Twitter Question #159

TQ_159_01

Van de week besefte ik me opeens dat er beautywise een paar dingen zijn die ik nooit doe of draag. Mijn wimpers krullen bijvoorbeeld: niet nodig. Het dragen van oogpotlood (waar dan ook, langs de wimperrand of op de waterlijn) doe ik ook nooit, terwijl ik dat vroeger in een Avril Lavigne tijdperk wel vaak deed. Er zijn wat make-upproducten die ik ‘afgezworen’ heb.

TQ_159_02

Zwart oogpotlood dus, omdat het me niet staat. Mijn ogen lijken er heel klein door, ze gaan er meer van hangen en het maakt mijn uitstraling heel hard. Sowieso vermijd ik zwart zoveel mogelijk. Zwarte eyeliner en mascara gebruik ik wel, maar wissel ik ook af met bruin. Smokey eyes zijn ook niets voor mij. Het staat me ontzettend gek en maakt me bovendien heel bleek en net zoals met zwart oogpotlood: nogal hard.

Ook skip ik liever de échte nude lips. Concealerkleuren, eventueel met lipgloss erover. Ik wil niet aangezien worden voor een vers lijk. Jullie maakten ook erg grappige vergelijkingen trouwens. Met pandaberen, zombies en aliens bijvoorbeeld. Verder ben ik niet zo van het afzweren of zeggen dat ik iets nóóit meer ga gebruiken. Omdat trends, maar ook je smaakt verandert. Je weet het niet, misschien gaat Avril Lavigne wel een onwijs goede comeback maken.

Wat heb jij qua make-up afgezworen?

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 22 februari 2014 | 105 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Summer op 22 februari 2014 15:02

Ik teken ook nooit mijn wenkbrauwen bij. Ik heb vrij donkere wenkbrauwen van mezelf, en ik vind het (op dit moment) nog niet nodig.

[Beantwoorden]

Marina antwoordt op 22 februari 2014 om 16:59:

Inderdaad! Ik ook. :yay:

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 23 februari 2014 om 17:10:

Idem, doe ik zelden: alleen als ik een keer uitga en een heftige ooglook maak, en ik weet dat er foto’s gemaakt gaan worden. Alleen dan is het nodig, omdat op foto’s mijn wenkbrauwen dan wegvallen. Maar normaal gesproken, doe ik dat nooit. vandaar dat ik gewoon een donker assig oogpotlood gebruik om mijn volle, zwarte, wenkbrauwen, 3-4 keer per jaar iets bij te tekenen.

[Beantwoorden]


Door fleur op 22 februari 2014 15:07

2e !!! :-|

[Beantwoorden]

cindy antwoordt op 22 februari 2014 om 21:13:

shocking…. :+ :O

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 februari 2014 15:11

Leuk om te lezen! Voor mij is het winged eyeliner, maar meer omdat die wing door mijn oogplooi vervormd wordt dan dat ik het niet mooi vind (bij andere vind ik het juist mooi!)! ;-)

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 23 februari 2014 om 17:11:

Ja, bij mij ook: gebruik soms eyeliner, maar om dezelfde reden als jij, nooit met een wing.

[Beantwoorden]


Door Healthy Mommy op 22 februari 2014 15:13

Wimpers krullen (wimper extensions), nude lippen en winged eyeliner ook bijna nooit!

[Beantwoorden]


Door Danique op 22 februari 2014 15:13

Ten eerste: eyeliner. Ik weet niet wat het is, maar ik maak dat lijntje veel te dik en een wing kan ik wel vergeten, haha
En ten tweede: nude kleuren of hele lichte kleuren staan me niet, want ik heb een lichte huid maar mijn lippen zijn van zichzelf al heel erg donkerroze, dus alles wat nude is schijnt door, echt vreselijk haha

Xx danique

[Beantwoorden]


Door Franka op 22 februari 2014 15:22

Voor mij is het blush. Ik probeer mijn roodheid juist weg te werken maar je blijft het, ondanks foundation en concealer, altijd nog een beetje zien. Ik blijf het proberen met steeds andere producten en kwasten, maar het helpt niks…
X

[Beantwoorden]

ida antwoordt op 23 februari 2014 om 21:48:

weetje welke foundation je dan eens moet proberen, stay matte van rimmel, die is behoorlijk dekkend en zie je bijna geen vlekje of roodheid meer door ! ;) x

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 februari 2014 15:26

Dit blijft mijn favoriete rubriek! Roze lipstick staat mij echt niet, zo jammer want Candy Yum Yum ligt nu te verstoffen in mijn kast…

[Beantwoorden]

Martina antwoordt op 22 februari 2014 om 17:21:

Oooooh zonde!

