Kruidvat ontharingsspray

kruidvat_ontharingsspray01

Met het lekkere weer van de afgelopen weken, sluipt langzaam de gedachte erin dat je je melkflessen binnenkort weer moet gaan tonen aan de buitenwereld. En dus zal er gescrubt, gesmeerd en… onthaard worden. Ik weet dat veel vrouwen in de winter wat laks zijn met het ontdoenen van haar op ongewenste plekken, daarom testte ik voor de lente de makkelijke ontharingsspray van Kruidvat uit.

kruidvat_ontharingsspray02

kruidvat_ontharingsspray04

Toen ik net begon met het ontharen van oksels en benen, heb ik wel eens ontharingsmousse geprobeerd. Verschrikkelijk was dat. Het stonk en het werkte niet goed. Als ik me niet vergis moest ik de mousse laten intrekken en daarna de haartjes er met een sponsje eraf wrijven en dat ging totaal niet.

Bij het event van Kruidvat vorige week, werd mijn aandacht toch weer getrokken door de ontharingsspray van Kruidvat. Hij was goedkoop, beloofde niet zo heel erg te stinken (‘je ruikt hem wel, maar niet de hele badkamer zal gaan stinken’) en makkelijk te werken met een bijgeleverd spateltje/nep mesje, waarmee je de spray na het intrekken samen met de haartjes van je benen kan afschrapen.

Kruidvat ontharingsspray € 3,09

kruidvat_ontharingsspray03

Het gebruik is heel simpel. Je sprayt de mousse op je benen of ander lichaamsdeel wat je wil ontharen (kijk wel uit met intieme delen. Volgens de beschrijving kun je het ook gebruiken op de bikinilijn, maar ik zou het op zo’n gevoelige plek niet aanraden), laat het 5 minuutjes intrekken, en vervolgens kun je alles eraf schrapen met de spatel. Doe dit in de badkuip of douchecabine, zodat je makkelijk zit en/of je de haren en mousse naderhand kunt wegspoelen. Dat scheelt een boel geknoei.

Test een dag voordat je wilt gaan ontharen eerst op een klein stukje huid of je geen allergische reactie van de mousse krijgt. Dit soort producten zijn toch vrij agressief, want hallo, je weekt haren los! Neem geen risico en test dus eerst op een klein stukje huid.

kruidvat_ontharingsspray06

kruidvat_ontharingsspray07

Hè, gedver een foto van mijn behaarde benen. Het moet toch even, ik wil je natuurlijk laten zien of de spray echt goed werkt. Mijn haren zijn blond, dus je ziet ze niet eens zo heel goed.

kruidvat_ontharingsspray08

De spray gaat erop. Houd ongeveer 5 cm afstand.

kruidvat_ontharingsspray09

Wanneer je benen volledig zijn bedekt, laat je het 5 minuten zitten. Zoals je ziet zit er op de ene plek meer mousse dan op de andere. Dat komt omdat de straal van de spray best hard is. Als ik op een plek kwam waar al mousse zat, sprayde ik het per ongeluk een beetje weg. Daarom zie je soms deuken. Achteraf bleek het gelukkig weinig uit te maken.

kruidvat_ontharingsspray10

Check na 5 minuten of de haartjes goed loskomen op een klein stukje huid. Ja? Dan kan het echte werk beginnen.

kruidvat_ontharingsspray11

Schraap alles eraf, en maak je mesje herhaaldelijk schoon onder de kraan.

kruidvat_ontharingsspray12

Even afspoelen…

kruidvat_ontharingsspray13

kruidvat_ontharingsspray14

…en klaar is kees!

Mijn benen zijn na het ontharen altijd wat rood. Of ik nou scheer, of een mousse al deze gebruik, mijn huid is erg gevoelig en reageert dus snel op een iets hardere aanraking (je schraapt best stevig met de spatel over je huid). Pijn doet het niet, en na een half uurtje is de roodheid weggetrokken. Nog even insmeren met een body butter en er is niets aan de hand.

kruidvat_ontharingsspray05

Ik moet eerlijk zeggen dat ik best verbaasd ben over hoe goed de spray werkt. Hij werkt grondiger dan mijn scheerapparaat. Vrijwel alle haren op mijn benen zijn weg, haast geen plekje heb ik gemist. En dat terwijl ik maar één keer met de spatel over de huid ging, en ik met mijn scheerapparaat vaker over dezelfde plek moet gaan. Ook is het resultaat gladder, ik heb minder stoppels.

De geur vind ik toch wel vrij heftig. Je moet er niet te lang in zitten. Lucht als het kan, na gebruik de badkamer even. Ik rook de geur na het ontharen nog best een poosje om me heen.

De Kruidvat ontharingsspray is goedkoop en werkt makkelijk, grondig en snel. Het enige nadeel vind ik de chemische geur, maar verder vind ik het een heel goed werkend product.

Kruidvat ontharingsspray € 3,09 – te koop bij Kruidvat


Reacties

Door Esmee op 1 april 2014 15:02

Ziet er fijn uit, haf niet verwacht dat er ook echt haartjes van af komen aangezien er geen echt mesje op zit!!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 april 2014 15:03

Nou dat klinkt best goed! Ik zou dit wel eens willen proberen :). Ik heb de ontharingscreme van de Action een keer geprobeerd.. Nou geen haar liet los, haha!

[Beantwoorden]


Door Anneleen op 1 april 2014 15:03

Ziet er erg handig uit. Voor de prijs hoef je het ook niet laten om te proberen denk ik! :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 1 april 2014 15:04

Kijk, dit lijkt me nou handig!! Ik ga ‘m zeker proberen :)

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 1 april 2014 15:04

Hij lijkt me erg prettig! Wel zou ik een handschoentje zelf er bij gebruiken om het toch goed uit te smeren en te voorkomen dat het lekt wat dat is iets wat bij mij altijd gebeurd.. :cool: Het enige vervelende aan mousse vind ik dat ik het niet kan gebruiken als ik een wondje op mijn benen heb want dat prikt natuurlijk als een malle! En ik heb vaak van die venijnige wondjes! Duidelijk en fijne review! Ik ga hem halen:). En alleen maar fijn dat je je harige beentjes hebt laten zien want dan zie wij goed het resultaat;).

