Twitter Question #151

TQ_151_01

Kado’s kopen is één ding, (kerst)kado’s voor mannen kopen verdient zijn eigen hoofdstuk. Het is ook verdomde moeilijk, zeker wanneer de man in kwestie alweer wat jaartjes meegaat. Of het nou je goede oude vader, broertje of vriend is. Geen man is hetzelfde, maar voor vrijwel elke man is een leuk, origineel kado vinden moeilijk. Daarom heb ik de Twitter hulpgroepen ingeschakeld, zodat we elkaar een beetje kunnen helpen. Wat zijn jouw kadotips voor mannen?

TQ_151_02

Parfum is altijd een goed kado. Wel een persoonlijk kado, maar als je een geurtje koopt wat jij lekker bij hem vindt ruiken, kun je al haast niet fout gaan. Laat je budget het toe, doe er dan een lekkere showergel of after shave balsem bij en het pakketje is compleet.

Het ligt een beetje aan het type man, maar kleding kan ook zeker een leuk kado zijn. Een mooie trui, gaaf paar sneakers of een leuke muts. Of wijn/bier, sigaren, lekkere kaas/worst. Wees creatief. Een kado is vooral geslaagd als je laat zien dat er aandacht en tijd in zit. Een dagje weg of uit eten is natuurlijk ook een idee.

Laat hem ook een wensenlijstje maken. Je wilt hem graag wat geven, maar als hij zelf ook niet weet wat ‘ie wil wordt het natuurlijk wel heel lastig. Ik blijf mannen kado’s geven ook moeilijk vinden, dus deel je tips vooral hieronder!

Wat zijn jouw kadotips voor mannen?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 21 december 2013 | 63 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Lara op 21 december 2013 15:01

Door Kendra op 21 december 2013 15:03

Vraag hulp aan naaste vrouwen als je geen idee hebt wat te geven. Of kijk eens op meiden blogs kom je ook leuke dingem tegen voor een vrouw.

[Beantwoorden]

Kendra antwoordt op 21 december 2013 om 15:09:

Ik bedoel natuurlijk de man, foutje!

[Beantwoorden]


Door Summer op 21 december 2013 15:04

Ik heb mijn vader een Vivabox gegeven met rode wereldwijnen. :) En voor mijn broer zit ik goed met snoep of een game. :)

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Isabella op 21 december 2013 15:06

Weer een leuke twitter-question! Ik vind het ook altijd moeilijk om voor kerst een cadeautje voor mijn vader en broertje te kopen… Meestal komt het toch uit op chocolade, snoep, sport-stuff of een boek/tijdschrift.

Keep on bloggin’

Isabella

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 21 december 2013 15:13

Tja… het blijft moeilijk voor mannen.. (A)

[Beantwoorden]


Door Martina op 21 december 2013 15:14

Blijft lastig!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 21 december 2013 15:16

Wat een leuke vraag, maar wel een lastige inderdaad. Ik ga dit jaar voor kaartjes voor een toneelvoorstelling denk ik :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 december 2013 15:22

Haha, ik vind dit ook altijd zo moeilijk! Ik ben wel uitgekeken op het geven van parfums, portemonnees en horloges. De laatste paar keren ben ik voor technische dingetjes gegaan als touchscreen handschoenen, van die stylussen voor de iPhone, een nieuwe controller voor de Ps3… Hij was blij als een kind!

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 december 2013 15:25

Tja, moeilijk! Mijn vader vindt het altijd leuk om een reisblad te krijgen. Cd’s, films, boeken, parfum of aftershave, ik denk dat veel mannen daar wel blij van worden! ;-)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 21 december 2013 15:34

Elk jaar is het weer drama… Meestal koop ik parfum met wat dingetjes erbij (douchegel, etc.). Dit jaar heb ik vooral kleinere dingen gekocht. De Action is één van mijn favo winkels wat dat betreft! Daar heb je nu veel leuke merkspullen. Voor mijn broertje kocht ik er nog onlangs een Elvis-cd voor een euro!

