat is ook de charme van het apparaat. Foto’s zijn gelijk geprint en zien er heel ouderwets uit.

fujifilm_instax_mini_8_09

Links: gemaakt met stand wolkje – Rechts: gemaakt met stand klein zonnetje

Er gaat een lampje branden bij de stand waarvan de camera denkt dat je hem moet gebruiken. Ik wilde testen hoe erg dat klopt en dus maakte ik twee keer dezelfde foto, een keer met de stand wolkje, en een keer met de (aangeraden) stand zonnetje. Zoals je ziet is de foto gemaakt met het wolkje veel te donker. Het was al wel een beetje donker buiten en de tweede foto klopt dan ook een stuk beter.

fujifilm_instax_mini_8_10

fujifilm_instax_mini_8_11

Ik vind het uiterlijk van de camera heel leuk. Het lijkt net een stuk speelgoed door het plastic, de ronde vormen en lieve blauwe kleur. De camera is best groot, maar wel licht van gewicht. Hij zal niet in een uitgaansclutch passen, maar in de tassen die ik overdag gebruik past hij vrijwel altijd.

fujifilm_instax_mini_8_12

fujifilm_instax_mini_8_13

De Fujifilm Instax mini 8 is niet goedkoop. Of je hem zijn geld waard vindt zal persoonlijk zijn, maar ik ben er erg blij mee. De camera ziet er leuk uit, is licht en makkelijk in gebruik en maakt snel leuke foto’s die zo uit de jaren 70 zouden kunnen komen. Ze zijn niet perfect, maar dat is ook niet de bedoeling van de camera. De foto’s zijn gelijk geprint op een klein stukje papier, zien er ouderwets uit en juist dat is leuk.

Het enige lastige vind ik dat nieuwe fotorolletjes kopen duur en moeilijk is. Ik wil ze niet opnieuw bij Urban Outfitters kopen, omdat ik ze daar erg prijzig vind, maar een foto zal toch nog steeds wel zo’n €1 per stuk zijn. Ik ga ze op Ebay bestellen en hopen dat het niet te lang duurt voordat de rolletjes hier zijn. Wanneer ze er zijn zal ik uiteraard weer op elke foto mijn best doen. Dat is wel ontzettend leuk, waar je met de iPhone tientallen foto’s achter elkaar maakt, moet je hier je best doen op die ene foto, net zoals vroeger. Ik vind het een vermakelijke afwisseling!

Fujifilm Instax mini 8 € 70 tot € 90 – te koop in diverse webwinkels en bij Urban Outfitters.


Reacties

Door Svenja op 27 mei 2014 15:02

Wat een uber schattige camera. Alleen vanwege die snoepige kleur zou ik hem al willen hebben. De foto’s die je er mee hebt gemaakt zien er ook erg mooi uit. Mooie nieuwe aanwinst heb je <3

[Beantwoorden]

Jennifer antwoordt op 5 juli 2014 om 12:49:

Echt super leuk die camera ik had met gereageerd op de foto van insta van je camera en opgeruimde kast ik wauw hem ook zelf kopen maar ik denk dat ik bij mijn iPhone blijf later koop ik misschien wel een normale camera want dit vind ik mogelijk te gebruiken omdat je het maar een keer kan doen bedankt want anders had ik hem misschien wel gekocht en bad ik er spijt van :-)

[Beantwoorden]

Dappie antwoordt op 11 september 2015 om 12:36:

ik heb hem gekregen in het roze :yay: :yay: :yay: :yay: (love) (love) (love) (love) :ahh: :ahh: <3 <3 <3 <3 <3 <3 :kiss: :kiss: ik ben er verliefd op :star: :star: :star: :star: :star: :star:

[Beantwoorden]

Aukje antwoordt op 4 juni 2016 om 16:52:

Ik heb hem vandaag gekocht bij het Kruidvat voor €55,00 bij Whekamp kost hij €62,95 en bij de Hema €65,00 bij de Hema kosten de navulling met fotootjes €15,00 en op internet heb ik ze ergens voor €12,95 dus als je hem ook wilt zou ik eerst daar kijken want het scheelt wel erg veel

[Beantwoorden]

amelie antwoordt op 16 juli 2016 om 01:37:

hoi vera ik heb ook een instax mini 8 in het baby blauw (heel mooi kleurtje) en ik heb hem voor veel goedkoper bij de HEMA gescoord daar is hij namelijk 65 euro
en de polaroids zijn daar 15 voor 2 pakketje dus als iemand van plan is om hem bij de urban te kopen zou het niet doen is namelijk zelfde camera alleen duurder koop hem lekke bij de HEMA

GR. Amelie

[Beantwoorden]


Door Janneke / Beautyroad op 27 mei 2014 15:02

Super leuk! Ik wil er ook wel een haha. Hele leuke foto’s heb je gemaakt.

[Beantwoorden]


Door BeautyinsideandoutNL op 27 mei 2014 15:03

Wat een schattige camera en ook in een mooie kleur! <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 mei 2014 15:03

Wat een super leuk ding (love)

[Beantwoorden]


Door Isabella op 27 mei 2014 15:05

Ahh dit is zo’n schattige camera! Hij staat al heel lang op mijn wishlist:) x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 mei 2014 15:05

Ik vind het echt een leuk ding!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 27 mei 2014 15:07

Ik zit ook echt al tijden te twijfelen of ik er een zal kopen. De prijs voor het toestel vind ik nog wel meevallen, maar die fotovellen! Meh, stom dat ze zo duur zijn!