[Beantwoorden]


Door Maris op 1 april 2014 15:04

Ontharen… leuk zal het wel nooit worden. Op zich lijkt me dit wel een fijn product. Dacht eerst, wel wat agressie voor je huid natuurlijk. Maar keer op op keer met een mes er langs is natuurlijk ook niet heel fijn..

Ik denk dat ik het gewoon een keer ga proberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:36:

Niet leuk, maar ben altijd wel blij met gladde beentjes :D

[Beantwoorden]

Maria antwoordt op 1 april 2014 om 19:07:

Hoe lang blijven je benen glad? ^^)

[Beantwoorden]

esmee antwoordt op 4 april 2014 om 18:21:

dat zou ik ook willen weten :))


Door Todayslife op 1 april 2014 15:05

Meestal vind ik dit soort producten helemaal niks…. Leuk om te lezen dat hij prettig werkt!

[Beantwoorden]


Door Eef op 1 april 2014 15:06

Hoi Vera!
Ziet er best handig uit!
Heb jij trouwens toevallig de groene concealer van Make-Up Studio of van BE wel eens geprobeerd?
xxx (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:36:

Nee, nog niet, maar ben ook niet zo’n fan (meer) van groene concealer.

[Beantwoorden]

Eef antwoordt op 2 april 2014 om 17:13:

Oh oke! Ik zou wel eens een goede willen hebben, als hij namelijk goed is zou dat best goed helpen denk ik!
xxxx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 april 2014 15:07

Hier word ik blij van! Ik gebruik al jaren de ontharingsspray van Veet voor mijn benen, maar ja bijna een tientje voor zo’n fles. Is toch best veel geld. Deze winter dus maar weer met scheermesjes in de weer gegaan, maar dan sla ik idd sneller plekjes over en de haartjes komen bij mij ook veel sneller terug. Met zo’n spray kan ik 2 weken zonder gedoe mijn beentjes tonen. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 1 april 2014 15:07

Fijn dat het snel werkt! Wel jammer van de chemische geur inderdaad, maar opzich bij een ontharingsspray vind ik dat niet persé heel erg. Ik wil het gauw een uittesten! X

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 april 2014 15:08

Dat is écht super handig zeg! Wat apart dat het er zo gemakkelijk af komt, had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, volgende keer als ik bij de Kruidvat ben, neem ik hem mee! Ben benieuwd of het bij mij ook zo goed werkt :)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 1 april 2014 15:12

Dit soort ontharingsspray’s vind ik toch altijd wat te heftig voor mijn gevoelige huid, ik hou het liever bij scheren :)

[Beantwoorden]


Door emma op 1 april 2014 15:14

En dan vraag ik me nu af: Kan je dit ook bij je oksels gebruiken? Dan zou ie ecgt helemaal perfect zijn!
X Emma

[Beantwoorden]

ik antwoordt op 1 april 2014 om 15:58:

ja zijn en ook plekken dat je het niet mag gebruiken? of mag het gewoon over je hele lichaam?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:37:

Je mag hem in principe overal gebruiken, ook bij je bikinilijn. Maar kijk daar wel mee uit, het moet niet in je vagina komen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:36:

Ja, dat kan!

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 april 2014 15:16

Wat een leuk product ! Ik had het niet verwacht dat het zo goed werkte ! :wow:

[Beantwoorden]


Door Renée op 1 april 2014 15:17

Hoelang blijven de haartjes weg? Is het vergelijkbaar met scheren of eerder met harsen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:38:

Het is vergelijkbaar met scheren. Hoe lang dat duurt verschilt per persoon. Mijn haren groeien bizar snel, dus ik kan na bijna een dag alweer aan de slag ;-) Als je ze er echt uit trekt, met een epilady, wax of hars, blijven ze veel langer weg.

[Beantwoorden]


Door Healthy Mommy op 1 april 2014 15:18

O, nee niet aan mij besteed ontharingscreme of spray. Dan toch maar liever scheren. Ik geloof nooit dat dit goed kan zijn, haha. Sterker nog, het mag niet eens als je zwanger bent.. (A)

[Beantwoorden]

Ilana antwoordt op 2 april 2014 om 19:57:

Waarom vind jij het zo nodig om in letterlijk élke comment, op élke beautyblog te laten weten dat je zwanger bent?
Nobody cares. Je bent niet interessant.

[Beantwoorden]

Healthy Mommy antwoordt op 2 april 2014 om 20:45:

Wauw, bijzonder negatieve reactie. Dat staat sowieso niet in elke comment, verre van. Kennelijk is dat het enige waar jij op let. Maar het lijkt mij niet heel gek dat ik reviews of artikelen lees vanuit mijn context en vanuit dát perspectief dus ook reageer.

[Beantwoorden]

Healthy Daddy antwoordt op 2 april 2014 om 22:21:

Hahahaha, blijkbaar valt het meer mensen op. Maar, blijf vooral commenten, want wie weet heeft iemand gemist dat je zwanger bent en een blog hebt!1!!1! En vooral bij Mascha het nog even lekker erin wrijven, nu zij net een vervelende diagnose heeft gekregen dat jij zwanger bent.

Maargoed, JOUW perspectief is natuurlijk belangrijk.

(love)

Ilana antwoordt op 3 april 2014 om 20:11:

Het valt mij inderdaad op want ik zie het echt overal.
En ik ben niet de enige hoor, er is een forum waar ze het ook uitgebreid over jouw irritante commentaar hebben ;-)

Een zwangerschap is iets geweldigs, waar je zeker heel gelukkig mee mag zijn maar om het nou op elke andere blog keer op keer te moeten vertellen is nogal overbodig en irritant.
En ik vind het ook vooral jammer dat je dit bij Mascha doet.


