Nieuwe Levi’s Curve ID Revel

levis_curve_ID0

Ik kreeg een uitnodiging van Levi’s om langs te komen en een Curve ID spijkerbroek die perfect bij mijn figuur past, aangemeten te krijgen. Daar zei ik geen nee tegen! Er een nieuw soort jeans, de Revel. In deze broek zitten verschillende ‘shaping technieken’ verwerkt, zodat hij het beste bij het vrouwelijk figuur zou moeten passen. Ik schoot een nieuwe Revel aan om het zelf te ervaren.

evis_curve_ID02

evis_curve_ID03

In de Levi’s showroom in Amsterdam, dichtbij het Centraal Station. Ik kon er op de fiets naartoe!

evis_curve_ID04

evis_curve_ID05

De binnenkant van de Revel – De buitenkant van één van de Revel modellen

Eigenlijk is de Revel geen Curve ID, maar een aparte broek. Wel hebben ze de technologie van de Curve ID bij deze broek gebruikt, maar het dan verder uitgedacht. Zoals je bij de Curve ID een broek uitkiest bij jouw figuur, doe je dat bij de Revel ook. Je kiest dus voor een Slight, Demi of Bold.

De Revel heeft in de broek andere delen stof zitten, die liften en verstevigen. Dezelfde soort stof die bijvoorbeeld ook in shapewear zit. Ook hebben ze met stiksels langs de broek en op de zakken rekening gehouden met wat er bij het vrouwelijk figuur past.

levis_curve_ID01

Ik werd opgemeten. Taille, heupen en billen. Slight, Demi of Bold?

Ik ben een Demi en ik pas daarmee alle Demi broeken van Levi’s in mijn maat. Dus naast dat ik weet dat ik bijvoorbeeld een 31 heupmaat en 32 lengtemaat heb, weet ik dat het Demi model daar het beste bij past. Dat heeft te maken met de vorm van mijn figuur. Handig!

evis_curve_ID06

Ik kreeg een donkerblauwe Revel broek aan, met *natuurlijk* hakken eronder (niks mis met mijn Nikies dacht ik zo). De pijpen werden wel even omgeslagen, want de spijkerbroek was te lang.

evis_curve_ID08

Dit is ‘m geworden! Demi Curve Mid Rise, Skinny Leg (hier in de webshop, mocht je hem zoeken). Een donkerblauwe jeans, just the way I like it. Geen bleekplekken, scheuren of vouwen erin, maar lekker eenvoudig.

evis_curve_ID11

evis_curve_ID09

Deze Levi’s Revel heeft net zo’n binnenkant als de Revel die ik een paar foto’s hierboven liet zien. Daar merk ik niets van als ik hem aan heb. De broek zit stevig, maar ook wel redelijk comfortabel. Ik draag weinig spijkerbroeken omdat ik ze of strak en oncomfortabel zitten, of omdat ze juist veel te los en té comfortabel zitten. Ik wil ook weer niet het gevoel hebben dat ik in een slobberbroek loop.

De Revel is stevig en ik vind dat de stiksels mooi zitten. Mijn model heeft niet teveel stiksels, maar bijvoorbeeld wel extra aan de zijkant van mijn billen. Dat had van mij eigenlijk ook niet gehoeven. Ik heb stevige benen en heupen en daar leg ik het liefst zo min mogelijk de focus op.

evis_curve_ID10

Levi’s was 4 jaar geleden al heel vernieuwend, toen de Curve ID net gelanceerd werd en gaat nu met de Revel nog een stapje verder. Ik vind het heel interessant hoe alles uitgedacht is. Van de verschillende stoffen tot de stiksels. Ik kan niet zeggen of het ook echt bij elke vrouw en bij elke broek mooi staat, maar ik vind dat de Revel die ik aangemeten heb gekregen, heel goed zit.

