Prodent White now Triple Power Gold!

prodent_white_now_triple_power_gold01

Het effect van whitening tandpasta is vaak pas na een aantal keer poetsen zichtbaar. Leuk, maar ik kan me voorstellen dat je het liefst direct resultaat wil zien. Voor de ongeduldigen onder ons heeft Prodent daarom de White Now Triple Power Gold! tandpasta op de markt gebracht, die je tanden na één poetsbeurt al witter laat lijken.

Advertorial.

prodent_white_now_triple_power_gold02

prodent_white_now_triple_power_gold03

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, vind ik ook. Maar de White Now tandpasta maakt je tanden niet echt witter, het lijkt alleen maar zo. Het effect zie je direct, na 1 keer poetsen. Handig als je snel de deur uit moet, een date hebt of naar een feestje gaat. Met de speciale Blue Light Technology maakt Prodent dit mogelijk. Blue Light Technology? Dat zal er vast iets mee te maken hebben dat de tandpasta knalblauw is.

prodent

Foto direct voor het poetsen genomen
Foto direct na het eerste keer poetsen genomen

Ik zie duidelijk verschil. Mijn tanden lijken net een tikkeltje witter. Wat gek!

prodent_white_now_triple_power_gold04

Wil je graag dat je tanden net wat witter en stralender ogen, het liefst zo snel mogelijk? Dan kun je de Prodent White now Triple Power Gold! tandpasta zeker eens proberen. Het resultaat was bij mij gelijk zichtbaar, terwijl ik eerlijk gezegd niet geloofde dat het kon werken. Ik vond de blauwe kleur van het tandpastaschuim wel even wennen. Zeker ook met die blauwe tong erna (krijg ik normaal alleen van die snoep dolfijntjes) gelukkig is de blauwe tong na een paar keer spoelen weg, en ook het schuim is verder nergens meer te zien.

Mocht je het je afvragen, deze tandpasta bevat genoeg fluoride, net als elke tandpasta. Je kunt hem gewoon veilig gebruiken, net zoals de tandpasta die nu op je wastafel staat.

Prodent White Now Triple Power Gold! is nu bij de drogist te koop voor €3,79.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 25 februari 2014 | 63 reacties

Reacties

Door Anoeska op 24 februari 2014 06:38

Wat grappig! Leuk dat dit wél echt werkt, heb al meerdere whitening tandpasta’s geprobeerd maar die doen nooit wat ze beweren te doen.

[Beantwoorden]

Lauri antwoordt op 2 maart 2014 om 10:06:

Bij mij werkte de Max white tandpasta van Colgate (volgens mij heet hij zo) ook!!
:cool:
Ik heb zelf ook slotjes (beugel) en was al heel erg lang naar een goeie tandpasta opzoek
Voor mij werkt aquafresh goed om mijn tanden schoon te maken.
Maar laatst heb ik die tandpasta van Colgate meegenomen en die werkt echt ook super goed!

[Beantwoorden]


Door Jill op 24 februari 2014 06:45

hahaha, ik heb ook dat soort tandpasta geprobeerd, maar het hielp voor geen meter. Je hebt wel mooie tanden ;)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 24 februari 2014 06:47

Grappig! Ik ben aan het sparen om mijn tanden te laten bleken :)

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 24 februari 2014 om 10:12:

dat is heel slecht vooor je tanden he?

[Beantwoorden]

Joëlle antwoordt op 24 februari 2014 om 11:06:

Dat is zulke tandpasta ook.

[Beantwoorden]

Rachel Kromdijk antwoordt op 27 februari 2014 om 18:44:

Ik heb op ebay een product besteld : dial a smile
ik zie op youtube zulke verschillen van meiden waarvan het gebit echt
mooi wit is geworden dus ik ben op dat pakketje aan het wachten haha!

