Twitter Question #159

TQ_159_01

Ik denk dat we bijna allemaal wel eens in een film zouden willen spelen. Romantische scènes aan een balkon, race scènes in de auto, of vecht scènes op straat. Mét een leuke tegenspeler natuurlijk. In sommige films kan ik me helemaal inleven en zou ik ook wel Hermelien willen zijn die rondvliegt op een bezemsteel, of Katniss die probeert te overleven tijdens de Hunger Games.

TQ_159_02

Katniss of Hermelien dus, die zou ik wel willen spelen. Een film waarin ik mag vliegen, toveren, of vechten lijkt me wel wat. Of bijvoorbeeld Letty, in Fast & Furious. Zo’n stoere chick die in auto’s racet. Lijkt me super gaaf!

Jullie gaven vooral aan met knappe tegenspelers te willen dansen of zoenen. Tegen een film met Vin Diesel zeg ik ook geen nee, hoewel ik met Meryl Streep acteren pas écht te gek zou vinden. Mijn lievelingsactrice, hoe kan het ook anders. Is er een rol waar Meryl niet mee weg komt? Naast haar de bitchy Emily spelen had me fantastisch geleken. Of de rol van de onzekere Andy natuurlijk… Ik droom nog even verder.

Welke rol zou jij wel in een film willen spelen?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 1 maart 2014 | 74 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Kimberly op 1 maart 2014 15:02

Wat een leuke vraag eigenlijk! Ik zou wel Bella Swan willen spelen.. Een super mysterieuze man naast je voeten waar je veel verschillende gave scenes mee speelt..

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 maart 2014 15:04

Leuke twitterquestion! Ik zou zelf echt niet weten wie ik zou willen spelen, te veel om op te noemen :-P

[Beantwoorden]


Door Judith op 1 maart 2014 15:04

Ik zou wel Bella van Twilight willen spelen, vooral om mijn tegenspelers Robert Pattinson & Taylor Lautner. Ontzettend leuke vraag btw. ^^)

[Beantwoorden]


Door Isabella op 1 maart 2014 15:05

Hmmm welke rol in een film… Ik zou denk ik wel in de Titanic willen spelen. Ik bedoel, dat is natuurlijk een prachtige film! Ik weet niet, ik heb er nog nooit echt over nagedacht eigenlijk! Xx Isabella

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 maart 2014 15:06

Ik zou wel graag Regina uit Mean Girls willen spelen. Dat lijkt me echt een leuke rol, haha.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 1 maart 2014 15:08

Soof uit Soof (ok, dit klinkt dom) vanwege de mannen waarmee ze sjanst of Spiderman om gewoon eens een toffe held te zijn.

[Beantwoorden]


Door Budgetproof.nl op 1 maart 2014 15:08

Wat een leuke Twitter question. Ehhmmm doe mij maar de rol van Anne Hathaway in The Devil Wears Prada :D super benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Summer op 1 maart 2014 15:09

The Notebook of Grease. Het leek me altijd al fantastisch om in Amerika te wonen in de jaren 50, wanneer Amerika groot werd. In zo’n film spelen lijkt me dus een fantastisch gevoel. :)

[Beantwoorden]


Door Martina op 1 maart 2014 15:09

Wow wat moeilijk! Ik zou echt niet kunnen kiezen! Ik zou graag voor een serie kiezen, maak ik extra veel leuke dingen mee! Leuke vraag trouwens :)

[Beantwoorden]


Door bo op 1 maart 2014 15:17

Een slechterik die de hele tijd mensen mag vermoorden en dan aan het einde op een heel spectaculaire manier zelf dood gaat lijkt me geweldig ^^)

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 maart 2014 15:19

Sowieso de rol van Rachel Bilson in Jumper. Ik bedoel, hallo! Hayden Christensen is on-ge-loof-lijk knap! :) hahah. Ik vind haar rol in Hart of Dixie ook heel leuk. Of oeh, Nina Dobrev in The Vampire Diaries. Allemaal knapperds die haar willen, haha.

[Beantwoorden]


Door Simone op 1 maart 2014 15:20

Geen, want het blijft spelen ;)

[Beantwoorden]


Door Francine op 1 maart 2014 15:20

Aly/alice (christina aguilera) in Burlesque, wow wat kan ze zingen en dansen én een superknappe tegenspeler ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 maart 2014 15:28

The Hunger Games, eens heel iets anders dan mezelf! =D (love)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 1 maart 2014 15:36

Als ik dan toch kon kiezen Rose van Titanic of Baby uit Dirty Dancing !!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 1 maart 2014 15:55

Ik zal wel een rol in The OC of Gossipgirl willen spelen:) Een keer prachtige design kleding dragen, en ervaren hoe zo een ‘luxe’ leven nu is.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 maart 2014 15:58