[Beantwoorden]

Zoë antwoordt op 29 april 2015 om 18:24:

Groot gelijk heb je , maar ik heb ‘m toch gekocht maar het is idd echt belachelijk dat die films zo duur zijn :-( :-( :-(

[Beantwoorden]

Dappie antwoordt op 11 september 2015 om 12:38:

ja ze zijn zeker duur probeer anders op lingtininginthebox.nl daar zijn ze een stuk goedkoper :yay: :yay: :wave:

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 2 november 2015 om 20:21:

Probeer de hema, is 12 euro voor 20 fotootjes, niet zo heel duur :)

[Beantwoorden]

Celine antwoordt op 17 april 2016 om 08:09:

Hee
als je wilt kan je bij de hema ook de instax mini 8 kopen.
ik ben zelf voor de Fujifilm Instax Camera mini 70 gegaan.
het is wel wat duurder en heb zo wat meer in de buidel moeten tasten maar hij gaat stuk minder snel kapot en de kwaliteit is beter, je kan selfies maken, en je kan effecten aan je fotos toepassen
het rolletje is niet 12 euro zoals hierboven was gezegd maar naar 15 euro verhoogt

XX Celine

[Beantwoorden]


Door Maris op 27 mei 2014 15:10

Ik heb hem ook en ik ben er zo blij mee :) Doe het heel goed op feestjes!
Tip, bestel je vullingen op Ebay uit Korea. Scheelt echt super veel goedkoper en verbazingwekkend snel in huis.

[Beantwoorden]

Annemarie antwoordt op 27 mei 2014 om 18:21:

Oh echt? Dat is echt super! Ik wil de camera al best een tijdje, maar ik twijfelde omdat de fotovellen zo duur zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:17:

Ik ben zo slecht in Ebay :-( Maar ik ga opzoek!

[Beantwoorden]

Anke antwoordt op 15 februari 2015 om 10:50:

heey, ik wil hem kopen en ging opzoek naar goedkopere fotovellen die vindt je ook op http://www.miniinthebox.com ik heb al vaker telefoon hoesjes bestelt dus het is betrouwbaar. je krijgt er ook heel veel accessoires.

[Beantwoorden]

nijntje antwoordt op 24 mei 2015 om 00:24:

de camera nu voor 59 euro en je heb korting stcikers ik heb m nu voor 47 euro vellen zijn 12 euro voor 20!! en kijk op http://www.fotoromp.nl :love: <3


Door stacey op 27 mei 2014 15:12

Wat een leuk camera! Jammer dat de fotovellen zo duur zijn :(

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 27 mei 2014 15:12

Hij is zo leuk! Ik zou trouwens niet kunnen kiezen welke kleur ik zou moeten nemen, ze zijn allemaal zo tof. Heel leuk hoe je op een ouderwetse manier foto’s kunt maken :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 27 mei 2014 15:13

Wat een schattige camera! Hij lijkt mij zelf vooral leuk om ergens in huis neer te zetten omdat hij zo schattig is, qua foto’s maken lijkt het me nog wel lastig en prijzig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:17:

Ja, hij valt direct op! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 27 mei 2014 15:13

De foto’s hebben zo’n leuk effectje en het is echt leuk om in je kamer te hangen ofzo (love)

[Beantwoorden]


Door Saartje op 27 mei 2014 15:14

Ik vind hem zo ontzettend cute! Het geeft echt een retro effect echt heel leuk! Jammer dat ze zo duur zijn, maar leuk zijn ze zeker!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 27 mei 2014 15:14

Ik zag hem gisteren bij Teske en ik vind het zo een tof ding! Het is gewoon leuk om meteen van zulke foto’s te hebben en die dan op een leuk bord of aan de muur te hangen. Wel jammer dat de foto’s zo duur zijn, maar het is natuurlijk wel een herinnering dat blijft! Twijfel zelf ook of ik hem wil hebben…

[Beantwoorden]


Door Linda op 27 mei 2014 15:16

Wat een onwijs leuke aankoop! Ik vind polaroid foto’s leuk en iets bijzonders hebben. Heel veel plezier met je schattige aanwinst!

[Beantwoorden]

iiiThinkPink antwoordt op 27 mei 2014 om 15:20:

Ik blijf het jammer vinden dat het foto papier zo duur is..

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 mei 2014 15:20

En een aantal jaar geleden ging Polaroid als bedrijf nog failliet omdat iedereen aan de digitale camera ging… Moet ik mijn oude rolletjestoestelletje maar weer eens af gaan stoffen en bij Kruidvat of HEMA af laten drukken. #nostalgie!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:17:

Ja, doen!

[Beantwoorden]

Lienke antwoordt op 6 mei 2015 om 19:44:

Superleuk artikel! @veracamilla
Ik heb zoveel zin om hem te gaan kopen bij de hema
daar hebben ze nu namelijk een aanbieding!
:omg: :-)

[Beantwoorden]


Door Martina op 27 mei 2014 15:21

Ik vind het ect een leuk ding! Wel wennen weer met fotorolletjes ;)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 27 mei 2014 15:22

Super leuk! Ik wil ook! Zag hem ook al bij Beth en Teske, lijkt me zo cool! Juist door dat gevoel van vroegah! :)

[Beantwoorden]


Door itisromane op 27 mei 2014 15:24

Ah ik ben zo jealous hé, echt een leuke camera!
Jammer dat de rolletjes zo duur zijn, maar dan heb je ook wat : )
xo

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 mei 2014 15:29

Wat een leuk ding zeg! Zoiets zou ik ook nog wel willen haha :)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 27 mei 2014 15:32

Ik vind deze camera zo leuk! Zie hem inderdaad ook steeds vaker op verschillende blogs.

[Beantwoorden]


Door Florentine op 27 mei 2014 15:33

Zó leuk! Ik zie ze ook steeds vaker voorbij komen, en zou er nu ook eigenlijk best graag een willen! Mooie foto’s in dit artikel ook trouwens! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:17:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 mei 2014 15:35

Wat een super toffe camera! Zelf spaar ik alleen liever voor een spiegelreflexcamera, omdat ik die nog niet heb want ik wil juist eentje met goede kwaliteit (voor mijn blog).

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 mei 2014 15:38

Ik wil er ook nog graag eentje bestellen, maar de prijs! Dat houd me nog eventjes tegen.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 27 mei 2014 15:44

Leuk, maar wel heel prijzig. ^^)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 27 mei 2014 15:46

Wat een leuk ding en het lijkt me erg leuk om er mee te experimenteren. Jammer van de prijs.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 27 mei 2014 15:52

Leuk! Ik heb zelf ook een polaroid camera maar ik vind het zo jammer dat de film zo duur is. Van deze vind ik het jammer dat de foto’s zo langwerpig zijn. Maar hij ziet er wel heel schattig uit, babyblauw!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:18:

Dat ze langwerpig zijn vond ik eerst ook een beetje gek, maar ben ik nu aan gewend.