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 21 december 2013 15:36

Het blijft inderdaad erg lastig, maar misschien is iets wat ”grappig” is leuk. Zoals een mok met z’n naam of een paar felgekleurde sokken.
xx Julie
P.S. Op mijn blog heb ik een artikel over Flying Tiger, misschien zitten daar wat leuke ideeën bij.

[Beantwoorden]


Door Vianne op 21 december 2013 15:46

Ik vind het ook echt zo moeilijk dit jaar om te beslissen wat ik ga kopen. Mijn vriend wil ook gewoon helemaal niks hebben… Ik vind voor meisjes kopen ook veel leuker en makkelijker!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 21 december 2013 15:47

Pff, ik blijf het lastig vinden voor mannen. Mijn vriend zegt altijd dat hij niets nodig heeft. Meestal ga ik voor de makkelijkste keuze: parfum. ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 21 december 2013 15:57

Hahaha, ik zie Suzanne al liggen onder de boom! :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 21 december 2013 om 23:16:

haha ik zelf alleen nog niet helemaal hoor Anne!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 december 2013 16:10

Ik heb dit jaar one million onder de boom voor mn vriendje. Hij is nu (tip!) bij Douglas in de aanbieding, en je krijgt er een gratis showergel bij. Super! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 december 2013 16:11

ik heb zoveel van dit soort dingen opgezocht en ik weet t nog steeds niet ik denk dat een spotify premium ook een heel erg leuk cadeau is aangezien iedereen wel van muziek houd

xxx

[Beantwoorden]


Door marloes op 21 december 2013 16:14

Geld, haha! Ik heb dit jaar een lekker pakket van Kiehl’s voor mijn lief. :)

[Beantwoorden]


Door Hannah op 21 december 2013 16:19

Ik heb voor m’n vader een boek over wiskey gekocht. Dat is wel een tip!

[Beantwoorden]


Door Nem op 21 december 2013 16:33

Mijn vriend word blij van kookspullen :) peper/zoutsetje, keramisch mes, pan, mooie schaal om dingen mee te serveren, portioneerringen of een Pastamachine. Dit jaar koop ik een kookboek!

Flying tiger heeft ook leuke spullen, een setje om te vissen op de wc, spelletjes, kookspulletjes voor weinig. Voor Opa een fles wijn, oom een whiskyset (15,- bij Bruna met glaasjes en recepten), papa een fles likeur. Drank is nooit fout

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 december 2013 16:39

Mannen, hopeloos volk dat alleen maar dure gadgets wil! ;)
Nee hoor, ik hou van mannen.
Ik vind het wel lastig, iets leuks verzinnen. Mijn vader moet eerst kerstkadootjes en dan is ie begin januari ook nog jarig. Voor kerst geef ik mooie wijnglazen met een goede fles wijn. Voor z’n verjaardag? Geen idee nog! Bij de kringloop vind je soms wel leuke oude langspeelplaten. Kan ie wel waarderen.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 21 december 2013 16:43

Voor mijn vriend weet ik eigenlijk altijd wel iets, meestal praktisch hoor, meneer vergeet zelf altijd zijn kleding te kopen ;) Maar voor mijn vader… geen idee! Misschien dat ik dan toch maar weer voor de fles drank ga.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 december 2013 16:56

Een mok met daarop een logo/afbeelding van zijn favoriet club/auto etc!

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 december 2013 16:59

Zo lastig.

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 december 2013 17:03

Ik heb voor mijn vriend een leuk vest en een mooie trui gekocht voor kerst. Ook een klein bureaukalendertje met onder andere foto’s van mij (haha :wave: ) voor op zijn werk. Denkt ie nog een beetje aan mij onder werktijd :kiss:

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 21 december 2013 17:09

Hahaha, met wat Suzanne zegt scoor je bij je lover natuurlijk gegarandeerd!
Zelf vind ik dit boekje heel lief: http://www.cadeausmaken.nl/creatief-cadeau-voor-je-partner/

Mooi persoonlijk cadeau. Maarja, die heb ik dus al eens gegeven, en nu weet ik ook niets.
Ook grappig: voor mijn vader weet ik nooit een cadeau, voor mijn moeder kan ik zo heel veel dingen bedenken. Misschien worden het gewoon wel nieuwe sokken, hahaha.