[Beantwoorden]


Door Daantje op 22 februari 2014 15:27

Een wing! Het wil maar niet lukken ;-))

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 februari 2014 15:29

foundation die niet goed matcht! het is gewoon een dikke no go >.<

[Beantwoorden]


Door Sophie op 22 februari 2014 15:29

Hoezo die laatste zin? Avril maakt gewoon nog steeds goede muziek hoor, dat jouw smaak nou is veranderd..

[Beantwoorden]

Danique antwoordt op 22 februari 2014 om 18:36:

Ze bedoeld volgensmij dat haar make up die ze eerst droeg later nog wel terug kan komen, omdat ze in het begin van het artikel iets over Avril vertelde. Ze heeft het dus volgensmij niet over Avrils muziek ;)

[Beantwoorden]

Lou antwoordt op 22 februari 2014 om 20:22:

Nou, er is een tijd geweest – vroeger – waarin Avril populair was bij veel jonge meiden. En die jonge meiden begonnen allemaal, net als Avril, oogpotlood te dragen en roze plukjes in hun haar te laten verven… En nu is die tijd, hoe wel ze vast nog ‘goede’ muziek maakt, toch echt wel voorbij. En de look ook. Zo gaat dat nou eenmaal. Maar dat zegt niks over Avril, maar meer wat over trends: die komen en gaan… of het nou om muziek, mensen, kleding of beauty gaat. Dat is niet erg toch!?

[Beantwoorden]

Danique antwoordt op 22 februari 2014 om 20:24:

Jaa dat bedoelde ik dus haha

Isabel antwoordt op 3 maart 2014 om 21:01:

Mee eens! Avril haar muziek wordt alleen maar beter. (love)
Voelde me wel een beetje aangesproken, aangezien ik al jaren fan ben!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 22 februari 2014 15:32

Ik teken nooit mijn wenkbrauwen bij, maar misschien draag ik dat ooit. Ook draag ik helemaal geen mascara, liner of oogschaduw onder mijn ogen. Ik stopte daar een tijdje terug mee door een geïrriteerd plekje onder mijn oog, en merkte dat ik het veel fijner vind! Ook draag ik nooit lipliner.. Heb ik geen behoefte aan ;) xxx

[Beantwoorden]

marissa antwoordt op 23 februari 2014 om 21:49:

joh van g, of etos eigenmerk hebben mascara’s voor gevoelige ogen!

[Beantwoorden]


Door Luuke op 22 februari 2014 15:33

Leuk artikel! Ik draag nooit foundation en die dingen allemaal, is gewoon nog niet nodig. Mijn wenkbrauwen teken ik ook nooit, is teveel werk :p

[Beantwoorden]


Door Laurie op 22 februari 2014 15:34

Ik gebruik eigenlijk nooit mascara op mijn onderste wimpers. Ze zijn best lang en ik vind het gewoon niet nodig.
Ook oogpotlood op mijn onderste wimper-rand of waterlijn doe ik vrijwel nooit, alleen als ik een smokey eye maak. Het lijkt dan vaak of mijn ogen wat meer hangen (kan ook in mijn hoofd zitten haha!)

xoxo

[Beantwoorden]


Door Wendy op 22 februari 2014 15:39

Leuk om te lezen wat anderen hebben ‘afgezworen’!
Zelf gebruik ik nooit highlighter omdat ik zonder soms al een beetje op een discobal lijk haha.

