Max Factor Lipfinity Lip Colour

max_factor_lipfinity_lip_colour01

Er was een periode waar ik bijna dagelijks Maybelline SuperStay droeg. Een vloeibaar lipproduct wat eenmaal opgedroogd muurvast zat. Even verzorgen met een lip balsem en je had er zo wat de hele dag geen omkijken meer naar. Max Factor heeft ook zo’n product, Lipfinity. Toen ik bijna elke dag wel een SuperStay droeg, heb ik wel eens een kleurtje Lipfinity geprobeerd, maar er zat voor mij eigenlijk weinig interessants tussen. Goed nieuws: er zijn nu 7 nieuwe Lipfinity’s!

max_factor_lipfinity_lip_colour02

max_factor_lipfinity_lip_colour03

Waarschijnlijk heb je al wel eens van Lipfinity gehoord, het is een heel populair product van Max Factor. Er zijn nu ook nudekleuren, roze tinten en felle koraal Lipfinity’s. Geen donkerbruin en metallic glanzen meer! Uniek voor een lipproduct als deze. De meeste merken (ook Maybelline SuperStay) hebben van die net niet kleuren, maar MF heeft besloten het anders te gaan doen.

Lipfinity is een vloeibaar lipproduct + een lip balsem. Allebei de producten vind je in een kartonnen doosje. De kleuren zijn groot aangegeven met een ‘veeg’ van het lipproduct afgebeeld op het karton.

Max Factor Lipfinity € 16,99

max_factor_lipfinity_lip_colour04

max_factor_lipfinity_lip_colour05

max_factor_lipfinity_lip_colour07

De verpakking is eenvoudig. Je brengt Lipfinity aan met een applicator. Het lijkt een gloss, maar de substantie droogt op en zit dan muurvast. Plakt niet, geeft niet af en blijft heel lang zitten. De lip balsem die erbij zit, heeft een glanzende zwarte verpakking. Die breng je aan zodra de kleur is opgedroogd.

De balsem geeft glans, maar veel belangrijker: hij verzorgt. En dat is wel nodig, dit lipproduct droogt je lippen aardig uit. Bovendien plakt de Lipfinity zonder lip balsem vaak een beetje en gaat hij sneller korrelen, ophopen en slijten. De lip balsem gebruiken is dus belangrijk.

max_factor_lipfinity_lip_colour06

max_factor_lipfinity_lip_colour08

006 – 022 – 024 – 026 – 125 – 146 – 335

max_factor_lipfinity_lip_colour09

Lipfinity zit muurvast. Wil je hem na een dag verwijderen, gebruik dan (een make-up remover met) olie. Lekker vet, dat werkt het beste.

Swatches zijn gemaakt met een laag van de lipkleur + een laag lip balsem

max_factor_lipfinity_lip_colour10

max_factor_lipfinity_lip_colour11

006 Always Delicate

Hallo, perfecte nudekleur! Een tedere perziktint, heel natuurlijk en goed dekkend. Als deze de hele dag blijft zitten ben ik blij!

max_factor_lipfinity_lip_colour12

max_factor_lipfinity_lip_colour13

022 Forever Lolita

Ook deze vind ik mooi. Ik heb natuurlijk al zat roze lipsticks, maar niet in 24 uurs variant. Forever Lolita is zacht en snoepig.

max_factor_lipfinity_lip_colour14

max_factor_lipfinity_lip_colour16

024 Stay Cheerful

Iets meer kleur krijg je met Stay Cheerful. Ook een gave Lipfinity! Een mooie roze lipkleur, fris en perfect voor de zomer.

max_factor_lipfinity_lip_colour17

max_factor_lipfinity_lip_colour18

026 So Delightful

Deze koraaltint onder de naam So Delightful mag er ook zeker zijn.

max_factor_lipfinity_lip_colour19

max_factor_lipfinity_lip_colour20

125 So Glamorous

Rooood! Een basic felle rode kleur. Hij vertoonde hier en daar iets kalere plekjes, maar zit over het algemeen goed. Ik ben blij dat er ook een mooie rood bij zit!

max_factor_lipfinity_lip_colour21

max_factor_lipfinity_lip_colour22

146 Just Bewitching

Deze vind ik ook erg mooi! Een felle perzikkleur, die fris en tegelijkertijd fel is. Echt een lipkleur voor de lente.