Door Danielle op 1 april 2014 15:19

Wat een goede review. Na al die filmpjes was ik toch wel heel nieuwsgierig! Je hebt mij in ieder geval overtuigd. Ik ga hem halen. Ben er toch wel ontzettend benieuwd naar geworden. Het klinkt namelijk echt heel erg handig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 april 2014 15:19

Zou je dit ook op je oksels kunnen gebruiken en hoelang blijven de haartjes dan weg? Ga ‘m zeker uitproberen, ben heel benieuwd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:39:

Hoe lang haren wegblijven is persoons gebonden. Bij mij groeien haren heel snel.

[Beantwoorden]


Door Sara op 1 april 2014 15:20

Wat een handig product! Ik denk dat ik hem zeker eens ga uittesten. Wel jammer van de geur, maar gelukkig wordt het zomer en dan is het niet zo koud met de ramen open ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:39:

Ik heb alleen geen raam in de badkamer, dan is het wat lastiger :/

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 april 2014 15:20

Klinkt goed en ik zou best eens overwegen om dit te gaan gebruiken! Knijper op je neus en ontharen maar (ik heb het de hele winter niet gedaan)! :$

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 april 2014 15:24

Lijkt me heel erg fijn, jammer van die geur!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 1 april 2014 15:25

Lijkt mij eigenlijk best fijn!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 1 april 2014 15:26

Wat een handig product!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 1 april 2014 15:27

Wow, dat klinkt fijn! Ik geloofde nooit echt in zulke producten, maar blijkbaar werken ze echt. Jammer van de geur, daar mogen ze nog iets aan doen.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 1 april 2014 15:30

Hij klinkt wel goed! Ik denk alleen niet dat het iets voor mij is; ik scheer mijn benen altijd gewoon met een scheermesje en wat douchegel, vind dat net zo makkelijk en zo houd ik alles altijd netjes bij.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 1 april 2014 15:30

Wow, dit klinkt goed! Ik heb altijd problemen met scheren, misschien dat dit een oplossing is.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 1 april 2014 15:31

Klinkt goed, maar denk dat ik het toch bij mijn oude vertrouwde scheermesjes houd!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 1 april 2014 15:31

Wat handig dat Kruidvat nu ook zo’n spray heeft! Ik gebruikte altijd de spray van Veet, maar die is wel vrij duur, 6 euro of meer dacht ik. Fijn dat er nu een budget variant is die zo te zien ook nog eens goed werkt! ^^)

[Beantwoorden]


Door IsabellaEliane op 1 april 2014 15:37

Lijkt me een handig product, zeker voor zo’n prijsje !
Hoelang blijven de haartjes ongeveer weg ? Langer dan wanneer je je benen scheert of dat niet ?

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:39:

Ongeveer hetzelfde :-)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 1 april 2014 15:39

Ik was hier heel erg benieuwd naar! Zulk soort producten zijn altijd zo lekker makkelijk, scheren is niet altijd mijn favoriete bezigheid. Vroeger inderdaad wel eens die crèmes gebruikt en oh my, die geur ja. Bah! Waarom laten ze die crèmes niet wat beter ruiken haha Ik vond altijd dat die geur onwijs lang bleef hangen en ik rook mezelf de hele dag door. Heb ook wel eens gehad dat ik in de tram stond en er een vrouw naast mij stond met ook die geur om haar heen. Niet zo lekker! Toch wil ik deze spray zeker een keer proberen!

[Beantwoorden]


Door pamela op 1 april 2014 15:41

klinkt super. ik ben altijd benieuwt naar nieuwe manieren van ontharen. deze wil ik wel graag proberen.

[Beantwoorden]


Door EdgyElisa op 1 april 2014 15:44

Had niet verwacht dat dit zo goed zou werken! Voor de prijs ga ik het zeker zelf proberen!

[Beantwoorden]


Door sarah/myfantasticnails op 1 april 2014 15:44

Wat een goeie review! Als ik dit soort dingen zie in winkels, krijg ik altijd de kriebels en vraag ik me af of het wel goed werkt en of het niet schadelijk is enzo. Je review zorgt er wel voor dat er wat duidelijkheid in komt!:)

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 1 april 2014 15:46

Erg goedkoop en het ziet er ook behoorlijk goed uit. Ik vind het wel iets om misschien te kopen voor de naderende vakantie.

[Beantwoorden]


Door Maud op 1 april 2014 15:47

Ziet er goed uit, maar zelf heb ik eigenlijk helemaal geen problemen met scheren. Dan is dit toch wel een erg chemische vervanging, dus niet echt iets voor mij.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 april 2014 15:48

dat klinkt héél handig, dit moet ik uitproberen!

[Beantwoorden]


Door nadine op 1 april 2014 15:49

Blijven de haartjes langer weg dan scheren?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:40:

Ongeveer hetzelfde :-)

[Beantwoorden]


Door Lianne op 1 april 2014 15:55

Ik gebruikte altijd ontharingscreme, ik vond het niets. Het rook, was een gedoe en na 2 dagen kon je weer opnieuw beginnen.. totdat ik in aanraking kwam met het scheermesje, heb ik ontharingscreme nooit meer aangeraakt! En helaas, deze nieuwe van kruidvat stinkt ook, dus dat is een no-go voor mij (plus dat zo’n bus ook veel meer ruimte in beslag neemt als je op vakantie gaat) :’)

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 april 2014 16:04

Jammer van de geur, ik kan mijn badkamer niet echt heel goed luchten dus dat is vrij vervelend, ik vind de geur van ontharingscreme ook altijd verschrikkelijk, toch wil ik het wel een keer proberen :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 april 2014 16:06

Wauw meestal werken die ontharingscremes maar half en blijft je halve been kaal. Maar voor 3 euro wil ik deze wel proberen. Bedankt voor je review!

[Beantwoorden]


Door beloved op 1 april 2014 16:13

Hallo,

Wat ik me altijd afvraag is: halen ze e haren met wortel en al weg of alleen net als een schermje de bovenstuk van zo haartje weg.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:40:

Ze doen hetzelfde als scheren: alleen de bovenkant weghalen.