[Beantwoorden]


Door Esther op 22 februari 2014 15:46

Alle make-up die mijn ogen kleiner laten lijken

[Beantwoorden]


Door imke op 22 februari 2014 15:56

ik epileer mijn wenkbrauwen en borstel ze in vorm, geen poeder, gel of potlood in die buurt.

verder doe ik nooit wat met de onderkant van mijn ogen, geen potlood, oogschaduw of mascara, ziet er niet uit.

eyeliner in een stiftvorm of in welke vorm dan ook gebruik ik niet, dat lukt me nooit.
ik gebruik donkere oogschaduw met het puntje van een sponsaplicator en doe het daarmee. als het niet gelijk is, kan ik dat corrigeren met mijn smudgepenseel.

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 februari 2014 16:02

wat fijn om te lezen dat je smokey eyes niks vind, ik dacht altijd dat ik daarin de enige was . Ik vind het bij andere wel mooi maar bij mezelf kan ik er maar niet aan wennen!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 22 februari 2014 16:02

Zwart oogpotlood onder m’n ogen. Op een of andere manier staat dit echt niet bij mijn ogen haha!

[Beantwoorden]

Nikita antwoordt op 24 februari 2014 om 19:59:

Bij mij ook niet!
x

[Beantwoorden]


Door Mandy op 22 februari 2014 16:04

Leuke twitter question weer! Bij mij is het blauwe oogschaduw, want dat staat me echt niet! En oogpotlood draag ik inderdaad ook nooit meer, vroeger wel haha.

[Beantwoorden]


Door XRIOT op 22 februari 2014 16:07

Zwart oogpotlood onder m’n ogen inderdaad! Hmm even goed nadenken. Ik denk hele lichte kleuren oogschaduw. Zoals groen,blauw, geel etc. Het kan heel mooi staan maar bij mij vind ik het net niet! Ik ben meer van de aardetinten!

[Beantwoorden]


Door Céline op 22 februari 2014 16:07

Foundation. Ik kan nooit de goede kleur vinden en ik krijg er alleen maar puistjes van, hoe goed ik hem ook verwijder! Overigens vind ik het ook niet nodig, want ik heb een redelijk goede huid ^^)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 22 februari 2014 16:16

Een wimperkrultang gebruik ik nooit meer en mascara breng ik bijna nooit meer aan op mijn onderste wimpers .

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 22 februari 2014 16:17

“Vroeger” in mijn alto tijd droeg ik veel zwart, lipstick, oogschaduw, alles er op en er aan. Dat heb ik nu volledig afgezworen. Ik hoef niet meer zo nodig op te vallen met hoe ik er uit zie. Een vel kleurtje is leuk, maar dit was een beetje TE en past nu niet meer bij mij.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 22 februari 2014 16:20

Ik heb niet speciaal iets, maar ik gebruik bijna nooit foundation (alleen heel soms met een feestje) omdat het altijd zo snel cakey word.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 februari 2014 16:20

Inderdaad oogpotlood op de waterlijn en onderste wimperrand. Het stond me niet eens slecht hoor, maar toch het maakt wel hard!

[Beantwoorden]


Door maureen op 22 februari 2014 16:25

ik draag nooit mascara op mijn onderste wimpers. ze zijn veel te lang. ook gebruik ik geen wimperkruller meer. ik heb het een lange tijd gedaan, maar ik heb vrij lang wimpers en ze zijn al redelijk gekruld van zichzelf dus zit dat niet lekker… :-)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 22 februari 2014 16:26

Nepwimpers, heb er eigenlijk nooit wat mee gehad en vind dat ik met een goede mascara ook heel mooi resultaat krijg. Ook heb ik niet zo veel met echt van die hele lichte nude lippen, vind het juist mooi als er een beetje kleur op de lippen zit.

[Beantwoorden]


Door Robin op 22 februari 2014 16:26

Felrode of roze lippen, hoe mooi ik het ook vind bij anderen (bij jou bijvoorbeeld) vind ik het bij mezelf niet staan. Jammer!

[Beantwoorden]


Door pamela op 22 februari 2014 16:42

ik krul mijn wimpers nooit. en ik vind nude lips erg mooi maar mij staan ze echt niet.