max_factor_lipfinity_lip_colour23

max_factor_lipfinity_lip_colour24

335 Just In Love

De hekkensluiter is Just In Love, want alles is liefde. Een donkerroze kleur, volwassen en vrouwelijk.

max_factor_lipfinity_lip_colour25

De kleuren bevallen me bijna allemaal goed. Er zitten echt hele mooie, verrassende kleuren tussen. Basic nudes, maar ook felle perziktinten. Ik ben er enthousiast over! Lipfinity brengt makkelijk aan, maar ik vind het wel wat onhandig dat de lip balsem er los bij zit, en niet aan de verpakking zit. Nu is het in je tas toch wat langer zoeken.

Heel belangrijk natuurlijk, blijft Lipfinity 24 uur zitten? Ik merk dat de lichte kleuren beter blijven zitten dan bijvoorbeeld de felle rood. Dat komt omdat je die kleur onbewust dikker aanbrengt, omdat je volledige dekking wilt. Te dik aangebracht gaat Lipfinity sneller slijten. Een paar jaar geleden had ik er een rampervaring mee: de Lipfinity ging na een uur al slijten en daarna was er geen redden meer aan. Nu is dat gelukkig niet meer zo.

24 uur lang houden ze niet, maar toch zeker wel een uur of 8. Het ligt er wel een beetje aan hoe erg je je lippen belast. Praat en eet je veel? Dan zal het sneller gaan. De Lipfinity bijwerken is lastig, omdat je met opnieuw wat aanbrengen een dikkere laag krijgt, waardoor de kleur weer makkelijker slijt. Zo blijf je bezig. Het enige nadeel aan dit product.

De donkere kleuren en bijvoorbeeld de knalrode Lipfinity blijf ik een beetje tricky vinden, maar de lichtere tinten gebruik ik graag. Ik vind het erg prettig dat Lipfinity totaal niet afgeeft en uren meegaat. Bijvoorbeeld voor een avondje stappen perfect!

Max Factor Lipfinity Lip Colour € 16,99 – te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 18 april 2014 | 85 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Lidewij op 18 april 2014 06:23

Wat een prachtige kleuren! Ik ben nu na je horrorverhaal wel een beetje bang geworden.. Wat moet je dan doen als lipfinity gaat slijten en je eigenlijk zou moeten bijwerken? Als bijwerken het eigenlijk erger maakt durf ik dat niet hoor ;) moet ik dan gewoon de rest van de dag vrij nemen, of heb je de oplossing al gevonden?

[Beantwoorden]


Door Julia op 18 april 2014 06:36

Echt een mooi product! En de kleurtjes, prachtig! Op het eerste gezicht was ik een beetje afgeschrikt door de prijs (1,50 erbij en je hebt een mac lipstick), maar denk toch dat ik even ga kijken bij het Kruidvat….
X

[Beantwoorden]


Door Mayke op 18 april 2014 06:36

Ik heb zelf 2 superstay lipsticks van maybeline, maar ik vind de kleuren eigenlijk helemaal niet mooi! Dit ziet er een stuk frisser en jonger uit!

[Beantwoorden]


Door Dailynailsart op 18 april 2014 06:59

Ik gebruik deze altijd, werkt erg fijn en blijft heel lang zitten

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 18 april 2014 07:11

Laatst vertelde iemand mij ook al dat ze zo fijn waren. Ik vind de finish van de lichtere kleuren niet zo heel mooi (de donkere kleuren wel!) en ik vind het leuk dat ze zoveel verschillende kleuren hebben.

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 18 april 2014 07:14

Ideaal voor een avondje stappen, maar ik zou het niet snel dagelijks dragen..

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 18 april 2014 07:14

Dit was ooit één van mijn eerste longlasting lipsticks :) 022 en 024 vind ik erg mooi. Alleen zo jammer dat ze nog steeds in dat suffe doosje zitten, hierdoor zie je de kleuren niet echt goed en trekt het me toch minder aan in de schappen. Had bv nooit geweten dat er nieuwe kleurtjes waren als jij het niet verteld had…

[Beantwoorden]


Door Martina op 18 april 2014 07:15

Ik ben niet zo dol op de structuur van longlasting producten. Ik breng lipstick ook liever wat vaker aan dan dat het gaat slijten. De donkerrode kleur is wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophiee op 18 april 2014 07:26

Ze lijken mij wel fijn. Ik vind acht uur nog best lang en dus oké:) Stay Cheerful vind ik echt een prachtig kleurtje.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 april 2014 07:27

Mooie kleurtjes. Always delicate is mijn favoriet:)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 april 2014 07:39

Het lijkt me wel een drogere formule, of heb ik het mis?