De variant die ik aan heb kost € 99,95. Niet goedkoop, maar Levi’s heeft wel een goede naam. Ik zeg eerlijk dat ik ook niet snel zo’n bedrag voor een spijkerbroek neerleg, simpelweg omdat ik ze heel weinig draag. Wellicht dat deze Revel daar verandering in gaat brengen. Hoewel niets zo lekker zit als een panty met een rokje…

De Levi’s Revel is nu te koop bij Levi’s verkooppunten en in de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Mode | 19 maart 2014 | 116 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Kimberley op 19 maart 2014 15:01

Levi’s is veruit mijn favoriete spijkerbroeken-merk! :D

[Beantwoorden]

paulien antwoordt op 20 maart 2014 om 18:40:

bij mij ook! hoewel ze wel aan de prijzige kant zijn, doe je er wel 2x zo lang mee dan als een ´goedkope´ spijkerbroek, dan kom je uiteindelijk ongeveer op hetzelfde bedrag uit. En een groot voordeel is dat ze niet lubberen/afzakken. het grote bilspleet-gevaar hahaha

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 maart 2014 15:02

Wauw, wat staat die broek je goed! Vind het altijd mooi als een vrouw haar vormen goed uitkomen in een broek. Ze zijn dan misschien 99 euro, maar dat vind ik voor een goede broek een zeer redelijke prijs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:22:

Dankjewel! En daar heb je zeker gelijk in.

[Beantwoorden]


Door Shoppingsarah op 19 maart 2014 15:04

Wat leuk dat je dat aanbod kreeg! En wat staat de broek je mooi, mooie kleur. Ook wordt je kont er mooi in gelift, als ik dat mag zeggen :$ Het is wel gelijk een prijzige broek, volgens mij heeft primark tegenwoordig ook liftende broeken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:22:

Dankje! En goede tip van Primark :ja:

[Beantwoorden]

TrendyMommy antwoordt op 20 maart 2014 om 14:22:

jaaa, die heb ik, idd ook in het donkerblauw! Geweldige broek voor maximaal een seizoen, want na 4 keer wassen kunnen ze wel bijna de prullenbak in, aangezien de stiksels losschieten :/

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 21 maart 2014 om 11:30:

je moet een spijkerbroek ook niet wassen

[Beantwoorden]

blauwesokken antwoordt op 21 maart 2014 om 21:45:

Hoe houdt jij dan je spijkerbroeken schoon? :-) ben ik oprecht benieuwd naar…

sanne antwoordt op 21 maart 2014 om 22:49:

Buiten hangen, en je hebt speciale sprays voor jeans.
Vooral bij donkere jeans als deze is het af te raden om ze niet te wassen. Hooguit 1x per maand als het echt nodig is of als ze uit vorm raken.

[Beantwoorden]

sanne antwoordt op 21 maart 2014 om 22:50:

Af te raden om ze te wassen


Door Janice op 19 maart 2014 15:05

Staat je goed! Vind het zelf idd erg veel geld.. Maar al die enthousiaste ervaringen die ik op blogs lees brengen me toch aan het twijfelen ;)

[Beantwoorden]


Door Healthy Mommy op 19 maart 2014 15:06

Kijk, dat is nog eens een leuke ‘uitnodiging’. Die laat geen één vrouw vliegen.. Een perfect passende spijkerbroek; wie wil het niet. hij staat je erg goed. Ik ben zelf niet zo dol op Levi’s, het zit toch nooit helemaal hoe ik wil. Die stiksels op de zijkant maken je benen juist optisch slanker.. ;-) (H)

[Beantwoorden]


Door Martina op 19 maart 2014 15:08

Mooie jeans! Ik ben benieuwd hoe ze mij zouden meten :)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 19 maart 2014 15:08

Ik ben heel benieuwd naar deze broeken! Ik heb nu een stuk of…. Heel veel ‘gewone’ Curve ID broeken omdat de enige zijn die echt mooi aansluiten en flatteren.

[Beantwoorden]


Door Miss Nagellak op 19 maart 2014 15:09

Die broek staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 maart 2014 15:13

Leuk maar is dat niet strak zelf hou ik totaal niet van spijkerbroeken en ben niet zo dik maar wel me boven benen :( (love) (love) en groetjes my :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 maart 2014 15:18

Ik heb wel mooiere broeken gezien dus de prijzen zijn altijd heel jammer als je iets leuk vind xxx :(

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 maart 2014 15:27

Wel duur, maar het lijkt me het wel waard, staat je heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Amy op 19 maart 2014 15:30

Ahhh mooie broek! Staat je ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 maart 2014 15:31

Die broek staat je geweldig ! En er is zeker niks mis met je nikies ! (love)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 19 maart 2014 15:37

Vindt het echt super dat Levi’s steeds verder hiermee gaat. Ik vind het wel een beetje raar dat je een broek krijgt, die perfect zou moeten zitten, en dan alsnog te lang is…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:23:

Ze hadden helaas geen broek meer in mijn lengtemaat, maar ik ga hem laten innemen. Vind het niet zo erg!