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 mei 2014 15:54

Echt super leuk!!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 27 mei 2014 15:56

Ik vind het zo jammer dat die fotorolletjes zo duur zijn. :(

[Beantwoorden]


Door Maudeleine op 27 mei 2014 16:07

Wat gaaf zeg! Alleen wel jammer het zo duur is :-(

[Beantwoorden]


Door Sharine op 27 mei 2014 16:20

Echt een leuk ding ^^) , Alleen jammer dat het zo duur is :-(

[Beantwoorden]


Door Yvonne Bruin op 27 mei 2014 16:32

Deze vind ik zoooooo leuuk!! Ik zag ‘m al bij Teskuh. Weet nog niet of ik m zelf ga kopen, maar anders vraag ik m voor mijn verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Beau op 27 mei 2014 16:32

Wat een prachtige aankoop zeg! :)

[Beantwoorden]


Door An-Sofie op 27 mei 2014 16:34

Mijn vriend wil deze zo graag (en ik ook). Dus ik weet wat hij krijgt voor zijn bday ;-)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 27 mei 2014 16:34

Zo, da’s leuk speelgoed! :-D

[Beantwoorden]


Door EenGoedLeven op 27 mei 2014 16:34

Wat ontzettend schattig! <3 Helaas wel een beetje prijzig

[Beantwoorden]


Door pamela op 27 mei 2014 16:41

ik vind hem er zoooo leuk uitzien!!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 27 mei 2014 16:46

Ik heb deze ook en ben er ontzettend blij mee! :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 27 mei 2014 16:51

Ik vind het wel wat hebben. Inderdaad het is wel prijzig, maar wel onwijs leuk!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 27 mei 2014 16:52

Ik heb hem een tijdje geleden in het wit van mijn mama gekregen (van de Brantano) Maar durf hem niet te gebruiken XD De eerste stap zetten om hem te gebruiken zal wat worden :-P Wil er zuinig mee zijn. Klopt het dat ze na een tijdje vervagen de foto’s? Had het eens ergens gelezen. Ik hoop van niet, zou best zonde zijn. Leuk artikel trouwens! (love) ^^)

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 27 mei 2014 om 21:46:

Klopt wel, maar het ligt er ook aan hoe je ze bewaart. In het zonlicht vervagen ze velen malen sneller dan dat je ze in het donker bewaart. Maar ja, donker in een kast heb je er ook niet zoveel aan natuurlijk ;)

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 27 mei 2014 om 21:56:

Dankje, nu weet ik dat ook alweer ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:19:

Klopt ja, net als boeken en tijdschriften die in de zon liggen.

[Beantwoorden]


Door laura op 27 mei 2014 16:59

Ah, echt superleuk!
Wil hem ook erg graag!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 mei 2014 17:01

Wat een leuk ding! Jammer dat het papier zo duur is en apart dat de lens op een andere plaats zit dan de zoeker. Hopelijk wen je er snel aan!

[Beantwoorden]


Door Emke op 27 mei 2014 17:02

wat grappig! ziet er super schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Isa op 27 mei 2014 17:08

Echt super schattig ^^) , alleen jammer dat ‘ie zo duur is

[Beantwoorden]


Door Jessie op 27 mei 2014 17:15

Ooooohhh ik wil ‘m ook, ik vind zo jammer dat die papiertjes zo duur zijn. Maar het resultaat van de foto’s is zo ontzettend leuk dat die prijs het toch wel waard is.

[Beantwoorden]


Door ayla op 27 mei 2014 17:24

aw zo leuk! Ik wil er stiekem ook wel een. Misschien dat ik er een voor mijn verjaardag vraag. Geel of wit lijkt me het leukst! Leuk artiekel!
Liefs Ayla

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 27 mei 2014 17:26

Super leuk! Ik wil al zo lang een polaroidcamera. Alleen vind ze te duur, aangezien de filmrolletjes ook zo prijzig zijn. Ben momenteel op zoek naar een gewone camera, dus steek dan liever daar 115 euro in dan in een polaroidcamera en 20 foto’s. Maar hij is wel echt heel tof!

[Beantwoorden]


Door Romy | Big Cozy Sweater op 27 mei 2014 17:36

Oh, wat een ontzettend leuk ding!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 27 mei 2014 17:41

Als je opzoek bent naar goedkopere foto’s zou je eens een kijkje moeten nemen op http://www.nextdeal.nl. Daar zijn de foto’s voor een pakje van 10 x 2 €13,95 :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:19:

Ga ik doen, thanks! Goede tip :-)

[Beantwoorden]

Miranda antwoordt op 29 mei 2014 om 02:11:

Daar heb ik mijn instax mini ook besteld samen met de 10×2 film pack was de volgende dag al binnen. Het is zo leuk om meteen uitgeprinte foto’s te hebben :D

[Beantwoorden]


Door Evelien op 27 mei 2014 17:42

Wat een leuke cameraatje! De foto’s zijn zo leuk (:

[Beantwoorden]


Door Denise op 27 mei 2014 17:46

Ik heb deze camera inderdaad ook bij Teske gezien en toen vond ik hem al erg gaaf! Super leuk dat de foto’s meteen uitgeprint zijn, kun je ze ophangen. Liefs

[Beantwoorden]


Door Betul op 27 mei 2014 18:01

Ik heb de mijne besteld na Teske’s artikel op eBay en ik wacht nog steeds op z’n komst. Haha. Ik kan niet wachten. Je vertelde dat je zelf hebt gekozen om ‘m bij Urban Outfitters te kopen. Nu moet ik toegeven dat ik die keuze niet zo goed snap. Ook die filmrolletjes. Oke, je moet wat langer wachten, maar uiteindelijk is het het echt wel waard in mijn ogen. Als ik daarmee een stuk of 40 euro kan besparen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:20:

Spannend! ^^)

Het is natuurlijk persoonlijk of je wilt wachten of niet. Ik wilde hem graag voor de YouTube Gathering hebben en besloot hem daarom in de winkel te kopen en wat meer te betalen.