[Beantwoorden]


Door Jill op 21 december 2013 17:30

Nutteloze gadgets doen het ook goed:yes:

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 21 december 2013 17:33

Ik vind het ook lastig…

Sokken, rare buitenlandse drankjes, alcohol, drop, Old spice, scheerspullen, deo, douchegel (Rituals of Axe ofzo), iets te snoepen/knabbelen, schoudertas/laptoptas, gitaarsnaren, iets voor in de keuken, peper en zout set, kookwekker, rare cartoonboxers, badjas (kopen ze zelf ook niet, maar willen ze soms wel hebben), brillenkoker, e-reader, tekenspullen.

Zo, nu is m’n inspiratie wel ongeveer op. :P

[Beantwoorden]


Door Rianne op 21 december 2013 17:38

Ja dit is altijd lastig! Ik heb zelf wel eens een horloge, parfum en een boek over voetbal kado gedaan. Volgens mij kan je bij jongens ook niet snel verkeerd gaan met (grappige) gadgets of bijvoorbeeld een itunes kaart.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 21 december 2013 17:49

Wat een hoop goede tips! Dit vind ik ook altijd moeilijk.

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 december 2013 17:55

Goede tips alleen helaas niet van toepassing op mijn man.Ik noem hem altijd mijn retro man. Doet niet aan smeersels, vind zeep en shampoo (of beide in 1 fles) prima en “hip” is zijn kryptonite. Ik ga dus meestal voor iets voor zijn hobby al moet ie me dan soms even helpen ;) xx

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 december 2013 18:01

Kado’s voor mijn vader vind ik altijd zo moeilijk! Mijn vriend vind ik gelukkig wel makkelijk. Heb hem vorig jaar heel erg blij gemaakt met een doos Lego en Leeuwenpantoffels :-P Dit jaar krijgt hij een tekentablet voor de pc. Hopelijk vind hij het leuk!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 december 2013 18:08

snoep, kleding, schoenen, sokken, geurtje, boek, spel voor playstation, bioscoopbon, fles drank, parker, noem maar op.

[Beantwoorden]


Door Imke op 21 december 2013 18:26

Kado’s voor mannen vind ik altijd zo lastig! Voor mijn vader koop ik meestal een fles whiskey of iets voor zijn modelbouw hobby. Voor mijn broertje koop ik vaak kleding want dat wilt hij altijd graag van mij krijgen. Mijn broertje is ook altijd blij met een luchtje en douchegels etc want dan hoeft die daar zijn eigen geld niet aan uit te geven :p

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 december 2013 18:34

Parfum is altijd goed, want dat kopen zowel mannen als vrouwen niet snel voor zichzelf, of althans, het krijgen is altijd leuker. Moet ik wel zeggen dat ik keer op keer parfum geven wel een beetje saai vind ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 december 2013 19:04

Och, verschrikkelijk om voor mannen cadeaus te kopen!!! Ik ben al weken aan het zoeken naar een geschikt kerstcadeau voor mijn vriend en wederom ben ik naar huis gegaan met parfum.. Dat is natuurlijk altijd goed maar als het niet zo lastig zou zijn had ik hem graag iets anders gegeven.