[Beantwoorden]


Door Amber Naomi op 19 maart 2014 15:39

Ik heb zelf nog nooit een levi’s broek gepast, maar jou staat het wel mooi :)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 19 maart 2014 15:39

Staat je mooi! Hij past echt perfect! Ik heb ook een keer een Levi’s Curve ID broek geprobeerd, maar als je niet opgemeten bent is het nog best wel lastig om de goede maat te vinden. Mijn lengtemaat weet ik inmiddels wel (34) en die klopte ook, maar na 3 broeken te hebben gepast die allemaal veel te wijd vielen was ik het zat.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 maart 2014 15:46

Wat een mooie jeans!

[Beantwoorden]


Door Sophiee op 19 maart 2014 15:47

Hij staat je mooi! Prachtige blouse heb je ook aan:)

[Beantwoorden]


Door Ilze op 19 maart 2014 15:51

Wat een super mooie broek!
Staat je goed!
x

[Beantwoorden]


Door pamela op 19 maart 2014 15:58

mehhh ik mag geen spijkerbroeken meer dragen :( ik heb een slijmbeursontsteking in mijn rechterheup/bovenbeen en er zit een zenuw klem. ik mag nu dus een tijdje geen strakkere broeken meer dragen maar alleen hele losse. ik ben echt vergroeit met mijn skinny jeans :(

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 maart 2014 15:58

Levi’s is echt mijn favoriete merk voor broeken! De Demi Curve zit mij altijd als gegoten en ze hebben lengtemaat 36, iets wat ik wel nodig heb met mijn lange benen.
Ik heb zelf ook een Revel en je voelt er niets van maar ik heb wel verschillende complimentjes gehad over de broek! Ik draag ze altijd met veel plezier ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 maart 2014 15:59

Hij staat je goed! Grappig, ik heb juist een hekel aan panty’s en ik hou enorm van jeans. Opvallend hoe mensen toch kunnen verschillen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:24:

Ja! Vroeger was ik trouwens ook zo, het wisselt bij mij ook af.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 19 maart 2014 16:04

Die broek staat je echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 19 maart 2014 16:07

Vroeger had ik altijd levi’s broeken, toen betaalde m’n moeder het nog haha. Die broek staat je echt goed!

[Beantwoorden]


Door Ella op 19 maart 2014 16:15

Ik vind een spijkerbroek je zo leuk staan! Echt het staat je zo leuk!! Trek vaker een jeans aan :)

[Beantwoorden]


Door Dita op 19 maart 2014 16:20

Mooi hoor, dit staat je super goed meid.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 19 maart 2014 16:25

Ik was een tijdje geleden ook in hun pop-up store voor de lancering van de Revel broek. Bij mij kwam er uit dat ik bold was (groot verschil tussen heupen en taille) en toen heb ik een mooie donker grijze broek uitgezocht.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 maart 2014 16:35

Ik heb van het najaar de spijkerbroeken van Topshop ontdekt. Ik ben ook geen spijkerbroek typje, maar nu ik deze heb: O-M-G. Ik heb nu 3 paar Joni’s en 3 paar Jaimie’s. De Joni’s zijn eigenlijk meer een soort van spijkerbroek/ legging. Super highwaisted en super stretchy. Ik koop ze een maat kleiner dan normaal omdat ze zoveel rek hebben en doordat ze zo hoog vallen past het mooier bij mijn figuur. Jaimie’s zijn meer echte spijkerbroeken, maar ook highwaisted (maar ietsjes lager dan de Joni). Beiden zitten goddelijk! En nog beter: Topshop verkoopt lengtemaat 30 waardoor ik eindelijk spijkerbroeken heb die niet te lang zijn. Oh en ze kosten rond de 50 euro per stuk. Helemaal niet duur dus!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:24:

High waisted: gaaf! Ik wil ook nog wel een keer een high waisted jeans proberen :ja:

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 19 maart 2014 16:37

Ik ken dit helemaal niet. Ik koop altijd mijn jeans bij de henm. Ik vind ze heerlijk maar ik vind ook dat ze wel wat los om mijn taille zitten dus ik heb niet de goede maat. Daarom klinkt bovenstaande wel heel goed in mijn oren. Maar kun je die broeken dan in elke store laten aanmeten. Want als ik hetzelf moet uitzoeken wordt het als nog niets. :O

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 19 maart 2014 16:48

Ik vind ze zelf wel redelijk duur!

