Twitter Question #149

TQ_149_01

‘Ja eh, make-up natuurlijk’. Op mijn kaptafel liggen meerdere dingen. Dingen die ik dagelijks, of juist veel te weinig gebruik. Dagcreme, make-upkwasten, kwasten reiniger en make-up die ik wil testen. En mijn telefoon, omdat ik 100 dingen tegelijk wil doen. Tijdens het opmaken check ik ook mijn mail, Whatsapp of Twitter. Kan de mascara even drogen. Wat staat er op de plek waar jij je opmaakt?

TQ_149_02

De plek waar ik me opmaak is nog een beetje under construction. Er moet nog een spiegel en lampen opgehangen worden. De spiegel leunt nu dus nog even op de tafel. Maar het werkt prima. Voorheen maakte ik me op in de badkamer, maar met twee volle make-upkasten bleek dat toch niet zo handig. Alhoewel het goed voor de verbranding was. Ik bleef steeds heen en weer lopen.

TQ_149_03

Ik heb daarbij nog een losse staande spiegel van Ikea, die ik gebruik als ik iets van dichtbij goed moet zien. Ook fijn voor het aanbrengen van eyeliner. Achteraan liggen mijn MAC mono oogschaduws op een groot leeg palet, daar wil ik ze in ‘depotten’. Links zie je een glas met mascara’s en eyeliners, met daarnaast een foundation die ik nog een tweede kans wil geven, Smashbox make-up primer, MAC brush cleanser, Biodermal P-CL-E creme en Dior Creme Abricot.

Rechts liggen voor mijn kwasten bakken wenkbrauwpaletjes van Anastasia en Catrice, Benefit oogschaduws en Miss Sporty gel eyeliner + highlighter die ik ga testen, een nieuwe GOSH foundation en een setje Primark nagels. Ik moet weer even gaan opruimen, maar ik kan er zo prima aan de slag!

Wat staat er op de plek waar jij je opmaakt?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 7 december 2013 | 72 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Summer op 7 december 2013 15:01

Laura, ik snap je volledig. Haha :)

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door pien op 7 december 2013 15:05

Hoii:)
mijn make up staat op een kast, en daarnaast staat een spiegel

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 december 2013 15:05

Ik had niet anders verwacht dan dat het er bij jou supernetjes uit zou zien, haha. Ik doe mijn make-up meestal op bed omdat ik aan mijn bureau geen goed licht heb. En dan ligt er meteen ook een heleboel troep omheen, haha.

[Beantwoorden]


Door Kennie op 7 december 2013 15:05

Ik maak me op in mijn badkamer dus er ligt veel meer dan allleen make-up, voornamelijk troep…

[Beantwoorden]


Door Rachèl op 7 december 2013 15:07

Ik maak me op op een heel standaard plek, de badkamer haha, leuke vraag ! :$

[Beantwoorden]


Door Sofie op 7 december 2013 15:12

Ik heb een speciale ladekast met al mijn make-up :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 december 2013 15:19

Ik vind dit altijd zo’n leuke rubriek! :star:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 december 2013 15:24

Bij mij staan er wat dagelijkse make-upjes en parfums. De rest ligt in de lades.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 7 december 2013 15:31

Ik maak mij op in de badkamer, en alles staat daar in mijn kastje. Veel troep is er dus niet, al moet je de kastdeur niet open maken, haha!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 7 december 2013 15:34

Ik maak me op aan mijn bureau. Daar staat een spiegel en alles wat er op een bureau hoort te staan. Het werkt prima voor mij. Het is wel belangrijk dat ik al mijn make-up opruim als ik klaar ben want anders heb ik geen ruimte om mijn huiswerk enz. te maken.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 december 2013 15:35

Ik heb een wasbak en een spiegel op mijn kamer. Met twee glazen plankjes. Er staan wat parfums, make-up en verzorgingsartikelen. En verder gewoon m’n tandenborstel, zeeppompje etc.

