Terugblik 2013

Vandaag blik ik terug op 2013. De belangrijkste momenten en veranderingen van mijn jaar. Over mijn angststoornis, de leuke tripjes die ik mocht maken, de liefde en uit huis gaan.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

PS: Mijn oma noem ik in deze video niet, omdat ik hem opnam na de kerst kado’s video. Ik heb daarin al uitgebreid besproken wat er is gebeurd, en terwijl ik deze video opnam vergat ik even dat ik dat voor een andere video gedaan had, niet voor deze. Vandaar dat ik het niet noem, maar ik ben het uiteraard niet vergeten.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 2 januari 2014 | 195 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door lola op 2 januari 2014 08:32

ik heb ook het gevoel dat ik ook iets met angst heb. ik denk bij alles na denk wat er mis kan ga. Ik zeg dat ook vaak tegen mensen wat er dan allemaal mis kan gaan. en ik denk nu dat mensen mij saai vinden ofzo.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 2 januari 2014 08:48

Je hebt zeker een groots jaar gehad! Alleen al op jezelf gaan wonen is zo’n overwinning voor je denk ik :) Fijn om te merken dat dat goed gaat. Je hebt ook zo’n leuk appartement, dat kan ook niet anders. Alle goed voor 2014 gewenst!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 2 januari 2014 08:52

Heel gaaf dat je dit hebt opgenomen! Ik vind het mooi om te zien dat je altijd zo energiek bent! En hoe het nu klinkt weet ik zeker dat je 2014 aan kan! :cool:

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 januari 2014 09:00

Mooi dat je dit hebt gedaan, bijzonder jaar heb je gehad met je verhuizing! 2014 kan alleen maar toffer worden ;)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 2 januari 2014 09:01

Heel bijzonder op te zien! Hopelijk wordt 2014 een mooi jaar (love)

[Beantwoorden]


Door Marit Elise op 2 januari 2014 09:02

Meid, je hoeft je niet onzeker te voelen. Ik vind het in ieder geval fantastisch wat je doet schrijft en zegt. Tuurlijk zullen er altijd dingen zijn die “ons” minder interesseren of die minder relevant zijn. Maar tot nu toe kijk en lees ik met plezier alles. Ik leer er echt meer van. En ik vind het heerlijk om sóchtends de dag te starten met een filmpje of een blogpost en een kop koffie. ;). Ga zo door en probeer je zelf zo min mogelijk naar beneden te halen want ik heb er echt bewondering voor.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:10:

Dankjewel Marit! We hebben allemaal zo onze onzekere momentjes denk ik. In werk, relaties, etc. Dankjewel voor je lieve woorden :-)

[Beantwoorden]

Marit Elise antwoordt op 4 januari 2014 om 15:45:

Klopt helemaal.
Ik ben zelf ook best onzeker, maar gelukkig ben ik al een stuk gegroeid in zekerheid.
En ik denk dat naar mate je wat ‘ouder’ word en meer ervaring ontwikkeld op allerlei gebieden dat het steeds minder word. Klinkt alsof ik heel oud ben haha. Wat erg ik ben nog maar 26.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 2 januari 2014 09:08

Wat een goed filmpje! Fijn dat je zo open bent. Een fijn 2014 ^^)

[Beantwoorden]


Door Nena op 2 januari 2014 09:23

Hele fijne video om te bekijken. Leuk dat je zo eerlijk en lief bent :)
Mijn hoogtepunt is dat mijn relatie steeds beter en beter gaat. We zijn nu bijna 3 jaar getrouwd en houden elke dag meer van elkaar. Het jammere is dat ik zo vaak vervelende kritiek krijg, ja maar je bent nog maar 23. En dan? Ik ben volwassen en rijp genoeg om het te laten lopen deze verbintenis, toch? Het loopt heerlijk :)
Het nadeel is dat ik denk dat ik volgens mij een soort van angststoornis aan het ontwikkelen ben. Ik heb tegenwoordig angst van alles. Vanmorgen heb ik een halfuur gehuild en Tim mocht niet vertrekken want ik zou hem te hard missen, en op het werk zou alles niet goed gaan. En aaaargh. Zo vreselijk vervelend, want ik maak mezelf er gewoon helemaal gek in… Soms zou ik er met iemand over willen praten. Tim zegt gewoon dat ik er moet tegen vechten. Ja ok, klopt. Maar makkelijker gezegd dan gedaan…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:13:

Wat mooi! Dat mensen altijd moeten oordelen vind ik zo hinderlijk. Jij bent gelukkig, super goed. Niets van aantrekken, ik vind het prachtig :-)

De enige manier om van zulke angsten af te komen is om hem te laten gaan en elke keer erachter te komen dat het oké is. Dat er niets gebeurt. Sta daar ook bij stil, van hé, het gaat goed! Geen zorgen. Je kan het :-)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 2 januari 2014 09:24

Mooi! Op naar een groots 2014!

[Beantwoorden]


Door Charile op 2 januari 2014 09:28

Wat een goed filmpje! <3

[Beantwoorden]


Door OnlineBeautyMagazine op 2 januari 2014 09:34

Hopelijk word 2014 een goed jaar voor je!

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 januari 2014 09:41

Wat tof dat je dit allemaal in een filmpje durft te bespreken! Ik hoop dat 2014 een geweldig jaar voor je word!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 2 januari 2014 09:44

Prachtige video Vera. Ik denk dat sommige mensen soms alleen de ”glitter and glamour” zien. Je bent natuurlijk ook gewoon een mens met ups and down, die leuke dingen en minder leuke dingen meemaakt. Dat je dat in deze video laat zien vind ik heel goed en knap. Knap dat je zo open durft te zijn over bijvoorbeeld je angststoornis.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 2 januari 2014 09:51

heel leuke video, veel succes in het nieuwe jaar! :)

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 2 januari 2014 09:55

Wat bijzonder Vera! Wees er maar trots op <3

[Beantwoorden]


Door Carien op 2 januari 2014 09:56

Goed dat je deze video hebt opgenomen. Mijn vriend heeft ook een angststoornis en ik heb zelf een wespenangst (ik snap dat het een kleine angst is in vergelijking met een angststoornis maar ik kanbv huilend aan een zwembad zitten als er teveel wespen zijn, dan ga ik dus naar binnen en durf ik niet meer terug).
Geniet van je huisje! En van het vrijgezel zijn want je bent nog jong dus gewoon van genieten! Gelijk heb je!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:14:

Dankjewel Carien! :-)

[Beantwoorden]


Door Martina op 2 januari 2014 10:02

Dat je op jezelf bent gegaan is echt een goede keuze! Vond het erg leuk om te lezen hoe dat voor je ging :) enne die grote liefde komt vanzelf! Mijn hoogtepunten zijn het kopen van een huis en het krijgen van een full time baan. Mijn dieptepunt? Dat ik zo perfectionistisch ben dat ik daardoor soms minder goed van dingen kan genieten. Het moet allemaal goed bv met de opleiding enzo. Zou willen dat ik dat los kon laten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:15:

Dat lijkt me ook heel vervelend :-( Ik hoop dat dat je in 2014 meer gaat lukken.

[Beantwoorden]


Door Kim / Vintage & Beauty op 2 januari 2014 10:14

Wat fijn dat je dit met ons deelt! Ik vind het zo, het klinkt wat raar om te zeggen maar, fijn dat ik nu ook nog iemand openlijk hoor praten over het hebben van een angststoornis! Ik heb er ook al jaren last van maar kon altijd nog ‘normaal’ functioneren. Door stress ben ik ingestort en overspannen geworden en is het erger dan ooit. Ik zal er dus ook mee moeten leren leven. Er is veel onbegrip en het voelt soms alsof je je aanstelt want de vorige keer lukte iets bijv wel. Nogmaals heel erg bedankt dat je erover praat! Ik hoop dat het uit de taboe sfeer komt.

Veel succes in 2014! Ik blijf je blog met veel plezier lezen!

Liefs,
Kim

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:16:

Het is ook lastig om te snappen als je er zelf geen last van hebt denk ik, alles speelt zich van binnen af. Daar kunnen anderen moeilijk bij. Maar dan nog, onbegrip is zeker vervelend. Ik hoop dat je inmiddels opgeknapt en niet meer overspannen bent (love)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 2 januari 2014 10:14

Leuke video! Je mag trots zijn op je behaalde doelen!

