Gelijk wittere tanden met Prodent

prodent_white_now_triple_power_gold01

Het effect van whitening tandpasta is vaak pas na een aantal keer poetsen zichtbaar. Leuk, maar ik kan me voorstellen dat je het liefst direct resultaat wil zien. Voor de ongeduldigen onder ons heeft Prodent daarom de White Now Triple Power Gold! tandpasta op de markt gebracht, die je tanden na één poetsbeurt al witter laat lijken.

Advertorial.

prodent_white_now_triple_power_gold02

prodent_white_now_triple_power_gold03

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, vind ik ook. Maar de White Now tandpasta maakt je tanden niet echt witter, het lijkt alleen maar zo. Het effect zie je direct, na 1 keer poetsen. Handig als je snel de deur uit moet, een date hebt of naar een feestje gaat. Met de speciale Blue Light Technology maakt Prodent dit mogelijk. Blue Light Technology? Dat zal er vast iets mee te maken hebben dat de tandpasta knalblauw is.

prodent

Foto direct voor het poetsen genomen
Foto direct na het eerste keer poetsen genomen

Ik zie duidelijk verschil. Mijn tanden lijken net een tikkeltje witter. Wat gek!

prodent_white_now_triple_power_gold04

Wil je graag dat je tanden net wat witter en stralender ogen, het liefst zo snel mogelijk? Dan kun je de Prodent White now Triple Power Gold! tandpasta zeker eens proberen. Het resultaat was bij mij gelijk zichtbaar, terwijl ik eerlijk gezegd niet geloofde dat het kon werken. Ik vond de blauwe kleur van het tandpastaschuim wel even wennen. Zeker ook met die blauwe tong erna (krijg ik normaal alleen van die snoep dolfijntjes) gelukkig is de blauwe tong na een paar keer spoelen weg, en ook het schuim is verder nergens meer te zien.

Mocht je het je afvragen, deze tandpasta bevat genoeg fluoride, net als elke tandpasta. Je kunt hem gewoon veilig gebruiken, net zoals de tandpasta die nu op je wastafel staat.

Prodent White Now Triple Power Gold! is nu bij de drogist te koop voor €3,79.

PS: Wegens succes is deze advertorial nog een keer geplaatst.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 7 april 2014 | 49 reacties

Reacties

Door Elise op 7 april 2014 06:57

Dit artikel Was toch al een keer online?

[Beantwoorden]

Tara antwoordt op 7 april 2014 om 07:21:

Kijk naar de PS ;)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 7 april 2014 07:23

Die tandpasta lijkt me enorm fijn!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 7 april 2014 07:33

Wow je ziet echt gelijk veel verschil!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 7 april 2014 07:39

Met blauwe tandpasta lijkt het altijd net alsof je een smurf aan het opeten bent… Ja da’s een vreemde opmerking, maar ik moet daar dan altijd aan denken :D

[Beantwoorden]

Maxime antwoordt op 7 april 2014 om 17:35:

hahahahahha idd!

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 april 2014 08:10

Ik zie het verschil!

[Beantwoorden]


Door Paola op 7 april 2014 08:17

Deze ga ik kopen! Met de bruiloft net wat wittere tanden wil ik erg graag!

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 april 2014 08:22

Kan je deze tandpasta ook gebruiken met een slotjes beugel? Of tast dat het ijzer of zoiets aan? En zit er alcohol op want dat mag ook niet op mijn beugel komen.

[Beantwoorden]

Lianne antwoordt op 7 april 2014 om 09:08:

Sowieso geen spullen voor wittere tanden gebruiken als je een beugel heb! Anders krijg je kleurverschil tussen waar je slotjes hebben gezeten en wat je wel kom poetsen.

—–

Ik vind om heel eerlijk te zijn de foto’s een beetje onbetrouwbaar. :x Je ziet duidelijk dat de bovenste de huid ook ietsje grauwer is dan de foto eronder. Dus dat kleine verschil ligt hoogwaarschijnlijk aan het licht :x Misschien handig voor de volgende keer met een adverterial waarbij je tanden een tint horen te veranderen zo’n kaartje met alle tinten tanden! Dan heb je iets om mee te vergelijken plus je ziet sneller of het heeft gewerkt.

