Muziek op repeat #4

muziek_op_repeat_4_02

De laatste Muziek Op Repeat was alweer bijna een jaar geleden. Schandalig! Vooral omdat ik zo van muziek houd en het bijna de hele dag door luister. Onder de douche, tijdens het koken, wanneer ik foto’s maak en soms zelfs als ik slaap. Alleen niet wanneer ik schrijf, dan kan ik me niet goed concentreren. Daarom blaas ik Muziek Op Repeat nieuw leven in. Met een vers Spotify account en de zender Xite die standaard opent wanneer ik mijn TV aan zet.

Justin Bieber – Confident

Afgezien van het vieze snorretje, vind ik Confident een heerlijk nummer met een leuke clip. Zo verleidelijk, je hoopt stiekem dat Justin over jou zingt. Ook al is hij de laatste tijd nogal negatief in het nieuws. Justin is nog jong, ik denk wel dat het goed komt. Oh no no, she’s confident…

Drake – Worst Behavior

Drake zijn muziek draai ik altijd en verveelt nooit. Dit is zijn laatst uitgebrachte nummer, alweer zo’n fijne. Ik zeg eerlijk dat ik de clip niet fantastisch vind, maar het mag de pret niet drukken. Voor en na het concert met Nandini riepen we steeds ‘Hold up, hold my phone’. Love it!

Gavin Degraw – Make a Move

Normaal niet mijn type muziek, maar ik zing Make a Move toch echt luidkeels mee. Een heerlijk nummer voor de zomer, wanneer ik door de stad fiets en mijn haren in de wind wapperen. Echt zo’n liedje voor bij een romantische komedie met Ryan Gosling in de hoofdrol.

Missy Elliott ft. Jay-Z – Wake Up.

Het is een oud nummer van Missy Elliott en Jay-Z, makkelijk mee te rappen (dat doe ik) en met een lekkere beat. Maar met teksten ‘if you don’t got a gun, that’s alright, if ur making legal money, that’s alright’, doe ik meerappen toch maar heel voorzichtig.

Pharrell Williams ft. Justin Timberlake – Brand New

Pharrell Williams is on a roll! Zijn nieuwste CD Girl is heerlijk zomers. Met de zon erbij geniet ik intens. Ook van Justin Timberlake houd ik erg, dus deze combinatie is voor mij flink genieten.

The Weeknd – The Morning

Na het intens vette voorprogramma bij Drake twee weken geleden, ben ik weer een beetje verliefd geworden op The Weeknd. Ik luisterde zijn muziek al, maar heb het nu herontdekt. De sound van The Weeknd is heel apart, haast een beetje emo. Ik vind het prachtig. The Morning is favoriet.

Aaliyah ft. Ginuwine

Ik wilde hier eigenlijk Girlfriends van Aaliyah embedden, maar de versie die ik altijd luister lijkt onvindbaar op YouTube. Dan maar een ander lekker nummer van mijn favoriete zangeres. Final Warning is een duet met Ginuwine. Een vrij ‘makkelijk’ nummer, maar daarom niet minder leuk. Lekker laidback, heerlijk. Aaliyah’s stem vind ik prachtig.

Welke muziek staat er bij jou op repeat?

Twitter Facebook
Categorie: Elektronica, gadgets, muziek etc | 18 maart 2014 | 84 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Anneloes op 18 maart 2014 06:05

Leuk artikel! Ik luister best andere muziek, maar op deze manier kan ik wel lekker veel nieuwe nummers ontdekken. De laatste tijd heb ik London Grammar – Strong en Imagine Dragons – Demons veel op repeat staan. Vooral die laatste vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 maart 2014 06:07

Weer leuk om te lezen na zo lange tijd! Mooie nummers en zelf vind ik Pompeii van Bastille echt heerlijk, bij een stukje krijg ik zelfs kippenvel wat ik anders nooit krijg! ;-)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 maart 2014 06:13

Nieuwe muziek leren kennen is altijd fijn! Bij mij staat ’s ochtends de cd Roar van Katy Perry altijd aan :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 maart 2014 06:21