[Beantwoorden]


Door Sammie op 24 februari 2014 07:16

Hoi, ik wou het wel proberen alleen mag ik dat niet van mijn tandarts! :X xxxx Sammie (Sam)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 24 februari 2014 07:37

Ik heb nooit het idee dat dit soort tandpasta’s bij mij werken.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 24 februari 2014 08:00

Hmm, bij mij werkt dat nooit. Maar het idee is opzicht wel fijn, dat je met een tandpasta ook kan zorgen voor wat wittere tanden, maar echt veel witter wordt het bij mij meestal niet.

[Beantwoorden]


Door Hester op 24 februari 2014 08:07

Je hebt een mooi gebit Vera! Ook best belangrijk als beautyblogger. ^^) Dit klinkt op zich best handig, niet bleken op de lange termijn maar gewoon oppervlakkig en voor even. Alleen dan moet je weer niet met een blauwe tong achterblijven…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2014 om 09:23:

Dankjewel Hester! Ik vind wel dat ik van die gekke kleine tandjes heb :D

[Beantwoorden]

Diana antwoordt op 24 februari 2014 om 20:50:

Nee joh! Lekker recht en nice :)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 24 februari 2014 08:48

Ik zag deze ook op een andere blog voorbijkomen, maar het resultaat is echt goed! Ik ga hem nu ook aanschaffen :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 24 februari 2014 08:55

Woh, ik had niet verwacht dat het zou werken maar op de foto’s zie ik inderdaad een duidelijk verschil! Ik denk dat ik deze ook maar eens ga aanschaffen, haha.

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 februari 2014 09:09

Wat grappig dat het echt verschil maakt!

[Beantwoorden]


Door lousaa op 24 februari 2014 09:18

Ja maar spoelen na het gebruik van tandpasta zorgt dan weer dat de fluoride minder lang doorwerkt.

[Beantwoorden]


Door Vanilles op 24 februari 2014 09:23

Wow, wat bijzonder! Het verschil is duidelijk te zien! Kan de tandpasta je tanden niet beschadigen?

[Beantwoorden]


Door Danique op 24 februari 2014 09:24

Wat is die blauwe kleur smerig zeg!

[Beantwoorden]

Debbie antwoordt op 24 februari 2014 om 18:30:

Waar zie je die dan? Ik zou de kleur willen zien, maar ik mis ‘m op de foto’s..

[Beantwoorden]


Door Heleen op 24 februari 2014 09:41

Het lijkt idd wel lichter geworden!

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 24 februari 2014 09:46

Wat apart haha! Best goed resultaat.

[Beantwoorden]


Door Edith op 24 februari 2014 11:09

Wat een resultaat, lijkt me een fijne tandpasta!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 februari 2014 11:26

Het is een fijne tandpasta. het enige jammere eraan is dat je wasbak helemaal blauw is

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 24 februari 2014 11:42

Ik zie inderdaad ook wel een beetje verschil, wat cool! Ik zou deze tandpasta ook wel eens willen proberen.

[Beantwoorden]


Door Monique op 24 februari 2014 12:04

Leuk dat het toch een beetje werkt! Ik ben benieuwd of het bij mij ook werkt.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 24 februari 2014 12:09

Ik had afgelopen week ook die tandpasta gekocht, ik had goede dingen erover gehoord. Het maakt je tanden inderdaad wel wat frisser lijken, maar ik merk zelf niet dat het witter eruit ziet.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 24 februari 2014 13:04

Ik vind het heel fijn dat je er toch een nuttige review van hebt gemaakt, ondanks dat het een advertorial is! Meestal zijn advertorials een beetje meh en sla ik ze vaak over, maar hier laat je tenminste ook zien dat het wel doet wat ze zeggen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2014 om 14:13:

Dankjewel, leuk om te horen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 februari 2014 13:42

wow ik had niet verwacht dat je na een keer verschil zou zien. Ik geloof meestal niet dat die dingen werken. Misschien dat ik deze tandpasta wel een keer ga proberen.

