Twitter Question #156

TQ_156_01

Wanneer ik me in de badkamer van een vriend bevind, kijk ik graag voorzichtig even rond naar wat er zoal staat en ligt. Scheermesjes, scheerschuim, haargel- of wax, en meestal de beroemde ‘elke dag’ of ‘2 in 1’ (dus ook voor je lichaam) shampoo. Toch krijg ik ook wel eens mailtjes van jongens over het gebruik van verzorgingsproducten of make-up. Welke beautyproducten kunnen mannen volgens jou best gebruiken?

TQ_156_02

Natuurlijk moet een jongen/man lekker doen wat hij wilt. Of hij nou helemaal niets, of juist veel om zijn uiterlijk geeft. Toch denk ik dat veel van ons het wel even gek zouden vinden als je vriend opeens in je make-up stash rommelt en je concealer leent. Dat kan ook goed een kwestie van wennen zijn. Want is het nou echt heel erg als hij ook eens een pukkeltje wil camoufleren?

Bij veel van mijn vrienden kom ik Labello in de jas- of broekzak tegen. Aan droge lippen wordt dus al wat gedaan. En ook creme wordt steeds vaker gebruikt. Gelukkig maar, want zo’n trekkerige droge huid lijkt me ook niks. Wat me ook opvalt, is dat ik vaak een ‘goh, dat ruikt lekker’ hoor, als ik één van mijn Lush bruisballen, shower gels of massage bars tevoorschijn tover. Ze willen het best proberen!

Natuurlijk is niet elke jongen een Johnny Depp of Cam Gigandet (de leuke barman in Burlesque) en komen ze niet allemaal weg met het dragen van oogpotlood. Maar ik vind het wel leuk als een jongen vrolijk wordt van een shower gel die naar citroen ruikt, of dagcreme waardoor zijn huid zachter aanvoelt.

Welke beautyproducten kunnen mannen volgens jou best gebruiken?


Reacties

Door TrendyMommy op 1 februari 2014 16:17

standaard producten, maar dan met zachtere geuren. ik krijg hoofdpijn van de gemiddelde deo en parfum omdat ze zoooo sterk ruiken. ik vind het juist aangenaam als ze wat zachter ruiken ipv naar hout, kruiden en weet ik veel wat :D

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 februari 2014 16:17

Leuk om te lezen :) Mijn vriend gebruikt Labello inderdaad, net als het hele riedeltje wat je op genoemd hebt (scheermesjes, schuim, gel). Verder heeft ‘ie ook parfum, maar aan een dagcrème oid begint hij niet. Ohja en ik geloof dat hij wat haartjes tussen z’n wenkbrauwen weghaalt. Vind ik prima zo hoor!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 februari 2014 16:19

Mooimeid

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 februari 2014 16:19

Ik vind persoonlijk gewoon lippenbalsem en douchegel omdat het ook niet fijn is als een jongen stinkt, en droge lippen met velletjes zien er ook niet zo goed uit dus daarom.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 februari 2014 16:23

Reinigingsproducten! Als wij onze huid wél schoon maken, waarom zouden jongens dat dan niet doen?

[Beantwoorden]


Door sophie op 1 februari 2014 16:26

Sowieso iets van lipverzorging, gewoon een simpele Labello, want droge velletjes is niet wat je wilt hebben. En parfum! Mijn voorkeur gaat uit naar Bruno Banani ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 februari 2014 16:32

Als een man make up wilt dragen, dan doet hij dat toch. Dat is weer zo’n typische dubbele standaard: van vrouwen wordt verwacht dat je makeup draagt en je huid enzo verzorgt maar van zodra een man dit doet is hij een homo.
Als die persoon daar gelukkig van wordt, moet hij dat maar lekker doen. Stoor je toch niemand mee? Trouwens, als wij puistjes mogen (zeg maar moeten) bedekken met concealer, dan mag een man dat zeker.

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 februari 2014 16:33

Labello wel blikje versie natuurlijk ^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 februari 2014 16:36

haha ik had ook pincet gezegd. Gelukkig staat mijn vriend toe dat ik het middenstuk van zn wenkbrauwen weg haal. Hij gaat echt niet met een monobrauw de deur uit.