Er zitten leuke nummers bij en ook veel muziek die ik nog niet kende. Die ga ik zo even beluisteren, het is altijd tof om nieuwe nummers te leren kennen ^^)

[Beantwoorden]


Door Shoppingsarah op 18 maart 2014 06:27

Muziek luisteren is iets wat ik eigenlijk vaker zou moeten doen. Het maakt me vrolijk en ontspannen. Als ik muziek op zet dans ik altijd lekker ongegeneerd mee in de woonkamer. Vroeger luisterde ik het vaker als nu, ik kan me nu moeilijker concentreren met muziek. Maar tijdens koken vind ik het heerlijk! Ik luister weliswaar hele andere muziek, maar zo leer ik weer nieuwe nummers kennen, leuk!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 18 maart 2014 06:36

Ik ken eigenlijk helemaal geen nummer hiervan.. Zal ze vanavond eens even beluisteren!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 maart 2014 06:40

Leuks liedjes, kan ze nog niet allemaal, bij mij staat team van lorde meestal op!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 maart 2014 06:48

Leuk artikel! Er zitten een paar nummers die ik nog niet ken dus vanaf maar even checken! :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 18 maart 2014 06:51

Leuke nummers! Zelf heb ik momenteel het nummer ‘i see fire’ veel op repeat!

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 maart 2014 06:55

Ik kende de nummers nog niet. Maar het is altijd wel de moeite waard om ze even te luisteren, dan leer ik ook eens wat nieuws kennen!

[Beantwoorden]


Door Yara op 18 maart 2014 07:01

Hele chille muziek, ik kende nog geeneen nummer haha! Meteen opgeslagen!

[Beantwoorden]


Door Martina op 18 maart 2014 07:09

Leuke muziek! Sommige ken ik nog niet en ga ik nog even luisteren :)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 18 maart 2014 07:11

Make a move vind ik ook echt een heel mooi nummer!

[Beantwoorden]


Door Paola op 18 maart 2014 07:11

Leuk artikel! Zelf draai ik Say something van A great big world en Christina aquilera helemaal plat!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 18 maart 2014 07:11

Wat een leuke nummers!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 maart 2014 07:15

Ik luister nu al een lange tijd meer rustige muziek (voorheen R&B etc) ik kan de muziek genre niet noemen maar zie het als de muziek die ze draaien in koffie barretjes. Rustig en relaxed met een zomers deuntje?

Mijn favoriet van dit moment: Vance Joy – Riptide

^^) ^^)

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 18 maart 2014 om 15:55:

Die muziek heet singer/songwriter of indie (van independant music) haha! Vance Joy is singer/songwriter, goeie artiest is dat he!

The weeknd is trouwens indie (independant music) gemixt met r&b, dus geen emo Vera haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sophiee op 18 maart 2014 07:16

De meeste ken ik nog niet, heb er een paar geluisterd en ze klinken goed!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 18 maart 2014 07:17

Nice, leuke leashes vooral pharrell wililiams vind ik erg tof: die cd moet ik snel gaan downloaden haha
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Beau op 18 maart 2014 07:23

Leuk om nieuwe muziek te leren kennen!

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 maart 2014 07:34

1 ding is zeker, i love your taste in music :wave:

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 18 maart 2014 07:35

Lekker wakker worden met deze muziek! Ik luister de laatste tijd weer veel naar de Backstreet Boys (maandag ga ik naar het concert haha)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 18 maart 2014 07:45

Ik ken eerlijk gezegd, geen enkel nummer maar Pharrell met Justin Timberlake moet gewoon een vet nummer zijn :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 18 maart 2014 07:47

Leuk om wat nieuwe nummers te leren kennen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 maart 2014 07:51

Looove Pharrel, Justin T. en Aaliyah. Ik moet zeggen dat ik de muziek van Justin B. ook steeds beter vindt worden, al vind ik het na het zien van die rechtbankvideo’s moeilijk om hem nog als waardig persoon te zien. Ik luister veel naar Little Mix de laatste tijd, een meidengroep uit Engeland.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 maart 2014 07:52