[Beantwoorden]


Door nienke op 21 december 2013 19:05

Ik vind het ook altijd zo lastig! Mijn vriend is midden januari jarig dus ben nu ook al volop aan het denken, ik denk dat ik hem dit jaar een shirt geef met allerlei baarden van de Hobbit, want hij is fan van de Hobbit. Sowieso iets geven wat zijn hobby is is natuurlijk altijd goed. Ook maak ik dit jaar voor hem een fotocollage met hout, is zelf heel makkelijk om te maken. Oh, en zo’n ding waar je je mobiel in kan doen terwijl je aan het sporten bent, lijkt mij ook erg handig.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 21 december 2013 19:17

Dit vind ik ook altijd zo lastig! Mijn vriend kan altijd wel boxers of sokken gebruiken maar dat vind ik ook zo stom om te geven. Vaak ga ik voor parfum of neem ik hem mee uiteten!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 21 december 2013 19:18

Handige tips! Ik vind het zelf normaal ook moeilijk, maar dit jaar wist ik wel wat ik moest kopen voor mijn broertje, mijn vriend en mijn vader. Gewoon omdat ze zelf graag wat wilden hebben. x

[Beantwoorden]


Door Dominique op 21 december 2013 19:46

Wat ik zou geven is iets voor z’n auto, dat doet vaak bij jongens ook goed. Of een luchtje of een leuke cadeau bon van een leuke kleding winkel zoals de jack & jones of de Pull and Bear. Deze winkels doen het altijd goed ! en zo kunnen ze zelf dingetjes uitkiezen!
liefs.

[Beantwoorden]


Door lousaa op 21 december 2013 20:06

Gewoon een boek, das altijd leuk om te krijgen. Tenminste als je een beetje bij bent en een ezonde leeshonger hebt. Geurtjes koop ik uit principe alleen voor mezelf en mijn vriend. Te persoonlijk anders. En alsjeblieft geen plaatjessokken printjesboxers of stropdassen met een geintje. Dat ontman die kerels echt enorm. Koop dan een mooie sjaal, tas of sporttas. Of sportspullen zoals een zwembril, shirt, bidon, slot of hartslagmeter. Een fles whiskey doet het bij mijn vader, vriend en zwagers ook altijd goed. Kun je jaren geven als je gewoon een mooie fles uitzoekt. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 21 december 2013 20:11

ik vind dat echt zo verschrikkelijk moeilijk!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 december 2013 21:09

Cadeautjes voor mannen zijn zo lastig! Leuke tips van de lezeressen haha. Sommige reacties zijn erg grappig!

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 21 december 2013 21:41

Mijn vriend is begin van het nieuwe jaar jarig en hij krijgt van mij een vaatwasser… Hij is het afwassen zo zat en het is ook niet mijn favoriete bezigheid :) Klein beetje eigen belang dus haha

[Beantwoorden]


Door do op 21 december 2013 22:10

voor mijn vriend vind ik het leuk om iets te geven om samen te zoen
zo geef ik deze kerst een cadeaubon om samen te gaan snowboarden
we kunnen het allebei niet, dus dat wordt leuk hahaah

[Beantwoorden]


Door Amber op 21 december 2013 22:37

Ik heb dit jaar voor mijn vader sokken, een leesbril een tshirt, aftershave balsem en scheerschuim

[Beantwoorden]


Door Carina op 21 december 2013 23:20

Een serie op dvd!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 21 december 2013 23:24

Ik geef ze meestal van die standaard cadeau’s. Parfum, trui, sokken, bier, mok, tools voor in de schuur, je-weet-wel, dat soort dingen. Het is zó lastig om iets voor mannen te kopen.. terwijl cadeautjes voor dames altijd best makkelijk is.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 22 december 2013 02:01

Boortjes nummer 3, sowieso! :D (Dat zijn de dunste boortjes voor in een boormachine en die breken vaak.)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 22 december 2013 11:11

Een boek met gedragsregels. Most def.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 22 december 2013 11:59

Met iets van sport artikelen maak ik mijn vriend wel blij. Maar ja cadeaus voor mannen verzinnen is altijd wel een uitdaging.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 december 2013 12:52

Haha dat antwoord in lingerie onder de kerstboom! Lachen
Geurtjes doen het altijd goed <3

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 december 2013 13:00

Handig artikel! Maar pfoeh, het blijft moeilijk voor die mannen..