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 maart 2014 16:50

Die broek staat je super goed! Ik vind de broek alleen best prijzig.

[Beantwoorden]


Door Beau op 19 maart 2014 16:54

Oh wauw, die broek staat je echt mooi! Het is een flinke smak geld dat je ervoor moet neerleggen, maar als het goed is blijven ze jaren lang mooi, dus in dat perspectief zijn ze al minder duur:)

[Beantwoorden]


Door Maudeleine op 19 maart 2014 17:02

Wat handig zo’n meting, broeken kopen is altijd een ramp.. Ik vind deze Levi’s ook iets te duur, maar hij is wel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:25:

Ik denk dat we dat allemaal wel vinden. Kon vroeger wel janken als de zoveelste broek weer eens niet paste. Blegh.

[Beantwoorden]


Door Madelief op 19 maart 2014 17:04

Wauw Vera wat ben jij toch een waanzinnig mooie vrouw! :$
liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:25:

Nou, dankjewel Madelief :$

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 19 maart 2014 17:05

Dit ga ik onthouden! Wauw, wat een geweldig systeem :) De broek staat je ook heel erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 maart 2014 17:13

Geweldig! Ik zweer echt bij Levis Curve ID broeken! Die zitten me altijd als gegoten, ik hoef ze zelfs niet meer te passen. Ik weet exact welk model en welke maat perfect zijn voor mij.

[Beantwoorden]


Door Susanne op 19 maart 2014 17:14

Ik heb ook weleens bij een winkel naar die broeken gekeken. Kwam er een vrouwtje naar me toe en die adviseerde me de bold curve. Alleen aan de hand van dat ik zei dat ik last had van een gap in the back. Maar dat is voor curvy mensen, niet voor een plank zoals ik! Ik denk dat ze bij de echte Levi’s winkel er wel wat meer raad mee weten. Maar de prijs schrikt me af, voor 20 euro heb ik bij de h&m ook een goed zittende broek!

[Beantwoorden]


Door Karen op 19 maart 2014 17:44

Die spijkerbroek staat je echt heel erg mooi Vera!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 19 maart 2014 17:45

Broeken van levi’s zijn echt een van mijn favoriet. Ze hebben allemaal verschillende lijnen zodat altijd wel een broek bij jou past. Plus, de medewerkers in de winkel helpen altijd zoo goed met het uitzoeken en aanpassen van de broeken, super!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 19 maart 2014 17:50

Lijkt me heel fijn om een broek te hebben die precies bij mij past! Toch zou ik ook niet zoveel geld betalen voor een broek.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 19 maart 2014 18:06

Investeren in een paar goede jeans is echt niet erg. Levi’s ftw! :love:

[Beantwoorden]


Door Beau op 19 maart 2014 18:10

Lijkt me toch wel fijn zeg! Ik vind de broek die je gekozen hebt erg mooi :-)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 19 maart 2014 18:16

Het zijn wel echte hele fijne jeans!

[Beantwoorden]


Door Demi op 19 maart 2014 18:27

ik ben ook een Demi!! maar dan op een andere manier :lol: ^^) ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:26:

Hahah! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 maart 2014 18:33

Mooie broek! Maar voor mij veelste duur ^^

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 19 maart 2014 om 18:34:

wel leuk om mezelf ooit een keer op te trakteren trouwens, maar dan wel als ik een goede baan heb.. En niet een AH medewerker :)

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 19 maart 2014 18:40

Ooh, wat handig! Ik pas namelijk niet snel in de standaardmaatjes van winkels als H&M en Zara!