[Beantwoorden]


Door Hanne op 2 januari 2014 10:27

Hoi Vera!
Weeral een super leuke video! Deze keer kon ik me echt in jouw situatie inleven. Ook ik heb al van kleins af aan angsstoornissen. Heel veel mensen begrijpen dit niet, ze denken al snel dat er meer mis is dan gewoon angst. Maar als jij het kan, geraak ik er zeker ook over :)
Over die vriendjes, begreep ik je ook goed. M’n zus is nu 22 en heeft ook al 5 jaar geen vriendje meer gehad. Ze heeft genoeg vrienden en is echt een mooi en tof, lief meisje; maar het hoeft gewoon nog niet voor haar. Daarom: het is niet dat je al eventjes geen vriendje hebt, dat je niet normaal bent ;)
Heel veel liefs, Hanne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:18:

Goed om te horen dat je er goed mee leert omgaan :-) X

[Beantwoorden]


Door Roxa op 2 januari 2014 10:47

Wat goed dat je het verteld van je angst stoornis. Bij mij is inderdaad ook vast gesteld dat ik GAS heb. Maar het is bij mij wel -gelukkig- duidelijk waar het ongeveer vandaan komt. Dit wordt door middel van EMDR zo veel mogelijk weg gehaald.

Dat wat jij verteld over de trein en over veel mensen. Dat komt mij helaas maar al te goed voor. Daarom vind ik het ook heel erg eng om colleges te volgen op school. Zeker in de grote collegezalen, gewoon omdat daar veel mensen zijn.
Ik ben ook heel erg bang om me ziek te voelen. Of om een afspraak in de toekomst te maken en dat ik me van te voren al druk ga maken om het feit dat ik me misschien niet lekker voel dan. Dat werkt natuurlijk niet. Maar ik ben inderdaad ook bezig om dingen maar te doen. Al kost dat onwijs veel energie. Maar het moet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:19:

EMDR heb ik ook al meerdere keren gehad, geen pretje, maar kan veel verschil maken.

Wat je zegt over school en ziek, zo herkenbaar! Ik kan ook als ik heel erg zenuwachtig ben, ziek worden van de stress. Dan heb ik ook de poppen aan het dansen, dan kan ik echt hele erg paniekaanvallen krijgen. Waarom eigenlijk? Omdat ik me druk maak on niets. Zo stom!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 januari 2014 10:49

Dat alleen willen zijn en het onbegrip wat daar bij hoort, komt mij maar al te bekend voor. Mijn omgeving is inmiddels maar gestopt met vragen… En verder idd lekker positief blijven. Mijn 2013 eindigde rot en sinds vandaag heb ik maar toegegeven dat het gewoon echt even genoeg is allemaal, dus 2014 begint helemaal op een dieptepunt, maar ik denk dat dat dieptepunt nu wel bereikt is dus ik kan nu alleen nog maar naar boven. The only way from here is up!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:19:

Juist! You can do it :-)

[Beantwoorden]


Door Anita op 2 januari 2014 10:49

Vera, ik vind het heel knap van je dat je dit allemaal vertelt. Ik zou het niet durven. Respect.

[Beantwoorden]


Door Jeanet op 2 januari 2014 11:04

Goed filmpje.
Je doet het hartstikke goed. Ik vind in ieder geval je blog fantastisch.
Je bent een topper, ga zo door. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:20:

Dankjewel Jeanet :$

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 januari 2014 11:05

Haha ik ben ook helemaal dol op Catfish! Ik heb alle afleveringen gedownload en ik en mijn vriend houden vaak genoeg een marathon Catfish (H)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:21:

Aaah ik vind het ook ZO leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marissa op 2 januari 2014 11:08

Knap dat je dit allemaal vertelt. Je mag trots zijn :)

[Beantwoorden]


Door esmee op 2 januari 2014 11:12

hele mooie video!! knap om te zien dat je er zo over verteld, ik heb vroeger ook veel angsten gehad. op een 1 of andere dag, was ik bang dat mijn ouders s’nachts weg zouden gaan. en moest ik voor het slapen altijd horen of ze er nog waren en later kreeg ik er bij dat ik elke zondag nacht moest ik huilen omdat ik vaak over de dood nadacht. en ja, ik wil niet zeggen dat ik er nu nooit meer aan denk maar ik stel mezelf positief op om te denken dat ik meerdere keren leef of dat ik de doden waar ik veel verdriet van heb weer zie. klinkt misschien heel vreemd, maar houd me wel staande en dat ik s’avonds beter kan slapen!!
op een dag kom je er wel, vera!! en gaat het soms wat minder denk aan de positieve dingen!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:26:

Dat vind ik helemaal niet raar! Heel goed juist dat je iets hebt gevonden waardoor je weer lekker slaapt. Ik heb die angst ook gehad, ik weet hoe rot dat is. Heel goed Esmee, weet dat als je ergens anders bang voor bent, daar ook weer een manier voor te vinden is om het te ontkomen (love)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 januari 2014 11:23

Ik heb deze video helemaal bekeken en wat heb je dit goed verwoord. Ik vind persoonlijke video”s heel fijn om te kijken. Fijn dat je je angsten wat meer hebt overwonnen. Ik was ook altijd heel bang om een dierbaar iemand te verliezen en ik ben er nu in 3 maanden tijd 2 verloren. Mijn lieve papa die onverwachts overleed en mijn opa… Het is verschrikkelijk en je merkt pas daarna hoeveel angst dat geeft. Gelukkig krijgen we veel steun van familie, vrienden, vriendinnen en kenissen maar het verdriet en gemis zal altijd blijven. Je hoeft niet onzeker te zijn Vera, je video’s, blog en alles gaat zo goed! Je mag trots zijn op jezelf. Een heel mooi, nieuw, gelukkig en gezond 2014! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:28:

Wat verschrikkelijk Charlotte. Heel veel sterkte <3 Gelukkig krijg je steun, dan draag je het toch een beetje samen. Ik wens je een heel mooi, gezond en levendig 2014 toe <3

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 2 januari 2014 11:23

Leuk om te zien! Ik wens je een gelukkig, gezond en liefdevol 2014!

[Beantwoorden]


Door Saranne op 2 januari 2014 11:31

Ik vind jouw blog super leuk en ik kijk iedere dag er wel op!
Je hoeft niet onzeker te zijn, maar dat heeft ieder meisje wel eens.
Een gelukkig en gezond jaar! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maria op 2 januari 2014 11:40

Hee lieve Vera,

Heel erg fijn dat je zo open durfde te praten over je angststoornis. Bij mij is sinds een halfjaar een paniekstoornis geconstateerd en ik vind het elke dag weer een strijd om daar goed mee om te gaan.
Ik wil niet dat ik een meisje wordt met een ziekte maar hele normale dingen zijn voor mij een reden om helemaal in paniek te raken.
Dus mijn goede voornemen voor 2014 is: Mezelf accepteren en van mezelf houden en genezen :)
Ik hoop echt dat je nog meer angsten overwint in 2014 en ik vind het echt helemaal niet aanstellerig (:

Heel veel succes met je blog in het komende jaar! You can do it!

Liefs.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:29:

Ik weet zeker dat je het kunt! Heel veel succes Maria (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 januari 2014 11:40

Wat een prachtige open video Vera! Ik herken mezelf wel een beetje in je, en doordat je zo open en gewoon menselijk bent op je blog, vind ik het superleuk om het te volgen. Je bent zo eigenlijk een beetje een soort vriendin ofzo, best wel gek eigenlijk. Maar in ieder geval, ga zo door en ik wens je alle goeds voor 2014! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:34:

Dankjewel Fleur! Dat vind ik een groot compliment. Jij ook een heel mooi 2014 gewenst :-)

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 januari 2014 11:41

Leuk dat je dit hebt gedaan Vera! Ik hoop dat 2014 een jaar wordt met nog meer uitdagingen! En dat het met je angststoornis steeds beter gaat <3

[Beantwoorden]


Door Sunny op 2 januari 2014 11:48

Meid, je doet het hartstikke goed. Ik vind je leuk omdat je gewoon jezelf bent. Je laat gewoon zien wie je bent. Ga zo door.

[Beantwoorden]


Door TingTing op 2 januari 2014 11:53

Mooi gezegd en vind het leuk om het in videovorm te horen! Ik kreeg er iig de kriebels van :) Heel mooi om te horen dat het zo goed gaat met je site en dat je ook lekker op je gemak voelt thuis. Ik hoop dat je nog beter met je angststoornis kan omgaan in 2014 en dat het tenminste net zo’n prachtig jaar voor je word!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 2 januari 2014 11:58

Wat een mooie en eerlijke video Vera, dat vind ik knap van je!
Ik heb ook een gegeneraliseerde angststoornis en ik weet hoe lastig het kan zijn.
Ik vertrouw erop dat je dat stapje voor stapje steeds meer onder controle gaat krijgen, je bent op de goede weg!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 2 januari 2014 12:00

Oh asjeblieft, wees niet onzeker. Je bent zo’n topper! Ik lees je blog met veel plezier, vond het heeeel gaaf dat je op jezelf ging en alles wat je daarbij liet zien en de rest komt vanzelf. All good things come to those who wait.. en je verdient het!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:34:

Dankjewel Merin :$ Fijn om te horen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 januari 2014 12:24

Echt heel knap dat je zo hard bezig bent met het overwinnen van je angststoornis! Ik vind je blog super leuk dus ik blijf je zeker volgen!