De ingrediënten zijn trouwens ongeveer hetzelfde als een normale whitening tandpasta. Lijkt me nogal sterk dat dit dan in 1x werk en die andere niet. Misschien blijft die blauwe kleur een beetje achter die dan de kleur van je tanden neutraliseert, maar dan is het maar tijdelijk en na wat eten en drinken weer weg :x

[Beantwoorden]

rachel antwoordt op 10 april 2014 om 15:17:

bij mij en mijn vriend werkt die niet.. weird..

misschien is de gele laag er al af bij ons ofzo geen idee maar hij werkt niet want
verschil zie je niet :(

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 7 april 2014 08:59

De eerste white now tandpasta’s van Prodent heb ik wel eens gebruikt, maar daarbij was het verschil tijdelijk..

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 7 april 2014 09:03

Wauw, mooi resultaat! :)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 7 april 2014 09:32

Heb deze al op meerdere blogs voorbij zien komen en ben echt verbaasd over de resultaten. Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 7 april 2014 09:35

Wauw je ziet echt verschil. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik vraag me alleen altijd af in hoeverre dit goed is voor mensen met een slecht gebit gezien de schurende werking?

[Beantwoorden]


Door Sheila op 7 april 2014 09:42

Leuk artikel! Zelf heb ik een whitening tandpasta van Colgate, die is ook wel fijn. Toch even een kleine opmerking: je hebt in de titel ‘gelijk’ staan. Maar het zou meteen moeten zijn. Gelijk is als twee dingen (bijv. lijnen) gelijk zijn aan elkaar, en meteen is als er direct iets gebeurt (in dit geval dus). Sorry, kleine tip :$ Hopelijk heb je er wat aan :D

[Beantwoorden]

jacomine antwoordt op 7 april 2014 om 12:18:

https://onzetaal.nl/taaladvies/advies/gelijk-meteen ..

Tip was niet nodig dus ;-)

[Beantwoorden]

Sheila antwoordt op 8 april 2014 om 22:11:

Sorry! :$

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 7 april 2014 om 12:20:

https://onzetaal.nl/taaladvies/advies/gelijk-meteen/
Nee hoor, zoals Vera het woord gebruikt is prima.

[Beantwoorden]


Door Julia op 7 april 2014 09:56

Dit ziet er zooo goed uit! Ik ga hem proberen xo

[Beantwoorden]


Door Axelle op 7 april 2014 10:32

ik ga hem ook proberen!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 7 april 2014 10:47

Het lijkt inderdaad witter!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 april 2014 10:52

Ziet er goed uit. Ik denk dat ik hem wel ga kopen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 april 2014 11:20

nice dat het werkt!

[Beantwoorden]


Door Monique op 7 april 2014 11:27

Wat een goed verschil!

[Beantwoorden]


Door romy op 7 april 2014 11:33

Hij werkt echt!
Ik gebruik hem al een tijdje en koop
Hem steeds opnieuw vind hem heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 7 april 2014 11:51

Jammer dat het effect niet blijvend is! Wel leuk als je een shoot ofzo hebt!

[Beantwoorden]


Door Juultje op 7 april 2014 12:01

Ik heb die ook alleen je tanden worden blauw haha ik heb hem van kruidvat van de exstarbonus punten (dus ik had hem gratis) hij werkt super!

[Beantwoorden]


Door Juultje op 7 april 2014 12:02

extrabonus*

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 april 2014 12:24

Had ik niet verwacht, maar wat gaaf dat het werkt!

[Beantwoorden]


Door Joli op 7 april 2014 13:14

Het resultaat is helaas niet blijven en maar voor korte duur. Je tanden zijn alleen witter vlak na het poetsen maar krijgen gauw daarna weer de oude kleur terug.
Voor een snel resultaat is dit perfect!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 april 2014 13:40

Dit klinkt wel erg goed! Ik wil mijn tanden nog graag ietsjes witter hebben!