[Beantwoorden]

Betul antwoordt op 28 mei 2014 om 13:28:

Oh, dan snap ik het wel. Leuk dat je reageert trouwens. :)

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 27 mei 2014 18:08

Wat een leuk ding!!!
Kijk,op: http://www.beautyxdiy.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Demi ♥ op 27 mei 2014 18:42

Erg mooi ding. Een polaroid camera is erg leuk. Jammer dat ie erg duur is.

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 29 juli 2015 om 14:28:

hoi demi,
ik heb de camera gekocht bij hema voor 65,00 dat is misschien een goeie tip die is daar wat goedkoper… :star:

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 27 mei 2014 18:45

Ik ga hem ook bestellen 11 juni! Totaal 90 euro voor 50 witte fotoootjes en 80 met achtergrond op ebay! Kan niet wachten

[Beantwoorden]

Esmee antwoordt op 18 januari 2015 om 13:51:

Dat is niet zo duur… Bij welke verkoper heb je dat vandaan?
Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 mei 2014 18:50

Ooooh, wat leuk, ik wil hem ook!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein - Beautylein.nl op 27 mei 2014 18:51

Wat een super toffe camera! Hij ziet er alleen al heel snoepig uit. Vroeger had een vriendin van me ook zo’n camera en daar maakten we regelmatig foto’s mee. Heb ze nog steeds, het heeft net even iets extra’s zo’n polaroid. Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 mei 2014 18:55

Kijk eens op bol.com! Volgens mij staan ze daar ook op via verschillende webshops. Plus de pakjes met film.

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 mei 2014 19:06

Hey Vera, even heel offtopic:
Waarom ben je gestopt met posten op je engelstalige blog? Vond het net zo leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:21:

Ik heb er geen tijd voor, vind het ook heel jammer.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 27 mei 2014 19:19

Ik vind het erg leuk, maar door de digitale fotografie (waaraan we toch wel helemaal verslaafd zijn) vind ik het zo’n zonde om zoveel geld te geven voor het filmpje en het papier…

[Beantwoorden]


Door Miranda op 27 mei 2014 19:20

Dat je foto’s maken leuk vindt kun je goed zien aan je productfoto’s en foto’s op instagram, ik vind ze altijd prachtig en hoop dat mijn foto’s ook ooit zo goed worden:)

Deze camera… Tja. Eerlijk is eerlijk…. Ik zie er het nut nog niet helemaal van in:) maar misschien komt dat nog haha!

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 mei 2014 19:21

Ik ben echt verliefd op deze schattige camera, wel echt waardeloos dat de sheets voor in de camera zo duur zijn :( xx

[Beantwoorden]


Door Dita op 27 mei 2014 19:31

Echt zo leuk deze camera :)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 27 mei 2014 19:31

Ik heb hem zelf ook net gekocht, hij is stiekem alleen al leuk om op je kast te zetten of op een plank voor de sier. Ik vind dit een erg leuke uitleg, alleen heb ik zelf nog wel een vraag. Ik weet niet of iemand het weet, maar kun je alleen maar foto’s maken met een flits of is het ook mogelijk om dit zonder flits te doen?

xox M.

[Beantwoorden]


Door Suus op 27 mei 2014 19:33

Hij is echt zoo leuk, stond vorig jaar op het punt hem te kopen maar de prijs van een rolletje hielt me tegen. Zo jammer dat je al ong €1 betaalt voor 1 foto
Heel veel plezier nog met je polaroid

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 mei 2014 19:38

best een leuk dingetje :D

[Beantwoorden]


Door Jana op 27 mei 2014 19:44

Ik wil hem nog steeds graag hebben :D x

[Beantwoorden]


Door Yvet op 27 mei 2014 20:01

Je kunt 20 van die foto blaadjes kopen op fotojans.nl
xx

[Beantwoorden]


Door Bo op 27 mei 2014 20:01

Ik wil hem echt zoo graag hebben, maar ik vind hem echt te duur. Meh :-(

[Beantwoorden]


Door milou op 27 mei 2014 20:06

Gaaf ding is het. Ik heb exact dezelfde. Mijne heb ik besteld bij Keuzekamp in Zwolle voor 69 euro en 20 ( 2×10) foto’s voor 14,95, dus dat is misschien een aanrader voor lezers die hem ook willen. Op vakantie (curacao) was het alleen tè zonnig voor de camera, veel overbelichte foto’s door te felle zon.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:21:

Goede tip! Scheelt een hoop.

[Beantwoorden]


Door J. op 27 mei 2014 20:07

Echt heel leuk! Ik zit er toch ook over te denken om ook een polaroid camera te nemen, maar inderdaad ze zijn niet goedkoop!

Vul ook deze enquete in! : https://docs.google.com/forms/d/1CcCUjwO5si90w557-hUrsschFxtiTTFB7cwF0YN-dnA/viewform?usp=send_form

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 27 mei 2014 20:11

Aaaah jaloersssss

[Beantwoorden]


Door Susanne op 27 mei 2014 20:11

Wow, super gaaf! Alleen wel héél jammer van de prijs. Toch vind ik het een onwijs toffe uitvinding!

[Beantwoorden]


Door Amy op 27 mei 2014 20:27

Ahhh, ik wil hem ook heel graag!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 27 mei 2014 20:41

hij is echt zo schattig!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 27 mei 2014 20:48

Ik vind het altijd zo leuk om artikelen te lezen hierover en om te zien hoe de foto’s geworden zijn. Helaas is het veel te duur voor mij, maar om een beetje in de buurt te komen gebruik ik altijd een weggooicamera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:21:

Ahh, dankje!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 27 mei 2014 21:13

Deze is echt super gaaf!

[Beantwoorden]


Door Tatum op 27 mei 2014 21:34

Ik heb ook lang getwijfeld maar ik vond de rolletjes toch te duur, als
De rolletjes goedkoper waren had ik het wel gedaan

[Beantwoorden]


Door Livia op 27 mei 2014 21:39

Ik zit nog te twijfelen of ik hem zelf ook koop, vind het best wel prijzig, vooral die rolletjes.