[Beantwoorden]


Door Joli op 22 februari 2014 16:43

De gekleurde mascara’s!
Die heb ik in de jaren 80 al verbannen en zal het noooooit meer dragen.
(jeugd issue denk ik)

[Beantwoorden]


Door Pelin op 22 februari 2014 16:45

Mascara op mijn onder-wimpers.
Maakt het naar mijn idee veel natuurlijker, jammer dat ik het niet eerder heb ontdekt.. hihi

[Beantwoorden]


Door Pelin op 22 februari 2014 16:46

Mascara op mijn onder-wimpers.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 februari 2014 16:53

Voor mij: blush. Ik heb van mezelf al aardig rode wangen en omdat ik geen foundation gebruik, heb ik ook geen blush nodig. Die gezellige rode wangetjes stralen je dan toch wel tegemoet. Highlighter daarentegen ben ik wel fan van. Ik heb vaak traanogen (niet huilen, maar gewoon dat er vocht uit m’n ogen loopt) dus mascara vermijd ik vaak ook. Lippenstift gebruik ik wel graag!

[Beantwoorden]


Door Bojoura op 22 februari 2014 17:05

Zwarte lijn in de onderste waterlijn. Dat wordt te donker voor mijn ogen. Ik gebruik liever een lichte huidskleur ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 februari 2014 17:17

Ik draag nooit mascara onder me ogen want me wimpers zijn al lang en dan zit het er heel raar uit ook trouwens nooit lipliner of wenkbrauw gel,poeder enzovoort

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 22 februari 2014 17:25

Oogschaduw! Nooit wordt het mooi (dat ligt meer aan mijn kunsten dan aan het product zelf). Ik draag ook nooit foundation omdat ik een egale huid van mezelf heb en ik het stiekem ook wel veel werk vind, het liefst ga ik gewoon zonder make-up de deur uit.

[Beantwoorden]


Door Mirthe op 22 februari 2014 17:40

primers, foundations en BB creams en alles van die rotzooi die je huid plamuurt. Niemand heeft een egale huid en een hobbeltje is best normaal hoor. Leuke rubriek trouwens! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jacintha op 22 februari 2014 17:40

Heeixx
ik lees van iedereen dat ze zwart oogpotlood niet gebruiken omdat het hard staat.
maar voor mij laat het mijn ogen er echt mooi uitspringen. want ik heb hele donkere ogen en een getinte huid. misschien komt het daardoor ik kan niet zonder!

ik gebruik geen wenkbrauw poeder of potlood . alleen wat wenkbrauwgel zodat alles blijft zitten. en ik gebruik geen lippenstift of lipgloss want dat vind ik niet prettig. en geen oogschaduw omdat mijn ogen geen goede vorm ervoor hebben. ik heb amper oogleden haha

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 22 februari 2014 17:46

Winged eyeliner (kan ik niet), smokey eyes (helloooo panda!) en nude lips (dan lijk ik op een kruising tussen Barie van Oh Oh Cherso en een levend lijk). Oo en producten als primers en foundation skip ik meestal ook, al vind ik ze wel handig voor de paar dagen per jaar dat mijn huid spontaan raar gaat doen.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 22 februari 2014 17:48

Mascare op de onderste wimpers, inderdaad zoals Eline zei dan lijk ik echt op een pandabeertje, haha
Liefs,
Naomi

[Beantwoorden]


Door kim op 22 februari 2014 17:54

Ik gebruik eigenlijk nooit oogpotlood op mn waterlijn.. loopt toch uit! Krijg je zo’n lelijke zwarte veeg onder je oog..

[Beantwoorden]


Door Marieke op 22 februari 2014 17:57

Hetzelfde verhaal als vele hier, te lichte lipkleuren en mascara op de onderste wimpers. Verder gebruik ik ook nooit meer lippenbalsems die je met je vinger uit een potje moet halen (zoals Sleek pout polish). Vies bah kleverig.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 22 februari 2014 18:14

Ik krul ook nooit mijn wimpers. En ik gebruik nooit lippotlood.