[Beantwoorden]


Door vera op 24 februari 2014 13:45

Ik had niet verwacht dat het echt zou werken misschien ga ik het dan ook maar proberen :)

[Beantwoorden]


Door pamela op 24 februari 2014 13:46

geen dure tandpasta dus ik zou hem graag eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Birte op 24 februari 2014 13:55

Ik zie ook écht wel verschil. Deze wil ik uittesten!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 24 februari 2014 14:00

Klinkt goed, ga ik ook eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Joli op 24 februari 2014 14:12

Fijne tandpasta, schuimt lekker.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 februari 2014 14:52

Ik ben echt benieuwd hoe het bij mij zal werken. Je ziet inderdaad verschil…

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 24 februari 2014 15:07

Woaah ze lijken echt witter! Gaaf!

[Beantwoorden]


Door Beau op 24 februari 2014 16:17

Grappig dat dit toch echt werkt!

[Beantwoorden]


Door Jolienna op 24 februari 2014 16:34

Die ga ik zeker eens uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 februari 2014 17:05

Haha, het werkt echt!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 24 februari 2014 18:04

Leuk dat het direct een effect heeft, het verschil is wel goed te zien. Voor die prijs wel eens waard om uit te proberen.

[Beantwoorden]


Door Allie op 24 februari 2014 18:20

Ik zie het verschil echt niet…prut dit

[Beantwoorden]


Door Fleur op 24 februari 2014 18:28

Je ziet inderdaad echt duidelijk verschil! Super leuk dat een aantal bloggers hierover bloggen!

[Beantwoorden]


Door Debbie op 24 februari 2014 18:32

Werkt dit op dezelfde manier als dat blauwe spul dat je je bij (grauwe) witte was kunt stoppen? En hoe is het effect als je die tandpasta een week achter elkaar gebruikt?

[Beantwoorden]


Door Tessa op 24 februari 2014 20:10

Het is ook wetenschappelijk bewezen dat het niet werkt. Mag in ons land niks inzitten wat de tanden lichter maakt. Kan wel eventjes een illusie wekken idd maar dat is gewoon de ‘verse properheid’ en is helaas meteen weg als je iets eet of drinkt :) Desalnietemin kan dit een fijne tandpasta zijn hoor

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 februari 2014 20:14

Jaaaa! Ik heb meer lovende reviews gelezen, ik ben om. Deze ga ik sowieso voor m’n bruiloft gebruiken. :)

[Beantwoorden]


Door Melvie op 24 februari 2014 20:27

Ik ga hem morgen gelijk kopen! Ik schaam me altijd heel erg als ik foto’s bekijk en ik mijn gele tanden zie! (Eigen schuld, dikke bult. Krijg je als je al een aantal jaartjes rookt!). Heb eens een bon op valantieveilingen gekocht om mijn tanden te laten bleken bij The Beauty Company in Rotterdam. Helaas zag ik na het winnen van deze veiling pas de bar-slechte reactie’s over deze zaak! En aangezien ik niet honderden euro’s wil uitgeven bij mijn tandarts of bij De Wit, vind ik dit zeker een goed alternatief op, hoofdzakelijk, feestjes waar vooral veel foto’s worden gemaakt!

Zo… ik ben mijn ei kwijt!! Haha

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 24 februari 2014 20:42

Ik ga de tandpasta zeker uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Lies op 24 februari 2014 21:18

Je ziet inderdaad wel verschil op de foto’s! Ik heb zelf wel eens de normale White Now van Prodent gebruikt en daarbij zag ik ook wel verschil alleen was dat nog niet zo goed te zien na de eerste keer poetsen. Ik denk dat ik deze toch maar eens ga proberen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 februari 2014 21:55

Bij mij werken die tandpasta’s nooit, maar hier zie je het toch wel iets. Al moet je wel goed kijken haha.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 24 februari 2014 22:01

Ik zeg niet dat ik je tandenfoto’s niet geloofwaardig vind, maar zoiets vind ik altijd apart. Zelf proberen dan geloven. Op zich heb ik dit niet nodig want ik gebruik whitening tandpasta van Crest. In Mexico gekocht.