Fantine of cosette uit les miserables

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 maart 2014 16:03

Satine uit Moulin Rouge, hoewel ze best een tragisch leven heeft. Elsa uit Frozen lijkt me ook geweldig, ik vind Let it Go zo’n mooi nummer en ik zeg ook geen nee tegen ijsmagie :D

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 1 maart 2014 om 19:24:

Elsa! Helemaal mee eens

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 maart 2014 16:10

Nu ga ik even de Harry Potter-nerd spelen, maar als Hermelien zou je niet veel op bezems vliegen, want dat vond ze verschrikkelijk!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 1 maart 2014 16:12

Cool, mijn tweet staat er tussen! ^^) Wat Marieke in de comments zei, Elsa uit Frozen lijkt me ook wel wat! Ik was gisteren met carnaval verkleed als Elsa ^^)

[Beantwoorden]


Door What's with Wendy? op 1 maart 2014 16:15

Wat een leuke vraag! Als ik in een film zou willen spelen, zou ik absoluut Ali willen spelen in Burlesque. Puur omdat Christina Aguilera mijn idool is en het zou mij heerlijk lijken om als Burlesque danseres door het leven te mogen gaan. Zingen, dansen, sexy zijn. Lekker vrouwelijk dus! En Cam Gigandet als tegenspeler? Fine by me. (love)

[Beantwoorden]

Summer antwoordt op 1 maart 2014 om 16:40:

Oh ja, dat zou ik ook echt een fantastische rol vinden!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 maart 2014 16:15

De rol van Nicole Kidman in Australia vind ik een prachtige rol. Ook lijkt het me gaaf om echt in een kostuumdrama te spelen.
The Phantom of the opera lijkt me ook geweldig, en dan ook even zo’n goede stem hebben als Christine!

[Beantwoorden]


Door Jaimie op 1 maart 2014 16:29

Lastige vraag… Mij lijkt Lara Croft van Tomb Raider echt geweldig om te spelen! Badass. :yes: :love:

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 1 maart 2014 16:43

Sandy uit Grease, haha! Heerlijke film, helemaal mijn tijd! Enne, zoenen met een nog jonge John Travolta…

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 1 maart 2014 om 18:30:

Ooh, of Hilary Duff in A cinderella story ofzo :) ind haar zoooo tof!

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 maart 2014 17:06

Hihi wat leuk dat ik (LittleWonderWorld) erbij sta (love) Katniss is my favorite haha.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 1 maart 2014 17:06

okay okay ik weet dat ik niet spoor. Iedereen wil graag een prinses-achtig personage spelen. En ik? mij lijkt het hilarisch om een zombie te mogen spelen in Walking Dead.

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 1 maart 2014 17:13

Mijn favoriete film is Eternal Sunshine of the Spotless Mind, ik zou dus heel graag Clementine willen spelen in die film, omdat ik mijzelf iets te goed herken in haar. Beetje dat gekke, altijd vrolijke, verander constant mijn haarkleur typje, met vanbinnen toch veel diepgang.

[Beantwoorden]


Door Robbin op 1 maart 2014 17:25

Mary in de serie Reign. Koningin zijn, mooie jurken en mooie jongens zoenen. Meer is er niet nodig haha. Films zou ik echt niet weten..

[Beantwoorden]


Door Fien op 1 maart 2014 17:53

Kate winslet in titanic…. romantisch met Leonardo wat will je nog meer…”zwijmel” ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Cecil op 1 maart 2014 17:54

Katniss een beetje zoenen net knappe jongens en veel actie lekker vechten enzo en tris van divergent ook vechten enzo en Tobias im in love with tobias

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 maart 2014 17:55

Ooooh moeilijk… ik denk dat het van de mannelijke lead afhangt haha :-) Ik moet hier even over nadenken…

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 maart 2014 17:58

Ik denk dat ik dan voor de rol van Uma Thurman in Kill Bill ga of de rol van Amy McAdams in Enchanted :-) Heel wat anders, maar ja beiden zouden op het verlanglijstje staan.

[Beantwoorden]


Door Annagreet op 1 maart 2014 18:14

Een gave actiefilm waarin ik coole vechtscenes kan doen.
Of in een ouderwetse film waar vrouwen van die prachtige jurken hebben.
Pirates of the caribean zou een goeie combie zijn geloof ik. :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 maart 2014 18:27

Wat een moeilijke vraag! Geen idee! Misschien Carrie van Sex and the City?

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 maart 2014 18:30

Mr and Mrs Smith. Lekker tegen vechten tegen een lekkere gozer.