[Beantwoorden]


Door Sara op 2 januari 2014 12:32

Ik wens je het allerbeste voor 2014 !! Veel geluk Vera !!

[Beantwoorden]


Door Fran op 2 januari 2014 12:37

Leuk dat je zo persoonlijk gaat!

[Beantwoorden]


Door Summer op 2 januari 2014 12:47

Leuk filmpje! Ik denk dat iedereen wel ergens een angst voor heeft, het hoort bij het leven. De een heeft er meer last van dan de ander en Vera, vergeet niet dat je echt al heel veel hebt bereikt en dat heb je ook grotendeels te danken aan jezelf! Vergeet niet om af en toe (om 10 uur ’s morgens met een glaasje prik op de bank?) eens te relaxen en te denken aan wat je allemaal hebt bereikt door jouw talent. :) Veel geluk in 2014!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:35:

Haha, dankjewel Summer! Heel lief!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 2 januari 2014 12:48

Mooie, video! Ik vind het zo knap wat je allemaal doet en ik lees elke dag met veel plezier je blogposts. Heel gelukkig gezond en gezellig 2014 gewenst! ^^)

Liefs.

[Beantwoorden]


Door Marrie op 2 januari 2014 12:59

Wat mij opvalt is dat je zegt dat je meer last van je angststoornis hebt bij je ouders, hoewel je de sfeer daar wel als prettig ervaart, kan het iets uit je jeugd zijn dat je hebt meegemaakt?
En heb je therapie ervoor of slik je medicijnen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:36:

Ik heb therapie, geen medicijnen. Er hebben zich wel vervelende dingen afgespeeld een aantal jaar geleden, maar ik weet niet of het daar iets mee te maken hebt… Misschien ook wel. Goed dat je het zegt, ik krijg een nieuw inzicht.

[Beantwoorden]


Door Marion op 2 januari 2014 13:00

Erg goed filmpje, weet hoe lastig het is om dit soort dingen te bespreken. Heb zelf jaren lang niet goed in mijn vel gezeten. Dit omdat ik mezelf niet goed genoeg vond. Durfde nergens meer heen en voelde me waardeloos. Toch lijken mensen niet te willen begrijpen dat gedachten moeilijk weg gaan en hebben mensen snel hun mening klaar staan. Bij mij heeft het ervoorgezorgt dat ik niet durfde te werken met mensen en omdat ik bang was het niet te kunnen. Ben nu 20 en het gaat erg goed met me, doe zelfs de opleiding SPH wat gaat over het werken met mensen, toch heb ik nog geen bijbaan omdat ik tijd en energie nodig heb om dingen te verwerken. Denk namelijk nog elke dag dat ik niet goed genoeg ben etc. Tegen deze gedachtes ingaan kost veel energie wat moeilijk is te begrijpen voor anderen. Ook dat met dat vriendje herken ik heel erg. Krijg vaak opmerkingen erover en mijn tante en oma proberen mij af entoe zelfs te koppelen. Toch wordt je er denk ik sterker van! Vind je blog echt heeel erg goed en hoop dat dit jaar een geweldig jaar mag worden vor jou en voor je blog!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:39:

Dat lijkt me ook heel moeilijk Marion. Ik weet zeker dat je er komt, langzaam maar zeker. Je mag er zijn! Alles op zijn tijd <3 Een heel fijn 2014!

[Beantwoorden]


Door Ezgi op 2 januari 2014 13:08

Leuk dat je erover praat, maar volgens mij had je er een andere titel voor moeten geven. Het was meer over je angststoornis en over jouw gevoelens over het algemeen.. Das wel een minpunt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:39:

Het is mijn terugblik op 2013, waarin mijn angststoornis een grote rol speelde. Net als de liefde, dat was iets wat ik me dit jaar pas realiseerde. Ik heb besloten het iets anders en persoonlijker te doen, maar voor mij is dit toch wel echt mijn 2013 geweest :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 januari 2014 13:09

Ik herken mezelf ook in jou.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 2 januari 2014 13:12

Heel bijzonder, ik herken mezelf er wel in! Liefs x

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 januari 2014 13:13

Wat een goed filmpje! Echt heel knap dat je zo hard werkt aan je angststoornis. Ik wens je het allerbeste voor 2014!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 2 januari 2014 13:14

Wat een mooi filmpje Vera! Moedig van je dat je zo open over je angststoornis praat. Ik denk dat veel meiden zich hierin zullen herkennen en dat is goed, want het is nog steeds een topic waar te weinig over wordt gepraat. Ik vind het super dat je in 2013 alleen bent gaan wonen en dat je ons daar ook bij hebt betrokken. Het is heel leuk voor ons om je te kunnen volgen in alles wat je doet. Alvast een gelukkig 2014!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:41:

Er wordt weinig over gesproken, maar ik zie het elke keer weer in de reacties: er hebben zoveel mensen last van! We moeten elkaar steunen :-) JIj ook een heel fijn 2014!

[Beantwoorden]


Door Minke op 2 januari 2014 13:32

Hele mooie video! Ik vind dat je het hartstikke goed doet :)

[Beantwoorden]


Door Elise op 2 januari 2014 13:34

lieve Vera, ik was ook een lange tijd erg bang, voor alles. Ik durfde zelfs niet meer af te spreken met vriendinnen! Toen ik verhuisde dacht ik dat het alleen maar erger zou worden, maar we namen een hondje! Mijn hondje heeft me echt geholpen, ik durf veel meer nu. Ik durf weer af te spreken en alleen thuis te zijn, want ik ben niet alleen dan! mijn hond is bij me! Lieve Vera, ik ben blij dat het zo goed met je gaat en een heel fijn 2014 gewenst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2014 om 13:41:

Wat mooi! Honden zijn ook zo fijn en lief. Wat goed dat je zoiets hebt gevonden wat je helpt <3 Een heel goed 2014 gewenst Elise!

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 januari 2014 13:41

Mooi en bijzonder jaar!! X

[Beantwoorden]


Door Ellen op 2 januari 2014 13:45

Lieve Vera,

Wat vond ik deze video fijn om naar te kijken. Goed om te zien dat het zo goed gaat.
Een angststoornis heb ik niet, maar faalangst komt wel regelmatig om de hoek kijken. Het is inspirerend om te zien hoe jij er mee omgaat. Sowieso heb je me de afgelopen tijd enorm geïnspireerd. Ik ben een beetje kwijt hoe lang ik je blog nu volg (2 jaar, zoiets?). Zelfstandig ondernemer zijn op je 21e lijkt me ontzettend spannend. Want wat je zelf ook zegt: ‘hoe lang blijft het zo goed gaan?’. Maar, lieve Vera, je werkt ontzettend hard en hard werken loont. Door jou zie ik in dat je hard moet werken om iets te bereiken. De successen die je tot nu toe hebt behaald, op wat voor gebied dan ook, heb je verdiend.

Ik ben 2014 ingegaan met een onwijs goed gevoel. Ik hoop dat voor jou het zelfde geldt en dat aankomend jaar je fantastische dingen mag brengen!

LIEFS!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:44:

Dankjewel lieve Ellen, vind het super leuk dat je me nog steeds volgt! <3

[Beantwoorden]


Door jeanne op 2 januari 2014 13:46

hoi! het was helemaal geen saaie video hoor! het was hardstikke leuk, net zoals altijd! en iedereen heeft zijn/haar dipjes hoor. :) ik ook, dan ben ik hardstikke chagherijnig (ik weet niet hoe je dat schrijft) terwijl er niks aan de hand is! heel veel geluk dit jaar!! :-)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 2 januari 2014 13:50

Wat een mooi jaar heb je achter de rug! Een eigen appartementje, de reizen naar London (yay, ben ook fan van London), Berlijn en je blog! Ik hoop dat je je snel een beetje beter voelt met je angststoornissen. Ik heb daar twee jaar geleden ook last van gehad, want bij ‘negatieve’ situaties ging ik doemdenken. Lastig om daar vanaf te komen, ik kwam van de ene op de andere dag ineens tot de visie dat ik die beelden zélf maak, en sindsdien gaat het een stuk beter en kan ik relativeren :). Niet altijd hoor, maar waar het eerst 10x mis ging, en dan 1x goed, kan ik nu 8x relativeren en gaat het nog 3x ‘mis’.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 2 januari 2014 13:50

Dat over een relatie komt me zo bekend voor! Ik ben lange tijd vrijgezel geweest (heb inmiddels wel een jaar een vriend), maar ik vond dat niet erg. Daar zitten ook ontzettend veel voordelen aan. Maar toch bleven zoveel mensen vragen waarom ik geen vriend had en wat er mis was met me. Of van die opmerkingen als ‘ja, volgend jaar zal je hier wel met een vriend zitten’. Waarom MOET dat?

