Lady Speed Stick Invisible Dry

lady_speed_stick_invisble_dry01

Enthousiast over een deodorant, ik ben het niet zo snel. Van de Lady Speed Stick Invisible Dry zou ik hoe dan ook onmiddellijk fan worden, mocht ik beautyminnend Nederland geloven. Een deodorant die lang moeilijk te bestellen was, maar nu eindelijk ook via een Nederlandse webshop te verkrijgen is. Ik kreeg er eentje opgestuurd en probeerde hem uit.

lady_speed_stick_invisble_dry02

lady_speed_stick_invisble_dry03

Ik heb de Invisble Dry variant in de geur Shower Fresh. Laat ik daar maar gelijk mee beginnen, want de geur viel me bij de eerste keer gebruiken gelijk op en vind ik erg lekker. Het is een ‘net uit de douche’ geur. Fris en een beetje zoet. De Invisble Dry deodorant belooft 24 uur je oksels droog te houden.

De deodorant kost in de Nederlandse SpeedStick.nl webshop € 4,99, maarrr daar komen ook nog verzendkosten bij. In totaal ben je daarom € 7,95 kwijt. Acht euro voor een deodorant vind ik wel erg veel.

lady_speed_stick_invisble_dry04

lady_speed_stick_invisble_dry05

Behalve de prijs, is het enige minpunt voor mij dat ik de deodorant nogal hard vind. Ik heb een hele gevoelige huid, en ik merk dat ik het niet prettig vind deze deodorant te gebruiken de eerste dag(en) nadat ik mijn oksels heb geschoren. De stick is niet overdreven hard, maar voor mijn huid heb ik iets zachters nodig.

De Lady Speed Stick Invisible Dry laat geen witte strepen achter. Zodra ik hem aangebracht heb kan ik mijn topje aan doen zonder gedoe. Een heel fijn pluspunt! En ja, hij beschermt me de hele dag goed. Ik zweet niet heel veel, maar als ik veel beweeg (schoonaak bijvoorbeeld) heb ik er wel last van. Met deze deodorant op ruik ik geen zweet, alleen de lekkere Shower Fresh geur. Gezweet? Ik heb gedoucht! Ook fijn vind ik dat hij lekker lang mee gaat. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, waardoor de stick met gemak maanden in de badkamer staat.

Lady Speed Stick Invisible Dry € 7,95

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 29 maart 2014 | 106 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Martina op 29 maart 2014 06:04

Ik heb al zoveel over deze deo gehoord, dat ik m graag eens zou proberen! De geur lijkt me ook lekker :)

[Beantwoorden]


Door Anneleen op 29 maart 2014 06:04

Ik heb er al zoveel over gehoord.. Moet er ook maar is een bestellen :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 maart 2014 06:12

Fijne review! Wat fijn dat je hiermee gewoon de hele dag droog blijft en niet gaat stinken! Het is inderdaad wel een aardige prijs, maar als je er lang mee doet.. :-)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 maart 2014 06:20

Heb ik al veel over gehoord, maar vind het wel duur eigenlijk voor een deodorant. Ik twijfel.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 29 maart 2014 06:26

Dit lijkt me zo’n fijne deo, maar de prijs vind ik wel een minpunt.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 maart 2014 06:36

Ik heb hier al zó veel over gehoord! Ik wil hem graag proberen, maar ik vind het met de verzendkosten wel wat aan de prijs… In Amerika maar eens een hele voorraad inslaan! :)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 29 maart 2014 06:40

Ik gebruik zelf de deodorant van Secret, die schijnt net zo goed te zijn! Stiekem vind ik het wel een beetje eng dat er in beide deo’s dat aluminium spul zit, schijnt niet zo goed voor je te zijn.

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 19 mei 2014 om 10:35:

Ik ben benieuwd waar je je secret koopt. Ik gebruik deze ook al jaren, maar neem altijd een voorraad mee als ik op vakantie ben. Nu heb ik er geen meer op voorraad en mijn laatste raakt op. Via internet (ebay/amazone) ben ik zo ontzettend veel aan verzendkosten kwijt, dat de verzendkosten hoger zijn dan de deo.