[Beantwoorden]


Door Carina op 1 maart 2014 18:33

Ik ga voor Fast & Furious, racen in tropische oorden, beetje actie, I like!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 maart 2014 18:52

Goed antwoord van Jennifer! Fat Amy lijkt me ook een hilarische rol.
Vroeger wou ik altijd Sam zijn in A Cinderella Story. Maar die tijd is nu wel voorbij..

[Beantwoorden]


Door Deborah op 1 maart 2014 19:09

Totaal wat anders, maar ik zou wel Hannibal Lecter willen spelen. Lijkt mij een enorm gave rol! :)

[Beantwoorden]


Door Keshia op 1 maart 2014 19:13

Elizabeth Swann in Pirates of the Caribbean

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 maart 2014 19:21

Zonder twijfel Rose in de Titanic! Heerlijk 3 uur lange film met Leonardo. Dat is geen plicht :-) en natuurlijk Katniss, samen met Josh Hutcherson in een arena!

[Beantwoorden]


Door Rani op 1 maart 2014 19:25

The notebook omdat het gewoon de mooiste film ever is! :-)
Of the carrie diaries vanwege de prachtige kleding en the pretty boy! :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 maart 2014 20:00

Wat een leuke vraag! Ook mij lijkt Katniss gaaf om te mogen spelen! Ja, dat lijkt me echt wel wat.

[Beantwoorden]


Door Camille op 1 maart 2014 20:26

Ik ben echt gek op de hunger games en heb ze dus ook al allebei gezien (love) ! Dus het spreekt ook voor zich dat ik ook Katniss wil zijn… :star:
Ze is gewoon zooooo cool en ze kust met mega mooie mannen :kiss:

[Beantwoorden]


Door Leneth op 1 maart 2014 20:28

Oef, wat een lastige vraag haha ! Ik zou gaan voor Hunger Games of zo’n heerlijk slechte film als Mean Girls of Clueless :P

[Beantwoorden]


Door Hesteranne op 1 maart 2014 21:05

Das nog best lastig. Ik denk dat ik Holly Golightly uit Breakfast at Tiffany’s wel zou willen spelen.

[Beantwoorden]


Door Joli op 1 maart 2014 21:39

Ik zou een mannelijke rol willen spelen.
Al Pacino in Godfather 1.
Wat een MEGA GOEDE rol is dat!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 1 maart 2014 23:16

Hermelien van HP zou geweldig zijn, vliegen lijkt me heel leuk. Maar Katniss zou ik ook niet erg vinden, haha. Die jurken!

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 maart 2014 23:33

Aria uit Pretty Little Liars of Serena uit Gossip Girl!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 2 maart 2014 01:12

Bij deze vraag wist ik al meteen het antwoord!
Katniss van The Hunger Games. Stoer, heldhaftig en gewoon doorvechten zonder dat je in je broek piest van angst hihi. Vooral vind ik die rol zo gaaf omdat het verhaal wat gespeeld wordt, never nooit niet zou gebeuren in het echte leven.

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Queenies op 2 maart 2014 04:44

Beetje afgezaagd, maar ook Bella van Twilight. Alleen zou de film dan iets zijn verlopen en werd ik uiteindelijk zwanger van een weerwolf in plaats van een vampier haha! Gotta love Taylor Lautner <3 Elke andere rol waar ik met hem aan mijn zijde mag spelen is ook prima hoor!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 maart 2014 07:14

Alice Cullen van Twilight :D

Vind haar rol zo geweldig en hallo.. Jackson Rathbone als tegenspeler, daar zeg ik geen nee tegen ;-)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 2 maart 2014 10:57

viola in she’s the man! ;)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 maart 2014 13:33

Katniss in the hunger games, want dan mag je én josh hutcherson én Liam Hemsworth zoenen (love)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 2 maart 2014 13:35

Pfff wat een moeilijke vraag. Ik zou het echt niet weten!

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 maart 2014 13:47

The walking dead! Ik weet dat dat een serie is, anders superenge horrorfilms (triest dingetje: ik ben 14:p)

[Beantwoorden]


Door tasalie op 2 maart 2014 14:41

miley cyrus uit lol het lijkt me echt een hele mooie rol ! (love)

[Beantwoorden]


Door Eva Leek op 2 maart 2014 16:08

Hmm, Hermelien en Katniss lijken mij ook wel wat! Maar ik moet je helaas wel verbeteren, Hermelien die vliegt niet rond op een bezemsteel, dit kan ze namelijk niet ;)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 2 maart 2014 17:08

Dit vind ik nou een leuke vraag! Ik heb namelijk altijd aan toneel gedaan en heb in mijn tienerjaren heel stad en land doorgereisd om audities te doen voor verschillende series en films. Helaas nooit wat geworden omdat ik daarmee ben gestopt om te studeren. Ik vind alles qua acteren leuk, maakt op zich niet uit wat voor een rol maar als ik dan toch mag kiezen zou ik een karakter willen spelen die helemaal knetter gek(mentaal of fysiek) is waarbij ik mezelf helemaal kan laten gaan. Je durven op nul zetten en gewoon doen! Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 2 maart 2014 18:51