Je moet lekker doen waar je je fijn bij voelt en die vriend komt echt wel ooit een keer. En komt ie niet, dan toch lekker niet :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:44:

Stom he! Familie vooral, kiiiiilling!

[Beantwoorden]


Door Mila op 2 januari 2014 14:02

Ga zo door Vera, ik volg je blog dagelijks met plezier! :)

Liefs, een ander soms ook onzeker meisje van 24 zonder vriend ;)

[Beantwoorden]


Door Imke op 2 januari 2014 14:03

Wat je zegt over vriendjes is zo herkenbaar! En over je blog hoef je echt niet onzeker te zijn, je doet het hartstikke goed! De allerbeste wensen voor 2014 xx

[Beantwoorden]


Door Richel op 2 januari 2014 14:04

super leuke video!
hopelijk heb je dit jaar net zo’n topjaar als 2013!

ps : komt er nog een filmje van beauty awards van het jaar 2013 nog? ik kijk daar altijd zo naar uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:45:

Ah wat lief! Maar die komt dit jaar niet, vond het niet echt wat toevoegen na alle likes/dislikes video’s.

[Beantwoorden]


Door Soesja op 2 januari 2014 14:19

“Wat is dit voor lange praatvideo…” Haha nee, dat heb ik helemaal niet! Ik vond het juist heel leuk om dit in filmvideo te zien! Mooi verteld heb je Vera, ik wens je een geweldig 2014! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:45:

Hahaha dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 2 januari 2014 14:21

Bijzonder dat je dat allemaal zo verteld. Weet je waardoor je angststoornis komt? Misschien iets van vroeger. Ik ben ook claustrofobisch sinds ik als kind vast heb gezeten in een lift. Wie weet is er ook zo iets bij jou?

Wees trots op je blog en ga zo door, je doet het super!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:46:

Nee, we hebben het geprobeerd te achterhalen maar ik weet het echt niet :/ Het heerst wel heel erg in de familie, maar het schijnt niet erfelijk te kunnen zijn.

[Beantwoorden]

Pauline antwoordt op 11 januari 2014 om 19:42:

Juist wel! Angststoornissen zijn voor een groot deel erfelijk bepaald. Maarja, je genen doe je niks aan helaas. Je gaat er wel heel goed mee om hoor voor zover we dat kunnen zien natuurlijk, knap van je!

[Beantwoorden]


Door Noa en Rianne op 2 januari 2014 14:30

leuk filmpje! 2013 had veel ups en downs, maar ik heb het overleefd haha

[Beantwoorden]


Door Lieve op 2 januari 2014 14:30

Wat een mooie video, Vera! Niet onzeker zijn hoor! Je bent niet voor niks mijn favoriete blogger (:

[Beantwoorden]


Door Julia op 2 januari 2014 14:32

Wat een mooi, persoonlijk filmpje Vera! Ik vind het heel knap dat je zo open bent over je angststoornis. En wat je zegt over vriendjes, ik heb het in het artikel over single met kerst ook al gezegd, daar ben ik het echt helemaal mee eens. Wat is er nou zo erg aan om single te zijn, waarom lijkt het haast alsof je een vriend móét hebben? Verder was 2013 niet echt mijn fijnste jaar, maar ik heb goede moed voor 2014 ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:47:

Dankjewel Julia! Ik wens je een fantastisch 2014.

[Beantwoorden]


Door Robin op 2 januari 2014 14:39

Leuk filmpje vera!;)
x

[Beantwoorden]


Door lientjuhxxx op 2 januari 2014 14:41

Wanneer maak je nog eens een look op video?

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 2 januari 2014 14:41

Ik vind het fijn dat je zo open bent over jezelf. De ups, de dwons dat maakt je echt. Het idee dat alles maar goed moet gaan is zo achterhaald en niet realistisch, het leven is geen Disney. Ik vind dat we allemaal onzeker mogen zijn, als je dat van jezelf vervelend vind, wordt het er niet makkelijker op… maarja ik maak me daar ook ‘schuldig’ aan, want hoe accepteer ik dit van mezelf?
Ik herken veel van mezelf in jou, Vera. Dat maakt het lezen van je blog speciaal, iig voor mij. Het tonen van je ‘zwaktes’ maakt je een mooi en sterk mens.
EMDR, wow, dat wilde ik nog ff kwijt… ik volg die behandeling nu ook een tijdje. Wat zijn wij dan toch stoere meisjes dat wij dit aandurven voor onze eigen bestwil.
Ik wens je dat 2014 net zo vol staat met dit soort stoere acties als afgelopen jaar, you go girl!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:48:

Onzeker zijn hoort erbij, toch voel ik me super rot als het weer gebeurd en ik een dipje heb en heel erg onzeker ben. Dan zit ik best diep, ga ik aan alles twijfelen. Dat vind ik moeilijk.

EMDR vind ik zo verschrikkelijk, maar het helpt mij wel super. Ik hoop jou ook! (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 januari 2014 15:00

Wat een goede video, Vera! Je kunt je angsten inderdaad alleen overwinnen door ze aan te gaan, dat zeg je goed. Knap dat je daar zo druk mee bezig bent en het gewoon doet! Ik vind het zelf wel moeilijk om dingen te doen waar ik bang voor ben, ik merk dat ik toch nog heel vaak denk: nee, dat is te eng/moeilijk, ik blijf thuis. Dat is dus ook meteen een goed voornemen voor 2014; wat meer ballen hebben en gewoon gaan/doen.

En tjee, wat heb je toffe dingen gedaan in 2013! Wauw, ik heb alles wel gevolgd maar als je het zo achter elkaar hoort is het echt heel wat. Supergaaf! Moge 2014 ook maar zo succesvol voor je zijn. (love)

[Beantwoorden]


Door manon op 2 januari 2014 15:01

Ik vind het totaal niet nodig dat je onzeker bent, maar ja makkelijker gezegd dan gedaan ik snap dat heel goed. Hopelijk heb je een mooi 2014

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 januari 2014 15:01

Mooie video Vera! Knap dat je overal zo eerlijk en open over bent. Ik hoop dat 2014 voor jou een nog beter jaar gaat worden, minder last van je angsten en dat je blog nog veel verder gaat groeien! Fijn nieuwjaar Vera!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 januari 2014 15:12

Wat een mooie en eerlijke video! Vind het altijd erg knap van je dat zo open bent over je angststoornis en alle andere dingen die er in je leven gebeuren, zowel de leuke als minder leuke dingen. Ik wens je een heel fijn en gelukkig 2014!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 2 januari 2014 15:18

Mooi filmpje Vera! Ik vind het bijzonder dat je zo open durft te zijn over je angststoornis. Ik weet wat het is en hoeveel het in de weg staat maar je wordt er alleen maar sterker door denk ik altijd! Je bent een toppertje!

[Beantwoorden]


Door Charlenne op 2 januari 2014 15:24

Wat een mooi en openhartig filmpje! :-)

[Beantwoorden]


Door kim op 2 januari 2014 15:24

wat een leuk filmpje! Je hebt echt geweldige dingen gedaan ondanks je angststoornis! Topper ben je <3

[Beantwoorden]


Door Lara op 2 januari 2014 15:32

Ik gun je het allerbeste in 2014, Vera! Dat alles mee mag zitten en je heeeeel veel leuke dingen mag meemaken mede je blog, maar ook dat daarbuiten!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 2 januari 2014 15:45

Wat een ontzettend mooie video heb je gemaakt Vera. Ik vond het mooi om je zo te zien en dat je veel dingen zo open uitsprak, heb heel veel bewondering voor je hoe je met alles omgaat. Ook wat betreft een relatie, ik heb zelf nu vier jaar een relatie en zou niet anders willen maar mijn zus heeft ook zoiets wat jij hebt: Het is goed zoals het is, ze is alleen maar vind dat totaal niet erg en ze ziet wel of er ooit iets op haar pad komt. Dat vind ik heel erg mooi, zeker omdat er dan inderdaad mensen zijn die zeggen: ‘Huh geen vriend, raar?’. Nee het is niet raar, als jij je er fijn bij voelt is dat het enige wat telt.
En onzeker over jezelf zijn is logisch, dat heeft iedereen maar ik kan je zeggen dat dat absoluut niet nodig is. Je bent fantastisch, je blog is geweldig en ik heb ontzettend veel respect voor je. Ik wens je nog een spetterend, gezond, gelukkig & vooral liefdevol 2014 toe!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:50:

Dankjewel Anoeska (love)

[Beantwoorden]


Door Marinthe op 2 januari 2014 15:55

Ik wens je een gelukkig, gezond en mooi 2014 toe! Je bent een topper!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 januari 2014 15:55

Zo stom, dat van die vriend herken ik wel. Ik sta er wel voor open, maar vrijgezel/alleen zijn vind ik ook heel fijn. Ik dacht altijd dat ik de enige was!