[Beantwoorden]

Anneloes antwoordt op 19 mei 2014 om 13:24:

Ik koop ze bij de Afro Indian Market in Den Haag! Kosten ongeveer €4 per stuk daar :).

[Beantwoorden]


Door Mandy op 29 maart 2014 06:59

Ik ben inderdaad ook meegegaan met deze hype en had er 1 besteld. Was er ook erg tevreden over en heb de andere geurtjes dan ook besteld! Zo kom ik de zomer wel door! ;-) Ook zit er 1 in mijn win actie ;-)

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 29 maart 2014 07:07

Jammer dat ie zo hard is want een beetje deo kost dit bedrag w. Oké het is niet niks maar die van rexona is ook zo’n geval kost ook zoiets en die is echt met een week of 3 op. En die hoef je niet elke dag te gebruiken. Het werkt wel top!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 29 maart 2014 07:27

Ik heb deze ook wel eens gehad, maar ik kon er niet zo veel mee. Ik snapte niet echt de lyrische verhalen er om heen. :)

[Beantwoorden]


Door pamela op 29 maart 2014 07:36

ik wil hem nog een keer proberen maar vind hem wel erg duur.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 29 maart 2014 07:40

Fijn dat je zo eerlijk bent in de review, ik twijfelde ook omdat de stick me nogal hard leek. Dat is dus ook zo ;). Ik vind hem wel duur voor een deodorant en ik heb nu ook een hele goed dus ik denk dat ik hem laat voor wat hij is, hihi.

[Beantwoorden]


Door adinda op 29 maart 2014 07:56

Ik vind m ook super fijn! Voor mij doet ie ook niet genoeg als ik beweeg, maar in combinatie met de anti-wittestrepen versie gaat het de hele dag goed.

[Beantwoorden]


Door Hester op 29 maart 2014 07:57

Het ‘stick’-idee lijkt mij inderdaad ook niet bijzonder praktisch, maar verder klinkt hij goed!

[Beantwoorden]


Door Carien op 29 maart 2014 07:59

Mijn moeder heeft m laatst voor mij meegenomen uit Amerika (waar ie veel goedkoper is) en ik vond hem wel fijn (terwijl ik eigenlijk meer van spray deo ben) maar ik zweet er niet voldoende voor. Voor mij dus een beetje onzin maar ik weet van anderen dat als je echt zweet issues hebt hij heel fijn is!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 29 maart 2014 08:03

Ik heb m in Amerika gekocht en ben er wel erg tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 29 maart 2014 08:06

Ik ben al een tijdje opzoek naar een goeie deo die goed blijft zitten en misschien is dit er wel een! Alleen wel een beetje té prijzig voor mij als het om een deo gaat.

[Beantwoorden]


Door Nena op 29 maart 2014 08:14

Ik heb afgelopen jaar een voorraadje meegenomen uit Turkije en ben er niet super tevreden over! Hoewel ik inderdaad nooit meer naar zweet ruik, vind ik de Maximum Protection deo’s van Dove en Rexona fijner! Als ik die gebruik ruik ik ook niet naar zweet en ze houden me beter droog.

[Beantwoorden]


Door esmay op 29 maart 2014 08:26

Hij lijkt me wel heel fijn, maar 8 euro voor een deo vind ik ook ietsje teveel van het goede denk ik haha :”D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 maart 2014 08:43

Ik hoor zoveel ontzettend goede verhalen over deze stick, dat maakt me toch wel nieuwsgierig.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 maart 2014 08:54

Ik ben hier zooo benieuwd naar, na al die positieve verhalen!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 29 maart 2014 08:55

Voor een deo heb ik al zoveel over gehoord maar ik blijf het duur vinden… Toch ben ik nieuwsgierig :P

[Beantwoorden]


Door Jantine op 29 maart 2014 09:03

Hi Vera, ik heb ook gevoelige oksels en merkte inderdaad ook dat hij vrij stroef was. Wat bij mij helpt is met de haargroeirichting mee vegen zeg maar (in mijn geval omhoog). Verder is het een machtig fijne deodorant!