[Beantwoorden]


Door Kristi op 27 mei 2014 22:12

Toevallig heb ik gisteren zelf de gele besteld via nextdeal.nl! Daar is een set met de camera en 40 foto’s voor 90 euro.. Even een tip voor iedereen die hem ook zoekt maar dan goedkoper! Ik heb hem vandaag binnen gehad en vind hem echt te gek :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 mei 2014 23:11

Zo een schattig ding vind ik het! :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 27 mei 2014 23:37

Ik wil ‘m ook al heel lang! Maar ik vind het nogal een uitgave en ik ga het denk ik maar voor mijn verjaardag vragen! Oh en als ik je een tip mag geven: via ebay uit Korea bestellen! Mijn penvriendin woont daar en zij heeft daar ook een Instax mini gekocht en ze zei dat de vullingen daar super cheap zijn in vergelijking met de prijzen in andere landen! Ze verhuisd binnenkort namelijk terug naar Spanje (waar ze vandaan komt) en ze heeft al een hele lading ingeslagen om mee terug te kunnen nemen.

[Beantwoorden]

Jennifer antwoordt op 28 mei 2014 om 00:16:

En ze hebben er trouwens nog veel meer leuke hebbedingetjes voor je camera! Zoals dit album bijvoorbeeld, ook écht iets voor jou! http://www.ebay.com/itm/Pink-Tower-PU-Leather-Instax-Mini-7s-8-25-50-90-Photo-Album-For-FujiFilm-Camera-/131195474965?pt=US_Photo_Albums_Boxes&hash=item1e8bdc1415

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2014 om 12:22:

Een link, yes! Handig! Dankjewel Jennifer!

[Beantwoorden]


Door Sonia op 27 mei 2014 23:55

Ink heb hem ook en ik raad het aan om de film op eBay te kopen want ik bestel het meester 2x 10 fotos voor ONG €10 dus dat valt best mee :) ik wist trouwens niet dat de camera aan geeft welke setting het beste is ok te gebruiken, ik heb namelijk een aanval fotos genomen die veel te licht zijn, dus bedankt daarvoor :D veel plezier er we hij is echt zooo leuk :D

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 28 mei 2014 08:02

Wat gaaf zeg en wat een leuk kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Paola op 28 mei 2014 08:12

Wat ziet hij er schattig uit en het is echt zo’n hebbedingetje!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 mei 2014 10:06

Wat een leuk ding zeg. Ik had hem ook al voorbij zien komen op andere blogs! Wel een duur geintje, vandaar ook dat ik ‘m zeker niet ga kopen. Maar goed, wel erg leuk als ‘aanvulling’ als je erg van fotografie houdt. :)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 28 mei 2014 10:13

Prachtig gadget! De kleur is echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door sophie op 28 mei 2014 10:35

heel leuk!!!!!

[Beantwoorden]


Door Angela op 28 mei 2014 11:10

Ik zag ‘m ook in de winkel liggen maar ik vind de fotorolletjes erg duur!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 28 mei 2014 11:40

Leuke gadget! Wel echt een hebbeding wanneer je fotografie erg leuk vindt!

[Beantwoorden]


Door Graziella op 28 mei 2014 14:08

Ik heb voor kerst ook een polaroid camera gekregen alleen is deze iets anders dan deze. Bij die van mij kun je bepalen welke foto je wel en niet wilt printen. Er kan ook gewoon een sd kaartje in. Ook zijn de blaadjes waar de foto op geprint wordt anders. Er is een soort zink in verwerkt. Ook zijn het stickers, heel leuk om te gebruiken voor dagboeken of scrapbooks! Polaroids zijn inderdaad hele leuke dingetjes :)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 28 mei 2014 16:06

Wat een leuk ding!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 mei 2014 18:34

Ik zie deze inderdaad op veel blogs voorbij komen en vind hem zo schattig eruit zien! Helaas vind ik het zelf iets te prijzig x

[Beantwoorden]


Door megin op 28 mei 2014 21:39

Echt een super leuke camera!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 28 mei 2014 22:09

Ik vind deze zo leuk! Heb zelf nog een oude polaroidcamera liggen, maar de film ervoor is echt duur. Dit zou een leuk alternatief zijn!

[Beantwoorden]


Door Pleunie de Wild op 28 mei 2014 22:20

Te gekke review, Vera! Heel leuk om weer eens iets totaal nieuws te lezen! Haha sorry ik kan het niet zo goed onder woorden brengen, maar ik vind reviews over dit soort onderwerpen heel erg interessant! Je review over het maken van Instagram-foto’s vond ik ook heel tof!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2014 om 10:17:

Dankjewel voor je reactie Pleunie, vind ik leuk om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door vita op 29 mei 2014 12:01

de fotos zien er echt vet leuk uit!! die fotorolletjes zien er echt heel leuk uit succes xx

[Beantwoorden]


Door Elody op 29 mei 2014 13:22

Ik wil niet zuur doen (maar doe het toch)

Een ‘authentieke’ simpele polaroid camera koop je ook tweedehands voor €10 bij de fotografiezaak, met een diskette van 10 foto’s voor 10 euro. Dan krijg je van die echt vierkante foto’s met precies datzelfde mooie polaroid effect.

Ik ben heel erg blij met de mijne :) hij ziet er misschien niet zo hip en baby uit als deze variant, maar na 5 jaar in mijn bezit (en ik weet niet hoelang in het bezit van de vorige eigenaar) doet hij het nog geweldig.

Misschien een tip voor als je lezers ook een polaroid willen hebben en niet zoveel geld willen betalen ervoor :)

Bedoel het niet verkeerd :)

[Beantwoorden]

Inna antwoordt op 31 mei 2014 om 20:16:

Nee hoor, ik ben juist blij met tips voor alternatieven. Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Inna op 31 mei 2014 20:12

Vera, ik kom zo nu en dan op je blog en bij deze blog moest ik wel commentaar op geven. Ik wilde die camera ook! Leuk dat je het verschil liet zien tussen aangeraden knop waar je de camera op moet instellen en een ander knop. Blijkbaar moet je Fuji’s advies volgen :-p bedankt dat je dit hebt uitgeprobeerd, ik was namelijk benieuwd naar deze camera functie. Heel veel plezier van je Fuji instant camera.