Mijn familie (oom, neven, nichten, oma, zusje etc.) vraagt ook vaak wanneer ik een van plan ben met een man thuis te gaan komen! Zij zien het in mijn ogen heel negatief, ik studeer, dus ik ben een studiebol, dus ik ben een feminist, dus ik wil geen man, geen kinderen en niet trouwen. Als ik ze mag geloven loop ik de boot mis en moet ik daar straks de rest van mijn leven voor boeten. Echt zo kortzichtig.

Net als jij wil ik dat heus wel, ooit. Maar nu niet. Nu is mijn leven fijn zoals het is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:51:

Nou ja zeg, wat stom! Familie doet er vaak zo raar over, bij mij ook. Laat je niet gek maken hoor <3

[Beantwoorden]


Door agneta op 2 januari 2014 16:01

Laatst liet ik al een tweet achter waarin ik vertelde dat ik je echt steeds leuker begin te vinden en je zo open en oprecht bent. Met deze video bewijs je maar weer dat ondanks alle leuke en mooie dingen het niet altijd in evenwicht is en dat ook jij nog zoekende bent soms naar dingen. Heel mooi kwetsbaar opgesteld.

Groetjes Agneta

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:52:

Dankjewel Agneta :star: <3

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 januari 2014 16:12

Ik heb zelf het afgelopen jaar ook met een paar angsten te maken gehad, maar door dat ik er over ben gaan praten en enorm hulp heb gehad van vriendinnen en m’n ouders, ben ik de angsten nu kwijt. Ik ben nog altijd in mijn achterhoofd bang dat het weer zal komen, maar voor nu is de angst weg. Ik vind je een voorbeeld voor een hoop meiden en je kan prachtig schrijven!

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 2 januari 2014 16:15

Wat een toffe video Vera, heel stoer dat je je zo durft bloot te geven.

Ik herken wel een aantal van je angsten, met name mensen verliezen en ziek worden. Ik denk dat veel mensen hier last van hebben, maar als het je leven gaat beheersen dan is dat natuurlijk lastig. Goed om te horen dat het beter met je gaat nu je op jezelf zit.

Misschien een beetje raar, maar ik wil je bedanken aangezien ik door jou mijn huidige vriendje heb leren kennen! :) Daardoor is mijn 2013 toch wel heel speciaal en leuk geworden.

Keep it up! Ik ga je blog weer vaak bezoeken dit jaar.
Happy 2014!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:52:

wow, door mij je vriendje hebt leren kennen! hoe dan?! ^^) <3

[Beantwoorden]

Annemarije antwoordt op 5 januari 2014 om 15:57:

Ik denk dat de naam Jordy je wel iets zegt? Haha :)
Die had ik anders echt nooit ontmoet, dus je vormt een belangrijke schakel! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2014 om 17:12:

Ah wat leuk! Groetjes aan Jordy ^^)


Door Sabine op 2 januari 2014 16:16

Wat leuk om even terug te kijken, echt een mooie en eerlijke video! Je hebt echt veel leuke dingen gedaan! Vervelend van je angststoornis, ik wens je heel veel succes met het aangaan van je angsten en hoop dat het je lukt om het te overwinnen!

Dat 2014 voor jou een topjaar mag worden!

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 2 januari 2014 16:20

Hele fijne video, het is goed om terug te kijken en mooi om te zien hoe je met alle gebeurtenissen omgaat. Ik hoop dat het je goed gaat in 2014 (love)

[Beantwoorden]


Door N. op 2 januari 2014 16:24

Hoi Vera!
wat een mooi filmpje! Ik vind het erg bijzonder dat je zo open kunt praten over je angststoornis. Ik vind jou samen met Mascha de beste beautyblogger van Nederland. Ik zal elke dag met plezier je blog lezen. Dus ga zo door!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:52:

Dankjewel N!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 2 januari 2014 16:34

‘pizza eten op de bank’ :D Ik doe dat ook alleen wanneer m’n ouders niet thuis zijn :D
Veel succes in 2014 Vera!
Trouwens, je look in deze video is heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Anita op 2 januari 2014 16:51

Knap van je dat je zo eerlijk en open bent over je angststoornis! :-)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 2 januari 2014 16:56

Wat een mooi filmpje! En wat fijn dat het beter gaat met je angsten nu je op jezelf woont!

[Beantwoorden]


Door Robin op 2 januari 2014 17:02

Wat een open video, vind het heel knap dat je daar zo over kunt praten. Was een bijzonder jaar voor je. Ik herken mezelf wel een beetje in jou eigenlijk.
Ik hoop dat je in 2014 nog trotser op jezelf kunt worden, want dat verdien je. <3

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 2 januari 2014 17:20

Heel veel respect dat je zo open een video hebt durven opnemen. Je bent hartstikke sterk en vooral ook eerlijk en dat waardeer ik ook zo aan jouw blog. Een heel fijn 2014 toegewenst!

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 januari 2014 17:26

Wat een openhartige video! Ik vind het heel dapper dat je je zo durft open te stellen, daar heb ik bewondering voor. Als jij liever vrijgezel bent (of blijft) dan is dat helemaal prima, doe waar jij je prettig bij voelt. Fijn om te horen dat het met je angsten beter gaat. Daar mag je trots op zijn, kijk wat je allemaal al hebt bereikt! Ik hoop dat 2014 voor jou een prachtig jaar wordt en ook het komende jaar begin ik iedere ochtend met het lezen van een verse blog op jouw site.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 januari 2014 17:54

Ik heb zoveel bewondering voor je. Hoe je alles met ons deelt, ook de dingen die je moeilijk vindt om te vertellen. Ik hoop dat 2014 weer een prachtig jaar voor je wordt, waarin al je doelen die je voor ogen hebt kan bereiken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:43:

Dankjewel Kelly <3

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 januari 2014 17:55

Ik vind het super knap hoe je met je angststoornis omgaat! Respect! Je hebt veel mooie dingen gedaan in 2013. Ik krijg ook heel vaak de vraag of ik het niet erg vind om veel alleen thuis te zijn (ben geen vrijgezel, maar ik ben vanwege mijn hersenletsel altijd alleen thuis). Ik vind het heerlijk om alleen thuis te zijn, je hoeft nergens rekening mee te houden, je kan lekker doen wat je wil. Of juist niet. Ik verveel me nooit. Heel veel plezier in 2014!

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 2 januari 2014 om 18:56:

Wilde ik even op je blog kijken, ligt ‘ie eruit! Ik hoop dat je ‘m snel weer kan fixen haha!

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 2 januari 2014 om 21:26:

Hij staat weer online! Super leuk dat je een kijkje kwam nemen (Ook al had jij er toen niks aan, hihi)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 2 januari 2014 18:32

Heeii ,
ik ben altijd heel erg bang dat mijn huis instort of dat ik ernstig ziek word. Is dit ook een angststoornis?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:42:

Dat hoeft niet. Laat jezelf niet gek maken <3

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 januari 2014 18:59

Heel erg leuke video, lekker persoonlijk. Houd ik wel van ^^) Goed om te horen dat het steeds iets beter gaat met je angststoornis, al blijft het natuurlijk altijd stom. Wat betreft je vrijgezelzijn snap ik je ook, dacht ik eerst ook zo over maar ben vanmiddag toch op de een of andere manier met een leuke jongen in de bioscoop beland haha (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:42:

Oeeeh! Leuk Hester! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marije op 2 januari 2014 19:06

Ik vind het heel erg knap dat je over je angststoornis praat in deze video! Heb je er eigenlijk therapie voor?

Ik hoop dat 2014 een heel goed en fijn jaar voor je wordt, met nog iets minder last van de angsten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:41:

Ja, gelukkig wel. Heeft me al veel geholpen :ja:

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 januari 2014 19:07

Heel knap dat je dit doet voor de camera! Onwijs veel respect voor jou, je was mijn favoriete blogger van 2013 en dat blijft nog steeds zo! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:41:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 januari 2014 19:21

Jaaa, fijn zo´n kletsvideo! Ik vind het knap dat je dit allemaal voor de camera durft te vertellen. Het is heel fijn om te horen dat je het goed hebt in je nieuwe appartement.

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 januari 2014 19:24

Erg leuk om zo’n persoonlijke video te kijken!