Heel veel kende ik nog niet, maar dat liedje van Justin heb ik wel vaak op XITE gezien. Dat vind ik wel een leuk liedje.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 18 maart 2014 08:03

Joshua Radin staat bij mij op repeat. Heerlijke wegdroom liedjes!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 18 maart 2014 08:06

Ik ben de laatste tijd helemaal weg van Crying For No Reason van Katy B, Waves van Mr Probz en Dernière Danse van Indila. Maar ik heb hier onlangs ook nog naar Gangsta van Kat Dahlia zitten luisteren, een wat ouder nummer.

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 maart 2014 08:08

Leuk artikel! G I R L is inderdaad een heerlijk album!

[Beantwoorden]


Door Jewel-Nails op 18 maart 2014 08:16

Leuk artikel! Make a move vind ik een heerlijk nummer!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 18 maart 2014 08:30

Bij mij staan de nieuwste albums van Pharell, Justin Timberlake en the weekend op repeat! Krijg er geen genoeg van (love)

[Beantwoorden]


Door Caroline op 18 maart 2014 08:30

Leuk!
Bij mij staat op repeat:
– work out van j cole
– hit it in the morning van j cole en drake
– show me van Chris Brown en kid ink
– rockin that thang van the dream
– deuces van Chris Brown
– diced pineapples van Rick Ross
– come into my room van movado
– album drake

Liefs

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 maart 2014 08:32

Super leuke muziek! Vooral van Justin natuurlijk <3

[Beantwoorden]


Door Daphne op 18 maart 2014 08:34

Goh, je luistert echt héééél andere muziek dan ik, haha! Alsnog wel leuke nummers, je moet er maar net van houden ;)

[Beantwoorden]


Door Esther op 18 maart 2014 08:37

Het nummer dat bij mij op repeat staat is, Christina Perri -Human ooooo dat is zo’n prachtig nummer!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 maart 2014 08:43

Ik luister de laatste tijd heel veel naar Zaz, een frans meisje. Alles klinkt gewoon zo veel lekkerder in het frans, oui!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 18 maart 2014 08:44

Ik ken het meeste niet. Shame on me. Maar ga zeker luisteren. Wat een leuk artikel. Ik heb het bij nog geen een andere blogger gezien. Fijne dag allemaal

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 maart 2014 09:08

Door Marloes op 18 maart 2014 09:10

Missy! This is not a test is sowieso een geweldig album. Vind Let it bump ook zo’n lekker nummer ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 18 maart 2014 09:11

Wat leuk dat je deze artikel maakt! Gavin Degraw – Make a Move Blijft toch het mooist :D :love:

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 18 maart 2014 09:54

Pharrell en JT vind ik ook geweldig ^^

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingBeautyNL op 18 maart 2014 09:58

Die nieuwe van Pharrell vind ik heerlijk! Marilyn Monroe. Heerlijk nummertje waar ik ontzettend blij van word haha!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 maart 2014 10:03

Ik ken ze allemaal niet haha :”D Ik heb nu vooral Human van Christina Perri op repeat!

[Beantwoorden]


Door Ditte op 18 maart 2014 10:04

The Weeknd is geweldig. Erg jammer dat ik niet naar het concert kon. Je moet eens Abel’s versie van Drunk in Love van Beyonce luisteren, die heeft hij een tijdje geleden uitgebracht, musical genius. ^^)

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 maart 2014 10:37

Toen ik de titel zag wist ik gewoon dat Drake er zou tussen staan, haha :-P bij mij staat er vooral Spaanse muziek op repeat tegenwoordig, love it.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 maart 2014 10:54

Lekker veel R&B weer ;-). Ik luister uit dit rijtje alleen naar het album van The Weeknd. Wat is die gast goed zeg. Verder luister ik nog steeds veel indiebandjes, as usual. Echt iets op repeat staan heb ik nog niet, maar ik heb wel weer een bak nieuwe muziek binnen. Een nummer wat me wel heel goed bijstaat deze maand is Of the Night van Bastille. Zo heerlijk retro gemixt met hun stijl en live was dat nummer echt een hoogtepunt. Oh en alles van Olafur Arnalds!