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 18 april 2014 07:39

Just in Love vind ik wel een mooie kleur, maar de substantie van de glossjes spreekt me niet zo aan.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 18 april 2014 07:41

Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi! So Delightful is favoriet!

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 april 2014 07:44

Jaren terug heb ik van MF een lipstick + balsem gekocht en ook toen was ik enthousiast over het long lasting van de lipstick. De balsem gebruik ik soms ook over andere lipsticks als mijn lippen wat droog aan gaan voelen. Always Delicate ziet eruit als een mooie voorjaarskleur. Persoonlijk zit ik stiekem wel te wachten tot er een merk komt met opeens super verrassende of vernieuwende kleuren ipv de “standaard” koraal, zacht roze en rood tinten die je nu veel ziet :-)

[Beantwoorden]


Door pamela op 18 april 2014 07:49

ik vind ze echt zo mooi!! al vind ik 17 euro best wel prijzig.

[Beantwoorden]

Mariel antwoordt op 7 oktober 2014 om 12:55:

Pamela de Lipfinity van Max Factor is regelmatig in de aanbieding bij het Kruidvat of bij Etos. 2 stuks voor € 20,00 of 2e halve prijs! Misschien een tip voor je? Ik koop ze zelf altijd in de aanbieding en gebruik het al jaren naar tevredenheid!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 april 2014 07:50

Wat een prachtige kleurtjes! Ik vind 125 en nummer 146 en mooist <3

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 18 april 2014 07:55

Ik kan eigenlijk niet kiezen welke kleur ik het mooiste vind, ik vind ze eigenlijk allemaal wel heel erg gaaf en mooi :D Allemaal staan ze je ook super! Jammer dat bijwerken eigenlijk niet zou helpen aan de houdbaarheid maar opzich voor die 8 uur gaan ze lang mee zeg!

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 18 april 2014 08:03

De Stay Cheerful en So Delightful zijn zeker mijn favorieten! Ik vind ze enkel niet zo heel goedkoop :)

X Sara

[Beantwoorden]


Door saskia op 18 april 2014 08:18

ik moet eerlijk zeggen dat het mij niet zo’n fijn product lijkt!

[Beantwoorden]


Door BeautyinsideandoutNL op 18 april 2014 08:23

Wat een mooie kleurtjes, vooral Stay cheerful, So delightful ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 april 2014 08:28

Ah, de enige lippenstift die ik nog wel eens draag, omdat deze niet afgeeft op de koppies van de kinderen als ik ze kusjes geef. Wat een mooie kleuren weer. Ik vind Just in Love de mooiste kleur :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 april 2014 08:29

Ziet er goed uit! En er zitten mooie kleuren bij!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 18 april 2014 08:30

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 18 april 2014 08:33

Hij is deze week voor 11 euro bij de etos!!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 18 april 2014 08:34

Zien er fijn uit, ze blijven erg lang zitten dus dat vind ik een dik + punt!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 april 2014 08:37

Ik droeg ook altijd superstay. :) Natuurlijk ben ik bij deze ook weer aangetrokken tot de rode kleur :)

[Beantwoorden]


Door kylie op 18 april 2014 08:40

Leuke producten! Vooral 024 stay cheerful vind ik mooi.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 18 april 2014 09:07

Ze zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door sanne op 18 april 2014 09:16

Wauw Vera, volgens mij staat gewoon elke lipkleur jou prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 18 april 2014 09:19

Er zitten zeker mooie kleurtjes bij! ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 april 2014 09:20

Mooi ik vind STAY CHEERFUL echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 18 april 2014 09:24

Wat een prachtige kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door july op 18 april 2014 09:26

Prachtige kleuren, ik droeg hem vroeger ook altijd haha uit mijn moeders toilettasje :,)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 18 april 2014 09:37

Mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 18 april 2014 09:37

Daar zitten een heleboel hele mooie kleuren bij!