[Beantwoorden]


Door Carine op 2 januari 2014 19:24

Lieve Vera, wat fijn dat je deze video hebt gemaakt. Heel interessant om allemaal te horen, het was ook een mooi jaar voor je. Ben blij dat het beter gaat met je angsten en hoop dat dat nog beter wordt. Heb zelf een paar kleinere angsten die me soms echt in de weg zitten en zaken waarvan ik extreem (irrationeel) in de stress schiet en probeer die ook aan te gaan.
Wil nog even kwijt dat je een toffe chick bent en echt niet zo onzeker hoeft te zijn!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 2 januari 2014 19:26

Lieve Vera, fijn dat je zo open durft te zijn. En je doet het geweldig! (love)

[Beantwoorden]


Door Angele Ligthart op 2 januari 2014 19:32

Lieve Vera, dit filmpje is echt iets waarin jij je onderscheidt met de andere bloggers. Zo persoonlijk en lief hoe je alles verteld. Ik zelf ben 22 en heb ook af en toe behoorlijk last van dipjes en die gedachtes en daarom vind ik het ook zo mooi dat je daar op deze manier zo open over verteld. En heerlijk toch dat je zo onafhankelijk kan zijn, zonder een vriend. Daar is niks mis mee en je kan ook een relatie hebben en alsnog af en toe je momentje voor jezelf pakken. Ik zou willen dat ik je beter zou kunnen laten voelen over het feit dat je af en toe zo onzeker bent over je werk. Het enige wat ik daarop kan zeggen is blijf zo bezig zijn! blijf lekker zo door gaan zo persoonlijk en jezelf, dat maakt jouw zo speciaal.En ja af en toe denk ik ook dat jouw leven perfect is omdat wie wil er nou niet in het bezit zijn van al die mooie producten om te testen. Maar uiteindelijk doe je dat voor de lezers zodat wij geen miskopen doen ^^) X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:41:

Dankjewel Angele, wat ontzettend lief <3

[Beantwoorden]


Door Erika op 2 januari 2014 19:45

Vera je bent PERFECT ! jij was de eerste youtuber die ik ondenkte ik volg je blog en alles nu all 2 jaar en je bent zo’n leuke lieve knappe meid ! je doet het allemaal heeel goed daar hoef je niet bang voor te zijn :-)
je bent een van mijn Favoriete youtubers ! en je krijg zeker weten een vriend want wie wil jou nou niet als vrouw <3
ga zo door ! We LOVE YOU
xx Je grootste fan

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 2 januari 2014 20:04

Je kan gewoon hartstikke trots zijn op jezelf!!
Andere vraag :) waar heb je je harige witte kussen gekocht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:40:

Ikea :D

[Beantwoorden]


Door Rachel op 2 januari 2014 20:09

Hoi Vera!
Als eerst wil ik zeggen dat ik het heel goed van je vindt dat je hier zo open over vertelt. Ik snap dat je soms onzeker bent, dat heeft iedereen wel eens maar dat is helemaal niet nodig! Ik (en ik weet zeker nog heel veel anderen) vinden jouw blog echt niet saai of stom hoor, je doet het hartstikke leuk. Van al die negatieve comments moet je je niets aantrekken. Waarschijnlijk zijn er een hoop mensen die iedere dag je blog met heel veel plezier bezoeken maar hier gewoon niks over zeggen, voor mij is het ook heel vanzelfsprekend dat ik even lekker ga zitten met een kopje thee en je blog lees. Toch heb ik heel veel respect voor het feit dat er iedere dag artikelen online komen, ik waardeer dat heel erg.

Ik vind het ook heel dapper van je dat je toch de strijd aangaat met je angststoornis en dat het steeds beter gaat. Ik hoop dat je nog lang zo door blijft bloggen en dat je minder dipjes hebt.

Liefs :wave:

[Beantwoorden]


Door Deborah op 2 januari 2014 20:17

Vind het een heel leuk filmpje. Leuk dat je echt iets persoonlijks verteld en zo open bent over o.a. je angststoornis.

[Beantwoorden]


Door style op 2 januari 2014 21:00

super leuke video!!!
heeft iemand tips voor mijn blog??

http://www.thestyleicon1.blogspot.nl/ xxxxx

[Beantwoorden]


Door Dionne op 2 januari 2014 21:24

Wat een mooie video met een goede reflectie!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 2 januari 2014 21:33

Vera, ik vind het een superleuke video en leuk om zo een persoonlijke dingen te horen. Ook erg knap dat je de ‘minder’ leuke dingen vertelt. En het is inderdaad herkenbaar dat je je gewoon af en toe eens wat minder kan voel en verdrietig kan zijn, maar daar is helemaal niks mis mee! Je hoeft je ook zeker niet onzeker te voelen, ik ben je blog beginnen volgen omdat ik thuis zat door een operatie en ik keek elke morgen er weer naar uit om een nieuwe blogpost te bekijken. Dus je doet zeker iets met de mensen door je blog, blijf zeker zo verder doen en verlies je positiviteit niet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:40:

Dankjewel Carmen!

[Beantwoorden]


Door kreeft op 2 januari 2014 21:55

Ik heb ook angststoornis en ik vind het echt heel vervelend. Toen we met school naar Parijs gingen in de bus moest ik keihard huilen en ik was overstuur daardoor ging ademhalen slecht, maar ik ben wel blij dat ik ben gegaan want toen we bijv. naar Duitsland gingen wist ik dat me niks zou overkomen. Toen ik van school moest veranderen moest ik elke dag met de bus gaan ik had weken van te voren nachtmerries dat ik verkeerd zou uitstappen of dat er geen plek was dat me vriendinnen een andere bus zouden nemen noem maar op. Nu begint het minder te worden maar ik heb het nog steeds wel. Heel erg jammer, want als ik nu naar me vriendinnen kijk hebben zij geen zorgen en ik juist heel veel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:39:

Die momenten heb ik ook vaak, en het is doodeng, maar je moet het gewoon doen en gaan. Super goed dat je ook hebt doorgezet! Daardoor leer je dat er niks kan gebeuren.

Je vriendinnen hebben vast ook zorgen, maar die zie je misschien niet. We hebben allemaal onze moeilijkheden. Het is hartstikke rot voor je, maar je doet het super!

[Beantwoorden]


Door melanie op 2 januari 2014 22:09

Heel mooi filmpje! Goed dat je zo durft te praten en dat je zegt dat je leven ook niet perfect is! erg knap van je.
Ik vind je blog hartstikke leuk, en met mij nog vele anderen!
Echt niet onzeker zijn over je blog, you’re doing a great job <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 januari 2014 22:57

Wat leuk en goed dat je dit met iedereen deelt. Ik wou even zeggen dat het helemaal niet raar is dat je geen vriendje hebt. Het is toch niet verplicht? Zolang jij happy bent is het toch goed. En ik denk dat iedereen wel van die periodes heeft waarin je niet lekker in je vel zit en alles tegen zit. Zelf heb ik die periodes ook vaak zat gehad en wat ik dan vaak denk ik: Na regen komt zonneschijn. Alles komt uiteindelijk wel weer goed ook al lijkt het niet zo op dat moment. (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 januari 2014 23:03

Erg goed en realistische video! Love it!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 2 januari 2014 23:27

Heel mooi en openhartig filmpje en herkenbaar ook wel. Op het gebied van angsten (ik heb een ziektefobie en ben om de haverklap extreem bang dat ik kanker heb of krijg) en ook het niet zo nodig hoeven van een relatie omdat het gewoon fijn is om alleen te zijn, en hoe het tegenwoordig inderdaad al snel ‘gek’ is als je niet een vriend hebt.

Mijn hoogtepunten van afgelopen jaar beschreef ik op 31 december al in een groot jaaroverzicht op mijn site, maar drie dingen die er voor mij wel uit springen (in onwillekeurige volgorde) zijn een ballonvaart maken, na 10 jaar fotografie eindelijk de stap gezet hebben (en genoeg gespaard) om een spiegelreflex te kopen en na vijf jaar weer verschrikkelijk verliefd worden (en nog steeds zijn).

Enig ‘minpuntje’ daaraan was dat de persoon in kwestie me afwees met de woorden “Ik heb geen interesse”. Wat volgde was een periode dat mijn toch al slechte zelfbeeld een dieptepunt bereikte en ik mijn uiterlijk zo haatte dat ik er misselijk van werd. Inmiddels lijk ik gelukkig over het ergste heen te zijn.