[Beantwoorden]


Door Iris op 29 maart 2014 09:05

Ben benieuwt want deze lijkt me erg fijn

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 29 maart 2014 om 09:06:

Alhoewel hij best duur is voor mijn geval…

[Beantwoorden]


Door Lexi op 29 maart 2014 09:08

Ik zou hem zo graag willen proberen! Misschien een keer bestellen.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 29 maart 2014 09:22

Ik vind de prijs echt goed meevallen hoor. Ik gebruik nu een deo van lancôme -die ik echt hheeeeel fijn vind- maar daar betaal ik dan weer 10 euro meer voor..

[Beantwoorden]


Door saskia op 29 maart 2014 09:25

iedereen is er altijd zo lyrisch over, ik moet hem toch ook maar eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Esmeralda L op 29 maart 2014 09:29

Ik vind hem erg fijn in gebruik, ook al is hij wat harder. De Rexona Max Protection is voor mij net niet voldoende, maar samen met deze stick werkt het ideaal. Ik gebruik de Rexona ’s avonds en de speedstick in de morgen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 maart 2014 09:30

De stickdeo’s van Lady Speedstick zijn echt bizar fijn. Erg jammer dat ze in Nederland zo duur zijn. Misschien een tip voor andere meiden: ik heb er afgelopen zomer vijf meegenomen uit Tsjechië en was omgerekend in totaal maar twaalf euro kwijt. In Tsjechië kun je ze komen bij de DM en bij die grote supermarkten, zoals Tesco. In Duitsland is LSS niet bij de DM te koop. Ik heb ook gehoord dat je ze kunt kopen in Polen, Hongarije en Turkije.

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 1 juni 2014 om 01:39:

Ik ben zelf Amerikaanse een heb ik jaren lang vrienden gevraagd om voor me mee te nemen als ze op vakantie waren daar. Ik heb hem wel ooit in Turkije gekocht. ik heb het helaas niet in polen gezien maar was ook toen niet naar op zoek. als ik op vakantie ga ga ik altijd een paar supermarkten helemaal door lopen om te zien wat voor leuke dingen in de land te koop zijn.

[Beantwoorden]


Door Karen op 29 maart 2014 09:36

Ik dacht even dat ik op de site van Miss Lipgloss terecht was gekomen ;). Heb hem door haar blogs besteld en ben er heel blij mee. Echt een aanrader.

[Beantwoorden]


Door Lenb op 29 maart 2014 09:37

Er fijn artikel! Alleen er staat een spel fout in. Namelijk schoonaak inplaats van schoonmaak. Xxxx

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 29 maart 2014 09:40

Ik ben hier echt zo ontzettend benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door esmee op 29 maart 2014 09:42

toen ik in amerika heb ik hem ook gekocht, ik vind hem erg fijn!
fijne revieuw, jammer dat hij wat te hard is voor jouw huid.
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Emm op 29 maart 2014 09:50

Vind de Lady Speed Stick deo’s heel fijn werken, maar vaak verkleuren ze mijn witte shirtjes. Ben ik de enige die hier last van heeft?

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 30 maart 2014 om 08:01:

Bij mij laat deze deo juist wel witte strepen achter en dan juist op zwarte topjes. Ik woon op Aruba en gebruik deze deo elke dag. Behalve de strepen vind ik hem heel fijn. Alle varianten.