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 maart 2014 11:06

niet echt mijn muzieksmaak om thuis te luisteren maar wel lekker om op te dansen :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 18 maart 2014 11:28

Ik heb een paar favoriete artiesten die ik vaak aan heb staan zoals Lorde, Taylor Swift, Lana del Rey en Ed Sheeran. Allemaal andere soort muziek maar ik vind het allemaal heel erg fijn om naar te luisteren.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 18 maart 2014 12:08

Ik luister non-stop naar ’t nieuwe album van The Pretty Reckless nu :-) En ook Dark Horse van Katy Perry vind ik heel catchy.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 18 maart 2014 12:20

Oh dat nummer van Pharrell en Justin Timberlake is leuk! Ik luister meestal allemaal muzieksoorten door elkaar. Beyonce staat wel erg vaak bij mij op repeat of het album Rumours van Fleetwood mac

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 maart 2014 12:20

Leuke liedjes!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 18 maart 2014 12:22

Leuk om zo weer wat nieuwe liedjes te ontdekken! Pharrell Williams met Happy staat bij mij al weken op repeat. Kan er geen genoeg van krijgen haha

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 maart 2014 12:37

Ik vind sowieso de nieuwe cd van Pharell echt top ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 maart 2014 12:53

Leuke nummers! Ik had dit luister bijna nooit naar Justin Bieber, maar ik vind zijn muziek wel leuk. Deze kende ik nog niet, maar vind ‘m heel gaaf! En ik vind zo’n snorretje ook vies. Mijn favoriete zanger laat de laatste tijd ook zo’n snorretje staan. Vind ik echt jammer. :( Make a Move vind ik ook een leuk nummer!

[Beantwoorden]


Door pamela op 18 maart 2014 12:55

super leuke liedjes!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 18 maart 2014 13:11

Leuke nummers, een deel ken ik nog niet!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 18 maart 2014 13:46

Make a move is inderdaad een heerlijk meezingnummer.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 maart 2014 14:00

Leuke liedjes! Vooral die van Pharrell Williams en Justin Timberlake. Ik denk trouwens dat je het liedje ‘Fancy’ van Izzy Azalea ook wel leuk vindt, want dat is ook een rapliedje en anders dan andere rapnummers.

[Beantwoorden]


Door Mattania op 18 maart 2014 14:15

Missy Elliot blijft leukk!!! Ik hoop dat ze snel terug komt met muziek. Sean paul heeft nu wel weer een nieuw nummer met Damian Marley – Riot. Die nummer staat bij mij op het moment op repeat ^^

[Beantwoorden]


Door iris op 18 maart 2014 15:27

Jett Rebel – sugar
^^)

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 maart 2014 15:27

CONFIDENT (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Lola op 18 maart 2014 15:28

beyonce, justin timberlake en little mix

[Beantwoorden]


Door Ilse op 18 maart 2014 15:28

Oh Vera, je hebt echt een heerlijke muziek smaak! ^^)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 18 maart 2014 15:59

Nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar ik ga Justin Bieber zijn muziek steeds meer waarderen… :+

[Beantwoorden]


Door Ceciel op 18 maart 2014 16:06

Heerlijke nummers! Een paar zijn voor mij nog onbekend dus die ga ik zeker nog luisteren!

[Beantwoorden]


Door Bente op 18 maart 2014 16:23

Leuk! Niet echt mijn muziek, maar iedereen heeft natuurlijk een andere smaak !