Liefs, Inna

[Beantwoorden]


Door Nadia op 31 mei 2014 22:21

Ik vind polaroids echt heel erg leuk, aar zelf zal ik het niet kopen omdat ik het echt veel te duur vind.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 juni 2014 18:50

Wat een superleuke camera. Ziet er tof uit! Wel jammer dat rolletjes zo duur zijn!

[Beantwoorden]


Door Lizanne op 2 juni 2014 09:20

Wat schattig!

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 juni 2014 16:47

Zulke camera’s zijn top, ik heb zelf het Instax 200 model voor een paar euro’s op eBay gekocht een paar jaar geleden.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 3 juni 2014 00:27

Door veracamilla.nl | Fotoboek (voor polaroids) op 13 juni 2014 15:00

[…] vond dat de foto’s die ik met de Fujifilm Instax Mini 8 maak, een mooi plekje verdienden. Ik kreeg de tip ze aan een waslijntje met knijpers te hangen […]


Door Stephanie op 19 juni 2014 16:18

Ohhh ik vind zo’n camera onwijs leuk!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Zomer foto’s #2 op 30 juni 2014 10:12

[…] In het weekend ging ik naar Arnhem, waar ik bij mijn ouders thuis bijkletste met Marc en Thijs die ik ook even op de foto moest zetten met de Fujifilm Instax Mini 8. […]


Door Johna158 op 16 juli 2014 16:05

Actually its referred to as Search engine optimization that when i search for this post I found this web page at the top of all web pages in search engine. begefcgfcekd

[Beantwoorden]


Door Ceylan op 17 juli 2014 17:43

Ik ga ze bij amazon bestellen binnenkort, daar kost de camera met 2 fotopakketjes op z’n duurst €65,- ook de fotorolletjes zijn daar een stuk goedkoper, mischien een tip?

[Beantwoorden]


Door Luka op 26 juli 2014 19:42

Ik heb er eentje gekocht en vroeg me af hoe lang de foto’s mee gaan tot ze vervagen?

[Beantwoorden]


Door Roos op 26 augustus 2014 16:28

Leuk!,
Zelf heb ik hem ook , ook een baby blauwe.
Je kunt ze ook bestellen op bol.com :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 27 augustus 2014 19:03

Ik heb er ook een!! http://www.polaroidcamerakopen.nl is heel handig bij het uitzoeken! ^^)

[Beantwoorden]


Door maud op 27 november 2014 16:00

Bij deze wil ik nog even op de post reageren na het zien van je filmpje.
Ze verkopen de velletjes nu namelijk ook online bij de hema! daar zijn ze 8 euro per 10 velletjes.
Kijk alleen niet naar de camera’s zelf. mijne komt ook van de urban outfitters. en bij de hema zijn ze helaas een stuk goedkoper dus zie je straks iedereen er mee.

[Beantwoorden]

roumaissa antwoordt op 24 december 2014 om 19:58:

maar de camera van de hema en van de urband outfitters zijn het zelfde..

[Beantwoorden]


Door roumaissa op 24 december 2014 19:56

bij de hema verkopen ze de instax mini 8 , ik heb 59 euro ervoor betaald , en de fotorolletjes , kosten 12 euro (voor 20 foto rolletjes) ook bij de Hema

[Beantwoorden]


Door Manouk op 28 december 2014 13:39

Wat is het toch een toffe camera! Ik heb hem ook sinds kort van de hema (foto’s nu inderdaad €12 voor 20 foto’s! Heb gelijk ingeslagen haha)
Ik had wel een vraagje, draai jij hem naar de stand waar het lichtje brand of 1 ernaast? In mijn gebruiksaanwijzing staat namelijk dat hij dan op een stand naast het lichtje moet maar ik heb het idee dat dat niet altijd klopt
Liefss

[Beantwoorden]

Katarina antwoordt op 18 januari 2015 om 12:11:

Waar koop jij de kaartjes? ^^)

[Beantwoorden]


Door Anoniempjee op 1 januari 2015 23:00

Door Tamarah op 3 januari 2015 15:25

Hey Vera,
ik kijk al best lang jou filmpjes op youtube, en lees vaak je blog. Je inspireerd me. ;-)
Ik vind die Fujifilm instax mini 8 echt een super mooie camera. Ik heb er een paar vraagjes over… want is hij duur? Waar zou jij hem kopen, en doet hij het goed?
Je hebt me echt overtuigd met je artikel hier over! :wow:
Zou je me terug kunnen schrijven? (als je tijd heb) :$
liefs Tamarah <3

[Beantwoorden]


Door Astrid op 9 januari 2015 20:31

Ik vraag me af of de foto’s net als de polaroid foto’s na een aantal jaar ook gaan vervagen.

[Beantwoorden]


Door polaroid camera op 14 januari 2015 08:25

Polaroid camera’s worden steeds beter. Zie steeds meer webshop die deze camera’s verkopen. Zal weer een opkomende trend worden.

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Katarina op 18 januari 2015 12:09

Hee ik heb er gistere een gekocht in de blauwe variant maar hij maakt geen mooie foto’s. De foto’s zijn er pb donker en ik weet eigelijk niet hoe je de flits er op kan zetten. Ook weet ik niet hoe je kan instellen dat hij zelf kijkt welke stand het beste is. Heb jij eig idee en kan je me helpen?

XXX

[Beantwoorden]


Door Joy op 15 februari 2015 09:32

Super leuke en mooie camera ❤️ Ik heb die camera ook alleen dan in het wit en heb jij ook misschien een hoesje voor de camera :wave:

[Beantwoorden]


Door Lara op 15 februari 2015 21:11

Je kan hem ook bij de Hema kopen.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 22 februari 2015 17:00

Ik had iets teveel pakketjes gekocht.. Omdat ik dacht dat er maar 10 per pakje zat.

Ik verkoop een pakketje voor 14 euro voor 20 stuks! Je kunt ze ophalen bij mijn thuis of ik stuur ze op of breng ze lang op een station (studenten ov)!