[Beantwoorden]


Door Marit op 7 december 2013 15:38

Ik doe mn make-up meestal in de trein. Ik heb dus meestal dezelfde producten mee, die ik iedere dag gebruik. En wat staat er? Tja, wat je normaal in een trein vindt xD
Op dagen dat ik niet naar de universiteit hoef draag ik meestal geen make-up. Maar al doe ik mijn make-up wel op zo’n dag doe ik mijn make-up voor de enige spiegel in mijn kamer: die in mijn kledingkast. Deze staat dan ook vol met bakjes enzo.

[Beantwoorden]


Door Luana op 7 december 2013 15:41

Thuis (amsterdam) maak ik me op in een klein hoekje: lange spiegel gepropt tussen kast en bureau. Daar ligt ook mijn doosje met sieraden, haarspullen en rommel haha.
Op mn kamer (maastricht) liggen mn make-upjes met alle tandenpoetsspullen/haarspullen/cremes/lenzenspullen op het scheve plankje boven mn wastafel: soms valt de hele zooi naar beneden grrrr :crazy:

[Beantwoorden]


Door Juliette op 7 december 2013 15:43

Ik heb geen vaste plek! Meestal doe ik het gewoon voor mijn kast (heeft spiegeldeuren_ en tja, die staat naast m’n bureau!

[Beantwoorden]


Door Celia op 7 december 2013 15:48

Ik maak me eigenlijk altijd op in de badkamer. Grote spiegel + goed licht! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 7 december 2013 15:50

Staat op mijn make-up kastje alleen wat ik dagelijks gebruik. Verder staan mijn oorbellen, parfum op mijn kastje en is het best wel leeg. Er is een grote spiegel in de buurt en verder kan ik me op dat plekje nergens door laten afleiden als laptop enz.

[Beantwoorden]


Door Vera op 7 december 2013 15:55

Ik doe het gewoon in de badkamer dus tja, heel veel zooi.

[Beantwoorden]


Door Beautyrabbitblog op 7 december 2013 15:56

Van zo een make-up plekje droom ik ook maar dat zal er maar van komen als ik een eigen stekje heb. Nu maak ik me op in mijn kamer, niet ideaal want er past geen tafel in, geen stoel en het licht is ook alles behalve goed!

[Beantwoorden]


Door Imke op 7 december 2013 15:58

Potjes met kwasten, mijn everyday make-up bakje en een etagiere waarop mijn huid/haar verzorgingsproducten en parfums staan.

[Beantwoorden]


Door Linsy op 7 december 2013 16:01

Vera, zou je een updated makeup stash willen doen?
En een kwasten collectie want daar ben ik echt benieuwd naar!!

Xxx

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 december 2013 16:16

Ik heb ook te veel troep op de plek waar ik me opmaak. Ik zet een spiegel in de vensterbank ’s morgen zo dat ik alles goed kan zien en vis alle make-up van m’n bureau die ik nodig heb. :D

[Beantwoorden]


Door Axelle op 7 december 2013 16:20

euhm, een spiegel, 2 kopjes met armbandjes, een setje met lavendel-geurwater, een vaasje met een bloem, en een fotokader ! :) mijn make up ligt allemaal in de la :)

[Beantwoorden]


Door Lianne op 7 december 2013 16:22

Ik heb 1 plek waar ik me opmaak, en dat is gewoon op mijn bureau, waar ook mijn laptop, lampjes, papier etc. op staat :P

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 7 december 2013 16:25

Ik zat altijd op mijn bureaustoel die ik dan voor het raam neerzette voor goed licht. Maar daar liggen nu allemaal cadeaus op, dus zit ik nu maar op mijn bed. Wegens ruimtegebrek zit al mijn make up in een gereedschapskoffer met daarop nog een paar bakken en die staan naast mijn bed, dus eigenlijk is mijn bed wel een handige locatie qua handbereik, haha :p Maar als ik op mezelf ga wonen hoop ik wel een handigere plek voor mijn make up te krijgen.

[Beantwoorden]


Door emma op 7 december 2013 16:33

Ik maak me op in de trein (7:04 vertrekt hij, aargh, ik weet nu bijna hoe mensen met een ochtendhumeur zich voelen), soms heb ik niet eens een spiegel mee, hahaha (A). Op de dagen dat ik niet weg hoef, maak ik me niet meer op, veel te druk met van alles en nog wat. Maar in mijn kleine badkamertje heb ik wel de gehele collectie uitgestald staan dus if I want to, kan ik lekker uitgebreid tutten.