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 19 maart 2014 18:43

Deze staat je heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Dianne Overbeeke op 19 maart 2014 18:53

De broek staat je echt supergoed!! wauw!
xx

[Beantwoorden]


Door xx.Yvonne op 19 maart 2014 18:56

Ik heb een levi’s spijkerbroek gekocht toen ze met de curve ID uitkwamen en ik heb hem nog steeds en ondanks dat ik de broek minimaal 3 dagen in de week aan heb ik hij (behalve dat ie wel iets lichter is geworden, maar niet op een lelijke manier) zit hij nog precies hetzelfde! Met een levi’s broek krijg je zeker waar voor je geld!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:26:

Nice, dat is wel heel goed!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | lapurevie op 19 maart 2014 19:01

Superfijn dit, ik heb vaak moeite met goede broeken vinden, niet dat ik super rare benen ofzo heb, maar ik ben nogal kieskeurig en vind het zelden mooi bij me staan. Jammer dat hij zo duur is, maar waarschijnlijk gaat hij best lang mee

[Beantwoorden]


Door esmay op 19 maart 2014 19:34

Ik hoor veel goede dingen over Levi’s Curve ID broeken! Zou ik zelf ook wel eens willen proberen. Deze staat je goed trouwens. En er is inderdaad helemaal niks mis met Nikes. :(

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 19 maart 2014 19:40

Zeer redelijke prijs lijkt mij zo, en ik denk niet dat hij te vergelijken is met H&M. En voor een all the time spijkerbroek draagster als ikzelf zou ik ook best wel zo’n bedrag neer willen leggen voor een goede kwaliteit spijkerbroek. Maar het probleem bij mij is dat mijn broeken altijd slijten aan de bovenkant tussen mijn benen, en ik denk niet dat de kwaliteit van een spijkerbroek veel kan doen tegen het feit dat mijn benen altijd tegen elkaar schuren, dus ik durf het daarom niet aan :/

[Beantwoorden]

Carina antwoordt op 19 maart 2014 om 19:58:

Ik heb daar ook last van en mijn Levi’s heeft het ruim 2 jaar uitgehouden. Hij begint nu door te schuren dus heb er even wat overheen genaaid met de naaimachine, zie je als het goed is toch nauwelijks (en als wel.. het is een plek waar geen fatsoenlijk mens zou moeten kijken).
En ik heb praktisch in die broek gewoond, echt minimaal 3 a 4x per week aangehad.

Levi’s zijn een van de weinige broeken die ik pas. Mja balen is wel dat de bold curve altijd nauwelijks modellen heeft. Demi heeft ook gekleurde broeken bijvoorbeeld, bold meestal alleen zwart, blauw en af en toe een grijze :(

[Beantwoorden]

lousaa antwoordt op 19 maart 2014 om 21:57:

Ja stom is dat.beloven ze eindelijk een passende broek, is er nauwelijks keuze. Ik vind de bold trouwens nog steeds te krappe benen hebben. En de broek die vera aan heeft is naar mijn smaak ook nog veel te strak. Ik heb niks met dat soort pasvormen.

[Beantwoorden]

Carina antwoordt op 20 maart 2014 om 08:44:

Als de bold te krappe benen heeft moet je geen skinny aandoen maar een straight leg? Of zit die dan nog te strak?

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:28:

Bold weinig modellen? Dat is wel heel jammer. Denk omdat het ’t model is dat het minste verkoopt. Maar toch, veel minder leuk natuurlijk.

[Beantwoorden]

Carina antwoordt op 20 maart 2014 om 10:34:

Ja, het is echt heel stom. Bold is ook voor bijv afro-amerikanen maar demi hebben de meesten en daar is ook de meeste keus voor. Slight heeft ook vaak maar 4 of 5 verschillende kleuren/wassingen.

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:27:

Ik had vroeger omdat ik elke dag naar school fietste, vaak dat mijn jeans bij de kont binnen no time kaal werd :boo: Dat was ook echt waardeloos! Ook dure G-Star broeken enzo :O

[Beantwoorden]


Door Nora op 19 maart 2014 19:53

Hele mooie broek! Ik vind dat je vaker dit soort broeken moet gaan dragen, omdat ik het je prachtig vindt staan! Hij past mooi en je ziet er heel slank uit ^^) Echt wauw hoe je daar staat haha. (Stiekem vind ik dit veel mooier dan de rokjes die je normaal draagt) De broeken van de Only van €30,- zitten ook heel lekker, lijkt net alsof je geen broek aanhebt haha xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:29:

‘Lijkt net alsof je geen broek aan hebt?! :D’ Zitten ze zo lekker?