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 19 mei 2014 om 10:38:

Ik ben juist op Aruba begonnen met secret, omdat die geen witte strepen achter laat (en bij mij net wat beter werkt). Bij de Superfood hadden ze altijd veel verschillende geuren. Vooral die gelversie vond ik fijn. (coco, hmmm)

[Beantwoorden]


Door Beau op 29 maart 2014 09:59

Fijne review! :-)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 maart 2014 10:04

Jaaa, deze deodorant/anti-perspiranten zijn zo fijn! Ik heb er ook eentje en die vind ik echt heel goed. Ook enorm zuinig, ik heb ‘m langer dan een half jaar en het lijkt alsof ‘ie nog amper is gebruikt, haha. Hij is inderdaad wel wat stroef. Ik merk dat het beter gaat met smeren als ik een warme huid heb, als ik net uit de douche kom bijvoorbeeld. Dan smelt het product wat makkelijker.

[Beantwoorden]


Door Joli op 29 maart 2014 10:10

Ik moet deze gewoon hebben. En als ik er nou veel bestel dan haal ik wel mijn voordeel eruit.
Thnxx!!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 29 maart 2014 10:14

Ik heb hier echt al veel goede dingen over gehoord. Ik ben er heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door B op 29 maart 2014 10:41

In Amerika en Azie bv zijn ze echt goedkoop! En daar staan ze gewoon in de supermarkt. Zou ff om me heen kijken of er iemand op vakantie gaat, googelen of ze daar worden verkocht, en diegene lief aankijken. :)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 29 maart 2014 10:41

Ik heb deze deo stick hier in Australië gekocht en vind ‘m echt heel fijn. Vooral de geur vind ik een pluspunt aan dit product.

[Beantwoorden]


Door Kim op 29 maart 2014 10:46

Ik ben hier wel heel benieuwd naar! Er is zoveel goeds over te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 29 maart 2014 10:51

Onlangs heb ik een deostick van Secret en Lady speed stick gekocht, maar die van Secret is helemaal niet hard in gebruik. De lady speed stick moet ik nog testen, maar ik heb zo’n vermoeden dat ik die van Secret fijner vindt.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 29 maart 2014 10:55

Ik heb al verschillende deodoranten uit geprobeerd, maar deze staat op mijn nummer 1 van dagelijks gebruik! Ik heb er met aloe vera wat de huid verzacht, voor zwarte kleding, gewoon voor een 24 u werking… en allemaal zijn het pareltjes!

Voor hele warme dagen waar ik echt geen niet mag zweten , of spannende momenten gebruik ik iets sterkers namelijk Rexona 48h anti transparant deo. Deze kost ook rond de 7 euro als ik me niet vergis, ik heb hem nu al een jaar en is echt geweldig. De dag ervoor douch je je, en gebruik je de deo. Snachts gaat deze erg goed werken en de dag erna heb je frisse oksels de gehele dag door! Maar aangezien dat het niet gezond is om je porien dagelijks te verstoppen gebruik ik dus lady speed stick die maar mijn gevoel echt een toppertje is! De verpakking is zo dun en past dus gemakkelijk in je tas. Als ik op vakantie ga in het buitenland neem ik meteen een hele voorraad mee zo hoef je ook geen verzendkosten te betalen natuurlijk!

Liefs Sharon

[Beantwoorden]


Door Simone op 29 maart 2014 10:57

Een stick is sowieso niet mijn ding.

[Beantwoorden]


Door Jente op 29 maart 2014 11:12

Hier ben ik erg benieuwd naar, maar 8 euro is inderdaad wel erg prijzig

[Beantwoorden]


Door Laurie op 29 maart 2014 11:18

Ik heb super veel over deze deo gehoord en kon hem inderdaad nooit vinden op webshops, super dat hij nu wel te krijgen is! Ik denk dat ik ook maar eens een poging ga wagen.