[Beantwoorden]


Door Hester op 22 februari 2014 18:21

Hé niets tegen Avril hè! Haha. Ik heb niet echt iets afgezworen alleen ik gebruik gewoon nooit eyeliner. Ik mis het ook niet echt in mijn ooglooks (die verder wel vrij uitgebreid zijn) en ik ben eerlijk gezegd te lui om het mezelf aan te leren zo’n überdun lijntje te zetten, ik weet gewoon dat het dan heel vaak fout gaat en als ik dan mijn hele ooglook er weer af moet gaan halen trip ik ‘m echt. Dus nee, dat skip ik gewoon lekker.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 22 februari 2014 18:22

Geen twijfel over mogelijk: poeder! Ik droeg een aantal jaar geleden altijd poeder ipv foundation, maar als ik foto’s terugzie zie ik eruit als een wortel. Wat een vreselijk product vind ik dat zeg! Liefs

[Beantwoorden]


Door Marissa op 22 februari 2014 18:39

Donkere oogschaduw, dat maakt me zo wit. En ik vind dat gewoon té ;)
En idd nude-nudelippen, doet me aan lijklipjes denken.

Ook coversticks hoef ik niet meer. Ze zijn zo dik en hard en onsubtiel, bij mij werkt dat niet haha. Misschien nooit het goede merk geprobeerd, kan ook..

PSST: Er is een megareview van de Essence make-up boxjes!!!! http://marys-obsession.blogspot.nl/2014/02/big-review-essence-makeup-boxes.html . Maar helaas zijn ze alleen in Duitsland te koop.. Wat zou zo’n mega-essenceschap in Nederland heerlijk zijn! (love)

[Beantwoorden]


Door BakingBeautyNL op 22 februari 2014 18:41

Oogpotloot! Mijn ogen worden super mini door oogpotlood.. Weg ermee! :-)

[Beantwoorden]


Door Amy op 22 februari 2014 18:42

Bronzer! Ik heb een huid met lichte acne en las ooit dat het dan rustiger is om óf Blush, óf bronzer te gebruiken. Ik weet ook niet goed hoe ik het moet gebruiken, dat scheelt ;-)

(Lees overigens al even mee zonder te reageren.. Bij deze dus, mijn eerste reactie)

[Beantwoorden]


Door Renate op 22 februari 2014 18:47

Ik heb de winged eyeliner afgezworen. Elke keer als ik gewoon een wing maak + mascara krijg ik een hele harde bitchy look. Ik heb van mijzelf al heel katachtige ogen, dus dan word het een beetje too much, maar ik doe het wel wanneer ik een hele oog look maak dan is het opeens heel anders!

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 februari 2014 18:48

Weet een heel leuk artikel! x

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 22 februari 2014 18:56

Ik gebruik zelf pas ‘nude’ lippenstift vanaf een kleur die even donker is als mijn eigen lipkleur, en dan het liefst een oudroze kleur. Zo’n concealerlipsticks zorgen er ook voor dat ik op een spook/zombie lijk! Misschien wel leuk voor carnaval.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 februari 2014 19:38

Oogpotlood van Casuelle. Verschikkelijk! Loopt de hele tijd uit… :-(

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 februari 2014 19:48

Hahahaha ” ogen zitten toch 30 cm onder je hoofd ” ” dan zie ik eruit als de leider van een sekte ” :’)

Ik probeer zelf geen lipstick te dragen met een oranje ondertoon, maar meer met een blauwe ondertoon waardoor je tanden witter lijken. En ook kleuren met een metallic finish vind ik niet mooi.

[Beantwoorden]


Door Esther op 22 februari 2014 19:55

Haha die eerste is wel grappig! Ik krul mijn wimpers ook nooit, het is simpelweg niet nodig en je ziet het verschil niet eens. Verder ben ik ook niet van de mega nude lips, past gewoon niet bij me. En ik heb echt precies dezelfde dingen als jij: zwart oogpotlood. Ik vind het echt niet mooi op je waterlijn. Het maakt je gelijk zo “boos” ofzo. Ik vind het bij de mensen die het wel dragen vaak ook niet mooi. Wit oogpotlood op mn waterlijn draag ik dan weer wel veel!

