Twitter Question #158

TQ_158_01

Welke make-uplook draag jij het meest, waaraan ben je te herkennen? Is het de olijfgroene oogschaduw, het lijntje langs je ogen, of roze lipstick? Je vriendinnen hebben vast ook wel een signature make-uplook, de look die ze meestal naar school dragen bijvoorbeeld. Ookal sta je er niet bij stil, grote kans dat je een signature look hebt.

TQ_158_02

Mijn signature look kun je waarschijnlijk al wel raden. Bruine oogschaduw, winged eyeliner en rode lipstick. Al een paar jaar is dit mijn ‘vaste’ make-uplook. Weet ik het niet, dan draag ik dat. Niet dat ik het saai vind, elke keer als ik rode lipstick op die en in de spiegel kijk denk ik: hey, leuk! Het verveelt niet. Ik krijg een beetje rillingen als mensen zeggen dat iets ‘helemaal (naam)’ is, maar het is wel zo. Rode lipstick is helemaal Vera.

Hoewel ik de laatste jaren ook vaker andere kleuren draag. Knalroze of feloranje bijvoorbeeld. En draag ik een felle ooglook, dan gaat daar een liefroze of zoete perzikkleur lipstick bij. Sinds kort heb ik ook donkerpaars ontdekt, dankzij Flormar. Ook heel gaaf! Ik draag elke dag lipstick. Een vast onderdeel van mijn signature make-uplook.

Wat is jouw signature make-uplook?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 15 februari 2014 | 88 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Bianca op 15 februari 2014 15:02

Paarse oogschaduw en een heel zacht, zwart lijntje gezet met oogschaduw. Voor mij geen harde looks en ook niet teveel bruin, als koel type sta ik daar niet zo heel goed mee.

[Beantwoorden]


Door Budgetproof.nl op 15 februari 2014 15:03

Ik draag altijd sowieso oogpotlood en BB cream :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 15 februari 2014 15:05

Ik draag de laatste tijd heel vaak grijze oogschaduw met rode lippen en eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 februari 2014 15:06

Aardetinten en meestal wel een cat-eye :ja:

[Beantwoorden]


Door Tim op 15 februari 2014 15:08

Best saai, gewoon de hele reut: foundation, poeder, blush, bronzer, mascara en meestal Fault van MAC :)

[Beantwoorden]

Tim antwoordt op 15 februari 2014 om 15:08:

Oeps, ik bedoel Faux!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 februari 2014 15:08

Ja, ook hier de winged eyeliner! Dat draag ik bijna elke dag omdat het simpelweg mijn ogen veel mooier laat uitkomen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 februari 2014 15:09

Eeeeh… Heb ik niet! Ik doe altijd weer wat anders. Als het even snel moet en ik weet niet wat ik op moet doen kom ik al snel bij een cream eyeshadow uit met een smudge lijntje met oogpotlood en mascara, NARS Orgasm blush en wat lippenbalsem. Maar dat draag ik echt alleen als ik geen tijd heb: je kunt me er niet in uittekenen.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 15 februari 2014 15:10

Mascara & oogpotlood :)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 15 februari 2014 15:17

Ik ook vaak niks! In college boeit het me echt niet hoe ik eruit zie. Als ik me wel ‘iets meer’ opmaak kies ik eigenlijk altijd voor een champagnekleurige oogschaduw met bordeauxrood of taupe in de crease, een subtiele winged eyeliner en mascara! En verder een laagje foundation en lekker veel highlighter.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 februari 2014 15:18

Ik draag iedere dag beige en bruine oogschaduw ^^)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 15 februari 2014 15:20

Wenkbrauwpoeder, oogpotlood, mascara en een beetje blush.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 15 februari 2014 15:23

Veel mascara, en een kleurtje op de lippen. Geen felle tint, maar my lips but better.

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 15 februari 2014 15:23

Winged eyeiner for sure :)
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 15 februari 2014 15:23

Een mix van groen-gouden oogschaduw, eyeliner, mascara en wenkbrauwpoeder. Mijn look maak ik af met lipstick of lipgloss. Daarin varieer ik qua kleur: donker, licht, glans, mat, …

[Beantwoorden]


Door Edith op 15 februari 2014 15:24

Mascara, wenkbrauwpotlood en bronzer.

[Beantwoorden]


Door Healthy Mommy op 15 februari 2014 15:24

Sowieso teken ik mijn wenkbrauwen wat bij, net even wat sprekender.
Daarnaast vaak een lichte variant van de smokey eyes met Chanel 4 Ombre in de paars/aubergine achtige tinten. Dan nog een winged eyeliner and that’s it.