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 31 maart 2014 om 22:06:

Ze zitten heerlijk ;-) , ik vind van wel tenminste haha

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 maart 2014 19:54

Ik heb nog nooit een Levi’s geprobeerd, maar volgens mij zijn het heel mooie en kwalitatief goede broeken!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 19 maart 2014 19:54

De broek staat je echt super. De blouse erbij vind ik ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Raounak op 19 maart 2014 20:03

aaa heeel cool!!

[Beantwoorden]


Door Celia op 19 maart 2014 20:05

Die broek staat je super! Ik heb zelf geen Levi’s broeken, maar ze lijken me inderdaad wel fijn zitten.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 maart 2014 20:12

Mooie jeans!

[Beantwoorden]


Door Joni op 19 maart 2014 20:18

Ik heb een Levi’s Curve ID en ik was/ben er super blij mee :D Alleen die low rise stoort me nu soms (mijn buik is niet meer zo plat als hij was toen ik die jeans kocht), dus als ze nu ook mid rise hebben is dat geweldig :D

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 19 maart 2014 20:27

Ik vond de Curve ID al heel fijn, dus ben heel benieuwd naar deze.

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 maart 2014 21:10

Hij staat je mooi! Zo’n broek is inderdaad even sparen maar dan heb je wel een goede kwaliteit broek :) En ik snap niet waarom je geen accent wilt leggen op je heupen haha, dat is iets wat ik júist altijd doe ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:30:

Ligt natuurlijk ook heel erg aan je figuur :-)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 maart 2014 21:22

staat je erg goed, heel leuk hoe alles zo gemeten wordt!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 19 maart 2014 21:37

Lijkt me een fijne broek! staat je erg mooi :) Ik heb echt nieuwe broeken nodig want al mijn broeken zijn helemaal wijd geworden, ik haat dat echt :p. Dus misschien maar even bij Levi’s kijken.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 19 maart 2014 21:39

Ik wil al zo lang een Curve ID. Het moet er toch maar eens van komen.

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 19 maart 2014 21:45

Super handig dat je ze specifiek voor jouw lichaam kunt kopen!
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Cherel op 19 maart 2014 22:00

Deze jeans staat je goed! Wil zelf ook nog eens naar een goede broek bij Levi’s kijken.. Eerst nog even sparen ;-)

[Beantwoorden]


Door saskia op 19 maart 2014 22:27

Na mijn zwangerschappen spijkerbroeken compleet afgezworen gewoon omdat ze niet meer lekker zitten, Ik heb brede Heupen en een smalle Taille en ik moet altijd een riem om wat niet lekker zit bij mijn buik… Doe mij maar een panty met rok / jurk of legging!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 19 maart 2014 22:30

Wat een prachtige broek! (love) Ik vind het altijd superlastig om een mooie en passende spijkerbroek te vinden!
Maar van dat geld koop ik liever schoenen hihi

[Beantwoorden]


Door Catho op 19 maart 2014 22:33

Leuke jeans, staat je goed! Ik vind het fijn dat iedereen zo nauwgezet opgemeten kan worden bij Levi’s en je dus niet zomaar met je handen in je haar een goede jeans moet zoeken;)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 maart 2014 22:56

Fijn artikel om te lezen en de foto’s vind ik leuk! Klinkt als een fijne spijkerbroek.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 19 maart 2014 23:57

Ik heb nog nooit een levi’s broek gehad maar ik vind ze wel heel mooi dus denk dat ik toch maar eens langs de winkel moet lopen om te kijken welk model het beste bij mij past

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 20 maart 2014 01:57

Wat gaaf zeg! Die broek staat je heel mooi. Vind Levi’s een heel fijn merk. :)

[Beantwoorden]


Door Charile op 20 maart 2014 07:09

Ik ben gek op Levi’s!

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 maart 2014 07:50

Die blouse staat zo mooi op die spijkerbroek! Levi’s is onderdanen heel fijn merk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2014 om 10:31:

Dankjewel! Puur toeval :$

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 20 maart 2014 08:09

Mooie broek heb je uitgezocht! Ik draag juist veel liever jeans dan een rokje met panty :-)

[Beantwoorden]


Door Marit Elise op 20 maart 2014 08:58

Erg mooi. Leuk dat je die uitnodiging kreeg.
Ik zou zelf nooit zoveel geld voor een broek kunnen neerleggen. Want dan moet ik er eerst 2 maanden voor werken en dan ben ik gelijk weer blut. Mijn broeken kosten vaak nooit meer dan 30 Euro.