[Beantwoorden]


Door esmay op 7 december 2013 16:35

Ik maak me meestal op in mn bed omdat ik vroeg op moet (6:45) en dan is het nog vet donker en bij mn bed heb ik goed ligt haha (en het zit fijn). :”D Dus mijn kussen zie je dan vooral.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 7 december 2013 16:51

Ik heb mijn make-up op een plankje van mijn kast liggen, met er tussendoor mijn kluispas, oorbellen, mobieltje en dat soort dingen haha. Té rommelig… ;O

[Beantwoorden]


Door Dita op 7 december 2013 17:03

Leuk om te lezen, ik maak me op in de badkamer

[Beantwoorden]


Door Minke op 7 december 2013 17:10

Bij mij staan er gewoon mijn kwasten, en wat decoratie dingetjes :)

[Beantwoorden]


Door Martina op 7 december 2013 17:43

Ik heb een aparte kamer voor mijn kleding en make up, heerlijk hoekje!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 december 2013 17:52

Mooie kaptafel! Bij mij staan er kwasten, watjes, wattenstaafjes, make-up remover, deo en parfum, tandenborstel en tandpasta, dag, nacht en oogcreme en volgens mij was het dat!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 7 december 2013 17:52

Haha leuk, mijne staat er bij! Ik heb ook nog een doosje met makeup staan bedenk ik me net (mijn everyday makeup, de rest zit in mijn make-up kastje). Maar echt, mijn naam in chocolade-letters domineert de boel nu.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 december 2013 18:26

Leuk om te lezen! Als het donker is maak ik mij meestal op in de badkamer als het licht wordt maak ik mij op aan mijn bureau waar nogal eens wat troepjes op liggen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 december 2013 18:38

Ik ben al een aantal weken bezig met een GROTE opruiming. Mijn make up zit nu in een andere kast dan voorheen, maar daar heb ik nu mijn haar spullen in gedaan. Op de plek waar ik me opmaak (ik sta voor een passpiegel) staat een laag ladekastje met daarop mijn kwasten, een doos tissues, wattenstaafjes en een doosje waar ik mijn lipstick in meeneem als ik wegga. Ook ligt er een handdoekje om mijn kwasten snel schoon te maken.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 7 december 2013 18:54

Op mijn makeup tafel! naja alles ligt erin haha en er is altijd wel wat troep te vinden!

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 december 2013 19:20

Ik heb op marktplaats een oud secretaire op de kop getikt en deze dient nu als klaptafel en opmaak plaats. Erg fijn, afgemaakt met een Ikea spiegel, erg fijn bij het opmaken :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 7 december 2013 19:22

Ik maak me op in de studeerkamer waar een toilettafel hangt met een spiegel erboven. Daarnaast staat een kastje van Ikea waar alle beauty- en make-up producten in- en opstaan.

[Beantwoorden]


Door sharon op 7 december 2013 19:31

ik heb dus een speciale kast met spiegel waar ik mijn make-up heb liggen, ik kan me daar in principe ook opmaken, maar dat doe ik dus nooit. ik loop dan altijd naar de badkamer en moet dan al mijn make-up meeslepen, en natuurlijk vergeet ik dan de helft! het is elke ochtend weer het zelfde gedoe, dan ben ik heen en weer aan het rennen, en ik ben dan al moe voordat de dag echt begint :-|

[Beantwoorden]


Door Savannah op 7 december 2013 19:33

Haha ik heb altijd teveel troep dat een beetje overal ligt! Maar wat ik elke dag gebruik ligt bij elkaar. Kwasten, lippenstiften, make-up maar vooral heel veel haarspullen, haha

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 7 december 2013 19:47

Een berg bende..

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 7 december 2013 19:51

Ik maak me op in de vensterbank! :-) Mijn bureau staat er naast, maar daar staat alleen m’n computer op. In de vensterbank staat een tasje met kwasten, een kwastenreiniger en puntenslijper, een bakje met make-up die ik vaak verwissel en een toilettasje met m’n standaard make-up! Ohja en m’n make-up spiegel (love)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 7 december 2013 19:59

Ik heb 2 plekken.
De badkamer. ik heb een groot badkamermeubel waar van alles in staat.
Op de wasbak zelf heb ik een ‘every day’ bakje met make up dat ik vaak gebruik. af en toe wissel ik om. Er liggen washandjes op de wastafel en een pompflesje met handzeep.