[Beantwoorden]


Door Francis op 25 februari 2014 08:50

Mijn vriend en ik hebben laatst ook een whitening tandpasta gekocht. En ik moet zeggen het lijkt te werken! Je ziet niet overdreven veel verschil maar toch lijken onze tanden witter en stralender. Toch grappig om te zien dat deze tandpasta ook zijn werking doet!

[Beantwoorden]


Door Melanis op 25 februari 2014 21:15

Hahahahah daar heb ik ook last van van een blauwe tong en tandenborstel normaal heb je dat als je dolfijntje eet ja haha het is wel
Wenen maar het werkt wel haha

Liefs Melanie x

[Beantwoorden]


Door Cari op 25 februari 2014 21:40

Ik vind dit vreselijke tandpasta! Mijn tanden gingen er steeds geler uitzien. Ik heb 1 tube helemaal opgemaakt. Mijn wasbak kreeg helemaal een blauwe gloed.

[Beantwoorden]


Door lisette op 26 februari 2014 15:05

Mijn tandarts heeft mij verteld dat dat allemaal onzin is :nod: een goedkope tandpasta werkt net zo goed…net zoals die listerine die je mond zogenaamd helemaal schoon zou krijgen..ook dit is onzin…daarbij vind ik het het geld niet waard voor iets wat maar tijdelijk is.(en amper verschil maakt)..want geeft toe..3 euro zoveel is best duur voor een simpele tube tandpasta (A)zegt de gierige hollander XD.
Toch leuk dat je dit reviewt :wave:

Groetjes :wave: <3

[Beantwoorden]


Door sonja op 27 februari 2014 12:38

leuke review en wil hem graag proberen, maar hoe werkt de tandpasta op een langere termijn, worden je tanden steeds witter ? of maakt het je tanden helemaal kapot?

groetjes sonja <3

[Beantwoorden]


Door M op 28 februari 2014 11:05

Wauw, ben benieuwd naar het effect als je het langer gebruikt, een weekje ofzo :)

[Beantwoorden]


Door Taszja op 2 maart 2014 20:33

ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Ik heb deze tandpasta namelijk zelf een tijd gebruikt en ik vond hem Ver-schr-ikkelijk! Niet alleen om dat het witte-tanden effect niet bij mij werkte, maar ook omdat het gebruik ervan echt vrezelijk is. Omdat de tandpasta blauw is kwamen de wasbak && de tandenborstel er blauw uit te zien. Echt geen goeie tandpasta wat mij betreft!

[Beantwoorden]


Door Jzmn op 4 maart 2014 15:49

Ik zie geen groot verschil, ik kan je adviseren om je tanden bij een mondhygiëniste te laten behandelen omdat ik wat aanslag tussen je tanden zie en je dit niet wegkrijgt met een whitening tandpasta. Daarnaast is het tijd om je tandenborstelkop te vervangen (elke 3mnd).

Groetjes,

Mondhygiëniste i.o.

[Beantwoorden]


Door Emke op 8 maart 2014 15:17

wat gek, ja!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 14 maart 2014 23:20

Geloofde ook nooit in zulke tandpasta want had er eerder ook gebruikt zonder succes. Na het zien van uw foto dacht ik waarom ook deze niet eens uit proberen en ben heel positief er over, werkt echt. Dank u Vera voor uw tip.

[Beantwoorden]


Door lovemybaby op 18 april 2014 16:04

Prodent White now triple gold getest

Van nature witte tanden ik rook dus zag de reclame
Dacht onzin
Werkt zeker bij mij
Mooie is dat mijn verzekering tanden bleken vergoed dus voor lang en goed resultaat ga ik naar mijn tandarts
Hij vind het niet nodig mooi tanden ik vind het wel super zeker omdat mijn verzekering het vergoed.

Tandpasta zeker aanrader maar feit blijft tanden goed poetsen flossen en met een elektrische borstel

Groetjes

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 mei 2014 20:43

Kan het dat dit in België van het merk ‘Signal’ is?

[Beantwoorden]