[Beantwoorden]


Door Joni op 22 februari 2014 20:02

Zwart oogpotlood op m’n onderste waterlijn; ik heb altijd donkere kringen onder mijn ogen, en dat benadrukt het alleen maar.

[Beantwoorden]


Door Ines op 22 februari 2014 20:41

Ik krul mijn wimpers niet, gebruik geen blush, doe geen eyeliner op (onkunde) en doe ook niks aan mijn wenkbrauwen. Eigenlijk het enige wat ik doe is mijn nagels lakken, oogschaduw en mascara en concealer haha!

[Beantwoorden]


Door Sien op 22 februari 2014 21:01

Zwart oogpotlood op mijn onderste waterlijn! Ziet er niet uit! :no: voor de rest kan ik niks bedenken wat ik niet zou gebruiken…

[Beantwoorden]


Door Heleen op 22 februari 2014 21:08

Eyeliner! Ik kan gewoon geen winged line zetten! Wat ik ook doe; het lukt voor geen meter ;)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 22 februari 2014 21:21

Mascara op mijn onderste wimpers. Op een of andere manier zit er na een paar uurtjes niks meer op de wimpers, maar wel een grijze vlek eronder..

[Beantwoorden]


Door Tamara op 22 februari 2014 21:23

Rode lipstick omdat ik persoonlijk vind dat mijn tanden ervoor niet wit genoeg is en al vlug er geel uit gaan zien. Maar ben persoonlijk jaloers op types die heel mooi staan met het rode kleur, idem voor mijn nagels zie graag rood maar bij mezelf … .

[Beantwoorden]

marissa antwoordt op 23 februari 2014 om 21:52:

je kan eens proberen een rode lippestift te zoeken met een koele ondertoon, dan lijken ze minder geel :) xx

[Beantwoorden]


Door Mariska op 22 februari 2014 21:38

Nude lips, het past gewoon niet bij mij. Bij andere vind ik het super staan, maar bij mezelf? Vreselijk! En ook te donkere foundation, maar dat is eigenlijk meer een fout :crazy:

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 februari 2014 21:43

Wat een stomme opmerking van Sara, zeg! Make-up moet je alleen voor jezelf doen, niet voor jongens. Niet gemeen bedoeld, meiden moeten zich gewoon realiseren dat je dingen voor jezelf moet doen.

[Beantwoorden]


Door Bo op 22 februari 2014 21:54

lipstick. Wat ik ook probeer, geen enkele staat me. Dan maar die babylips op, hoor ;-)

[Beantwoorden]


Door Robin op 23 februari 2014 00:22

Ik gebruik nooit een oogpotlood of eyeliner! Mijn ogen zijn al klein genoeg en als eyeliner gebruikt verdwijnen ze, vooral als ik lach!
Mascare op mn onderste wimpers is ook geen goed idee, mijn wimpers zijn heel lang + ik heb veel last van traan ogen.. Hallo pandabeertje

[Beantwoorden]


Door Marieke op 23 februari 2014 00:29

Ik draag nooit enige vorm van oogmake-up onder mijn ogen. Geen mascara op mijn onderste wimpers, geen potlood of eyeliner onder mijn ogen of op mijn waterlijn, geen leuke kleuraccenten, niks. Het trekt mijn ogen echt heel erg naar beneden waardoor ik er heel moe en depri uit ga zien. Daarnaast hou ik ook echt niet van de concealer nude lips en oranje lipkleuren, het staat me gewoon niet. Wenkbrauwen bijtekenen is ook niet nodig (epileren wel, jeetje pietje..) doordat ze van zichzelf heel vol zijn, anders lijk ik net een soort weerwolf :-P

[Beantwoorden]


Door Lys op 23 februari 2014 01:20

Vroeger droeg ik vaak zwart oogpotlood op de waterlijn, nu vind ik dat er té uitzien. Doet nu eigenlijk zelfs pijn aan m’n ogen bij het aanbrengen dus zeker iets wat ik afgezworen heb.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 23 februari 2014 01:52