[Beantwoorden]


Door Annemiekish op 18 maart 2014 16:59

Er staan best wel wat nummers tussen die ik nog nooit heb gehoord, i’ll give it a try! Ik zag dat je er een nummer tussen had gezet van Pharrell & Justin Timberlake: het nieuwe album van Pharrell Williams is zooo fijn! Echt heerlijke nummers staan daar tussen! <3

[Beantwoorden]


Door ghis op 18 maart 2014 17:10

the weeknd is niet emo lieve vera hahaha

[Beantwoorden]


Door Nadine op 18 maart 2014 17:38

Bij mij staat de laatste tijd veel Cher Lloyd, 5 seconds of summer, het nieuwe album van One Direction en die van Justin Bieber (jep, ik werd ook niet heel blij van zijn snor). Confident is echt een geweldig nummer.
Liedjes die je zeker even moet luisteren:
she looks so perfect – 5 seconds of summer
want u back – Cher Lloyd
trough the dark – One Direction
little black dress – One Direction
roller coaster – Justin Bieber
recovery – Justin Bieber
who’s laughing now – Jessie J (vond ik pas leuk na een paar keer luisteren)
thinking about you – David Choi

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 maart 2014 18:33

Hee wat is jullie favoriete muziek ! Ben opzoek naar leuke liedjes ! Xx

[Beantwoorden]


Door Nina op 18 maart 2014 19:29

Murder van Justin Timberlake, dark horse van Katy Perry en nature feels van frank Ocean zijn mijn favorieten op het moment. En álles van beyonce, zaterdag ben ik naar haar concert geweest en ik ben meer into haar als ooit!!

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 maart 2014 21:08

Een heerlijk overzicht zeg, fijne muzieksmaak heb je!
Hier staan afwisselend Drake (DIK nagenieten van het concert), Beyoncé en Calvin Harris op repeat (love)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 18 maart 2014 22:46

Dat nummer van Gavin Degraw vind ik super! De rest is niet zo mijn ding.

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 19 maart 2014 13:54

Leuke muziek!
Ik luister nu op dit moment heel veel naar het nieuwe liedje van j.lo ;-)
Ook naar de muziek van Kylie Minogue.

[Beantwoorden]


Door annick op 19 maart 2014 14:39

ik luister de laatste tijd vaak naar 5 seconds of summer.
en dan vooral naar amnesia en she looks so perfect.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 maart 2014 21:33

gavin degraw vind ik echt goed!

[Beantwoorden]


Door Patty op 20 maart 2014 10:23

Aaliyah’s stem is zeker prachtig. Jammer dat ze er niet meer is:-(
Verder vind ik het nummer van Gavin deGraw erg leuk klinken, ook het nummer van Pharrel en Justin Leuk. De rest is niet heel erg mijn smaak.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 maart 2014 18:54

Thanks voor de inspiratie :D er zitten heerlijke power nummers tussen.

[Beantwoorden]


Door Emma op 21 maart 2014 14:52

Zelf ben ik helemaal verslaafd aan Avicii :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 maart 2014 15:07

Oh dat nieuwe liedje van Justin Bieber is best aardig! Mooi lijstje.

[Beantwoorden]


Door Arenda op 22 maart 2014 20:03

Bij mij staan er een aantal liedjes op repeat :)

Radioactive – Imagine Dragons
Ten Feet Tall – Afrojack
It’s Time – Imagine Dragons
Dark Horse – Katy Perry
Demons – Imagine Dragons
Counting stars – OneRepublic
Nothing – The Script
You & I – OneDirection
Secrets – OneRepublic

[Beantwoorden]


Door Esmée op 23 maart 2014 13:43

BEYONCÉ van Beyoncé staat hele dagen op repeat bij mij.

[Beantwoorden]


Door Aïcha op 23 maart 2014 15:07

Ik houuuuuu van The Weeknd. Als ik naar Drakes concert zou kunnen, zou ik voor The weeknd zijn gegaan. Jeetje

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 25 maart 2014 12:54

Ik ben weer de oude albums van de Black Eyed Peas gaan luisteren en die staan hier op repeat! Ook een aantal nummers van 2Unlimited ben ik de laatste tijd weer gaan waarderen, terwijl dat normaal helemaal mijn muziek niet is

[Beantwoorden]