Ik heb ook nog een doosje liggen met sterretjes erop die kost 12 euro voor 10 stuks.

http://www.marktplaats.nl/a/audio-tv-en-foto/fotografie-camera-s-analoog/m902390054-colorfilm-instax-mini-glossy-2×10-pk.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

[Beantwoorden]


Door Lara op 8 maart 2015 15:55

Je moet die foto rolletjes bij de Hema kopen dat zijn ze een stuk goedkoper xx

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 maart 2015 20:12

Je kan (bijna) alle beschikbare kleuren van de Fujifilm instax mini 8 bij de Hema kopen. Ook heeft Hema leuke bijpassende accessoires zoals stickers, albums, fotoblikjes en leuke koortjes voor aan de camera zodat je hem om je nek kan hangen. De producten uit de ‘Instax’ collectie van Hema zijn enkel online verkrijgbaar. Hier is het linkje http://www.hema.nl/winkel/foto/instax

[Beantwoorden]


Door deborah op 12 maart 2015 22:44

ik heb hem voor 59 euro bij de hema besteld online

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 maart 2015 18:08

hoi
ik wil graag een instax camera kopen .
maar zouden ze ook goed zijn van de hema ?
^^)

[Beantwoorden]

Rianne antwoordt op 10 april 2015 om 13:32:

Het is eigenlijk gewoon dezelfde

[Beantwoorden]


Door Valerie op 22 maart 2015 19:17

Hallo,
Heel leuk!
Ik sta op het punt om er een bij de hema te kopen.
Is dat dezelfde kwaliteit?
Doegh!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 maart 2015 13:52

Een tip voor de mensen die dese ook willen :yay: ^^)

Je kan die camera nu ook kopen bij de Hema.
Daar is die €59,- niet zo duur dus!
Ook hebben ze film (foto rolletjes) 2 pakjes dat zijn dus 20 foto’s voor 12,-

[Beantwoorden]

Willemijn antwoordt op 5 april 2015 om 17:45:

Hee! Ik heb hem zojuist besteld via de hema, maar nu vroeg ik me af hoe het zit met de houdbaarheidsdatum van de film? Heb jij ze toevallig bij de hema besteld en zou je me kunnen vertellen hoe lang deze houdbaar zijn? Alvast bedankt!

[Beantwoorden]

Gaby antwoordt op 8 april 2015 om 21:53:

maar moet je het online of kan je ook gewoon naar de winkel ^^) ??

[Beantwoorden]

Willemijn antwoordt op 8 april 2015 om 22:17:

Nee moet online, het is niet op voorraad bij de hema’s in mijn buurt.


[…] kwam de FujiFilm Instax Mini al eens tegen op verschillende blogs en op Youtube. Je maakt met de camera niet de mooiste hd foto’s, daar gaat het niet per se om. […]


Door eef op 17 april 2015 21:16

haaayy ! ik wil er graag ook een !

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 april 2015 22:02

Bij de hema verkopen ze m ook! :)

[Beantwoorden]


Door Zoë op 29 april 2015 18:23

Ik heb ‘m bij de Hema (in de winkel kan ook op de webshop) gekocht voor €59,- !! Inneemt roze Ik ben er suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperr blij mee xxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Zoë op 29 april 2015 18:27

Owhja Vera een tip : Bij de Hema zijn de films 12,- per 20 !! Dit is de goedkoopste van het hele internet xxx

[Beantwoorden]


[…] Instax Mini: http://veracamilla.nl/2014/05/fujifilm-instax-mini-8/ Tassen collectie: […]


[…] Instax Mini: http://veracamilla.nl/2014/05/fujifilm-instax-mini-8/ Tassen collectie: […]


Door #KhebGeenNaamHashTag XD op 24 mei 2015 20:05

Die kleur is echt mooi ♥ alleen jammer dat dat foto pakketje zo duur is :-( , ps bij hema kun je die ook kopen maar ze zijn pas binnenkort weer op voorade

[Beantwoorden]


Door Eva op 25 mei 2015 19:39

Hei Vera,

TIP:

Bij de hema heb je deze camera ook! ;) daar kost hij €59,- en met de weekend aanbiedingen heb je ook nog eens 25% korting! Natuurlijk heb je de camera nu al en denk je dat je er niets aan hebt! Maar zeker wel! De fotopapiertjes zijn ook meer dan de helft goedkoper namelijk: €12,- en met de weekend aanbieding heb je ook weer 25% korting!

Xxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Kaya op 25 mei 2015 20:56

Hei sorry voor de late reactie, maar ze hebben de na vullingen ook bij de Hema. Simpel te kopen en goedkoop. Zijn nu al een tijdje in aanbieding van 14 naar 12 euro. Echt leuk die camera.

xx :wave:

[Beantwoorden]


Door huureeninstax.nl op 2 juni 2015 19:48

Leuke blog! Wil je de camera alleen voor af en toe gebruiken en vind je het zonde om het te kopen? Bij ons kun je er een huren! Check onze website huureeninstax.nl

[Beantwoorden]


Door Maxe op 10 juni 2015 13:26

Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen :yay:

[Beantwoorden]


Door lotje op 9 september 2015 21:35

hai ik veoeg me af over de stand als je een foto wilt maken. moet je altijd hem zetten op het lichtje zelf of op het plaatje ernaast??
xx

[Beantwoorden]


Door Amy op 16 oktober 2015 18:31

Heeft iemand toevallig een site waar je de cardriges goedkoper kan kopen?

[Beantwoorden]


Door Fujifilm Instax Mini 8 Babyblauw op 21 oktober 2015 13:22

OMG! Ik heb eergister (maandag 19 oktober) de Fujifilm Instax Mini 8 gekocht in de babyblauw kleur! Ik heb hem gekocht bij de Hema, en hij is, vandaag (woensdag 21 oktober) al binnen! Bij de Hema is hij het ALLERGOEDKOOPST, namelijk 65,- en de film ook het goedkoopst, 14,- voor 20 foto’s! ZEKERRRRR EEN AANRADERRRR! BIJ DE HEMA HET BESTE! Dit had ik allemaal besteld: babyblauwe instax mini 8- 20×2 foto’s, dus 40 foto’s- 3 waterproof markers- en als laatste een instax fotoboekje met enveloppen, stickers en magneetjes, alles bij elkaar 98,- (HEMA)

[Beantwoorden]

Jolie antwoordt op 17 januari 2016 om 20:13:

Ik heb hem ook besteld bij de hema en ga hem morgen ophalen nu ik dit lees weet ik zeker dat ik hem wil hebben????