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 1 februari 2014 om 22:49:

Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?haha

[Beantwoorden]

laura antwoordt op 4 februari 2014 om 22:28:

Ik heb gezegd dat hij er anders uitziet als een holbewoner. Op z’n gevoel ingepraat en dat het voor z’n werk echt noodzakelijk is dat hij er verzorgd uitziet (maître, sommelier).

[Beantwoorden]


Door Frances op 1 februari 2014 16:54

Een pincet!

[Beantwoorden]


Door Ester op 1 februari 2014 16:54

Mijn vriend gebruikt altijd met scrubs & douchegels!!
Helemaal niet die typische mannengeuren, maar juist vanille! Hij is DOL op vanille.

[Beantwoorden]


Door Iris op 1 februari 2014 16:57

Een lippenbalsem en andere huidverzorging lijken mijn vrienden vaak te vergeten, haha! Liefs’ Iris

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 februari 2014 16:57

haha leuke vraag!

ik heb mijn vriend na jarenland overtuigen over weten te halen om facewash en gezichtscreme op te smeren. en daar houdt hij zich nog best goed aan ook!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 1 februari 2014 16:57

Wat mij betreft zo veel als ze willen, als je je er goed bij voelt is het prima, toch? :) Lekker standaard antwoord, haha :P

Het antwoord van Wianda vind ik een beetje raar, vrouwen zijn toch ook niet verplicht om hun oneffenheden te verbergen? Mogen we allemaal helemaal zelf weten gelukkig :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 1 februari 2014 16:59

Van mij mogen de meeste de deodorant wel eens opnieuw uitvinden :-|

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 februari 2014 17:01

Mijn vriend gebruikt facewash, scrub, creme en lippenbalsem! En natuurlijk deodorant en al die “normale” dingen!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 1 februari 2014 17:01

Ik denk niet dat er echt beauty producten zijn die mannen niet kunnen gebruiken, als zij dat willen, ga vooral je gang! Als een man er niet aan wil, ook goed… moet je helemaal zelf weten. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door pamela op 1 februari 2014 17:02

ik vind dat mannen alles qua verzorging kunnen gebruiken. op het gezicht als haar tanden lippen handen eigenlijk vind ik dat qua dat gebied alles kan. mijn vriend vind het echt verschrikkelijk als er iets op zijn gezicht of lippen word gesmeerd dus die doet er helaas helemaal niets aan maar ik zou dat helemaal niet erg vinden.

en ik vind het helemaal niet raar als mannen producten gebruiken om puistjes enzo te verbergen.

[Beantwoorden]


Door Annagreet op 1 februari 2014 17:03

Echt make-up gebruiken zou ik wat fek binden geloof ik. Maar als hij lippenbalsem of creme voor een droge huid wil gebruiken past hij gewoon op zichzelf.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 1 februari 2014 17:03

Ik denk dat het geen slecht idee zou zijn als mannen wat vaker een face wash gebruiken. Verder vind ik deo en parfum perfect! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 februari 2014 17:07

Hmm, dat zet me even aan het denken! Wenkbrauwen vind ik ook nog wel kunnen.

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 1 februari 2014 om 17:09:

Trouwens twitter question komt toch altijd zondag online?

[Beantwoorden]


Door Isabel op 1 februari 2014 17:11

Mij maakt het niet zo veel uit, ik vind het wel leuk als ze wat aandacht besteden aan hun uiterlijk. Leuke kleding, crème en parfum vind ik niet meer dan normaal, maar ik zou wel raar opkijken als er jongens zijn met foundation, mascara en wenkbrauwpoeder. Concealer snap ik daarentegen wel!

[Beantwoorden]


Door Martina op 1 februari 2014 17:13

Ik vind het echt prima als mannen verzorgjngsproducten gebruiken… Make up misschien iets minder… Tenminste, ik zou het leuk vinden maar als ik dan denk aan mijn eigen vriend dan hoeft dat van mij niet zo nodig ;)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 februari 2014 17:17

Ik heb als hema medewerker een keer een hele lieve verlegen jongen geholpen met het uitzoeken van reinigingsproducten en een cover stick voor zn acne. Ik vind het helemaal niet gek dat hij dat wilde gebruiken! Maar waar vind je als man/jongen informatie daarover?
Gelukkig zijn dagcremes, pincetten en labellos al wel aardig bekend bij het manvolk.