[Beantwoorden]


Door Monique op 18 april 2014 09:42

Prachtige kleuren zitten er tussen!

[Beantwoorden]


Door liza op 18 april 2014 09:42

Is het merk Make Up Store nog in Nederland te koop? Ik vraag het me al heel lang af en misschien weet jij het antwoord daarop :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 april 2014 09:56

SO DELIGHTFUL ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door La fête de la vie op 18 april 2014 10:03

Ze zien er mooi uit! Ook fijn dat er nu wat nude kleuren tussen zitten, vaak zijn het bij dit soort lipproducten vooral van die rode en donkere tinten. Goede foto’s ook trouwens, lekker duidelijk!

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 april 2014 10:04

Ik vind ze heel mooi! Al lijken de laatste paar wel erg op elkaar.

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 april 2014 10:07

super mooi! ik ga zeker bewitching halen! dankje!

groetjes, http://dazzlingdots.weebly.com

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 18 april 2014 10:17

Ik vind de kleuren op zich heel mooi. Maar voor dat geld leg ik liever wat bij voor een MAC lipstick :)

[Beantwoorden]


Door Rose Jill Hailey op 18 april 2014 10:26

Stuk voor stuk mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 18 april 2014 10:33

Mooie glossen, de kleuren zijn leuk

[Beantwoorden]


Door Beau op 18 april 2014 10:45

Er zitten zulke prachtige kleurtjes bij! :-)

[Beantwoorden]


Door Ina op 18 april 2014 10:53

Wauw, er zitten echt mooie kleuren bij!
Ga ik binnenkort maar eens in de winkel kijken.

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 april 2014 11:01

Ik vind de kleuren erg mooi, fijn dat ze goed dekken en lang blijven zitten, daar word je als vrouw toch vrolijk van ^^)

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 18 april 2014 11:27

Mooi product, maar ik blij qua nudekleurtjes toch nog een beetje op mijn honger zitten :(

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 april 2014 11:28

Mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 april 2014 11:33

De perzik tinten vind ik erg mooi. De rest vind ik een beetje standaard. En dit soort producten vind ik nooit heel fijn werken ondanks het feit dat ze lang blijven zitten. De vloeibare structuur vind ik niet zo en je brengt er al snel te veel van aan. Gewoon lipstick in stick vorm die je af kan blotten en waar nog een laagje overheen kan, vind ik fijner en blijft bij mij net zo lang zitten.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 april 2014 11:57

Hmm, Max Factor is niet helemaal mijn merk (op de mascara’s na dan), maar dit ziet er wel goed uit. Mooie kleuren inderdaad. Vind zulke producten altijd zo handig, je hoeft het gedurende dag eigenlijk niet bij te werken. Mooie foto’s ook trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Lexi op 18 april 2014 12:04

Ik vind de kleuren erg mooi, maar toch zou ik overslaan vanwege de prijs. Ik zou dan eerder nog wat geld er bij leggen en iets van MAC kopen :)

[Beantwoorden]


Door Saartje op 18 april 2014 12:22

De kleuren vind ik erg mooi, veel verschillende tinten. Verder maakt het product me niet heel enthousiast. Vind ze ook te duur voor wat ze doen.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 april 2014 12:28

Wat een mooie voorjaarskleuren. Ik vind Stay Cheerful erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 18 april 2014 12:36

Ik hou van deze kleuren!

[Beantwoorden]


Door Marita op 18 april 2014 12:38

WHUUT. Die kleuren! So gorgeous! <3

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 18 april 2014 12:53

Hele mooie kleuren! Stay Cheerful en So Delightful vind ik het mooist. Het enige nadeel van zulke lipsticks vind ik dat het er zo lelijk uit gaat zien als ze gaan slijten en je ze bij moet werken. Dan gaat het heel lelijk ophopen op sommige plaatsen. Dus daar mogen ze van mij nog wel even iets op verzinnen.