[Beantwoorden]


Door Joli op 15 februari 2014 15:25

Een neutrale ooglook met de crease iets meer aangezet en een nude lipstick.

[Beantwoorden]


Door Summer op 15 februari 2014 15:25

mascara en lipgloss. :) Easy

[Beantwoorden]


Door Keytothefuture op 15 februari 2014 15:27

Camouflage onder mijn ogen, lichte ooglook en mascara! Simpel he :)?

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 februari 2014 15:29

Ik draag op sommige dagen de ene keer wat meer make-up dan de andere. Maar mijn signature look is dan toch; Wenkbrauwen bijgetekend, mascara en eyeliner. Dit draag ik toch het meest.

[Beantwoorden]


Door Vera op 15 februari 2014 15:34

Neutrale ogen met super knallende lippen, love it!

[Beantwoorden]


Door kim op 15 februari 2014 15:37

Leuke vraag! Blush zit er bij mij standaard in.. ik wil niet zonder!

[Beantwoorden]


Door puck op 15 februari 2014 15:46

uhmm, concealer, mascara en blush, want ik gebruik zelf niet super veel makeup aangezien mijn leeftijd (13) dus die 3 dingen laten me er net wat frisser uitzien ^^)

[Beantwoorden]


Door saskia op 15 februari 2014 15:46

Mooi opgemaakte ogen en dat hoeft niet percé met eyeliner! verder een mooie Blush en Highlighter! en lippenstift!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 15 februari 2014 15:49

Lipstick! Ik draag altijd donkere tinten (bordeaux, paars) in combi met een winged eyeliner. En mijn verzorgde nagels: ik draag altijd nagellak. De enkele keer dat ik dat niet doe, weet iedereen dat ze uit mijn buurt moeten blijven, want dan ben ik ziek!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 15 februari 2014 15:56

Ah wat leuk dat ik er tussen sta! <3

[Beantwoorden]


Door Noor op 15 februari 2014 16:00

Ik draag meestal gewoon de basisdingen, en dan eyeliner + mascara. En als ik geen eyeliner doe, doe ik oogpotlood ^^)

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 15 februari 2014 16:03

Ietwat bleek gezicht, lichte roze blush op de wangen, felrode lipstick, lichte oog make-up en VaVaVaVoom wimpers.

[Beantwoorden]


Door Lisette op 15 februari 2014 16:14

Tot niet zo lang geleden droeg ik alleen maar neongroene oogschaduw, elke dag… tot ik een keer wat anders deed en de vraag kreeg waar mn groen was… toen toch maar besloten wat meer te wisselen :P laatste jaar is het smokey goud, met rode lipstick… of alleen mascara,oogpotlood en rode lipstick…

[Beantwoorden]


Door pamela op 15 februari 2014 16:18

mijn vaste ooglook is op het moment een hele lichte ooglook met de color tattoo in pink gold. ik probeer wel elke dag verschillende looks te proberen!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 15 februari 2014 16:20

Mijn signaturelook is meestal bruine eyeliner/oogpotlood en ik shape altijd met een matte bronzer! En ik gebruik bijna elke dag een blush van de H&M!

[Beantwoorden]


Door Iris op 15 februari 2014 16:28

ik draag naar school altijd:

-Sleek RoseGold blush
-Bruine lichte smokey
-Eyeliner

:yes:

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 februari 2014 16:41

Ik ben 11 dus ik draag nauwlijks make up maar wat ik wel elke dag draag ik een likje mascara met wat lippenbalsem.

[Beantwoorden]

Esmee antwoordt op 15 februari 2014 om 16:41:

*nauwelijks :ja:

[Beantwoorden]


Door Lexi op 15 februari 2014 16:44

Ik heb sowieso altijd een winged eyeliner. Als ik een beetje tijd heb maak ik of een groene of bruine/nude look + MAC expensive pink. Ook zie je me niet snel zonder heel wat blush en highlighter!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 15 februari 2014 16:48

Mijn standaard look is eigenlijk vrij simpel. Op mijn ogen gebruik ik een shimmery champagne kleurige tint, oogpotlood en mascara. Verder de standaard producten zoals foundation, concealer, wenkbrauwpotlood, blush en een beetje lippenbalsem. Eigenlijk alles dus haha en als ik zin heb maak ik een uitgebreide ooglook en doe ik een feller kleurtje op mijn lippen.