[Beantwoorden]


Door Cariena op 20 maart 2014 09:18

Die broek staat je écht heel goed! Ik zit er al lang over na te denken om ooit één broek bij Levi te halen, natuurlijk eentje die bij me past. Hier komt je lichaam natuurlijk ook het mooiste in uit.

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 maart 2014 11:48

ohgod, deze post kwam als geroepen. Ik heb altijd problemen met broeken passen. Brede heupen, stevige billen en smalle buik, het is niet simpel! Staat je héél mooi Vera. Ik neem binnenkort een kijkje bij Levi’s!

Btw, ik volg je nu sinds een paar maanden, en wat doe je dat goed! zeer volledige reviews, top!

[Beantwoorden]


Door Jo op 20 maart 2014 16:49

Deze broek staat je echt prachtig! en zoiets zeg ik niet gauw. Ik heb al jaren niet meer naar Levi’s gekeken, toch maar weer eens doen want deze broek is echt mooi.

[Beantwoorden]


Door Jamie op 20 maart 2014 17:27

Ik heb zelf ook een Revel, maar dan een bold curve. Hij zit perfect, lubbert niet uit, staat met alles en zit ook nog eens comfortabel! Ben zeker van plan om er meer aan te schaffen ^^)

[Beantwoorden]


Door karlijn op 20 maart 2014 18:05

Ohmy goodness, die broek staat hemels bij jouw figuur. Ik ga deze zéker ook proberen!

[Beantwoorden]


Door Suus op 20 maart 2014 19:00

Hey Vera,

Ik ben heel erg benieuwd wat voor panty’s jij draagt? Ik draag namelijk al maaaaaaanden geen jurkjes meer, omdat ik panty’s altijd zo strak vind zitten rondom mijn buik (ook grotere maten!). Een spijkerbroek draag ik laag, waardoor ik geen last heb van strakheid om mijn buik. Maar zo zonde van die jurkjes die nu in de kast hangen :(

Hopelijk heb jij dé panty-tip voor me?

xx Suus

[Beantwoorden]

Estrella antwoordt op 20 maart 2014 om 23:04:

Ik zag toevallig je reactie en ondanks dat ik Vera niet ben, heb ik wel een tip. Ik knip altijd een randje van de dikke rand die bovenaan een panty zit eraf, dan zit ie gelijk losser. Niet teveel eraf knippen, want dan gaat het randje omrollen en dat zit niet lekker. Je kunt er gewoon een stukje vanaf knippen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de panty gaat ladderen.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 20 maart 2014 23:05

Ik vind zelf spijkerbroeken met een washed effect wat mooier. Sowieso vind ik ze al snel te duur. Dit bedrag zou ik niet snel aan een jeans uitgeven, meestal hooguit 30 Euro. Ik koop m’n jeans dan ook steevast bij winkels als Vero Moda of C&A :)

[Beantwoorden]


Door Cato op 20 maart 2014 23:13

Wat een leuke blogpost! En wat een prachtige broek!
Wel een beetje duur voor iemand die van haar kleedgeld kleding moet kopen :X
Maar Levi’s is dan ook wel een erg goed en mooi merk!

Ik zag nog wel een klein typfoutje :X :yes:
In de allereerste alinea (na de eerste foto) staat: Er een nieuwe Revel…..
Dit moet volgens mij zijn: Er IS een nieuwe Revel……

Haha pietje precies .. :$

Ik lees/kijk elke dag je blogs met veel liefde!

xoxo <3

[Beantwoorden]


Door isabel op 21 maart 2014 09:23

Die broek staat je echt he goed!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 maart 2014 15:09

Wat tof dat je dit kan laten opmeten! :) Mooie jeans, staat je erg mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 21 maart 2014 20:41

Gaaf, een spijkerbroek die perfect bij je lichaamsbouw past. Hoewel ik bijna elke dag een spijkerbroek draag, zou ik er geen €99,95 voor betalen. Tenminste, nu nog niet…

[Beantwoorden]


Door wies op 23 maart 2014 00:43

Ik wil echt zo graag een keer een Levi broek kopen! Ben een beetje de broeken zat die binnen no time lelijk worden.

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 maart 2014 14:36

Wat staat deze broek je mooi! Ik vind de pijpen zo omgeslagen met hakken eronder heel erg tof!

[Beantwoorden]