Trouwens, je zei dat deo niet goed/leuk te fotograferen is, maar ik vind the foto’s heel leuk geworden! :)

xoxo

http://www.laurierobyn.com

[Beantwoorden]


Door lousaa op 29 maart 2014 11:20

Hmmm. Ik vraag me altijd af hoe mensen aan stinkzweet komen. Okee, in de pubertijd begrijp ik het, als je zo’n hormoonbom bent. Maar ik heb er echt alleen last van verder als ik ziek ben of als ik synthetische kleren aan heb. Als je ziek bent, lijkt me een beetje stinken niet vreemd en synthetische kleding moet je gewoon niet meer dan een dag dragen. Probleem opgelost.

[Beantwoorden]

Anne-Sophie antwoordt op 1 april 2014 om 23:07:

De een transpireert nou eenmaal sneller dan de ander…

[Beantwoorden]


Door Fran op 29 maart 2014 11:22

Wauw, je hoort hier echt heel erg veel over! Ik moet ‘m ook maar eens bestellen.

[Beantwoorden]


Door Minke op 29 maart 2014 11:29

Deze lijkt me zo fijn! Die ga ik sowieso kopen als ik in Amerika ben!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 29 maart 2014 11:33

Zelf zweet ik niet zo heel erg, maar deze stick zou echt een oplossing zijn voor meiden die daar wel last van hebben.

[Beantwoorden]


Door Ans op 29 maart 2014 11:42

Ik heb deze deodorant laatst besteld op een andere site groter formaat en minder verzendkosten en als je meer besteld wordt het goedkoper, hij bevalt mij prima.

[Beantwoorden]

Anne-Sophie antwoordt op 1 april 2014 om 23:08:

Welke site als ik vragen mag? :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 29 maart 2014 12:03

Hm, best duur :/

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 29 maart 2014 12:14

De prijs is inderdaad iets minder leuk :(
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Htc op 29 maart 2014 12:29

Ben ik nou serieus de enige die t vind tegenvallen? Misschien licht het aan mijzelf maar bij mijn werkt het dus totaal niet!! Ik blijf zweten.. Is er iemand die nog een andere deo weet??? Ik weet het echt niet meer ik blijf zweten:((

[Beantwoorden]

Stephanie antwoordt op 29 maart 2014 om 20:45:

Ik heb hem ook besteld na al dje goeie reacties.. Vind hem echt niet goed!! Er staat dare 1 ware black, nou de rand van mijn zwarte shirtje is gewoon helemaal wit!? En ik stonk vandaag gewoon, normaal niet echt last van……
Tip!! Wel duur, maar lang mee te doen: syneo, 1 x in de 5 dagen opsprayen en geen overmatig zweet meer. Verder dan nog wel elke dag beetje deo voor de geur.. Syneo werkt zelfs als odorex niet meer werkt!!

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 19 mei 2014 om 10:40:

Thermen 5 werkt fantastisch (geurloos) en is iets goedkoper dan Syneo.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 maart 2014 12:32

Ik heb de groene versie – ik ben er supertevreden mee!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 29 maart 2014 12:33

Ik wil toch een keer zo’n stick proberen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 29 maart 2014 12:35

Ik wil hem al een tijd proberen, mqar de prijs houdt me tegen.
Eerst gebruikte in vaseline aloe vera, maar die wordt opeens nergens meer verkocht :-( terwijl hij perfect werkte.
Aan het eind van een dag festival, rook ik nogsteeds fris naar deo. Dus denk dat ik die of de ladyspeed stick maar online moet gaan bestellen..

[Beantwoorden]


Door Tara-Naomi op 29 maart 2014 12:49

Zo duur vind ik hem niet hoor, een gemiddelde deo van bijvoorbeeld nivea leg je ook al 3,99 voor neer.
Ik ga hem maar eens bestellen. (love)

[Beantwoorden]


Door Romy op 29 maart 2014 12:51

Ik kende deze deodorant al van mijn vakantie in Canada. De koffers waren kwijtgeraakt en toen kregen we van ons hotel in Vancouver o.a. deze deodorant. De hele vakantie lang heb ik hem gebruikt en hij ging zelfs in de koffer mee terug naar Nederland. Toen hij hier op was, baalde ik daar best wel van! Zelfs wanneer ik hem gebruikte met sporten en ik behoorlijk zweette, was er NIKS te ruiken. Ik ga deze deodorant binnenkort dus zeker inslaan!