[Beantwoorden]


Door Ditta op 25 oktober 2015 14:30

Heel leuk voor me kleinkinderen
Heb ze kado gedaan
Jammer dat het papier zo duur is
Kunnen ze niet betalen jammer

[Beantwoorden]


Door Imme op 1 november 2015 19:48

je hebt een super blog! dit is de eerste keer dat ik erop kijk maar goed, je bent zo leuk!
omg ik wil die camdera zo graag hebben! maar heb jij misschien nog tips hoe je een gratis blog kan beginnen? dat lijkt me super om uit te proberen! ????

[Beantwoorden]


Door Inssaf op 11 november 2015 00:17

Waar kan je die koopen

[Beantwoorden]

Suus antwoordt op 25 februari 2016 om 17:12:

Veel elektronicawinkels verkopen ze! Bijv. Mediamarkt https://knibble.nl/instant-camera/fujifilm/instax-mini-8-blauw
Twee weken geleden was instant camera bij mediamarkt nog 57 euro, misschien komt er binnenkort weer zo n aanbieding.

[Beantwoorden]


Door hoi op 24 april 2016 20:47

heeeey,
als je alles bij HEMA koopt ben je maar 75 euro in totaal kwijt en dan is 1 foto maar 75 cent! en de camera 60 euro. ik heb de camera ook net sinds 2 dagen ik vind hm helemaal leuk, waardoor je aldoor foto’s gaat maken van allemaal onzinnige dingen. ik moet van m’n moeder nu werken voor m’n geld en dan kan ik vaker rolletjes kopen.

MAAR LET OP!
als je foto’s maakt van iets wat spiegelachtig is, zoals een spiegel selfie, mislukt het en zie je alleen maar een zwart beeld als de foto verschenen is, zonde! : (

TIP!
maak foto’s van dingen die je echt gelukkig maakt. de foto’s hoeven niet perfect gelukt zijn, want dat geeft wel iets bijzonders aan de foto. gekkigheid enzo mag best er wel bij horen. heb jij een vriendin die bijvoorbeeld 100 selfies maakt voordat er een mooie bij zit, maak dan een foto waarbij je zeker weet dat het niet mislukt. kijk voordat je een selfie maakt met de camera even in de spiegel of dit je mooie gezicht is, maak dan de foto en je kijkt je ogen uit hoe mooi de foto is geworden.

wil jij je foto’s op insta zetten?
maak dan een foto van de leuke foto die je wel wil plaatsen bij een mooie achtergrond (bijv. op het gras, hout, zand, bomen, in je hand etc. verzin iets creatiefs), en zorg dat je polaroid foto scherp is en de achtergrond wazig. of andersom!

dit was een mini review!!

[Beantwoorden]


Door Picture-insta op 19 mei 2016 17:48

Ik zag net dat je de rolletjes bij de Hema kunt halen voor €15,00 (2x 10 stuks)

[Beantwoorden]


Door Vivy op 6 juli 2016 11:02

Ik Bestel de film meestal op ebay.
Net nog een bestelling gedaan voor 100 foto’s voor 9,99 dollar…wie zoekt die vind een goede verkoper voor een mooie prijs.

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 juli 2016 15:01

Je kunt die rolletjes voor 15 euro kopen bij de hema en dan krijg je er 20! dus vel goedkoper <3

[Beantwoorden]


Door Nisa op 19 oktober 2016 17:10

Op http://www.instaxmini8.nl ook veel over deze Instant cam. Zag laatst ook iets waarbij je rechtstreeks uit je telefoon polaroid’s kan pinten (je kon dit apparaat op je telefoon aansluiten). Was wel wat duurder dat apparaat, maar dan heb je ook geen verpeste foto’s..

[Beantwoorden]


Door Col op 9 december 2016 22:37

Hoi ik heb mijn camera gekocht alleen gaat er geen lampje branden nadat ik de batterij en het rolletje erin heb gestopt hoe kan dat? Help!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 juli 2017 12:26

Hi Vera, ik ben benieuwd of je de camera nu nog steeds gebruikt en of je achteraf gezien de camera het geld waard vindt.

[Beantwoorden]


Door Joya op 13 juli 2017 13:43

Hey,
Ik wilde even zeggen dat ik mijn polaroid camera bij de hema heb gekocht voor €65. Daar heb je ook leuke kleurtjes. En 2 keer 10 foto’s heb je voor €15. Ook heb ik er nog een hoesje van €12,50 erbij gekocht.

[Beantwoorden]


Door Selina op 25 juli 2017 21:01

Hey Vera,
Ik ben laatst naar een verjaardag geweest waar volgens mij een vriendin van me ook zon camera had mee gebracht voor fotos voor iedereen van de avond. We kochte onze eigen fotos wel mee heel leuk. Maar nu vroeg ik me af na hoeveel jaar deze foto’s verdwijnen van het papier. Ik dacht na ongeveer tien jaar dat het zou kunnen vervagen en dat je t met haarspray kon inspuiten om het goed te kunnen houden ofz. Heb jij hier misschien meer ervaring mee? Alvast heel erg bedankt

[Beantwoorden]


Door Anne-Wil op 29 oktober 2017 21:39

Ik heb de instax mini 8 al een poosje. In het begin helemaal happy mee. Maar nu krijg ik met elke foto die ik maak een heel zwart kaartje. Hij is na het maken van de foto even wit en dan wordt hij al gauw helemaal zwart. Ik heb allerlei verschillende dingen geprobeerd. Nieuwe batterijen, nieuw rol, andere standen, andere plaatsen…Maar het helpt allemaal niet en ik kan werkelijk niets op het internet vinden ervan…Iemand hier een idee?

[Beantwoorden]