Ik haat faundation
Ik kan het niet goed aanbrengen eyeliner trouwens ook :boo:

[Beantwoorden]


Door britt op 23 februari 2014 08:03

Leuk artikel. ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 februari 2014 08:44

Ik draag zelf nooit winged eyeliner. De wing gaat altijd ophopen in mijn plooien, van mijn hangende oogleden en ik vind dat geen gezicht. Dan maar een gewoon lijntje, zonder heftige wing ;). Ik vind mijn wimpers krullen ook overbodig. Ik vind het écht niet prettig om met zo’n wimperkrul-ding mijn wimpers te krullen én ik zie ook geen verschil. Dan maar lekker een mascara, die mijn wimpers een mooie krul geeft, dan zo’n ding op mijn wimpers brrrr.

[Beantwoorden]


Door Mirosea op 23 februari 2014 09:26

Lipmake-up, mijn lippen zijn van zichzelf al dik (vooral mijn onderlip) en meestal maakt iets op mijn lippen die alleen maar groter lijken en lipgloss vind ik meestal stinken en plaken

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 februari 2014 10:32

Bronzer! Nog steeds geen goede kleur kunnen vinden en op mijn droge huid lijken ze allemaal zo fake en poederig.

[Beantwoorden]

marissa antwoordt op 23 februari 2014 om 21:54:

je moet je huid goed scrubben en een lekkere creme gebruiken, hoeft echt niet duur! :) en bronzer kun je van alle merken vinden in alle kleuren ! je kan altijd in een drogist even vragen wat voor kleur je hert beste kan hebben misschien, is wel leuk voor in de zomer :)

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 23 februari 2014 10:37

Ik draag nooit lipgloss, vind het gewoon niet lekker voelen… Plakkerige, stroperige bende. Liever een matte lipstick of een goeie lipbalsem.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 23 februari 2014 12:08

Ik heb het met lip liner, kan dat product niet uitstaan! haha

[Beantwoorden]


Door Bianca op 23 februari 2014 13:00

Ik gebruik nooit eyeliner. Ik vind een wing wel mooi maar kan die zelf niet maken. Ik vind een look zonder eyeliner ook prima. Mascara op de onderste wimpers staat bij mij heel raar. En smokey eyes ook, dat maakt mijn gezicht inderdaad heel hard. Ik hou veel meer van koele kleuren, die staan mooi bij mijn blauwe ogen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 23 februari 2014 13:28

Mascara op de onderste wimpers, inderdaad. Is gewoon raar bij mij. Oh en lipgloss, vind ik echt heel vervelend zitten. Wenkbrauwen bijtekenen doe ik soms, alleen als het bij mijn look staat. Mijn wenkbrauwen zijn al heel vol, dus is niet echt nodig. Soms vind ik het wel weer leuk, dus echt afgezworen heb ik het ook niet.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 23 februari 2014 13:47

Ik heb eigenlijk niks met foundation. Ik vind zelf dat mijn onzuiverheden best wel mag zien, het is tenslotte menselijk ;-)
En ik vind het persoonlijk zelf ook wel nep overkomen.
Ook gebruik ik nooit blush omdat ik van mezelf al rode wangen heb en hoef ik me wenkbrauwen niet bij te tekenen omdat ik al donkere wenkbrauwen heb.
Oftwel, het is bij mij allemaal puur natuur ;-)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 23 februari 2014 14:08

Lipgloss, omdat het veel te plakkerig en te zoet is, vloeibare eyeliner, omdat ik er tóch net niet strak genoeg mee kan werken (waar ik achter kwam nadat ik mezelf eindelijk aan had geleerd ermee te kunnen werken zonder te knipperen), losse oogschaduwpoeders, omdat ik er steevast mee knoei en bb-cream, omdat ik zelfs foundation maar zelden gebruik en dus ook geen bb-cream.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 23 februari 2014 15:47

oogschaduw! het staat me gewoon niettt, helaas!

