Win een shopping trip naar New York t.w.v. €5000

Advertorial.

Ongesteld zijn komt nooit uit. Mij niet, althans. Maar toch, het hoort erbij. Dus als je er iets leuks van kan maken, waarom niet? Libresse heeft nu iets heel tofs, waarbij je bij aankoop van een Libresse actieverpakking maandverband of inlegkruisjes, je kans kunt maken op een shopping trip naar New York voor 2 personen!

Hoe? In 2000 Libresse verpakkingen zit een Pink Ticket. Wanneer je een Pink Ticket hebt gevonden, kun je deze registeren op Libresse.nl/PinkTicket om kans te maken op de reis naar NY t.w.v. €5000. Lekker winkelen met een vriendin, zus of je moeder, wandelen door Central Park en wegdromen bij Victoria’s Secret.

Heb je nog geen Pink Ticket gevonden in een Libresse actieverpakking? Niet getreurd, want online heeft Libresse ook virtuele Pink Tickets verstopt, waarmee je een trip kunt winnen naar een stad in Europa voor 2 personen.  Bijvoorbeeld op www.libresse.nl en de Libresse Facebook pagina. Hoe meer virtuele Pink Ticket codes je vindt, hoe groter de kans op het reisje naar New York! Pssssst hierbij alvast een virtuele code DIQludKPuX, succes!

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 16 maart 2014 | 10 reacties

Reacties

Door Eva op 19 maart 2014 07:09

Super leuk ik zag het al in de reclame.vvera heb jij hem al gevonden?

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 maart 2014 08:16

Ja ongesteld zijn is idd nooit leuk ik ben een jaar geleden voor het eerst ongesteld geworden en ja ik ben nog best jong ik ben nu 11. Ik koop altijd libresse maandverband (A) :cool: ik zal zekerste weten kijken of ik kan winnen want ik ben nog nooit naar Amerika geweest maar dat lijkt me wel super cool!

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 23 maart 2014 om 08:48:

Ik ben 10 maar ben het nog niet gelukkig :::::) :-)

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 19 maart 2014 13:44

Dat is inderdaad niet fijn. Leuke actie.

[Beantwoorden]


Door Diana op 19 maart 2014 16:08

Op deze manier wordt ongesteld worden toch wel wat leuker.. ;-)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 maart 2014 15:08

OEEEH gaaf! Hopen op de pink ticket ^^

[Beantwoorden]


Door wendy op 21 maart 2014 20:53

Oeeh ik wil dat zo graag winnen eindelijk naar de disney store! Haha

[Beantwoorden]


Door Marissa op 22 maart 2014 16:10

Vera, het valt me op dat als je tekst bij een foto plaatst dat deze vaak (bijna) onleesbaar is. Zoals nu de witte tekst die bijna verdwijnt in de foto waar ‘bus’ staat. Ik zie het heel vaak bij je artikelen en misschien kun je er op letten!

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 maart 2014 14:15

Ik zit net aan de prikpil en word dus niet meer ongesteld haha. Normaal kocht ik wel altijd Libresse. Het is natuurlijk wel een hele kleine kans ;p

[Beantwoorden]


Door Gabriele op 21 oktober 2015 16:09

Jezzza,wat een uiterst faiare kunst toon je hier,van een onbekende artiest. Ik dacht een zweem van Rembrandt te herkennen of van Mondriaan in zijn vroege periode. Krijg nu een telefoontje,waarvan ik totaal van mijn apropos geraak. Het werk lijkt sprekend op dat van Erwin Olaf,ik heb even op de site gekeken. Dit is wel de allermooiste,de anderen zijn zo grotesk. Je ziet geen gezicht en zoveel botten boven haar borsten,dat is mnder sierlijk. Dat plekje bij het middenrif veroudert het snelst. Daar wordt bij spinnen opgehamerd. De schuine spieren trainen helpt. Poor women. Wat kan je veel niet zeggen op internet. Schatzschenlein doe een warme zak op je voorbuik,dat verlicht wellicht jouw voorweeen. Wat is een welluidende stem wonderschoon . Oh.. Ongelooflijk dat hij mij de1e1r helemaal voor belt en wat hij bereid is te doen voor mij grenst aan het onwaarschijnlijke. Ohh .

[Beantwoorden]