[Beantwoorden]


Door Fashionbeautydaphne op 1 april 2014 16:13

Wat een fijne review en wat leg je altijd alles goed uit. Zeker de moeite waars

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 april 2014 16:14

vraagje: ik heb een keer de ontharingsspray van de kruidvat gekocht van een eerdere lijn en die gaf een branderig gevoel, is dat bij deze ook? want ik vond dat zo heftig branden dat ik het niet langer dan 1 minuut kon laten zitten.. :-(

en ik gebruik van andere merken ook wel eens die sprays en daar heb ik er geen last van.

in iedergeval bedankt voor je revieuw!! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:41:

Dat kan ik niet zeggen, elke huid is verschillend. Bij mij brandde het niet, maar het kan zijn dat je er allergisch voor bent, dus check het altijd eerst op een klein plekje van je huid.

[Beantwoorden]


Door saskia op 1 april 2014 16:14

lijkt me heel goed en heel fijn spul en niet heel duur!! ga het zeker ook eens halen en dan kijken of het mij meer bevalt als mn scheermes!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 1 april 2014 16:18

het jammere vind ik dat zulke sprays er vaak alleen voor de benen zijn, en die zijn bij mij niet het probleem. Ik vind het veel vervelender om mijn oksels en bikinilijn te ontharen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2014 om 16:41:

Je kan deze voor je hele lichaam gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 april 2014 16:32

Klinkt erg fijn, alleen de geur lijkt me niet zo prettig.

[Beantwoorden]


Door Simone op 1 april 2014 16:36

Dit ga ik zeker eens proberen. Ik heb echt een hekel aan scheren, namelijk. Ben wel benieuwd of de haartjes ook langer weg blijven?

[Beantwoorden]


Door Desmain op 1 april 2014 16:43

Wat een onwijs handig product! Doet het ook pijn? Dat je zeg maar voelt dat de haren uit je benen worden ‘getrokken’ zoals bij epileren bij je wenkbrauwen?

[Beantwoorden]


Door Jill op 1 april 2014 16:46

3 euro is niets. en als het ook werkt word ik er nog blijer van.
vooral in de zomer word ik grote vrienden met ontharingsspray

[Beantwoorden]


Door Esther op 1 april 2014 16:50

Ik was ontzettend benieuwd naar je artikel maar geen succes wanneer ik een paashaas eet. Hahaha! Ik ben ook onder de indruk ik ga deze zeker uitproberen. Goede review!

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 april 2014 16:52

Kun je deze spray ook op je bovenlip gebruiken? En krijg je er ook stoppeltjes van (op je benen) na een tijdje of zijn ze echt weg en komen daarna dun/gewoon weer terug?

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 april 2014 16:59

Lijkt me een handig product, wel jammer dat dit soort producten vaak zo stinken!

[Beantwoorden]


Door kirss op 1 april 2014 17:00

Ik onthaar mn (onder)benen al een aantal jaren, alleen ik zou ook graag mijn bovenbenen glad willen hebben. Mam zegt dat je dat beter niet kunt doen. Is het inderdaad niet slim om dit te doen? En waarom precies? Ik ben blond, maar de haartjes op mn benen zijn wel redelijk goed zichtbaar, vooral in bepaald licht.

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 2 april 2014 om 18:14:

Dat zei mijn moeder ook altijd, maar ik stoorde me er toch aan. Scheren zorgt ervoor dat er misschien wel zwarte hardere haren voor terugkomen. Daarom ben ik mijn bovenbenen gaan epileren met een epilator. Werkt heel goed. Zeker als je het 1x per week bij houdt, hoef je op een gegeven moment steeds minder te doen omdat de haartjes langer wegblijven. Ook blijven de haartjes zacht. Misschien een tip?

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 april 2014 17:12

Ik heb al veel ontharingsmiddeltjes geprobeerd, maar uiteindelijk kies ik toch altijd weer voor scheren. Dat gaat nog steeds het snelst, geeft het gladste resultaat en is goedkoop.

[Beantwoorden]


Door lisa op 1 april 2014 17:17

Ik vind het ook altijd ontzettend stinken en ben geen fan. Maar ik heb het laten geleden voor het laatst gebruik. Miss nog een keer proberen

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 1 april 2014 17:26

Ik hoop dat deze beter werkt dan die ontharingscreme. Die van Veet werkte dus helemaal niet, bij mij bleven de haartjes gewoon zitten.

[Beantwoorden]


Door Julia op 1 april 2014 17:30

Haha herkenbaar! Ik blijf toch liever bij mijn scheermesje.. Over melkflessen gesproken, ik heb een nieuwe zelfbruiner getest op mijn blog van L’Oréal, zeker een aanrader! X Liefs

[Beantwoorden]


Door gerjanne op 1 april 2014 17:30

is dit product nu al te koop???

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 1 april 2014 17:35

Nooit verwacht dat hij nog zo goed zou werken ook…

[Beantwoorden]


Door Becca op 1 april 2014 17:35

Deze ga ik zeker eens aanschaffen! Ik heb heel erg last van ingegroeide haartjes, en of ik nu scheer, epileer, hars of een ontharingscrème gebruik, niks helpt. Vooral bij mijn bikinilijn ziet dat er niet uit, bij mijn benen ben ik er nu wel een beetje in berust dat ze rood en gevlekt zijn. Hopen dat het hier misschien iets minder van wordt. (:

[Beantwoorden]


Door Rachelle op 1 april 2014 17:40

Brr ik heb nare ervaringen bij zulke ontharingscremes. Ik was 16 en had mijn eerste galabal op school en wou er natuurlijk goed uit zien. Ik wou mijn oksels ontharen met zo een crème. Een paar minuutjes na het aanbrengen begint het enorm te branden onder mijn oksels en na het afspoelen had ik brandblaren onder mijn oksels. Als gevolg kon in mijn armen niet gewoon naast me laten hangen (deed pijn) en moest ik heel de avond een vestje dragen omdat mijn kleedje geen mouwen had. Mijn zus gebruikte dat spul een aantal jaren later op haar benen, en weer hetzelfde effect. Ik gebruik het echt nooit meer!