[Beantwoorden]


Door Joy op 29 maart 2014 12:54

Ik vind hem eigenlijk helemaal niet duur, ik neem er elk jaar 2 mee uit de states en kom daar altijd het jaar mee door. 8 eurootjes voor een deo waar je bijna een half jaar mee doet vind ik daarom niet duur

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 31 maart 2014 om 23:31:

Daar zul je niet mee toekomen als je ze via de nederlandse webshop besteld want deze zijn ‘tschijnt een kleiner formaat, dus ja dan is dat in verhouding wel duur hé.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 29 maart 2014 14:01

Ik vind deze deodoranten perfect!!!! Ik koop ze altijd in Bulgarije voor omgerekend 1,50 EUR. Ze gaan SUPERlang mee en ik vind ze wel echt heel fijn om na het scheren te gebruiken. Dit zijn de enige deodoranten die daadwerkelijk echt een hele dag werkt.

[Beantwoorden]


Door Nadia op 29 maart 2014 14:02

Ik vind een stick altijd beetje onhygiënisch ergens. Ik gebruik zelf een crème van Lancaster en die kun je goed schoonmaken omdat de bovenkant van plastic is. Die vind ik ook heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 29 maart 2014 14:03

Ik doe met mijn deo nu echt al 10 maanden en hij is nog lang niet op!! Pluspunt!!!! :yes: :yes: :yes: :wow: :wow:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Twitter Question #163 op 29 maart 2014 15:00

[…] « var isiPad = navigator.userAgent.match(/iPad/i) != null; var isiPhone = navigator.userAgent.match(/iPhone/i) != null; if(isiPad == false && isiPhone == false){ document.getElementById('prev-post').style.position = "fixed"; document.getElementById('prev-post').style.top = "152px"; document.getElementById('next-post').style.position = "fixed"; document.getElementById('next-post').style.top = "152px"; } […]


Door Gina op 29 maart 2014 15:02

Ik heb van deze stick 3 vanuit Amerika meegenomen! Wat waanzinnig duur zeg in Nederland. In Amerika heb ik ze voor nog geen 2 dollar gekocht! Ik heb deze nog niet getest, wel een andere waar ik eigenlijk helemaal niet zo tevreden over ben. Hij laat wit achter op mijn zwarte kleren, smeert een beetje stroef uit en werkt niet echt zweet verminderend.

Een goedkopere tip voor de meiden die geen 8 euro voor een deo over hebben: de Rexona stick. Die werkt echt heel erg goed! Gewoon bij de kruidvat.

[Beantwoorden]

Gina antwoordt op 29 maart 2014 om 15:03:

Die is overigens maar 3,50

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 maart 2014 15:46

Ik had deze meegenomen uit Amerika en was de eerste maanden erg tevreden over deze deodorant. Nu ik heb 2/3 maanden de deodorant gebruikt, en werkt deze niet meer! Meer mensen die hier last van hebben?

[Beantwoorden]


Door Angelique op 29 maart 2014 15:49

Vind zelf 8 euro voor een DEO ook wel erg veel, als ik eens in Amerika ben zal ik er vast wel een paar mee nemen om te proberen maar nee 8 euro er voor neer tellen hier, nope.