Beneden in de hal staat een grote spiegel en op de kast liggen verschillende lipsticks, een eyeliner en mascara. Voor als ik even de deur uit moet en netjes wil zijn maar geen zin heb om helemaal naar boven te gaan.

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 7 december 2013 20:21

ik heb er toevallig gisteren nog een video van op mijn blog gezet..
ik heb het dus allemaal in één lade zitten maar moet echt
een andere kast kopen want dit kan echt niet meer..

liefs
en een heel fijn weekend x

[Beantwoorden]


Door Camille op 7 december 2013 20:34

Gwn een spiegel, een kastje met make up erin en een soort pop waar juwelen aan hangen… Valt toch best mee!?! :ja:

Liefs, Camille

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 december 2013 20:34

de pc XD sinds we zijn verhuisd en ik nogsteeds een nieuwe grote spiegel nodig heb, maak ik mezelf op achter de pc in de woonkamer, lol XD

[Beantwoorden]


Door Loes op 7 december 2013 20:37

Oh wat ziet je make-up tafel er georganiseerd uit! Ik maak me op op de grond (tja) en alles ligt verspreid over de vloer (A) niet zo’n succes dus haha.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 7 december 2013 20:41

Ik studeer in Utrecht, en aangezien mijn make-up gewoon ‘thuis’ ligt en ik door de weeks op mijn kamer ben, sleep ik heen en weer met een make-up tasje. Best te doen hoor! Maar ik maak me dan ook meestal op in m’n bed.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 7 december 2013 20:45

Ik maak me altijd aan mijn bureau op, ik heb twee bureauladen waarin in de een schoolspullen etc. in zit en in de andere lade zitten al mijn beautyproducten in, zoals make-up, haarproducten en lichaamsproducten.
Op mijn bureau staat een spiegeltje van de Ikea, een flacon met desinfecterende handgel , een flacon met oogmake-up remover, wattenschijfjes in een houder en een pot bodybutter en twee producten van Zwitsal.
Dit staat aan de linker kant van mijn burea (boven mijn beautyladen).

In het midden van mijn bureau heb ik mijn iMac staan. Bij mijn computer ligt altijd een notitie boekje met een pen. Dat is voor het geval ik een vraag in mijn hoofd heb over make-up of andere zaken en ik het antwoord wil opzoeken en dus gelijk wil opschrijven.

Aan de rechter kant (boven mijn zakelijke laden), staat een glazen pot met pepernoten, een heel leuk nep-plantje, een nep-roos in een glaasje, een foto samen met mijn vriend en mijn JBL speaker met mijn iPod erin.

(love)

[Beantwoorden]


Door Jitske op 7 december 2013 21:28

Op mijn make-up kast staat een spiegel, een lipstickhouder, parfum, een tasje van MAC met verpakkingen voor Back 2 Mac, een prullenbakje, mijn kwasten, tissues… Veel in ieder geval!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 7 december 2013 21:36

Ik doe het tegenwoordig op mijn bed omdat de plaatst waar ik normaal mijn make-up doe vol ligt met boeken, nagellak, een pakje haarverf, parfum, er ligt zelfs een appel, kettingen, opladers, geld, een muis met muismat, papier, dagcreme en nog meer troep.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 7 december 2013 21:49

Ik maak me altijd op in de badkamer, staand, voor met medicijnkastje met van die spiegeldeurtjes. Op mijn wastafel staat eigenlijk alleen een zeepbakje en een drinkglas. That’s all :)

[Beantwoorden]


Door Ik dus! op 7 december 2013 23:31

Ik maak me niet op. :+ :/ :-|

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 december 2013 09:37

Zes flesjes parfum, twee bakken met lipstick, mijn every day verzorgingsproducten, een bakje met foundation concealer mascara poeder wenkbrauwpotloodje en een etuitje met haarbandjes en speldjes.
Echt veel te veel voor de kleine ruimte!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 december 2013 10:20

Mijn make-up tafel/kastje is echt inimini dus daar past alleen mijn kwasten bak op en wat make-up haha.