[Beantwoorden]


Door Josie op 1 april 2014 17:52

Heel fijn dat je dit soort producten ook reviewed. Naar dit soort dingen zijn de meest meisjes ( denk ik ) juist benieuwd. Ik zou er ook vanuit gaan dat het niet werkt. Ik ga hem zeker ook eens testen want het ziet er goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 1 april 2014 17:52

Lijkt me best handig! En voor het prijsje wil ik het ook zeker eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 1 april 2014 17:55

Dit product lijkt me heel handig als je, net zoals jij, een bad hebt. Ik zie mezelf deze ontharingsspray niet onder de douche gebruiken. Ik blijf liever bij mijn oude vertrouwde scheergel. Overigens, die is ook van Kruidvat! Een heel fijn product :-) Ik vind deze vergelijkbaar met Gilette. Het enige verschil is de prijs.

[Beantwoorden]


Door Beau op 1 april 2014 17:55

Wow, ik heb ook wel eens zo’n ontharingsmousse gehad van Kruidvat maar die stonk ook zo verschrikkelijk. Hij was totaal niet effectief, dus wel fijn dat deze beter werkt.

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 1 april 2014 17:57

Lijkt me een fijn product, maar de geur staat me tegen. Toen ik net begon met ontharen heb ik ook wel eens een mousse gebruikt, maar die geur.. bah, werd er gewoon misselijk van.

[Beantwoorden]


Door Griet op 1 april 2014 18:09

Ik gebruikte vroeger ook vaak van die ontharingscrèmes enz die voor geen meter werkte of toch niet bij mij, want ik heb redelijk dikke haren. Misschien dat ik deze wel eens probeer, maar de geur houdt me al meteen tegen

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 1 april 2014 18:12

ja dat herken ik ook nog van vroeger ja met die spons.. verschrikkelijk! Dit ziet er zeker beter uit…

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 april 2014 18:15

Ik hoopte al dat je dit product zou gaan reviewen! Maar volgens mij is ie wel het proberen waard, dus binnenkort maar weer eventjes lang de Kruidvat gaan. Is het product eigenlijk nu al te koop?

[Beantwoorden]


Door Sofie op 1 april 2014 18:25

Wat een leuk budgetproduct! Ik kocht altijd zo’n sprays van Veet, maar die zijn toch nog een stukje duurder.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 1 april 2014 18:31

Je maakt me nieuwsgierig! Dit klinkt perfect

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 1 april 2014 18:43

Dat klinkt best goed! Ik heb wel eens zo’n creme geprobeerd, maar dat was echt geen succes!

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 april 2014 18:54

Dit is wel heel erg handig!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 1 april 2014 18:55

Wel fijn dat dit product dus wél werkt! Ik ben er wel nieuwsgierig naar geworden en zou het wel willen proberen

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 1 april 2014 19:02

Zo te zien een goed product! Mss probeer ik deze wel uit!

[Beantwoorden]


Door Elien op 1 april 2014 19:04

Dit lijkt me heel erg handig! Ik ga het toch eens proberen denk ik ;-) heb nog nooit zoiets eerder uitgeprobeerd

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 april 2014 19:08

Wat fijn om te horen dat deze zo bij jou in de smaak viel Vera! Ik heb me in het verleden ook een keer aan een ontharingscrème gewaagd en daarna nooit meer. Er kwam een koeienmest lucht vanaf en mijn benen waren vuurrood, ai! Sindsdien durf ik het dus ook niet meer echt aan. :yes:

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 april 2014 19:19

Ik vind ontharingscremes/sprays altijd zo bizar, ik bedoel je haren gaan er zomaar af door er iets op te smeren, ik vind het een beetje eng haha. Ik probeerde al eens creme van Veet, maar oh, die geur, zo chemisch! Misschien probeer ik dit toch ooit eens…

[Beantwoorden]


Door Elise op 1 april 2014 19:27

” Met het lekkere weer van de afgelopen weken, sluipt langzaam de gedachte erin dat je je melkflessen binnenkort weer moet gaan tonen aan de buitenwereld. ”

Toch een tipje hier; niet iedereen die in Nederland woont is blank, dus ook niet iedereen heeft melkflessen ;)!

[Beantwoorden]

Becca antwoordt op 1 april 2014 om 19:58:

Vera zelf wel; ze schrijft dit vanuit haar eigen oogpunt en doelt hier niet per sé op alle meiden. Tuurlijk zijn hier meiden met een witte, gele, roze, getinte of donkere huid. Het hebben van ‘melkflessen’ is een heel normale (metaforische) uitspraak. (;

[Beantwoorden]

Elise antwoordt op 1 april 2014 om 20:04:

Niet helemaal mee eens. Ze schrijft dat de gedachte er in sluipt dat je je melkflessen weer gaat laten zien.. dus wij als lezers. Ik heb zelf ook gewoon een witte huidskleur. Maar met melkflessen wordt wel echt een witte huid bedoeld. Tegen iemand die wat getinter is zeg je niet “Goh wat heb jij melkflessen..” Just saying! Geen commentaar ofzo.

[Beantwoorden]

N antwoordt op 1 april 2014 om 21:42:

Ach, wij getinte dames vallen gewoon onder de chocolademelk catagorie :yes:

Elise antwoordt op 1 april 2014 om 21:44:

Chocolademelkflessen :’) hahaha


Door Kelly op 1 april 2014 19:33

Ik ben hier wel heel erg benieuwd naar. Ik gebruik nu altijd mesjes van Venus, maar die zijn toch relatief heel erg duur. Ik ga dit maar eens even proberen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 april 2014 19:49

Lijkt me een fijn product!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 1 april 2014 19:51

Worden je haren er echt uitgetrokken, net zoals bij harsen of worden ze een soort afgebroken net als bij het scheren?

[Beantwoorden]


Door Ilse op 1 april 2014 19:54

Ik heb een vraag aan jullie…
Ik heb nogal heel veel donkere (ik ben zelf blond) overbeharing op mijn armen (ging op m’n 7/8e al naar schoonheidsspecialiste om te harsen, nu scheer ik het) en ik vraag me af,
Is overbeharing beter, of wegscheren (ben namelijk bang dat ik stoppels en van die dikkere haren krijg)
Hebben jullie eventueel nog tips?
Alvast bedankt ^^) :duh:

[Beantwoorden]

Bellis antwoordt op 1 april 2014 om 23:17:

Ik heb dit ook, als ik jou was zal ik absoluut niet scheren, maar blijven harsen.
De haartjes komen steeds zachter en ook minder terug!