Desondanks heeft het geen stempel gedrukt op het fijne gevoel van verliefd zijn en neem ik hem niks kwalijk. Dingen nemen zoals ze zijn vind ik belangrijk en net als jij probeer ik ook zo veel mogelijk positief te zijn, als je dat uitstraalt, gaat het ook over op anderen, mensen pikken dat op. En dat is fijn. Ik wens jou ook een heel mooi 2014 en blijf vooral zoals je bent, je bent een topwijf :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:38:

Wat super rot Ester :-( Maar dat hij geen interesse in jou heeft wil niet zeggen dat jij niet leuk/mooi/lief/knap/interessant bent. Hoewel ik me er wel in kan verplaatsen, ik heb ook wel eens zulke momenten. Ik hoop dat 2014 je veel moois gaat brengen, onder ander iemand die je schoonheid wel in ziet!

[Beantwoorden]

Estrella antwoordt op 5 januari 2014 om 17:49:

Thanks voor je lieve reactie :) <3

[Beantwoorden]


Door Aimée op 3 januari 2014 11:46

Lieve Vera,

Zulke video’s vind ik heerlijk.
Ik ben ongelofelijk blij dat ik jouw blog ontdekt heb en ook al ben ik niet iemand die echt veel aan beauty besteed doe jij toch iets wat me je site laat blijven bezoeken.
Het zal de manier van praten, schrijven en filmen wel zijn wat me zo ongelofelijk aantrekt.
Ikzelf schrijf ook en kan heel erg veel van je leren dat merk ik al meteen!
Een heerlijk 2014 gewenst!

Liefs,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:36:

Dankjewel Aimée! <3

[Beantwoorden]


Door Savitri op 3 januari 2014 12:59

Lieve Vera, het blijft soms gek om te zeggen, omdat ik je toch niet echt ken en jij mij al helemaal niet haha, maar ik vind je zo’n toffe, lieve meid! Ik herken me soms ook heel erg in je. Misschien dan niet in exact dezelfde dingen, ik heb bijvoorbeeld geen angststoornis, maar ik herken bepaalde gevoelens wel. Ik kan ook heel erg onzeker zijn, zo erg dat het me echt tegenhoudt om bepaalde dingen (goed) te doen. Toen ik 14 was (nu 22) ben ik eens getest op faalangst (dat moest iedereen doen) en daar kwam dus uit dat ik faalangst had. Daar kwam ik achter nadat ze me midden in de les uit de klas hadden gevist (man dat vond ik vreselijk, en wat een aanpak ook voor mensen met faalangst) en een gesprekje had met een soort vertrouwenspersoon-mens. Ik heb maar gewoon gedaan alsof het niks was, maar stiekem denk ik dat ik het eigenlijk heb en er nog steeds last van heb.
Maar jij geeft me inspiratie :) Hoe jij soms omgaat met dingen in het leven… petje af. Tuurlijk ben je ook gewoon een mens, maar een mens kan veel. Meer dan hij zelf denkt. En jij laat mij dat zien.

Dus… Ik wens je heel veel geluk, in 2014 maar ook gewoon sowieso. Wat het ook is: you can do it! ^^)

[Beantwoorden]

Savitri antwoordt op 3 januari 2014 om 13:02:

Oh en ik wilde ook nog even zeggen: ik vind het helemaal niet gek dat je geen behoefte hebt aan een relatie. Ik ben zelf ook graag gewoon alleen, maar ik heb wel een relatie en soms is dat een beetje lastig, haha. Mijn vriend is echt een lieve schat, daar niet van, maar ik bedoel meer… I get you :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:36:

Dankjewel voor je lieve berichten! Wat je zegt over die faalangst test en er dan uitgepikt worden in de klas, argh! Kan me zo goed voorstellen hoe vreselijk dat is. Juist met faalangst! Ik heb er op de middelbare school wel training voor gehad, dat heeft me wel geholpen. Hoewel ik er nu, als ik moet presenteren ook erg last van heb. Nogmaals dankjewel (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 januari 2014 13:40

Wauw bijzonder om te zien , ik heb zoveel bewondering voor jou!hoe je in het leven staat en met bijvoorbeeld je angststoornis omgaat. Respect! En Je bent zo lekker jezelf , en die dipjes hebben we allemaal wel eems denk ik. Maar die overleef je wel! Je blog is super en sinds ikjou 2,5 jaar geleden ontdekte kijk ik elke dag met veel plezier naar je blog. Heerlijk hoe jij verteld over beauty maar er vaak toch een persoonlijke tintje eraan zit. Ga zo door!
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:34:

2,5 jaar geleden al! Dankjewel Lisa (love)

[Beantwoorden]


Door Elise op 3 januari 2014 16:11

Hele mooie video Vera! <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Jente op 3 januari 2014 16:43

Wat een leuke, interessante maar ook mooie video! Ik vind het goed van je dat je erg eerlijk bent over onderwerpen. Zoals over de angst stoornis die je hebt. En ik denk dat iedereen weleens onzeker is, of dat nou is omdat je onzeker bent over de toekomst, of dat je onzeker bent over of je wel een goed cijfer gaat halen voor je repetitie, of dat het is omdat je bang bent dat mensen je blog minder leuk gaan vinden, iedereen heeft het weleens, dus daar hoef je je ook echt niet voor te schamen! Dus ga zo door want je doet het hartstikke goed Vera! En veel sterkte met je oma.
Liefs, Jente (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:33:

Dankjewel Jente, je hebt ook helemaal gelijk!

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 3 januari 2014 19:05

Lieve Vera,
Wat een mooi en oprecht filmpje!
Blijf wie je bent en ga zo door, ook je onzekerheden horen erbij. Ik ben 29 jaar en heb ze ook nog steeds, het is menselijk en houdt je scherp!

Liefs Lindsay

[Beantwoorden]


Door Denise Robben op 3 januari 2014 19:12

Wat ontzettend dapper om je zo open te stellen, ik weet uit ervaring dat dit niet makkelijk is doordat veel mensen het niet begrijpen en je daardoor toch een soort van schaamte kunt voelen.
Het is net of ik mezelf hoor praten, de voorbeelden die je noemt heb ik ook, met daarnaast nog vele andere….
met name het ziek worden (overgeven) beheerst mijn hele leven.
gelukkig weet ik er nu goed mee om te gaan, maar een gevecht blijft het dagelijks.
Ookal weet ik dat ik niet de enige ben, het is toch vaak een soort “opluchting” om verhalen van anderen te horen/lezen

Nogmaals mijn complimenten hiervoor en ook voor je geweldige blog natuurlijk !!

Liefs :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:33:

Je bent zeker niet de enige, dat zie je hier ook weer in de reacties. En het is een gevecht, maar we winnen hem wel! <3

[Beantwoorden]


Door Isa op 3 januari 2014 19:35

je hoeft je niet onzeker te voelen. ik weet dat het moeilijk is maar je bent echt een top meid!! i love you vera (love) xxxx

[Beantwoorden]


Door Sab op 3 januari 2014 22:28

Hey Vera,

Ik bekijk je filmpjes en website nog niet heel lang maar heb snel alles bekeken ;) Heel leuk! Dit filmpje is voor mij zeer herkenbaar…ook ik praat niet graag over mijn depressie en angst dus ik vind het des te knapper van jou dat je dit doet! :wow:

Ik lees soms rare/nare reacties op youtube..laat die mensen vooral gaan!! En qua jongens eerlijk dat loopt wel los ;) dat is alleen aan jou.

Oh qua winter”depressie” kijk eens naar de Happy lights of natural daylight lampen van onder andere Philips.

Xx

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 januari 2014 11:23

Lieve Vera,

Echt knap dat je zo’n video durft op te nemen en laat zien hoe je bent. Ik denk dat het wel goed is dat je ook een keer duidelijk maakt dat niemands leven perfect is en dat elk mens dieptepunten heeft. Mijn dieptepunt dit jaar was dat ik naar een andere school ging en daardoor veel vriendinnen en vrienden ben kwijt geraakt en ik me nog steeds niet zo op mn gemak voel in mijn nieuwe klas. Maar er waren ook veel hoogtepunten hoor! Juist doordat ik me nog niet zo op mn gemak voel in mn klas ben ik super dankbaar voor mn familie. Ze steunen me door alles. Ik hoop dat het in 2014 nog beter gaat met je angststoornis! En je hoeft niet bang te zijn dat je blog niet meer leuk is, want ik lees altijd met plezier je artikels en kijk met plezier je video’s. Gelukkig Nieuwjaar!

xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 4 januari 2014 13:47

Hee Vera,

Hele mooie video! Ik ben een groots fan van jou en je lijkt me echt super aardig!
Zelf heb ik het ook de GAS, ik heb ook voor alles angsten. Durf heel veel dingen niet alleen, maar de laatste tijd gaat het goed gelukkig! Ben nu stewardess en daarbij hoor je juist je angsten te overwinnen voor het alleen zijn, nieuwe mensen ontmoeten enzo. Dit heeft mij heel erg geholpen!