[Beantwoorden]


Door Floor op 15 februari 2014 17:09

Mijn standaard look is natuurlijk de basis en dan winged eyeliner en lipstick! En een peachy blush:)

[Beantwoorden]


Door Lys op 15 februari 2014 17:16

Als ik niet thuis ben, zorg ik gewoon altijd dat ik wat concealer en mascara op heb. Verder heb ik niet echt een ‘signature’ look, mijn make-up ziet er meestal vrij naturel uit + eventueel lipstick

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 februari 2014 17:31

zwarte winged liner met glitters :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 15 februari 2014 17:36

Oeh lastig (lichte paniek, IK HEB GEEN SIGNATURE LOOK), want ik houd van afwisselen. Maar eyeliner en lipstick (any color) is wel redelijk mij! Terwijl ik dit type heb ik een look gemaakt met fel blauwe oogschaduw….

[Beantwoorden]


Door Anoek op 15 februari 2014 17:36

Mijn favo producten die altijd op heb : essence foundaction, essense conseler, catrice nude pallete. Zwarte eyeliner. Macara. Blush . :D

[Beantwoorden]


Door Camilla op 15 februari 2014 17:37

Wat concealer, poeder erover en lippenbalsem ;-)

[Beantwoorden]


Door Eliza op 15 februari 2014 17:43

Altijd mascara, eyeliner en een beetje roze oogschaduw zodat het kleine beetje groen dat in mn ogen zit wat meer naar voren komt!

[Beantwoorden]


Door Martina op 15 februari 2014 17:52

Ik draag graag een nude lip, mooie blush/bronzer/highlighter en een natuurlijke ooglook

[Beantwoorden]


Door Jill op 15 februari 2014 17:55

Bruine oogschaduw, eyeliner en nude lippen :)

[Beantwoorden]


Door Ilona op 15 februari 2014 17:58

De rimmel foundation, hema blush, rimmel concealer, essence poeder, essence wenkbrauwgel, bourjois mascara, en nog een lipstick of lipgloss

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 15 februari 2014 18:04

Ik heb er even over nagedacht, maar ik heb gewoon geen signature look. De ene maand draag ik geen make up, de andere maand ben ik opeens dol op bronzer, de maand daarna heb ik bronzer vervangen met knalroze lipstick. Het blijft wisselen. Op twee producten na dan: concealer (als het nodig is) en een beetje wenkbrauwpoeder. Maar of dat nu een signature look te noemen is?

[Beantwoorden]


Door Flo op 15 februari 2014 18:09

Ik draag elke dag rode lipstick, mascara en als het nodig is concealer onder de ogen.
^^)

[Beantwoorden]


Door Leneth op 15 februari 2014 18:10

Eyeliner en MAC blush! Kan niet zonder :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 februari 2014 18:12

Mijn signature make-up look was altijd een eyeliner van sephora maar omdat die op is en de verzendkosten zo duur zijn gebruik ik nu heel vaak een berry kleurige lipstick van mac

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 februari 2014 18:21

Wat een leuke question weer, ik kan niet zonder mijn winged liner!

[Beantwoorden]


Door Hester op 15 februari 2014 18:40

Elke dag lipstick, wow! Maar jij hebt natuurlijk ook zo’n grote stash dat er altijd wel een bijpassend kleurtje te vinden is. Leuk om de antwoorden van anderen te lezen, ik dacht hier pas ook aan. Mijn signature look is een bruine ooglook, Bootycall in mijn ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot en lippenbalsem. En verder CC cream, lichte blush, mascara, (oogschaduw als) wenkbrauwpoeder.

[Beantwoorden]


Door Puck op 15 februari 2014 18:46

Wenkbrauwpotlood en gel, roze blush, mascara en een opvallende kleur lipstick

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 februari 2014 18:51

Ik denk toch wel rode lipstick, want de rest van de look valt niemand op hoe uitgebreid ik ook mijn ooglook maak..