[Beantwoorden]

Bellis antwoordt op 1 april 2014 om 23:18:

(je hebt trouwens goedkope pakjes VEET bij de action, voor 2,39).
Dan kun je het goedkoop zelf doen!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 1 april 2014 19:56

Deze smiley -> :duh: moest ^^) zijn…

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 1 april 2014 19:56

Het lijkt me op zich wel handig, al zou de hevige geur me misschien tegenhouden.

[Beantwoorden]


Door :] op 1 april 2014 19:57

Komen je haren dikker en donkerder terug of dunner, of hetzelfde?

[Beantwoorden]


Door Dita op 1 april 2014 20:00

Erg fijn zo te lezen, ik was hier heel benieuwd naar

[Beantwoorden]


Door jana op 1 april 2014 20:04

Dat klinkt heel fijn in gebruik :D x

[Beantwoorden]


Door Siel op 1 april 2014 20:05

Wanneer ligt het in de winkel en weet je toevallig ook of het in België in de winkels ligt?

[Beantwoorden]


Door Ilona op 1 april 2014 20:18

Het ziet er uit als een heel erg fijn product, misschien toch maar eens proberen! :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 april 2014 20:22

Waa, ik ben net zoals jij verbaasd! Mijn vroegere ervaringen met dit spul waren namelijk ook niet helemaal goed.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 1 april 2014 20:23

Hoi vera, leuk artikel! Ik zie op je foto’s dat jij, net als ik, ook vele bobbeltjes en bultjes hebt op je benen. Ik heb dit ook, vooral op m’n kuiten en bovenbenen! Het is niet dat ik me er voor schaam, maar erg flateus is het ook niet vind ik. Ik dacht eerst dat het door het scheren kwam, maar hier ligt het niet aan. Gaat dit vanzelf over of heb je hier tips voor? X ilse

[Beantwoorden]


Door Minou op 1 april 2014 20:24

EUREKA! Ik keek sinds ik hiervan hoorde al ontzettend uit naar een review. Dit is de oplossing! Ik ben altijd veel te lui om mijn benen om de dag te scheren, dus doe ik het vaak maar 2 keer in de week of zo. Dit is echt voor mij gemaakt!
Je wilt niet weten hoe blij ik ben, eindelijk eens makkelijk mijn benen ontharen!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 april 2014 20:26

Oh, ik had er niet veel van verwacht, maar het klinkt top! Alleen jammer van de geur, maar hij lijkt mij het proberen waard. Ik denk dat ik ´m binnenkort maar eens ga kopen!

[Beantwoorden]


Door eva op 1 april 2014 20:28

wat een handig review! en wat super leuk dat je alle reacties leest en soms beantwoord (: zo heb je het gevoel dat je niet ‘voor niks’ een reactie plaatst (love) :wave:

[Beantwoorden]


Door Klaudia op 1 april 2014 20:30

Ja die ontharingscreme’s en schuims stinken heel erg!! Ik heb ze wel eens geprobeert heel tevreden was ik niet omdat ik na een dag al stoppeltjes had ):
Maar iedereen heeft een andere huid bij de ene kan het sneller dan de andere. Maar ziet er wel goed uit na het eerste effect en zo goedkoop nog ook!! :-P :-P

[Beantwoorden]


Door Jacquelien op 1 april 2014 20:45

Super dat het zo goed werkt! Leuk detailtje voor jou: Aloë Vera staat op de verpakking hihi. :ja:

[Beantwoorden]


Door Claudia op 1 april 2014 20:51

Wow, ik had niet verwacht dat dit echt goed zou werken!

[Beantwoorden]


Door Laura | Love the food of life op 1 april 2014 21:51

Ik heb ooit een keer die van Veet geprobeerd, was volgens mij een crème. Maar dat werkte niet goed bij mij. Ik ben hier wel heel benieuwd naar. Van gewoon scheren krijg ik vaak bultjes op mijn benen..

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingBeautyNL op 1 april 2014 21:53

Hahaha ik denk dat ik kan aansluiten bij je clubje ‘behaarde beentjes’. In de winter ziet het er echt schandalig uit bij mij.. Ik ben dan gewoon veel en veel te lui om dat klusje te gaan doen! Lang leve dit soort producten! Ik zal hem binnenkort even uitproberen want ik ben super benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 1 april 2014 21:55

Wauw, ik ben ontzettend benieuwd naar dit product. Zodra ik in de stad ben ga ik hem halen! ^^)

[Beantwoorden]

Mirte antwoordt op 1 april 2014 om 21:56:

Dankjewel voor de goede en duidelijke review!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 1 april 2014 21:56

Oh klinkt goed! Had het niet verwacht, maar de geur is idd altijd verschrikkelijk bij zulke producten x

[Beantwoorden]


Door Charlot op 1 april 2014 23:13

Ziet er goed uit. Hoe lang blijven de haartjes weg? Net zo lang als met scheren of net als met waxen?
xx

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 1 april 2014 23:37

Klinkt wel goed! Ik heb een paar keer ontharingscrèmes/sprays gebruikt, maar merk toch dat ze iets te heftig zijn voor mijn gevoelige huid. Ik gebruik nu gewoon een epilator. Even behoorlijk pijnlijk, maar dan wel weer twee weken haarloze benen :)

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 2 april 2014 07:43

Wat een fijne review. Ik heb zelf ook slechte ervaring met ontharingsmousse, en dan vooral de geur, maar dit product zit er een stuk beter uit :)
xx Julie

[Beantwoorden]


Door lousaa op 2 april 2014 07:53

Ideaal spul. Minder last ook van ingegroeide haren erna in mijn geval. Ik gebruik wel liever creme dan spray en alleen mijn bikinilijn.