Lieve Vera, ik wens je een heel gelukkig nieuw jaar! Met heel veel blogplezier en heel veel nieuwe volgers. Maar dat komt vast helemaal goed.

Xx Kimberley

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:31:

Wauw, wat gaaf! Dankjewel Kimberley, ik wens jou hetzelfde!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 januari 2014 18:51

Echt een super filmpje vind ik dit. Heel oprecht en vind je echt top!! Mag ik vragen welke lipstick je hier op hebt? (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:31:

Dankjewel! Ik heb Pure Zen op :-)

[Beantwoorden]


Door sistersandsisters op 4 januari 2014 19:12

ik vind het heel erg moedig dat je zo over je angststoornis kan spreken ! ik heb ook heel erg last van mijn angst en vind het super trots dat je nu alleen op je zelf kan wonen, want dat geeft mij veel hoop! x c

[Beantwoorden]


Door leonie op 4 januari 2014 22:05

hooi lieve vera! toen je vertelde over de dipjes die je hebt herkende ik mezelf er heel veel in, hier een paar tips voor wat je kunt doen als je in eendipje zit ik zelf doe dit ook: met een vriendin bellen of praten. alles wat ik denk in mijn dagboek schrijven, ook al kan ik er geen normaal verhaal van maken dan schrijf ik gewoon heel mijn bladzijde vol met aparte woorden. ook heb ik een frustratie/dagboekpot dit is een glazen pot en dan al me iets dwarszit of als ik ergens heel er mee zit of iets leuks heb meegemaakt dan schrijf ik op een briefje de datum en daaronder hoe ik me voel, dan is dat gevoel ook gelijk een eind weg ik doe er een lintje om in de kleur van welke stemming ik ben, bijvoordbeeld als ik vrolijk ben een gekleurd lintje en ben ik erg down dan een zwart lintje. dit doe ik in de pot en elk jaar of als de pot vol zit dan lees ik alles door en dan doe ik als ik vrolijk ben de donkere lintjes lezen en als ik niet vrolijk ben de gekleurde lintjes. ik hoop dat je hier wat aan hebt! bij mij helpt dit veel. probeer je gevoel af te schrijven of praten!! veel succes met alles en ik heb respect voor je! <3 xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:30:

Dankjewel voor je mooie tips! <3

[Beantwoorden]


Door Meltem op 5 januari 2014 01:21

Hoi Vera,

Als eerst wil je een gelukkig nieuwjaar wensen!

Sinds ik je video heb gezien, heb ik heel sterk het gevoel gehad om wat te schrijven. Je kwam ineens zo dit bij met je verhaal, toen je vertelde over je angsten begreep ik je meteen. Inmiddels ben ik 23 en heb het een paar maanden terug ontdekt. Daarom vindt ik het zo knap van jou, dat je het vroeg ontdekt hebt!
Ik moet er ook bij zeggen dat ik het best moeilijk vindt om er mee om te gaan. Als ik mijn angsten uit bij familie en vrienden voel ik me absoluut niet begrepen. Heel vaak krijg ik dan een reactie als “joh het gaat wel over, maak je niet druk”!! :@ Maar zoals jij al zei als ik over een angst heen ben, komt er een nieuwe bij!

Dus bij deze wil ik je zeggen, dat ik het heel dapper van je vindt! En meid laat 2014 jou jaar worden (met minder angsten).

Dikke kuss (love)

Meltem

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2014 om 15:30:

Dankjewel voor je lieve bericht, Meltem! Het is ook heel moeilijk, niet veel mensen zullen het begrijpen. Maar lees hier de reacties eens, je bent zeker niet de enige (love) Heel veel succes met het leren omgaan van je angsten, ik weet zeker dat je het kan. X!

[Beantwoorden]


Door Marit op 5 januari 2014 23:43

Hoi Vera,
Ik reageer eigenlijk nooit op de blogs die ik volg, maar ik wilde naar aanleiding van deze video toch even wat kwijt :) Het leek namelijk net of ik mezelf hoorde praten. Ik heb ook een tijdje last gehad van paniekaanvallen en hele erge angsten. Ik snap hoe het je leven over kan nemen. Op het moment dat het bij mij heel erg was, kon ik niet geloven dat het ooit weg zou gaan. Nu zijn we twee jaar verder en gaat het echt veel beter, ik heb nooit meer paniekaanvallen. Ik ben wel bij een psycholoog geweest maar heb het idee dat het meeste ‘herstel’ toch uit mezelf is gekomen. Als je eenmaal merkt dat je soms opklimt uit dalen (ook al is het maar een beetje), hielp het mij altijd om op moeilijke momenten te denken: toen werd het ook beter dus dat zal nu ook gebeuren. Wat ik hiermee eigenlijk wil zeggen is dat je nooit de hoop op moet geven dat het beter wordt. Ooit kijk je op deze periode terug en denk je: het was moeilijk, maar het gaat gelukkig beter en ik heb er veel van geleerd! (ik tenminste wel ;-) en dit jaar ga ik er nog meer over leren omdat ik psychologie ala 2e studie ga doen!

Een gelukkig 2014!
Liefs, Marit

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 6 januari 2014 00:34

Top video weer :) wat een leuke hoogtepunten heb je meegemaakt :D

Die angsten, pfff… Inderdaad, ze aangaan en je er niet van weerhouden is het beste. Ik vind het zelf erg lastig om nieuwe dingen aan te gaan. Vorig jaar heb ik besloten me deze zin uit een liedje te blijven herinneren: “Have you ever looked fear in the face and said: I just don’t care?”.. En dit heeft me echt geholpen. Fuck it, gewoon doen. Ik heb me ingeschreven voor die EHBO cursus (en gehaald!) En ik ben een heel ander soort werk gaan doen wat ik eigenlijk wou (wel binnen dezelfde sector) en ik wil niks anders meer!

Enne, lekker vrijgezel blijven hoor! Haha, dat zegt degene die al vanaf haar 16e aan haar eerste vriendje vastzit ;) lekker genieten en als de tijd voor jou rijp is, komt er vanzelf iemand op je pad! :D

[Beantwoorden]


Door Mieke op 6 januari 2014 22:23

Waaw ik vond dit zo’n oprecht mooi filmpje. Je bent heel eerlijk en ik vind dat veel jonge vrouwen aan jou een voorbeeld kunnen nemen. :) Het is tegenwoordig bijna een ‘taboe’ als je dipjes hebt: het is alleen maar eerlijk dat je dat zo kan benoemen en toegeven.

En van dat vriendje. Ik ben 23 en heb wel al een paar vriendjes gehad, maar ik heb evenveel respect voor mensen die daar nog geen behoefte aan hebben en ik begrijp dat ook. Het is heeeeeeeel makkelijk soms zonder vriendje. Lekker je eigen ding doen enz. :)
En wanneer je er wel behoefte aan hebt, dan kom je hem zeker tegen!

Geniet nog van alles want je verdient het dubbel en dik!

[Beantwoorden]


Door Linia op 7 januari 2014 16:37

Is perfect ofzo maar we willen wel meer video’s das pas leukk (love) :hey: <3

[Beantwoorden]


Door Suus op 7 januari 2014 19:32

Heee Vera,
Ik zag net dit filmpje en wilde dit even zeggen;

Jij hebt echt zo’n fijne stem om naar te luisteren, en zo’n fijn gezicht om naar te kijken als ik naar je filmpjes kijk.

Ik kan zien aan je dat je vrolijk word van de dingen die je doet, en dat het je goed doet. Nu zeg je zelf ook, ik ben niet perfect, maar niemand is perfect (dat weet jij ook).
Weet je wat het ook is? Ik voel me zo thuis bij jou. Ik woon 10 km van Arnhem vandaan, en daardoor voel jij zo lekker bereikbaar. Niet in de zin van dat ik je kan opzoeken, maar in de zin van de make-up die jij koopt. Dat wil dus zeggen, dat wat jij koopt en fijn vind, zou ik het ook kunnen kopen.

Dit wilde ik je graag even vertellen, en ik hoop echt dat je doorgaat met dit werk, want ik geniet echt van je filmpjes en blogs!

Just want you to know!

xxSuus :)

[Beantwoorden]


Door nikki op 10 januari 2014 18:47

wauw veraaaa, wat zie je er mooi uit ! (love)

[Beantwoorden]


Door Marlot op 18 januari 2014 22:20

Hey Vera,
(beetje late reactie (overvolle bloglovin’))
ik wilde even zeggen dat ik je blog super tof vind en dat dit filmpje met echt raakte als lezer. Je bent zo’n oprecht en lief persoon en je houdt van wat je doet en dat zie je echt terug in je blog en ik kan alleen maar zeggen; ga zo door!
Nog een heel fijn 2014 toegewenst!
liefs
(lurker) Marlot

[Beantwoorden]