[Beantwoorden]


Door Axelle op 15 februari 2014 19:22

een simpele liner en een goede dosis mascara, en peachy blush!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 15 februari 2014 19:34

Alleen mascara haha, mijn ‘signature look’ bestaat nog niet maar als ik een fullface zou dragen zou het waarschijnlijk koraalroze lippenstift zijn :D

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 15 februari 2014 19:40

Leuke vraag! Bij wisselt het heel erg wat ik draag.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 februari 2014 19:51

Signature look. Ik draag vaak iets anders. Eigenlijk denk ik dat het is: Rode lipstick, winged eyeliner, een donkere oogschaduw in de crease en een lichte op het ooglid.
Ik draag de laatste tijd ook meer andere kleuren lipstick, maar rood nog steeds het meest.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 februari 2014 20:04

Als je dit een jaar of anderhalf geleden had gevraagd had ik steevast geantwoord: grijze smokey eyes en winged eyeliner. Maar ik ben daar een beetje vanaf gestapt en ben op make-up gebied erg lui geworden. Meestal maak ik mezelf er snel vanaf met een beetje neutrale oogschaduw en een streepje kohl. Die eyeliner, of het nou in de vorm van kohl of gelliner is, dat is wel mijn ding, zonder dat voel ik me echt kaal en als ik echt eyeliner draag kun je me wel uittekenen met een subtiele winged look.

[Beantwoorden]


Door Suus op 15 februari 2014 20:25

Ik heb er twee: voor werk en andere volwassen gelegenheden vaak een nude ooglook (mat of glanzend) met een simpele gel liner (meestal zonder opvallende wing), een creme blush, wat vloeibare highlighter en wat gekleurde wenkbrauwgel. Meestal met een felle of klassiek rode lipstick.

Als het volume een standje hoger mag dan ga ik voor een smokey eye (zelden zwart, vaker een blackened groen, blauw, of bruin) met een verder matte huid, matte zeer lichte blush en een nude lipstick met een glansje. En als het lukt een vette bitch brow erboven.

Ik treed zo nu en dan op in drag (als man dus) en dan ga ik voor een lichte 5 o’clock shadow, een tweedehands autohandelaren snorretje, zwaar aangezette wenbrauwen en een matje. Sexay! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lies op 15 februari 2014 20:35

Ik heb volgens mij niet echt een signature look, want ik draag niet dagelijks make-up. De dagen dat ik dan wel make-up draag vind ik het dan ook juist leuk om telkens weer wat anders uit te proberen.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 15 februari 2014 20:41

Dat wisselt nogal. Tegenwoordig is het gekleurde mascara en koraal blush.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 15 februari 2014 21:15

Hmm, mijn look is niet zo bijzonder. Er is niet iets waar je mijn look echt aan kunt herkennen. Ik draag op dit moment bijna elke dag mascara, bb cream, concealer en poeder.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 februari 2014 21:36

Mijn mascara en sowieso foundetion en concealer voor mijn wallen,al heb ik nog drie minuten ofzo,dat moet op

[Beantwoorden]


Door Warshana op 15 februari 2014 22:25

Ik heb niet echt een signature look, laatste tijd draag ik naast mijn dagcremé alleen wat concealer, poeder en blush. Lipstick draag ik altijd, als ik niks op m’n lippen heb zie ik er zo ziek uit :shit: Maarja, als mijn haar maar goed zit denk ik dan :cool:

[Beantwoorden]


Door Sien op 15 februari 2014 23:03

foundation, poeder, highlighter, blush, wenkbrauwpoeder, mascara, bruine eyeliner, natuurlijke oogschaduwkleuren en lippenstift natuurlijk! :)

[Beantwoorden]


Door Renate op 16 februari 2014 00:36

Leuke twitter question! Ik denk dat mijn signature look heel simpel is: natural. Ik hou mijn make-up altijd heel natuurlijk en dat vind ik ook prima voor overdag ( en natuurlijk betekent trouwens niet alleen mascara ofzo haha! Ik draag alsnog: bb cream, poeder, wenkbrauwpotloodje, oogschaduw basis, 3 oogschaduws van too faced en mascara! ) al ben ik de laatste tijd wel meer aan het experimenteren, vooral meer lipsticks, vind ik toch wel leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Claire op 16 februari 2014 00:45

Mijn look van het afgelopen jaar was toch wel the naked palet en een lippenstift

[Beantwoorden]


Door Sarah/myfantasticnails op 16 februari 2014 00:52

Door alle verschillende kleuren (wel draagbaar en niet to much) ooglooks.
Zonder oogschaduw heb ik klein lijkende ogen. Dan natuurlijk wel in combinatie met een passende highlighter!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 februari 2014 10:44

Eyeliner met mascara, beetje poeder en blush

[Beantwoorden]


Door Rani op 16 februari 2014 12:52

Ik wissel af en toe van daily make-up look. Momenteel is dat:
De perfecte dekkende foundation van rimmel, een peachkleurige glanzende blush, mac highlighter (grootste verslaving) witte glanzende oogschaduw en zwart onder mijn ogen. Veel volume op mijn wimpers dankzij mijn nieuwe schat genaamd estee lauder.