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 2 april 2014 08:27

Klinkt erg goed!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 2 april 2014 08:38

Ontharingsspray’s of een mousse vind ik echt verschrikkelijk. Heb ze meerdere keren geprobeerd maar het werkte voor geen meter. Na het zien van deze review ben ik toch wel heel erg verbaasd! Ik ga deze ook eens een keer proberen, klinkt erg goed. :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 2 april 2014 09:02

Deze wil ik ook wel eens testen… Laat het nu net zijn dat ik binnen 12 dagen een afspraak heb om mijn benen te laten waxen en dus nu mijn haar niet meer mag afdoen op mijn benen… Ik zal het dus moeten testen of het werkt voor de oksels :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 april 2014 09:33

Dit lijkt me zooo praktisch! Wil ik echt eens proberen. Het lijkt trouwens alsof je benen drie kleuren hebben, of komt dat door het licht? :p

[Beantwoorden]


Door Anne-Sophie op 2 april 2014 09:40

Vera! Waarom nou alweer een review?! Je maakt me arm!

Haha nee lieve Vera een grapje! Ik had toevallig na je Lady Speed Stick review het product ook gelijk gekocht en deze ga ik binnenkort ook even halen haha! Meer van deze reviews Vera! :)

Liefs, niet geschrokken hopelijk ;)

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 2 april 2014 10:08

Dit is nou echt super handig!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 2 april 2014 10:26

Zou echt een uitkomst voor me zijn want meestal ben ik in de winter/lente (wanneer het nog geen korte jurkjes/rokjes/broeken-weer is) te lui om mn benen te scheren met het gevolg dat de haren toch best lang worden en scheren gewoon weg niet zo makkelijk gaat. Misschien ga ik dit toch eens proberen! Al gaat mijn voorkeur wel uit naar harsen ;)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 2 april 2014 10:40

De geur blijft jammer genoeg een issue bij zulke producten! Maar ik ga hem wel halen! :)

[Beantwoorden]


Door melissa op 2 april 2014 10:40

Dit heeft mij zo nieuwsgierig gemaakt! Ik ben echt niet gezegend met lichaamshaar haha. Ik scheer mijn benen, en na 3dagen heb ik alweer een volle bos, lijkt net alsof ik 3 weken mijn benen niet geschoren heb! Ik merk wel dat bij de wegwerp scheermesjes het sneller groeit dan waneer ik een duurdere van Gilette gebruik..
IK ga deze kopen denk ik ;-) Mischien is waxen wel meer iets voor mij?

[Beantwoorden]


Door Ruby op 2 april 2014 10:49

Lijkt me een heel fijn en makkelijk product. :star:

[Beantwoorden]


Door Axelle op 2 april 2014 10:59

wauw klinkt heel erg fijn, maar ik epileer toch liever, dan blijft het veeeel langer weg!

[Beantwoorden]


Door Emke op 2 april 2014 11:32

ik vind dat echt doede onharingsproduct. maar die geur blijf ik maar vies vinden hah

[Beantwoorden]


Door esmay op 2 april 2014 11:40

Dat klinkt wel heel chill! Ik vind alleen die geuren van ontharingscreme of spray nu niet zo fijn, maar voor de rest klinkt het wel goed!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 april 2014 11:45

Wauw! Ben altijd benieuwd naar dat soort ontharingsspulletjes, maar ik heb er zulke vreselijke horrorverhalen over gehoord. Dit klinkt daarentegen een stuk minder horror, toch het proberen waard! Zeker voor die prijs.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 april 2014 14:16

Het klinkt handig, maar toch vind ik het altijd een gek idee. Ik vraag me altijd af hoe goed zo iets voor je lichaam is.

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 april 2014 14:24

Lijkt me erg handig, ben benieuwd

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 april 2014 15:45

lijkt me een ideaal product! zou hij ook geschikt zijn de bikinilijn?

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 april 2014 15:48

Aah wat fijn dat je dit heb gereviewd! Ik ga hem zeker proberen:) ^^)

[Beantwoorden]


Door Willemien op 2 april 2014 16:18

Zeker een keertje proberen! Dankje voor de review (:

[Beantwoorden]


Door kim op 2 april 2014 16:26

ik heb een keer de ontharingscreme geprobeerd, en gatver wat een lucht! en er kwam geen haar af. Dit lijkt me wel een nieuwe uitdaging. Aangezien ik van scheren veel irritaties en ingegroeide haartjes krijg, ik ga het zeker proberen!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 2 april 2014 19:38

Mijn benen hebben nog nooit een wax, scheermesje of spray gezien. Door een hormonale afwijking heb ik geen haargroei op mijn benen, waar ik eigenlijk best wel blij mee ben. Als het zonnetje in februari of begin maart lekker schijnt, kan ik dus zonder me zorgen te hoeven maken in m’n korte fietsbroek op m’n mountainbike een stuk gaan rijden. Alleen zijn ze nog wel errug wit, maar dat heeft iedereen in het begin van ’t jaar.

[Beantwoorden]


Door sanne op 2 april 2014 19:50

Ziet er goed uit !! Hoelang doe je ongeveer met deze bus? En hoelang bleef het lekker glad :P ? <3 <3

[Beantwoorden]


Door Deborah op 2 april 2014 20:04

Bedankt voor je goede review!! Ik vroeg me af of je geen last van je huid kreeg na het gebruiken omdat het natuurlijk best wel heftig is wat je op je benen spuit.

[Beantwoorden]


Door Bo op 2 april 2014 20:19

hele goeie review Vera!
ik heb alleen een vraagje, zit dat schraapding/mesje erbij of moet je dat los kopen?

xxxxBo

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 2 april 2014 21:46

Ik was hier best wel benieuwd naar, ga ‘m nu zeker zelf ook uitproberen! ;)

[Beantwoorden]


Door Melisa op 2 april 2014 21:55

Jeetje wat handig! Ik ging laatst waxstrips proberen en dat was echt killing, gaan we niet meer doen dus! Deze spray lijkt me erg fijn, en met dit lekkere weer kan je dit ook best op je balkon/in je tuin doen :)

[Beantwoorden]


Door Galina op 2 april 2014 22:46

Heb m vandaag gehaald. Was ook gelijk mn eerste keer benen scheren want ik ben nog maar 15 maar begon me er de laatste tijd toch erg aan te storen. Vooral met gymmen enzo. hij werkt echt heel goed! ook heel makkelijk voor beginners zo als ik :) maakt echt een groot verschil. Kan niet van mn benen afblijven :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 april 2014 22:02

Ik heb het misschien gemist in de comments, maar het zijn er ook zoveel ;)
Maar ik ben benieuwd hoe lang je dan met zo’n bus doet. Want ik kan me voorstellen dat wanneer je je benen helemaal hebt ingespoten er niet veel meer in de bus zit… of valt dit mee?