The great gatsby lijkt me leuk! Spelen met leo, en de mooie jurken uit die tijd en dat oh zo vette feestje elke week (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 maart 2014 19:58

Geef mij maar de rol van Gabriella in de gehele High School Musical reeks! Halloooooo Zac Efron! (love) #throwback

[Beantwoorden]


Door Estrella op 2 maart 2014 22:13

Geen één, ik heb het afgelopen seizoen gefigureerd voor de tv-serie Dokter Tinus (SBS6) en hield het na 2 keer wel voor gezien omdat ik slecht kon tegen het chaotische en drukke karakter van zo’n dag op de filmset. Toch ben ik helaas wel in beeld geweest, al was dat dan van een afstandje. En het enige wat ik kon denken was “Ooooh, ik hoop zó dat niemand dit gezien heeft”. Yep, dream on, half Nederland dus.

Sindsdien had ik zoiets van, dit nooit meer, in een film zeker niet. Theoretisch gezien (dus alleen om over na te denken) zou ik het ook niet weten. Ik kijk bij tijd en wijle ontzettend veel films maar zou het zo snel niet weten, of het moet iets zijn met als tegenspeler Chris Pine, misschien dat ik dan, en met de belofte op een hoop Photoshop werk achteraf, nog wel te porren ben. =D

[Beantwoorden]


Door Gerjanne op 3 maart 2014 11:15

Allie in The Notebook, Rose in Titanic, Elizabeth in Pride and prejudice, Erin in Safe haven of Skeeter in The Help.
:hmm:

[Beantwoorden]


Door amber op 3 maart 2014 18:27

katniss stoer en in love (love)

[Beantwoorden]


Door Maxime op 4 maart 2014 19:12

Super leuke vraag!!
Ik zou kiezen voor Serena van der Woodsen uit gossip girl! Omdat Blake een van mijn idolen zijn en grotendeels om nate en dan (love) :yay: !!

[Beantwoorden]


Door megan op 4 maart 2014 21:10

Bellatrix Lestrange van harry potter – het lijkt me heel gaaf om een ”slechterik” te spelen in een film. en elena gilbert van the vampire diaries omdat ik dan met Damon salvatore mag spelen (love)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 5 maart 2014 21:34

Ik zou Daenerys Targaryen willen zijn <3 uit Game of Thrones, wauw!

[Beantwoorden]


Door Iris op 6 maart 2014 08:07

Idd Katniss Everdeen! The hunger games is ook echt mijn favoriete film. Laatst heb ik ook Catching Fire gezien!

[Beantwoorden]


Door romy op 6 maart 2014 16:20

Bella swan want tja ik vindt Robert pattinson(edward cullen ) zo knap (love) :kiss: en ja ik zou wel eens in de buurt van een (nep) vampier willen zijn lijkt me heel mistireus leuke vraag xx

[Beantwoorden]


Door Sanne op 6 maart 2014 17:27

Ohh, Harry Potter en THG! Geweldig! Als je van dat soort films houd, net als ik, moet je echt Divergent proberen. Die komt eind maart/begin april uit, en ik ben er verslaafd aan. Het is verfilmd van het boek, net als HP en THG, en ik heb de hele triologie al uit. Het laatste deel heb ik in het Engels gelezen, want ik kon niet wachten tot het vertaald werd. Het gaat over futuristisch Chicago wat verdeelt is in 5 facties. Op je 16e mag je overstappen naar een andere factie, en daarvoor krijg je een test en je moet een inwijding halen, anders word je factieloos. De hoofdpersoon, Tris, is Afwijkend. Ze past bij meerdere facties. En de Afwijkende moeten vernietigd worden, volgens een aantal belangrijke leiders. En dan komen er opstanden enzo, en een oorlog.

Mij lijkt het verschrikkelijk cool om Marlene te spelen. Marlene is een meisje wat in Onverschrokkenheid is geboren, en daar ook blijft. Ze is een heel stoer personage en heeft leuke quotes enzo, en is het vriendinnetje van Uriah. En hij is geweldig. Hij is heel knap, volgens het boek, en is echt heel grappig. Maar ze zitten jammer genoeg niet in de eerste film, maar pas in de tweede.

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 maart 2014 12:36

Wat een leuke twitter question! Voor mij wordt het ook Hermelien of Ginny uit Harry Potter. Als al die gebouwen enzo echt bestonden al helemaal ♥

[Beantwoorden]


Door Alice op 22 maart 2014 21:12

Gollum absoluut ‘the precious the master has stolen the precious’ fan-tas-tisch :D

[Beantwoorden]