[Beantwoorden]


Door Lys op 1 februari 2014 17:24

Het maakt me niet echt uit of mannen (veel) beautyproducten gebruiken. Ik vind vooral hygiène belangrijk dus ik denk dat ook gezichtsverzorging enzo daar dan bij hoort. En als ik dan op voorkeur afga voor iets wat een man zeker moet hebben: een goed parfum!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 februari 2014 17:25

Ik heb mijn vriend een set van kiehls kado gedaan! Top want nu heeft hij alles en hij gebruikt ook nog eens alles met veel plezier :)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 1 februari 2014 17:31

haha heel leuk! voor mij is concealer of foundation prima!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 1 februari 2014 17:33

Wat een leuke vraag! Mij maakt het eerlijk gezegd niets uit. Mij gaat het erom dat iemand er verzorgd uit ziet én schoon /fris ruikt. Op welke manier deze persoon dat doet, is zijn ‘pakkie an’.

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 februari 2014 17:35

op zich kunnen en mogen ze alles gebruiken als ze zich daar relaxed bij voelen :3 an open mind is the future!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 1 februari 2014 17:36

Mijn vrind gebruikt niet vaak parfum, maar als hij het dan wel een keer opheeft vind ik dat altijd wel erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 1 februari 2014 17:52

Ik vind parfum echt een must, lekker ruikende mannen (love)
Verder een crème, labello vind ik ook prima. Maar echt gezichtsproducten als poeder enzo gaat mij voor een hetero te ver.

[Beantwoorden]


Door marieke op 1 februari 2014 18:05

Mijn vriend gebruikt facewash, scrub, dagcreme, lippenbalsem en ook iedere dag handcreme. Zijn handen zijn zachter dan de mijne. ;-)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 1 februari 2014 18:06

Leuke twitterquestion! Van mij mogen ze ook wel lippenbalsem en concealer gebruiken :) Niks mis mee toch? En geurtjes, oh yess! Maar dat doen mijn vrienden meestal wel.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 februari 2014 18:08

Hydraterende dagverzorging is sowieso een must vind ik. Make-up vind ik dan weer een beetje te, al zijn lippenbalsem en concealer nog wel oke.

[Beantwoorden]

Meike antwoordt op 1 februari 2014 om 18:24:

Sowieso crèmes en scrubs. Maakt je gezicht zo veel verzorgder ineens!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 februari 2014 18:41

Ik hou ervan als mannen zich verzorgen zoals met een facewash of een lekker geurtje. Ze hoeven van mij echt geen foundation en dat soort te gebruiken. Doe ik zelf ook niet ^^ gewoon zoveel mogelijk jezelf zijn :yes:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 februari 2014 18:41

Mijn vriend gebruikt echt helemaal niets op deo en parfum enzo na. Maar heel soms heeft hij een hele droge huid en dan smeer ik mijn Lush crème bij hem op en heel af en toe gebruikt hij mijn lippenbalsem.

[Beantwoorden]


Door Nora op 1 februari 2014 18:44

Jongens met foundation kan echt niet… Ik bedoel, het zijn mannen voor iets. Dan kan je even goed meteen mascara en eyeliner opdoen.

[Beantwoorden]

ik antwoordt op 1 februari 2014 om 21:38:

Wat is dan het probleem als mannen wel foundation/mascara/eyeliner op doen? Mogen ze toch zeker zelf weten. Lekker bekrompen

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 1 februari 2014 19:14

Hahaha, dit is zo leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 1 februari 2014 19:22

:ja: DEO!

[Beantwoorden]


Door Lise op 1 februari 2014 19:23

Van mij mogen mannen dragen wat ze willen :) zij moeten zich er goed bij voelen.
Zolang ze het ook goed gebruiken ^^
Mijn ex had eens puistjes op zijn voorhoofd en kin. Nu had hij de concealer stick van zijn moeder gevonden. Een kleur die te donker en te geel was voor hem, in een badkamer met amper licht.. Hij smeerde echt enorm veel op, maar enkel op de puistjes (dus niet geblend)
Toen ik hem dat weekend zag, heb ik hem toch met een spiegel in daglicht gezet.. Bleek dat hij zo al een week naar school/werk ging! hahahaha!