[Beantwoorden]


Door Hinke op 23 februari 2014 16:27

Oogschaduw, het staat me niett, haha. Wel grappig om te lezen wat sommige meisjes juist niet dragen, zoals winged eyeliner, ik zou er juist echt niet zonder kunnen !

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 23 februari 2014 17:18

Ik teken mijn wenkbrauwen ook nooit bij. Ik vind mezelf dan zo’n strenge juf lijken haha..

[Beantwoorden]


Door Danielle op 23 februari 2014 17:19

Wimperkrullers: overbodig, een goede mascara krult mijn wimpers vanzelf.
Bronzer: vind het niet mooi op mijn lichte huid.
Nooit blush en highlighter op mijn wangen, hooguit 1 van de 2.
Op mijn onderste wimpers alleen wat mascara: nooit een echte lijn of oogschaduw onder mijn ogen.
Alleen als ik ga voor een minimale make-up look, gebruik ik een gekleurd (nooit zwart) oogpotlood op mijn bovenste en onderste ooglid, met wat mascara. Met paars of groen gaat dat prima, met zwart wordt het veel te hard en als ik oogschaduw op mijn bovenste ooglid draag, vind ik het te veel worden bij mij.
Oranje lipstick: afschuwelijk! Net als nude lips bij mij.
Poeder en foundation: ook maar zelden, alleen als ik uitga, en beiden minimaal. Normaal alleen een beetje bb of cc creme voldoet uitstekend.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 februari 2014 17:52

Bb cream, omdat ik eigenlijk veel liever gewoon foundation draag met daaronder mijn eigen dagcreme met spf.

[Beantwoorden]


Door Sophia op 23 februari 2014 18:07

Ik dacht nooit mijn wenkbrauwen bij te tekenen, maar nu ik het eenmaal heb gedaan, doe ik het lie er niet zonder omdt het meer utstraling geeft. Toch wel grappig hoe dat kan verandren. Nu zeg ik tegen mezelf om geen foundatuon te gebruiken, omdat ik later net zo’n huid wil als mn moeder… ze is nl 47 maa heeft een huid van iemand van 30, echt super mooi ! x

[Beantwoorden]


Door Rolin op 23 februari 2014 20:08

wenkbrauwen doe ik nooit, het staat niet bij me op dit moment omdat ik al vrij donkere wenkbrauwen heb en licht blond haar. Daarom geen wenkbrauwen bijtekenen voor mij ;-)

[Beantwoorden]


Door Elske op 23 februari 2014 22:36

Ik gebruik noooit oogschaduw!

Mijn standaard make-up bestaat eigenlijk uit concealer en mascara. En dan kijk ik per dag een beetje waar ik zin in heb. Soms zijn dat bijgetekende wenkbrauwen, soms niet. Soms blush, soms niet. Etc ^^)

[Beantwoorden]


Door eefje op 23 februari 2014 23:15

ik kan niet tegen oogpotlood op mn waterlijn ik zie dan wazig tot alles eraf is en blijf traan ogen houden.
nude lippen ook niet dan zie ik er ziek uit…

[Beantwoorden]


Door ashika op 24 februari 2014 10:16

Foundation! Het klinkt misschien heel raar, maar ik heb het echt afgezworen! Ik heb van mezelf al een vrij gave huid & wanneer ik foundation gebruik zie ik er heel nep uit, veel mensen vinden me dan een porseleinen pop!

[Beantwoorden]


Door Sugar op 24 februari 2014 10:53

Alles in het lijstje. Maar wel nude oogpotlood op de waterlijn. :wow:

[Beantwoorden]


Door vera op 24 februari 2014 13:57

bij mij is het ook echt lipliner en wenkbrauwen bijtekenen niet nodig bij mij vind ik :P

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 25 februari 2014 17:13

Eyeliner, en dan niet omdat ‘jongens er toch niet op letten’ maar omdat ik het niet kan :’)
En ik doe ook nooit iets aan mijn wenkbrauwen

[Beantwoorden]


Door Lianne op 27 februari 2014 14:04

donkere kleuren (behalve zwarte mascara en eyeliner) durf ik niet op te doen :O

[Beantwoorden]