Maar vaak ben ik te herkennen door mijn opvallende roze lipstick of paarse oogschaduw (:

[Beantwoorden]


Door Ilse op 16 februari 2014 13:03

BB cream, met een zwart oogpotloodje een lijntje die vervaagd is, een bruin lijntje oogschaduw onder mijn ogen en highlighter in de ooghoeken, en natuurlijk mascara. Voor de finishing touch een tinted lipbalsem. ^^)

[Beantwoorden]


Door Mara op 16 februari 2014 13:38

Mijn signaturelook is een (niet al te grote) winged eyeliner, wat mascara en een mooie rode lipstick of een fris rozige lippenbalsem. Oogschaduw is niet mijn ding, het staat me totaal niet. Ook vind ik het altijd wat overdreven staan, bij mezelf tenminste. Ik heb al lange gekrulde wimpers, dus met wat mascara is het al heftig genoeg.

[Beantwoorden]


Door Monique op 16 februari 2014 14:03

Sowieso altijd eyeliner en mascara en foundation. Als ik wat meer tijd heb een beetje (meestal bruine) oogschaduw en oogpotlood. Oja, en ik doe altijd mijn wenkbrauwen.

[Beantwoorden]


Door merve op 16 februari 2014 14:25

mascara en witte oogpotlood met glitters (bijv. mijn favo, Rimmel scandaleyes in kleur 010 silver) in de binnenhoeken van mn ogen!

[Beantwoorden]


Door Mattania op 16 februari 2014 14:40

Op dit moment is mijn signature look toch echt winged liner. Ik vond het eerst afschuwelijk bij mij staan maar nu vind ik het wel wat hebben! Verder maak ook graag gebruik van mijn MAC Gingerly blush, MAC face and body foundation en mijn Tarte Mattenificent palette. Echt het perfecte matte palette <3 Ik had er toen ook een Valentine's look video mee gemaakt. De kleuren zijn zo lief en zacht (love)

[Beantwoorden]


Door Sascha op 16 februari 2014 14:53

Mijn signature look is een winged eyeliner. Zonder ga ik echt de deur niet uit! Verder draag ik natuurlijk ook elke dag foundation en mascara en verder varieer ik me verschillende ooglooks en lipkleuren. Maar de winged eyeliner is iets wat echt bij mij hoort.

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 februari 2014 18:58

Catrice wenkbrauwgel en Catrice mascara :yes:

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 februari 2014 22:07

Mascara met felle lipstick of een lipgloss :)

[Beantwoorden]


Door Rebekka op 17 februari 2014 15:23

Ik heb vrijwel altijd mascara en lippenbalsem op, vaak ook nog wel blush/wenkbrauwgel.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 17 februari 2014 18:23

Mascara met roze lipstick.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 februari 2014 12:15

Blush, wat foundation, een ooglook en lipkleurtje :) Leuk om de andere antwoorden te lezen

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 februari 2014 19:46

Ik denk dat ik het meest herkenbaar ben aan het feit dat ik nooit mijn oogschaduw laat doorlopen tot onder mijn oog. Ik gebruik alleen wit of huidkleurig oogpotlood op mijn waterlijn en een heel klein beetje mascara op mijn onderwimpers. Verder zien mensen me vaak met paarse oogshaduw of een combi van taupe en rose of een groene ooglook, altijd afgemaakt met mascara. Eyeliner gebruik ik maar af en toe: vind ik gewoon teveel moeite. Lipstick: al ik dat draag: donderrood of donderpaars of rozerood: in ieder geval donker.

[Beantwoorden]


Door Kiki op 18 februari 2014 23:44

Meestal toch wel een streepje eyeliner, mascara en rode lippenstift. Als ik wat meer tijd heb om mezelf helemaal op te tutten steek ik moeite in een mooie ooglook, maar zo ga ik doorgaans naar school.

[Beantwoorden]


Door J op 21 februari 2014 16:13

eyeliner en strakke wenkbrauwen :).

[Beantwoorden]


Door brittje op 23 februari 2014 11:30

koperkleurige oogschaduw, bruine eyeliner en bruine mascara (ja ik ben blond) ^^)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 23 februari 2014 17:42

Mijn signature makeuplook is:
– concealer onder de ogen en op eventuele puistjes
– poeder
– mascara
– blush/highlighter van MAC
– doorzichtige lipbalm

Dat was het, ik heb in de ochtend nooit zin om uitgebreid makeup op te doen, dus voor mij is dit prima.

[Beantwoorden]