Maar mijn huidige vriend gebruikt deo en parfum, scheergel en soms zo’n kalmerende creme. Ik mag de haartjes tussen zijn wenkbrauwen, oren en neus bijknippen.

[Beantwoorden]


Door lola op 1 februari 2014 19:23

ik vind dat mannen gewoon reinigingsproducten mogen gebruiken en alles wat hij maar wilt als hij maar niet mijn lippenstift of oogschaduw enz. allemaal gaat gebruikend want dat vind ik toch meer iets voor vrouwen..

liefs

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 1 februari 2014 19:24

Ik heb moest laatst voor mijn opleiding gezichten reinigen, masker en verzorging aanbrengen. Ik heb toen ook mijn vriend als model genomen om hem te laten zien wat hij beter kon doen. Ik liet hem bv zien hoe vies je gezicht is ook al draag je geen make up. Dit deed ik door een watje met tonic over zijn gezicht te halen. Nou ik kan je vertellen dat de Facewash for men nu niet meer aan te slepen is hahaha.

[Beantwoorden]


Door Tiffany - The CineFiles op 1 februari 2014 19:25

Handcreme! Ik word niet graag gestreeld met handen die als schuurpapier zijn :nod: :-P

[Beantwoorden]


Door Summer op 1 februari 2014 19:35

Scheercrème, is toch ook een beautyproduct? :)

[Beantwoorden]


Door Joni op 1 februari 2014 19:37

Facewash! Mijn broer heeft veel last van puistjes maar is te lui om zijn gezicht goed te verzorgen…. Ergernis! :p En lippenbalsem, inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 1 februari 2014 19:41

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ik sta er in! Haha ^^) Ik vind idd dat als een man een droge huid heeft gewoon een dagcrème kan gebruiken, liever dat dan velletjes of een droge huid. Net zoals met droge lippen, gewoon labello smeren!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 februari 2014 20:12

Idd huidverzorging en make up om oneffenheden en roodheid te verbergen lijken me voor jongens net zo goed kunnen. En als ze bijv. hele lichte wenkbrauwen en wimpers hebben kan ik me ook wel mascara oid voorstellen. Zolang ze het natuurlijkogend houden kan het zelfs mannelijkheid benadrukken vind ik. Gossmakeupartist heeft bijv. een tutorial over hoe je je stoppelbaard meer aan kunt zetten met make up. Waarom zou een vrouw wel bepaalde delen van haar gezicht benadrukken en een man niet? Ik vind het dus prima kunnen, zolang ze maar geen drag queen oogmake up dragen.

[Beantwoorden]


Door Jitske op 1 februari 2014 20:18

Mijn vriend is wel van de verzorging: bodylotions, scrubje, facewash en crème voor z’n gezicht. En inderdaad ook lippenbalsem. Ik vind het alleen maar fijn!

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 1 februari 2014 20:23

Wheee, iedereen is hier over haar vriend aan het praten. Ik heb er géén dus ik heb hier niet echt een mening over :P. Lippenbalsem lijkt me oké.

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 1 februari 2014 20:25

Mijn ex had een concealer stick die gewoon onbeschaamd tussen zijn parfum en deo op zijn bureau stond, ik weet alleen niet of hij zelf door had wat het idee erachter is, want hij was vrijwel ongebruikt. Ik denk dat zijn moeder hem voor hem gekocht had omdat hij best wel last van acne had en dat hij niet verwacht had dat ik het zou herkennen, anders denk ik niet dat hij het zo had laten staan haha
Het maakt me trouwens echt niet uit wat mannen gebruiken, al is het wel fijn als ze lekker ruiken, maar of dat nu van een doucheschuim, deo of parfum is maakt me echt niks uit.