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 december 2013 13:12

Kerstcadeau’s kopen voor mannen is echt heel lastig. Ik heb 2x lootjes getrokken (voor kerst vieren met familie van mijn vader en met familie van mijn moeder) en ik moest wat kopen voor mijn vader en mijn neef. Gelukkig hadden ze wel verlanglijstjes, voor mijn vader heb ik saunaslippers, scheermesjes en alcoholvrij bier gekocht en voor mijn neef een wc-ontstopper (dat stond serieus op zijn lijstje, het meisje bij de blokker vond maar raar dat dat een kerstcadeau is), anti-bacteriele zeep, monitorreinigingsdoekjes, bierglazen en een spaghettilepel. Hij gaat op zichzelf wonen dus hij had een paar dat soort dingen nodig.

[Beantwoorden]


Door caro op 22 december 2013 13:23

Aangezien mijn vader al een behoorlijke leeftijd heeft bereikt, heb ik hem dit jaar aangekleed met een thermo shirt. Oudere mensen bewegen niet zoveel meer, en hebben het sneller koud. In principe is het voor mannen niet zo moeilijk om een cadeau te vinden, want ze vinden het al gauw best. Dus ik zou niet te moeilijk hier over nadenken. Kijk goed naar wat ze leuk vinden, en pas je hier op aan. Succes!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 december 2013 13:56

Wat leuk! Ik ben heel slechts met cadeaus kiezen. Mijn vriend houdt van voetbal dus gaf ik ‘m vorig jaar een voetbalkalender, was ‘ie heel blij mee!

[Beantwoorden]


Door Daaanielle op 22 december 2013 20:59

Mijn vader is gek op voetbal en vooral programma’s als Voetbal International kijkt hij graag, dus ik heb dit jaar een boek met de columns van Johan Derksen gekocht en vorig jaar kreeg hij een boek van Renee van der Gijp. Daar maak ik hem altijd wel blij mee! Mijn vriend is wat makkelijker en is altijd heel blij met nieuwe dingetjes van bijvoorbeeld Lush.

[Beantwoorden]


Door joline op 22 december 2013 21:32

Alles wat in een Xbox of playstation past.. of het apparaat zelf natuurlijk ;)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 22 december 2013 22:12

Oef, kadotips voor mannen. Da’s altijd een lastige! Een geurtje of een waardebon is al gauw afgezaagd. Ik denk dat het ook van de man afhangt. De ene wordt blij van een dinerbon terwijl de ander helemaal happy wordt van een spel voor z’n PS2. Maar het blijft lastig :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 23 december 2013 13:00

We doen met de kerst alleen iets kleins, mijn vriend en ik, en verder niets, dus dat scheelt….Mijn vriend krijgt zombie sloffen :-D. Hij is morgen ook nog jarig en om dat te vieren gaan we samen een weekendje weg, waarbij we ook een concert bezoeken van 1 van onze favoriete bands en hij, voorafgaande aan het concert, een drumles krijgt (hij speelt ook drums) van de drummer van die band. Volgend jaar zie ik wel weer, want het blijft lastig voor mannen. Als ik bij toeval iets tegenkom wat hij zeker leuk vind, koop ik het meteen, pak het in en bewaar het tot de eerstvolgende speciale gelegenheid :-D

Mijn broer geef ik gewoon een boek: is ie altijd blij mee. Ik lees eerst de eerste pagina en als daar al een lijk op voorkomt, koop ik het voor hem. Dan weet ik zeker dat hij het goed vindt….Misschien de volgende keer ook maar zombie sloffen kado doen.
Mijn vader leeft niet meer, maar die gaf ik vroeger meestal een geurtje.

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 23 december 2013 18:43

Ik vind het altijd heel lastig. Probeer eerst uit hem te krijgen of ie misschien iets weet wat ie krijg zou willen hebben. Zo niet is een parfum altijd goed.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 23 december 2013 21:47

Ik geef mijn man voor kerst: parfum, pioneer app radio, met betreffende stekker en sierrand voor de auto, telefoonhoesje en onderdelen voor zijn motor(en voor mijn motor ook zodat hij die gaat fixen) .

[Beantwoorden]