[Beantwoorden]


Door Annick op 18 april 2014 13:12

Nu bij de etos voor € 11,-!! :wave:

[Beantwoorden]


Door saskia op 18 april 2014 13:52

Just bewitching vind ik een erg mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 18 april 2014 13:59

erg mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Xan op 18 april 2014 14:01

Mooie kleuren. Just in Love en Glamorous springen er voor mij echt uit.
Love,

[Beantwoorden]


Door Daisy op 18 april 2014 14:19

OH ze zijn allemaal even mooi ! Ik zou niet kunnen kiezen (A)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 18 april 2014 14:22

Het lijkt wel of alle kleuren die jij draagt je goed staan ;-) Zo ook deze kleuren! Ik vind ze allemaal even mooi. In mijn puberteit werkte ik bij de Etos en vlogen deze Lipfinity’s over de toonbank. Fijn dat ze de kleuren ietwat hebben aangepast.

[Beantwoorden]


Door Lys op 18 april 2014 14:25

So Glamorous is zooo mooi!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 18 april 2014 15:10

Wow, wat een pigmentatie!

[Beantwoorden]


Door Donna Luisa op 18 april 2014 15:22

Mooie kleurtjes, vooral die rode! :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 april 2014 16:24

Ik vind de kleuren echt heel mooi! Die oude kleuren vond ik toch wat “oud” ogen ofzo, niet echt jonge, frisse tinten. Gelukkig hebben ze die nu wel!

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 april 2014 18:36

Mooie kleuren, maar omdat je ze zo moeilijk eraf krijgt is ook niet echt tof

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 april 2014 18:45

Wat een mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Jenny op 18 april 2014 19:06

Ik denk dat ik maar even langs de Kruidvat ga voor Always delicate en Stay cheerful ziet er echt goed uit!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 april 2014 19:14

Ik vind de kleurtjes zo mooi maar ik vind ze best wel prijzig! Even wachten op een 1+1 actie haha en dan kijk ik eventjes terug naar dit artikel, heel handig!

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 april 2014 19:19

Mooie kleurtjes! En handig dat ze het zo lang volhouden! ^^)

[Beantwoorden]


Door Silke (The Make-up Family) op 18 april 2014 19:20

Erg leuke kleurtjes zitten erbij, maar zò duur… En dat zonder mogelijkheid om zorgeloos bij te werken, … dan liever enkele goedkopere lipsticks die moeiteloos bij te werken zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Joni op 18 april 2014 21:17

Wat een mooie kleuren! Alleen jammer van de prijs…

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 april 2014 21:58

Mooie kleurtjes! De Lipfinity lijkt me ook fijn. Alleen denk ik wel dat er net zo goede lipsticks of glossjes voor een wat zachter prijsje zijn. Maar alsnog lijken me het prima producten!

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 april 2014 09:13

Dat bijwerken is wel echt een puntje, maar als je bijvoorbeeld vijf uur weg bent dan kan je makkelijk zo’n Lipfinity gebruiken! Bij jou vind ik de kleuren eigenlijk allemaal erg mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 19 april 2014 16:41

Wat een mooie kleuren zeg! Eigenlijk liep ik altijd langs deze producten maar nu ze er wat andere kleuren aan hebben toegevoegd ga ik toch eens een keer een kijkje nemen. :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 19 april 2014 21:26

Als er een keer een 1+1 gratis actie is dan ga ik zeker twee kleurtjes proberen. Ze zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 19 april 2014 22:08

Persoonlijk vind ik de Durable Lip Fluïde van Make-Up Studio veel fijner.
Een uitgebreid assortiment met verrassende kleuren. En uiteraard long-lasting tot wel 16 uur. NH-visagie

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 april 2014 22:09

Ik heb de ervaring met Lipfinity dat hij zeker 12 uur blijft zitten, ik raad hem aan!

[Beantwoorden]


Door fokje op 22 april 2014 16:13

ontdekking!!! probeer es de essence xxxl longlasting lipgloss erover heen in plaatsvan de balsem. die blijft ook heeel lang zitten en het voorkomt bij mij het slijten!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 25 april 2014 21:25

Wauw, wat staan de kleuren je allemaal prachtig!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 17 augustus 2014 11:44

Heb zelf de stay natural van Max factor. Leek voor mij nog wat natuurlijker maar was toch niet mijn kleur en bleef alleen aan de randen zitten en dat valt erg op als derest eraf is.

[Beantwoorden]


Door bennie op 17 december 2016 13:19

Bestaat nr 1308 nog of waar is die te koop

[Beantwoorden]