[Beantwoorden]


Door Pelin op 1 februari 2014 20:26

Mannen moeten en mogen dragen wat zij willen.
Heb juist liever een verzorgde vriend, i.p.v. een onverzorgde vriend!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 februari 2014 20:29

Verzorgingsproducten als bodylotion, crème en lippenbalsem sowieso! Als ze willen mogen ze wat mij betreft ook gewoon foundation en concealer ofzo gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Lies op 1 februari 2014 20:49

Ik heb eigenlijk niet zoveel producten waarvan ik het gek zou vinden als een man dat gebruikt. Van mij mogen ze gewoon gebruiken wat ze fijn vinden en waar ze zich prettig bij voelen. Ik heb zelf dan ook een oom en een goede vriend die het wel erg leuk vinden om verzorgingsproducten te gebruiken en ook nieuwe producten te testen. Ik geef ze daarom ook regelmatig testertjes mee van mijn producten om te kijken hoe hun het vinden.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 februari 2014 20:53

Ik zou concealer echt aanraden. Ik doe dat heel af en toe ook mij bij mijn vriend (echt 1x per jaar) als hij echt te erge wallen heeft en zich helemaal netjes moet vertonen.

[Beantwoorden]


Door Joli op 1 februari 2014 20:59

Ik ben voor mannen met make-up. Zolang hij maar zijn eigen make-up bakje heeft haha

[Beantwoorden]


Door Fashiable | Nanne op 1 februari 2014 21:12

Dag (-en/of nacht)crème! Dat vinden mannen toch vaak een vrouwending, terwijl het gewoon verzorging is..

[Beantwoorden]


Door Milou op 1 februari 2014 22:01

Aangezien (bij mijn weten) shampoo etc. ook onder dit soort dingen valt naar mijn mening, zou ik daar in ieder geval voor gaan.. Anders loop je ook weer met een zwerver rond :P
En als iemand nog wat meer wilt dragen, zoals weet ik veel wat, vind ik het prima.
De enige voorwaarde is dat mijn vriendje dan niet langer bezig moet zijn in de badkamer dan ik ben, want ik doe er zelf ook maximaal maae 10 minuutjes over :)

[Beantwoorden]


Door saskia op 1 februari 2014 22:09

ik denk dat een man moet gebruiken wat hij wil gebruiken afhankelijk van de man, de ene man gebruikt echt beauty producten zelfs mascara en als hij daarmee weet om te gaan is dat toch goed?
ik vind het wel leuk dat steeds meer merken komen met specifieke beauty producten voor de man.

[Beantwoorden]


Door tamara op 1 februari 2014 22:52

Jongens mogen een facewash en een crème en dergelijke gebruiken, graag zelfs, zolang hij maar niet langer in de badkamer staat dan ik.
Mijn vriend is hier trouwens heel simpel in: hij wil vooral producten die hij overal voor kan gebruiken: als zijn handen droog zijn, smeert hij ze in met aftershave. Wie heeft handcreme nodig als aftershave ook helpt? Met een pincet mag ik ook echt niet bij hem in de buurt komen: hij is toch geen wijf, zoals jij het zelf zegt haha.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 februari 2014 22:54

Voor mijn vriend : standaard scheergel. Hij gebruikt de shampoo, conditioner en douchecremes die ik gebruik, daar ben ik niet altijd even blij mee! Een deo en luchtjes. Labello gebruikt hij niet omdat ik het 10x per dag op smeer en hij op die manier het ook opkrijgt. Af en toe smeert hij zich in met Zwitsal. Heerlijk!

[Beantwoorden]

A antwoordt op 1 februari 2014 om 23:37:

Wat mij betreft is alles oke! ;)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 februari 2014 02:09

Gewoon lekker douchel, deo, parfummetje en dagcrème. Ohja en af en toe een pincet zodat wie mooie volle wenkbrauwen niet samengroeien tot een mega wenkbrauw ;)

[Beantwoorden]


Door Franka op 2 februari 2014 08:02

Van mij mag een jongen lippenbalsem, dagcreme en parfum gebruiken. Vrouwen willen er altijd goed uitzien en waarom zouden mannen dat dan niet mogen? Parfum en aftershave is ook altijd goed! :-)

[Beantwoorden]


Door Franka op 2 februari 2014 08:05

Oh ja, en de wenkbrauwen epileren is ook niet erg toch?

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 2 februari 2014 om 09:58:

Douchegel, shampoo, deodorant en scheerproducten vind ik het belangrijkst, maar als hij concealer en/of lippenbalsem gebruikt vind ik het geen probleem.

[Beantwoorden]


Door Robin op 2 februari 2014 11:58

Oh super leuk Vera dat ik er in sta!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 2 februari 2014 13:44

We kunnen het ook andersom bekijken: waarom doen wij make-up op? Ik bedoel als mannen het niet doen en het word ons verplicht, uhm… Dat heb ik dus nooit begrepen? Ik bedoel wij moeten perse altijd mooi zijn, maar als een man een pukkeltje of met een joggingsbroek naar school loopt is het opeens heel gewoon en niet erg..