[Beantwoorden]


Door brittje op 8 december 2013 10:56

ligt er aan waar ik het beste licht heb. soms bij mijn wasbak soms naast mijn bureau en soms op mijn make- up kast. :lol:

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 8 december 2013 12:10

Mijn make-up zit in de bovenste lades van een ladekast en bovenop staan mijn parfums!

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 december 2013 12:38

Ik zie mezelf, haha.
Leuk artikel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 december 2013 13:11

Allemaal Glossyboxen met foundation, een box met oogschaduws en paletten en een box met alle blushes. Verder staan er allemaal prulletjes, kaarsen en gezellige snuisterijen.

[Beantwoorden]


Door lily op 8 december 2013 13:46

Mijn One Direction CD (Midnight Memories, ik ben een ontzettende directioner!!!)
Zonder die CD ben ik de hele dag humeurig en boos… misschien ben ik een beetje verslaafd :)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 8 december 2013 14:33

Een spiegel (met sieraden aan de binnenkant), een wattenschijfjeshouder en spullen die ik ‘naar beneden’ (ik slaap op zolder) moet brengen. Make-up zit in mijn kastje.

[Beantwoorden]


Door kim op 8 december 2013 14:34

heel veel, bodylotions, makeup, parfums, makeupkwasten, fotolijstjes, bakje met haar spullen. mijn kaptafel is behoorlijk groot

[Beantwoorden]


Door Laure op 8 december 2013 14:47

Heeeel veeel kleren..

[Beantwoorden]

Laure antwoordt op 8 december 2013 om 14:48:

ho deze reactie moest ergens anders..

[Beantwoorden]


Door Jessica op 8 december 2013 15:01

Twee plastic ladekastjes met daar bovenop mijn paletten,
twee potten met kwasten, een lamp en tissues.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 8 december 2013 15:06

Hé wat leuk, mijn reactie staat er tussen.

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 8 december 2013 20:41

Leuke reacties! Ik heb twee bakjes met mijn make-up. In de ene zitten de producten die ik dagelijks gebruik en in de andere producten die ik af en toe gebruik!

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 8 december 2013 21:36

Op mijn opmaak ”plankje” staat alle make-up die ik dagelijks gebruik, of vergeet op te ruimen.
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Paola op 9 december 2013 09:30

Ik heb een eigen kamer waar ik alles doe! Er staat dus een hele boel!

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 december 2013 13:04

Ik maak me de ene dag in de slaapkamer op, relaxend op mijn bed. En de andere dag in de woonkamer op de bank met een kopje thee erbij. Hierdoor sjouw ik dus eigenlijk telkens mijn make-up die ik dagelijks gebruik iedere keer mee naar een andere plek ^^)

[Beantwoorden]


Door Miryam op 10 december 2013 17:09

Hahah Linda Staat Daar!

[Beantwoorden]


Door Arantxa op 10 december 2013 19:30

Ik maak me op in de badkamer en mijn make-up zelf heb ik in een kast in mijn slaapkamer. Zo houd ik het netjes gescheiden. :)

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 11 december 2013 20:56

Leuk, ik zie al een soort collage voor me met allemaal ‘foto’s’ van de make-uphoekjes van al je lezeressen. ^^

Ik heb een Malm kast in de slaapkamer, daarnaast staat zo’n lange smalle spiegel. Voor eyeliner ga ik vaak op m’n knieen zitten of op een klein klapkrukje.
Ik wist nooit goed wat ik op de Malmkast moest zetten, omdat het altijd zo’n zooi wordt. (zoals veel mensen hier ook aangeven :D)
Maar nu heb ik er een klein tv-meubel op staan (die ik nergens anders kwijt kon) en hij staat er wel leuk. Meer plankjes waar m’n parfums, toilettassen en schoenendozen met meer beauty/verzorgingszooi, haarproducten enz. En mijn make-up past gewoon in 1 la. De andere lades zitten vol met lakens.

Oh ik lieg. Ik heb ook nog een boekenplank aan de andere kant van de slaapkamer waar ik tangen/fohn bewaar en mijn kwasten.

[Beantwoorden]