[Beantwoorden]


Door pamela op 7 april 2014 14:39

lijkt me erg fijn!!

[Beantwoorden]


Door tirza op 7 april 2014 16:28

hahaha! ik dacht dus precies het zelfde over deze tandpasta!
ik heb hem eergister ook gekocht en zag dus ook gelijk resultaat! super leuk!

xxxxx

[Beantwoorden]


Door ierusss op 7 april 2014 17:50

Snapt niemand dat dit slecht is voor je tanden… het is gewoon schuurpapier voor je tanden dus je krijgt miss wittere tanden maar je poetst er wel mooi je glazuur mee weg. Kweet niet of je dat moet willen. kzou het ieder geval niet als vaste tandpasta nemen. maar goed is maar een tip moet iedereen voor zich weten natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 april 2014 18:14

Ik heb deze tandpasta nu ook enkele weken in mijn bezit en vind hem erg fijn! Schrok alleen de eerste keer wel van de blauwe kleur in mijn mond haha

[Beantwoorden]


Door Lisette op 7 april 2014 18:38

Dit product stond een aantal weken geleden ook op je site. En over die foto’s: ja, je tanden lijken ietjes witter, maar je huid ziet er ook ietjes lichter uit. Dus komt dat Dior het licht of Photoshop? Ik geloof hier niets van.

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 april 2014 19:01

je ziet wel verschil!

[Beantwoorden]


Door Riemke op 7 april 2014 19:13

had ook niet verwacht dat het echt werkte, haha!

[Beantwoorden]


Door Alina op 7 april 2014 19:29

Nice! Ik heb ‘m meteen van mijn kruidvat spaarpunten gehaald! Ben benieuwd :) bedankt voor de tip.

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 8 april 2014 13:34

Ik heb deze toevallig een tijdje terug ook gehaald en ik zag ook al verschil! Veel goedkoper dan het bleken van mijn tandjes (A)

[Beantwoorden]


Door Emma op 8 april 2014 15:38

Ik heb deze tandpasta ook en ik zie ook duidelijk verschil. Maar ik vind het plaatje van je tanden wel een beetje vies. Sorry.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 april 2014 22:49

Wauw ziet er heel goed uit! Meestal geloof ik dit niet maar nu ben ik echt overtuigd!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 9 april 2014 00:52

Ik heb deze een tijdje terug ook gekocht, je ziet inderdaad verschil, heel apart. Zo’n donkerblauwe pasta is wel even wennen :)

[Beantwoorden]

babet antwoordt op 10 april 2014 om 16:14:

Heey jullie weten natuurlijk al dat Vera reclame maat over dit product :duh: Maar het is blauwe tandpasta en het is niet fijn om met blauw te poetsen,Ten tweede als je dan je tandpasta weer uitspuugt dan zit het blauwe aan je wastafel en moet je dat gelijk schoonmaken en nee water helpt niet dus je hebt er veel tijd voor nodig…. :nod: ik vind dit geen goed product Sorry…

[Beantwoorden]


Door Nienke op 11 april 2014 19:29

Hee das handig!

Heb wel een kleine tip, namelijk flossen –> hier haal je namelijk de dingen mee weg tussen je tanden en de tandarts zal er blijer mee zijn i.v.m. tandsteen enz. hihi viel me even op sorry!

[Beantwoorden]


Door Beyond op 28 april 2014 11:13

Je tAnden zijn geell !! :star: :shit: :shit:

[Beantwoorden]


Door Barr op 1 mei 2014 12:01

Vergis je niet met whitening tandpasta! Ik werk bij een tandarts, er zit vaak een scrubkorreltje in de whitening tandpasta die het bovenste laagje glazuur weghaalt(hierdoor lijken je tanden kortdurend witter), waardoor (als je het te vaak gebruikt) je glazuur op kan lossen en hierdoor ernstige problemen kan krijgen. Je kan whitening gebruiken, maar niet vaker dan 1 of 2 x per week. :yes:

[Beantwoorden]


Door Tandarts Amsterdam op 17 november 2016 15:34

Erg leuke review!

[Beantwoorden]