[Beantwoorden]


Door lieke op 4 april 2014 18:41

Klinkt als een goed product! Denk dat ik het deze zomer maar eens moet gaan kopen, want dat scheren is vaak een heel gedoe.

Ik vraag me alleen wel af of je met deze spray ook kleine haartjes boven je lip kunt verwijderen?

Hoop dat iemand dit weet :)

xoxo

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 april 2014 10:34

Hoe lang zou je doen met zo’n fles? Als je er maar twee keer gebruik van kan maken, hou ik het toch liever bij het scheermesje..

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 9 april 2014 15:06

Heb hem gisteren gekocht en vandaag uitgeprobeerd. Helaas niet voor mij bestemd! :nod: Ik heb een gevoelige huid, m’n benen begonnen de “pikken”. Ook de geur is echt niet te doen, haha! De haartjes gingen snel van m’n benen af, dus dat was wel goed, maar vanwege de huidirritatie & geur gaat hij de prullenbak in.

[Beantwoorden]


Door anna op 10 april 2014 15:10

wow! niet verwacht dat het zo goed zou werken. Alleen zou je het ook kunnen gebruiken voor je oksels en bikinilijn?

xx

[Beantwoorden]


Door Sanne op 15 april 2014 11:07

Mooi dat het goed werkt! Ik heb het op de middelbare school wel eens gebruikt, maar op een gegeven moment irriteerde het heel erg omdat het iets te lang zat. Ik ben over gestapt op de epilator en heb nooit meer iets anders gebruikt :)

[Beantwoorden]


Door Anna-Sophia op 15 april 2014 17:04

Wow, ga hem zeker kopen!

[Beantwoorden]


Door Jannieta op 18 april 2014 20:58

ben benieuwd hoe het bij mij werkt, ziet er in ieder geval allemaal positief uit! ook maar eens uitproberen dus! ^^)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 25 april 2014 13:32

Ik heb dit product gister gekocht en gisteravond ook gelijk geprobeerd, maar bij mij werkte het niet.. Daarom ben ik op internet maar even gaan zoeken naar ervaringen dit het product. Gelukkig weet ik nu wat ik fout heb gedaan; ik heb vergeleken met jou veeeeel te weinig mousse op mijn benen gespoten haha!
Zo dus nog maar een keer proberen en hopen dat het nu wel werkt :)

[Beantwoorden]


[…] kocht de ontharingsspray na aanleiding van een review op veracamilla.nl en op makemeblush.nl. Beide waren erg positief en daarom kon ik het niet weerstaan om ‘m te […]


Door Maria op 24 juni 2014 16:47

Hoelang zou je kunnen doen met 1 flacon?

[Beantwoorden]


Door Pien op 25 juli 2014 17:04

Ik heb het perongeluk doorgeslikt en in me mond gekregen. Vraag me niet waarom. HELP is dit erg

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 augustus 2014 21:57

Ik heb helaas geen bad dus ik moest het in een douche cabine doen, maar je moet er echt niet te lang inhangen want ik moest bijna kokhalzen.. Maar het werd wel erg gemakkelijk maar je moet ook niet zuinig zijn met de spray anders werkt het niet zo goed

[Beantwoorden]


Door Marije op 31 januari 2015 21:59

ik heb het vandaag voor het eerst gebruikt. (bijna) alle haartjes zijn weg. Maar volgensmij heb ik wel iets verkeerd gedaan, want nadat ik mijn benen had gedaan, was de bus al leeg.. dit is niet de bedoeling volgensmij

haha oops

[Beantwoorden]


Door Jenn op 24 mei 2015 18:00

Ik heb 6 dagen geleden de ontharingsspray van Veet gebruikt voor de 2de keer. En ik moet zeggen dat ik er deze keer echt tevreden van ben! De eerste maal kwamen niet alle haartjes mee en moest ik het dus verder doen met een scheermesje. Dit maal waren alle haartjes weg, geen stoppels, benen super zacht en dit nog steeds na 6 dagen! Ik heb het deze keer niet met het bijhorende ‘mesje’ gedaan maar met een washandje zachtjes geschrobt, ze kwamen er gelijk af. Ben verliefd geworden op m’n benen haha

[Beantwoorden]


Door Lila op 24 juli 2015 00:34

Kan je deze ook op ke rug gebruiken of buik ?? Graag antwoord

[Beantwoorden]


Door Chantal op 14 juni 2016 11:12

Sowieso is dit een wondermiddel, maar ik krijg er altijd wel erg rode bultjes van op mijn benen hoor! Een keer had ik blijkbaar niet overal even goed gesmeerd, waardoor er nog hele stroken met haartjes zichtbaar waren.

Uiteraard was dit mijn eigen schuld en verdient dit product van Kruidvat zeker de aandacht. Evenals de treinkaartjes, waarmee ik binnenkort weer een dagje voordelig naar Utrecht kan om te shoppen (zin in!). Hier meer info: http://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-kruidvat-dagkaart

Voor de zomer ga ik deze ontharing zeker weer gebruiken, aangezien het langer wegblijft en bijna alles ook echt weg is i.p.v. stoppeltjes.

[Beantwoorden]


Door Ramona op 27 augustus 2016 15:51

Ik gebruikte altijd ontharingsspray van de etos. Maar kwam erachter dat ze dit niet meer hebben.. Nu ik dit lees weet ik dat ik naar de kruidvat moet! Bedankt!

[Beantwoorden]