[Beantwoorden]


Door Danielle op 2 februari 2014 13:54

Van mij mag iedere man alles gebruiken wat ie wil, maar zou niet snel vallen voor een man die langer voor de spiegel staat als ik. Essentieel is voor mij dat ie zichzelf schoon houdt: een dagelijkse douchebeurt en deo gebruiken. De rest: ach, moet ie lekker zelf weten. Mijn vriend gebruikt, naast douchegel, deo en scheerspullen, alleen regelmatig een geurtje.
Toen ik hem pas kende, zag ik tot mijn verbazing dat hij een haarborstel had, terwijl ie kaal is…..Bleek dat ie hem gebruikt voor zijn sik en bakkebaarden….Een beetje ijdel is ie dus toch wel :-D

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 2 februari 2014 14:05

Ik vind het niet echt mijn ‘plek’ om te bepalen wat jongens wel of niet mogen gebruiken. Gewoon doen waar je gelukkig van wordt guys! (love)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 2 februari 2014 14:11

Mijn vriend gebruikt eigenlijk best wel veel beauty producten.
Hij gebruikt uiteraard shampoo en douchegel. Af en toe vind hij conditioner ook lekker :P
Ook gebruikt het dagelijks facewash.
Elke ochtend zo’n oogroller tegen wallen en een gezichtscreme.
Ook heeft hij een potje lippenbalsem bij zn spulletjes staan.
Owja en ook af en toe smeert hij zichzelf in met bodylotion.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 2 februari 2014 22:21

Natuurlijk de verzorgende producten. Fashwash, neusstrips, dag- en nachtcreme, lipbalsem, handcreme, haarlak/gel/wax, parfum en aftershave. Voor de rest vind ik het totaal niet erg als hij ook wat wenkbrauwhaartjes hier en daar weghaalt met een pincet. Ook BB creme of concealer mag van mij best.

[Beantwoorden]


Door Rochelle op 2 februari 2014 22:40

Lekker doen waar ze zelf zin in hebben, interesseert mij wat :P Ik vind het eerder aanstellerig als jongens die wel bepaalde huidproblemen hebben per se niet iets van een masker of crème ofzo willen gebruiken omdat dat dan vrouwelijk zou zijn. Mijn vriend is er over het algemeen te lui voor (hij heeft dan ook nooit ergens last van), maar als ik met iets van Lush in bad ga dat hij lekker vindt, gaat hij gewoon lekker mee :P

[Beantwoorden]


Door Yasmine op 2 februari 2014 23:32

Ohh mijn vriend vind alles goed, die vraagt altijd om “dat ene maskertje wat je er zo af kan trekken” (peel off hahah) en de clarisonic vindt ie heerlijk. Hij pakt altijd mijn creme onder het mom van “ja die is goed voor m’n puistjes” haha vind het zo schattig altijd!

[Beantwoorden]


Door July op 3 februari 2014 19:39

Wanneer ze gewoon een gezonde en goede huid hebben alleen dagcreme, bij acne of andere huidproblemen vind ik het wat anders. Mannen horen als je het mij vraagt geen make-up oid te dragen, althans mijn vriend hoeft er niet mee aan te komen (en gelukkig is t ook niks voor m ;’)). Een maskertje moet kunnen als je gezellig een avondje samen hebt maar ik zou toch op een of andere maner niet zo blij zijn als ik thuis zou komen en mn vriend met een maskertje op op de bank zou zitten…

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 3 februari 2014 19:53

Ik denk lichte geuren, [wat mannen nu meestal gebruiken zoals aftershave etc..]

En concealer of dat soort dingetjes :)

-xxx-

[Beantwoorden]


Door Det op 4 februari 2014 13:44

Facewash, cremetje, lipbalsem en heel af en toe een masker maar meestal pikt hij het van mij :lol:

[Beantwoorden]


Door lot op 5 februari 2014 15:34

ik zou het heel raar vinden als een jongen foundation of mascara zou gebruiken :| wel parfum ruikt zooo lekker

[Beantwoorden]