[Beantwoorden]


Door Filiz op 29 maart 2014 16:00

Hmm ik heb de 24/7 wetness & odor protection uit turkije gekocht het koste daar 4 lira wat gelijk staat aan €1,33 en ik vind het GE WEL DIG ik betaal zo weinig voor zo’n goedkoop goede deoderant ik koop het elk jaar (ik ga elk jaar naar turkije) en ik doe precies met zo’n deoderant 1 jaar

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 29 maart 2014 18:06

Ik hoor er de laatste tijd erg veel over. Inderdaad wel aan de prijzige kant voor een deodorant.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 maart 2014 18:09

Tja, ik heb deze gekocht toen ik in 2012 in Amerika was en ik vond het drie keer niks. Ik zweet namelijk best wel snel en ik zweette hier zo doorheen. Ik heb op Toronto op straat gratis een mannenvariant hiervan gehad en die werkte een stuk beter!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 29 maart 2014 18:26

Dat ik las dat deze site lady speed stick en secret verkocht, heb ik gelijk ene deo besteld. Dezelfde als jij hebt. En ik krijg bij zowel lady speed stick als bij secret last wat witte strepen op donkere kleding. Als ik mijn deo op de, ruim half uur voordat ik mijn kleren aan trek, heb ik nog steeds last van de witte strepen.

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 29 maart 2014 18:39

Dit is toch wel een deodorant die ik zelf nog graag eens wil proberen.

[Beantwoorden]


Door Foske op 29 maart 2014 20:03

Een deao bij rituals die ik zo vaak koop is ook 8 euro en die gaan veel sneller op, ik denk dat ik deze maar eens moet kopen!

[Beantwoorden]


Door Monique op 29 maart 2014 20:22

Ik vind het product qua geur erg fijn. Als ik deze in de ochtend op doe ruik ik de hele dag niet naar zweet en blijf ik droog. Maar het gebruik is zo niet fijn en voelt ook niet fris. En tja, 8 euro is wel erg veel ja.

[Beantwoorden]


Door jana op 29 maart 2014 20:24

Ik wil hem ook graag is testen, lijkt mij erg fijn tegen zweet :D x

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 maart 2014 20:27

Persoonlijk ben Ik ben niet zo van deo sticks. Maar deze lijkt me best fijn. x

[Beantwoorden]


Door Paula op 29 maart 2014 20:38

Door Daphne op 29 maart 2014 20:59

Ik heb ook zon stick, ik heb hem destijds in New York gekocht in een flower variant. In het begin was hij bij mij ook heel hard wat echt heel vervelend werkte. Maar als je hem langer gebruikt wordt hij wat zachter en glijd hij makkelijker dus dat is een tip ^^) En de geur ruik je dan ook langer btw xx Daphne

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 29 maart 2014 22:42

Ik heb al zo veel goeds over deze deodorant gehoord dat ik er echt nieuwsgierig naar ben geworden. Maar 8 euro voor een deodorant vind ik gewoon te duur. Nog maar even geduld hebben tot ik ze een keer in de winkel tegen kom.

[Beantwoorden]


Door Yvette op 30 maart 2014 00:34

Poeh duur. Dan vind ik die van dove (stick vorm) toch een beter alternatief. Nou ga ik wel als ik van de zomer in de VS ben, de ladystick eens uitproberen, maarja dan betaal je er ook geen 8 euro voor.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 30 maart 2014 13:34

Ik hou van de lady speed stick. Mooie en duidelijke reviews!

[Beantwoorden]


Door Esther op 30 maart 2014 15:34

Hm ik hoopte dat je deze goed zou vinden omdat het makkelijker verkrijgbaar is. Ik heb eens zo’n soort product gebruikt en vond het een hel. Het was hard en deed gewoon pijn met het aanbrengen anders kwam er niets vanaf. Goede review!!

[Beantwoorden]


Door Crachelle op 30 maart 2014 20:50

Bij welke website heb je de deo besteld?

[Beantwoorden]


Door Alegna op 30 maart 2014 21:35

Op aanraden van andere bloggers heb ik hem ook geprobeerd. Ik zag hem in de drogist liggen in maleisie en dus 1 mee genomen. Geloof dat het omgerekend zo een 2 of 3 euro kost daar. En inderdaad ik heb zo een spijt dat ik er maar 1 heb mee genomen :(:(
Vind nu alle deo’s hier niet zo fijn ruiken of niet goed genoeg. Zodra ik weer in het buitenland ben gaik er weer naar opzoek! Overigens ben ik hem ook in afrika tegen gekomen. Dus als je in het buitenland bent gewoon even rond speuren!

[Beantwoorden]


Door Cari op 30 maart 2014 21:43

Ik kocht deze deo altijd toen ik nog in Peru woonde, omdat hij zo lekker goedkoop was. Ik snap de hele hype eromheen niet zo, het is gewoon maar een deo.

[Beantwoorden]


Door Anieska op 31 maart 2014 09:23

Ik heb laatst samen met een vriendin deze deo’s besteld op de nederlandse website!Allebei hebben we de shower fress en een met kokos!Wij zijn allebei helemaal om…heerlijk!.Op zich zweet ik niet zo heel veel, maar vooral bij spannende gebeurtenissen.Laatst moest ik naar de tandarts, ik vind dat vreselijk en begin van de stress altijd te zweten. Na mijn tandarts bezoek rook ik nog helemaal naar kokos, heerlijk!Dus wij zijn om, voor mij geen andere deo meer!En de prijs, als je het samen besteld valt best mee voor iets wat zo goed werkt!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 31 maart 2014 09:25

Het lijkt me een fijne deo, maar die verzendingskosten zijn echt belachelijk :(

[Beantwoorden]


Door Minne op 31 maart 2014 10:34

Toen ik vorige maand in Miami was, merkte ik op de luchthaven dat ik men deo vergeten was. Ik kocht deze dan maar, totaal onwetend dat hij zo geliefd is bij beautybloggers etc. Maarrr, ik ben er echt verzot op! Pas achteraf kwam ik te weten dat hij zo geliefd is… Ze hebben gelijk, hij is echt super! (Die van mij vind ik heel zacht, niet hard???)

[Beantwoorden]


Door Vicky op 31 maart 2014 19:27

Jammer ik wou ze graag eens teste, ben gaan kijken op de site.
In totaal 11,44€ voor 1 speedstick + verzending belgie.. Komop?

[Beantwoorden]


Door karin op 1 april 2014 02:16

Als ik ga trainen of weet dat ik meer ga zweten, gebruik ik een Axe roller voor mannen dus, wañt die deo is gewoon sterker. Maar in 70-80% van de deo’s zit aluminium. Ik maak m3 er niet druk om. Als het zo slecht was geweest was het allang anders…

[Beantwoorden]


Door wendy op 1 april 2014 12:47

Ik heb deze deo ook en ik vind de deo erg fijn, ruikt goed, geen irritaties en gaat lang mee. Enige nadeel voor mij is dat ik dat koude spray gevoel van een gewone deo wel mis. (maar soms doe ik dat halverwege de dag gewoon als het erg warm is )

[Beantwoorden]


Door Janine op 5 april 2014 16:43

heyhey!

ik heb deze ooit gekregen, Maar moet hem nog gebruiken
heb nog zat deo die eerst op moet maken en dan ga ik die
wel gebruiken. wist niet dat het 8 uur kost voor een deo , poeeff!

liefs

Janine

[Beantwoorden]


Door vita op 31 mei 2014 20:34

mij lijkt de geur lekker ruiken wel grappig dat het dan ruikt alsof je net hebt gedoucht

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 juni 2014 01:59

Ik ben zelf Amerikaanse een heb ik jaren lang vrienden gevraagd om voor me mee te nemen als ze op vakantie waren daar. ik kom uit Arizona waar het echt heeeet is! lady speed stick en teen spirit waren de normale deos die ik een mijn vrienden droeg. Ik heb hem wel ooit in Turkije gekocht. ik heb het helaas niet in polen gezien maar was ook toen niet naar op zoek. als ik op vakantie ga ga ik altijd een paar supermarkten helemaal door lopen om te zien wat voor leuke dingen in de land te koop zijn.
een andere goede deo voor manen uit de VS is arm and hammer deodorant. echt een aanrader!

[Beantwoorden]